Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 14.2.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Petak1.jpg

Engleska.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Petak2.jpg

Primera.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak3.jpg

Njemačka.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak4.jpg

Francuska.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Petak5.jpg

1. HNL.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 12.2. u 17:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt - oba tima daju gol @1.53

Frankfurt ove godine igra odlično, od početka godine tri pobjede i jedan remi, Dortmund ako hoće da bude u koraku sa vrhom ovu mora dobiti s obzirom da su zadnju od Leverkusena izgubili. Zadnjih čak osam međusobnih susreta ova dva tima bili su golovi na obje strane. Više od 3.5 gola po koeficijentu 2.00 mi se isto čini ok. Håland daje gol 1.44 koeficijent, a mogao bi vrlo lako. Za malo hrabrije ovaj bet builder. :)

PKbAiSL.png

Wolvesi - Leicester // betbuilder bet365 288sb - 6,00 

E kada bi me neko pitao da mu navedem dvije ekipe iz PL koje u bilo kojem meču mogu postići 2 ili više golova a da nisu Liverpool i City moj odgovori bi bio Wolvesi i Leicester. Dvije ekipe koje svaki ljubitelj nogometa voli da gelda, ekipe koje igraju odličan i napadački nogomet, ekipe koje se nadmeću i sa mnogo jačim od sebe. Ekipe koje su u prvom dijelu sezone odigrale meč bez pogodaka a tada, naravno još nisu bile na glasu kojem su sada, jer je tek bio početak sezone.

Mislim da su nam dužni jednu golijadu, vlasnici TV prava žele spektakl, žele veću gledanost i nije slučajno da je ovaj meč postavljen u petak. Svi koje budu htjeli gledati tekmu večeras, gledat će ovaj meč i mislim da bi nam mogli prirediti spektakl. Prošle sezone u drugom dijelu su odigrali meč u kojem su Wolvesi slavili sa 4:3. Slično nešto očekujem i večeras.

Po ovoj kvoti, vrijedi riskirati jer rezultat 2:2 koji nam je minimalno potreban, nije nerealan. :D 

image.thumb.png.3ef6b6ba0f133864497d87d8c83777b7.png

Valencia - Atletico Madrid | Više od 4 kartona na utakmici + manje od tri gola (1.97) bet365

Igra se 24. kolo La Lige, gdje će Valencia ugostiti Atletico Madrida. Ovdje zaista ne očekujem mnogo u ovom susretu, dosta ozljeda na obje strane, dosta izostanaka, međutim, malu prednost dajem domaćinu, čisto radi domaćeg terena. Valencia se nalazi na sedmoj poziciji sa 37 bodova, dva manje od Atletico Madrida i ovdje će biti velika borba, jer su ulozi zaista veliki, mjesta koja vode u Ligu prvaka, što je dovoljna motivacija za oba ova kluba.

S obzirom da nije bilo dosta golova u utakmicama ova dva tima u posljednje vrijeme, vjerujem da ni ovdje niti jedan tim neće srljati, te će strpljivo čekati svoju šansu, pogotovo Atletico Madrid koji ima odličnu obranu, jednu od najboljih u ligi ove sezone, gdje su primili samo 15 golova u 23 kola. U nešto su slabijoj formi nego Valencia, ali su tu negdje. Valencia dosta više golova postiže, ali zato i dosta više golova prima. Četiri od posljednjih pet međusobnih utakmica su završile sa manje od tri gola, tako će vjerujem biti i ovdje.

KAda su kartoni u ovoj utakmici u pitanu, bet365 kladionica nam daje granicu od 6 kartona na koeficijentu 2.00, što mi se čini pomalo previsokom granicom, s obzirom da sudi David Medie Jimenez, koji ima prosjek kartona po utakmici 5.73, što je zaista dobro ako mene pitate, ali za ovu granicu od 6 i nije baš. Zbog toga sam se odlučio za granicu od više od 4 kartona, te uz kombinaciju sa manje od tri gola, vjerujem da oklada ima vrijednost. Ukupni koeficijent je 1.97 i vjerujem da bi mogao proći.

Igrači koji nedostaju kod domaćina su Florenzi i Gray, dok su Cillessen, Gameiro, Piccini i Vallejo pod upitnikom. U Atletico Madrida nema Trippiera, dok su pod upitnikom Arias, Costa, Herrera, Gimenez, Morata i Joao Felix, što je stvarno zanimljivo, jer me zanima kakav će to sastav izvesti Diego Simeone. Po meni ovdje neće biti dosta golova, te vjerujem da Medie Jimenez može pokazati potrebne kartone, to jest pet njih.

