Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 25.1.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Bravo za naše jučer dobra kvota i prošlo :D da je još vaterpolo prošlo ekstra bi bilo ,ali nije ni ovako loše zato dns laganije i ležerno :) 

Gladbach - Mainz 1 (1,55) (PSK): Susrest će se ekipe iz gornjeg i donjeg dijela tablice. Gladbach do prije par kola 1 na ljestvici ,usljedili su malo lošiji rezultati ,gdje su izgubili od Schalkea i remizirali protiv Herte. Za njih i dalje nije ništa gotovo ,mogu se uputiti još u borbu za prvaka ,mada nezz koliko će im to roster dopustit u borbu na ostale ,ali druga stvar moraju braniti poziciju koja vodi u Ligu prvaka ,Schalke je na 2 boda zaostatka tu je i Leverkusen na 4 boda. Gladbach je odličan doma ,najbolja momčad lige kad se gledaju domaće utakmice ,7 pobjeda uz remi i poraz. Mainz u drugoj situaciji ,oni će kako stvari stoje voditi borbu za ostanak. U zadnjih 5 kola imaju samo jednu pobjedu i 4 poraza ,forma im je u padu ,na gostovanjima imaju 3 pobjede i 6 poraza. Na kraju nadam se da će Gladbach uspijesti pobijediti ovo ,doma igraju zaista odlično ,moraju braniti pozicije koje vode u Ligu prvaka ,a Mainz neka traži bodove protiv klubova iz donjeg dijela. :D 

Freiburg - Paderborn 1 (1,75) (PSK): Freiburg zaista dobar prvi dio sezone ,dok Paderborn drži zadnje mjesto u ligi. Mislim da je Paderborn najlošija ekipa u Njemačkoj ne samo što to ljestvica pokazuje nego igrački i po imenima. Paderborn u gostima ove sezone samo jedna pobjeda ,prošlo kolu su primili 4 komada od Levekusena ,ali su kolo prije toga uspijeli pobijediti nezgodi Frankfurt. Freiburg ukoliko dobiju uključuju se u borbu za europske pozicije. Ni Schalke ,ni Leverkusen nisu im predaleko. Freiburg kao domaćin solidan ,4 pobjede doma uz dva remija i poraza. U zadnjih 5 utakmica forma onako ,2 pobjede ,2 poraza i remi. Vidjet ćemo ,mogla bi biti dobra utakmica gdje bi mogli vidjeti i golove jer sigurno će Paderborn tražiti svoju šansu prije ovdje kod Freiburga nego u gostima kod nekih većih klubova ,ali nadam se pobjedi Freiburga ,solidni su ove sezone ,motiv bi im mogle biti i pozicije koje vode u europu i nadam se pobjedi.

Marseille - Angers 1 (1,80) (PSK): Marseille dobro gura ove sezone. U Francuskoj ligi su su 2 na tablici ,8 bodova iza PSG-a kojega teško da će stić ,ali blizu Marseilla je Rennes koji im je na 4 boda zaostaka ,a 2 mjesto vodi izravno u Ligu prvaka. Marseille je u prošlom kolu svaldao Rennes i ima utakmicu manje ,ali ništa to još nije gotovo ,ima tu još igre. Marseille je u zadnjih 5 kola odličan ,4 pobjede i jedan remi. Kod kuće su isto odlični gdje imaju 7 pobjeda ,2 remija i samo jedan poraz. Dns će im nedostajati Kamara ,Payet i Sarr zbog kartona ,a Thauvin je ozljeđen. Angers je po sredini tablice i mislim da je njima prioritet da ne ispadnu što se vjerovatno i neće dogoditi jer su oni sve dalje od zone ispdanja ,bježe 11 bodova od opasnosti. U zadnjih 5 utakmica imaju samo jednu pobjedu ,tu su još 2 poraza i 2 remija. Nekim dobrim rezultatima oni bi mogli da se uključe su borbu za europu ,ali nezz koliko je to njima prioritet je gori je konkurencija duplo jača od njih ,tu su Lyon ,Lille ,Nantes ,Rennes. Sve u svemu mislim da je Angers zadovoljan gdje su sada po sredini ljestivce ,ispast teško mogu ,ambicije za europu već sam rekao nezz kakve su im u toj konkurenciji ,mogu slobodno i mirno igrat utakmicu bez pritiska, dok Marseille ipak mora malo stisnist i nadam se da će to i presudit na kraju.

