Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 5.2.2020.


IzudinB

Recommended Posts

                                                              ABA LIGA 2

                                                  SPLIT - SUTJESKA 19:00 - 1 @ 1,51 

Sutra sa početkom u 19:00 nas očekuje jedan susret dviju poravnatih ekipa sa istim omjerom,oba tima su još u igri za top 4 te nas očekuje sjajan susret.

Split u susret ulazi bez ikakvih izostanaka kao i gosti kojima je ovo 3 utakmica u 6 dana.Split ove godine ima omjer kuci 9-1 te je na gripama svima tvrd orah.Sutjeska u gostima ima 3-6 omjer,u prvom djelu u Sutjesci je Split poražen uvjerljio.

Split je jak doma uz to ima puno bolje igrače te očekujem pobjedu

 

Sretno tko isprati.

 

Link to comment
Share on other sites

 RIJEKA - DINAMO 

Danas nam je na rasporedu utakmica zaostala utakmica četvrtfinala između Rijeke i Dinama.
Situacija za Rijeku nije optimistična. Pod vodstvom Rožmana, Dinamo se trenutno čini neuhvatljiv te s obzriom na sve okolnosti prolazak u sljedeću fazu kupa kao znanstvena fantastika.

Do sada je Rožman dva puta odmjero snage sa Bjelicom i oba puta je uvjerljivo poražen, u prvom susretu na Rujevici završilo je sa 5:0 za Dinamo dok je u drugom na Maksimiru bilo 3:0.

A danas se situacija ćini još i težom jer Rijeka ne može računati na četvoricu standardnih prvotimaca iz prvog dijela sezone. Prskalo je ozljeđen dok su Kvržić, Župarić i Punčec potražli nove sredine. Koliko su te četiri karike bile važne najbolje je pokazala riječka obrana protiv Lokomotive kada su doslovno probušeni na kontre te je očido da osim manjka kvalitete obrambenim igračima Rijeke nedostaje i brzine. Neuigranost je također uzela danak, osim što je bila vidljiva u nekim trenutcima jasno je da je utjecala i na sigurnost ostatka momčadi.

Peh za Rijeku bit će još i veći s obzirom da danas nedostaje i Galović, stoper koji je doveden da zamijeni Župarića tako da danas možemo očekivati altenrativnu obranu Rijeke te stoperski tandem Velkovski-Escoval koji vjerovatno zajedno nisu igrali ni na treningu.

Što se Dinama tiće svi dobo znate da je prodan Dani Olmo za rekordnu odštetu u Leipzig. Osim toga značajnih izlaznih transfera nema tako da se družina Nenada Bjelice zadržala na okupu. Tko će mjenjati Dania bilo je poznato na posljednjoj utakmici kada je njegovu startnu postavu zauzeo Ivanušec koji je zbog ozljede zamjenjen početkom drugog poluvremena a njegova zamjena Majer pokazao se također vrlo kvalitetan. Od izostanaka, Dinamo ne može računati na Ivanušeca i Ademija ali kada vidimo da su zamjene Gojak i Majer shvatimo širinu Dinamova kadra koji ima luksuz igrati u HNL sa trećom opcijom bez značajnih nedostataka.

Rujevica više nije znanstvena fantastika i neosvojiva tvrđava, osim što su se momčadi privikle na drugačiju kvalitetu travnjaka tu su i činjenice da Rijeka više nema ni približno kvalitete kao u Kekovoj eri a utjecala je i činjenica da situacija na tribinama više nije jednistvena kao prije.

PROGNOZA: pobjeda Dinama @1.75 hrvatske klade


IZVOR: https://www.facebook.com/CrneKese001/photos/a.142818253135578/633684240715641/?type=3&theater

 

Link to comment
Share on other sites

Lazio - Verona 1 (1.40) bet365

Lazio je ove sezone sjajan, skoro su osvojili i Superkup Italije, a sada imaju priliku da dođu samo dva boda iza lidera Juventusa. Oni su za vikend pobijedili SPAL-a, o tome smo pisali i na toj utakmici je bilo 5-1 za Lazio. Njihov najbolji igrač Ciro Immobile je zaista u životnoj formi, a ove sezone je već postigao 25 golova u prvenstvu i prvi strijelac je lige.

