Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 4.2.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Liverpool - Shrewsbury | Pobjeda Liverpoola u bilo kojem poluvremenu (1.57) bet365

Ovo je uzvratna utakmica u FA kupu. Ogroman koeficijent na pobjedu Liverpoola, vjerojatno zbog toga što je Jurgen Klopp najavio da će rezervna momčad igrati ovaj susret. Međutim, bez obzira na to, ja prednost dajem domaćinu.

Klopp je u prvom susretu u gostima protiv Shrewsburyja bio jako ljut na svoje igrače nakon što su ispustili vodstvo od 2-0, dok je također ljut i na engleski nogometni savez, zbog toga što nisu imali zimske pauze, dok moraju igrati ove uzvratne utakmice, što je zaista previše po mišljenju njemačkog stručnjaka. Zbog toga je dobio zabranu i neće moći voditi ovu utakmicu.

Na drugoj strani imamo gostujući Shrewsbury koji igra u trećoj engleskoj ligi. Ovo će za ekipu iz treće engleske lige zaista biti veliko iskustvo, s obzirom da gostuju i igraju na Anfieldu protiv trenutnog Europskog prvaka. Liverpool na svom stadionu nije izgubio još od 2017. godine i mislim da neće izgubiti ni ovaj susret, uprkos tome što će igrati sa rezervama. Mislim da će se ova djeca iz Liverpoola motivisati u ovoj utakmici i ostvariti pobjedu barem u jednom poluvremenu. Sretno nam!

Najavljeni sastav Liverpoola: 

Caoimhín Kelleher, Neco Williams, Ki-Jana Hoever, van der Berg, Adam Lewis, Isaac Christie-Davies, Curtis Jones, Pedro Chirivella, Harvey Elliott, Joe Hardy, Liam Miller.

Screenshot_45.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 3.2. u 17:52 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Werder - Dortmund 2 (1.50) bet365

Osmina finala kupa Njemačke. U ovom susretu naravno dajem veliku prednost Dortmundu. Ove dvije ekipe se nalaze u potpuno suprotnim formama. Domaćin Werder je u velikim problemima i padu forme, te se bore za opstanak u Bundesligi. Samopouzdanje ekipe je zaista na niskom nivou i mislim da oni nemaju što tražiti protiv tima koji je u ovom trenutku u usponu sa formom, nakon teškog početka sezone.

Dortmund se ponovo uključio u utrku za titulu i pucaju od samopouzdanja. Imaju tri pobjede u nizu u ligi i u svakoj od te tri utakmice su postigli po pet golova. Zaista sumnjam da Werder ovdje može nešto bolje da prođe, iako je kup utakmica, pa čak iako Dortmund bude rotirao momčad. U svakom slučaju očekujem pobjedu Dortmunda. Sretno!

Screenshot_46.jpg

(Koeficijenti 3.2. u 17:58 CET) 

prije 17 sati, IzudinB said:

Liverpool - Shrewsbury | Pobjeda Liverpoola u bilo kojem poluvremenu (1.57) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovo je uzvratna utakmica u FA kupu. Ogroman koeficijent na pobjedu Liverpoola, vjerojatno zbog toga što je Jurgen Klopp najavio da će rezervna momčad igrati ovaj susret. Međutim, bez obzira na to, ja prednost dajem domaćinu.

Klopp je u prvom susretu u gostima protiv Shrewsburyja bio jako ljut na svoje igrače nakon što su ispustili vodstvo od 2-0, dok je također ljut i na engleski nogometni savez, zbog toga što nisu imali zimske pauze, dok moraju igrati ove uzvratne utakmice, što je zaista previše po mišljenju njemačkog stručnjaka. Zbog toga je dobio zabranu i neće moći voditi ovu utakmicu.

Na drugoj strani imamo gostujući Shrewsbury koji igra u trećoj engleskoj ligi. Ovo će za ekipu iz treće engleske lige zaista biti veliko iskustvo, s obzirom da gostuju i igraju na Anfieldu protiv trenutnog Europskog prvaka. Liverpool na svom stadionu nije izgubio još od 2017. godine i mislim da neće izgubiti ni ovaj susret, uprkos tome što će igrati sa rezervama. Mislim da će se ova djeca iz Liverpoola motivisati u ovoj utakmici i ostvariti pobjedu barem u jednom poluvremenu. Sretno nam!

