Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 1.2.2020.


IzudinB

Recommended Posts

PSG - Montpellier Više od 3.5 gola (1.80) bet365

PSG je odigrao posljednjih pet utakmica u gostima i pobijedio je sve te utakmice. Dvije od njih u ligi su bile protiv Monaca. Bile su to dvije teške utakmice. U gostima su pobijedili, dok su remizirali kod kuće. Zatim su ostvarili pobjedu protiv Lillea kod kuće, te prošli u oba kupa sa lakoćom.

Što se tiče Montpelliera, prije mjesec i pol dana su igrali protiv PSG-a na sovm terenu i igrali su prilično dobro, barem do onog crvenog kartona u 70 minuti, nakon čega su primili tri gola i izgubili utakmicu sa 3-1, ali su imali vodstvo. Prošle sezone su na ovom stadionu izgubili sa 5-1, dok su prije dvije sezone izgubili 4-0. Prošle sezone su također na svom terenu dobro igrali protiv PSG-a gdje je bilo 3-2 na kraju za PSG.

Kao što vidimo bude dosta golova između ove dvije ekipe, dok je PSG u posljednje vrijeme izgledao prilično lošeu obrani, nakon što su odigrali 3-3 protiv Monaca. Mislim da bi Montpellier mogao postići barem taj jedan gol, ali vjerujem i računam na kvalitet domaćina koji će vjerojatno postići barem još 3 gola, tako da očekujem više od 3.5 gola na ovom susretu. 

Što se tiče ozljeda, PSG-u nedostaju Dagba i Maqurinhos, dok su Cavani, Bernat i Silva pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_25.jpg

(Koeficijenti 1.2. u 14:26 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Bjelica: Slaven Belupo? Ne mogu previše o njima

KREĆE nastavak sezone u HNL-u. Aktualni prvak Dinamo u 20. kolu gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa. Utakmice se igra sutra od 17:30.

Dvoboj u Koprivnici najavio je trener Dinama Nenad Bjelica.

"Čeka nas prva utakmica sa Slaven Belupom. Ne mogu previše o njima, imaju nekoliko novih igrača. Malo su se osvježili, pogotovo u napadačkom dijelu, doveli su Šegu i Lovrena. Ostala im je ista obrana. Pokazali su da su nezgodni i vrlo čvrsti. Svima mogu biti težak protivnik. Želimo početi sezonu pobjednički. Vjerujem u svoju momčad i spremni smo maksimalno, želimo ta tri boda i dat ćemo sve da ih osvojimo", rekao je Dinamov trener u najavi utakmice.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/bjelica-slaven-belupo-ne-mogu-previse-o-njima/2152866.aspx

Slaven Belupo - Dinamo Zagreb 2 (1.28) bet365

Nemam što mnogo dodati. Dinamo Zagreb će u novu sezonu ući nakon što su ostvairli četiri pobjede i remi u posljednjih pet utakmica u ligi. Imaju najbolji napad i najbolju obranu, jednsotavno su klasu bolji od ostalih timova. Slaven Belupo je u sigurnoj zoni, ali samo šest bodova iznad Istre i Varaždina. Po meni ovdje nemaju što tražiti. Slaven Belupo igra na domaćem terneu nešto bolje, ali teško da će uraditi bilo što protiv Dinama. Naravno u gostima Dinamo najbolja ekipa, primili su samo šest golova u devet odigranih utakmica u gostima. Mislim da će ovo biti pobjeda gosta. Sretno!

Screenshot_26.jpg

(Koeficijenti 1.2. u 14:32 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Just now, ikotipster said:

Evo od mene danas dva para na osnovu statistike necu puno filozofirati a utakmice su.

Augsburg - werder vise od 2.5 golova 

Zadnji 12 utakmica između ovih ekipa islo je vise golova pa zasto nebi i danas

drugi par je iz irskog kupa isto vise od 2.5 golova gdje je na međusobnim utakmicama 19 puta ovaj tip prolazio 

A60DFA33-AA7E-4466-8D88-F1702B2596DA.png

 

