Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 20.2.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Pozdrav drustvo evo mene opet nakon jucerasnjeg debakla na kartonima totehem cakir odrijesio kesu i vadio zute koda mu je zanje u zivotu al sta je tu je idemo dalje danas sa europa ligom. Za oko mi je zapela utakmica frankfurt - salzburg.

moj tip za ovu utakmicu je pobjeda frankfurta po kvoti od 2.70 

ja stvarno neznam zasto je tako velka kvota na njih s obzirom da su zadnje vrijeme u odlicnoj formi dok gost tek krenio u proljetni dio prvenstva. Na ovaj par sam se odlucio jos iz razloga sto je salzburg ove zime prodao svoja tri najbolja igraca iz vrha napada jedan otisao u dortmund drugi u liverpul i ja stvarno neznam zasto su kladionice tako podcijenili frankfurt i zato je moj tip pobjeda frankfurta 

Caja Laboral Baskonia vs Zalgiris Kaunas - over 150.5 points @1.67 unibet

Istina da Baskonija ove sezone igra nešto sporiju košarku, nemaju ni toliko kvalitetne šutere, ali ova granica je po mom mišljenju i suviše niska. Možda jer je u prvoj utakmici ova dva tima u Kaunasu bilo ukupno 128 poena (58-70 pobjeda Baskonije), ali mislim da su šanse nikakve da se ponovi takav susret gdje je Žalgiris imao 34% iz igre (21/61), 50% sa slobodnih bacanja, trice 30%, itd. Žalgiris u zadnje vrijeme je znao odigrati utakmice na veliki broj poena (u gostima protiv Efesa zadnja 96-91, 104 poena dali Albi krajem januara). Tako da, mislim da je ovo must-take i da je granica ovako niska samo zbog prve utakmice što po mom mišljenju nije nimalo relevantno. 

Obje ekipa nemaju neke šanse za play-off, tako da mislim da i to ide u korist ovog tipa s obzirom da se ne bi trebala igrati neka ultra čvrsta odbrana.

AZ Alkmaar - LASK Linz oba tima daju gol (1.70) bet365

AZ je u grupnoj fazi igrao poprilično otvoren, napadački fudbal (prosjek golova na njihovim utakmicama bio je 3.8), igraju dobro na svom terenu, ali s druge strane, LASK igra fantastično u gostima ove sezone, u austrijskoj Bundesligi imaju sve pobjede na gostovanjima (10/10), a imali su vrlo dobar nastup u grupnoj fazi EL ove sezone, gdje su u u grupi sa Sportingom, PSV-om i Rosenborgom završili kao prvoplasirani. U prošlom kolu su savladali Salzburg i preuzeli prvo mjesto na tabeli. Sve u svemu, ovo je matchup koji po meni obećava golove.

Bayer Leverkusen - Porto / pobjeda Leverkusena i više od 2 gola (2.60) bet365

Na Bayerovim utakmicama u posljednje vrijeme pada dosta golova (5/6 BTS), na njihove prethodne dvije utakmice u Bundesligi postignuto je 12 golova, a u poprilično su dobroj formi (5 pobjeda u 6 utakmica), ove sezone su u Ligi prvaka slavili protiv Atletica na svom terenu, i svakako su favoriti protiv Porta koji nije briljirao na evropskim gostovanjima ove sezone (2 poraza na 3 EL gostovanja). Zanimljivo je da su grupu završili sa negativnom gol-razlikom, iako su zauzeli prvo mjesto. Mislim da ovdje mogu postići barem jedan gol, ali ne vjerujem da će izbjeći poraz na BayAreni.

Olympiacos - Arsenal  oba tima daju gol (1.66) bet365

Iako su u posljednjoj utakmici u grupi LP protiv Zvezde imali dosta sreće, odigrali su dvije jako dobre utakmice protiv Tottenhama (2:2) i Bayerna (2:3) na svom terenu. U odličnoj su formi i sjajno igraju na svom Karaiskakisu ove sezone i sigurno mogu ozbiljno zaprijetiti Arsenalu, koji je ipak nivo ispod Spursa i Bayerna. Za Gunnerse je pitanje sa kakvim će ambicijama ući u ovu utakmicu, iako se ne smiju previše kockati, jer s obzirom na rezultate u PL, ovo im može biti jedina ulaznica za Ligu prvaka naredne godine. Imaju veliki broj neriješenih rezultata u gostima ove sezone, gdje zapravo i ne postižu mnogo golova, ali s obzirom na napadački potencijal kojim raspolažu, ne sumnjam da će postići barem gol, ali i da će ga primiti, imajući u vidu njihovu poprilično nesigurnu odbranu.

Leverkusen - Porto // Pobjeda Leverkusena bet365 288sb - 1,80

Sto se tice Leverkuzena oni su ekipa koja će sve karte baciti ovdje na Ligu Europe ove sezone jer možda je to za njih i "spas" sezone s obzirom na ne tako dobre igre u prvenstvu i ispadanje iz kupa Njemačke. Oni zaista u svojim redovima imaju igrače koji bi mogli da ih odvedu jako daleko u ovom takmičenju dok Porto ne igra bač najbolje ove sezone i mislim da će im biti jako teško da se nose sa pritiskom na dva jako zahtijevna fronta a to su Liga Europe i domace prvenstvo koje je sigurno doata vaznije jer prestiz sa Benfikom je dosta veći nego igranje Liga Europe.

Po meni ovde bi danas Leverkuzen morao barem do minimalne pobijede na domaćem terenu protiv Porta, kvota je odlična a kada je Atletico Madrid mogao pasti na ovom stadionu, vjerujem da će i Porto.

image.thumb.png.98bd7ea5a20ce64214b39416cb594e9d.png

prije 2 sati, ikotipster said:

Pozdrav drustvo evo mene opet nakon jucerasnjeg debakla na kartonima totehem cakir odrijesio kesu i vadio zute koda mu je zanje u zivotu al sta je tu je idemo dalje danas sa europa ligom. Za oko mi je zapela utakmica frankfurt - salzburg.

moj tip za ovu utakmicu je pobjeda frankfurta po kvoti od 2.70 

ja stvarno neznam zasto je tako velka kvota na njih s obzirom da su zadnje vrijeme u odlicnoj formi dok gost tek krenio u proljetni dio prvenstva. Na ovaj par sam se odlucio jos iz razloga sto je salzburg ove zime prodao svoja tri najbolja igraca iz vrha napada jedan otisao u dortmund drugi u liverpul i ja stvarno neznam zasto su kladionice tako podcijenili frankfurt i zato je moj tip pobjeda frankfurta 

Nisam se nadao ovakoj dominaciji frankfurta al je za mene bio ovo poklon kvota na kraju 4:1 ????

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Edit: Lost Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use