Najavljeni sastav Liverpoola: 

Caoimhín Kelleher, Neco Williams, Ki-Jana Hoever, van der Berg, Adam Lewis, Isaac Christie-Davies, Curtis Jones, Pedro Chirivella, Harvey Elliott, Joe Hardy, Liam Miller.

Screenshot_45.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 3.2. u 17:52 CET) 

Menadžer U23 momčadi u Liverpoolu, Neil Critchley voditi mladu ekipu u utakmici protiv Shrewsburyja.

prije 13 minute, IzudinB said:

Menadžer U23 momčadi u Liverpoolu, Neil Critchley voditi mladu ekipu u utakmici protiv Shrewsburyja.

Pametna preporuka :) da ne bi bilo iznenadjenja kao na prosloj,  srecom "early payout" mi spasio listic :D 

ja sam se malo "kockao" sa srecom i igrao double:  BTTS i pobjeda Liverpoola (3.40) i Werder Bremen vs Borussia Dortmund BTTS i pobjeda Dortmunda (2.37) 1 point. Ocekujem dosta golova na te dvije utakmice, i pobjede navedenih klubova. Mislim da je Liverpool naucio lekciju od prosli put, nekima su naribani nosevi zbog sramote te istu gresku nece ponoviti

prije 4 minute, thescaaar said:

Pametna preporuka :) da ne bi bilo iznenadjenja kao na prosloj,  srecom "early payout" mi spasio listic :D 

ja sam se malo "kockao" sa srecom i igrao double:  BTTS i pobjeda Liverpoola (3.40) i Werder Bremen vs Borussia Dortmund BTTS i pobjeda Dortmunda (2.37) 1 point. Ocekujem dosta golova na te dvije utakmice, i pobjede navedenih klubova. Mislim da je Liverpool naucio lekciju od prosli put, nekima su naribani nosevi zbog sramote te istu gresku nece ponoviti

Treba biti oprezan, no u svakom slučaju mislim da bi Liverpool ovo trebao dobiti, čak i sa rezervnom momčadi. Sva sreća pa na bet365 ima Early Payout, kada tim povede sa 2-0 oklada je dobitna. Bit će zanimljivo pratiti.

Granada - Valencia BTTS (2.00) bet365

Igra se četvrtfinalna utakmica Kupa Kralja u Španjolskoj. Granada će ugostiti Valenciju. Domaćini su u prethodnom krugu odigrali neriješeno protiv nižerazrednog kluba Badahoze, gdje je bilo 2-2, te su u produžecima uspjeli da postignu gol za 2-3.

Što se tiče Valencije, oni su u prethodnom krugu pobijedili Leonesa, koji također dolazi iz nižih liga Španjolskog nogometa i to tek poslije produžetka sa 0-1. Razumljivo je da u kupu timovi ne daju 100%, ali sada se igra četvrtfinale i prolazak u ovom krugu bi značio da će jedan od ova dva kluba biti na korak od finala.

Valencia je naravno favorit u ovoj utakmici i nemam nikakve sumnje da su i kvalitetnija ekipa. Valencia je također dosta bolja u međusobnim omjerima sa Granadom, nakon što su u posljednjih 15 međusobnih utakmica pobijedili čak 13 puta, dok je u dvije utakmice bilo neriješeno.

Teško da će Granada i ovog puta uspjeti da pobijedi Valenciju, međutim, ovo je kup i igra se samo jedna utakmica. Ja ću pokušati na golove na obje strane, jer je u prethodnom susretu bilo 1-3 na ovom stadionu, tako da nešto slično očekujem i ovdje. Timovi će sigurno željeti prolaz dalje te shodno tome mislim da će biti golova na obje strane.

Screenshot_47.jpg

(Koeficijenti 4.2. u 12:25 CET) 

prije sat vremena, IzudinB said:

Liverpool danas igra FA Cup. Klopp će utakmicu gledati na laptopu

LIVERPOOL večeras u 20:45 na Anfieldu igra ponovljenu utakmicu šesnaestine finala FA Cupa protiv Shrewsbury Towna.