2BC52558-A983-4321-B1C8-9409D14FC340.png

Link to comment
Share on other sites

Nogomet: Borussia - Dortmund - Union Berlin (utakmica i zbroj golova 2,5) (1iV) (PSK) (1,45): Solidna kvotica i uzet ću ovo ,Borussia da će dobit i da će bit preko 2,5 gola. Borussia strašna u zadnje dvije utakmice utrpali po 5 golova Augsburgu i Koelnu. Dolaskom Hallanda dobili su odličnu opciju u napadu što su i pokazali na zadnje dvije utakmice ,također u nastavak prvenstva startali su tim dvijema pobjedama. Kući su još bez poraza ,u 9 utakmica 6 pobjeda ,3 remija ,bez poraza. Upitan im je Delaney ,ali sigurno ga mogu nadomjestiti. Union Berlin neki su ga vidjeli u borbi za ostanak ,ali oni su sigurni po sredini ljestvice ,trenutno su 11. U nastavak prvenstva su ušli pobjedom i porazon ,jedni su od najlošijih gostiju ,samo jedna pobjeda ,2 remija i 6 poraza. Očekujem još jednu dobru partiju Borussije ,njima je svakako utakmica važnija ,nisu se sigurno oprostili još od šampionskih ambicija i ove utakmice moraju dobivati. Union Berlin je po sredini ljestivce i može sigurno odigrati jednu laganiju utakmicu.

Nogomet: Hoffenheim - Bayern Leverkusen (oba daju gol) (1,50) (PSK): Hoffenheim možda slabiji po momčadi nego prošlih sezona ,ali solidnim igrama eto i njih u borbi za europske pozicije. Trenutno su 7. na ljestivci ,4 boda udaljeni od europskih pozicija. U nastavak prvenstva su ušli pobjedom i  porazom ,kod kuće imaju 4 pobjede ,remi i 5 poraza. Levrkusen 2 mjesta ispred Hoffenheima ,na ljestvici su 5. i imaju 34 boda. Leverkusen 2 pobjede u nastavku prvenstva ,jedno od boljih gostujućih ekipa uz 6 pobjeda i 3 poraza bez remija. Očekujem jednu otvorenu utakmicu ,i jedni ,i drugi će ići na pobjedu ,Hoffenheim da uhvati taj priključak ,Leverkusenu prijeti i Schalke ,a nisu ni daleko od borbe za Ligu prvaka. Zadnjih 5 njihovih utakmica samo jednom je završilo 0 - 0 ,sve ostale utakmice obilovale su golovima na obe strane.

Nogomet: Liverpool - Southampton (utakmica i zbroj golova 2,5) (1iV) (1,70): Isto kao za Borussiju ,Liverpool dobiva ,a na utakmici pada više od 2,5 gola. Za Liverpool nemamo više šta tu puno reći ,sve ste pisali već ,jednostavno marširaju bez poraza u ligi ,23 pobjede i samo jedan remi. Liverpool doma čistih 10 pobjeda ,bez remija ,a poraz da i ne spominjemo :D Southampton se lijepo digao u formi ,eto ih 9. na tablici ,United i europske pozicije bježe im samo 3 boda. U zadnjih 5 utakmica Southampton imaju 3 pobjede ,remi i poraz ,u gostima također nisu loši ,6 pobjeda ,2 remija i 4 poraza. Očekujem da Liverpool nastavi pobjednički niz ,jednostavno žele i oni što prije to riješiti ,a forma im je vrhunska. Sigurno da i Southampton može nešto odigrati pa i postići gol zašto da ne ,ali očekujen svakako pobjedu Liverpoola i nastavak niza.

Link to comment
Share on other sites

On 30. 01. 2020. at 19:35, IzudinB said:

 

Bournemouth - Aston Villa (16:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Anthony Taylor" rel="">Anthony Taylor (4.28)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.83
j9pbqFP.png

 

Jas sam ovo kombinirao sa Madridski derbi za kartone..

Direktan za opstanak a i Taylor znamo da ke najbolji u Premier ligu za kartone. Bournemouth mora dobiti a i Villa se pojacala i iako ima neke prvotimce kako prvi golman Heaton pa veznjak McGin i napadac Wesley povredjeni mislim da na betbuilder over 3 kartone je ok da iskombiniramo.

Link to comment
Share on other sites

FMP - Cedevita Olimpija - over 166.5 points @1.86 unibet

Dva tima u borbi za playoff, Cedevita je u nizu od četiri poraza, gostuju FMP-u koji je u zadnje tri utakmice bilježio poraze. Cedevita je u međuvremenu i promijenila trenera, Slavena Rimca je zamijenio Jurica Golemac i mislim da je ova promjena za ljubljanski tim odlično došla. Cedevita je imala strašnih problema u odbrani, a u napadu imaju dosta široku klupu. FMP dosta dobro igra kući, sada su u zadnjem meču kući izgubili od Partizana a prije toga od Zvezde u petom mjesecu prošle godine. Zadnji međusobni meč ova dva tima završio je 93-89 u korist Cedevite, a prije toga 101-92 u produžecima Cedevita dobila. 