Vidimo ispod da David Medie Jimenez često pokazuje 5-6-8 i 9 kartona na svojim utakmicama, te često zna pokazati i crveni karton, što je dodatni plus jer bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta. Sretno nam!

Screenshot_7.jpg

Screenshot_6.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 12.2. u 09:22 CET) 

Eupen - Gent | Pobjeda Genta + Gent više od jednog gola (1.80) bet365

Belgijska Jupiler liga, gdje će Eupen ugostiti Genta. Ovdje su veliki favoriti gosti naravno i mislim da će oni odnijeti sva tri boda u ovom usretu. U ovoj utkamici će sudiiti sudac Lardot, a stanje na tabeli govori sve.

Gent se nalazi na drugoj poziciji, imaju devet bodova manje od Club Bruggea koji se nalazi na prvoj poziciji. Na drugoj strani, Eupen se nalazi na 13-oj poziciji sa samo 26 bodova osvojenih u prvih 25 odigranih kola. Gent je ekipa koja je ove sezone postigla najviše golova u ligi, 51, što znači da postižu barem po dva u prosjeku po utakmici, tako da vjerujem da će oni ovdje ostvariti pobjedu, te postići barem dva gola na utakmici. Sretno!

Screenshot_8.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 14.2. u 10:37 CET) 

Wolves - Leicester (1.80) bet365

Prva utakmica 26. kola Premer lige, između Wolvesa i Leiceter Cityja. Kao što @crash1 naveo, ove dvije ekipe vole da postižu golove, tako da moj tip ovdje ide na nešto sigurniju opciju, a to je da će oba tima postići barem po jedan gol.

Kod Wolvesa je pod upitnikom Traore što je zaista veliki udarac za njih, dok je to kod gostiju Ndidi koji je također vrlo bitan igrač za ovu ekipu. Vukovi se u ovom trenutku nalaze na devetoj poziciji sa 35 bodova osvojenih do sada, dok su Lisice na visokom trećem mjestu sa 49 bodova, što je dva manje od drugoplasiranog Manchester Cityja.

Iako je Jamie Vardy u nekoj vrsti krize u ovom trenutku, Leicester City i dalje ima treći najbolji napad u ligi, te mislim da je tip da će oba tima dati gol ovdje zaista realan. Sretno svima!

Screenshot_9.jpg

(Koeficijenti 14.2. u 10:52 CET) 

Lokomotiva - Istra 1 bet365

Pulski prvoligaš danas kod Lokomotive traži novi proljetni uspjeh. BOD BI BIO VISOK POPUT UČKE

Utakmica je bitna i njima i nama. Njima u borbi za Europu, nama u borbi za ostanak u ligi. Oni momčadski na terenu djeluju dobro, i još imaju individualnu kvalitetu koja protiv svakog kluba u ligi može riješiti utakmicu, rekao je trener Ivan Prelec, koji na put nije poveo Močinića, Bosančića i Maganjića

Drugo ovogodišnje gostovanje nogometaše Istre 1961 danas odvodi u Zagreb u Kranjčevićevu, gdje ih u susretu 22. kola dočekuje Lokomotiva. Čak i da momčad trenera Gorana Tomića nije domaćin, lako bi bilo vidljivo tko je favorit u ovom dvoboju, budući da pulska momčad ima čak 16 bodova manje. Nakon dvaju derbija začelja, u kojima su upisani poraz od Intera i pobjeda protiv Varaždina, sad slijedi prvi proljetni ispit protiv momčadi iz gornjeg doma ljestvice. I baš je taj uspjeh protiv Varaždina uvelike podigao raspoloženje u pulskoj momčadi, zbog čega se puno lakše krenulo na put.

- Osjeti se na svima olakšanje nakon te pobjede. Toliko dugo smo čekali na to, toliko smo puta bili blizu, ali nismo uspijevali u zadnjim trenucima. Teško je kad si svjestan da nemaš pobjede. Ne zato što si stvarno loš, nego zato što ti je u nekim trenucima falilo nešto više, prvenstveno sreće. Svi smo sretni zbog osvajanja ta tri boda, to nam je svakako veliki psihološki poticaj za sve što nam slijedi ovog proljeća, rekao je trener Istre 1961 Ivan Prelec, koji je put Zagreba poveo samo dvojicu od četvorice napadača, a usto nije poveo još dvojicu igrača koje se očekivalo u konkurenciji za udarni sastav. - Za ovu utakmicu ne konkuriraju Močinić i Bosančić, koji je virozan, a od četvorice napadača odlučio sam se za Perić-Komšića i Guzinu.

