Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Petak 7.2.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Harden više od 37.5 (1.83) bet365

Utakmica koju igraju Phoenix Suns i Houston Rockets. Houston je jutros pobijedio Lakerse na vrlo lagan način, te uprkos tome što nemaju niti jednog centra , te sa vrlo lošim šutiranjem Hardena sa samo 14 poena su došli do pobjede.

U ekipi Housetona večeras nema Westbrooka, dok će Harde ostati sam kao glavni potrošač lopti. Sav teret u ovom susretu će pasti na njega. On je u prošlom meču protiv Lakersa bio zaista loš i nekako se mučio sa šutevima. To će sigurno, vjerujem, pokušati da ispravi večeras. Charlotteu je postigao 40 koševa, a isto toliko i Pelicansima. 

Phoenix inače na poziciji Hardena doušta 24.9 poena u prosjeku po meču, a mislim da u odsustvu Westbrooka, Harden može preći ovu granicu od 37.5. Bila je i manja, ali se povećala. Ako ima gdje manja javite :)

Screenshot_22.jpg

DIREKNI LINK

(Koeficijenti 7.2. u 17:52 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Fox manje od 20.5 (1.86) bet365

Čini mi se da je Sacremento odustao od play-off pozicija, jer ako pogledamo tabelu oni zaostaju sedam pobjeda za osmoplasiranim Memphisom. Sacremento Kings će ovdje dočekati Miamija, koji je odrađivao dobar posao što se tiče trade-a, što za Sacremento ne mogu baš reći.

Za večeras ću pokušati sa Foxom na manje koševa. Iako je on zaista veliki potrošač lopti, to je jedan od razloga zbog kojeg Sacremento Kingsi nisu ni blizu tih mjesta koja vode u doigravanje ili vam ga play-off. Zbog toga mislim da ovaj under večeras ima neku vrijednost.

Vidjeli smo Foxa u prošlom susretu, te kako je zaista divljao i to ih je odvelo u poraz. Na kraju je imao samo 14 koševa, a šutirao je čak 22 puta. Miami je ekipa koja prilično dobro brani svoju poziciju koja vodi u doigravanje, tako da mislim da Fox večeras ostati ispod svoje granice. Evo kako je igrao u prethodnim susretima protiv Miamija: 14,12,20,20,17. Sretno!

Screenshot_23.jpg

(Koeficijenti 7.2. u 18:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use