Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 19.2.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Vraća se Liga prvaka, neizvjesnija nego ikad

Atalanta - Valencia (19. veljače u 21 sat)

Ovaj par predstavlja jedan od potentnijih po pitanju broja postignutih golova. Osim Manchester Cityja i Liverpoola, Atalanta postiže najviše golova (59) od svih klubova u ligama petice. Giampiero Gasperini ponovno radi sjajan posao i na putu je da završi među četiri najbolje ekipe u Italiji kao i prošle godine kad je odveo Atalantu do povijesnog plasmana u Ligu prvaka. To je samo dokaz da prošla sezona nije bila slučajna te da iskusni talijanski strateg radi sjajan posao. 

Protivnik u osmini finala joj je Valencia koja je prošla jedan od čudnijih perioda u svom postojanju u proteklih devet mjeseci, ali unatoč tome uspijeva izvlačiti sjajne rezultate. Nakon što su porazili Barcelonu u finalu Kupa kralja u svibnju prošle godine i podigli prvi trofej u protekloj dekadi, vlasnik Valencije odlučio je otpustiti dotadašnjeg trenera Marcelinha Torala, tehničkog direktora i CEO-a kluba. Igrači su bili potpuno razočarani nastalom situacijom i otvoreno su progovarali protiv vlasnika, dok su neki čak i prijetili fizičkim nasiljem. 

Tenzije su od tada osjetno splasnule, a tome su pridonijeli dobri rezultati koje je Valencia nastavila nizati unatoč velikim problemima unutar kuće. Aktivno se bore za mjesto među četiri najbolje ekipe u Španjolskoj, dok su nokaut-fazu Lige prvaka izborili prvi put od sezone 2012./2013. što je popriličan uspjeh s obzirom na okolnosti. Ekipa koju sada vodi trener Albert Celades prepuna je mladih igrača i nadolazećih zvijezda za koje se otimaju veći klubovi, često izravni Valencijini rivali u La Ligi.

Posljednji primjer najbolje se ogleda u interesu Barcelone za Rodriga Morena, sjajnog svestranog napadača koji je ove sezone postigao pet pogodaka i tome dodao 11 asistencija. Andalužani su poznati po tome da razvijaju talent, a potom ga kasnije skupo prodaju, pa su jednim dijelom i navikli živjeti s tim.

Ove sezone imaju dosta oscilacija u svojim igrama, ali u utakmicama velike važnosti gotovo uvijek garantiraju dobru partiju. Velika prednost im je i domaći teren i njihovi navijači na Mestalli. 

Bit će ovo vrlo zanimljiv dvoboj u kojem je teško prognozirati koja će ekipa proći dalje. Koliko god Atalanta bila superiorna napadački, toliko joj manjka iskustva u Ligi prvaka koji Valencia itekako ima.

Tottenham - Leipzig (19. veljače u 21 sat)

Tottenham je na jesen doživio preobrazbu. Poslije čudesnog puta do finala Lige prvaka proljetos, Spursi su doživjeli neke sramotne poraze i počeli slobodno padati u Premier ligi. Sve to skupa dovelo je do otkaza Mauriciju Pochettinu, čovjeku koji je od potpuno nebitnog i luzerskog kluba stvorio klub koji je konkurentan i svake sezone je u borbi za naslov prvaka Engleske. 

Na White Hart Lane stigao je potom Jose Mourinho i odmah razbudio ekipu pa Spursi sada drže petu poziciju i bore za se četvrto mjesto s Chelseajem te su u petoj rundi FA kupa. U prijelaznom roku ostali su bez važnog veznjaka Christiana Eriksena koji je otišao u milanski Inter, kao i bez golgetera Harryja Kanea koji će zbog ozljede propustiti ostatak sezone, a možda i nadolazeći Euro. 

Ulogu vođe londonske ekipe zdušno je preuzeo Son Heung-min koji ove sezone broji čak 16 pogodaka i devet asistencija te je uvjerljivo najbolji igrač Spursa od dolaska Josea Mourinha. 

Protivnik u osmini finala Lige prvaka im je RB Leipzig, njemački klub prepoznatljiv po atomskom nogometu i mladom treneru Julianu Nagelsmannu koji njeguje napadački stil nogometa.  Leipzig se ove zime pojačao Danijem Olmom , ali njihova udarna igla svakako je Timo Werner, jedan od najboljih strijelaca Europe s već 20 golova na kontu.