Na drugoj strani imamo Veronu kaja se nalazi na devetoj poziciji. U ovaj susret ulaze prilično rasterećeni nakon što su ostvarili niz dobrih rezultata. Nakon poraza od Atalante početkom prosinca, Verona je nanizala šest utakmica bez poraza. U tom periodu su ostvarili tri pobjede i tri remija. Oni su za vikend igrali protiv Milana i remizirali su. 

Verona je daleko od zone ispadanja, mogu igrati dosta opuštenije, no ipak očekujem da će Lazio pružiti dobru igru i ostvariti pobjedu na kraju. Lazio je na domaćem terenu ove sezone ostvario devet pobjeda zajedno sa dva remija. U svakom slučaju, mislim da će Lazio u ovom susretu ostvariti pobjedu. Koeficijent mi se čini odličnim u bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_54.jpg

(Koeficijenti 5.2. u 09:28 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

POGLEDAJTE KAKVA JE NESREĆA ZADESILA RIJEKU UOČI VELIKOG OKRŠAJA S DINAMOM Na Rujevici 'nestalo' pola prve momčadi, niska uglednih imena sve je duža

Rijeka u Dinamo u srijedu od 17 sati na Rujevici igraju četvrtfinalnu utamicu Hrvatskog kupa. Modrima nedostaje ozlijeđeni Luka Ivanušec, kapetan Ademi i Atiemwen, a u Rijeci je prava bolnica...

Nakon što na startu prvenstva Rijekin trener Simon Rožman nije mogao računati na vratara Prskala (list), Capana (gležanj), Pavičića (ruptura mišića) i Acostyja (gripa), situacija se uoči sutrašnje utakmice nije nimalo popravila. Na Rujevici je - bolnica. Nitko od ove četvorke neće konkurirati za susret s Dinamom, a popisu je pridodan i Gorgon kojega je shrvala gripa...

Tako od silnih zadnjih veznih, pet igrača konkuriralo je za dva mjesta, knjiga je spala na Halilovića i Lepinjicu, a mogao bi na toj poziciji zaigrati i Lončar. Lončar je, međutim, igrač koji može igrati tamo gdje treba... Možda uskoči na Gorgonovu poziciju...

Činjenica je da je Rožman ostao bez prve varijante zadnjih veznih - Capan, Pavičić u susretu s Lokomotivom, i sada za susret s Dinamom. Teško je predvidjeti što će iskemijati pedantni Rijekin trener koji vodi brigu o svakom detalju u komponiranju orkestra s Rujevice.

Teško je, međutim, ući u glave nekih igrača... Jer Michelangelo je tvrdio da crta glavom, odnosno mozgom, a ruke su samo pomoćno sredstvo. Tako je i s nogama nogometaša, barem prema viđenom u Kranjčevićevoj.

Na sreću, druga velika utakmica kuca na vrata, srijeda i Dinamo. Svima prilika za iskupljenje. Upregnuti svu silu da se pokuša napraviti iznenađenje. Zar ima bolje inspiracije od Dinama na punoj Rujevici.

Samo pamet u glavu... Noge su za kopačke.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/nogomet-mix/pogledajte-kakva-je-nesreca-zadesila-rijeku-uoci-velikog-okrsaja-s-dinamom-na-rujevici-nestalo-pola-prve-momcadi-niska-uglednih-imena-sve-je-duza/9932731/

Link to comment
Share on other sites

VIDEO: BJELICA NAJAVIO OKRŠAJ PROTIV RIJEKE I OTKRIO KOJI JE NAJVEĆI PROBLEM VAR-A Dinamov trener o ozljedama, uvjetima na Rujevici, sastavu...

Nenad Bjelica poveo je već u utorak momčad put Kvarnera. Modri će do utakmice biti u Opatiji, potpuno koncentrirani na utakmicu koja sigurno spada u one najbitnije ovog proljeća. Popravnog nema, gubitnik ostatak Kupa gleda na ekranu, Dinamov poraz značio bi da ni ove sezone nema ništa od dvostruke krune.

