Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 15.2.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.jpg

Engleska.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.jpg

Primera.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.jpg

Italija.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.jpg

Njemačka.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.jpg

Francuska.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Subota6.jpg

1. HNL.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 12.2. u 17:36 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Norwich - Liverpool 2 (1.30) bet365

Ovdje imamo još jednu u nizu utakmicu u kojoj će vjerujem Liverpool ostvariti pobjedu. Prvi protiv posljednjeg. Svi znamo kakav je Liverpool ove sezone i sigurno im nema ravnog u Premier ligi, barem ne u ovom trenutku, jer bježe zaista ogroman broj bodova Manchester Cityju, zatim i Leicesteru, a o ostalim timovima da i ne pričam. Mislim da je ovo izuzetno lagan protivnik za Liverpool i ovo će biti poklon kvota.

Liverpool želi završiti sezonu bez poraza i ne vjerujem da će ekipa Norwicha uspjeti da ih zaustavi u tom cilju. Vidjeli smo i postave u kupovima, gdje je Klopp pokazao da mu to uopšte nije prioritet, te da čuva igrače za Premier ligu. Nema se ovdje što mnogo pričati, Liverpool je pokazao da je najbolji ove sezone, a ovakve utakmice protiv tima koji se nalazi na dnu tabele, vjerujem da moraju iskoristiti i ostvariti sva tri boda.

Norwich je najgora ekipa u ligi, gdje su osvojili samo 18 bodova do sada. Oni sigurno ne mogu parirati ovakvom Liverpoolu i ovdje bi sve osim pobjede Redsa bilo iznenađenje. Postave još uvijek ne znam, ali siguran sam da će koeficijent pasti do subote, tako da grabite dok još uvijek ima. Koeficijent je svakako u padu, bio je 1.33.

Screenshot_1.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 12.2. u 17:56 CET) 

Barcelona - PDD Zagreb - Barcelona -8.5 (AH) @1.40 bet365

Rukometna Liga prvaka, Zagrebu za prolazak dalje treba čudo (pobjeda protiv Barçe i protiv PSG-a u gostima), nakon što su izgubili od Flensburga kući gdje im je pobjeda trebala 'za  glavu'. Flensburg je u Zagreb došao prepolovljen zbog povreda, umorni jer dva dana ranije igrali Bundesligu, a suci su itekako pomogli njemačkom timu da ovu utakmicu riješi u svoju korist. Šipić i Mandić iz PPD zajedno 14 pogodaka. Tako da, Zagreb realne šanse za prolazak nema, a Barça igra nemilosrdno kući u Ligi prvaka. Alborgu dali 44 gola, Flensburgu 31, PSG-u prošlu jesen 36, Celje je u septembru prošlo sa 45 golova. Razlika u kvaliteti ova dva tima i više nego ogromna. Srednji hendikep je 10.5, a ovaj moj nešto sigurnija opcija za koji mislim da će doći bez ikakvih problema.

Premier liga

Southampton - Burnley (13:30) bet365
Sudac: Simon Hooper (3.14)
Prosjek ekipe 1: 1.60
Prosjek ekipe 2: 1.76
d5iw3Nl.png

Norwich - Liverpool (18:30) bet365
Sudac: Stuart Attwell (4.42)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 0.96
sSF3y4K.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Mallorca - Alaves (13:00) bet365
Sudac: Valentin Pizarro Gomez (3.55)
Prosjek ekipe 1: 2.52
Prosjek ekipe 2: 3.13
N49wdK8.png

Barcelona - Getafe (16:00) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernandez (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.57
Prosjek ekipe 2: 3.39
4kUD5kN.png

Villarreal - Levante (18:30) bet365
Sudac: Mario Melero Lopez (5.83)
Prosjek ekipe 1: 1.96
Prosjek ekipe 2: 2.48
3FUi3WT.png

Granada - Valladolid (21:00) bet365
Sudac: Juan Martinez Munuera (4.55)
Prosjek ekipe 1: 3.04
Prosjek ekipe 2: 2.35
TZwDIUh.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Lecce - SPAL (15:00) bet365
Sudac: Marco Guida (5.90)
Prosjek ekipe 1: 2.96
Prosjek ekipe 2: 3.04    
sicEqKk.png