No, iako je klub prodao svih 50.000 ulaznica za utakmicu, na terenu neće biti Salaha, Firmina, Manea niti ijednog igrača iz šireg kadra prve momčadi. Na klupi neće biti ni Jürgena Kloppa koji je na odmoru zajedno s prvom momčadi pa će ekipu protiv trećeligaša voditi trener U-23 momčadi Neil Critchley.

Klopp nije želio poremetiti dvotjedni odmor svojih igrača koji su ga unaprijed isplanirali i organizirali te se javno pobunio zbog pretrpanog rasporeda u engleskom nogometu. Tako će večeras priliku dobiti U-19 i U-20 igrači od kojih je većina igrala protiv Aston Ville u Liga kupu i izgubila 5:0.

Klub je Kloppu organizirao da utakmicu gleda na laptopu, a osjeti li potrebu, Nijemac će se javiti Critchleyu i njegovim pomoćnicima tijekom utakmice.

"Na poluvremenu utakmice protiv Aston Ville se javio i mislim da je to bio sjajan potez. Ja i igrači smo na poluvremenu odlazili s terena misleći kako smo igrali baš dobro, a gubili smo 4:0. Stvarno smo se čudno osjećali, ali onda nam se javio Jürgen i rekao nam da igramo odlično, da ništa ne mijenjamo i da igramo bez pritiska. To je jako puno značilo i meni i igračima i smirilo ih je. On je sjajan tip koji svima u klubu vjeruje da mogu napraviti dobar posao. Najveći znak povjerenja ovim mladim igračima je prilika koju im daje u ovako velikim utakmicama", rekao je Critchley.

Liverpool je u prvoj utakmici protiv Shrewsburyja vodio 2:0, ali je u drugom poluvremenu primio dva gola i domaćin je izborio ponovljenu utakmicu. U tom susretu vodeća momčad Premiershipa igrala je u kombiniranom sastavu, no danas će baš svi igrači biti juniori, a kapetansku traku nosit će 19-godišnji Curtis Jones.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/liverpool-danas-igra-fa-cup-klopp-ce-utakmicu-gledati-na-laptopu/2153631.aspx

Pada koeficijent na Liverpool, jučer bio 2.10.

Screenshot_48.jpg

(Koeficijenti 4.2. u 12:49 CET) 

Lens - Troyes 1 (1.72) bet365

Prvi cilj Lensa je sigurno promocija u prvu francusku ligu i oni su na dobrom putu da to i urade. Trenutno se nalaze na drugoj poziciji sa 43 boda osvojena u 22 utakmice do sada. Oni su prilično dobra ekipa, pogotovo kada igrjau na domaćem terenu, gdje imaju četiri pobjede u posljednjih pet utakmica, a jedan jedini remi su ostvarili protiv Celrmonta. Mislim da bi oni danas bez problema trebali slaviti pred svojim navijačima.

Troyes se nalazi na četvrtoj poziciji, ali su u ovom trenutku u vrlo lošoj formi. Kao posljedica nedostatka nekoliko važnih igrača, došli su loši rezultati. Njima će također danas nedostajati neki ključni igrači i pored toga su u lošoj formi, dok igraju u gostima protiv jednog od najboljih domaćih timova. Ovo će biti nemoguća misija za njih. Sretno!

Screenshot_49.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 4.2. u 13:04 CET) 

Monaco - Angers // Monaco over 1,5 golova bet365 288sb - 1,83

Gledano samo bodovnu razliku i Angers i Monaco su timovi koji se kao bore za Evropu, ali gledajući kako igraju i da nemaju konstantu mislim da je zlatna sredina krajnji domet oba tima. Angers u prosjeku prima više od jednog gola po meču tako da defanzivno nisu ništa posebno, Monaco će sigurno imati svoje šanse. Kneževi dolaze nakon tri poraza od čega su dva bila na domaćem terenu pa mislim da je to dodatni razlog da večeras krenu ofanzivnije sa željom da uzmu sva tri boda.

