Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 18.2.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 28 minute, ara008 said:

Pozdrav svima

Vec duze Vas pratim evo da se i ja uključim u analize po prvi puta

Atletico M.-Liverpool x2(1.40)

Atletico M. -Yellow card over 1.5 (1.65)

Atletico M. igra u losoj formi vec neko vrijeme i muci se u la ligi dok s druge strane Liverpool "gazi" uvjerljivo sve pred sobom u premiere ligi

S obzirom na izostanke kod Attletica (Herrera,Poveda,Joao Felix,Larouci ,Trippier) mislim da nisu dorasli ovakvom Liverpoolu, ali ipak se igra osmina lige prvaka i domaci teren tako da tu idem sa sigurnijom varijantom da Liverpool nece izgubiti ili da ce pobijediti 

S druge strane smatram da ce igraci Atteltica dobiti minimalo 2 zuta kartona na utakmici jer su poznati po "zustrijoj"igri, a također smatram da ce sve dat od sebe da izvuku pozitivan rezultat jer kod gostovanja u Liverpoolu tesko ce bit hvatat bilo kakav zaostatak

Ukupna kvota za ova dva prijedloga 2.31

Odličan prijedlog za Atletico over 1.5 kartona. Mislim da to dolazi sa pola snage. :) Meni djeluje izgledno i da će PSG imati više od 4.5 šuta u okvir gola po 1.80 u bet365. Vrlo vjerovatno da će to biti pravi revolveraški okršaj obje ekipe, nisu ekipe koje vole igrati pretjerano defanzivno, već svi u napad :D Sam Mbappe može napraviti bar dva šuta u okvir gola. :)

prije 26 minute, bjorn said:

Odličan prijedlog za Atletico over 1.5 kartona. Mislim da to dolazi sa pola snage. :) Meni djeluje izgledno i da će PSG imati više od 4.5 šuta u okvir gola po 1.80 u bet365 online kladionica" rel="">bet365. Vrlo vjerovatno da će to biti pravi revolveraški okršaj obje ekipe, nisu ekipe koje vole igrati pretjerano defanzivno, već svi u napad :D Sam Mbappe može napraviti bar dva šuta u okvir gola. :)

Sad študiram šta je bolje kladit ili više od 9.5 šuta u okvir gola ili više od 4.5 total shots. Ako jedni zajebu možda drugi neću i naprave razlihu u okvir gola.

prije 34 minute, Gandalf said:

Sad študiram šta je bolje kladit ili više od 9.5 šuta u okvir gola ili više od 4.5 total shots. Ako jedni zajebu možda drugi neću i naprave razlihu u okvir gola.

Mozda razmisli u over Match shot 26.5 kvota 1.72..na prvu se cini velika granica al brzo moze to u over... broji se svaki pokusaj prema golu... igrata 2 ekipi koje imaju potencial u napadu i moze padat sa svih strana... svaka ekipa mora imat 13 pokusaja i jedan bonus i eto over... ima puno pokusaja koji idu u blok pa u nebo itd... al sve se to broji... u poslednje vrijeme igram vise ovo nego sut u gol... i prolaznost je visoka...sretno sta god odigras...

Atletico Madrid - Liverpool

Očekujem dobru i čvrstu igru Atletica koji može svojim momčadskim duhom i kvalitetom parirati ovako jakom Liverpoolu pred svojim navijačima. Koliko god da se dobro brane, sigurno neće stati samo na tom te će pokušavati nametnuti svoj stil i polako graditi akcije za prijetnju pred vratima Alissona. Bit će tu prilika i s jedne i s druge strane i paklena atmosfera u Madridu.

Borussia Dortmund - Paris SG

Već se sve pisalo o ovoj utakmici.. otvorena, brza igra koja lako može rezultirati s barem 4 zaleđa i uz sudca Antonio Mateu koji se ne srami pokazat kartone na utakmici.

Sretno svima! ?

Screenshot_20200218-191834_Sport.thumb.jpg.33c6ea2449ccb145e3f715c111623c8e.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use