Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 16.2.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.jpg

Engleska.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.jpg

Primera.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.jpg

Italija.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja4.jpg

Njemačka.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.jpg

Francuska.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Nedelja6.jpg

1. HNL.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 12.2. u 17:37 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Premier liga

Aston Villa - Tottenham (15:00) bet365
Sudac: Martin Atkinson (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 2.28
zpA1B4u.png

Arsenal - Newcastle (17:30) bet365
Sudac: Lee Mason (3.83)
Prosjek ekipe 1: 2.48
Prosjek ekipe 2: 1.56
Bk8Gza9.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Sevilla - Espanyol (12:00) bet365
Sudac: Adrian Cordero Vega (3.58)
Prosjek ekipe 1: 2.78
Prosjek ekipe 2: 2.70
7oMzzei.png

Leganes - Betis (14:00) bet365
Sudac: Javier Estrada Fernandez (-)
Prosjek ekipe 1: 3.30
Prosjek ekipe 2: 2.91
ngM3lXz.png

Eibar - Real Sociedad (16:00) bet365
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (4.55)
Prosjek ekipe 1: 2.57
Prosjek ekipe 2: 1.96
AGecgFH.png

Ath. Bilbao - Osasuna (18:30) bet365
Sudac: Pablo Gonzalez Fuertes (5.73)
Prosjek ekipe 1: 2.22
Prosjek ekipe 2: 3.04
CL2lfKK.png

Real Madrid - Celta Vigo (21:00) bet365
Sudac: Javier Alberola Rojas (3.58)
Prosjek ekipe 1: 2.30
Prosjek ekipe 2: 2.61
BOe5LeP.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A

Udinese - Verona (12:30) bet365
Sudac: Eugenio Abbattista (-)
Prosjek ekipe 1: 2.30    
dXdEbce.png

Juventus - Brescia (15:00) bet365
Sudac: Daniele Chiffi (4.70)
Prosjek ekipe 1: 2.26
IVqLQDe.png

Sampdoria - Fiorentina (15:00) bet365
Sudac: Massimiliano Irrati (5.89)
Prosjek ekipe 1: 2.96
Prosjek ekipe 2: 2.87
UnLGdcu.png

Sassuolo - Parma (15:00) bet365
Sudac: Maurizio Mariani (5.92)
Prosjek ekipe 1: 2.65    
Prosjek ekipe 2: 2.26
A7NDlWn.png

Cagliari - Napoli (18:00) bet365
Sudac: Daniele Doveri (4.73)
Prosjek ekipe 1: 2.96    
Prosjek ekipe 2: 2.30
H98yY4k.png

Lazio - Inter (20:45) bet365
Sudac: Gianluca Rocchi (5.73)
Prosjek ekipe 1: 2.74
Prosjek ekipe 2: 2.78
qrnVZHf.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

FC Koln - Bayern (15:30) bet365
Sudac: Felix Zwayer (3.33)
Prosjek ekipe 1: 2.55
Prosjek ekipe 2: 1.90
cIQ25Ut.png

Mainz - Schalke (18:00) bet365
Sudac: Guido Winkmann (-)
Prosjek ekipe 1: 2.14
Prosjek ekipe 2: 1.71
H4fq3te.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Francuska liga

Lyon - Strasbourg (15:00) bet365
Sudac: Johan Hamel (3.17)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 1.75

Brest - St. Etienne (17:00) bet365
Sudac: Eric Wattellier (2.40)
Prosjek ekipe 1: 1.58
Prosjek ekipe 2: 2.04

Reims - Rennes (17:00) bet365
Sudac: Florent Batta (2.70)
Prosjek ekipe 1: 2.04
Prosjek ekipe 2: 1.92

Lille - Marseille (21:00) bet365
Sudac: Frank Schneider (3.42) 
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 2.42

(Koeficijenti 14.2. u 18:12 CET) 

Osijek - Dinamo // Pobjeda Dinama bet365 288sb - 1,90

Derbi susret ovog kola. Već su počela prepucavanja. Iz Osijeka ponovo optužuju Dinamo i suđenje u njihovu korist i već su sve ekipe postale dosadne sa tim konstatacijama, jer i da nije takvo (ako je uopšte) suđenje, kao da Dinamo ne bi bio najbolji, jer su realno, svjetlosnim godinama ispred svih konkurenata u HNL-u. 

Tako da ovakvi i slične objave nemaju nikakvu korist i mogu stvoriti samo kontra efekat, što se zaista nadam da će se desiti iako nisam neki fan Dinama. Dinamo je već dva gostovanja bez pobjede u Osijeku što je neuobičajno jer su u prethodnih 6 gostovanja slavili u pet utakmica. Mislim da je vrijeme za pobjedu, pogotovo nakon ovih optužbi na račun kluba, igrači bi trebali dati sve od sebe jer i ako jeste takvo suđenje igrači tu ništa nisu krivi i bez veze ih se optužuje kada se govori u kontekstu Dinama. 

U zadnjem meču su poraženi od Rijeke u kupu, ispali su iz kupa tako da ne smiju sebi priuštiti još jedan kiks bez obzira na prednost ispred Hajduka u prvenstvu. Dakle, tipujem na Dinamo po odličnoj kvoti od 1,90 koja bi do sutra trebala još više da "opane".

image.thumb.png.54dd707420e444817af7b85c754b13b3.png

Real Madrid - Celta Vigo 1 (1.28) bet365

Veliki je jaz u kvaliteti ova dva tima. Kako dolazi Liga prvaka, Real Madrid igra sve bolje i bolje. Čisto sumnjam da će ovdje kiksati, iako Celta Vigo nekada zna biti neugodna. Međutim, očekujem pobjedu Real Madrida, s obzirom da su oni ispali iz kupa, mislim da sada imaju više vremena da se fokusiraju na ligu i Ligu prvaka. Imaju isto bodova kao i Barcelona, koja ima utakmicu više, s obzirom da su pobijedili Getafea u subotu.

Po meni je ovo definitivno pobjeda Real Madrida pogotovo jer sam siguran da žele pobjeći Barci i ostati na ta tri boda udaljenosti. Celta Vigo je ostvarila pobjedu u posljednjoj utakmici, ali oni su zaista katastrofalni, te se nalaze u zoni ispadanja u ovom trenutku. Mallorca je samo jedan bod iznad njih. Celta Vigo je također treći najgori tim u gostujućim utakmicama u ligi. Nema se tu što mnogo pričati, sve je jasno. Asensio nedostaje Realu, Mallo nedostaje Celti Vigo, dok su Diaz, Hazard, Nacho i Rodriguez pod znakom sumnje za domaćine, a na drugoj strani je Junca pod znakom sumnje. SRetno!