 

- Nama je svaka sljedeća utakmica najvažnija, vjerujem da će biti i važnijih od ove. Maksimalno smo fokusirani na prvu koja dolazi, a to je Rijeka, želimo je pobijediti, poslije ćemo se fokusirati na sljedeće utakmice - ne trči pred rudo, kao i uvijek, Nenad Bjelica.

Također, nije se puno bavio Rijekom i njezinom igrom, u prvom je planu ipak - Dinamo.

- Ne obaziremo se na protivnika, gledamo da mi budemo na najboljoj razini. Očekivanja su prolazak u polufinale Kupa, na Rujevici je uvijek teško, dobra je atmosfera, teško je igrati. Međutim, već smo u zadnjoj utakmici pokazali da možemo tamo igrati i nadam se da će tako biti i u srijedu.

Situacija s ozljedama ista je kao i svih ovih dana, nema velikih novosti. Dakle, nema Ivanušeca, Ademija, Atiemwena..., koliko će, pogotovo prva dvojica, nedostajati u četvrtfinalu Kupa.

- Kako ne vodimo brigu tko će igrati kod njih, tako znamo da i mi imamo dovoljan broj igrača koji mogu zamijeniti ove kojih nema. Vjerujem da će oni koji će istrčati dati maksimum i pobijediti.

Rijeka se startu prvenstva nije proslavila. Osim poraza u Kranjčevićevoj od Lokomotive (1:2) niti izvedba nije bila bajna. Zapravo, bila je daleko od idealne.

https://www.youtube.com/watch?v=N5AxY5vMXIM

- Ovo apsolutno nije realna slika Rijeke, Riječani su bolji nego što su pokazali protiv Lokomotive. Odlično su završili sezonu, s četiri pobjede i porazom protiv nas u Maksimiru. Momčad koja ima jasne konture i viziju igre i znamo što nas tamo čeka.

Evo, poručuju s Rujevice da se žele nadigravati s Dinamom. Jesu li Riječani to u stanju u ovom trenutku?

- Vidjet ćemo na terenu jesu li na to spremni. Nisam ih sad previše gledao, više smo se fokusirali na Slaven Belupo. Rijeka se po imenima nije previše promijenila od jeseni, ima tamo kvalitetnih igrača..No, moj je fokus na tome da svoje zadatke izvršavamo maksimalno korektno i ako tako bude šanse za pobjedu su velike.

Je li i ova utakmica, na neki način, još jedan revanš za finale Kupa u Puli prošloga ljeta? Ili su računi poravnati?

- Pokazali smo u tri utakmice ove sezone koliko nas boli taj poraz i koliko smo motivirani protiv Rijeke. Tako će biti i sad, vjerujem da ćemo na izboriti polufinale.

Sprema se bura na Rujevici, kako pripremiti momčad na moguću igru u nenogometnim uvjetima? Zna tamo ozbiljno zapuhati.

- Ha, kako nama tako i njima. Vjerujem da ćemo se uspjeti adaptirati na vrijeme i teren kakav god bude.

Ne pitati Bjelicu ništa o VAR-u nakon što je videotehnologija 'debitirala' u HNL-u bilo bi grešno. Dakle, što Dinamov trener sad misli o VAR-u?

- Rekao sam da ga neću komentirati. Ne komentiram suđenje pa neću komentirati ni VAR. Najveći je problem VAR-a oduzimanje emocija, čekaš hoćeš li slaviti gol, ili tuguješ, pa onda opet slaviš... Naravno da će se smanjiti broj pogrešaka, ali nećemo ih iskorijeniti.

Je li igračima dao dodatni trening jedanaesteraca, s obzirom da je i to mogući ishod?

- Ne, nismo vježbali penale!