Mnogi europski velikani se otimaju za njemačkog reprezentativca i vrlo vjerojatno će ostvariti transfer karijere na ljeto. To mu je i jedan razlog više da odigra odlično proljeće u Ligi prvaka. 

Uz borbu za naslov prvaka u Njemačkoj s Bayernom i dvije Borussije, Nagelsmann će svakako htjeti ostvariti što bolji rezultat i u Ligi prvaka. Još dok je vodio Hoffenheim pokazivao je zavidan talent i svoju taktičku fleksibilnost protiv jakih protivnika u Ligi prvaka, ali se nikada nije nametnuo zbog limitiranog kadra. Sada mu to ne može biti i nije izgovor. 

Mourinho je, unatoč dojmu zastarjelosti u svojim nogometnim idejama i filozofiji, i dalje specijalist za utakmice u nokaut-fazi natjecanja te je jedan od onih kojih se treba bojati u takvim utakmicama. Nagelsmann nije mogao dobiti boljeg protivnika za testirati svoje trenutne sposobnosti.

Jedno je sigurno što se tiče dvoboja Leipziga i Tottenhama, bit će to jedna velika šahovska bitka između trenera predvodnika stare i trenera predvodnika mlade trenerske generacije.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/vraca-se-liga-prvaka-neizvjesnija-nego-ikad/2157316.aspx

Atalanta - Valencia 1 + oba tima daju gol (3.25) bet365

Atalanta je uradila fantastičan posao na svom terenu u posljednje vrijeme, ali moram spomenuti da se ova utakmica igra na Giuseppe Meazzi u Milanu, jer se njihov stadion gradi ove sezone. U posljednja tri mjeseca, Atalanta je izgubila samo tri utakmice, dvije od te tri utakmice su bile u gostima. Trenutno su u nizu od tri pobjede, te pet utakmica bez poraza (od kojih su četiri bile pobjede). Na domaćem terenu su pobijedili šest od prethodnih osam utakmica, dok su bez poraza bili u sedam utakmica u tom periodu.

Imajte na umu da su postigli i 26 golova u tih osam utakmica, uključujući i pobjede od 5-0 protiv Milana, te 2-1 protiv Rome.  Sutalo neće biti dostupan za Atalantu, svi ostali su spremni.

Na drugoj strani imamo Valenciju, koja ima samo četiri pobjede od sredine prosinca, dok su dvije od te četiri došle protiv ekipa koje se nalaze na dnu tabele u Španjolskoj, dok su također izgubili jednu utakmicu protiv tima iz niže lige u Kupu Kralja. Uz to su bez pobjede u devet od prethodnih 13 utakmica u gostima također.

Zbog toga očekujem da će ovdje Atalanta slaviti, ali da će i oba tima postići gol. Valencia je postigla gol u 23 od posljednjih 25 utakmica, kao i u 24 od prethodnih 26 gostujućih utakmica. Atalanta također nije uspjela zadržati mrežu netaknutom u sedam od prethodnih osam utakmica, kao i u 14 od prethodnih 17 na domaćem terenu. Za Valenciju neće biti dostupna četiri igrača, Gabriel, Garay, Piccini i Vallejo, dok su Cheryshev, Gameiro i Rodrigo pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_36.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 18.2. u 17:47 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

On 17. 02. 2020. at 15:11, IzudinB said:
Tottenham Hotspur FC (ENG) - RB Leipzig (GER) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Cuneyt Cakir" rel="">Cuneyt Cakir (TUR)Screenshot_35.jpg

Jučer je under dobro prošao, iako nije na dobro slutilo kada je gol pao već u 4'minuti. Danas mi se sviđaju specijalne razrade kod bet365 za udarceu okvir gola. 

Leipzig igra ofanzivan i lijep nogomet a Tottenham će morati preuzeti inicijativu te pokušati napraviti prednost na domaćem terenu. 10 udaraca u okvir mi se ne čini puno ako znamo stil igre obje momčadi i budući da se ne usudim prognozirati pobjednika ovo mi se čini kao najbolja opcija. Prijenos je na HRT2. 