U Nimesu su poraženi za vikend 3:1, ali su u prvom poluvremenu ostali bez dvojice igrača, u drugom dugo odoljevali, na 2:1 čak imali zicer za izjednačenje koji kad nisu iskoristili bili su kažnjeni u samom finišu. Monaco je na 22 meča zabio 37 golova, dakle vole ofanzivniji fudbal, Angers nije ništa naročito u defanzivi, dva gola domaćina ne bi smjela biti nemoguća misija a i kvota mi se sviđa.

image.png.e635007e1ca7c680d1b7c3a5ba52e0e3.png

Lille - Rennes // Pobjeda Rennesa u bilo kojem poluvrmenu bet365 288sb - 2,37

Rennes je sigurno jedno od najprijatnijih iznenadjenje ove sezone u Francuskoj igraju dosta dobar i lijep nogomet imaju 40 osvojenih bodova u 22 odigranih mečeva uz gol razliku od 29:21 dok je današnji protivnik Lille mjesto ispod njih sa 6 bodova manje dakle 34 osvojena i gol razlika 26:25. Rennes je trenutno trećeplasirana ekipa, smiješi im se izlazak u Ligu prvaka a ova ekipa je to i zaslužila s obzirom na prosjek njihovih godina i na nekoliko vrhunskih talenata pred kojima je velika karijera, sigurno.

Rennes u posljednjih pet mečeva uopšte nema poraza imaju četiri pobjede i jedan remi igraju u fenomenalnoj formi i siguran sam da posjeduju kvalitet da danas otkinu makar bod ekipi Lillea koja ima u zadnjih 5 mečeva čak tri poraza na svom kontu u svim takmicenjima. Ukoliko izvuku remi u ovom meču, mislim da bi trebali dobiti barem jedno poluvrijeme i ja ovo uzmimam i zbog kvota koja je zasita ogromna ako uzmemo u obzir da je Rennes treća najbolja gostujuća ekipa u ligi.

image.thumb.png.bf30b2cebfd82bdaba7173ea003abac7.png

Ukupna kvota: 4,35

image.png.374907549bedc8b4456026fae8ee7fce.png

Lorient - Le Mans 1 (1.36) bet365

Prilično jasna situacija. Već smo natuknuli u live temi da bi ovo mogao biti kec ko kuća. Lorient prvoplasirana ekipa u drugoj francuskoj ligi. Imaju četiri pobjede u posljednjih pet utakmica i definitivno imaju najbolji napad u ovom trenutku koji je postigao 38 golova u 22 utakmice do sada. Primili su drugi najmanji broj golova u ligi, nakon što je Valenciennes primio samo 13 do sada. Lens i Ajaccio također imaju po 17 primljenih golova baš kao i Lorient. Uglavnom su najbolja ekipa kada igraju na domaćem terenu, Lens odmah iza njih po tom pitanju.

Na drugoj strani imamo Le Mansa koji se nalazi ispred zone ispadanja. Samo su dva boda ispred i vjerojatno će oni biti jedan od glavnih kandidata za ispadanje. Trenutno imaju dva poraza u posljednje tri utakmice. Pobijedili su dvije od posljednjih pet utakmica, ali to su bile dvije utakmice protiv posljednja dva tima na tabeli. Primili su najveći broj golova u ligi, što njihovu obranu čini najgorom, te mislim da Lorient ne bi trebao imati nekih problema u ostvarivanju nova tri boda. Sretno!

Screenshot_50.jpg

(Koeficijenti 4.2. u 13:12 CET) 

prije 19 sati, IzudinB said:

Werder - Dortmund 2 (1.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Osmina finala kupa Njemačke. U ovom susretu naravno dajem veliku prednost Dortmundu. Ove dvije ekipe se nalaze u potpuno suprotnim formama. Domaćin Werder je u velikim problemima i padu forme, te se bore za opstanak u Bundesligi. Samopouzdanje ekipe je zaista na niskom nivou i mislim da oni nemaju što tražiti protiv tima koji je u ovom trenutku u usponu sa formom, nakon teškog početka sezone.

Dortmund se ponovo uključio u utrku za titulu i pucaju od samopouzdanja. Imaju tri pobjede u nizu u ligi i u svakoj od te tri utakmice su postigli po pet golova. Zaista sumnjam da Werder ovdje može nešto bolje da prođe, iako je kup utakmica, pa čak iako Dortmund bude rotirao momčad. U svakom slučaju očekujem pobjedu Dortmunda. Sretno!