Ne očekuje se neke velike promjene u momčadi u odnosu na onu u Koprivnici. Umjesto Ivanušeca u momčadi bi trebao biti Lovro Majer, u obranu očekujemo povratnika Dinu Perića. Uz njega Dilaver ili Theophile-Catherine? Možda Dilaver koji je, dok nema Ademija, uz Livakovića još jedan 'kapetan' na terenu. Ali, možda Bjelica nečime i iznenadi.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/nogomet-mix/video-bjelica-najavio-okrsaj-protiv-rijeke-i-otkrio-koji-je-najveci-problem-var-a-dinamov-trener-o-ozljedama-uvjetima-na-rujevici-sastavu/9935059/

Link to comment
Share on other sites

prije 10 minute, Xxx0 said:

Jebote svi pisete analize niko ni da spomene sudca, kakve su to analize, mogu i ja kopirat s interneta al daj ako se nesto radi profesionalno onda stavit vrijeme igranja, stadion, sudca i onda analizu svojim riječima a ne kopirat tekstove i citam svaki dan u dnevnoj temi 5 istih opisa za neku utakmicu a niko nista drugacije da kaze

Sudi Pajač, najveći Hrvatski overaš uz Jovića. Definitivno je veliki value over 5,5 kartona. Očekujem žestoku utakmicu, punu tenzija, prekršaja i kartona.

Link to comment
Share on other sites

prije 8 minute, Xxx0 said:

Jebote svi pisete analize niko ni da spomene sudca, kakve su to analize, mogu i ja kopirat s interneta al daj ako se nesto radi profesionalno onda stavit vrijeme igranja, stadion, sudca i onda analizu svojim riječima a ne kopirat tekstove i citam svaki dan u dnevnoj temi 5 istih opisa za neku utakmicu a niko nista drugacije da kaze

Dolazimo i do toga polako. Ove vijesti objavim čisto da ljudi vide što je tko izjavio i što se događa, da ne bi morali ići tražiti sami po internetu, neka imamo sve na dnevnoj temi. A iskreno, kada bi se svi koji su online i koji su tu čitaju, a ništa ne pišu, aktivirali, imali bismo veliku diskusiju i sigurno bi izvukli ono najbolje. Zato bi zamolio sve koji čitaju, a koji su članovi da se aktiviraju i da napišu barem po jednu analizu, što nas je više to su veće šanse da ćemo naći bolje informacije o utakmicama.

Link to comment
Share on other sites

Evo mog doublea za danas kod bet365

Rijeka nije niti sjena momčadi koja je nekad bila a Dinamo će se rado osvetiti Rijeci za poraz u finalu Kupa prošle godine u Puli. Očekujem da Dinamo dominira utakmicom, ima posjed te stvori daleko veći broj prilika od kojih će neke i realizirati. Najveću prijetnju okadi vidim u činjenici da se radi o kup utakmici te pontecijalnim produžecima, ali nadam se da do njih neće doći. 

T'ham je slavio protiv Cityja i iznenađuje me izuzetno visok koeficijent na Mourinhovu momčad protiv slaboijeg protivnika. Ovdje je najveći faktor kalkuliranje oko sastava te će se koeficijent drastično promijeniti sat vremena prije utakmice ako Mourihno izvede najjači sastav ili bude većih iznenađenja. 

Idem sa okladom na prolaz tako da sam u igri u slučaju X-a nakon 90 minuta. 

2020-02-05-09-50-04-bet365-Online-Sports

Link to comment
Share on other sites

Rijeka - Dinamo // Pobjeda Dinama bez primljenog gola bet365 288sb - 2,37

Slažem se sa @Goksim za Dinamo. Rijeka je daleko od one nekadašnje ekipe, to se najbolje vidi u ovoj sezoni.. Već u prvom meču u proljetnom dijelu su poraženi od Lokomotive, dok je Dinamo npr. slavio na teškom gostovanju Koprivnici protiv Slavena. Dinamo ponovo juriča na duplu krunu, sve imaju u svojim rukama i samo čudo treba da se desi pa da ne osvoje duplu titulu. Otišao je Olmo, alo i bez njega, s obzirom na kadar kakav imaju mislim da će se prošetati do oba trofeja.