Screenshot_22.jpg

(Koeficijenti 15.2. u 18:02 CET) 

Juventus - Brescia 1 + prvi do tri kornera (1.77) bet365

Juventus igra protiv Brescije u 24. kolu Serije A. Stara dama je plasirana na drugoj poziciji sa istim brojem (54) bodova kao i Inter koji se nalazi na prvoj poziciji, ali sa boljom gol razlikom. Juventus nas je u prošlom kolu zaista iznenadio nakon što su doživjeli poraz od Verone u gostima. Naravno da je to njihov protivnik u naslovu za titulu, Inter znao iskoristiti i izjednačiti se na bodove sa njima. 

Na drugoj strani imamo Bresciju koja se nalazi na dnu tabele, točnije na 19-oj poziciji sa tek 16 bodova osvojenih ove sezone i njih očekuje grčevita borba za opstanak u liig. Trenutno imaju sedam bodova manje u odnosu na sigurnu zonu.

Domaćin je ovdje veliki favorit i mislim da bi oni trebali odraditi rutinski posao, te ostvariti pobjedu. Oni jesu u malom padu forme, no ako žele nastaviti dominaciju, te ne dopustiti Interu da im umakne, moraju izbjegavati kikseve, barem u ovakvim utakmicama. Ako u ovoj utakmici Juventus bude na svom nivou zaista vjerujem da mogu ostvariti pobjedu i to već u prvom poluvremenu.

S obzirom da očekujem tu dominaciju domaćina, vjerujem da bi oni mogli stići prvi i do tri kornera bez problema, nakon što u prosjeku po utakmici prave skoro šest kornera. Tu kombinaciju možemo odigrati u bet365 kladionici, a ukupni koeficijent nam se poveća. Sretno!

Screenshot_24.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 16.2. u 00:31 CET) 

Koln - Bayern Munich 2 (1.20) bet365

Bundesliga u nedelju. Utakmica koja mi se čini odličnom za odigrati, jer ako Bayern pobijedi, mogao bi se vratiti na prvu poziciju na tabeli. Ovo ne bi trebao biti problem za njih, s obzirom da Koln nije ekipa koja bi im mogla parirati, pogotovo kada je motiv prva pozicija. Iako je Bayern u ovom susretu gost, mislim da oni ne bi trebali imati problem sa tim, te očekujem jednu laganu pobjedu i nova tri boda.

Zanimljiva činjenica je i ta da je Koln posljednji put pobijedio Bayerna na svom terenu 2011. godine, dok su Bavarci od tada pobijedili u svakoj. Ta pobjeda 2011. godine im je jedina protiv Bayerna ikada, tako da bi mi sve osim pobjede Bayerna u ovom susretu bilo veliko iznenađenje. Ovo definitivno igram, te iako Bayernu nedostaju Martinez, Perišić i Sule, dok su Davies i Kimmich pod znakom sumnje, vjerujem da ne bi trebali imati problema protiv Kolna kojem je sedma igrača pod upitnikom, većinom su to ozljede.

Hvala Bogu na Early Payoutu, to jest prijevremenoj isplati, kada Bayern povede sa 0-2 oklada će biti dobitna. Hvala bet365 kladionici! Sretno!

Screenshot_25.jpg

(Koeficijenti 16.2. u 00:35 CET) 

Sevilla - Espanyol 1 (1.53) bet365

Jedna zanimljiva utakmica u La Ligi. Sevilla će ugostiti Espanyola. Sevilla koja se nalazi na petoj poziciji, te koja ima 11 pobjeda, šest remija i šest poraza. Kada igraju kod kuće, nemaju tendenciju primati dosta golova, samo devet u 11 utakmica. Sevilla je druga najbolja gostujuća ekipa u ligi, ali samo jedan bod imaju manje kada igraju na svom terenu, te stoga im dajem prednost protiv Espanyola koji ima četiri poraza u posljednjih pet utakmica u gostima. Očajni su u gostima ove sezone

Sevilla se nalazi na petoj poziciji sa 39 bodova, bod manje od četvrtoplasiranog Atletico Madrida i pozicije koja vodi u Ligu prvaka, dok je tri boda iznad Seville i Getafe. Sevilla ima šansu da si priušti borbu za Ligu prvaka do kraja sezone i vjerujem da će to biti dovoljan motiv da oni ostvare pobjedu u ovom susretu, Koeficijent solidan, pogotovo kada vidite da je Espanyol posljednje plasirana ekipa ove sezone, te imaju isto bodova kao i Leganes na preptosljednjoj poziciji. Espanyol ima najgoru obranu u ligi koja je u 23 utakmice primila 40 golova.

Espanyol je također pogođen ozljeda, te su tri igrača van terena De Tomas, Oier i Vila, dok su Campuzano, Corchia i Lopez pod upitnikom. Sretno!

Screenshot_26.jpg

(Koeficijenti 16.2. u 00:44 CET) 

On 14. 02. 2020. at 18:13, IzudinB said:

Lazio - Inter (20:45) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Gianluca Rocchi" rel="">Gianluca Rocchi (5.73)
Prosjek ekipe 1: 2.74
Prosjek ekipe 2: 2.78
qrnVZHf.png

Utakmica u kojoj naravno očekujem kartone. Savršena za nedelju navečer i uživanje uz male ekrane. Borba vrha tabele. Inter, Juventus imaju po 54 boda, dok Lazio ima 53 i s obzirom da očekujem da će Juventus pobijediti protiv Brescije, vjerujem da nas nakon toga očekuje poslastica u Seriji A. Gianluca Rocchi sudac koji ima dobru granicu kartona, skoro šest u prosjeku po utakmici. 

Ako vidimo ispod, Gianluca Rocchi je na početku malo škrtario na kartonima, ali sada drži tu konstantu i zna pokazati, šest, sedam, osam, pa čak idevet kartona na utakmici uz po jedan ili dva crvena tu i tamo. Stvarno odličan sudac za ovaj susret, te mislim da ću se oprobati na ovoj možda naizgled visokoj granici. Veliki ulozi su u pitanju, neće tu biti milosti niti jednog tima, svi žele titulu, svi žele bodove, svi su motivirani, očekujem iskre i varnice na terenu i naravno sve to u žaru borbe,. Ovo bi bila dva najbolja napada u ligi, da nije Atalante koja je prešla igricu što se tiče golova, Čak su deset više postigli od Lazija, no to nije ni bitno, bitne su ove dvije ekipe.

