Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 24.1.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Brescia - Milan // betbuilder bet365 288sb - 2,20

Milan je neporažen otkako se Ibrahimović vratio u Italiju, što znači da za poraz ne znaju već četiri utakmice. Milana je postigao samo 16 golova u prvih 18 ligaških utakmica a sada su postigli već osam golova u posljednje tri utakmice. Ostvarili su impresivnu pobjedu u Cagliariju prije nego što su savladali SPAL i Udinese. Milano je sada samo dva boda iza prvih šest ekipa a ovaj vikend je za njih presudan.

Brescia je izgubila devet od posljednjih 14 mečeva u Serie A, što ih je dovelo do toga da se nalaze u donjem dijelu tabele. Brescia ima velikih problema u defanzivi, primaju u prosjeku dva gola po meču a također imaju najgori omjer u ligi kada su u pitanju utakmice na domaćem terenu. Domaći su osvojili 67% svojih ukupnih bodova ove sezone na gostovanjima, izgubivši sedam od 10 domaćih utakmica.

Ovaj susret za Milan dolazi u najboljem trenutku i sa pobjedom u ovom meču ponovo bi se uključili, možda čak i za Ligu prvaka. S obzirom na to kako Brescia igra, očkujemo pobjedu Milana a da pri tome postignu više o jednog pogodka. S obzirom da se radi o dva prijateljsk kluba, ne očekujem više od 7 kartona na meču.

milan.thumb.png.578366a1f166101723dd84e907888ab7.png

Hrvatska - Norveška  tip 2 18:00 h

Europsko rukometno prvenstvo 2020. dolazi do samoga kraja, očekuje nas svega nekoliko utakmica i prvo sutrašnje polufinale dvoboj je Hrvatske i Norveške.

Ako zanemarimo navijački naboj i ovaj par gledamo kao priliku dobrog koeficijenta, tada je po mome mišljenju prednost na strani Norvežana. Hrvatska je napravila u svijetu rukometa, jako puno i netreba se nikome dokazivati ali treba biti realan.

Norveška igra brz rukomet, moderan i atraktivan rukomet dok mi nazadujemo, te nas nosi neka individualna kvaliteta. Hrvatsku je na ovom turniru također pomazio ždrijeb jer su svi ozbiljniji protivnici bili na drugom dijelu ždrijeba  . Hrvatska je svoj put započela protiv Crne Gore 27-21, Bjelorusija 31-23, Srbija 24-21, Austrija 27-23, Njemačka 25-24, Češka 22-21 i Španjolska 22-22. U prosjeku zabijala 25,4 a primila 22,1 što je najmanje od svih reprezentacija.

Norveška je odigrala sa BiH 32-26, Francuska 28-26, Portugal 34-28, Mađarska 36-29, Švedska 23-20, Island 31-28 i Slovenija 33-30, što je prosjek 31 zabijen i 26,7 primljenih.

Do sada smo igrali  međuobno 15 puta, od toga 9 puta Hrvatska upisala pobjedu,Norveška 5 puta i jednom je bilo nerješeno. Neću uspoređivati prijašnje utakmice, razlog zašto igram na Norvešku je trenutno stanje reprezentacija. 

Hrvatska na ovom turniru igra odličnu 5-1 obranu ali mi se u napadu mučimo. Nemamo neke razrađene akcije, igramo bez lijevog vanjskog , Mamić odličan ali nije u formi, što u klubu što u repki. Sve se svodi na individualne prodore i rješenja. Karačić i Duvnjak igraju odličan turnir, ali bojim se da to nije dovoljno. Za sutra su pod upitnikom Karačić i Cindrić te bi to mogao biti dodatni hendikep. Realizacija 7m nam je na nekih 50%, što je pokazatelj možda nervoze jer ti dečki sigurno znaju pucat sedmerce, pa je i tu ulogu preuzeo Duvnjak. Duvnjak je jedan od najboljih rukometaša na svijetu, ali dosta se troši i obično u takvim utakmicama bez podrške ostalih igrača izgori. Ne mislim da Norveška ima prednost sa Sagosenom jer Duvnjak je bolji igrač, ali lagano na zalazu karijere dok Sagosen uzima pravi zalet i njegovo vrijeme dolazi. Hrvatska se mučila 1.p protiv Crne Gore, dobar dio sa Srbijom , nije ni pobjeda protiv Austrije bila bez crnih rupa, a utakmica se Njemačkom je za mene čista sreća jer kod +5 na početku 2.pol Njemačk nije znala dovršit utakmicu. Utakmice protiv Češke i Španjolske ne uzimam u obzir jer nisu bile toliko važne.