Na drugi listić overe rukomet i podebljat kvotu Torinom i Atalantom X. Sretno svima dns!

Link to comment
Share on other sites

Monaco - Strasbourg 1 (1.57) bet365

Bio je to čudan početak za novog menadžera Monaca Roberto Morena koji je odigrao dvije utakmice u ligi, od kojih je obje igroa protiv PSG-a. To je bio težak start.

U prvoj utakmici je izvukao fantastičan rezultat od 3-3, ali samo nekoliko dana kasnije igrali su protiv PSG ponovo gdje su završili sa porazom od 4-1. Monaco je bio prilično jak kod kuće i oni će igrati ovdje protiv Strasbourga gdje su favoriti. Oni dolaze u ovaj susret na devetoj pozicij isa 29 bodova osvojenih do sada i imaju samo jedan poraz u posljednjih pet utakmica.

Pobijedili su 60% svojih utakmica i četiri od posljednjih pet na ovom stadionu. Strasbourg se nalazi na 12-oj poziciji, ali ako pobijede u ovom susretu, mogu prestići Monaca, tako da su veliki ulozi za njih ovdje. Dok je klub poražen u svojoj prethodnoj utakmici u gostima od Metza, oni su pobijedili prethodne tri zaredom. Klub bi definitivno ušao u top 10 sa pobjedom u ovom susretu.

Monaco bi trebao ostvariti pobjedu u ovom susretu, nakon teških utkamica protiv PSG-a. Oni imaju novi cilj pod vodstvom Morena i vjerujem da će on željeti da ostvari tu prvu pobjedu i to pred domaćim navijačima. Slimani neće nastupiti, dok su Geubbels, Martins i Pellegri pod znakom sumnje i vjerojatno će izostati.

Na drugoj strani, Strasbourg ima veliki broj ozljeda, Caci, Da costa i Smakan neće nastupiti, dok su Botella, Mothiba i Prcić pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_25.jpg

(Koeficijenti 25.1. u 13:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 11 sati, IzudinB said:

Još jedna utakmica odlična za over kartona, međutim, probat ću na manju granicu zajedno sa tim da će na ovoj utakmici biti više od jednog gola. Po meni nekako dobra kombinacija na kartone i golove, koji pa skoro u svakoj utakmici ima, dosta lakše pogoditi manju granicu kartona kada je sudac ovako rigorozan kao što je to Alejandro Jose Hernandez Hernandez" rel="">Alejandro Jose Hernandez Hernandez. Njegovu statistiku pogledajte ispod, ona će vam sve reći.

On skoro po 6 kartona u prosjeku po utakmici pokaže i to mi se čini dovoljnim da se odigra granica od 4 kartona, koja bi trebala biti lagano pređena u utakmici u kojoj se sastaju dva tima koja su među šest najrigoroznijih timova ove sezone u La Ligi. Oni dobijaju skoro po tri kartona u prosjeku po utakmici što je uz prosjek suca dovoljno da odigram over 4.

Želim da budete oprezni sa ulozima na ovaj tip, Sevilla je veliki favorit za pobjedu, tako da bi mogli kontrolirati većinu ove utakmice. Najbolji su kod kuće ove sezone u ligi, no u posljednjih par utakmica vidim i neke lošije rezultate. Imaju isto bodova kao i Atletico i siguran sam da će željeti pobjedu.

 Screenshot_18.jpg

Granada se također muči sa formom u posljednjih par utakmica, međutim, ove sezone su u gostima katastrofalni. Imaju pet poraza u posljednjih pet susreta u gostima. Očekujem da oni naprave većinu kartona na ovom suretu, no otom potom, over 4 mi je zaista primamljivo. Ja ću odigrati pa ako netko želi ispratiti, Bujrum! Sretno nam!

Screenshot_17.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 25.1. u 1:41 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sevilla slavi isto 130 godina postojanja mislim da moze iskombinirati betbuilder sa Sevilla pobjedi i kartone.

Link to comment
Share on other sites

prije 3 minute, whimp said:

Sevilla slavi isto 130 godina postojanja mislim da moze iskombinirati betbuilder sa Sevilla pobjedi i kartone.

