Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 22.2.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Strasbourg - Amiens 1 (1.70) bet365

Nakon dvijepobjede i zaista dobrih nastupa protiv Toulousea u gostima i Reimsa na domaćem terenu, igrači Strasbourga su impresionirali i protiv Lyona gdje su odigrali 1-1 prošlog vikenda. U ovoj utakmici je definitivno Strasbourg izašao kao zadovoljnija ekipa. Oni se nalaze tri boda iza mjesta koja vode na EUropska natjecanja i siguran sam da će tražiti svoja nova tri boda u ovom susretu. Oni će biti bez lijevog beka Cacija, koji je ozlijeđen, zatim Prcića, dok je Branič Ndour suspendiran.

Amiens također dolazi nakon impresivnog rezultata na domaćem terenu protiv PSG-a prošlog vikenda, gdje su završili sa 4-4 protiv najboljeg tima u ligi. PSG je u toj utakmici kreirao više šansi i sigurno zaslužio bolji rezultat, ali prvo poluvrijeme im nije baš prošlo kako treba u toj utakmici. Amiens se sada nalazi šest bodova iza sigurne zone i kako igraju u gostima, ne očekujem da će bilo što izvući u ovom susretu. Oni će biti bez braniča Princea, kao i Bodmera i Ghoddosa.

Strasbourg je u dobroj formi u posljednje vrijeme, pogotovo kada igraju na domaćem terenu, gdje izgledaju dosta efektivnije. Amiens katastrofalan u gostima i mislim da nemaju što tražiti u ovom susretu. Njihova kreativnost jednostavno nije na istom nivou, dok je Amiens vrlo slab u obrani kada su utakmice u gostima u pitanu. Ovo što su protiv PSG-a odigrali 4-4 je čudo koje se dešava jednom u sezoni, pa možda i rjeđe.

Screenshot_26.jpg

(Koeficijenti 22.2. u 12:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Barcelona - Eibar | Barca postiže više od 2.5 gola (1.80) bet365

Ajmo ljudi! Ima nas dosta online, neka svatko napiše po nešto za danas. Odlična je ponuda zaista. Barcelona danas igra protiv Eibara. Atmosfera u timu i nije baš sjajna. Messi sve češće izražava neko nezadovoljstvo, prije svega na prijelaznom roku, te i sada jer ne mogu da se bore sa velikim ekipama u europi. Vidjet ćemo dokle će to ići, međutim, ja vjerujem da će oni ovdje ostvariti pobjedu. Inače kada Barca igra protiv Eibara kod kuće, redovno postižu tri ili više golova.

Iako imaju meč u Ligi prvaka sljedeće tjedna, ja očekujem da Barcelona ovdje tradicionalno ostvari tu pobjedu i postigne barem tri gola. Ako čak bude i neke rotacije zbog Lige prvaka, ja ipak vjerujem da Barcelona sa najboljim napadom na domaćem terenu ove sezone može barem minimum do tri gola u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_27.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 22.2. u 12:41 CET) 

On 21. 02. 2020. at 0:57, IzudinB said:

Chelsea - Tottenham (13:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Michael Oliver" rel="">Michael Oliver (3.20)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 2.12
an1qx1U.png

Kolega @crash1 je već rekao dosta toga o ovom susretu i kartonima. Ja ću se samo nadovezati. Utakmica velikog značaja za oba tima, bez napadača su, Abrahama u Chelseaju i Kanea, te Sona u Tottenhamu. Bit će ovo velika borba na Stamford Bridgeu, očekujem barem jedan karton za Chelsea, dok barem dva očekujem za Tottenham, što mi daje jednu prilično solidnu kvotu na betbuilderu.

Nisam baš očaran odabirom suca za ovaj susret, ali što je tu je, zna Oliver pokazati više od tri kartona, dok su dosta veći ulozi pa očekujem i više prekršaja u ovom susretu. Dodatni začin je i to što je ovo veliki Londonski derbi i vjerujem da će biti barem ova tri kartona. Sretno!

Screenshot_28.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 22.2. u 12:45 CET) 

Marseille - Nantes 1 (1.72) bet365

Marseille se trenutno nalazi na drugoj poziciji koja ih vodi direktno u Ligu prvaka, a vjeurjem da će ovu poziciju željeti da zadrže do kraja sezone, jer će teško stići PSG-a na vrhu. Međutim, oni imaju 11 bodova više od Rennesa, koji se nalazi na trećoj poziciji.