Bologna - Genoa (18:00) bet365
Sudac: Davide Massa (5.82)
Prosjek ekipe 1: 3.48
Prosjek ekipe 2: 3.26
tiUrcme.png

Atalanta - AS Roma (20:45) bet365
Sudac: Daniele Orsato (6.00)
Prosjek ekipe 1: 2.22
rnnhudH.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

Augsburg - Freiburg (15:30) bet365
Sudac: Patrick Ittrich (4.57)
Prosjek ekipe 1: 1.86
Prosjek ekipe 2: 1.48
r8tS2vP.png

Hoffenheim - Wolfsburg (15:30) bet365
Sudac: Soren Storks (-)
Prosjek ekipe 1: 1.90
Prosjek ekipe 2: 1.81
p2KH9PW.png

Paderborn - Hertha (15:30) bet365
Sudac: Bibiana Steinhaus (-)
Prosjek ekipe 1: 2.48
Prosjek ekipe 2: 2.19
w3ACIqq.png

RB Leipzig - W. Bremen (15:30) bet365
Sudac: Benjamin Cortus (3.86)
Prosjek ekipe 1: 1.48
Prosjek ekipe 2: 2.48
mCfOo8r.png

Union Berlin - B. Leverkusen (15:30) bet365
Sudac: Harm Osmers (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.14
Prosjek ekipe 2: 1.71
aRUdHII.png

F. Dusseldorf - B. Monchengladbach (18:30) bet365
Sudac: Daniel Siebert (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.57
Prosjek ekipe 2: 2.50
rWW61N8.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Francuska liga

Amiens - PSG (17:30) bet365
Sudac: Hakim Ben El Hadj (3.77)
Prosjek ekipe 1: 1.96
Prosjek ekipe 2: 1.92

Bordeaux - Dijon (20:00) bet365
Sudac: Mikael Lesage (4.45)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 1.67

Nantes - Metz (20:00) bet365
Sudac: Jeremy Stinat (3.30)
Prosjek ekipe 1: 1.79    
Prosjek ekipe 2: 1.75

Nimes - Angers (20:00) bet365
Sudac: Karim Abed (2.80)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 1.54

Toulouse - Nice (20:00) bet365
Sudac: Jerome Miguelgorry (-)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 2.17

(Koeficijenti 14.2. u 16:32 CET) 

prije 9 minute, IzudinB said:

Bologna - Genoa (18:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Davide Massa" rel="">Davide Massa (5.82)
Prosjek ekipe 1: 3.48
Prosjek ekipe 2: 3.26
tiUrcme.png

Dva tima koja u Seriji A dobijaju najviše žutih kartona. Pa nešto više od tri po utakmici, a vjerujem da bi ovdje mogli gledati veliku borbu na terenu, te mnogo prekršaja, kao i inače kada ova dva tima igraju. Bologna se nalazi na sedmoj poziciji imaju samo bod manje od Verone koja je na šestoj, dok se Genoa bori u zoni ispadnja imaju tri boda manje od Leccea na toj sigurnoj zoni i vjerujem da će se ostaviti srce na terenu kako bi se izvukli iz ove pozicije.

Granica od 6 kartona mi se čini dobrom u ovom susretu i vjerujem da bi mogla ići over. Sudac i više nego dobar. Davide Massa kao što vidite ispod zna pokazati često crveni karton kao i dosta žutih, tako da nemam nikakve sumnje u njega. Oba tima su u posljednje tri ili četiri utakmcie poboljšala svoju formu, te očekujem da nas ove dvije ekipe sutra ispoštuju. Sretno!

Screenshot_11.jpg

Norwich - Liverpool // betbuilder bet365 288sb - 4,00

Upravo protiv Norwicha, počela je fantastična sezona Liverpoola kada su slavili sa 4:1 u avgustuz mjesecu, što je i bila naznaka kakvu sezonu možemo očekivati od ova dva kluba. Dvadeset i četiri utakmice kasnije, Liverpool se može pohvaliti sa prednošću od 22 boda nad trenutnim prvakom Manchester Cityjem. Dovoljno je napisati samo da je Liverpool osvojio 100 od posljednja 102 moguća boda u Premier ligi.

