Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 5.2.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Da, to sam zaboravio da spomenem. Ponitka veoma važan igrač za ruski tim, prosječno bude 30-ak minuta na terenu uz veoma dobar procenat šuta iz igre, a i tricu zna šutati. Iverson veoma bitan u rotaciji bio, ovako će dosta toga pasti na leđa Ayonu Gustavu koji već ima 34 godine i pitanje je kakvu će odbranu odigrati, koliko će biti u mogućnosti. Na Gustava je granica 12.5 poena, prošle dvije je prešao protiv Barçe i Olympiakosa, s tim da je protiv Barçe (Iverson je imao samo osam minuta i zbog povrede izašao) podijelio minute sa Pushkovim. Tako da, možda pokušati i Ayona over poena. :)

Link to comment
Share on other sites

prije 14 minute, bjorn said:

Da, to sam zaboravio da spomenem. Ponitka veoma važan igrač za ruski tim, prosječno bude 30-ak minuta na terenu uz veoma dobar procenat šuta iz igre, a i tricu zna šutati. Iverson veoma bitan u rotaciji bio, ovako će dosta toga pasti na leđa Ayonu Gustavu koji već ima 34 godine i pitanje je kakvu će odbranu odigrati, koliko će biti u mogućnosti. Na Gustava je granica 12.5 poena, prošle dvije je prešao protiv Barçe i Olympiakosa, s tim da je protiv Barçe (Iverson je imao samo osam minuta i zbog povrede izašao) podijelio minute sa Pushkovim. Tako da, možda pokušati i Ayona over poena. :)

I ayona over i Thomasa over od zenita

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, IzudinB said:

Rijeka - Dinamo 2 (1.50) bet365 online kladionica">bet365

Kao što svi već znamo Olmo je otišao iz Dinamo Zagreba i već je postigao gol u svom novom klubu Leipzigu. Možda ćete pomisliti da je samo Olmo bio Dinamo Zagreb, ali iskreno nije tako. Dinamo je još uvijek najbolji klub u Hrvatskoj, a u ovom trenutku su i u najboljoj formi u ligi.

Kada su prošli put igrala ova dva kluba u ligi, Dinamo Zagreb je ostvario pobjedu od 5-0. Oršić je postigao tri gola u toj utakmici i vjerojatno će donijeti klubu dosta novca, jer se navodi da bi mogao otići na ljeto, ali do tada je u klubu i igra zaista dobro.

Što se tiče Rijeke, oni nisu krenuli novu polusezonu baš kako se očekivalo. Igrali su protiv Lokomotive Zagreba u gostima i izgubili su tu utakmicu sa 2-1 na kraju. Kao što kolega Crash1 kaže, oni nisu taj tim od prije, koji je osvojio titulu ispred Dinamo Zagreba. Velika je razlika između tog tima i onog koji je osvojio titulu u to vrijeme.

Rijeka je pobijedila Dinama u kupu i osvojila trofej, međutim, ove sezone su izgubili od njih 5-0 na domaćem terenu i 3-0 u gostima također. Tako da mislim da bi Dinamo Zagreb ovo trebao pobijediti.

Screenshot_55.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 5.2. u 10:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Dodati da će Rijeka protiv Dinama biti bez petorice igrača, golman Prskalo, stoper Nino Galović i veznjaci Pavičić i Capan. Acosty je pod antibioticima, Rožman za njega kaže da su šanse minimalne da zaigra. Protiv Lokomotive stoperski tandem su bili Escoval i Velkovski, koji su daleko od standardnih igrača, a kod oba gola kiksao je 19-godišnji Smolčić.