Njihovi međsobni susreti mi i ne ulijevaju nadu, jer je u posljednjih pet susreta samo jedna išla preko ove granice, dok su druge dvije bile na šest kartona. Zbog toga budite oprezni sa ulozima, iako prethodni međusobni omjeri ne moraju biti nikakvo mjerilo. 

Zanimljiva činjenica je da je Rocchi već jednom sudio utakmicu između ova dva tima 2018. godine, a tada je pokazao devet žutih i dva crvena kartona.

Screenshot_27.jpg

Lazio vs Inter Serie A         X, (2), odnosno cekanje kiksa ekipe Lazio u narednom periodu

Postoje dve price koje objasnjavaju pojam VECINA. Jedna je veoma kratka, druga mnogo opsirnija. Pocecu od obe. U prvoj prici sede na nekoj planincini u antickoj Grckoj Aristotel i Sokrat i razmisljaju o smislu zivota. Glava im otekla od toga koliko misle. Nedaleko od njih, nekih stotinak metara malo nize sede tri cobana/pastira, cuvaju ovce i piju pivo. Oni naravno nista ne razmisljaju dok piju pivo jer su seljaci. Gledaju Aristotel i Sokrat te seljake i kaze prvi: “...hajde da ovim budalama predlozimo neki racunar, neki navigacioni uredjaj, neki dron, ili neki GPS uredjaj, koji ce se brinuti da se ovce ne izgube. Za to vreme ove budale bi mogle nesto pametnije da rade, a ne da sviraju qurcu....” Uvece, kada su sisli sa te planincine, predloze oni ovim seljacima ugradnju microcipova medju ovcama, ali posto su bili u drevnoj Grckoj, kolevci demokratije u svetu, predlog ode na glasanje. Aristotel i Sokrat su bili za microcipove, ali su tri cobana/pastira glasali protiv. A tri su uvek vecina u odnosu na dva. Posto je vecina bila protiv predloga, seljacine su nastavile sa cuvanjem ovaca, a Aristotel i Sokrat su se povukli u dalja naucna istrazivanja. E, to vam je prva prica o tome sta se desava kada VECINA uzme da razmislja, i sto je jos gore, odlucuje. Prica druga je malo duza, ali govori o istoj stvari.

Da u ovom trenutku odete na neku trznicu/pijacu i pitate neku prosecnu babuskeru sto prodaje mladi sir, da li je cula za Leonarda da Vincija, naravno da bi rekla “...da, cula sam za njega..” Problem je sto je babuskera cula za Leonarda kao sto je cula i za PyongYang, a jos veci problem je sto vecina rulje, raje, naroda, mase koja naseljava ovu planetu zna isto koliko i babuskera sto prodaje mladi sir. Dakle, culi smo za njega, culi smo da je bio neki slikar i da je nacrtao Mona Lisu.

Kada bi se ja pitao, ni jedan fudbaler ne bi krocio na fudbalski teren dok prvo ne izrecituje biografiju Leonarda da Vicija, i tako demonstrira minimum pameti. Da se ja pitam, u skoletinama bi umesto fizike, hemije, matematike uveo kao obavezan predmet izucavanje biografije Leonarda da Vincija. Ne bih dozvolio ni registraciju na ovom forumu, ako novi clan ne demonstrira elementarno znanje o Leonardu. Cak ne bi dozvolio prolaz ni na vozackom ispitu, ukoliko ne znate biografiju ovoga genija.

Dakle, Leonardo da Vinci je bio jedan genije kakav ne mozete ni da zamislite da je moguce da je postojao. Jedan od najvecih umova svih vremena, cisti, suvi genije, covek barem 500 godina ispred vremena u kojem je ziveo. Naucnik, pronalazac, filosof, arhitekta, slikar, vajar, biolog, matematicar, geolog, astrolog, inzenjer, muzicar, lekar, anatomista, umetnik, vizionar... i sve to u jednom coveku, i sve to u XVI-om veku kada nije bilo interneta, kladjenja, mobilnih telefona, automobila, racunara, Goksima, Izudina, dizalica, struje, grejanja, aspirina, Var-a... i sve to u vremenu kada su, na primer, ljudima zube vadili pajserom i kada se umiralo od prehlade. On je sve to uspeo da bude u vremenu kada je crkva spaljivala ljude na lomaci ako bi se usudili da tvrde da nakon noci stize jutro.

Prosecni ljudi toga vremena, a cak i danas, uopste nisu mogli da shvate kakav je to bio genije. Njega prosecni ljudi uopste nisu mogli da prate, pre svega njegov um, a zatim i njegov rad. A kada nesto ne razumes, normalno je da smatras da je glupost. Kada su ljudi glupi, primitivni, i neobrazovani, normalno da je moguce da pomisle da je zemlja ravna ploca, ili da ameri nisu bili na mesecu. U svome vremenu, prosecni ljudi su mislili da Leonardo da Vinci svira qurcu. Ni jedan od njegovih pronalazaka, a bilo ih je nekoliko hiljada, nisu napravljeni dok je on bio ziv. Cak ni jedan rukopis nije bio objavljen dok je on bio ziv. Leonardo je ziveo u XVI-om veku, a njegova najpoznatija slika Mona Lisa je postala svetski poznata tek tristotine godina posle. Danas se po njemu zovu naucne ustanove, univerziteti, svemirski programi, aerodromi, ulice, pa cak i ljudi. Neke stvari koje je on osmislio, nacrtao, uradio, predvideo, dokazao, ljudi ni danas ne razumeju, ili ne shvataju znacaj tog genija. A jos veci deo ne mogu ni da objasne. Leonardo je spavao samo 15-20 minuta na svakih 4 sata, bez razlike da li je u pitanju dan ili noc. To znaci da je spavao sest puta po dvadestak minuta, a to opet znaci da je spavao dva sata dnevno. Zasto je to radio? Pa, zato sto je smatrao da je spavanje najobicnije gubljenje vremena. Leonardo je pisao, to je vec klasika, sa desna ka levo, dakle potpuno obrnuto od VAS normalnih ljudi. I ne samo to. Leonardo je bio sposoban da jednom rukom pise, a drugom crta i sve to u isto vreme. Leonardo je inace prvi covek na svetu koji je otkrio da se na osnovu prstenova unutar stabla drveta moze ustanoviti starost stabla. Leonardo je prvi covek na svetu koji je objasnio zasto je nebo plavo, a to recimo, ne zna ni jedan administrator na nasem forumu, cak ni 500 godina posle smrti ovog genija. Leonardo je bio prvi covek na svetu koji je skicirao padobran, helikopter, tenk, plovni bager, leteci brod... a recimo on je izmislio bicikl, i to 300 godina pre nego sto se pojavio na ulicama Umalo da zaboravim. Leonardo da Vinci uopste nije imao formalno obrazovanje, jer se skolovao sam kod kuce. I za kraj, kada je umirao, njegove poslednje reci su bile;”... uvredio sam Boga i covecanstvo... moj rad nije dostigao kvalitet kakav bi trebalo da ima...”