Unatoč lošoj poziciji u ligi i katastrofalnom gol rzalikom, Norwich je ove sezone samo u tri navrata izgubio sa više od dva gola razlike, a jedan od njih je bio upravo protiv Liverpoola. S obzirom da su igrači Liverpoola imali nešto dužu pauzu te u ovajmeč ulaze odmorni, vjerujemo kako će u završni dio sezone ući sa visokom pobjedom koja bi možda mogla njihovu prednost nad Cityem povećati na 25 bodova.

hhh.png

Leipzig - Werder // Pobjeda Leipzig bet365 288sb - 1,20

Hoffenheim - Wolfsburg // Over 2,5 golova bet365 288sb - 1,72

Double iz Njemačke, za duplanje. Prošle sedmice je prošao, nadam se da nastavljamo u tom ritmu. Prvi susret Leipzig -Werder. Leipzig je sjajan, nisam ih puno gledao ove sezone, prošle sedmice sam ih gledao protiv "mog" Bajerna i ako neko zaslužuje da uzme titulu a da to nisu Bavarci, volio bih da to bude Leipzig. Odlična ekipa, sjajan kolektiv, mladi igrači, sjajan trener. Mislim da uz malo sreće mogu do titule, a majstori su za ovakve utakmice protiv loših ekipa ( nažalost Werder je očajan) i mislim da će uzeti ovo bez problema. Kvota je po meni visoka, ja bih ovdje stavio 1.05 - 1.10. Werder će ispasti ove godine, napokon. Nekoliko godina već imaju vrlo lošu ekipu, bez nekog sistema i plana i evo do čega su se doveli.

Drugi susret sam se odlučio za golove. Dvije ekipe koje sam gotovo uvijek igrao over na golove, a kada igraju jedni protiv dugih, šta drugo očekivati. Daju mnogo, primaju isto ili više nego što daju, i jedni i drugi. Na zadnjih 6 utakmica u zadnje tri sezone postigunto je čak 19 golova na njihovim okršajima.  Vukovi su u zadnjih 5 utakmica tri puta išli preko ove granice, dok je Hoffenheim četiri puta išao preko. 

image.png.389f3e98b7fb2c2d48dd80ed5373bdea.png

prije 15 sati, IzudinB said:

Lecce - SPAL (15:00) bet365 online kladionica">bet365
Sudac: Marco Guida">Marco Guida (5.90)
Prosjek ekipe 1: 2.96
Prosjek ekipe 2: 3.04    
sicEqKk.png

Odličan sudac za kartone kao i momčadi. Ovo će mnogima proći ispod radara pa zato skrećem pažnju. O Guidi sam dosta pisao, godinama jedan od najstrožih ako ne i najstroži sudac Serije A.

I Lecce i SPAL na prosjeku od oko 3 kartona po utakmici. Uz to, ovo je direktna borba za opstanak, utakmica u kojoj niti jedna momčad nikako ne smije izgubiti a 3 boda bi bila ogromna., Mislim da imamo sve predispozicije vidjeti lagani over kartona, lako moguće i dvoznamenkasti broj kartona a možda i crveni. 

EDIT: unibet daje i nižu granicu koja se može uloviti i kod bet365 na betbuilderu. 

Slika-zaslona-2020-02-15-u-08-27-36.png

Slika-zaslona-2020-02-15-u-08-27-22.png

Union Berlin - Leverkusen | Oba tima daju gol (1.61) bet365

Union Berlin je iznenadio sve sa pobjedom od 0-2 u gostima protiv Werder Bremena prošle subote. Oni su se odlučili za defanzivni pristup, ali su imali neke zaista sjajne kontra-napade koji su im se isplatili na vrlo dobar način. Trenutno se nalaze na 11-oj poziciji sa devet bodova više nego Dusseldorf koji se nalazi u zoni ispadanja. Oni uzimaju više bodova pred svojim navijačima, tako da u ovoj utakmici možemo očekivati dobar otpor. 

Union Berlinu nedostaje ofanzivac Abdullahi, veznjak Gogia i Mess, dok niti jedan od njih nije napravio neki utjecaj ove sezone.

