Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 28.1.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Leeds - Millwall 1 (1.45) bet365

Sa svojom nevjerojatnom formom u ligi i prednošću domaćeg terena, Leeds je favorit za pobjedu protiv Millwalla na Elland Roadu. Leeds se nalazi samo jedan bod iza WBA na drugoj poziciji, dok je Millwall na osmoj poziciji u ligi sa osam bodova manje od Leedsa.

S obzirom na nastupe generalno gledajući i trenutnu poziciju na tabeli, Leeds je veliki favorit pred ovaj meč. Koeficijenti brzo padaju. Mimo dva poraza u posljednje vrijeme, Leeds je izgubio samo jednu utakmicu u posljednjih 17 u Championshipu do sada ove sezone. Tako da možemo očekivati da će Leeds pokazati bolju igru na svom terenu.

Domaćini su izgubili samo dvije od posljednjih 13 domaćih utakmica. Oni su također neporaženi u četiri od posljednjih pet na ovom stadionu.

Millwall, na drugoj strani, nije bio baš dobar u gostima. Oni imaju samo tri pobjede u 14 gostujućih utakmica do sada ove sezone.

S obzirom na njihovu lošu gostujuću formu, Millwall će teško napraviti bilo kakav problem za Leeds. Po mom mišljenju Leeds bolji, bodovi su im prijeko potrebni. Imali su jedan težak niz uzakmica i loših rezultata, zbog čega će se vjerujem i probuditi veća želja za povratkom na pobjedničke staze. Leeds ima samo jedan bod manje od WBA i moraju iskoristiti ovu utakmicu, jer WBA igra u gostima kod Cardiffa. 

Sada im je možda šansa da pređu na to prvo mjesto. Sretno!

Screenshot_46.jpg

(Koeficijenti 28.1. u 00:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Mornar Nymburk over 164

Susret dvije napadačke ekipe od koje domacin ne moze proc dalje a gosti su vec osigurali prolaz,tako da mogu opusteno igrati i jedni i drugi.

Domacin sigurno da se nece predat olako pred svojim navijačima,od zadnjih 5 domacin utakmica domacin samo jednom nije zabio preko 80 koseva,na prosjeku su u zadnjih 10 utakmica na 81 kos.dok s druge strane gosti su na prosjeku od cak 94 kosa u zadnjih deset utakmica.

Zadnja njihova utakmica otiska je u korist danasnjem gostu 91:74.

Za one koji vole sigurnije oklade skraćeni over nebi trebao biti upitan

Takodjer se zanimljivom okladom cini domacin da postoje vise od 78 koseva

Link to comment
Share on other sites

Venezia Prometheas 1 1.35

Ovdje imamo susret koji je dosta važan za domacina,sa pobjedom bi osigurali praktički prolaz dalje,puno su kvalitetnija momčad od Grka,za vikend imali tesku utakmicu protiv bolonje gdje su izgubili 12 razlike kod kuce.

Ocekujem se tvrda utakmica sa malim brojem koseva sto sugerira i granica koju su bookmakeri postavili za ovu tekmu svugdje se krece oko 143 kosa.

Zadnji medjusobni dvoboj dobila Venezia u gostima u utakmici takodjer sa malim brojem koseva 70:68.

 

Link to comment
Share on other sites

Cardiff - West Brom BTTS (1.80) bet365

Sa svojom padajućom formom u posljednje vrijeme, West Brom će definitivno imati problema u utakmici u kojoj će vjerujem oba tima postići gol. Niz utakmica bez pobjede je povukla Cardiffa na 13-u poziciju dok je West Brom na prvoj sa bodom više od Leedsa uprkos njihovom padu forme u posljednje vrijeme.

U posljednje vrijeme nije bilo lako za navijače West Broma. Zahvaljujući njihovim ranijim pobjedama, oni su uspjeli ostati na prvoj poziciji, međutim, WEst Brom će ovdje sada ciljati sva tri boda, jer Leeds igra kod kuće i vjerojatno će ostvariti pobjedu. 

Cardiff igra prilično dobro kod kuće sa samo jednim porazom u 13 domaćih utakmica do sada. Izgleda da Cardiff zna kako iskoristiti svoju prednost domaćeg terena. Uprkos tome, oni bi i dalje mogli imati problema u ovom susretu, jer igraju protiv prvoplasirane ekipe, koju ne treba uzimat olako, čak ni kada su u padu forme.