Screenshot_46.jpg

(Koeficijenti 3.2. u 17:58 CET) 

Sasvim se slažem sa ovim tipom. Sretno!!! :)

Frankfurt - Leipzig BTTS (1.50) bet365

Imamo njemački kup na rasporedu. Ove dvije ekipe su već igrale međusobni meč prije par dana i tada je Frankfurt ostvario pobjedu od 2-0, ali ako generalno gledamo, Leipzig je imao kontrolu na tom meču, pa mogu reći da nisu zaslužili taj poraz.

Frankfurt je ekipa koja se trenutno nalazi 11. poziciji u ligi, gdje su u 20 utakmica uspjeli postići 32 gola, te primiti 31, gdje vidimo da je to nešto više od tri gola u prosjeku po utakmici. Ako ne računamo pobjedu protiv Leipziga u Bundesligi, Frankfurt je na svom terenu u tri utakmice osvojio samo jeda bod i to protiv Herthe. U tom periodu su primili čak četiri gola od Kolna i po dva od Wolfsburga i Herthe, tako da mi se čini da je problem u njihovoj obrani. 

Frankfurt će danas biti bez Mijata Gaćinovića i Bas Dosta, no Frankfurt i bez ovog dvojca zna igrati napadački i brz nogomet, te skoro pa uvijek bude golova na obje strane u njihovim utakmicama.

Na drugoj strani imamo tim koji je ziasta fenomenalan. U top su formi, treći po broju postignutih golova, te najbolja gostujuća ekipa u ligi. Oni definitivno imaju motiv, nakon što su izgubili u prethodnom međusobnom susretu koji se igrao prije nekoliko dana. Siguran sam da žele osvetu, no opet budite oprezni, jer se Leipzig bori za ta top tri mjesta i to bi moglo značiti da će odmoriti neke igrače u ovom susretu. Leipzig je do sada postigao 25 golova u 10 gostujućih utakmica u Bundesligi. 

Neće im biti dva standardna braniča, tako da očekujem da će lakše primati golove. Mislim da ovdje oba tima mogu postići gol. Sretno!

Screenshot_51.jpg

(Koeficijenti 4.2. u 13:44 CET) 

Nantes - PSG | Pobjeda PSG-a u prvom poluvremenu (1.80) bet365

Nantes će u ovoj utakmici biti bez regularnog vratara Lafonta i Appiaha koji igra u obrani. Oni su dodani na listu izostanaka zajedno sa braničem Palloisom i drugim najboljim strijelcem Coulibalyjem. Pallois i Appaih su dva najčešće upotrebljavana braniča ove sezone, dok su druga dva vratara, prvi bez debija u prvom timu otkako je stigao, a drugi je odigrao samo jednu utakmicu u ligi.

Nantes u ovaj susret ulazi nakon dva uzastopna poraza, posljednji je stigao u posljednjem minutu nakon što su doživjeli težak poraz od Rennesa u gostima.

Na drugoj strani, u PSG također postoje izostanci Neymara, Silve, Dialloa, Marquinosa, međutim, oni su mnogo kvalitetniji tim i mislim da će ovdje ostvariti laganu pobjedu. Vjerujem da će voditi već u prvom poluvremenu. Bilo je malih svađa Tuchela sa Mbappeom, ali uprkos tome mislim da bi bilo iznenađenje ako ne bi pobijedili. Sretno!

Screenshot_52.jpg

(Koeficijenti 4.2. u 14:24 CET) 

Trener Dick Advocaat trenirao je na jedinom javnom treningu ovog tjedna s malom skupinom. Novi napadači Robert Bozenik, Sam Larsson, Edgar Ie, Luciano Narsingh, Jan-Arie van der Heijden i Rick Karsdorp u utorak navečer igraju s Jong Feyenoordom protiv Jong Heerenveena. Tyrell Malacia je trenirao iznutra. Sven van Beek i Ridgeciano Haps, koji su neko vrijeme bili ozlijeđeni, sudjelovali su u grupnom treningu i gotovo su u potpunosti oporavljeni od svojih ozljeda.

Ovo je preveo Google translate pošto mi je nizozemski malo zahrđao

Naime dosta prvotimaca Feyenoorda prebaceno u rezervni sastav,danas igraju sa Jong hereenvenom u 18:30

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use