Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 24.2.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Ovo se igra sutra, ali nema veze, vjerujem da će do sutra pasti koef. 

Bosna i Hercegovina u Tuzli dočekuje reprezentaciju Grčke, u pitanju su kvalifikacije za evropsko košarkaško prvenstvo. BiH je u grupi sa Grčkom, Latvijom i Bugarskom. U prošlom meču su iznenađujući dobili Latviju u gostima sa jedan razlike, iako su Latvijci +12 na kraju treće četvrtine. Grci su u prvom meču na svom parketu dobili Bugarsku sa 10 razlike.

U rosteru je trebao biti i Nemanja Gordić, košarkaš Partizana ali se povrijedio, propustio je i Kup u Srbiji. Roster BiH izgleda ovako.

Ismet Sejfić, Andrija Stipanović, Filip Adamović, Miralem Halilović, Muhamed Pašalić, Kenan Kamenjaš, Edin Atić, Draško Knežević, Milan Milošević, Adin Vrabac, Aleksandar Lazić, Jure Zubac, Emir Sulejmanović, Sani Čampara, Amar Alibegović i Amar Gegić.

Po mom mišljenju reprezentacija BiH dugo vremena unazad nije imala ovako slab roster, ovo je roster na nivou nekog tima iz ABA lige koji bi vjerovatno bio negdje oko 5-6 mjesta. 

oqlo94K.png

Grci imaju iskusniji tim, Mantzaris je osam godina igrao u Olympiacosu, kao i Katsivelis. Kalaitzakis je 21-godišnjak, mlada nada PAO. Giannopoulos iskusni 30-godišnjak, igrao i za Oly i za PAO. Dimitrios Agravanis bio na NBA draftu u prvoj rundi 59. pick, igrao za Oly šest godina. Sve u svemu Grci po mom mišljenju daleko jača ekipa, i neće im biti problem da slave. Očekivao sam i poraz Bosne u gostima protiv Latvije s obzirom na situaciju u KSBIH i reprezentaciji, ali mislim da će sutra protiv Grka doživjeti poraz u Tuzli. :)

Koeficijent na pobjedu Grčke je 1.57 u Unibetu, solidan za kombinovati.

Edit: Da vas ne zbunjuje ovo što piše "Greece Call-ups February 2019", pogriješili su godinu, ali ispravan je roster :)

Gil Vicente - Benfica 2 (1,45) unibet ili bet365

U nešto siromašnijoj ponudi ovog ponedjeljka ovaj par mi se čini kao odličan izbor pred Ligu Prvaka i Europsku ligu koji nas čekaju na rasporedu sljedeće dane. 

Benfica je u mini krizi. Poraženi su od Porta na vrućem gosotvanju i izuzetno bitnoj utakmici a nakon toga poraženi su i doma od Brage te je u trenutku pisanja ovog teksta razlika ove dvije momčadi svega jedan bod. Za očekivati je da će Porto u nedjelju navečer slaviti tako da bi Benfica vratila prvu poziciju samo pobjedom. 

Jasno je da nas čeka zanimliva borba za naslov u Portugalu i svaki bod bi mogao biti presudan tako da se Benfica ovdje nikako ne može opustiti. Otegotna okolnost ovoj okladi jest to što su gostovali kod Shakhtara prošlog četvrtka te što već ovog četvrtka igraju uzvratnu utakmicu gdje love 2-1 zaostatka iz prve utakmice. 

Unatoč tome što ih čeka izuzetno važna utakmica mislim da su daleko kvalitetnija momčad od Gil Vicentea te očekujem da ozbiljno krenu u utakmicu koju možda i riješe u ranoj fazi kako bi sačuvali snagu za četvrtak. 

2020-02-23 20_24_51-Unibet - Online Betting and Live Betting.png

Frankfurt vs Union Berlin,  1 @@ 1.90 bet365

Frankfurt ima dobar skor pobjeda kako kod kuce tako i u gostima dok se ne moze isto reci za Union Berlin. Bundes liga je dosta zeznuta za odigrati, bude iznenadjenja no ja mislim da je 1.90 kvota dobra vrijednost za rizik.

Liverpool U23 vs Sunderland U23,  1@@1.25 bet365

Liverpoolovi youngsters su se pokazali dobri u zadnjih nekoliko utakmica sto ih pratim. Prosli tjedan sam ih imao na listicu sa kvotom 1.5 i pobijedili su tu utakmicu sa lakocom. Ne ocekujem neke probleme ni u ovoj.

Ukupna kvota 2.38

prije 13 sati, Goksim said:

Gil Vicente - Benfica 2 (1,45) unibet" rel="">unibet ili bet365 online kladionica" rel="">bet365

U nešto siromašnijoj ponudi ovog ponedjeljka ovaj par mi se čini kao odličan izbor pred Ligu Prvaka i Europsku ligu koji nas čekaju na rasporedu sljedeće dane. 

Benfica je u mini krizi. Poraženi su od Porta na vrućem gosotvanju i izuzetno bitnoj utakmici a nakon toga poraženi su i doma od Brage te je u trenutku pisanja ovog teksta razlika ove dvije momčadi svega jedan bod. Za očekivati je da će Porto u nedjelju navečer slaviti tako da bi Benfica vratila prvu poziciju samo pobjedom. 

