Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 16.2.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Molio bi ove šljovake da se više ne javljaju sa hendikepima na kvote 1.15,a ja još veći id*** što takve pizdarije idem dodavati, rekoh sam sebi valjda ljudi znaju kad idu ostavljat takav neki info... Ali ovaj forum je sve samo ne ozbiljan.. Naravno nitko meni nije kriv što idem takav kretenizam ispratit, ali past 1.15, znači ne hend, nego keca.. Stvarno sam zrel za neko liječenje.. A i Goks pod hitno treba malo pogledat prolaznos foruma, pisao sam mu o nekim stvarima u pp, javno ne bi o tome.. Stvar je da se to ponavlja unazad pola godine, ako ne i više, znači živi užas, iako i rezultati su očaj, ali iskreno ne vidim ikakav smisao na forumu na kojem je prolaznost 20%..naravno ne podcjenjujem nikog, samo sam realan, a to mogu potvrdit članovi koji su odavno prestali predlagati ovdje, a itekako su bili uspješni.. Sportski pozdrav svima, veseli i zdravi bili! ?

prije 37 minute, mesrine said:

Rocchi vec oprostio jedan cisti zuti, nastavi li tako, grdo nam se pise ..

Gleda li itko, pa ja ovog suca ne prepoznajem, a znam jako dobro tko je rocchi

Gledam ja ,pa očekivao sam i žustriju utakmicu jer ipak je važna ,10-ak faula na utakmici plus još evo još jedan karton je oprostija Milinkoviću Saviću

• Goksim unpinned this topic
prije 10 sati, Koki22 said:

Molio bi ove šljovake da se više ne javljaju sa hendikepima na kvote 1.15,a ja još veći id*** što takve pizdarije idem dodavati, rekoh sam sebi valjda ljudi znaju kad idu ostavljat takav neki info... Ali ovaj forum je sve samo ne ozbiljan.. Naravno nitko meni nije kriv što idem takav kretenizam ispratit, ali past 1.15, znači ne hend, nego keca.. Stvarno sam zrel za neko liječenje.. A i Goks pod hitno treba malo pogledat prolaznos foruma, pisao sam mu o nekim stvarima u pp, javno ne bi o tome.. Stvar je da se to ponavlja unazad pola godine, ako ne i više, znači živi užas, iako i rezultati su očaj, ali iskreno ne vidim ikakav smisao na forumu na kojem je prolaznost 20%..naravno ne podcjenjujem nikog, samo sam realan, a to mogu potvrdit članovi koji su odavno prestali predlagati ovdje, a itekako su bili uspješni.. Sportski pozdrav svima, veseli i zdravi bili! ?

Slažem se s tobom da si si sam kriv što si to odigrao i pao,isto kao što smo si svi sami krivi za bilo koji pad,kolega je možda imao najbolju volju da podjeli info za koji je morao platiti za info koji je djelomično točan,u utakmici o kojoj govoriš domaćini mogu biti sretni što su izvukli i bod,ali ako pogledaš rezultate jučer puno njih je kiksalo koji imaju nastupe u Europi,pao je i naš Leonardo da Vinci ali šta sad idemo dalje,ja sam u već nekoliko navrata spomenuo aktivnosti na forumu,puno prijavljenih,puno novo registriranih a objava nigdje,odnosno objavljuju stalno jedni te isti,odnosno članovi sa dužim stažom ovdje,pogledaj unazad par mjeseci ljudi se registriraju i objave kako traze pomoći za isplatu,pa ako si toliko pametan i sposoban da digneš silne pare na kladionici kako neznaš kako si isplatiti te iste,pa dolaze novi i u prvom postu ulažu kuću na nebuloze,a najviše je onih koji dodju odigraju neki par ovdje i padnu i onda se javljaju kako neko nema pojma,niko nikog ne tjera da odigra bilo šta ovdje predloženo,to je samo nečije mišljenje ali nitko se neće upustiti u raspravu i demantirati nekog za odigrani par na normalnoj civiliziranoj razini,

Zaboravio u nedjelju odgovorit,bilo veselo veče :)  Ima jedan forum gdje pišem analize, pa sam ga pokušao uspoređivati s ovim,ali jako teško je iznositi bilo kakve usporedbe,to je kao nebo i zemlja. Uglavnom to se odnosi samo na dnevne tipove,ostalo je na vrlo zadovoljavajućoj razini,čak bi rekao da je forum odličan. Dok god ne bude neko natjecanje na dnevnim tipovima, nijedan ozbiljan tipser neće pisati ovdje,tako da je od danas i moja odluka da više ništa ne pišem, ne vidim smisao Pope i ostalih baljezgarija,nijedan ozbiljan forum si to ne dopušta. Da se otvori neki topic humoreske i zaje.....,to svakako,ali da se pišu kilometarski postovi bez ikakvog razuma u temi kojoj svi većinom ulažemo novac da zaradimo,ne vjerujem da se itko ovdje kladi da bi se rugao kao što se ovaj lik ruga u svojim postovima,za to postoje forumi,sajtovi za tu tematiku..što je najgore još se tome pridaje neka važnost,hvala lijepo,imam previše godina da bi sa takvim likovima gubio vrijeme na ovakvom mjestu. Sretno svima u daljnjem radu. Sportski pozdrav ;)

prije sat vremena, Koki22 said:

Zaboravio u nedjelju odgovorit,bilo veselo veče :)  Ima jedan forum gdje pišem analize, pa sam ga pokušao uspoređivati s ovim,ali jako teško je iznositi bilo kakve usporedbe,to je kao nebo i zemlja. Uglavnom to se odnosi samo na dnevne tipove,ostalo je na vrlo zadovoljavajućoj razini,čak bi rekao da je forum odličan. Dok god ne bude neko natjecanje na dnevnim tipovima, nijedan ozbiljan tipser neće pisati ovdje,tako da je od danas i moja odluka da više ništa ne pišem, ne vidim smisao Pope i ostalih baljezgarija,nijedan ozbiljan forum si to ne dopušta. Da se otvori neki topic humoreske i zaje.....,to svakako,ali da se pišu kilometarski postovi bez ikakvog razuma u temi kojoj svi većinom ulažemo novac da zaradimo,ne vjerujem da se itko ovdje kladi da bi se rugao kao što se ovaj lik ruga u svojim postovima,za to postoje forumi,sajtovi za tu tematiku..što je najgore još se tome pridaje neka važnost,hvala lijepo,imam previše godina da bi sa takvim likovima gubio vrijeme na ovakvom mjestu. Sretno svima u daljnjem radu. Sportski pozdrav ;)

Nije razumno ni otići sa foruma radi jednog člana, forum je oduvijek bio besplatan i uvijek će biti, svi će imati pristup forumu i informacijama i mislim da to nešto vrijedi, ali uredu je, ako imaš takvo mišljenje o forumu i nama koji svakodnevno pišemo tu, to je tvoje pravo i želim ti svu sreću. :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use