Norveška je jedina  reprezentacija na turniru koja je slavila u svim utakmicama, igra brz rukomet, Sagosen glavni igrač i kandidat za MVP-a, jaka vanjska pucačka linija, odlična krila i odličan golman Bergerud. Očekujem brze napade norvežana, imaju mogućnost vanjskog šuta, brza krila, brze kontre sve što nama može stvarati problem. Mi se dosta teže nosimo sa fizički jakim protivnicima ( usporedba sa Francuzima) i brzim rukometom koji nama stvara probleme, jer igramo sporiji rukomet.

Norvežani su uvjerljivi, pogledao sam sve njihove utakmice kao i utakmice Hrvatske i nisu ni jednom dovodili pobjedu u pitanje. U utakmicu ulaze odmah jako, djeluje jednostavno njihovo zabijanje golova i brzo rade razliku na samom početku. Ako će Hrvatska morati stizati rezultat, što ja očekujem to će biti dakakao sve lakše norvežanima za pokoju kontru i brzi gol.  

Hrvatska sigurno nije bez šansi i pobjeda nebi bilo iznenađenje, ali  kada se sagleda težina protivnika u utakmicama iza ove dvije reprezentacije, igračke pozicije, stil igranja, lakoća postignutih golova tada se Norveška  stavlja u prvi plan za pobjedu.

Hrvatski navijači su do sada bili odlični, ali sutra očekujem veći broj norvežana. Očekujem pobjedu norvežana, mislim da to  neće biti utakmica na jedan gol, kao što je to bilo sa Njemačkom, već mislim da će Norveška krenuti napadački od samoga starta i pobijediti sa par golova razlike.

Norveška - Hrvatska | Johannesen manje od 2.5 (1.95) 1xbet

Sutra imamo polufinale europskog prvenstva u rukometu. Hrvatska je na kraju ostala na toj drugoj poziciji u skupini te su dobili već očekivane Norvežane u polufinalu. Norveška još uvijek nema poraza, zaista igraju fenoemnalan rukomet, gaze sve pred sobom, ali ih ovdje očekuje jedna teška i neugodna Hrvatska, koja također još uvijek nema poraza.

Norveška je definitivno već do sada pokazala najviše na ovom natjecanju. Hrvatska će iti sigurno bez Cindrića koji je već propustio prethodne dvije utakmice, dok se i Karačić ozlijedio protiv Španjolske, međutim, on će vjerojatno igrati u ovom susretu.

Neću se kladiti na pobjedu, Norvežani veliki favoriti, Hrvatska neugodna, volio bi naravno da Hrvatska prođe, međutim moja oklada ovdje ide na manje golova za lijevog beka Johanesena. Istina je da je imao utakmica u kojima je postizao više golova, ali je to bilo u skupinama, gdje Norveška ostvarila drugi krug kao i polufinale. Ovdje očekujem čvrstu igru možda na manji broj golova, te mislim da će glavnu riječ u Norveškoj voditi Sagosen koji djeluje nezaustavljivo. Mislim da Johannesen neće provesti više od 30 minuta na terenu. Sretno!

Screenshot_109.jpg

Aussie A-liga, utakmica izmedju Wellington Phoenix i Newcastle Jets. Oba tima igraju prilicno agresivno i u prosjeku daju puno golova. U njihovih zadnjih nekoliko okrsaja bilo je cak po 6 i 7 kartona. Kvota za vise od  4 kartona je 2.40 (bet365), a vise od 3 je 1.66. Ako uz to dodate Wellington Phoenix (koji je favorit u ovom duelu) daje gol, ukupni koeficijent je 1.85. Mogu se i druge kombinacije razraditi iz ove utakmice.

Utrecht Den Haag h2 1.66 bet365

Domacina danas bez nekoliko igrača a prije svega bez kapetana i prvog golmana.

Domacin dobro stoji na tabeli,blizu su doigravanja za Europu,igraju solidno.nalaze se na 7.mjestu imaju do sada 30.osvojenih bodova od toga 15 kod kuce.

Gosti se nalaze na 16.mjestu koje vodi tek u doigravanje za prvu ligu,takvi rezultati doveli su do smjene trenera i uslijedio je pozitivni sok,u novoj godini neznaju za poraz,nisu to neki vrhunski rezultati ali za njih je sigurno korak naprijed,pobijedili su i Hoffenheima u prijateljskoj utakmici i dobili su zadnje kolo posljednjeplasirani tim.

