Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 15.2.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Cardiff - Wigan 1 (2.00) bet365

Ovdje prednost dajem domaćinima, koji zaista cijele sezone igra prilično dobro, međutim, imaju prevelik broj neriješenih utakmica i ukoliko zaista žele da dođu i završe na mjestima koja vode u doigravanje za veću ligu, te vjerujem da bi trebali dobijati ovakve utakmice ako to zaista žele. Cardiff se trenutno nalazi na osmoj poziciji, gdje imaju 12 pobjeda, 13 neriješenih utakmica, te sedam poraza. Oni imaju četiri boda manje od Prestona koji je posljednji tim na tim pozicijama koje vode u doigravanje.

Trenutno su u dobroj formi i pobijedili su tri od posljednje četiri utakmice, dok na svom terneu igraju prilično dobro, te su treća ekipa u ligi po formi na domaćem terenu.

Na drugoj strani Wigan na 22. poziciji sa sedam pobjeda, devet neriješenih i čak 16 poraza. Oni imaju četiri boda manje od mjesta koja su na sigurnoj zoni, tako da se i dalje nalaze u toj zoni ispadanja. Wigan je ove sezone izgubio 10 od 16 utakmica u gostima i mislim da im se ovdje smiješi poraz. Sretno!

Screenshot_20.jpg

(Koeficijenti 15.2. u 14:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Benfica - Braga | Oba tima daju gol (1.66) bet365

Benfica se trenutno nalazi na prvoj pziciji sa 18 pobjeda i dva poraza uz gol razliku od 49:11. Oni su favoriti u ovoj utakmici, bore se za titulu sa Portom kojem bježe četiri boda, međutim i Braga je unazad godinama bila pri samom vrhu portugalskog nogometa, te ima sigurno kvalitet da namuči Benficu. Braga po mom mišljenju u ovom trenutku ima kvalitet da postigne barem taj jedang ol Benfici, tako da očekujem da će u ovom susretu oba tima postići gol. Oba tima su u dobroj formi, posljednji susret Benfica izgubila od Porta sa 3-2. U posljednjem međusobnom susretu Benfica je dobila sa 2-1, tako da nešto slično očekujem i u ovom susretu. SRetno!

Screenshot_21.jpg

(Koeficijenti 15.2. u 14:20 CET) 

prije 20 sati, crash1 said:

Leipzig - Werder // Pobjeda Leipzig bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 1,20

Hoffenheim - Wolfsburg // Over 2,5 golova bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 1,72

Double iz Njemačke, za duplanje. Prošle sedmice je prošao, nadam se da nastavljamo u tom ritmu. Prvi susret Leipzig -Werder. Leipzig je sjajan, nisam ih puno gledao ove sezone, prošle sedmice sam ih gledao protiv "mog" Bajerna i ako neko zaslužuje da uzme titulu a da to nisu Bavarci, volio bih da to bude Leipzig. Odlična ekipa, sjajan kolektiv, mladi igrači, sjajan trener. Mislim da uz malo sreće mogu do titule, a majstori su za ovakve utakmice protiv loših ekipa ( nažalost Werder je očajan) i mislim da će uzeti ovo bez problema. Kvota je po meni visoka, ja bih ovdje stavio 1.05 - 1.10. Werder će ispasti ove godine, napokon. Nekoliko godina već imaju vrlo lošu ekipu, bez nekog sistema i plana i evo do čega su se doveli.

Drugi susret sam se odlučio za golove. Dvije ekipe koje sam gotovo uvijek igrao over na golove, a kada igraju jedni protiv dugih, šta drugo očekivati. Daju mnogo, primaju isto ili više nego što daju, i jedni i drugi. Na zadnjih 6 utakmica u zadnje tri sezone postigunto je čak 19 golova na njihovim okršajima.  Vukovi su u zadnjih 5 utakmica tri puta išli preko ove granice, dok je Hoffenheim četiri puta išao preko. 

image.png.389f3e98b7fb2c2d48dd80ed5373bdea.png

Win! :D

Hvala :)

prije 4 sati, jansavc said:

Pozz svima...