Edit: Velkovsi u sastavu na stoperu, Smolčić bek, drugi stoper Portugalac Pereira.

jYswLRk.png

Link to comment
Share on other sites

Skor: 8/10
Profit: 15,74 unita

Predlog 11: Jan Vesely 9,5+ at 1,70 18:00h Uplata: 4 unita

Pick dana za mene. Od kada se vratio, Vesely je na proseku od 30 minuta u Fenerbahceu. Čovek koji je bio MVP prošle godine Evrolige je na granici od 9,5.... Danas nema Lovernja koji izostaje zbog ličnih razloga pa mu je jedina izmena Tomas koji ne igra više od 10ak minuta. Fener se bori za plej of, Veseli je  uz Slukasa Željkov omiljeni igrač i uvek igra puno u bitnim utakmicama. Granica je mala zaista, iako je on na poslednje dve imao po 10 tačno. Ayon ne važi za nekog defanzivca, a Iverson koji je dobar u odbrani danas ne igra pa će Ajona menjati Puškov verovatno i Veseli bi po meni ovo morao preći danas. Jedini problem mogu biti faulovi i bacanja i nadam se da neće podbaciti u obe kategorije te samog sebe uništiti. Fener je na 80,5 danas, sasvim dovoljno poena da Veseli ubaci 10 na nekih 30ak minuta igre.

Predlog 12: Promiteas - Breša OT1 at 1,45 18:30h Uplata: 3 unita

Promiteas nastavljam da igram jer mi se svidja koncept ekipe, kako igraju i kako se momci bore. Oni po meni imaju jedan od recepata za uspeh u Evropi i biće jedan od opasnijih timova u nastavku Evrokupa. Imaju dobru bazu domaćih igrača u vidu Mantzarisa, Agravanisa, Mavrokefalidisa i Katislakisa uz 5 stranaca od kojih su Hall i Bab nosioci igre od kada je Okatvijus Elis otišao u Olimpijakos i pomoćnog osoblja koga su dodali, dobro poznatih igrača iz Aba lige, Marvina Jonesa koji je igrao u Krki i James Bella koji je igrao u Budučnosti i Cedeviti kao i Lipovija koji je imao epizodu u Zvezdi. Promiteas je old school ekipa, peglaju odbranu a u napadu je često sistem da se spusti lopta Mavrokefalidisu koji je dominatan već godinama i da se njemu da kreacija ili da se traži šut za tri iz picka ili probijanja. Liče čak malo na Partzian dok ga je Dule vodio, sa sve onim bagovima u napadu koji se dešavaju. Breša je solidna ekipa takođe, nekog sličnog ili malo manjeg kvaliteta, ali borbena sa takođe fokusom na odbranu. Glavni igrači su Abass i omaleni Lansdowne. Oni igraju bolje kući, izgubili su obe u gostima u grupi kao i od Trenta u prvenstvu u poslednjem kolu koji je očajna ekipa. Promiteas će verovatno imati i punu halu jer su zbog rezultata uspeli da privuku publiku i to bi mogao biti fin faktor. Ovo je ključna utakmica za prolaz dalje, pogotovo za Promiteas koji u sledećem kolu gostuje Oldenburgu a sve su ekipe u grupi na  2 - 2 .

Predlog 13: Jamar Smith 13,5+ at 1,85 17:30h Uplata: 2 unita

Smith je ove sezone glavni igrač Uniksa uz Mekaluma i jedini koji pravi neku razliku po meni. Teodor je divljak bez mozga, Kajmakoglu i Tajus matori, tu su još Rejmar Morgan, dva tri rusa i onaj islandjanin koji pegla odbranu i šutne neku trojku... Takođe biti ili ne biti utakmica za Uniks ako žele dalje, sve su ekipe na 2 2 a oni gostuju Monaku u poslednjem kolu. Ritas je ekipa brzog ritma kao i uvek, danas se Uniks procenjuje na 85 poena i Smith mi je bolji pick jer je Mekalum na velikoj granici baš.