2020-02-19-14-10-33-bet365-Online-Sports

Tottenham - Leipzig // 1X bet365 288sb - 1,50

Ne mogu da vjeurjem da je Leipzig postavljen za favorita u ovom meču, pa nisu Bayern nego ekipa koja je još uvijek zelena i koja ide na megdan iskusnoj ekipi koju predvodi još iskusniji trener. Usudio bih se tipovati i čistu pobjedu Tottenhama.

Pijetlovi imaju Murinja na klupi a svi znamo kakav je on stručnjak za evropska takmičenja i općenito duel koje se igraju na dva meča. Kada je ovaj prvi duel u pitanju vjerujem da Totenhem moze steći prednost.U poslednje vrijeme je podigao formu, uz to Murinjo veoma dobro zna kako se igraju ovakvi mecevi i ocekujem dobru partiju Totenhema. Lajpcig jeste veoma dobar ove sezone, napravio je veliki uspjeh i plasmanom u nokaut fazu ovog takmicenja, ali ipak Totenhem je iskusnija ekipa, kao sto spomenuh imaju Murinja na klupi i po ovoj kvoti vrijedi odigrati na pobjedu Totenhema.

Leipzig bi vjerovatno bio zadovoljan i remijem uz postignut gol recimo, ali nema sumnje da ce ici na pobjedu jer bi s njom odradio vise od pola posla. Sve u svemu ja prednost u prvom duelu dajem proslogodisnjem vicešampionu Evrope Totenhemu, ali za svaki slučaj tipujem 1X.

image.thumb.png.42d45ac59e9d5c4cea7e9bf6c1cfa3a7.png

A ovo tek moram pokušati, pobjeda Tottenhama bez primljenog gola, KVOTA 5 kod bet365 kladionice!

image.thumb.png.f879fac2f9db76afcfe529503ac42ef4.png

Atalanta - Valencia // Oba tima daju gol bet365 288sb - 1,70

Ekipa Atalante je u uvodna tri kola grupne faze Lige prvaka doživjela tri poraza i činilo se kako je "proljeće u Evropi" za njih izgubljeno. Pet pobjeda i dva remija u njihovih posljednjih osam utakmica u Seriji A ovu ekipu su trasirali na četvrtu poziciju a važno je spomenuti da su trenutno najefikasnija ekipa u ligi i jedna  od najefikasnijih ekipa u historiji takmičenja ako se gleda broj do sada postignutih golova u sezoni prema broju odigranih mečeva. 

Celades je suočen s brojnim problemima u ekipi, a iskusni centralni defanzivci Gabriel Paulista i Ezequiel Garay će propustiti ovaj meč zbog suspenzije i ozljede. Francisc Coquelin i Rodrigo Moreno također imaju problema sa povredama te bi Kondogbia i Guedes mogli zauzeti mjesto u startnoj postavi. Gasperini sa druge strane ima kompletu ekipu na raspolaganju. 

Atalanta je favorit i očekujemo pobjedu kod kuće, iako se ne treba iznenaditi ako se Valencia pokaže kao tvrd orah i dođe do zlata vrijednog gola u gostima a u prilog im ide podatak da je Atalanta u ovoj kalendarskoj godini primila već 10 golova.

image.thumb.png.142dbf0bc08f094dbf007bca17d4a241.png

Tottenham - Leipzig | Više od 2.5 gola (1.72) bet365

Tottenham uživa u dobrim rezultatima u posljednje vrijeme. Oni su pobijedili posljednje tri ligaške utakmice zaredom i počinju se lagano penjati na tabeli. Poraz Chelseaja protiv Manchester Uniteda u ponedjeljak navečer znači da je Tottenham sada samo jedan bod iza Chelseaja, koji se nalazi na četvrtoj poziciji. Stvari izgledaju vrlo pozitivno za Jose Mourinha, a dobri rezultati u Ligi prvaka bi nekako dokazali da je on pravi čovjek za ovaj posao.

Nastupi Spursa i nisu bili baš sjajni, kao što to rezultati govore. Oni su svoje posljednje dvije utakmice pobijedili sa rezultatom od 3-2 i imali su izuzetno mnogo sreće da ostvare pobjede u tim utakmicama. Posljednji put im je bio potreban penal u 94. minuti susreta, kojeg je u gol pretvorio Son Heung-Min. U posljednje dvije utakmice su primili četiri gola, te će morati potegnuti u obrani kako bi imali priliku da napreduju u daljnju fazu.