Nitko ne spominje utakmicu Fulham Barnsley

Pobjeda Fulham bet365 online kladionica" rel="">bet365 kvota 1.50

Neznam zbog cega tako visoka kvota na Fulham koji u poslednjih 6 utakmica ima 4 pobjede i 2 remija.. u dobroj su formi sasvim suprotno je sa Barnsleyem koji u poslednjih 6 utakmica ima 2 remija i 4 poraza, onda Fulham 3 najbolji domacin ove godine score 10 2 4 gol razlika 29 18, dok je Barnsley predposlednji 23 najlosi gost uz nevjerovatan score 1 3 11 gol razlika 12 27. Fulham se bori za 2 mesto i povratak u PL dok Barnsley tezko moze spasit sezonu poslednji su na tabeli i izpadaju sigurno.Vrijednost ekipe Fulhama je 148M znaci 10 puta visa nego Barnsley koji je ocenjen na 14.3M. Stvarno neznam po meni kvota maks 1.35... ako netko zna nesto vise slobodno nek kaze po meni promasena kvota i uzimam to.

Sretno danas svima.

Neznam sta da kazem.. neko zaradio dobre pare... ni u snu nisam ocekivao 0 3 poraz... neznam sta da kazem usutio sam... 

prije 3 sati, IzudinB said:

Benfica - Braga | Oba tima daju gol (1.66) bet365 online kladionica">bet365

Benfica se trenutno nalazi na prvoj pziciji sa 18 pobjeda i dva poraza uz gol razliku od 49:11. Oni su favoriti u ovoj utakmici, bore se za titulu sa Portom kojem bježe četiri boda, međutim i Braga je unazad godinama bila pri samom vrhu portugalskog nogometa, te ima sigurno kvalitet da namuči Benficu. Braga po mom mišljenju u ovom trenutku ima kvalitet da postigne barem taj jedang ol Benfici, tako da očekujem da će u ovom susretu oba tima postići gol. Oba tima su u dobroj formi, posljednji susret Benfica izgubila od Porta sa 3-2. U posljednjem međusobnom susretu Benfica je dobila sa 2-1, tako da nešto slično očekujem i u ovom susretu. SRetno!

Screenshot_21.jpg

(Koeficijenti 15.2. u 14:20 CET) 

Veliki derbi u kojem očekujem dosta kartona ali i slavlje Benfice. Prošlo kolo sam se kladio na Bragu na koeficijentu 1,30. Uako su vodili 2:0 doblili su crveni karton i pogađate primili jedan a u zadnjim minutama susreta i drugi gol. Ozbiljnim ekipama, i uz igrača manje, nijr problem sačuvati 2 gola prednosti u jednom poluvremenu. 

Benfica je poražena na gostovanju kod Porta što je Portu bila i zadnja šansa da zakuha borbu za naslov. Uspjeli su u svom naumu i sada je razlika 4 boda. Koliko je Benfica dominantna govori i podataka da su od 20 utakmica slavili u 18 u prvenstvu. Braga jest četvrta ali ima ogromnih 20 bodova manje od Benfice što dovoljno govori o razlici u kvaliteti. 

Uz pobjedu Benfice, mislim da se mogu razmotriti i kartoni, prvenstveno jer granica nije visoka a uz betbuilder kod bet365 može se i dodatno smanjiti. bet365 daje 1,80 za over 5,0 kartona - sudac: Hugo Miguel. 

Slika-zaslona-2020-02-15-u-17-55-34.png

Ako se pitate oko Early Payouta sa listića - bet365 isplaćuje oklade kao dobitne za Lige petice ako momčad na koju smo se kladili povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice. Čim je Barca povela 2:0 oklada je bila dobitna pa se nisam morao mučiti zadnjih 20ak minuta oko konačnog rezultata, kada je Getafe smanjio na 2:1. Ovo vrijedi samo za oklade uplaćene prije početka utakmice ali odlična stvar. 

Atalanta - Roma oba tima daju gol & over 2.5 (bet365) 1.72

Ovo je utakmica koja praktično garantuje golove, Atalanta igra "ludački" ofanzivan fudbal, što za posljedicu ima kako veliki broj postignutih (ubjedljivo najbolji napad Serie A), tako i prrimljenih golova, prosjek golova na domaćim utakmicama im je čak 4.5. Roma je u lošoj formi, primaju veliki broj golova u posljednje vrijeme, ali isto tako i postižu dosta (skoro po 2 u prosjeku u gostima) i siguran sam da večeras u Bergamu mogu postići barem gol ili dva, sve u svemu po meni je ovo goleada u najavi.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use