Predlog 14: Giorgos Papajanis 6,5+ at 1,75 19:00h Uplata: 2 unita

Papajanis igra  više ove sezone, pogotov u poslednje vreme  i to pre svega jer je u odbrani zaista dobar, zatvara reket a u napadu postavlja dobre pickove i naučio je konačno da se otvara po malo. Takođe nema neku kvaltietnu izmenu , na klupi su prematori i prespori Vujukas kao i Vajli i Bentil koji su meni katastrofa i nije mi jasno kako mogu igrati u ekipi koja je u plej ofu Evrolige. Zvezda na centru nije bajna u odbrani, Štimac je očajan, Ojo u odbrani od picka ne postoji a Kuzmić nije na nivou na kom je pre bio. Papajanis za nekih 25-30 minuta ovo može preći, Kalates ume da ga pronadje kao i Rajs a granica je zaista fina. U prvom meču je ubacio 8 za 16 minuta li tada nije bio Pitino trener koji se čini da mu više veruje i daje mu više minuta u odnosu na prethodnog trenera.

Predlog 15: Waregem - Klub Briž X2i2-4 at 1,70 20:45h Uplata: 2 unita

Fudbal gledam sa vremena na vreme i često se pogodi da to bude Belgijska liga koja se vrti na Areni gde sam par puta uhvatio baš Briž ove a i prošle sezone. Oni su predominatni u Belgijskoj ligi u poslednjih par sezona. Pre dve godine su uzeli prvenstvo, prošle godine bili drugi iza Gennka a ove su opet prvi dosta ubedljivo. Dobra su ekipa, imaju kao i sve ekipe u Belgiji talenotvane igrače, pogotovo ofanzivne i igraju fin moderan fudbal sa presingom i kontrolom poseda. U prvoj tekmi su bili bolji od Waregema a završilo se 1 1. Danas će opet biti to sigurno takmičarska utakmica, Waregem im je mušterija redovna u poslednjim susretima sem u tom u kupu i mislim da će danas ovo oni dobiti ili makar proći na gol razliku. Ne igraju na puno golova i zato mi se svidja ovo od 2 do 4 a i ulog je danas veliki za obe ekipe, Waregem se može i braniti i čekati svoju šansu, Briž će napadati verovatno i takva igra njima odgovara. Igrali su i Ligu Šampiona ove sezone i nisu bili loši, bili su treći iza Psga i Reala ali nisu se obrukali. Dobar tip po meni za danas.

Predlog 16: Miloš Teodosić 15,5+ at 1,85 20:30h Uplata: 1 unit

Ovo je najviše na osećaj jer je granica zaista velika. Bio sam na prvoj utakmici u Areni, cela hala je konstantno zviždala Teu a on se ispucavao nemilice. Danas je obrnuta situacija, Virtus igra kući, Teodosić je bez sumnje kvalitetan i dominatan igrač na ovom nivou takmičenja, danas će igrati dosta sigurno i šutirati dosta, pogotovo bacanja mislim jer će mu sudije više svirati kontakta kući i 20ak poena deluje neminovno po meni. Partizan ga je čuvao odlično u prvoj utakmici ali mislim da umor pomešan sa motivacijom koja sigurno nije kao u punoj Areni kakva je bila u prvoj tekmi doneti dovoljno prostora Teu da ubaci ovih 16.

 

Link to comment
Share on other sites

Saint Etienne - Marseille X2 (1.40) bet365

Danas Francuska liga dominira. Ovo mi je odlična utakmica sa velikom vrijednošću, gdje se domaćin nalazi na 15-oj poziciji na tabeli, te su više golova primili nego što su postigli. Igraju protiv Marseillea koji nije dugo izgubio utakmicu, te većinom igraju remije, a ove sezone imaju čak sedam remija u 22 kola odigrana do sada.

Domaćin Sain Etienne igra promjenjivo, imaju četiri poraza u posljednjih pet utakmica. Koeficijenti ogromni na Marseille. Odigrat ću jednu čistu dvicu kao singl, dok ću i X2 na nekom sigurnijem listiću, jer vjerujem da je Marseille dosta kvalitetnija ekipa u ovom trenutku, te su u mnogo boljoj formi. Mislim da Marseille može pobijediti, ali za one koji žele nešto sigurnije X2 mi se čini prilično izglednim ovdje. Sretno!