U pravu si, moglo bi se i to odigrati, jer su dobre šanse da će Sevilla dobiti ovu utakmicu, dok su koeficijenti na njih prilično dobri. Evo kako to izgleda na bet builderu, jos je i veća kvota nego ovo što sam ja predlagao. Sretno!

Screenshot_26.jpg

(Koeficijenti 25.1. u 13:36 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Slovenija-Norway 1/+4,5@1,56(pinnacle)

Norveška jeste favorit, ali u ovom stanju po meni je ova tekma 50-50.

Slovenija je juče odigrala lošu tekmu gde su pravili dosta grešaka u odbrani i primili več 1. poluvreme čak 20 od ukupno 34 golova. Takodje su napravili mnogo tehničkih grešaka u napadu, što jih na kraju koštalo finala, ali ipak su bili do zadnje minute u igri za produžetke.

Sa druge strane Norveška je igrala 80. minuta, gde su izgubili u zadnjim sekundama na glup način, i sigurno im je morala pala. Takodje obe ekipe su bile na kraju mrtve gde nisu mogli postiči gol zadnjih 5 minuta, osim gola Hrvatske par sekundi do kraja.

Slovenija ima velik motiv da postigne 3. mesto. No verovatno i Norveška oče medalju. Bez obzira očekujem jedan izjednačen meč, gde bi Slovenci trebali da pokriju ovaj hendikep.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Vidim da nema prijedloga sa žutim kartonima iz Bundeslige. Prošli vikend ako se na varam su sve utakmice osim jedne prošle u over. Tu vidim danas 3 utakmice koje bi mogle proči preko margina, koje su postavile kladionice. Birao sem između Unibeta i Bet 365 i odlučio sam za Bet 365 kladionicu, zbog azijskog hendikepa, gde u slučaju ako bude samo 4 kartona na utakmici biti oklada void.

Eintracht Frankfurt-RB Leipzig  over 4 Asian total cards kv. 1.70 ili over 4.5 kv.1.90

Ne znam da li je ovo derbi ali ova utakmica između Eintrachta i Leipziga mi ostaje u glavi da su u prošlosti bile uvijek vrlo grube sa puno žutih kartona. Eintracht dobija u prosjeko dobra 2 žuta kartona po utakmici, dok ima Leipzig dosta manji prosjek 1 karton po utakmici, tačnije 1.35 %. Utakmicu če suditi D. Siebert  koji ima u prosjeku 4.13 žuta kartona po utakmici.

Na poslednjih 4 utakmica bilo je podijelenih 5, 6, 2 i 8 žutih kartona.

SC Freiburg-SC Paderborn 07 over 4 Asian total cards kv. 1.85 ili over 4.5 kv. 2.20
 
Sledeća utakmica je između freiburga koji je ove godine vrlo dobar i u poredku su odmah ispod timova koji igraju u europi  i Paderborna koji su poslednji na tabeli ali samo 6 bodova do 15-og Mainza, koji je zasad iznad zone ispadanja.  I tu ako ne bude brzog gola Freiburga vidim šanse za dosta kartona. Freiburg je dobio u 18 utakmica 22 žuta kartona što znači 1.22 po utakmici, dok je Paderborn dobio u 18 utakmica 39 kartona, što znaći 2.17 % po utakmici. Tu vidim i borbu za opstanak što vrijedi da se kladi. Utakmicu će suditi C. Dingert  koji je dosta dobar za ovaj over, jer ima u prosjeku 4.43 žuta kartona po utakmici.
Poslednje 4 međusobne utakmice su završile sa 4, 4, 2+1 crveni, 4 i 6 žutih kartona.
 
1. FC Union Berlin-FC Augsburg over 3.5 kartona kv.1.65
 
I poslednja utakmica gde mislim da če biti isto barem 4 žuta kartona jer ovo bi se moglo reći da je direktna borba za obstanak. Ovo su tima koja nalaze u sredini tabele ali timovi koji se bore za obstanak su samo 3 boda iza domačina iznad zone ispadanja. Domaći tim prima u prosjeku 1.94 žuta kartona po utakmici, dok gosti primaju 1.89 kartona. Utakmicu će suditi B. Steinhaus  koji ima 3.81 kartona po utakmici. Poslednja utakmica je završila sa 4 žuta i 1 crvenim kartonom.
 
