Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 8.2.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Fenerbahce - Alanyaspor 1 (1.80) bet365

Jedna zanimljiva utakmica iz Turske lige. Fener igra na domaćem terenu, ovo zaista drugačija ekipa kada igra pred svojim navijačima. Njihov stadion je uvijek bio težak za sve ekipe koje dođu, što samim time i dokazuje njihov niz od sedam uzastopnih pobjeda na svim natjecanjima, dok su na svih tih sedam utakmica postigli barem po dva gola ili više.

Screenshot_35.jpg

Izvor: bet365

Oni zaista imaju jedan izuzetno dobar tim, bolji su od Besiktasa i Galatasaraya i po meni su prvi favoriti za osvajanje titule, računajući na to da Sivaspor neće uspjeti izdržati pritisak do kraja sezone. Igrali su protiv Basaksehira, koji je inače bolji tim od Alanyaspora i dobili su ih sa 2-0 na domaćem terenu.

Sada jurišaju ka nova tri boda protiv tima koji je zaista bio veliko iznenađenje cijele ove sezone. Alanyaspor ima solidan tim, kojeg vodi izvrstan mladi trener, ali nemaju taj kvalitet, te zbog toga mislim da će Fener ostvariti pobjedu. Motiv više je također i to što bi pobjeda značila da će se popeti na drugu poziciju, shodno ostalim rezultatima. Uglavnom imperativ im je pobjeda. Koeficijent dobar i ne bi ga propustio.

Što se tiče ozljeda, za Fener nema Cifpinara i Luiza, dok je Kaldirim pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema Juanfrana i Baianoa. Sretno!

Screenshot_36.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 8.2. u 12:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 4 sati, jansavc said:

Eveton 1 kvota 1.61 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Everton polako al sigurno dize formu i kvalitetu igre u poslednjih 5 utakmica 2 pobjedi 2 remija i onaj poraz od cityja.. palace ocajan bez ideje u napadu muce se... bez pobjede su u poslednjih 6 utakmica... poslednje 2 izgubili kod kuce i nisu ni postigli gol.. gledao sam jih jer pratim ligu... nista bas nista nisam vidio... neko napucavanje... i ceka se da zaha nesto napravi... bez ideje... everton puno bolje igra...  stvaraju sanse ili barem pokusaju.. poslednje utakmice imaju i vise udarca... polako don carlo daje viziju igri... i po kvaliteti jaci su tim od palaca... igraju kod kuce i zele pobjedu dans... i mislim da ce je ustvarit danas... kvota pala iz 1.70 mislim da bi mogla do utakmice jos na 1.57... tako da uzimam ovo.

Odigrat cu i double sa valencija daje gol :)

sretno ko prati...

Ajmo proslo jos valencija gol :)

prije 7 sati, jansavc said:

Getafe-Valencija

Valencija daje gol 1.57 na bet365 online kladionica" rel="">bet365

Stvarno neznam zasto taka kvota da valencija zabije gol zabili su gol u poslednjih 21 utakmica u ligi... po neki put i vise nego 2... valencija u poslednjih 5 utakmica 3 pobjede remi i poraz gol razlika  6 5... znam da je getafe cvrsta i defenzivna ekipa koja je dobila 20 golova do sad... u poslednjih 5 utakmica imaju 3 pobjede i 2 poraza uz gol razliku  6 4.. ( poraz od reala 0 3)..znaci u preostalih 4 utakmica dobili samo 1 gol... istina cvrsta ekipa... ali svejedno pricamo o okladi valencija daje gol kvota 1.57.. nemogu pored ovog...nadam se i siguran sam da ovo moram odigrat jer nisam puno puta vidio da kvota bude ovaka na ekipo koja prakticno cjelu sezonu zabila na svaki utakmici ( realu barci chelsea itd... )...moram odigrat :) sretno ko prati...

Steta nije proslo kraj serie od vise nego 20 utakmica  zaredom kad so zabili..m danas bas najgora utakmica valencije ove sezone... bez udarca u okvir steta nista danas od  njih.... 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use