Domacin sigurno da je bolji sto govori i pogled na tabeli ali unatoč napisanom da su bez njihovog kapetana i pokretača i jos uz to bez prvog golmana a gosti malo podigli igru dolaskom novog trenera odličan mi se tip cini da gost nece izgubiti u hendikepu a jos uz to je i koeficijent odličan.

Screenshot_2020-01-24-06-23-20-553_com.android.chrome.jpg

prije 13 sati, crash1 said:

Brescia - Milan // betbuilder bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 2,20

Milan je neporažen otkako se Ibrahimović vratio u Italiju, što znači da za poraz ne znaju već četiri utakmice. Milana je postigao samo 16 golova u prvih 18 ligaških utakmica a sada su postigli već osam golova u posljednje tri utakmice. Ostvarili su impresivnu pobjedu u Cagliariju prije nego što su savladali SPAL i Udinese. Milano je sada samo dva boda iza prvih šest ekipa a ovaj vikend je za njih presudan.

Brescia je izgubila devet od posljednjih 14 mečeva u Serie A, što ih je dovelo do toga da se nalaze u donjem dijelu tabele. Brescia ima velikih problema u defanzivi, primaju u prosjeku dva gola po meču a također imaju najgori omjer u ligi kada su u pitanju utakmice na domaćem terenu. Domaći su osvojili 67% svojih ukupnih bodova ove sezone na gostovanjima, izgubivši sedam od 10 domaćih utakmica.

Ovaj susret za Milan dolazi u najboljem trenutku i sa pobjedom u ovom meču ponovo bi se uključili, možda čak i za Ligu prvaka. S obzirom na to kako Brescia igra, očkujemo pobjedu Milana a da pri tome postignu više o jednog pogodka. S obzirom da se radi o dva prijateljsk kluba, ne očekujem više od 7 kartona na meču.

milan.thumb.png.578366a1f166101723dd84e907888ab7.png

Treba dodati da Brescia neigra Balotelli njihov najbolji strijelac 5 golova ove sezone,ali podatak da je Milan u 20 kola dao 21 gol i u gostima u 10 utakmica 11 golova ne ulijeva bas povjerenje,a s druge strane opet igraju protiv najgore obrane,ako sad ne daju 2 kad Ce i kome Ce onda,

Dortmund Koln Dortmund i over 3.5 2.2 bet365

Poceo je drugi dio sezone i Dortmund mora hvatati Leipziga koji je trenutno vodeći,bjezi im dostiznih 7 bodova.

Dortmund u 8 utakmica kod kuce dao 26 golova gdje je uz Leipzig najefikasniji domacin.

Susreću se dvije ekipe koje su u dobrim formama i dvije ekipe koje su medju 5 u Europi po postotku zabijenih golova iz asistencije,sto govori o momčadskoj igri.

U prilog ovome tipu ide cinjenica da Dortmund prima dosta golova,obje momčadi u dobroj formi,njihovi medjusobni susreti su nerijetko obilovali golovima pa se nadam da Ce i na ovoj biti tako,

Bitnijih izostanaka ni kod jednih ni kod drugih nema.

Screenshot_2020-01-24-07-37-06-767_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2020-01-24-07-33-24-630_com.sofascore.results.jpg

Screenshot_2020-01-24-07-31-45-213_com.sofascore.results.jpg

OSTALI SU BEZ DVA OD TRI NAJBOLJA IGRAČA, ALI RUŠE SVE PRED SOBOM Može li Hrvatska zaustaviti tim koju predvodi najbolji rukometaš na svijetu!

Jedina top reprezentacija posljednjih godina koja se plasirala u završnicu Eura iz drugog dijela ždrijeba i to onog težeg je Norveška. I to baš Norveška od koje su to svi možda i najmanje očekivali s obzirom na problema s kojima se uoči Eura suočio Christian Berge. Ostao je bez dvojice od tri ključna igrača, pivota Bjartea Myrhola i ljevaka Kenta Tønnesena. No, prvi od trojke Sander Sagosen je ostao i povukao Norvešku u završnicu.

Pucaju od snage

Iskoristili su na startu domaći teren u Trondheimu, nastavili su dobro igrati u Malmöu i s lakoćom došli do završnice. Razlog? Imaju sustav koji je stvaran godinama, poštuju ga bez obzira na imena koja sustav naravno čine boljim ili lošijim. Ali sustav je u natjecanju kakvo postoji na Euru pola uspjeha i Berge sa svojim suradnicima Borge Lundom i Željkom Tomcem to dobro zna.