S obzirom na popis igrača koje je izabrao za ovo gostovanje, trener "zeleno-žutih" vrlo će vjerojatno optirati za sličnu formaciju onoj protiv Varaždina. Uostalom, pobjednička se momčad obično ne mijenja. Dakako, uz neke preinake, jer suparnik je puno kvalitetniji od "fenjeraša". Pa bi bekovi, najvjerojatnije Grujević i Pavić, trebali biti puno bliži stoperima nego napadačima.

Izvor: Glas Istre

---------------------------------------------------------------------------------------------------

O Istri sam pisao u prošlom kolu kada sam sugerirao under, tip 1 te točan rezultat 1:0. Sve je prošlo budući da je Istra slavila protiv Varaždina 1:0 i tako upisala pobjedu nakon više od pola godine. Međutim to ne znači da je Istra počela i igrati i sve o ćemu sam ranije pisao i dalje stoji. Igrački su jako tanki, pogotovo u napadu, i Lokomotiva je par klasa iznad Istre trenutno. I sam naslov da bi bod bio visok poput Učke dovoljno govori kakav koliko se vjeruje Istri i sa kakvim težnjama idu na ovo gostovanje. 1,50 koliko se koeficijent kreće na Lokomotivu mi se čini odličan koeficijent. 

Sretno svima koji prate! ?

prije 49 minute, Goksim said:

Lokomotiva - Istra 1 bet365 online kladionica">bet365

Pulski prvoligaš danas kod Lokomotive traži novi proljetni uspjeh. BOD BI BIO VISOK POPUT UČKE

Utakmica je bitna i njima i nama. Njima u borbi za Europu, nama u borbi za ostanak u ligi. Oni momčadski na terenu djeluju dobro, i još imaju individualnu kvalitetu koja protiv svakog kluba u ligi može riješiti utakmicu, rekao je trener Ivan Prelec, koji na put nije poveo Močinića, Bosančića i Maganjića

Drugo ovogodišnje gostovanje nogometaše Istre 1961 danas odvodi u Zagreb u Kranjčevićevu, gdje ih u susretu 22. kola dočekuje Lokomotiva. Čak i da momčad trenera Gorana Tomića nije domaćin, lako bi bilo vidljivo tko je favorit u ovom dvoboju, budući da pulska momčad ima čak 16 bodova manje. Nakon dvaju derbija začelja, u kojima su upisani poraz od Intera i pobjeda protiv Varaždina, sad slijedi prvi proljetni ispit protiv momčadi iz gornjeg doma ljestvice. I baš je taj uspjeh protiv Varaždina uvelike podigao raspoloženje u pulskoj momčadi, zbog čega se puno lakše krenulo na put.

- Osjeti se na svima olakšanje nakon te pobjede. Toliko dugo smo čekali na to, toliko smo puta bili blizu, ali nismo uspijevali u zadnjim trenucima. Teško je kad si svjestan da nemaš pobjede. Ne zato što si stvarno loš, nego zato što ti je u nekim trenucima falilo nešto više, prvenstveno sreće. Svi smo sretni zbog osvajanja ta tri boda, to nam je svakako veliki psihološki poticaj za sve što nam slijedi ovog proljeća, rekao je trener Istre 1961 Ivan Prelec, koji je put Zagreba poveo samo dvojicu od četvorice napadača, a usto nije poveo još dvojicu igrača koje se očekivalo u konkurenciji za udarni sastav. - Za ovu utakmicu ne konkuriraju Močinić i Bosančić, koji je virozan, a od četvorice napadača odlučio sam se za Perić-Komšića i Guzinu.

S obzirom na popis igrača koje je izabrao za ovo gostovanje, trener "zeleno-žutih" vrlo će vjerojatno optirati za sličnu formaciju onoj protiv Varaždina. Uostalom, pobjednička se momčad obično ne mijenja. Dakako, uz neke preinake, jer suparnik je puno kvalitetniji od "fenjeraša". Pa bi bekovi, najvjerojatnije Grujević i Pavić, trebali biti puno bliži stoperima nego napadačima.