Screenshot_62.jpg

(Koeficijenti 5.2. u 17:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Southampton 1 (1.66) bet365

Igra se četvrto kolo FA kupa, gdje će drugi susret igrati Tottenham i Southampton. U prvom susretu je bilo 1-1. U tom susretu je Tottenham poveo u 58. minuti, no nisu uspjeli izdržati do kraja, te je Sofian postigao u kobnoj 87. minuti.

Nema sumnje da je ovdje Tottenham dosta kvalitetnija ekipa. Favoriti su po koeficijentima, iako je koeficijent prilično dobar na njih, valjda što je kup pa se još uvijek ne zna kakvu će momčad izvesti Mourinho. Oni imaju jednu lošu sezonu u ligi, ali ovo će im biti jedna od šansi za neku titulu, jer će teško izboriti plasman za Ligu prvaka kako stvari stoje u ovom trenutku.

Tottenham dolazi u ovaj susret nakon što su ostvarili veliku pobjedu protiv Man Cityja od 2-0 i siguran sam da su u dobrom raspoloženju. Vjerujem da će opravdati ulogu favorita. 

NAPOMENA: Koeficijent u velikom padu 1.72 na 1.66. Sretno!

Screenshot_63.jpg

(Koeficijenti 5.2. u 17:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Nogomet: Lazio - Verona 1 (1,50) (PSK): Lazio ove sezone zaista igra fantastično i nadam se da dobiva večeras ,a kvota je sasvim solidna. Lazio uz Atalantu najbolja napadačka momčad Italije ,zabili su dosad 52 gola ,samo Atalanta više 59. Zadnjih 5 utakmica su bez poraza ,4 pobjede i remi koji je došao u derbiju protiv Rome. Lazio je također i domaćinska ekipa ,oni su uz Juventus još jedini neporaženi na domaćem terenu ,9 pobjeda i 2 remija. Večeras im nedostaju Cataldi ,Luiz Felipe i Correa. Verona isto možemo reći iznenađujuće dobra ove sezone ,trenutno su 9. na ljestivci ,Cagliari i europske pozicije im bježe samo 2 boda. Verona isto tako odlična u zadnjih 5 utakmica su bez poraza uz 3 pobjede i 2 remija. Verona u gostima solidna ,po 3 pobjede i remija uz 4 poraza. Kod Verone večeras nedostaju Amrabat i Salcedo Mora. Verona je zaista nezgodna ekipa ove sezone ,lijepo je posložio to naš Jurić ,ali nadam se da će Lazio dobiti i pobjedom se približiti Juventusu na samo 2 boda. 

Nogomet: St. Etienne - Marseille (oba daju gol) (1,85) (PSK): St. Etienne ove sezone trenutno za njih na razočaravajućem 15. mjestu ljestvice. Sigurno da su i oni priželjkivali borbu za europu ,što nije možda čak ni izgubljeno jer 9 bodova ih dijeli od mjesta koje vode u europu ,ali St. Etienne može najviše brinuti forma koja je očajna ,samo jedna pobjeda u zadnjih 5 utakmica. Kod kuće imaju 4 pobjede ,isto toliko remija i 3 poraza. Večeras im nedostaje Monnet-Paquet  ,dok je upitan Boudebouz. Marseille još uvijek drži to 2. mjesto koje izravno vodi u Ligu prvaka. Bježe Lilleu 3 boda uz utakmicu manje. U zadnjih 5 Marseille nema poraza ,3 remija i 2 pobjede. Marseille je odma iza Psg-a što se tiče igranja u gostima ,imaju 5 pobjeda ,4 remija i 2 poraza. Večeras im nedostaje Thauvin. St. Etienne je slavio u posljednjoj međusobnoj prvenstvenoj utakmici ,na domaćem terenu bilo je 2 - 1 za St. Etienne. Očekujem da Marseille napada i vodi igru ,u boljoj su formi i utakmica im je dosta važnija što bi onda trebalo ostaviti nešto prostora i za domaćine . Na drugoj strani St. Etienne je ipak tek 15. na ljestvici ,ispasti neće jer su kvalitetniji od ovih dole ,hoće li hvatati tu europu nadam se da hoće jer nisu loša ekipa i doma svakome mogu zabiti i zaprijetiti. 