Ne vidim razlog da večeras ne vidimo više poena pogotovo zbog brze košarke koju oba tima igraju. Srećno! 

Edit: Cedevita je također dala otkaz i Ryanu Boatrightu na poziciji pleja, a došao je Dominic Artis koji je igrao u poljskoj ligi i u prosjeku po meču imao oko 20pts. Artis je trenirao sa ekipom i očekuej se da će igrati danas. S obzirom na ove osvježavajuće promjene u rosteru Cedevite, blagu prednost dajem ljubljanskom timu za pobjedu iako kladionice misle kao ja :)

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - Wolverhampton 1 (2.10) bet365

Comfirmed lineups:

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; Fernandes, Fred; Mata, Pereira, James; Martial

Wolves: Rui Patrício; Boly, Coady, Saiss; Doherty; Moutinho, Neves, Jonny; Traoré; Raúl Jiménez, Diogo Jota.

United je vjerovatno jedna od najnezahvalnijih ekipa za klađenje ove sezone, ali po ovom koeficijentu je definitivno value bet. Jeste, Wolves igra jako dobro ove sezone, imaju isti broj bodova kao United, ali teorija velikih brojeva mi govori da Solskjaerova ekipa negdje mora prekinuti ovu seriju loših rezultata. Doveli su Fernandesa iz Sportinga, dobar igrač koji bi trebalo da podigne kvalitet na sredini, a sinoć su doveli i Ighala, koji nije u protoklu za ovaj duel. Iako su poraženi u posljednjem meču na Old Traffordu od Burnleya, United zapravo i ne igra loše na svom terenu u zadnja dva mjeseca, u šest utakmica su ostvarili četiri pobjede, uz poraze od Cityja i Burnleya.

Mada su ispali u polufinalu EFL Kupa od Cityja, pobjeda na Etihadu prije par dana će im sigurno mnogo značiti na polju samopouzdanja. Prethodno su slavili u FA Kupu na gostovanju Tranmereu (0:6), što naravno nije relevatno kada govorimo o PL, ali nakon te dvije pobjede u kupovima mislim da je red da krenu uzlaznom putanjom i u prvenstvu.

Link to comment
Share on other sites

prije 43 minute, DelPiero said:

BRZO ODIGRAJTE MEC POCINJE ZA 15MIN

 

Pozz ekipa nije me bilo par dana.

Obaveze.

NE PITAJTE ME NISTA KAKO ZASTO KAKO ZNAM.

Grcka odbojka 1 liga

Iraklis-Elpida 

Prvi set gost dobiva kvota 3.25...

 

Javio bi vam prije ali tek sam saznao.....

Pozurite.

Bravo majstore....luđi sam ja sto odigra

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, bjorn said:

FMP - Cedevita Olimpija - over 166.5 points @1.86 unibet" rel="">unibet

Dva tima u borbi za playoff, Cedevita je u nizu od četiri poraza, gostuju FMP-u koji je u zadnje tri utakmice bilježio poraze. Cedevita je u međuvremenu i promijenila trenera, Slavena Rimca je zamijenio Jurica Golemac i mislim da je ova promjena za ljubljanski tim odlično došla. Cedevita je imala strašnih problema u odbrani, a u napadu imaju dosta široku klupu. FMP dosta dobro igra kući, sada su u zadnjem meču kući izgubili od Partizana a prije toga od Zvezde u petom mjesecu prošle godine. Zadnji međusobni meč ova dva tima završio je 93-89 u korist Cedevite, a prije toga 101-92 u produžecima Cedevita dobila. 

Ne vidim razlog da večeras ne vidimo više poena pogotovo zbog brze košarke koju oba tima igraju. Srećno! 

Edit: Cedevita je također dala otkaz i Ryanu Boatrightu na poziciji pleja, a došao je Dominic Artis koji je igrao u poljskoj ligi i u prosjeku po meču imao oko 20pts. Artis je trenirao sa ekipom i očekuej se da će igrati danas. S obzirom na ove osvježavajuće promjene u rosteru Cedevite, blagu prednost dajem ljubljanskom timu za pobjedu iako kladionice misle kao ja :)

Baš ovako bilo kao što sam napisao. Ljudi moji ova Cedevita je smiješna u odbrani, u odbrani djeluju kao neki tim 16-godišnjaka, ostavljaju slobodne trice po 5-6 puta sa iste pozicije, ne mogu osigurati defanzivni skok. Sreća njihova pa je Jaka Blažič majstor.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use