Što se tiče Leverkusena, oni su definitivno igrali jednu interesantnu utakmicu prethodnog vikenda, gdje su uspjeli izvući pobjedu od 4-3 protiv Dortmunda. Utakmica je bila otvorena, izgledalo je kao da će bodovi otići gostima do posljednjih 10-ak minuta. Defanzivne rupe i individualne greške su dovele do toga da domaćini steknu prednost i preokrenu rezultat u dvije minute, preko Baileya i Bendera. Bayer nije bio baš konstantna ekipa do sada ove sezone, ali mi u ovom trenutku izgledaju kao da idu ka dobrom smjeru, nakon što su ostvarili četiri pobjede u posljednjih pet utakmica od zimske pauze. 

Gosti ne mogu računati na veznjaka Aranguiza i napadača Paulinha, koji se vraća sa međunarodne dužnosti.Defanzivni veznjak Baumgartlinger ostaje pod znakom sumnje zbog problema sa koljenom.

Bayer Leverkusen u ovaj susret ulazi kao favorit i trebali bi ostvariti sva tri boda ovog puta. Izgledali su dobro u napadu i mislim da će biti velika prijetnja za domaćina. Union Berlin zna napasti kao autsajder u svojim domaćim utakmicama i mislim da će to učiniti ovaj meč vrlo interesantnim, jer vjerujem da će i oni postići barem jedan gol. 

Screenshot_13.jpg

(Koeficijenti 15.2. u 00:55 CET) 

Leeds - Bristol City | Bristol City postiže gol (1.72) bet365

Koeficijent u velikom padu, bio 1.44, sada je 1.36 na pobjedu Leedsa i iskreno, nisam baš siguran da je to realno, nekako mi se čini da navlače da se odigra na Leeds. Mislim, nemojte me pogrešno shvatiti, Leeds je definitivno favorit, ali ne mislim da je baš ovoliki, jer igraju protiv jedne vrlo dobre ekipe, ili barem vrlo dobre u posljednje vrijeme, nakon što je Bristol City ostvario četiri pobjede u posljednjih pet utakmica.

Jeste da su im bodovi prijeko potrebni, ali Leeds je očajan u posljednjih pet utkamica, nakon što su u tom procesu ostvarili samo jednu pobjedu, koja je bila kod kuće protiv Millwalla koji im je uvalio dva gola. I u tom susretu su gubili sa 0-2 već u prvom poluvremenu. Leeds nije baš tako dobar ni na svom terenu, gdje su tek osma ekipa u ligi kada igraju pred svojim navijačima. Leeds ima tri poraza u posljednjih pet utakmica. Primili su barem po gol u svakoj od od posljednjih pet susreta kako sveukupno, tako i na svom terenu, tako da vjerujem da Bristol City u ovom susretu može postići taj barem jedan gol. 

Bristol je ove sezone postigoa jedan gol više od Leedsa, što znači da imaju prilično dobar napad, te također da dosta golova i primaju. U dobrom su raspoloženju i željet će iskoristiti lošu situaciju Leedsa. Oni se također bore za mjesta koja će voditi u Premier ligu ili u baraž za Premier ligu. Imaju samo jedan bod manje od četvrtoplasiranog Brentforda i petoplasairanog Nottinghama, te tri boda manje od drugoplasirnog Leedsa, te Fulhama koji ima isto bodova kao i Leeds.

Nekako mi se čini da bi ova utakmica mogla imati dosta golova, ali očekujem da će barem jedan biti od strane Bristol Cityja. Dobra je kvota, Leeds primio u svakoj od posljednjih pet. Prosudite sami. Sretno!

Screenshot_14.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 15.2. u 1:12 CET) 

On 12. 02. 2020. at 17:57, IzudinB said:

Norwich - Liverpool 2 (1.30) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovdje imamo još jednu u nizu utakmicu u kojoj će vjerujem Liverpool ostvariti pobjedu. Prvi protiv posljednjeg. Svi znamo kakav je Liverpool ove sezone i sigurno im nema ravnog u Premier ligi, barem ne u ovom trenutku, jer bježe zaista ogroman broj bodova Manchester Cityju, zatim i Leicesteru, a o ostalim timovima da i ne pričam. Mislim da je ovo izuzetno lagan protivnik za Liverpool i ovo će biti poklon kvota.

