Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 4.2.2020.


IzudinB

Recommended Posts

prije 3 sati, IzudinB said:

Frankfurt - Leipzig BTTS (1.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Imamo njemački kup na rasporedu. Ove dvije ekipe su već igrale međusobni meč prije par dana i tada je Frankfurt ostvario pobjedu od 2-0, ali ako generalno gledamo, Leipzig je imao kontrolu na tom meču, pa mogu reći da nisu zaslužili taj poraz.

Frankfurt je ekipa koja se trenutno nalazi 11. poziciji u ligi, gdje su u 20 utakmica uspjeli postići 32 gola, te primiti 31, gdje vidimo da je to nešto više od tri gola u prosjeku po utakmici. Ako ne računamo pobjedu protiv Leipziga u Bundesligi, Frankfurt je na svom terenu u tri utakmice osvojio samo jeda bod i to protiv Herthe. U tom periodu su primili čak četiri gola od Kolna i po dva od Wolfsburga i Herthe, tako da mi se čini da je problem u njihovoj obrani. 

Frankfurt će danas biti bez Mijata Gaćinovića i Bas Dosta, no Frankfurt i bez ovog dvojca zna igrati napadački i brz nogomet, te skoro pa uvijek bude golova na obje strane u njihovim utakmicama.

Na drugoj strani imamo tim koji je ziasta fenomenalan. U top su formi, treći po broju postignutih golova, te najbolja gostujuća ekipa u ligi. Oni definitivno imaju motiv, nakon što su izgubili u prethodnom međusobnom susretu koji se igrao prije nekoliko dana. Siguran sam da žele osvetu, no opet budite oprezni, jer se Leipzig bori za ta top tri mjesta i to bi moglo značiti da će odmoriti neke igrače u ovom susretu. Leipzig je do sada postigao 25 golova u 10 gostujućih utakmica u Bundesligi. 

Neće im biti dva standardna braniča, tako da očekujem da će lakše primati golove. Mislim da ovdje oba tima mogu postići gol. Sretno!

Screenshot_51.jpg

(Koeficijenti 4.2. u 13:44 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Koja je ova igra BTTS

 

Link to comment
Share on other sites

Evo jedan krati info pa možda netkome pomogne.

Cean - Niort 21:05 

Gosti su večeras bez sedam igrača,fali prvi golman ( 13 nastupa ove sezone),Konate ( 16 Nastupa,3 Gola veznjak),Ameka ( 15 nastupa - vezni igrac),Youngwa ( 10 Nastupa,lijevi bek) Paro ( 10 Nastupa,veznjak) Bena ( 8 Nastupa-veznjak),Conte ( o Nastupa).

Cean se nalazi na 14. mjestu na tablici dok je gost plasiran na 18. mjestu.

Link to comment
Share on other sites

Liverpool - Shrewsbury 1 (2.00) bet365

Redsi igraju sa B timom, slična postava onoj kao prije mjesec i po dana u EFL Kupu protiv Aston Ville, u utakmici u kojoj su poraženi rezultatom 5:0 kada je prvi tim bio na Svjetskom klupskom prvenstvu u Kataru, ali tada uopšte nisu odigrali toliko loše kao što rezultat govori, imali su neke ozbiljne šanse, te veći posjed, više šuteva i kornera od protivnika. Večeras je naspram njih mnogo slabiji protivnik, a iza njih pun Anfield kao vjetar u leđa, a sada su već iskusniji za tu jednu utakmicu u seniorskoj konkurenciji.

Shrewsbury je senzacionalno izborio ponovljenu utakmicu protiv Liverpoolovih prvotimaca (u kombinovanom sastavu), i to nakon zaostatka od 2:0. Od igrača koji će nastupiti večeras u toj utakmici igrali su Williams, Chirivella i Elliot. Shrewsbury igra poprilično loše u gostima, u League One (treća liga) bez pobjede su pet utakmica zaredom na gostovanjima, a tamo zauzimaju 16. mjesto. Mislim da će svakako biti pod utiskom atmosfere na Anfieldu, vjerovatno vide svoju šansu za prolaz protiv ovakvog tima Liverpoola, ali smatram da jednostavno nemaju kvalitet za to, bez obzira na to što su u prvoj utakmici protiv jače postave Redsa izborili remi.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use