Sve se tu zna, sve je predvidivo, zanimljivo je pogledati brojke i zaključiti da sve guraju s 11 od 16 igrača, što je zasad plus, a možda do kraja i ne bude. No, postoje dva igrača koja su na ovom prvenstvu napravila ogroman iskorak i koja predstavljaju pravi norveški bedem. To su pivoti Petter Øverby i Magnus Gullerud. Obojica su iz malih njemačkih klubova Erlangena i Mindena. Pucaju od snage, nose obranu, zabijaju u napadu kada je teško, čak i odlučujuće golove. Dosad su bili samo epizodisti u tom sastavu u kojem je na toj poziciji dominirao Myrhol, no njihova snaga i iskustvo dugogodišnjeg prisustva u timu sada sjajno dolazi do izražaja.

Obrana je naravno 6-0 s posebnim pravilima, iza nje stoji Torbjørn Bergerud koji ne brani u Flensburgu, ali ovdje brani briljantno. Dva pomoćnika ima, jedan mladi - Kristian Saeveras i jedan iskusni Espen Christensen.

Imaju dva aviona za kontre Magnusa Jøndala lijevo i Kristiana Bjørnsena desno. Ovaj drugi sjajno skače i s pozicije, prvi puca penale, a osobina obojice je da rijetko promašuju.

Mi im uzeli broncu

Sve ipak počinje od vanjske linije u kojoj je apsolutni broj 1 sastava Sander Sagosen. Ponajbolji svjetski igrač u ovom trenutku, iz PSG-a, koji prelazi u Kiel, može što hoće, ima sve ovlasti i stvara 90 posto njihove igre.

Lijevo nema klasičnog šutera nakon odlaska Espena Hansena, ali tu je brzi Gøran Johannessen, koji igra u Flensburgu i koji je jako opasan, ali nekad za protivnika, a nekad i za svoju momčad. Na desnoj strani ozlijeđen je Tønnesen, ozlijedio se na Euru i Rød iz Flensburga koje pokušavaju resetirati, ali ne ide, ostao je Tangen, fenomenalan šuter, ali isto tempirana bomba, no imaju tu i Haralda Reinkinda, brdo od čovjeka, koji igra sjajnu sezonu u Kielu, koji igra u dva pravca, koji igra dobro, ali nije baš pretjerano brz što malo koči cijeli sustav, zbog čega je do ozljede Røda bio u drugom planu. Nisu savršeni, ali imaju sustav koji jest.

Norveška u Stockholmu igra doma. Dvostruko su svjetsko srebro s posljednja dva SP-a, ali na Euru još nikad nisu osvojili medalju. Najveći doseg je bilo 4. mjesto u Poljskoj gdje smo im broncu uzeli baš mi. Sada misle da je vrijeme za prvo zlato, tim prije jer se nakon Eura Christian Berge oprašta od klupe na kojoj je bio šest godina i uveo Norvešku u svjetski vrh.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/sportmix/rukomet/rukomet-ep2020/ostali-su-bez-dva-od-tri-najbolja-igraca-ali-ruse-sve-pred-sobom-moze-li-hrvatska-zaustaviti-tim-koju-predvodi-najbolji-rukometas-na-svijetu/9884389/

Vaterpolistima mijenjali termin pa sad igraju kad i 'kauboji'!

Iako je prvotno trebalo biti drugačije, satnica je tu - da se mijenja prema željama 'domaćina'. Naime, naši rukometaši trebali su igrati od 20.30 što bi bilo idealno jer vaterpolisti igraju u 17.30 sati

Trebali smo prvo svi navijati za 'barakude', a nakon polufinala protiv Španjolske u bazenu, okrenuti se polufinalu protiv Norveške na parketu. Sve je bilo idealno posloženo, ali onda se u sve to uključio - organizator. EHF je promijenio satnicu odigravanja polufinalne utakmice između Hrvatske i Norveške.

Tako 'kauboji' neće na teren Tele 2 Arene u Stockholmu od 20.30, već će igrati u ranijem, 'popularnijem' terminu od 18 sati. Zašto? Dobro pitanje. Na skoro svakom pa i 'seoskom' turniru za koji postoje pisana pravila postoji stavka da 'organizator ima pravo izmjene satnice' pa tako i u ovom, na najvišoj europskoj razini.

Trebat će se snaći jer će se najvjerojatnije lomiti utakmica 'barakuda' kad će 'kauboji' započeti svoj lov na finale. No, što je tu je - nije upitno da će obje naše reprezentacije imati veliku podršku navijača, ali, da je sve to moglo ostati na starom - moglo je. No, nije samo EHF promijenio termin, već i LEN te će tako vaterpolisti umjesto u 19, u bazenu protiv Španjolske biti od 17 sati i 30 minuta.