Link to comment
Share on other sites

prije 11 sati, crash1 said:

Mirandes - Villarreal // Over 1.00 golova u prvom poluvremenu bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 1,82

Dosta uzbudliv meč nas ovdje očekuje. Mirandes nije lak protivnik očito kad igra kod kuce, uspjeo je do sad da eliminiše dva prvoligaska protivnika i to Celtu Vigo i Sevillu. Mirandes igra dosta dobar fudbal ali igraju na kontre malo su više zatvoreni dok Villarreal igra bas otvoreniji napadački fudbal. Ovde očekujem da bude više golova i da susret ima dosta raspleta i zapleta, kako to obično biva u kup takmičenjima.

Moj prijedlog je prvo poluvrijeme više od 1 pogodka. U meču sa Celtom i Seviljom bilo je pogodaka u oba poluvremena. Celtu su dobili 2:1 a Sevilju 3:1. Viljareal je dobio oba meča kao gost, Gironu 3:0 i Rayo Vallecana 2:0. Tako da možemo možda i od obje ekipe ovdje očekivati golove i to od samog starta. Ukoliko bude samo jedan pogodak, kvota je 1.00.

Bayern - Hoffenheim // Over 1,5 golova u prvom poluvremenu bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 1,66

Također susret u okviru kupa. I ovdje isto očekujem kišu golova. Imamo dvije ekipe koje postižu puno pogodaka, ali i primaju puno. Pogotovo Hoffenheim, koji u prosjeku prima skoro 2 gola po meču ali i Bayern ima mnogo problema u defanzivi, primaju 1,5 gol po susretu na zadnjih 5 utakmica. Dakle, sve su prilike za golijadu i to od samog starta. Na zadnjih 5 međusobnih mečeva u prosjeku po susretu budu postignuta četiri pogodka a nadam se da će večeras barem dva biti postignuta u prvom poluvrmenu. 

image.png.4c5829681f0ed2c0f4eccbfbb3a07f4b.png

Ovaj listic se moze nazvati listic dana :)

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, Stefan1050 said:

Skor: 8/10
Profit: 15,74 unita

Predlog 11: Jan Vesely 9,5+ at 1,70 18:00h Uplata: 4 unita

Pick dana za mene. Od kada se vratio, Vesely je na proseku od 30 minuta u Fenerbahceu. Čovek koji je bio MVP prošle godine Evrolige je na granici od 9,5.... Danas nema Lovernja koji izostaje zbog ličnih razloga pa mu je jedina izmena Tomas koji ne igra više od 10ak minuta. Fener se bori za plej of, Veseli je  uz Slukasa Željkov omiljeni igrač i uvek igra puno u bitnim utakmicama. Granica je mala zaista, iako je on na poslednje dve imao po 10 tačno. Ayon ne važi za nekog defanzivca, a Iverson koji je dobar u odbrani danas ne igra pa će Ajona menjati Puškov verovatno i Veseli bi po meni ovo morao preći danas. Jedini problem mogu biti faulovi i bacanja i nadam se da neće podbaciti u obe kategorije te samog sebe uništiti. Fener je na 80,5 danas, sasvim dovoljno poena da Veseli ubaci 10 na nekih 30ak minuta igre.

