Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Pozdrav ljudi,

Naime imam jedno pitanje u vezi ove kladionice.

Nedavno sam uplatio par eurica na account i uspio se docepat 60-ak eura te bi ih htio isplatit sebi na racun. 
Zanima me kako da sigurno isplatim taj novac ako sam uplatio sa VISA karticom? Procitao sam da je skrill odlicna stvar ali meni pri Withdrawanju nudi samo moju karticu i nista drugo.

Hoce li bit problema ako budem zatrazio isplatu direktno na bankovnu karticu ili kako da ovo rijesim?

prije 36 minute, Reznox7 said:

Pozdrav ljudi,

Naime imam jedno pitanje u vezi ove kladionice.

Nedavno sam uplatio par eurica na account i uspio se docepat 60-ak eura te bi ih htio isplatit sebi na racun. 
Zanima me kako da sigurno isplatim taj novac ako sam uplatio sa VISA karticom? Procitao sam da je skrill odlicna stvar ali meni pri Withdrawanju nudi samo moju karticu i nista drugo.

Hoce li bit problema ako budem zatrazio isplatu direktno na bankovnu karticu ili kako da ovo rijesim?

Isplatu će ti napraviti na način na koji si napravio i uplatu. Odakle si? U Bosni su ja mislim već zabranili direktne uplate na online kladionice, pa shodno tome preporučujem skrill kojeg i sam koristim za uplate i isplate. Što se tiče Hrvatske nisam siguran, mislim da ne bi trebao imati problema sa isplatama.

prije 21 minute, IzudinB said:

Isplatu će ti napraviti na način na koji si napravio i uplatu. Odakle si? U Bosni su ja mislim već zabranili direktne uplate na online kladionice, pa shodno tome preporučujem skrill kojeg i sam koristim za uplate i isplate. Što se tiče Hrvatske nisam siguran, mislim da ne bi trebao imati problema sa isplatama.

Iz Hrvatske sam da, dal da onda uplatim npr 5 eura sada preko skrilla na bet365 hoce li mi onda ponuditi skrill kao withdraw ili? jer pri povlacenju novaca mi samo nudi Visa Web Katrica

prije 1 minutu, Reznox7 said:

Iz Hrvatske sam da, dal da onda uplatim npr 5 eura sada preko skrilla na bet365 online kladionica" rel="">bet365 hoce li mi onda ponuditi skrill kao withdraw ili? jer pri povlacenju novaca mi samo nudi Visa Web Katrica

Trebalo bi da ti ponudi opciju skrilla za isplatu tek onda kada napraviš uplatu preko svog skrilla. Pokušaj sa minimalnih 5 eura pa javi ovdje da li je uspjelo :)

Just now, IzudinB said:

Trebalo bi da ti ponudi opciju skrilla za isplatu tek onda kada napraviš uplatu preko svog skrilla. Pokušaj sa minimalnih 5 eura pa javi ovdje da li je uspjelo :)

Moze naravno! Samo cekam da mi skrill support odgovori za potvrdu lokacije(jer studiram pa sam u drugom gradu a nemaju opciju za tako nesto)

• 5 months later...
prije 25 minute, Ludigrac1337 said:

Ja sam takodjer iz hrvatske, i nemam opciju za depozit sa skrillom. Samo me strah da ne bi imao problema sa poreznom

kar.png

Ako se ne varam trebaš imat profit za isplatu. nakon toga bi trebao imat opciju skrill ili netteler. Ja mislim da sam prvu isplatu trebao napravit na bank transfer. Oko 20 ili 30 eura. Nako toga sam imao verificiran account.

I još jedan problem je tu. Ako kasnije nije uplata preko skrilla ne možeš napraviti isplatu nazad na skrill. Sve su sjebali sad. Mislim da unibet ima najbolje. Uplatim iz mastercarda, a isplata uvijek radi na skrill ili netteler.

prije 2 minute, Ludigrac1337 said:

Koliko znam, za verifikaciju sam morao poslat sliku sebe sa osobnom i to. A što se tiče isplate bet365 online kladionica" rel="">bet365 ne koristi skrill više

Ne znam kako je baš sad. Bet 365 imam oko 20 godina. Ali znam da nakon nekoliko godina pauze sam trebao napraviti bank transfer za verifikaciju. Vjerojatno nema više opcija uplate ali ne znam kako je ovo moguče.  Najbolje da ih pitaš ako je moguče, da ti dodaju skrill uplato opciju.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use