Raspored polufinala

24. siječnja 2020., petak

Rukomet

18.00 HRVATSKA - Norveška RTL

Vaterpolo

17.30 HRVATSKA - Španjolska HRT2

Izvor: https://www.24sata.hr/sport/sto-sad-kauboji-i-barakude-love-finala-skoro-u-isto-vrijeme-671914

Par razmišljanja u vezi rukometa, a kasnije ću se posvetiti košarci, javlja se par dobrih tipova.

Hrvatska - Norveška

Moram priznati da sam očekivao raspad Hrvata na ovom prvenstvu, ali baš suprotno, desio se raspad Francuza. Hrvatska je došla na turnir sa možda najslabijim sastavom u proteklih 15 godina, ali su sve uspjeli da nadoknade frenetičnom igrom u odbrani koja je dovela do toga da sve bitne utakmice rješavaju u posljednjim trenucima, ali i da igraju na malo golova. Razlog je, po meni, u Červaru. Koliko god izgledao kao šarlatan, taj čovjek zna rukomet i zna izvući maksimum iz grupe koju ima na raspolaganju.

Šta može Hrvatska danas? Istina, izgleda Norveška zastrašujuće i jednostavan je recept, zaustaviti im tranziciju koja opet počinje iz dobre odbrane. A to znači da Hrvatska u ovaj meč mora da uđe maksimalno sporo, sa dugim napadima i sa šutevima iz 100 posto izrađenih pozicija, sa što manje rizika za odbrane golmana i blokove odbrambenih igrača jer to Norveška u jednom dodavanju pretvara u kontranapade za sigurne golove. 

E sad, sve zavisi od toga da li će Červar moći da ostvari svoje zamisli na terenu. Dosada su Norvežani mljeli svoje protivnike već u prvom poluvremenu. Hrvatska nije dobro igrala prvo poluvrijeme u nekoliko utakmica, te u tom smislu cijenim da je za ovaj meč presudno upravo prvo poluvrijeme. Ako Hrvati ostanu neoštećeni, odnosno ako se Norvežani ne odlijepe, i ako bude malo golova, Hrvatska ima šansu.

Neću igrati ništa, ali ako bih morao, igrao bih pobjedu Norvežana u prvom poluvremenu, i under 53.5 golova.

Egzibiciono, kao i uvijek na velikim takmičenjima odigraću dubl tipova X na obe polufinalne utakmice. To je iz zezanja kao što je @Goksim gađao one prelaze.

Za drugi meč nemam neko pretjerano široko mišljenje. Cijenim da Slovenci nemaju snage da kvalitetno kroz cijeli meč probijaju one koljače u španskoj odbrani, a opet Furija je fenomenalna u napadu i mislim da su bliži pobjedi. 

Norveška - Hrvatska

Pisao sam nešto ranije o utakmici Norveške i Hrvatske za večeras, gdje nas očekuje sigurno jedna zanimljiva utakmica. Pronašao sam koeficijente u tri kladionice u kojima se najviše kladim i uporedio ih, a  to izgleda ovako. 

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

Trenutno su najbolji koeficijenti u unibet kladionici, ali na pobjedu Norveške. Što se tiče X-a u ovoj utakmici, najbolje koeficijente daje kladionica 1xbet i to velikih 9.50. Što se tiče pobjede Hrvatske i tko želi igrati na pobjedu, možda bi bilo najbolje pričekati do samog početka utakmice, jer će se koeficijenti sigurno drastično povećati.

Kao što vidimo trenutno variraju na 3.20-3.25, dok je u 1xbet kladionici 3.32 na pobjedu Hrvatske. Ovo još treba pratiti do početka utakmice, mislim da će biti još promjena. Sretno svima danas!

Španjolska - Slovenija | Zabarec manje od 3.5 (1.688) 1xbet

Zabarec je na ovom turniru u Sloveniji inače dobijajo šansu da šutira sedmerce te tako popravi svoj skor na listi strijelaca. Međutim, na toj poziciji Bombač ima prednost prije svega, kao i Dolonec prije Zabareca. Miha Zabarec je često bio tek treći izbor za tu poziciiju, pa dosta toga zavisi od nastupa igrača koji imaju prednost, a to su ova dva koja sam spomenuo prije.

Slovenija je protiv Norveške kombinirala svoju postavu, Miha Zabarec je pogirao nešto više od 20 minuta, postigao je samo tri gola u tom susretu, dok je postigao jedan od tri izvođena sedmerca. Mislim da će nešto slično biti i ovdje, samo što će vjerojatno njegovi sunarodnjaci dobiti više šanse, no bit će zanimljivo vidjeti baš koliku minutažu će dobiti Miha.