Predlog 12: Promiteas - Breša OT1 at 1,45 18:30h Uplata: 3 unita

Promiteas nastavljam da igram jer mi se svidja koncept ekipe, kako igraju i kako se momci bore. Oni po meni imaju jedan od recepata za uspeh u Evropi i biće jedan od opasnijih timova u nastavku Evrokupa. Imaju dobru bazu domaćih igrača u vidu Mantzarisa, Agravanisa, Mavrokefalidisa i Katislakisa uz 5 stranaca od kojih su Hall i Bab nosioci igre od kada je Okatvijus Elis otišao u Olimpijakos i pomoćnog osoblja koga su dodali, dobro poznatih igrača iz Aba lige, Marvina Jonesa koji je igrao u Krki i James Bella koji je igrao u Budučnosti i Cedeviti kao i Lipovija koji je imao epizodu u Zvezdi. Promiteas je old school ekipa, peglaju odbranu a u napadu je često sistem da se spusti lopta Mavrokefalidisu koji je dominatan već godinama i da se njemu da kreacija ili da se traži šut za tri iz picka ili probijanja. Liče čak malo na Partzian dok ga je Dule vodio, sa sve onim bagovima u napadu koji se dešavaju. Breša je solidna ekipa takođe, nekog sličnog ili malo manjeg kvaliteta, ali borbena sa takođe fokusom na odbranu. Glavni igrači su Abass i omaleni Lansdowne. Oni igraju bolje kući, izgubili su obe u gostima u grupi kao i od Trenta u prvenstvu u poslednjem kolu koji je očajna ekipa. Promiteas će verovatno imati i punu halu jer su zbog rezultata uspeli da privuku publiku i to bi mogao biti fin faktor. Ovo je ključna utakmica za prolaz dalje, pogotovo za Promiteas koji u sledećem kolu gostuje Oldenburgu a sve su ekipe u grupi na  2 - 2 .

Predlog 13: Jamar Smith 13,5+ at 1,85 17:30h Uplata: 2 unita

Smith je ove sezone glavni igrač Uniksa uz Mekaluma i jedini koji pravi neku razliku po meni. Teodor je divljak bez mozga, Kajmakoglu i Tajus matori, tu su još Rejmar Morgan, dva tri rusa i onaj islandjanin koji pegla odbranu i šutne neku trojku... Takođe biti ili ne biti utakmica za Uniks ako žele dalje, sve su ekipe na 2 2 a oni gostuju Monaku u poslednjem kolu. Ritas je ekipa brzog ritma kao i uvek, danas se Uniks procenjuje na 85 poena i Smith mi je bolji pick jer je Mekalum na velikoj granici baš.

Predlog 14: Giorgos Papajanis 6,5+ at 1,75 19:00h Uplata: 2 unita

Papajanis igra  više ove sezone, pogotov u poslednje vreme  i to pre svega jer je u odbrani zaista dobar, zatvara reket a u napadu postavlja dobre pickove i naučio je konačno da se otvara po malo. Takođe nema neku kvaltietnu izmenu , na klupi su prematori i prespori Vujukas kao i Vajli i Bentil koji su meni katastrofa i nije mi jasno kako mogu igrati u ekipi koja je u plej ofu Evrolige. Zvezda na centru nije bajna u odbrani, Štimac je očajan, Ojo u odbrani od picka ne postoji a Kuzmić nije na nivou na kom je pre bio. Papajanis za nekih 25-30 minuta ovo može preći, Kalates ume da ga pronadje kao i Rajs a granica je zaista fina. U prvom meču je ubacio 8 za 16 minuta li tada nije bio Pitino trener koji se čini da mu više veruje i daje mu više minuta u odnosu na prethodnog trenera.