Koji qurac ima Leonardo sa kladjenjem? Pa, nema sa kladjenjem, ali ima sa mnom. I mene kao Leonarda niko ne razume. Ljudi misle da sviram qurcu kao i Leonardo. Misle da sam budala kao i taj pajac. Verovatno ce i u mom slucaju trebati da prodje 600 godina, pa da se po meni nazovu naucne ustanove, univerziteti, svemirski programi, aerodromi, ljudi....

Da li bi Leonardo postao to sto je danas, da je objasnjavao ljudima sta radi? Da li bi rulja to razumela? Da li bi postao najveci genije ikada, da je gubio vreme na rulju, na prosecne ljude? Da li bi nauka bila to sto je danas, da je Leonardo gubio dragoceno vreme raspravljajuci se sa ljudima koji ne razumeju sta on radi? Da li bi egipatske piramide, rimski Koloseum ili ostala svetska cuda postala to sto jesu, da su robovlasnici objasnjavali robovima sta oni to grade?

Kada sam ja pisao postove na ovom forumu, ljudi su mi pominjali pamet, mozak, rodbinu/familiju, sve po spisku. Evo i nekih od lepih zelja koje su mi kolege ljubazno pozelele.

“.... ovom ne bi trebalo biti mjesta na forumu... ja se definitivno slazem sa kolegom...pridruzujem se, meni je to cista budalastina...nit brige, a ni pameti umesto nekog pametnog predloga...prica ti je promasena...

“...veze s vezom nema ovo sta si ti napisao prijatelju...”

“...ala ovaj lupeta, kao otvoren prozor...ovaj lupeta za medalju...”

“...kolege, ako zelite siguran dobitak, slobodno odigrajte suprotno od ovog bolesnika...”

“...kakve analize, kakvi bakraci...”

Da li ce se po meni zvati aerodromi u nekoj buducnosti ako bih objasnjavao kolegama svaki post, svaku analizu? Zasto ljudi ne razumeju postove? Zasto niko nije razumeo ni Leonarda? Da li bi Leonardo prestao sa crtanjem Mona Lise da su mu na kladionicarskom forumu napisali da mu tamo nije mesto? Zasto su Mozzarta, kada je umro, umotasli u cebe i bacili u neku jamu kao psa, i to jamu bez ikakvog znaka, u jamu gde bacaju beskucnike i klosare? Zato sto nisu razumeli ono sta on radi. I Mozzart je bio genije za kojeg je trebalo da prodje nekoliko stotina godina da VECINA shvati ko je zapravo on bio.

Dakle, kao i Leonardo, ja sam odlucio da se posvetim i dalje nauci, tj kladjenju kao neshvaceni fanatik. Nemam nameru da objasnjavam kolegama ono sto ne razumeju. Ostaje mi nada da ce neke nove kolege na ovom forumu, za nekih 600 godina razumeti kakav genije je bio popo64. Siguran sam da ce za nekih 600 godina neke nove kolege leteti svemirskim brodovima na neki kosmodrom koji ce se zvati popo64 ili barem studirati na nekom Univerzitetu koji ce nositi ime popo64

Dok ne budem shvacen da napisem nasto i o Laziju i Interu, i cekanju kiksa rimske ekipe.

Lazio

Kada bi se VECINA za nesto pitala, mnogi bi tvrdili da je Lazio uz Liverpool ekipa sa najboljom formom u Evropi. Oborili su sve rekorde u istoriji svoga kluba, cak 18 utakmica NISU IZGUBILI U PRVENSTVU, poslednji put je to bilo bas protiv Intera u Milanu jos 25.09. 2019. Dakle VEC PET MESECI NISU IZGUBILI, a u jednom trenutku su imali JEDANAEST VEZANIH POBEDA izmedju ostalog u gostima su dobili Milan, Fiorentinu, kod kuce Juventus i Napoli. Jedna su od retkih ekipa koje su dva puta razbili Juventus, jednom u SuperCupu, drugi put u prvenstvu, i sve to u razmaku od 15 dana. Trenutno su treci na tabeli sa samo jednim bodom manje od Juventusa i Intera, a imaju i DRUGI NAJBOLJI NAPAD u prvenstvu iza Atalante, i NAJBOLJU ODBRANU iz Inter. Spal i Sampdoriju su dobili po 5:1, Torino 4:0, Juventus dva puta po 3:1... na dvanaest UZASTOPNIH utakmica su dali dva ili vise gola...Trenutno se o Laziju pisu hvalospevi, VECINA zaista misli da su uz Juventus i Inter najveci kandidati za titulu. Takodje, VECINA ce vam reci da trenutno Lazio, uz Atalantu, igra najspetakularniji fudbal u Italiji.

Sada da napisem sta bi o Laziju rekli Leonardo da Vinci i popo64 a oni svakako nisu VECINA.