 
 
 

 

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, Goksim said:

Mislim da se ovdje radi o grešci unibet" rel="">unibet kladionice koja se mora odigrati. Naravno, nema garancija da će ovo i proći ali koeficijent 13,00 na ovo je stvarno previše i definitivno se radi o valuebetu. 

Utakmica za 5. mjesto gdje igraju Njemačka i Portugal. Očekuje se pobjeda Njemačke na koju je koeficijent 1,60 međutim zar je toliko nevjerojatno da Portugal vodi na poluvremenu 1-2 gola razlike i da Njemačka to okrene. Mislim da nije i da je taj scenarij sasvim moguć i po meni koeficijent na ovo ne bi trebao biti veći od 5,00. 

Slika-zaslona-2020-01-25-u-09-48-07.png

Portugal je imao dva napada za vodstvo tri minute prije kraja. Niti jedan nije iskoristio i na kraju poluvrijeme 14-13 za Njemačku. Uz malo sreće moglo je biti sasvim obratno, šteta...

Link to comment
Share on other sites

Bayern Munich - Schalke manje od 4.5 gola (1.53) bet365

Koeficijent na Bayern je jednostavno premali, pogotovo ako se uzme u obzir da Schalke igra više nego solidno ove sezone, te da imaju samo tri boda manje od Bavaraca. Kladionice ovdje očekuju goleadu, što se može vidjeti i po koeficijentima, ali ja ovdje ne očekujem vatromet golova, under 4.5 po 1.53 za mene je value bet. Nijedan tim u ligi nije primio manje golova od Schalkea (21 primljen gol u 18 kola), a ni na jednom gostovanju ove sezone nisu primili više od dva gola.

Naravno, o Bayernovim napadačkim kvalitetima suvišno je govoriti, jasno je da posjeduju kvalitet da gostima iz Gelsenkirchena utrpaju 2-3 gola, ali na njihovih 12 posljednjih međusobnih utakmica nijednom nije postignuto više od 4.5 gola, a Schalke je nerijetko znao da pruži žestok otpor na Allianz Areni i zaista vjerujem da ni večeras neće doživjeti katastrofu. Naravno, ukoliko se utakmica otvori sa dva brza gola, sve je moguće, ali po meni je ovo dovoljno komforna granica.

Link to comment
Share on other sites

Montpellier - Dijon / pobjeda Montpelliera & manje od 4 gola - Bet Builder (1.70) bet365

Domaći su 2019. zatvorili pobjedom, a u istom ritmu su započeli i 2020, te su se sa dva uzastopna trijumfa vratili u trku za evropska takmičenja. Montpellier naročito dobro igra na svom terenu (7 1 2), gdje su u prethodne četiri utakmice slavili tri puta, a poraženi su jedino od PSG-a (1:3), iako su do 74. minuta bili u vođstvu. U proteklih 11 susreta na svom terenu u svim takmičenjima ostvarili su devet pobjeda, uz pomenuti poraz od Parisa, i uz remi sa Angersom.

Dijon je takođe domaćinska ekipa (s tim što su manje uspješni na svom terenu od Montpelliera), u gostima nemaju mnogo uspjeha (1 2 7) i na posljednjih pet utakmica u gostima osvojili su samo bod. Primaju poprilično malo goova za ekipu koja se bori za opstanak, a naročito za tim koji ima tako loš učinak na gostovanjima - uprkos tome što su doživjeli sedam gostujućih poraza, primili su samo 12 golova u gostima, što je uz 4 postignuta prosjek od samo 1.6. Kada se sve uzme u obzir, očekujem pobjedu Montpelliera, ali imajući u vidu izuzetno tvrd fudbal koji Dijon gaji na gostovanjima, granica od 4 (odnosno 3.5 gola) mi se čini kao dovoljna.

bimmaE0.png

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, Gandalf said:

Vidim da nema prijedloga sa žutim kartonima iz Bundeslige. Prošli vikend ako se na varam su sve utakmice osim jedne prošle u over. Tu vidim danas 3 utakmice koje bi mogle proči preko margina, koje su postavile kladionice. Birao sem između Unibeta i Bet 365 i odlučio sam za Bet 365 kladionicu, zbog azijskog hendikepa, gde u slučaju ako bude samo 4 kartona na utakmici biti oklada void.