Izvor: Glas Istre

---------------------------------------------------------------------------------------------------

O Istri sam pisao u prošlom kolu kada sam sugerirao under, tip 1 te točan rezultat 1:0. Sve je prošlo budući da je Istra slavila protiv Varaždina 1:0 i tako upisala pobjedu nakon više od pola godine. Međutim to ne znači da je Istra počela i igrati i sve o ćemu sam ranije pisao i dalje stoji. Igrački su jako tanki, pogotovo u napadu, i Lokomotiva je par klasa iznad Istre trenutno. I sam naslov da bi bod bio visok poput Učke dovoljno govori kakav koliko se vjeruje Istri i sa kakvim težnjama idu na ovo gostovanje. 1,50 koliko se koeficijent kreće na Lokomotivu mi se čini odličan koeficijent. 

Da se samo nadovežem.  Lokomotiva Zagreb radi dobar posao ove sezone u ligi. Oni su u posljednjih pet utakmica zabilježili dvije pobjede i tri poraza. Štoviše, sva tri ta poraza su došla protiv dosta jačih ekipa, tako da mi se njihova forma u ovom trenutku čini prilično dobrom. Uspjeli su prikupiti 31 bod, te se sada nalaze na petoj poziciji. Oni će imati imperativ pobjede u ovom susretu, s obzirom da je i Gorica samo jedan bod ispod njih.

Postigli su šest golova u posljednjih pet utakmica u lgii, tako da očekujem da će oni ovdje postići koji gol više. Kristijan Jakić i Denis Kolinger neće nastupiti za Lokomotivu, jer imaju po tri žuta kartona. U Lokomotivu je stiglo dva nova pojačanja 18-godišnji Ibrahim Aliyu iz Nigerije, te Antiemwen koji je stigao na posudbu iz Dinamo Zagreb, te je jedan od najboljih krilnih igrača u ligi.

Na drugoj strani imamo Istru, o kojoj ne treba ništa mnogo pričati. Oni su zaista loši ove sezone, što govori i njihova pozicija na tabeli. Nalaze se na devetoj poziciji, to jest pretposljednjoj poziciji u ligi i imaju četiri poraza u posljednjih pet utakmica. Međutim, Istra je ostvarila dugo potrebnu pobjedu u prethodnom kolu i to protiv posljednje-plasiranog Varaždina.

To je bio njihov prvi trijumf u 12 utakmica bez pobjede. Loša forma im je donijela samo 15 bodova ove sezone i sada se nalaze na mjestu koje vodi u doigravanje za ispadanje iz lige. Vjerujem da oni neće postići niti jedan gol u ovoj utakmici, s obzirom da su postigli samo jedan u posljednjih pet gostujućih utakmica. Pored Močinića, Bosančića i Maganjića, Istra ima sve ostale igrače na raspolaganju.

Ove sezone je Lokomotiva već dva puta slavila protiv Istre, u gostima u Puli su ih dobili sa 0-2 golovima Tucija i Tolića, dok su u posljednjoj međusobnoj utakmici pobijedili sa 4-1, te su u tom susretu strijelci bili Ivanušec, Datković, Kastrati i Drožđek. Ulaz je besplatan za ovaj susret, te se očekuje veliki broj domaćih navijača.

Screenshot_10.jpg

DIREKTAN LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 14.2. u 11:41 CET) 

MNK Split Tommy - AFC Universitas ST  2 @1.85 (SS)

Splitski derbi, Split uvjerljivo zadnji s osvojena 3 boda u 11 kola..Zadnja ligaška pobjeda Splita je bila u travnju prošle godine. Split je ostao bez trenera ovaj tjedan, zbog kartona ne igra Jefferson iz prve postave te Ćorluka koji je ozljeđen. Universitas se također muči ovu sezonu ali mislim da bi danas trebali dobiti a i koeficijent na Universitas  je u padu... Sretno

Premier liga

wolves - Leicester (21:00) bet365
Sudac: Mike Dean (4.37)
Prosjek ekipe 1: 1.76
Prosjek ekipe 2: 1.00
6ueQsar.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Valencia - Atl. Madrid (21:00) bet365
Sudac: David Medie Jimenez (5.73)
Prosjek ekipe 1: 2.35
Prosjek ekipe 2: 2.65
z2kcoWq.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

Bor. Dortmund - E. Frankfurt (20:30) bet365
Sudac: Bastian Dankert (4.25)
Prosjek ekipe 1: 1.00    
Prosjek ekipe 2: 1.95
NBnynUy.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Francuska liga

Monaco - Montpellier (20:45) bet365
Sudac: Ruddy Buquet (3.29)
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 2.04    

(Koeficijenti 14.2. u 15:35 CET) 

prije 5 sati, Goksim said:

Lokomotiva - Istra 1 bet365 online kladionica" rel="">bet365

...

unibet me počastio sa besplatnom okladom koju sam stavio na Lokomotivu ☺️

Preporuka svima koji nemaju račun kod unibet kladionice da isti i otvore jer si tako osiguravaju šansu da sudjeluju u nekoj od promocija koje često imaju ?