Lazio vec cetiri sezone ne uspeva da se dovuce barem do cetvrtog mesta i plasmana u Ligu Prvaka. O nekim nacinima kako im to nije uspelo mogao bi da se snimi film. U zadnje cetiri sezone dva puta su bili peti, dva puta osmi. Prosle sezone po konacnom plasmanu se nisu dovukli ni do Lige Evrope, ali su osvojili nacionalni Cup, pa su ove sezone PROBALI da igraju evropska takmicenja, i naravno ISPALI JOS U GRUPNOJ FAZI i to u grupi sa Cluj-om, Rennes-om i Celticom. Tako bednu grupu su zavrsili sa cak CETIRI poraza i tek dve pobede. Ono sto ja kazem, a sigurno bi rekao i Leonardo da Vinci jeste da je Lazio na tri od poslednja cetiri gostovanja do pobede dosao u sudijskoj nadoknadi, a ukupno su u sezoni na taj nacin dosli do pobede CAK SEDAM PUTA. Na sedam poslednjih gostovanja Lazio je pobedio CAK SEST PUTA, ali po prikazanoj igri, pobede su zasluzili samo protiv Fiorentine i Milana. I za kraj, da zavrsim, sta mislimo Leonardo da Vinci i ja o Lazijevoj sezoni. Lazio je trenutno u trci za titulu jer su ovoga leta dobili najvece moguce pojacanje, a to je Mauricio Sarri i to na klupi Juventusa. Sarri je pojacanje koje je omogucilo Laziju trece mesto, i bod zaostatka za Juventusom. Sarri je najbolji dokaz sta donosi napadacki orijentisan trener, i uopste cemu sluzi napadacki fudbal. Ovo je prva sezona nakon osam godina da Juventus nije prvak jos pre Bozica. Sto je jos gore, uz napadacki orijentisanog trenera, Juventus niti igra lepsi, niti efikasniji fudbal, a uz to nisu ni prvi na tabeli, a nisu ni MEDJU TRI NAJEFIKASNIJE EKIPE. Jebes Sarrija, da se vratim na Lazio. Lazio je treci jer su Milan, Napoli i Roma trenutno gori cak i od Crvene Zvezde, a to uopste nije lako. Kada na to dodate da je ovaj tim Lazija dosta dugo na okupu, da su prelezali sve decije bolesti, da su puni samopuzdanja, da se i rimska publika probudila, ali i da Juve ima napadacki orijentisanog trenera, jasno je zasto su tu gde jesu. Realnost je da Lazio ima ekipu za cetvrto-peto mesto, da nisu prosli jednu od najsmesnijih grupa u Ligi Evrope, ali i da su gubili od Spal-a, Cluj-a, Celtica, i da po kvalitetu nisu ni u prvih cetrdeset ekipa u Evropi. Naravno da je realnost i da igraju odlicno, mnooooogo bolje od realnog kvaliteta tima.

Dakle, OD DANAS pocinjem se igranjem protiv Lazija, sto svakako NE ZNACI DA DANAS NECE POBEDITI. To znaci da cu igrati protiv njih SA PODIZANJEM IZNOSA UPLATE ako nastave da pobedjuju, sve dok ne igraju nereseno ili izgube. Danas je odlican dan za pocetak jer im dolazi Inter, a sada me mrzi da pisem jos i o Interu. Dovoljno je da napisem da ja i Leonardo Da Vinci mislimo da imaju bolju ekipu, a pogotovo za klasu boljeg trenera, ne od Lazija, vec i od Liverpoola. ProtivLazija cu igrati singlove X i 2, kao i multiple sa drugim mecevima. Ako pobede veceras Intera, igracu ih i cekati protiv Genoe u gostima, Bologne kod kuce, Atalante u gostima, Fiorentine kod kuce, Torina u gostima...

Hrabri me sto bet365 ne misli kao VECINA da je Lazio jedna od ekipa sa najboljom formom u Evropi, cim kvotira pobedu sa 2,40 i to jos kod kuce pred rasprodatim stadionom.

Rezon da cekam pad Lazija; Kada sam 23.01.2020 napisao post u kome sam predlozio cekanje X na utakmicama Liverpoola, na tome sam izgubio dve sedmice. Gledanje utakmica, rasporedi, analize, povrede, zgusnuti rasporedi Cup i prvenstvenih utakmica... glava da ti otekne. Moj post je prokomentarisao kolega sa foruma; “...ti bas volis bacati pare u vatru...” Samo tri dana kasnije, 26.01 dosao je i taj remi Liverpoola, i to na Cup utakmici protiv Shrewsbyry-a, eeeeeeeej remi protiv jednog Liverpoola, JEDINI REMI u poslednjih dvadeset utakmica, jedini remi Liverpoola jos od desetog meseca prosle godine, i to samo TRI DANA NAKON ANALIZE

Kada sam napisao post u kome cekam remi Sampdorije, a to je u poslednjem kolu jesenjeg dela, 18.12, kolega sa foruma me je ohrabrio recima “...kakve analize, kakvi bakraci...” ali je remi dosao vec u narednom kolu, odmah nakon novogodisnjih praznika, 06.01.

Kada sam 19.01.2020 predlozio igranje na Milan u narednom periodu, to sam ucinio ovako “... igracu na njih svakako i dalje, naravno uvek uz ogradu na remi ( Brescia u gostima, Torino kod kuce, Verona kod kuce) a onda ocekujem POTOP U DERBIJU PROTIV INTERA 09.02...”

Dok citam sve ovo uvek mi padne na pamet vecita dilema, da li sam zaista toliko pametan kao i Leonardo Da Vinci, ili sam jednostavno samo vidovit, pa mogu da predvidim buducnost.

I za kraj da napisem nekoliko recenica namenjenih VECINI na forumu.

Kolege, ne “lozite se”na postove, “ne lozite se” sta ko pise u analizi. Misljenje je kao guza, svako ga ima. Procitajte sta ko ima da kaze, i dovidjenja. Ako mislite da mozete imati koristi od nekog posta, odlicno, ako ne, opet, dovidjenja. Evo vam primera. Za vreme odrzavanja Austarlian Opena, jedan kolega je napisao analizu meca Federer vs Djokovic. Ukratko, on je predlozio opkladu da Federer uzima barem set po kvoti od cak 1,85 To je obrazlozio otprilike ovako “...ja veci value u zivotu nisam vidjeo...moj um ne moze ne uzeti ovoliku kvotu...pa makar mu umjesto reketa dali reket za ping pong...” na to se nadovezao jos jedan, pa drugi, pa treci kolega, svi sa odobravanjem. Samo nekoliko cm ispod, analizu istog meca je napisao administrator Izudin. On je predlozio isti mec, ali potpuno suprotan predlog, Djokovic dobija cistih 3:0, uz samo nekoliko recenica “...godine polako stizu Federera...namucio se da stigne do polufinala...mislim da ce ovdje Djokovic penzionisati Federera...”