Što se tiče izostanaka, Mendez-Lainz neće nastupiti za Cardiff. Connolly i Vassell su pod upitnikom. Gibbs je pod znakom sumnje za WBA. Koeficijent je sa 3.30 na Cardiff pao na 3.00, dok se na WBA počeo povećavati te je sada 2.37. Po meni najbolja opcija odigrati da oba tima postižu gol. SretnO!

Screenshot_53.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 28.1. u 10:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Larne - Linfield // Pobjeda gosta & Over 2,5 golova bet365 288sb - 3,00

Liga Sjeverne Irske donosi nam susret između Larnea (6)-Linfielda (2) .U 5 zadnji utakmica Larne ima omjer 3-0-2 gol razliku 10:6, a ekipa Linfield ima 3-2-0 i gol razliku 14:3. Kada gledam formu u zadnjih 5 utakmica domaćin daje u proseku 2 gola i ovdje bi mogli dati barem 1 gol jer igraju sa ekipom koja  je u zadnjih 5 utakmica primila u proseku 0,6 golova po meču.

Gosti u zadnjih 5 utakmica u prosjeku daju 2,8 golova ovdje bi mogli dati 2 gola jer domaći tim u zadnjih 5 utakmica prima u prosjeku 1,2 gola po utakmici. Domaćin je zadnju utakmicu igrao kod kuče dobili su sa 2:1 Glentoran, a gosti su igrali kod kuće i dobili 8:1 Glenavon. Međusobni zadnji susret  završio je 1:0 za Linfild i ovdje je opet po meni favorit gost.U posljednjim susretu nisu nam ostali dužni golova nadam se i u ovoj više golova. U 5 susreta 5 puta su pobjeđivali gosti. Očekujem ponovo njiihovu pobjedu ali i golijadu kako to obično biva u ovoj ligi.

image.thumb.png.5798303ca116fb2b739ebeaf48ad4201.png

Link to comment
Share on other sites

AC Milan - Torino 1 (1.61) bet365

Veći dio ove sezone za Rossonere je bio kao iz najgore noćne more, pošto su uglavnom tavorili u donjem dijelu tabele, ali izgleda da je tim sa San Sira konačno 'uhvatio' pravi ritam, pošto su vezali četiri pobjede u svim takmičenjima. Povratak Zlatana Ibrahimovića je zasigurno podigao optimizam na San Siru, kako u timu, tako i među navijačima. Iako je postigao samo jedan gol u četiri utakmice u kojima je nastupio, mislim da nije slučajno što se ova pozitivna serija Milana poklopila sa njegovim dolaskom.

MILAN (4-3-3): Begovic; Conti, Musacchio, Romagnoli, Theo Hernandez; Castillejo, Kessie (Krunic), Bennacer, Calhanoglu (Bonaventura); Rebić, Piatek.

TORINO (3-4-2-1): Sirigu; Izzo, Nkoulou, Lyanco; De Silvestri, Rincon, Lukić, Aina; Verdi, Berenguer; Belotti.

Ovo su očekivane postave za večeras i vjerovatno je da će Ibra biti na poštedi, kao i Leao, ali svakako treba istaći sjajnog Antu Rebića, koji je u posljednje dvije utakmice postigao tri gola, i nema sumnje da će i večeras biti ozbiljna prijetnja gostima iz Torina. Što se tiče 'Bikova', na San Siro dolaze nakon prave blamaže protiv Atalante na svom terenu za vikend, gdje su poraženi sa nevjerovatnih 0:7. To im je drugi vezani poraz, nakon što su ranije izgubili i od Sassuola (2:1), te su tako pali na 12. mjesto na tabeli Serie A.

Milan se u Kupu Italije može donekle 'oprati' za poprilično lošu sezonu, iako ni u Serie A situacija sada ne djeluje toliko 'crno' kao do prije samo nekoliko sedmica, i slučaju da nastave sa dobrom formom, možda bi mogli i da se umiješaju u borbu za Ligu prvaka. Vjerujem da će na talasu ovog dobrog momentuma savladati Torino i plasirate se u polufinale, gdje bi ih čekao veliki derbi sa Juventusom.

id9IZfr.png

Link to comment
Share on other sites

Aston Villa - Leicester City BTTS (1.61) bet365

Mislim da će u ovoj utakmici oba tima postići gol. Aston Villa ove sezone zaista igra na dosta golova, imaju prilično dobar napad, najbolji u donjem dijelu tabele Premier lige, međutim, imaju i najgoru obranu u cijeloj ligi. Oba tima su dala gol u posljednjih šest mečeva Aton Ville, a tako će vjerujem biti i ovdje.