2020-02-14-16-04-02-Unibet-Online-Bettin

Pošto već ima dosta analiza za Wolverhampton - Leicester za golove to ću odigrat i neću ništa duljit plus još Borussiu Dortmund.

Nogomet: Borussia Dortmund -  Eintracht Frankfurt 1 (1,50) (PSK): Borussia nakon dobrog ulaza u nastavak sezone ispadnjem iz kupa i porazom u zadnjem kolu protiv Leverkusena malo narušila ritam. Sjajno je Borussia ušla u nastavak redom su padali Ausgburg 5 - 3 ,Koln 5 - 1 i Union Berlin 5 -0 ,ali ispadanjem iz kupa i porazom u zadnjem kolu to se sve malo narušilo. Borussia je sjajan domaićin ,ove sezone na domaćim utakmicama još su bez poraza uz 7 pobjeda i 3 remija. Večeras će im nedostajati Reus ,Brandt i Delaney zbog ozljeda. Tradicija je također na strani Borussije ,Eintracht nije pobijedio u Dortmundu od 2010., a s posljednjih osam gostovanja u Frankfurt se svaki put vraćao bez bodova. Eintracht nakon lošijeg ulaza u sezonu ,nakon zimske stanke izgledaju zaista odlično. Eintracht u nastavku sezone bez poraza ,zadnje kolo isprašili Augsburg 5 - 0 ,prije toga iz kupa izbacili Leipzig ,a imaju još remi protiv Dusseldorfa te još jednu prvenstvenu pobjedu protiv Leipziga i Hoffenhaima. U gostima su među najlošijim ekipama ove sezone ,samo 2 pobjede ,7 poraza i remi. Eintrachtu večeras nedostaju Russ i Fernandes. Nadam se da ponovne priče oko smjeni Favrea neće utjecati na izvedbu Borussie ,isto tako da neće baš odmarati igrače zbog Lige prvaka sljedećeg  tjedna. Frankfurt je odličan u nastavku ,sigurno nisu bez šansi ,ali Borussiji je dosta važnija utakmica nego njima i nadam se pobjedi Borussije. 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Prvo i osnovno, vrijeme u Doboju je idealno sa prelijepih 16 stepeni što će drastično pasti u popodnevnim satima. U 12:00 - 13:00 trebalo bi biti divnih 17 stepeni a već u 15:00-16:00 ta bi temperatura trebala pasti ispod 6 stepeni što je pad od velikih 11 stepeni a do 19:00 će ići do 0 stepeni. Što se tiče vremenske prognoze, ako se utakmica igra u 13:00 i završava prije 15:00, sa tog segmenta bi trebao biti siguran.  E sada sportski segment što bi te trebalo mnogo više zanimati od vremenske prognoze. Sloga je prošle godine imala omjer 13-3-17. Kod kuće je to izgledalo 10-2-5 dok je u gostima to bilo 3-1-12 i samo te domaće utakmice su ih spasile ispadanja. Čak, ova statistika je dosta impresivnija kod kuće ako gledamo to, da kada je sloboda osigurala opstanak, u zadnjih 5 utakmica kod kuće, puštali su i šakom i kapom tako da u posljednjih 5 utakmica prošle sezone kod kuće, imali su 4 poraza i pobjedu. Naravno, to je ono što i sam možeš naći.  Ono što također sam možeš naći jeste da Sloga ove sezone ima omjer od 3-3-6 a kod kuće je to 2-0-3 a te dvije pobjede su došle protiv Širokog i GOŠK-a. Kod kuće ih je redom dobijalo Sarajevo 3:1, Igman 2:0 te Zrinjski 1:0.  Također, da se dotaknemo golova, Sloga je ove sezone primila 15 golova a njeni kandidati za ispadanje Sloboda 27, GOŠK 32, Igman 31. Sloga je primila manje golova i od Veleža, Radnika, Širokog. Ako izuzmemo Posušje koje je primilo također 15 golova, od Sloge manje golova je primilo samo Sarajevo, Zrinjski, Borac i Željezničar.  