Ako zamislite da ja zelim da odigram neciji predlog sa foruma, sta ja u ovom slucaju da radim? Koga da poslusam? Sa jedne strane kolega podrzan sa tri clana, sa druge administrator sam. Sa jedne strane rezon koji moze da se prihvati, uz to i veca kvota, sa druge strane manja kvota, a da nismo sigurni kako stojimo sa rezonom. Sta bi ste mi predlozili? Verovatno najsigurniju varijantu. Da sacekam konacni rezultat, pa da jebemo sve po spisku onome ko je promasio, zar ne? Na srecu, nisam VECINA. Analizirao sam kvote, pregledao sam ranije analize kolege kojeg manje poznajem, razmisljao ceo dan, da mi je glava otekla, i odlucio da NISTA NE ODIGRAM. Tako ja shvatam korist od foruma, nekad je korisno prepisati neciji predlog, nekad je korisno uzeti samo jednu informaciju, a nekad je korisno ne uzeti nista od analize.

Ne osudjujte analize koje “ne dodju”, narocito to ne radite nakon zavrsetka meca. Postoje samo dve vrste analiza, a narocito tiketa. Propali/e i oni koji ce tek propasti. Svi postavljaju analize koje nekad ne dodju, administratori, stari clanovi foruma, novi, redovni, neredovni...kao uostalom i one dobitne. Analiza moze biti odlicna, cak moze biti najbolji deo potencijalnog kladjenja, a da predlog ne prodje. I suprotno, Izudinova analiza od tri i po recenice, a koja uopste nije losa, niti bez rezona, je glatko prosla, i sto je najvaznije bez stresa.

Ne kladite se tako sto cete igrati tudje predloge, odnosno utakmice koje neko predlozi na forumu. To nije pravo kladjenje. Gledajte da sami donosite svoje izbore, a od analize gledajte da uzmete samo ono sto moze da vam koristi. To je pravo kladjenje, to je pravi orgazam. Kad sam vec kod orgazma, da napisem nesto i o njemu. Do orgazma mozete doci na vise nacina. Ponekad vam je za dobar orgazam dovoljno necije medjunozje, necija guza, necija usta, a ako ste dovoljno nastrani, i ostali delovi necijeg tela. Ali do orgazma mozete doci i sami. I to je orgazam... malo maste, zatvorena prostorija, malo gimnastike, odnosno nekoliko pokreta rukom i lako cete doci do onoga sto vam treba. Kada odigrate tiket koji je neko drugi predlozio na forumu, i taj tiket prodje, to je onaj orgazam do koga ste dosli svojom rukom. Kada odigrate SVOJ TIKET, tiket koji ste SMISLILI SAMI, pogotovo nakon dva dana razmisljanja, e to vam je onaj orgazam do koga ste dosli uz pomoc necijeg medjunozja, necije guze, necijih usta I TO ISTOVREMENO

prije 2 sati, popo64 said:

Samo tri dana kasnije, 26.01 dosao je i taj remi Liverpoola, i to na Cup utakmici protiv Shrewsbyry-a, eeeeeeeej remi protiv jednog Liverpoola, JEDINI REMI u poslednjih dvadeset utakmica, jedini remi Liverpoola jos od desetog meseca prosle godine, i to samo TRI DANA NAKON ANALIZE

Remi na kojoj je igrala U23 ekipa, Kloppu ta utakmica nije bila prioritet. Liverpool je ekipa koja igra jako pametno, i ne trosi energiju ako nije neophodno. Zato njihove utakmice variraju od jednog gola do 2, 3 ili 4 gola. Jucer recimo, jedan gol i odmah u prezervacijski mod, obranu. Pametno, cuvati energiju za predstojecu utakmicu protiv Atletica. Shodno tome nezgodno se kladiti na 2.5+ golova kad su oni u pitanju.

Od danasnje ponude cine mi se zgodni kartoni na utakmici Sevilla vs Espanyol, 1.66 (bet365) za vise od 4 kartona mi se cini kao granica koja ce biti lako probijena. Malo hrabriji mogu dodati Sevilla vise od 1 kartona u tu kombinaciju sto daje ukupni koeficijent od 2.05.

Drugi par je u Turskoj prvoj ligi, utakmica izmedju Galatasaray i Yeni Malatyaspor gdje igram AH-1 za Galatasaraj po koeficijentu 1.725 (bet365). Malatyaspor nize poraz za porazom zadnjih nekoliko utakmica, nasuprot njima Galatasarayu cini se ide dobro i obicno zavrsavaju utakmice sa 2+ golova. Mislim da ovo ne bi trebao biti previse tvrd zalogaj za njih za neki rezultat 2:0 ili 3:1 i samim time razliku od 2 gola.

Aston Villa - Tottenham // X2 & under 3,5 golova bet365 288sb - 1,80

Iznenađujuće su se zakomplikovale stvari u Engleskoj izbacivanjem Citya iz LP, pa tako i peto mjesto vodi u grupnu fazu Lige prvaka i neki klubovi koji su možda već otpisali plasman sada imaju šansu za tu petu poziciju, prije svega mislim na United i Arsenal a i Tottenham, kojem će sada biti mnogo lakše da dođe to cilja koji su sebi zacrtali prije početka sezone. Pijetlovi su u uzlaznoj formi, igraju dobro u zadnje vrijeme, oporavili su se nakon loših rezultata tokom i nakon "boxing daya" koji su možda i prozrokovani brojnim povredama zbog kojih Mourinho nije mogao tako često rotirati sastav.

Tottenham je ipak bez pobjede na strani još od 15 decembra, a ove sezone su na 12 odigranih gostujućih utakmica sakupili tek 11 bodova. Dakle, ekipa ima problem sa gostovanjima tokom čitave sezone i teško je da se po tpom pitnaju sada nešto može promjeniti, pogotovo što gostuju kod neugodne ekipe Aston Ville koja je bez obzira na poziciju ove sezone pokazala nekoliko puta kako može da se nosi i sa najjačim ekipama.

Važno je napomenuti da Mourinho od dolaska na klupu Tottenhama nije u gostima odigrao ni jedan meč sa preko 2,5 golova. Klasično Murinjovski.

Sevilla - Espanyol // Over 3 kartona bet365 288sb - 1,33

Obje ekipe su u vrhu La lige kada su u pitanju primljeni kartoni. Sevilla je sedma Espanyol je mjesto niže. Arbitar je Adrian Cordero koji zna često da se "razmaše" ali koji je jedan arbitar ne tipičan sa Španjolca. Voli puštati grublju igru. Ipak, danas je dovoljno da obje ekipe budu na svom prosjeku i da opklada bude dobitna. Dakle, tipuje over 3 kartona po kvoti 1,33 i kombinujem sa mečom iznad.