Rijeka je Dinamu na zadnjih 5 mečeva u zadnje dvije godine, postigla samo jedan pogodak i ja jednostavno moram ovo pokušati po ovako visokoj kvoti. Dinamo prima malo golova u domaćem prvenstvu i mislim da i danas mogu sačuvati mrežu praznom što bi značilo 80% prolazak u polufinale kupa.

image.thumb.png.456dfd4b63647e9300c1177fd667689b.png

Link to comment
Share on other sites

prije 58 minute, Xxx0 said:

Jebote svi pisete analize niko ni da spomene sudca, kakve su to analize, mogu i ja kopirat s interneta al daj ako se nesto radi profesionalno onda stavit vrijeme igranja, stadion, sudca i onda analizu svojim riječima a ne kopirat tekstove i citam svaki dan u dnevnoj temi 5 istih opisa za neku utakmicu a niko nista drugacije da kaze

Kao prvo to nije analiza nego tekst iz sportskih,imas dolje i link,u tvojih 11 postova sto si ih objavio imas točno 0 ili slovima nula analiza na način kako si opisao,tako da ne pametujes ljudima odnosno covjeku koji svaki dan nesta objavi i trudi se za razliku od drugih,zasto ti ne kazes nesta drugačije na tih istih 5 tekmi

Link to comment
Share on other sites

Rijeka - Dinamo 2 (1.50) bet365

Kao što svi već znamo Olmo je otišao iz Dinamo Zagreba i već je postigao gol u svom novom klubu Leipzigu. Možda ćete pomisliti da je samo Olmo bio Dinamo Zagreb, ali iskreno nije tako. Dinamo je još uvijek najbolji klub u Hrvatskoj, a u ovom trenutku su i u najboljoj formi u ligi.

Kada su prošli put igrala ova dva kluba u ligi, Dinamo Zagreb je ostvario pobjedu od 5-0. Oršić je postigao tri gola u toj utakmici i vjerojatno će donijeti klubu dosta novca, jer se navodi da bi mogao otići na ljeto, ali do tada je u klubu i igra zaista dobro.

Što se tiče Rijeke, oni nisu krenuli novu polusezonu baš kako se očekivalo. Igrali su protiv Lokomotive Zagreba u gostima i izgubili su tu utakmicu sa 2-1 na kraju. Kao što kolega Crash1 kaže, oni nisu taj tim od prije, koji je osvojio titulu ispred Dinamo Zagreba. Velika je razlika između tog tima i onog koji je osvojio titulu u to vrijeme.

Rijeka je pobijedila Dinama u kupu i osvojila trofej, međutim, ove sezone su izgubili od njih 5-0 na domaćem terenu i 3-0 u gostima također. Tako da mislim da bi Dinamo Zagreb ovo trebao pobijediti.

Screenshot_55.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 5.2. u 10:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Mirandes - Villarreal // Over 1.00 golova u prvom poluvremenu bet365 288sb - 1,82

Dosta uzbudliv meč nas ovdje očekuje. Mirandes nije lak protivnik očito kad igra kod kuce, uspjeo je do sad da eliminiše dva prvoligaska protivnika i to Celtu Vigo i Sevillu. Mirandes igra dosta dobar fudbal ali igraju na kontre malo su više zatvoreni dok Villarreal igra bas otvoreniji napadački fudbal. Ovde očekujem da bude više golova i da susret ima dosta raspleta i zapleta, kako to obično biva u kup takmičenjima.

Moj prijedlog je prvo poluvrijeme više od 1 pogodka. U meču sa Celtom i Seviljom bilo je pogodaka u oba poluvremena. Celtu su dobili 2:1 a Sevilju 3:1. Viljareal je dobio oba meča kao gost, Gironu 3:0 i Rayo Vallecana 2:0. Tako da možemo možda i od obje ekipe ovdje očekivati golove i to od samog starta. Ukoliko bude samo jedan pogodak, kvota je 1.00.