To je bio odličan vikend za Marseille, vikend u kojem je i PSG ispustio neke bodove, ali su i dalje 10 bodova iza PSG-a. Marseille u ovaj susret ulazi nakon tri pobjede u nizu i kod kuuće su izgubili samo jednu utakmicu ove sezone, dok su sigurno veliki favoriti za pobjedu u ovoj.

Nantes se nalazi na 12-oj poziciji sa 34 boda. Remizirali su protiv Metza sa 0-0 u prošloj utakmici i to znači da klub nije pobijedio meča u posljednjih pet utakmica. U gostima je Nantes izgubio 50% svojih utakmica i u posljednjem gostovanju su remizirali protiv Dijona. Mislim da u ovoj utakmici Marseille može do pobjede protiv Nantesa. Marseille je klub koji u posljednje vrijeme ne gubi utakmice, pogotovo kada igraju kod kuće. Očekujem pobjedu domaćina.

Marseille će biti bez Radonjića, dok je Thauvin pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema Cocoa, Emonda i Fabija. Perreira je pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_29.jpg

(Koeficijenti 22.2. u 13:13 CET) 

TSC Bačka Topola - Partizan 2 (1.50) bet365

Pisao sam već ranije o Bačkoj Topoli, novopečeni prvoligaš koji ima podršku Orbana i mađarske vlade. Grade novi stadion i zbog toga domaće utakmice igraju u obližnjoj Senti, umjesto Topoli. Prvi dio sezone odigrali su iznad svih očekivanja, ali su posustali u završnici polusezone i trenutno su na petom mjestu. Koeficijent bi inače bio i niži, ali zahvaljujući dobrim igrama TSC-a u prvom dijelu sezone i činjenici da su još uvijek neporaženi na domaćem terenu, rekao bih da su kladionice bile darežljivije nego inače u ovom slučaju.

Iz redova domaćih istakli su da imaju dosta problema sa izostancima, što zbog kartona, što zbog povreda. Partizan ove sezone igra atraktivan, napadački fudbal, ali sa rezultatske strane to ne djeluje toliko dopadljivo, jer zaostaju 11 bodova za Crvenom Zvezdom. Ove sezone nema podjele bodova, tako da je Zvezda veliki favorit u šampionskoj trci, a tračak nade Partizan polaže u preostala dva vječita derbija, s tim što naravno ne smije gubiti bodove u ovakvim utakmicama.

Domaći su u prošlom kolu remizirali u gostima protiv slabašne Inđije, dok je Partizan bio siguran protiv Radnika na svom terenu. TSC je već "otkinuo" bod Partizanu ove sezone na stadionu JNA, u periodu sezone kada su bili na vrhuncu forme, ali ovaj put je ipak druga priča, i ne vjerujem da će biti bilo kakvog iznenađenja. Po ovom koeficijentu dvojka je za mene value bet.

Werder Bremen - Borussia Dortmund / pobjeda Dortmunda & više od 2 gola - Bet builder (1.72) bet365

Dortmund je u vrlo dobroj formi, a njihove utakmice po pravilu "obećavaju" golove. Još kada je rival koji je primio najviše golova u ligi (čak 51), zašto to ne iskoristiti, ova opklada mi se čini jako primamljivom. Samo na jednom od 11 gostovanja BVB-a ove sezone nije postignuto više od dva gola, a u njihovim međusobnim duelima protiv Werdera nikada nije nedostajalo golova. Werder je u lošoj formi, samo jedna pobjeda u pet utakmica (četiri poraza zaredom u Bundesligi), a zanimljivo da su tu pobjedu ostvarili upravo nad Dortmundom na svom stadionu (3:2), ali danas očekujem potpuno drugačiju utakmicu.

Ovo što Haaland radi u BVB-u je čista poezija, svi ste vidjeli šta je napravio protiv PSG-a, ionako odličnu napadačku igru Dortmunda je podigao na još viši nivo. Werder nije postigao gol na 6 u posljednjih 9 utakmica u ligi i zato bih radije išao na over 2.5 nego na BTS, iako Borussia u gostima prima dosta golova. Iako su zbog ultraofanzivnog stila igre ekipa sklona iznenadnim kiksevima, trenutno imaju dobar momentum i fenomenalnog Haalanda, tako da vjerujem da bi ovo trebalo lagano da prođe.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use