Obje opklade sam sastavio uz pomoć betbuildera, što je odlična stvar jer sam ove sezone ni sam ne znam kolko puta ovako dobio novac.

image.png.5e3b9d7e7e33c3bb37b81f9cc9239196.png

Pozdrav svima. Nisam novi ali evo mislim da prvi put objavljivam par. To jest samo prosljeđivam informaciju s jedne druge, plaćene, stranice. 

Radi se o slovačkoj ligi i utakmici između  Dunajska Streda - Senica koja se igra u 15h.

Naime gost je u teškoj financijskoj situaciji i zbog iste je 11 igrača napustilo klub. 

Domaćin je na 3. mjestu na tabeli dok je gost na 9om. 

Očekujem pobjedu domaćina u hendikep @1.60

Sretno svima!

prije 25 minute, Berinho said:

Pozdrav svima. Nisam novi ali evo mislim da prvi put objavljivam par. To jest samo prosljeđivam informaciju s jedne druge, plaćene, stranice. 

Radi se o slovačkoj ligi i utakmici između  Dunajska Streda - Senica koja se igra u 15h.

Naime gost je u teškoj financijskoj situaciji i zbog iste je 11 igrača napustilo klub. 

Domaćin je na 3. mjestu na tabeli dok je gost na 9om. 

Očekujem pobjedu domaćina u hendikep @1.60

Sretno svima!

image.thumb.png.5c7bf5c445e03465fee1eea3b2bdc5ae.png

Evo kod bet365 kladionice još veća kvota na hendikep. Također dopuštaju da se singlira ovaj meč.

U moru današnje odlične ponude htio bi skrenuti pažnju na jedan par koji će inaće mnogima proći ispod radara. Ako ste primjetili u NBA-u je pauza od par dana a glavni spektakl na rasporedu je noćas gdje će se odigrati tradicionalni All Star, utakmica u kojoj je rezultat u drugom planu te se teži atrakcijama i poenima. 

Naravno, ovaj All Star biti će obilježen tragedijom koja se nedavno dogodila ali i novim pravilima koja ovdje prenosim. Na prvu, htio sam sugerirati over budući da smo zadnja dva All Stara gledali debelo preko 350 poena a granica je svega 303,5 poena međutim...

New NBA All-Star Game format makes every quarter count for Chicago charities

NEW YORK, Jan. 30, 2020 – The NBA announced today a new format for the 2020 NBA All-Star Game designed to increase the level of competition throughout the game, provide additional excitement at the finish and make the outcome of every quarter count for charity.

The changes include a new fourth-quarter format that will honor the late Kobe Bryant, who earned 18 NBA All-Star selections and a record-tying four NBA All-Star Game MVP awards. Additional plans to honor Bryant during NBA All-Star 2020 in Chicago will be announced at a later date.

In the 69th NBA All-Star Game, Team Giannis and Team LeBron will compete to win each of the first three quarters, all of which will start with the score of 0-0 and will be 12 minutes long. At the beginning of the fourth quarter, the game clock will be turned off and a Final Target Score will be set.

The Final Target Score will be determined by taking the leading team’s total cumulative score through three quarters and adding 24 points – the 24 representing Bryant’s jersey number for the final 10 seasons of his NBA career. The teams will then play an untimed fourth quarter and the first team to reach the Final Target Score will win the NBA All-Star Game.

For instance, if the cumulative score of the first three quarters is 100-95, the Final Target Score would be set at 124 points. To win the NBA All-Star Game, the team with 100 points would need to score 24 points in the fourth quarter before the team with 95 points scores 29 points, and vice versa. With no minimum or maximum time on the clock in the fourth quarter, the NBA All-Star Game will end with a made basket or a made free throw.

As part of NBA All-Star 2020, more than $1 million will be contributed to Chicago community non-profit organizations through NBA Cares outreach efforts. These efforts will culminate during the NBA All-Star Game when each team will play for a Chicago-based charity beneficiary, as selected by team captains Giannis Antetokounmpo of the Milwaukee Bucks and LeBron James of the Los Angeles Lakers.

The community organization selected by the winner of each of the first three quarters will receive $100,000 – a total of $300,000 donated to charity for those three quarters. The winner of each of the first three quarters will be the team with the higher score at the end of the 12-minute quarter.

The winning team in the NBA All-Star Game (i.e., the team that reaches the Final Target Score first) will earn $200,000 for its community organization.

If the first or second quarter ends in a tie, the $100,000 charity award for that quarter will be added to the next quarter’s award. If the third quarter ends in a tie, the $100,000 charity award for that quarter will be added to the award of the team that wins the NBA All-Star Game.

If one team wins each of the first three quarters and reaches the Final Target Score first, $500,000 will be donated to the winning team’s charity and $100,000 will be donated to the losing team’s charity.

The 2020 NBA All-Star Game will take place on Sunday, Feb. 16 at the United Center in Chicago, airing live at 8 p.m. ET on TNT and ESPN Radio in the United States. The NBA All-Star Game will reach fans in more than 200 countries and territories in more than 40 languages.

Izvor: https://www.nba.com/pelicans/news/new-nba-all-star-game-format-makes-every-quarter-count-chicago-charities

Ukratko, četvrta četvrtina se neće igrati 12 minuta već će se na rezultat na kraju treće četvrtine momčadi koja vodi dodati 24 poena i utakmica će se igrati dok prva momčad ne dođe do te brojke. Isto bi značilo da u zadonjoj četvrtini možemo očekivati maksimalnih 40ak poena. 

Ako je tako, onda u prve tri četvrtine igrači mogu dati u prosjeku po 85 poena po četvrtini i i dalje bi imali under. 

Skrećem pažnju na nova pravila da se netko ne zaleti sa overom ne znajući sve ovo. Razmislit ću do navečer ali mislim da bi igranje undera imalo smisla zbog ranije navedenog. Također, ako će se brojati pobjeda po četvrtinama možemo očekivati nešto ozbiljniju obranu zadnje minute svake četvrtine pa samim tim i nešto manje poena nego inaće... 

Za večeras ovako ?