Eintracht Frankfurt-RB Leipzig  over 4 Asian total cards kv. 1.70 ili over 4.5 kv.1.90

Ne znam da li je ovo derbi ali ova utakmica između Eintrachta i Leipziga mi ostaje u glavi da su u prošlosti bile uvijek vrlo grube sa puno žutih kartona. Eintracht dobija u prosjeko dobra 2 žuta kartona po utakmici, dok ima Leipzig dosta manji prosjek 1 karton po utakmici, tačnije 1.35 %. Utakmicu če suditi D. Siebert  koji ima u prosjeku 4.13 žuta kartona po utakmici.

Na poslednjih 4 utakmica bilo je podijelenih 5, 6, 2 i 8 žutih kartona.

SC Freiburg-SC Paderborn 07 over 4 Asian total cards kv. 1.85 ili over 4.5 kv. 2.20
 
Sledeća utakmica je između freiburga koji je ove godine vrlo dobar i u poredku su odmah ispod timova koji igraju u europi  i Paderborna koji su poslednji na tabeli ali samo 6 bodova do 15-og Mainza, koji je zasad iznad zone ispadanja.  I tu ako ne bude brzog gola Freiburga vidim šanse za dosta kartona. Freiburg je dobio u 18 utakmica 22 žuta kartona što znači 1.22 po utakmici, dok je Paderborn dobio u 18 utakmica 39 kartona, što znaći 2.17 % po utakmici. Tu vidim i borbu za opstanak što vrijedi da se kladi. Utakmicu će suditi C. Dingert  koji je dosta dobar za ovaj over, jer ima u prosjeku 4.43 žuta kartona po utakmici.
Poslednje 4 međusobne utakmice su završile sa 4, 4, 2+1 crveni, 4 i 6 žutih kartona.
 
1. FC Union Berlin-FC Augsburg over 3.5 kartona kv.1.65
 
I poslednja utakmica gde mislim da če biti isto barem 4 žuta kartona jer ovo bi se moglo reći da je direktna borba za obstanak. Ovo su tima koja nalaze u sredini tabele ali timovi koji se bore za obstanak su samo 3 boda iza domačina iznad zone ispadanja. Domaći tim prima u prosjeku 1.94 žuta kartona po utakmici, dok gosti primaju 1.89 kartona. Utakmicu će suditi B. Steinhaus  koji ima 3.81 kartona po utakmici. Poslednja utakmica je završila sa 4 žuta i 1 crvenim kartonom.
 
 
 
 

 

???

Link to comment
Share on other sites

prije 22 sati, ikotipster said:

Sto se tice subote tu ima dosta parova i ja sam se odlucio odigrati na kartone jer dosta dobro mi ide u tom segmentu igre. Ovaj vikend se moze reci da su odlicni sudci na utakmicama. Ja sam se odlucio za utakmice fiorentina-genoa i torino-atalanta.

sta reci za uzakmicu fiorentina i genoa osim sto imamo odlicnog orseta za suca u utakmici gdje i jednoj i drugoj ekipi treba pobjeda da pobjegnu sa začelja. Prosjek ekipa je 3 i 2.7 po mecu sto nam u kombinacija sa sudcem koji ima prosjek od 6 kartona daje garanciju da prođu tu granicu. 
 

utakmicu torino - atalanta sudi nama poznat sudac guida koji jos lakse vadi kartone iz dzepa odnosno skoro 7 kartona po utakmici. Mozemo također reci da i ekipe dosta dobijaju kartona. Atalanta je u borbi za ligu prvaka i svaka utakmica je vrlo bitna za njih dok je torino vrlo tvrd domacin i mislim da bi over od 5.5 kartona moglo vrlo lako preci.

osim spomenute dvije utakmice jos mi se sviđaju i spal i espanjol vise zutih jer dobri su sudci a ekipe se grcevito bore za opstanak i svaka utakmica je za njih biti il ne bit

Prvi par prosao lagano kao sto se i ocekivalo idemo sad ispratit torino 

samo jako ekipa ???

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use