Jasno je da nas čeka zanimliva borba za naslov u Portugalu i svaki bod bi mogao biti presudan tako da se Benfica ovdje nikako ne može opustiti. Otegotna okolnost ovoj okladi jest to što su gostovali kod Shakhtara prošlog četvrtka te što već ovog četvrtka igraju uzvratnu utakmicu gdje love 2-1 zaostatka iz prve utakmice. 

Unatoč tome što ih čeka izuzetno važna utakmica mislim da su daleko kvalitetnija momčad od Gil Vicentea te očekujem da ozbiljno krenu u utakmicu koju možda i riješe u ranoj fazi kako bi sačuvali snagu za četvrtak. 

2020-02-23 20_24_51-Unibet - Online Betting and Live Betting.png

U potpunosti se slažem sa Goksimom, Gil Vicente je izgubio posljednju utakmicu na domaćem terenu i to protiv Moreirensea sa 1-5. Ako im je Moreirense spsosoban postići pet golova, onda za što je sposobna Benfica? Benfica je ove sezone najbolja ekipa u gostima, gdje imaju devet pobjeda i jedan poraz u 10 odigranih utakmica. Primili su samo šest golova u tih 10 kola, a postili čak 22. Mislim da bi ovo trebala biti lagana dvica!

Gil Vicente će imati cijelu momčad na raspolaganu, jedino je Ribeiro pod znakom sumnje. Na drugoj strani za Benficu neće nastupiti Almeida, Gabriel i Jardel. Koeficijent na pobjedu Benfice je isti i u bet365 kladionici. Sretno nam!

Screenshot_38.jpg

(Koeficijenti 24.2. u 10:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Liverpool - West Ham 1 (1.19) 1xbet

Utakmica u kojoj je Liverpool apsolutni favorit, ali oni su to u skoro svakoj utakmici ove sezone, pogotov kada je Premier liga u pitanu. Oni definitivno osvajaju Premier ligu ove sezone, i žele je sigurno završiti bez poraza. Koeficijent jeste mali, ali u kombinaciji sa nekim drugim tipovima, možete ga odigrati, jer smatram da je ovo sigurica. Moj listić možete vidjeti u temi 'Listić dana' pa ako želite slobodno prepišite.

West Ham, na drugoj strani, se nalazi na 18-oj poziciji, koja se nalazi u zoni ispadanja. Oni su izgubili četiri i remizirali dvije u posljednjih šest utakmcia. Njihova forma je katastrofalna i mislim da nemaju što tražiti protiv ovakvog Liverpoola. Oni su u tih šest utakmica igrali i jednu protiv LIverpoola, na svom stadionu, gdje su izgubili sa 0-2.

Mislim da bi bilo veliko iznenađenje kada Liverpool ne bi pobijedio u ovom susretu. Što se tiče ozljeda, Clyne, Henderson, Larouci i Shaqiri neće nastupiti za Liverpoola, dok na drugoj strani nema Fredericksa, Wilsherea i Yarmolenka. Sretno!

Screenshot_42.jpg

Frankfurt - Union Berlin 1 (1.83) bet365

Još jedan par za danas od mene. Imate moj listić u temi "Listić dana". Kolege su već spomenule par riječio oko ove utakmice. Frankfurt je igrao Europsku ligu u četvrtak, međutim, uprkos tome, mislim da će oni briljirati u ovom susretu. Pobijedili su Salzburga u toj prvoj utakmici nokaut faze Europske lige sa 4-1 i bit će raspoloženi pred ovaj susret. 

Moguće da bude nekih promjena u sastavu kako bi se dobilo na svježini u timu, ali važni igrači poput Kostića i Paciencije mislim neće biti odmoreni, jer je ovo vrlo bitna utakmcia za Frankfurt. Dost, Fernandes, Gačinović, Russ i Torro sigurno neće nastupiti. Oni su na svom terenu u sjajnoj formi, gdje su pobijedili posljednje četiri utakmice, ako računamo i Europsku ligu, što sam već spomenuo.

Union Berlin mogu slobodno reći ima problema sa izostancima večeras također, a pod upitnikom su: Abdullahi, Dehl, Gogia, Mees, Parensen i Schmiedebach, dok sigurno neće igrati Trimmel koji je suspendiran zbog žutih kartona. Union Berlin je pored Frankfurta, najgora ekipa u gostima ove sezone. Očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_43.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 24.2. u 14:39 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Liverpool - West Ham / Liverpool to Win to Nil (1.83) bet365

O Liverpoolu ne treba previše trošiti riječi, dominacija kakva nije viđena niti u jednoj sezoni Premier lige u istoriji, samo bih skrenuo pažnju na to da su u posljednjih 11 utakmica primili samo jedan gol, a u nizu su od 17 uzastopnih pobjeda. Na početku sezone defanzivni dio tima nije bio baš najstabilniji, ali u posljednje vrijeme odbrana na čeku sa Van Dijkom djeluje poput granita. Posljednji tim koji je zatresao mrežu na Anfieldu bio je Everton, prije skoro dva mjeseca.

West Ham igra poprilično loše u posljednje vrijeme, skliznuli su i u zonu ispadanja, a nisu postigli gol na tri od posljednje četiri utakmice koje su odigrali, dok su ubjedljivo poraženi na posljednja dva gostovanja na Anfieldu (4:1, 4:0). Koeficijent na čistu jedinicu je zaista mali i mislim da vrijedi pokušati sa ovakvom opkladom.

lOYN7Dc.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use