Bayern - Hoffenheim // Over 1,5 golova u prvom poluvremenu bet365 288sb - 1,66

Također susret u okviru kupa. I ovdje isto očekujem kišu golova. Imamo dvije ekipe koje postižu puno pogodaka, ali i primaju puno. Pogotovo Hoffenheim, koji u prosjeku prima skoro 2 gola po meču ali i Bayern ima mnogo problema u defanzivi, primaju 1,5 gol po susretu na zadnjih 5 utakmica. Dakle, sve su prilike za golijadu i to od samog starta. Na zadnjih 5 međusobnih mečeva u prosjeku po susretu budu postignuta četiri pogodka a nadam se da će večeras barem dva biti postignuta u prvom poluvrmenu. 

image.png.4c5829681f0ed2c0f4eccbfbb3a07f4b.png

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, crash1 said:

Rijeka - Dinamo // Pobjeda Dinama bez primljenog gola bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 2,37

Slažem se sa @Goksim za Dinamo. Rijeka je daleko od one nekadašnje ekipe, to se najbolje vidi u ovoj sezoni.. Već u prvom meču u proljetnom dijelu su poraženi od Lokomotive, dok je Dinamo npr. slavio na teškom gostovanju Koprivnici protiv Slavena. Dinamo ponovo juriča na duplu krunu, sve imaju u svojim rukama i samo čudo treba da se desi pa da ne osvoje duplu titulu. Otišao je Olmo, alo i bez njega, s obzirom na kadar kakav imaju mislim da će se prošetati do oba trofeja.

Rijeka je Dinamu na zadnjih 5 mečeva u zadnje dvije godine, postigla samo jedan pogodak i ja jednostavno moram ovo pokušati po ovako visokoj kvoti. Dinamo prima malo golova u domaćem prvenstvu i mislim da i danas mogu sačuvati mrežu praznom što bi značilo 80% prolazak u polufinale kupa.

image.thumb.png.456dfd4b63647e9300c1177fd667689b.png

18ebacb4f56c3d87c2ae.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Lyon - Amiens 1 (1.40) bet365

Po mom mišljenju zicer u francuskoj ligi. Očekujem pobjedu Lyona, iako će u ovom susretu biti bez Memphis Depaya. Lyon je imao odličan niz rezultata u posljednje vrijeme, ali taj niz je prekinut u posljednje susretu u kojem su izgubili od Nicea sa 2-1. Sada je vrijeme da se vrate tom pozitivnom nizu na svom terenu, a gdje ćete boljeg protivnika od Amiensa koji je daleko slabiji od Lyona, te ako ne ostvare pobjedu u ovom susretu, bila bi zaista sramota.

Amiens se nalazi na 18-oj poziciji i imaju jednu od najgorih obrana u ligi. U gostima inače u većini svojih utakmica gube, rijetko nekada izvuku i neriješen rezultat, no pobjeda je za njih nepoznanica, tako da očekujem laganu pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_60.jpg

(Koeficijenti 5.2. u 14:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Crvena zvezda - Panathinaikos - over 163.5 poena @1.55 unibet

Zvezda u Euroligi kući dočekuje Panathinaikos. Beogradski tim ima niz od četiri pobjede, nalaze se na 10. mjestu i play-off bi bio pravo čudo. Panathinaikos je veoma ofanzivna ekipa, rekao bih druga najofanzivnija iza Efesa ove sezone u EL. Ubacuju dosta poena po utakmici, a Zvezda po mom mišljenju u zadnjem periodu iznenađujuće loše brani šut sa vana. Začuđujući broj primljenih otvorenih trojki. Igrači poput Fredettea i Ricea bit će prava prijetnja. Sa druge strane, i Zvezda ima igrače koji znaju da pogode dosta šuteva. Brown, Beron, Punter opasni igrači, ako neko od ove trojke bude raspoložen, a ne vidim razloga da bar jedan ne iskoči pred svojim navijačima, bit će dosta poena. Sve u svemu, oba tima sa dobrim napadačkim potencijalom, vrlo lako over :)

Link to comment
Share on other sites

prije 5 minute, bjorn said:

Crvena zvezda - Panathinaikos - over 163.5 poena @1.55 unibet" rel="">unibet

Zvezda u Euroligi kući dočekuje Panathinaikos. Beogradski tim ima niz od četiri pobjede, nalaze se na 10. mjestu i play-off bi bio pravo čudo. Panathinaikos je veoma ofanzivna ekipa, rekao bih druga najofanzivnija iza Efesa ove sezone u EL. Ubacuju dosta poena po utakmici, a Zvezda po mom mišljenju u zadnjem periodu iznenađujuće loše brani šut sa vana. Začuđujući broj primljenih otvorenih trojki. Igrači poput Fredettea i Ricea bit će prava prijetnja. Sa druge strane, i Zvezda ima igrače koji znaju da pogode dosta šuteva. Brown, Beron, Punter opasni igrači, ako neko od ove trojke bude raspoložen, a ne vidim razloga da bar jedan ne iskoči pred svojim navijačima, bit će dosta poena. Sve u svemu, oba tima sa dobrim napadačkim potencijalom, vrlo lako over :)

Slažem se pao ima prosjek 100 koseva u zadnjih 10

Link to comment
Share on other sites

To gore možda upariti sa -4.5 Fenerbahče @1.44 unibet protiv Zenita. Igra Fener dosta bolje u ovoj godini. Gledao sam ih prošlu protiv Albe, gdje su gubili skoro čitavu utakmicu da bi na kraju dobili 70-74. Fener je svojevrstan fenomen, onako širok i kvalitetan roster da mi je i dalje teško povjerovati kako su loše igrali na početku sezone. Alba ubacivala neke lude trice, Eriksson pred kraj utakmice sa 11 metara, a utakmicu odluči Westermann (3/3 trojke) koji uopšte nije ni igrao sve do samog kraja. Fener je inače izgubio od Zenita u Istambulu 19. decembra, tako da vjerujem da će im se danas pošteno revanširati, a pobjeda im je veoma bitna u borbi za play-off :)

Link to comment
Share on other sites

TOTTENHAM-SOUTHAMPTON   oba daju gol  1.75 ss    (za hrabre i 3+, jer uvjerenja sam da će spursi slaviti u 90minuta, pa kombinirajte kako vam draže)

 

soton će ovo ići maximalno sigurno s punim sastavom, i sigurno da su opasni i potentni uz ingsa koji je u velikoj formi uz naravno ward-prowse-a i redmonda koji će zajedno biti itekako opasni i vjerujem da mogu zabiti bar jedan gol nesigurnoj obrani spursa iako su su kontra citya upisali clean sheet, al tko je gledao vidio je kako.

S druge strane spursi igraju doma, mou sigurno želi dalje, ali vjerujem da će rotirati, međutim sastav će biti jak sigurno uz po koju rotaciju a definitivno bez novopridošlog bergvijna strijelca protiv citya, ali ima tko zabiti i vjerujem u pobjedu spursa, od minimalno 2-1, što bi značilo da prolaze sve gore navedene kombinacije.

 

sretno svima 

Link to comment
Share on other sites

prije 50 minute, bjorn said:

To gore možda upariti sa -4.5 Fenerbahče @1.44 unibet" rel="">unibet protiv Zenita. Igra Fener dosta bolje u ovoj godini. Gledao sam ih prošlu protiv Albe, gdje su gubili skoro čitavu utakmicu da bi na kraju dobili 70-74. Fener je svojevrstan fenomen, onako širok i kvalitetan roster da mi je i dalje teško povjerovati kako su loše igrali na početku sezone. Alba ubacivala neke lude trice, Eriksson pred kraj utakmice sa 11 metara, a utakmicu odluči Westermann (3/3 trojke) koji uopšte nije ni igrao sve do samog kraja. Fener je inače izgubio od Zenita u Istambulu 19. decembra, tako da vjerujem da će im se danas pošteno revanširati, a pobjeda im je veoma bitna u borbi za play-off :)

Zadnju protiv Barce im se ozljedio Iverson i renfroe,i jos od koju tekmu prije ponitka,feneru treba za playoff,ovakve tekme moraju dobivat,mislim da Ce razlika biti i veća s obzirom na kadre s kojim raspolazu

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use