RB Leipzig je završio na vrhu skupine G i tako je stigao do završne faze Lige prvaka, a ove sezone su u istinskoj utrci za naslov sa Bayernom u Bundesligi. Istočni Nijemci su tijekom vikenda pobijedili Werdera sa 3-0 kako bi zaržati pritisak na vrhu tabele, sada ih samo jedan bod razdvaja od Bavaraca.

Iako su završili na vrhu svoje skupine, oni su pobijedili samo polovicu svojih utakmica. Vjerojatno nisu imali najjače protivnike sa Lyonom, koji im je bio najveća prijetnja u skupini. Ovo je prvi put da su stigli do ove faze elitnog natjecanja u Europi, a trener Julian Nagelsmann će ovo vidjeti kao priliku da se pokažu.

Harry Kane će, naravno, još uvijek biti van terena za Tottenham sa ozljedom koljena. Njegov izostanak je veliki udarac, ali Mourinhovi veznjaci su uskočili kao glavni strijelci tima, tako da će biti zanimljivo.

No, vijest je da će Son Heung-Min biti vani nekoliko tjedana. Slomio je ruku u prvom poluvremenu u pobjedu protiv Aston Ville prošlog vikenda i nastavio je igrati dalje. On će biti još jedan veliki gubitak za Tottenham.

Moussa Sissoko je također van terena, ali dobre vijesti su da se vraća mnoštvo drugih igrača. Giovanni Lo Celso je dostupan nakon ozljede, kao i Tanguy Ndombele. Dalje se Ben Davies vraća u akciju i vjerojatno će započeti u srijedu.

Pozajmljeni igrač iz Cityja, Angelino bi mogao dobiti šansu za goste, gdje se očekuje da će Nagelsmann krenuti sa tri čovjeka u obrani.

Dayot Upamecano je suspendiran za ovu utakmicu, tako da neće igrati. U međuvremenu, Willi Orban, Ibrahima Konate, Tyler Adama i Kevin Kampl propuštaju sussret zbog ozljede, što ostavlja RB Leipziga ranjivim u obrani.

Tottenham: Lloris; Aurier, Sánchez, Alderweireld, Davies; Winks, Dier Lo Celso; Bergwijn, Alli; Lucas

RB Leipzig: Gulácsi; Mukiele, Klostermann, Halstenberg, Angeliño; Laimer, Haidara; Olmo, Sabitzer; Werner, Schick

Iz kladioničarske perspektive, u ovom susretu sve upućuje na to da li će biti golova. Loši nastupi u obrani, zajedno sa Leipzigovim napadom, ukazuju na to da bi ovo mogla biti vrlo zanimljiva utakmica. Timo Werner je u posljednje vrijeme u sjajnoj formi za postizanje golova, dok je to i Son u Tottenhamu, ali ga neće biti , tako da će to sigurno biti hendikep za Tottenham.

Screenshot_39.jpg

(Koeficijenti 19.2. u 14:37 CET) 

Manchester City - West Ham | Gost daje gol (1.83) bet365

Zaostala utakmica koja se trebala igrati prošlog tjedna, ali je bilo nevrijeme. Ovdje mislim da će gostujuća ekipa postići gol. Manchester City ima dosta problema ove sezone, pogotovo sada kada su saznali da neće igrati u Ligi prvaka sljedeće dvije godine, te bi mogli biti izbačeni u manje lige, iako mislim da se to neće dogoditi. Ovo za Ligu prvaka stoji za sada, vidjet ćemo što će se događati do kraja sezone. Uglavnom, nisam siguran kako će to podnijeti igrači, te mislim da će to utjecati na njih. 

West Ham je postigao u četiri od posljednjih pet gostovanja protiv Cityja, dok su im bodovi prijeko potrebni jer se nalaze u zoni ispadanja. Njima situacija Cityja u ovom trenutku ide u korist, te mislim da bi zbog toga mogli postići barem taj jedan gol koji nam je potreban. Igračima Cityja je sada glava na potpuno drugom mjestu i sigurno razmišljaju kako će od naredne sezone, jer im je nogomet u Ligi prvaka vrlo bitan. Vidjet ćemo kako se ta zabrana odrazila na igrače Cityja, ali mislim da će West Ham uspjeti da postigne barem taj jedan gol.