Po meni je ova granica od 3.5 odlična. Španjolska je zaista jedna jaka momčad, defanzivno su najkvalitetnija momčad sa nekih odličnim igračima u obrani, te se ovdje sigurno mora probati under, pogotovo jer samo 1xbet kladionica nudi manje od 3.5, a mislim da će to i oni maknuti iz ponude uskoro. Po meni odlična kvota. Sretno!

Screenshot_4.jpg

Dortmund - Koln 1 + više od 3 gola (2.10) bet365

Prvi meč 19. kola Bundeslige se igra danas, gdje će Dortmund ugostiti Kolna. Dortmund je iskoristio priliku i doveo Haalanda koji je odmah napravio učinak i postigao dva gola u prvoj utakmici protiv Augsburga u prošlom susretu. Tu je Dortmund dobio sa 5-3 i nešto slično očekujem i danas. Ove dvije ekipe imaju fenomenalne napade i ovdje apsolutno očekujem više od 3 gola, vjerojatno i pobjedu Dortmunda, te se ovo može i kombinirati na betbuilderu u bet365 kladionici, gdje nam ukupni koeficijent bude 2.10. 

Po meni odlična kvota, s obzirom da se i Koln pokazao kao odličan protivnik koji također postiže golove i sigurno bez greške možemo očekivati golove na obje strane. Međutim, više od 3 gola plus pobjeda Dortmunda je po meni privlačna kombinacija, te ovo sigurno danas neću preskočiti.

Što se tiče izostanaka Zagadou, Delaney i Schmelzer su van stroja. Možda se Delaney i Schmelzer vrate, ali teško da će igrati cijelu utakmicu. Sobiech neće nastupiti za Koln, dok su Bader i Clemens pod znakom sumnje. Sretno svima!

Screenshot_5.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 24.1. u 12:42 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Just now, IzudinB said:

Osasuna - Levante (21:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Cesar Soto Grado (4.70)
Prosjek ekipe 1: 2.95
Prosjek ekipe 2: 2.40
Screenshot_6.jpg

(Koeficijenti 24.1. u 12:49 CET) 

Jedna vrlo primamljiva utakmica za over kartona, međutim, neću ovog puta predviđati ovaj over 5.5, jer mi se čini pomalo prevelikom granicom za ovog suca. Ovdje ću definitivno igrati da će oba tima imati barem po dva kartona na utakmici, a čini mi se privlačnim pogotovo jer oba tima dobijaju skoro pa po tri karton u prosjeku, točnije, Osasuna 2.95, a Levante 2.40.

Timovi se nalaze na sredini tabele, 12 i 13 poziciji, nanizali su nekoliko loših rezultata, pogotovo Osasuna, te će sigurno da se bore za bodove u ovom susretu. Inače kada ova dva tima igraju, uvijek bude zaista veliki broj kartona. U prethodnom susretu je bilo oko 6-7 kartona, kao i u susretu prije toga, sa crvenim kartonima koje su dobili u obje ove utakmice. Oba puta je to bio Levante, te možda ne bi bilo loše odigrati da će biti crveni karton na utakmici, no ipak mi je ova opcija dosta sigurnija gdje se može kombinirati da oba tima dobiju barem po dva kartona a koeficijenti su skoro pa isti.

Što se tiče suca, vidmo da on često daje po pet ili šest kartona u svojim utakmicama, te nešto slično očekujem i ovdje.

Screenshot_8.jpg

Screenshot_7.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 24.1. u 12:55 CET) 

Norveška - Hrvatska // Pobjeda Norveške bet365 288sb - 1,52

Norveška nikada nije bila prvak u rukometu i to bi se moglo promjeniti ovaj put jer svima je jasno, svako ko je pratio ovo EP koliko su Norvežani kvalitetni i mislim da se čudo treba desiti pa da oni ovdje ne odu do zlata. Igraju kod kuće, odmarali su sve najbolje igrače protiv Slovenije, imaju fenomenalno Sagosena koji je trenutno možda najbolji rukometaš na svijetu.. Dakle, imaju sve što im je potrebno da uzmu zlato.

Mislim da će bez problema savladati Hrvate, a koeficijent na njihovu pobjedu je po meni možda i previsok ali ipak ih razumijem jer je riječ o polufinalu i Hrvatska da nema kvalitet ne bi bila tu gdje jeste.