Borac je jedna od 3 "kvalitetnije" ekipe u ligi i uz Zrinjski, primili su samo 5 golova u 12 utakmica do sada. Sloga je ove godine zabijala GOŠKU dva gola ko kuće, Radniku 1 u gostima, Slobodi 3 u gostima, Širokom kod kuće 1, Zrinjskom ko kuće 1, Željezničaru u gostima 1, Posušju u gostima 1 te Sarajevu kod kuće 1. Od 12 utakmica ove sezone, zabili su 11 golova unutar 8 utakmica. Golove nisu zabili Sarajevu u zadnjem kolu, Zrinjskom u predzadnjem, Veležu i Igmanu.  Borac sa druge strane, od 5 golova koje su primili, Široki im je zabio 2 u utakmici od 3:2 kod kuće, Sarajevo 1 u tom rezultatu 1:0 u Banja Luci, Zrinjski 1 u Mostaru kada je bilo 1:1, te Velež 1.  Mislim da je Borac osim ove utakmice sa Širokim, golove primao od dosta kvalitetnijih ekipa od Sloge i mislim da je to najveći upitnik ovdje. Da li će Sloga uspjeti zabiti gol Borcu? Ja iskreno mislim da neće.  Iz Sloge od bitnijih su otišli Miloš Nikolić, Srđan Mrzić, Elvir Trako, Luka Božičković, Nikola Dujaković, a od baš bitnijih golman Scekic  i Ajdin Redžić. Nije Sloga ni slika ni prilika prošlogodišnje ekipe kod kuće i uz Slobodu, mislim da će se oni boriti za opstanak ali isto tako mislim da neće uspjeti, kao ni Sloboda. Borac kaska 2 boda za Sarajevom i 6 bodova za Zrinjskim iako imaju i utakmicu manje od dvije pomenute ekipe. Pobjedom ovdje idu na drugo mjesto i bod više od Sarajeva. Sudije, ne bih previše trošio riječi.  "Određena su i službena lica, pa će na centru biti Dražen Marić iz Bijeljine, a pomoćnici su mu Stefan Tešanović (Istočno Sarajevo) i Goran Ilinčić (Prijedor). Četvrti sudija je Danijel Perić iz Bijeljine.U VAR sobi su Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora i Sreten Udovičić iz Prijedora." Pa ovo ti je u rangu kao da sam Vico uzme pištaljku i krene da sudi kako mu je ćejf. Kiksao je Borac 0:0 sa Veležom, 1:1 protiv Zrinjskog te 0:1 protiv Sarajeva a ubjeđen sam da kiks protiv Sloge ne dolazi u obzir. Imali su odmora, rutinska pobjeda protiv Laktaša u kupu koju se nadam da je neko ispratio jer sam postavljao ovdje na forumu. Borac će sigurno zabiti, jedan dva ili tri ali je samo pitanje da li će ga primiti. Moje skromno mišljenje, ne znam, neće.
    • Eto sve si lijepo napisao i zakljucio da si jos dalje nego ja od gola u Doboju i da ne znas sta su dogovorili oko golova.. Bravo kolega @LeonardoDrugi
    • A nisi blizu ni  gola na terenu u Doboju, pa ne znas da li ce biti golova na mecu. Hej @mesrine pusti ove kolege iz BiH, ja cu da ti kazem nesto oko ovog meca. U Doboju je trenutno oko 17 stepeni i oblacno je. Pre podne se ocekuje oblacno vreme sa mogucim slabom kisom, dok se popodne ocekuje kisa. Utakmica se igra u 13.00 casova. Teoretski bi Borac morao pobediti, jer ce se najverovatnije igrati sve dok Borac ne povede. Sudije su vec namestene, Borcu ce suditi bas ko i treba da sudi ovakve meceve. Strane kladionice su ovu dvojku najpre kvotirale sa 1,35-1,40 dok su BiH kladionice dvojku kvotirale ispod 1,20 pa se sada i strane kladionice koriguju. Oko golova stvarno ne znam kako su se ovi iz Republike Sumske dogovorili sa sudijama.
    • Zato kolega sto ja nisam blizu Doboja i ne znam kako je tamo vrijeme..
    • Hteo sam da kazem kakve mi to imamo koristi od tebe na Forumu, ako ti nama kazes da googlamo. A cak nisi ni odgovorio kolegi sta da radimo sa golovima. Jel’ i to da googlamo?  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use