Za City neće biti Sterlinga, Sanea i Zinchenka, dok na drugoj strani nema Wilsherea, Yarmolenka i Andersona. Sretno!

Screenshot_40.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 19.2. u 14:46 CET) 

prije 32 minute, crash1 said:

Tottenham - Leipzig // 1X bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 1,50

Ne mogu da vjeurjem da je Leipzig postavljen za favorita u ovom meču, pa nisu Bayern nego ekipa koja je još uvijek zelena i koja ide na megdan iskusnoj ekipi koju predvodi još iskusniji trener. Usudio bih se tipovati i čistu pobjedu Tottenhama.

Pijetlovi imaju Murinja na klupi a svi znamo kakav je on stručnjak za evropska takmičenja i općenito duel koje se igraju na dva meča. Kada je ovaj prvi duel u pitanju vjerujem da Totenhem moze steći prednost.U poslednje vrijeme je podigao formu, uz to Murinjo veoma dobro zna kako se igraju ovakvi mecevi i ocekujem dobru partiju Totenhema. Lajpcig jeste veoma dobar ove sezone, napravio je veliki uspjeh i plasmanom u nokaut fazu ovog takmicenja, ali ipak Totenhem je iskusnija ekipa, kao sto spomenuh imaju Murinja na klupi i po ovoj kvoti vrijedi odigrati na pobjedu Totenhema.

Leipzig bi vjerovatno bio zadovoljan i remijem uz postignut gol recimo, ali nema sumnje da ce ici na pobjedu jer bi s njom odradio vise od pola posla. Sve u svemu ja prednost u prvom duelu dajem proslogodisnjem vicešampionu Evrope Totenhemu, ali za svaki slučaj tipujem 1X.

image.thumb.png.42d45ac59e9d5c4cea7e9bf6c1cfa3a7.png

A ovo tek moram pokušati, pobjeda Tottenhama bez primljenog gola, KVOTA 5 kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionice!

image.thumb.png.f879fac2f9db76afcfe529503ac42ef4.png

Mislim da je ovo zbog toga sto Totenhemu nedostaju Son, Kane I Sissoko sto je veliki hendikep u napadu za njih.

prije 7 minute, IzudinB said:

te bi mogli biti izbačeni u manje lige

Nece biti izbačeni nigdje,ostaju u Premiershipu 2naredne godine nemaju pravo nastupa u Europi,vec sam napomenuo neki dan da ce i 5.mjesto u Premiershipu biti jako važno jel će city biti sigurno medju prva 4,dobili su financijsku kaznu i 2 godine neigranja u Europi,pisali su takvu ali Ce biti odbijena i ostaje kazna kakva je

prije 1 minutu, tihi372 said:

Nece biti izbačeni nigdje,ostaju u Premiershipu 2naredne godine nemaju pravo nastupa u Europi,vec sam napomenuo neki dan da ce i 5.mjesto u Premiershipu biti jako važno jel će city biti sigurno medju prva 4,dobili su financijsku kaznu i 2 godine neigranja u Europi,pisali su takvu ali Ce biti odbijena i ostaje kazna kakva je

Pa vjerojatno da neće biti izbačeni, to sam naveo čisto jer neki mediji čak i to izbacivanje spominju kao mogućim, iako ne vjerujem u to ni sam.

Evo i mene da predlozim nesto a to je da igram danas meni oniljenu igru na kartone. 
danas mi je za oko zapela utakmica između totehema i leipziga.

totehem - laipzig manje od 4.5 kartona 1.7 kvota

danas sam se odlucio za under kartona iz razloga sto utakmicu sudi cakir koji je nepredvidiv sudac nekad se zna razmahat sa kartonima al nekad je skrt. Mislim da danas nece dati vise od 4 kartona iz razloga sto obe ekipe imaju mal prosjek zutih u utakmicama lige prvaka odnosno imaju prosjek od jednog kartona po utakmici u ovoj sezoni lige prvaka te se nadam da ovo prolazi bez problema. Jos jedna informacija da cakir ove sezone ima prosjek od 4 kartona po utakmicama u ligi prvaka tako da mislim da ovaj prijedlog danas prolazi. Sretno tko prati

prije 5 minute, ikotipster said:

Evo i mene da predlozim nesto a to je da igram danas meni oniljenu igru na kartone. 
danas mi je za oko zapela utakmica između totehema i leipziga.

totehem - laipzig manje od 4.5 kartona 1.7 kvota

danas sam se odlucio za under kartona iz razloga sto utakmicu sudi cakir koji je nepredvidiv sudac nekad se zna razmahat sa kartonima al nekad je skrt. Mislim da danas nece dati vise od 4 kartona iz razloga sto obe ekipe imaju mal prosjek zutih u utakmicama lige prvaka odnosno imaju prosjek od jednog kartona po utakmici u ovoj sezoni lige prvaka te se nadam da ovo prolazi bez problema. Jos jedna informacija da cakir ove sezone ima prosjek od 4 kartona po utakmicama u ligi prvaka tako da mislim da ovaj prijedlog danas prolazi. Sretno tko prati

Pratim definitivno - igrat ću također under na toj granici, ali ću za one koji žele kombinirati sa nekim drugim parovima predložiti i manje od šest kartona na utakmici po koeficijentu 1.30 u bet365 kladionici. Po meni dobra kvota velik broj kartona koji je možda nedostižan u ovom susretu, međutim, ništa me ne bi iznenadilo kada Mourinhov tim igra :D

Screenshot_42.jpg

(Koeficijenti 19.2. u 16:36 CET) 

Timo Werner - over 3.5 shots @1.66 bet365

Kod Lige prvaka su mi najzanimljivije ovakve opklade, gdje se stvarno može pogoditi uz dobar tip i malo sreće. Werner udarna igla RB Leipziga, uzdanica njemačke reprezentacije. Na sajtu UEFA stoji da je Werner u grupnoj fazi imao ukupno 19 šuteva (3.1 šut po meču), a danas će sigurno imati i koji udarac više s obzirom na važnost utakmice, a uz to uzeti u obzir da je Tottenhamova odbrana daleko od savršene i napadač poput Wernera može im napraviti dosta problema. U obje utakmice protiv Bayerna u grupnoj fazi vidjeli smo da im brzi igrači poput Gnbabryja i Comana znaju napraviti probleme, vjerujem da može i Werner večeras imati odličnu partiju sa bar 4 šuta. :)

Duvan Zapata to score anytime in the match + over 2 goals for both teams combined @2.10 bet365 betbuilder

Za malo hrabrije, Atalanta će vjerovatno krenuti veoma ofanzivno od samog početka meča, a Atalanta je u grupnoj fazi dao samo jedan go, vjerujem da će u nokaut fazi pokazati da može daleko više. Atalanta je gol-mašina, u Serie A već imaju 63 postignuta gola (poređenja radi Juventus ima 46, Lazio 55, Inter 49), ali imaju i primljena 32 gola što je više za 10 od Intera, Lazija i Juventusa. Odbrana Atalante ne ulijeva baš povjerenje, i uprkos svim povredama u Valenciji vjerujem da im mogu dati bar jedan gol. 

ve8UABa.png

Interesantan psihički faktor večeras na Etihadu. S jedne strane City koji je, neću reći rastrojen ali sigurno jako pogodjen ovime što se desilo, te više nemaju apsolutno nikakva imperativa, odnosno  voljnog momenta u Premiershipu. A s druge strane tu su Čekićari kojima poprilično gori i svaki bod zlata vrijedi.

Znači s jedne strane imamo jako mentalno poljuljana domaćina i gosta koji ako hoce i dogodine bit medju elitom mora izginut sve do kraja.

Vec sam vidio tipovanje na gol Čekićara no ne bih iskjučio ni dvoznak, a u nekom ludom scenariu ni čistu dvojku koefa 17 u SSu.

Atalanta - Valencia  X2  kv.2.37

Ne znam šta da kažem ali imam osječaj da Atalanta neće pobijediti danas. Ja bi kladio na pobijedu Valencie gdje je bila superiorna o grupi lige prvaka ali ču odabrati sigurniji X2 gdje je odlična kvota 2.37.  Napravio sam bet bilder gde sam igrao još na više od 3 žuta kartona, više od 6 kornera i više od 1 gola. Ukupna kvota je tačno 4.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use