Liverpool želi završiti sezonu bez poraza i ne vjerujem da će ekipa Norwicha uspjeti da ih zaustavi u tom cilju. Vidjeli smo i postave u kupovima, gdje je Klopp pokazao da mu to uopšte nije prioritet, te da čuva igrače za Premier ligu. Nema se ovdje što mnogo pričati, Liverpool je pokazao da je najbolji ove sezone, a ovakve utakmice protiv tima koji se nalazi na dnu tabele, vjerujem da moraju iskoristiti i ostvariti sva tri boda.

Norwich je najgora ekipa u ligi, gdje su osvojili samo 18 bodova do sada. Oni sigurno ne mogu parirati ovakvom Liverpoolu i ovdje bi sve osim pobjede Redsa bilo iznenađenje. Postave još uvijek ne znam, ali siguran sam da će koeficijent pasti do subote, tako da grabite dok još uvijek ima. Koeficijent je svakako u padu, bio je 1.33.

Screenshot_1.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 12.2. u 17:56 CET) 

Oprez, Liverpool igra u gostima protiv Atletico Madrida u utorak u Ligi prvaka! Možda Klopp bude čuvao neke igrače za tu vrlo važnu utakmicu također.

prije 8 sati, IzudinB said:

Atalanta - AS Roma (20:45) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Daniele Orsato" rel="">Daniele Orsato (6.00)
Prosjek ekipe 1: 2.22
rnnhudH.png

S obzirom da su ova dva tima iznenađujuće gruba ove sezone, te dobijaju po nešto više od dva i tri kartona u prosjeku po utakmici, mislim da bi ovdje mogli vidjeti barem po dva na obje strane. Granica od 6.5 mi se čini previše, tako da sam izabrao ovu opciju, koja mi je dosta sigurnija. Još se timovi bore na vrhu tabele, što će dodatno zakuhati stvari i staviti pritisak na igrače, što dovodi do nervoze i grubih startova.

Roma rigorozna ove sezone sa kartonima, pri vrhu su što se tiče ove statistike i u lošoj su formi, tako da će sigurno gurati ka toj prijeko potrebnoj pobjedi. Nisam siguran da će je ostvariti, ali siguran sam da će tamo željeti da stignu na sve načine. Imaju samo tri boda manje od Atalante i ulog je ogroman. Liga prvaka sljedeće sezone, četvrta pozicija. S obzirom da su prva tri tima pobjegla po 11-12 bodova, četvrto mjesto će biti glavni cilj Rome, kao i Atalante naravno.

Screenshot_17.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 15.2. u 1:32 CET) 

Čini mi se da je sudac Daniele Orsato odličan sudac za overe. On u prosjeku po utakmici pokaže šest kartona, što mi ulijeva veliku nadu, kao i njegova statistika ispod koja pokazuje da Orsato vrlo lako zna pokazati sedam, osam, pa čak i devet, te pokoji crveni karton na jednoj utakmici. Sada razumijem zašto su stavili granicu od 6.5. Orsato je zvjer :D Sretno nam!

Screenshot_15.jpg

prije 16 sati, IzudinB said:

Mallorca - Alaves (13:00) bet365 online kladionica">bet365
Sudac: Valentin Pizarro Gomez (3.55)
Prosjek ekipe 1: 2.52
N49wdK8.png

Utakmica koja se igra u ranijem terminu i gdje bi također mogli gledati veći broj kartona. Odmah da napomenem da mi po osjećaju ranije spomenuta utakmica izgleda puno sigurnije i ovdje očekujem prolaz ali ne baš i dvoznamenkast broj kartona kao što bi mogli vidjeti u ranije spomenutoj utakmici. 

Alaves je izuzetno prljava momčad pogotovo na gostovanjima te ih volim igrati overe kartona jer znaju zakrviti utakmicu. 

Mallorca je na 18. a Alaves na 14. poziciji i jasno je da će se obje momčadi boriti za opstanak tako da je ovo izuzetno važna utakmica za obje momčadi. Mallorca u katastrofalnoj formi i pod imperativom pobjede ali uz očajnu igru. Alaves bi vjerojatno bio zadovoljan i bodom danas. 

Gomez je sudac kojem je ovo prva sezona u LaLigi. Prošle sezone je u Segundi imao prosjek od oko 6 kartona po utakmici. Mislim da danas neće imati lagan posao i da će morati potezati kartone. Također će biti zanimljivo vidjeti kriterij koji će zauzeti kao i stil suđenja.