Hrvatska je remizirala samo sa Španijom, ostalo su sve dobili. Češku i Njemačku sa golom razlike, posebno su se mučili protiv Švaba... U finišu su slavili i pokazali su karakter ali i neke slabosti koje bi Norvežani trebali iskoristiti.

image.thumb.png.fdda68084672a390a097ad3d29862540.png

prije 6 sati, tihi372 said:

Treba dodati da Brescia neigra Balotelli njihov najbolji strijelac 5 golova ove sezone,ali podatak da je Milan u 20 kola dao 21 gol i u gostima u 10 utakmica 11 golova ne ulijeva bas povjerenje,a s druge strane opet igraju protiv najgore obrane,ako sad ne daju 2 kad Ce i kome Ce onda,

Mislim da nema smisla gledati Milan prije Ibre, on je samom pojavom cijeli klub digao barem 30%

Milan ima dobar raspored i vjerujem da ce vezati nekoliko dobrih rezultata, pogotovo nakon one injekcije samopouzdanja od proslog vikenda kad su pobijedili 3:2

Evo mene opet nakon sto su me izradili srbi i talijani u vaterpolu. 
za danas igram isto vaterpolo a to je: 

hrvatska-spanjolska 1x 1.55 kvota

mađarska-crna gora 1. 1.40 kvota

sto se tice mađara oni su domacini na ovom prvenstvu i oni nebi trebali imati problema sa crnogorcima i ako bude gusto tu ce suci odigrati vaznu ulogu svi znamo da domacin uvijek ima sudacki poguranac a to se najvise vidi u vaterpolu.