Predlog 15: Waregem - Klub Briž X2i2-4 at 1,70 20:45h Uplata: 2 unita

Fudbal gledam sa vremena na vreme i često se pogodi da to bude Belgijska liga koja se vrti na Areni gde sam par puta uhvatio baš Briž ove a i prošle sezone. Oni su predominatni u Belgijskoj ligi u poslednjih par sezona. Pre dve godine su uzeli prvenstvo, prošle godine bili drugi iza Gennka a ove su opet prvi dosta ubedljivo. Dobra su ekipa, imaju kao i sve ekipe u Belgiji talenotvane igrače, pogotovo ofanzivne i igraju fin moderan fudbal sa presingom i kontrolom poseda. U prvoj tekmi su bili bolji od Waregema a završilo se 1 1. Danas će opet biti to sigurno takmičarska utakmica, Waregem im je mušterija redovna u poslednjim susretima sem u tom u kupu i mislim da će danas ovo oni dobiti ili makar proći na gol razliku. Ne igraju na puno golova i zato mi se svidja ovo od 2 do 4 a i ulog je danas veliki za obe ekipe, Waregem se može i braniti i čekati svoju šansu, Briž će napadati verovatno i takva igra njima odgovara. Igrali su i Ligu Šampiona ove sezone i nisu bili loši, bili su treći iza Psga i Reala ali nisu se obrukali. Dobar tip po meni za danas.

Predlog 16: Miloš Teodosić 15,5+ at 1,85 20:30h Uplata: 1 unit

Ovo je najviše na osećaj jer je granica zaista velika. Bio sam na prvoj utakmici u Areni, cela hala je konstantno zviždala Teu a on se ispucavao nemilice. Danas je obrnuta situacija, Virtus igra kući, Teodosić je bez sumnje kvalitetan i dominatan igrač na ovom nivou takmičenja, danas će igrati dosta sigurno i šutirati dosta, pogotovo bacanja mislim jer će mu sudije više svirati kontakta kući i 20ak poena deluje neminovno po meni. Partizan ga je čuvao odlično u prvoj utakmici ali mislim da umor pomešan sa motivacijom koja sigurno nije kao u punoj Areni kakva je bila u prvoj tekmi doneti dovoljno prostora Teu da ubaci ovih 16.

 

6 od 6, nadam se da je još neko uzeo pare, danas je masno bilo baš :D

Veseli 11

Promiteas 67 56

Smith 24

Papajanis 12

Waregem Briž 1:2

Teodosić 24

Skor: 14/16

Profit: 25,34 unita

Link to comment
Share on other sites

prije 7 sati, mesrine said:

TOTTENHAM-SOUTHAMPTON   oba daju gol  1.75 ss    (za hrabre i 3+, jer uvjerenja sam da će spursi slaviti u 90minuta, pa kombinirajte kako vam draže)

 

soton će ovo ići maximalno sigurno s punim sastavom, i sigurno da su opasni i potentni uz ingsa koji je u velikoj formi uz naravno ward-prowse-a i redmonda koji će zajedno biti itekako opasni i vjerujem da mogu zabiti bar jedan gol nesigurnoj obrani spursa iako su su kontra citya upisali clean sheet, al tko je gledao vidio je kako.

S druge strane spursi igraju doma, mou sigurno želi dalje, ali vjerujem da će rotirati, međutim sastav će biti jak sigurno uz po koju rotaciju a definitivno bez novopridošlog bergvijna strijelca protiv citya, ali ima tko zabiti i vjerujem u pobjedu spursa, od minimalno 2-1, što bi značilo da prolaze sve gore navedene kombinacije.

 

sretno svima 

SVE WINN GLATKO???

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, crash1 said:

Hvala, nadam se da je neko ispratio :D 

Na moju žalost ja nisam jer sam u vrijeme kad si stavio upis sa tom kombinacijom vec odigrao dva listića i na oba bio Dinamo :D srećom kad sam se probudio za wc jutros i vidio gubitak na brzinu sam stavio manji iznos na Marseille sa kvotom 2.55 i povratio dio izgubljenog... pa nek neko kaze kako je budjenje radi pišanja noću naporno ?

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use