Nogomet: Lazio - Inter X2 (1,70) (PSK): Utakmica koja se i nije možda baš za kladit jer sve je moguće večeras. Inter je ove sezone kroz cijelu godinu dobar i evo ih u borbi za naslov prvaka. Trenutno su 2. na ljestivici i imaju 54 boda ,ukoliko Juve dobije imat će 3 boda manje od njih. Inter je u zadnjih 5 utakmica bez poraza ,uz 2 pobjede i 3 remija. Kao gosti ove sezone su najbolji u Italiji ,imaju 9 pobjeda ,2 remija bez poraza. Interu večeras nedostaju Gagliardini, Esposito, Sensi zbog ozljeda ,vjerovatno nema ni Handanovića. Lazio je mogu slobodno reći iznenađenje ove sezone i dobrim igrama imaju se pravo nadati borbi za naslov prvaka. Lazio je trenutno 3. na ljestvici uz 53 boda ,bod manje od Intera i Juvea. Lazio kao domaćin ove sezone još bez poraza ,u 12 odigranih utakmica kod kuće imaju 9 pobjeda i 3 remija. Ni oni ko ni Inter nemaju poraza u zadnjih 5 utakmica ,3 pobjede i 2 remija. Laziu večeras zbog ozljede nedostaje samo Lulić. Očekuje nas svakako zanimljiva utakmica ,utakmica teška za kladiti se ,ali nadam se da će Conte uspjeti motivirati igrače kao što to on zna i da će Inter iskorisiti širinu u rosteru koja je ipak jača nego kod Lazija. 

Nogomet: Lille - Marseille (više od 2,5) (2,40) (PSK): Marseille ove sezone većinom na tome 2. mjestu gdje se nalaze i sada i polako bježe konkurenciji ,2. mjesto vodi izravno u Ligu prvaka ,Rennesu bježe 8 bodova. Marseille u zadnjih 5 utakmica bez poraza ,3 pobjede i 2 remija. Kao gosti ove sezone imaju 6 pobjeda ,4 remija i 2 poraza. Večeras im nedostaje Thauvin ,upitan je i Payet. Lille trenutno 4. na ljestvici ,Rennes i kvalifikacije za Ligu prvaka im bježe bod ,dok Lillu prijeti Monaco koji je samo 2 boda iza njih. Lille je u zadnjih 5 utakmica upisao 3 pobjede i 2 poraza. Kao domaćini su 3. najbolji u ligi uz 9 pobjeda ,2 remija i samo jednim porazom. Lillu večeras nedostaju zbog kartona Andre ,Gabriel ,Xeka ,dok je Yacizi ozljeđen. U zadnjih 5 njihovih međusobnih utakmica samo jednom nisu prešli ovu granicu kad je Marseille kao gost svladalo Lille 0 - 1 još 2017. Mogla bi biti zanimljiva utakmica ,Lilleu svakako važnija nego Marseilleu koji se polako odvaja na tome 2. mjestu. Lille će vjerovatno napadački krenuti što bi trebalo ostavljati prostora Marseillu. Tradicija golova je tu ,što ne mora značiti da će biti i večeras ,ali kvota od 2,40 je odlična i valja iskoristiti. 

SRETNO!

Crvena zvezda - Partizan - pobjeda Crvene zvezde @1.78 1xbet

Finale Kupa Radivoja Koraća u Srbiji. Zvezda u polufinalu protiv Mege prošla zahvaljujući trojci Billy Barona uz svuk sirene. Partizan u drugom polufinalu dobio FMP. Za Partizan večeras ne igra Gordić koji nije prijavljen za kup, a veoma koristan igrač u rotaciji. Zvezda će ovo finale shvatiti daleko ozbiljnije nego jučerašnju utakmicu protiv Mege, neće dozvoliti toliko lakih poena. Početkom mjeseca igrali su u ABA ligi i Zvezda je slavila 92-86 na pogon Barona koji je dao 26 poena. Na Barona danas granica 11.5 u većini kladionica, može lagano over. Billy uvijek posebno inspirirsan protiv Partizana! :)

prije 3 sati, KW8 said:

Za večeras ovako ?

Nogomet: Lazio - Inter X2 (1,70) (PSK): Utakmica koja se i nije možda baš za kladit jer sve je moguće večeras. Inter je ove sezone kroz cijelu godinu dobar i evo ih u borbi za naslov prvaka. Trenutno su 2. na ljestivici i imaju 54 boda ,ukoliko Juve dobije imat će 3 boda manje od njih. Inter je u zadnjih 5 utakmica bez poraza ,uz 2 pobjede i 3 remija. Kao gosti ove sezone su najbolji u Italiji ,imaju 9 pobjeda ,2 remija bez poraza. Interu večeras nedostaju Gagliardini, Esposito, Sensi zbog ozljeda ,vjerovatno nema ni Handanovića. Lazio je mogu slobodno reći iznenađenje ove sezone i dobrim igrama imaju se pravo nadati borbi za naslov prvaka. Lazio je trenutno 3. na ljestvici uz 53 boda ,bod manje od Intera i Juvea. Lazio kao domaćin ove sezone još bez poraza ,u 12 odigranih utakmica kod kuće imaju 9 pobjeda i 3 remija. Ni oni ko ni Inter nemaju poraza u zadnjih 5 utakmica ,3 pobjede i 2 remija. Laziu večeras zbog ozljede nedostaje samo Lulić. Očekuje nas svakako zanimljiva utakmica ,utakmica teška za kladiti se ,ali nadam se da će Conte uspjeti motivirati igrače kao što to on zna i da će Inter iskorisiti širinu u rosteru koja je ipak jača nego kod Lazija. 

Ja bih blagu prednost ipak dao Laziju i iskombinovao 1X & under 4 gola @1.86 (Bet Builder bet365). Slažem se, nezahvalna utakmica za klađenje, ali igra Lazija u posljednje vrijeme mi djeluje uvjerljivija nego Interova, imaju 13 pobjede i 2 remija iz prethodnih 15 utakmica, a kući su poprilično ubjedljivi, ako izuzmemo nedavni remi protiv Verone, što im je praktično jedini pravi kiks na Olimpicu ove sezone (imaju još dva remija, protiv Atalante i Rome).

Što se tiče Intera, jesu pokazali šampionski mentalitet u derbiju della Madonnina, ali i određene slabosti. Ne osvajaju bodove sa lakoćom, čak ni pobjeda u Udinama (0:2) nije bila laka kao što rezultat govori, a prije toga su remizirali triput uzastopno (naročito veliki kiksevi su bili protiv Leccea i Cagliarija). Oba tima su primila po 20 golova ove sezone, što je najmanje od svih timova u ligi, i u ovakvom bitnom meču ne vidim neku goleadu i mislim da je 3.5 sasvim pristojna granica za under.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use