Leicester City ove sezone igra prilično dobro i izuzetno su efikasni. U posljednjih pet utakmica Leicestera, u četiri su oba tima postigla gol, tako da, s obzirom da je ovo kup i da će momčadi rotirati, logično očekivati da će oba tima postići gol. Prva međusobna utakmica ove dvije ekipe završena je sa 1-1, iskreno, ovdje očekujem još otvoreniju igru. Sretno svima!

Screenshot_54.jpg

(Koeficijenti 28.1. u 15:57 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Porto - Gil Vicente 1 (1.25) bet365

Ovdje očekujem pobjedu Porta baš kao što to koeficijenti nalažu. Porto se trenutno nalazi na drugoj poziciji sa 41 bodom u 17 prvih kola ove sezone. Prošli susret su na svom terenu izgubili protiv Brage, te mislim da neće dopustiti da im se to ponovo dogodi.

Gil Vicente je ove sezone prosječna ekipa. Oni se nalaze na devetoj poziciji sa 22 boda osvojena do sada. Odigrali su četiri utakmice zaredom bez poraza, dok imaju samo jedan u posljednjih pet utakmica. Njihova forma u gostima je katastrofalna, nakon što su ostvarili samo jednu pobjedu u osam utakmica. U tih osam utakmica su postigli samo četiri gola.

Ovo je lagana kvota i mislim da bi trebala proći u kombinaciji sa još nekim parovima na listiću. Za Porto neće biti Pepea, dok na drugoj strani imaju cijelu momčad na raspolaganju. Sretno!

Screenshot_56.jpg

(Koeficijenti 28.1. u 18:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Engleska League Two

Plymouth : Crawley

Tip: 1

Kvota: 1,75

Trećeplasirani domaćin dočekuje gosta koji se nalazi u sredini tablici. Plymouth je ekipa koja je u posljednih 5 utakmica nanizala 4 pobjede zaredom te i sada očekujem nastavak toga niza.

Crawley je više domaćinska ekipa nego gostujuća. Do sada su u gostima upisali svega jednu pobjedu i 7 neriješenih rezultata. Od osvojenih 35 bodova svega su 10 bodova osvojili u gostima.

Dok domaćin ima svega dva poraza na domaćem terenu i to od vodeće momčadi prvenstva, i u utakmici protiv Chelthenama na otvaranju prvenstva koji sada drži 8 mjesto na tablici.

Plymouth se trenutačno bori za promociju te bi se s ovom pobjedom dodatno približio vodećem dvojcu prvenstva jer oni u ovome kolu odrađuju gostujuće utakmice te očekujem kiks barem jednog od njih dvoje.

Plymouth je posljednih 4 od 5 domaćih utakmica postigao 2 ili više pogotka na domaćem terenu, dok gost u posljednjih 5 utakmica nije uspio zabiti više od jednog pogotka u gostima.

Po meni ovo bi trebala biti laka pobjeda domaćina, uz mouguću kombinaciju s zbrojem golova više od 2,5.

Sretno!

 

Link to comment
Share on other sites

prije 9 sati, tihi372 said:

Mornar Nymburk over 164

Susret dvije napadačke ekipe od koje domacin ne moze proc dalje a gosti su vec osigurali prolaz,tako da mogu opusteno igrati i jedni i drugi.

Domacin sigurno da se nece predat olako pred svojim navijačima,od zadnjih 5 domacin utakmica domacin samo jednom nije zabio preko 80 koseva,na prosjeku su u zadnjih 10 utakmica na 81 kos.dok s druge strane gosti su na prosjeku od cak 94 kosa u zadnjih deset utakmica.

Zadnja njihova utakmica otiska je u korist danasnjem gostu 91:74.

Za one koji vole sigurnije oklade skraćeni over nebi trebao biti upitan

Takodjer se zanimljivom okladom cini domacin da postoje vise od 78 koseva

Domacin odmara igrace,koeficijent na dvojku pao dosta

Screenshot_2020-01-28-19-33-00-594_com.sofascore.results.jpg

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use