Slika-zaslona-2020-02-15-u-08-27-04.png

Slika-zaslona-2020-02-15-u-08-27-49.png

Atalanta - Roma // Atalanta OVER 2,5 golova bet365 288sb - 2,62

Ovo je izravna borba za  4. mjesto koje vodi u Ligu Prvaka, a trenutno Atalanta ima prednost od 3 boda zahvaljujući katastrofalnoj formi Rome koje je dobila samo jedan meč u zadnjih 6 kola te bi današnjom pobjedom Atalanta dosta toga riješila i mogli bi se više posvetiti Ligi Prvaka gdje ih čeka okršaj s Valenciom. Ove dvije ekipe su se sastale i u 5. kolu kada je Atalanta slavila u gostima s 0: 2 a danas očekujem da postignu jedan gol više nego na tom meču.  Roma je u gostima na zadnjih 11 utakmica primila 11 golova, a s obzirom da igraju protiv ekipe koja je najefikasnija u Italiji i s obzirom na to na šta liče kao ekipa u zadnje vrijeme ali i inače su nepouzdani, mislim da im Atalanta može postići tri gola. Pri bih odigrao ovo nego over na Atlantu protiv SPAL-a. Ne znam, ali Roma mi djeluje nesigurno i nadam se da će ih Atalanta baš ono poniziti danas.

image.png.c4c52b1eb8ac33f95b8d9ffdd4ba66e0.png

prije 11 minute, JoKer said:

Zasto je izbacen?

Manchester City banned from Champions League for two seasons. Manchester City have been banned from the Champions League for the next two seasons by Uefa and fined €30m (£25m) after they were found to have seriously misled European football's governing body and broken financial fair play rules.

https://www.theguardian.com/football/2020/feb/14/manchester-city-banned-from-champions-league-two-seasons-ffp-uefa

Evo jedan ziheraški double kod bet365

Barcelona vodi utrku sa Real Madridom i već je i previše puta kiksala kako u prvenstvu tako zadnje i u kupu. Getafe je tvrda momčad i ugodno iznenađenje prvenstva ali tu i leži razlog većem koeficijentu. Barcelona je tradicionalno fantastična doma dok ove godine igra loše u gostima i to i jest glavni razlog da nisu na prvom mjestu a vjerujem da će se to do kraja sezone promijeniti. 

Leeds... o njima bi se dala napisati knjiga a dosta toga je bilo napisano i prošlih tjedana. Bili su glavni favoriti za osvajanje naslova i promociju u Premier League a serijom loših rezultata itekako su isto doveli u pitanje. Kikseve si više ne mogu dozvoliti, u prošlosti im se ovakav scenarij već događao i navijači su u velikom strahu ali pružaju potporu klubu. Vodi ih Marcelo Bielsa i imaju vjerojatno najkvalitetniju momčad Championshipa i očekujem da uđu u seriju pobjeda. Vidjet ćete id često na mojim listićima do kraja sezone, a koliko često ovisi o raspletu situacije i prvenstva. 

Slika-zaslona-2020-02-15-u-13-14-42.png

Pozz svima...

Nitko ne spominje utakmicu Fulham Barnsley

Pobjeda Fulham bet365 kvota 1.50

Neznam zbog cega tako visoka kvota na Fulham koji u poslednjih 6 utakmica ima 4 pobjede i 2 remija.. u dobroj su formi sasvim suprotno je sa Barnsleyem koji u poslednjih 6 utakmica ima 2 remija i 4 poraza, onda Fulham 3 najbolji domacin ove godine score 10 2 4 gol razlika 29 18, dok je Barnsley predposlednji 23 najlosi gost uz nevjerovatan score 1 3 11 gol razlika 12 27. Fulham se bori za 2 mesto i povratak u PL dok Barnsley tezko moze spasit sezonu poslednji su na tabeli i izpadaju sigurno.Vrijednost ekipe Fulhama je 148M znaci 10 puta visa nego Barnsley koji je ocenjen na 14.3M. Stvarno neznam po meni kvota maks 1.35... ako netko zna nesto vise slobodno nek kaze po meni promasena kvota i uzimam to.

Sretno danas svima.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use