a sto se tice hrvatske ona je na ovom prvenstvu najvise pokazala. Vrlo bitna stvar u ovom susretu je ta sto hrvatska jos nije osigurala vizu za olimpiske igre dok su spanjolci osigurali i samim time mi cemo imat vise zelje i motiva da dobijemo spanjolce 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Crvena Zvezda vs Partizan, Euroleague, najava meca, drugi deo Sede vlasi, bore na licu i dvadeset kilograma viska Zeljka Obradovica su vidljivi znakovi bioloskog starenja. I to takodje ne kazem ja, vec biologija. Teorija takodje kaze da je pravo zivotno doba da napravis nesto od svog zivota kada imas vise od 25 godina, kada nemas nikoga ko zavisi od tebe, kada nemas racune iza sebe, ili kada si spreman da ulazis u rizik. Kada imate 40 ili 50 godina, vi jeste zreliji i racionalniji, ali imate i porodicu, imate nekoga ko zavisi od vas, pa ste vec mnogo manje spremni da preuzmete velike rizike. Ovu teoriju je u praksi potvrdio i sam Obradovic, jer je sve svoje najvece uspehe, ostvario bas kako kaze i teorija.  U Srbiju se vratio jer je odlucivao srcem, a ne razumom. A teorija kaze da sve greske moraju i da se plate. Teorije kazu da sa 64 godina zivota veoma tesko pristajete da se menjate, menjaju vam se i prioriteti, i u tim godinama najmanje sto je potrebno jeste da rizikujete. Potreban vam je mir, sigurnost i da uzivate. A kada to hocete u Srbiji, i uz to odlucite srcem, a ne razumom, onda svakako mora takva odluka i da se plati tako sto cete slusati kako vam 20.000 umno poremecenih bolesnika skandira u direktnom Tv prenosu da ste turcin i da treba da se napusite qurcine. Kada je Zeljko Obradovic poceo da se bavi trenerskim poslom, nije bilo ni interneta, ni mobilnih telefona, ni drustvenih mreza, a u vecem delu Srbije nije bilo ni struje. U to vreme se treniralo deset sati dnevno, i trener je bio sveto bice. Danas profesionalni igraci po Kolektivnom Ugovoru ne mogu da treniraju vise od dva i po sata dnevno, a pripreme pred pocetak sezone zakonom ne mogu da pocnu vise od dvadeset dana pred pocetak sezone. A ja bih dodao da ce za nekoliko godina igraci lupati samare trenerima koji odluce da ih menjaju u toku igre. A ima jos nesto. Ja sam siguran da pitamo kolege sa Foruma da nam objasne u kom delu Usa se nalaze savezne drzave Idaho, Wisconsin, Alabama ili Delavare da pola Foruma ne bi imalo pojma. A onda vi ocekujete da polupismeni crnac koji dolazi iz Nebraske uziva sto dolazi u Srbiju, i sto se od njega trazi da razume sta je beogradski derby i da se od njega trazi da se baca na glavu igrajuci protiv Zvezde. Hteo sam da kazem da je Zeljko Obradovic najbolji trener na svetu starog kova sa savrsenim teorijskim trenerskim principima. Ali i osoba sa 64 godine na pogresnom mestu i sa dolaskom nekih drugih vremena. Nijedan polupismeni crnac nije spreman niti je navikao, niti razume zasto je pobeda nad Zvezdom pitanje zivota ili smrti, zasto se trener toliko dere na njega, i zasto nakon samo jedne obicne greske bude zakucan ekserima za klupu. Nijedan polupismeni crnac ne razume zasto se od njega u Srbiji ocekuje da protiv Crvene Zvezde mora da se baca na glavu, kada je u njegovoj crnoj glavi kosarka samo obicna zabava. Upravo sam vam potpuno besplatno napisao zasto su rezultati Partizana takvi kakvi su, i zasto je danas kvota na Zvezdu 1,35-1,40 kao i koji su razlozi da Zeljko Obradovic promeni ceo roster, a da Partizan izgubi vec cetiri utakmice kod kuce, iako je sezona tek pocela Prognoza za kladjenje Petorica kolega sa Foruma su jos u ponedeljak, tri dana pred pocetak utakmice podrzala Crvenu Zvezdu. Oni koji su pokvareniji i vise zli su svoje predloge postavili kroz klizni handicap, dok su kolege sa pozitivnom licnosti u sebi odigrale cistu jedinicu. Postoje barem deset razloga zasto su to dobri predlozi, pod uslovom da se utakmica igra na papiru, a ne na parketu. Prvi razlog je svakako roster, Crvena Zvezda svakako ima bolji roster i tu nema sta da se prica. Drugi razlog je svakako sirina rostera, gde Zvezda takodje ima mnogo vise upotrebljivih igraca. Treci razlog je sto grk na klupi Zvezde koristi gotovo sve igrace, dok Obradovic cak i kada je imao duplo bolju ekipu, uvek je igrao sa sedam-osam igraca. Cetvrti razlog jeste forma, pozicija na tabeli, opsta slika tima, i za to uopste necu da trosim tastaturu. Peti razlog je svakako trenutna situacija u klubu, gde je u Zvezdi sve relativno mirno, dok je u Partizanu pravi raspad sistema, i jos niko nista ne sme da kaze Faraonu, iako ne izlazi iz kafane. Sesti razlog je naravno domaci teren, gde niko iz rostera Partizana uopste ni ne zna sta ga veceras ocekuje. Sedmi razlog je pritisak gde Partizan ako ovo izgubi ostaje u rangu Albe, a tek treba da igra sa Olympiacosom, Zalgirisom i Panathinaikosom. Osmi razlog jesu kvote kladionica koje jasno sugerisu ko je favorit, a deveti razlog je sto kvota osim sto favorizuje Zvezdu, jos i pada. Deseti, a mozda bi trebalo da bude prvi razlog jeste navijacka opredeljenost Psiha (Predsednika Srbije) Sve ovo je teorija kada bi se utakmica analizirala na osnovu onoga kako stoje stvari na papiru, i kada bi se derby igrao na papiru, a ne na parketu. Ono sto me brine jeste iskustvo padanja. Na primer, kao kada je Milan izgubio od Parme, pa ga Liverpool demolirao u sred Milana, a ja onda odigrao duplu sansu 1x na Inter u gradskom derby-ju a Milan lagano dobio. Ili na primer, kada nikada u zivotu ne igram na Dinamo, pa ih onda odigram kod kuce, takodje duplu sansu 1X protiv Hajduka, a oni izgube 0:1. Postoje samo dva nacina kako bi Partizan mozda mogao da pobedi. Jedan je da se veceras bacaju na glavu, da ih ide kao sto je Zvezdu islo u sred Istanbula kada su demolirali Fenerbahce, a koji je danas prvi na tabeli, kada sam takodje pao, a da Crvena Zvezda odigra najgoru utakmicu u zivotu. Drugi jedini moguci nacin da Partizan dobije jeste da se nekako dovuce do kraja utakmice, a da ne gubi, i onda u nekoj drami, jednim potezom nekako, a ne znam kako, resi utakmicu. I za kraj, moj prvi predlog za kladjenje je svakako prognoza da ce se Aba League raspasti u narednim godinama, i da ce je direktno srusiti srbi, kao sto su srusili sve do sada. Aba League ce direktno srusiti dva zla, sadasnji predsednik srpskog Kosarkaskog Saveza i sadasnji selektor Svetislav Pesic, koji ima 75 godina, pa ce vam sada biti jasnije kako starost utice na telo i mozak. To je moj prvi predlog za kladjenje za koji bih preporucio da rasprodate imovinu, ili barem podignete kredit i uplatite moj predlog. Da imam u sebi toliko zla koliko i kolege @Joker93 i @Fitoz verovatno bih i ja kao svoj predlog postavio u 15.00 casova i pola sekunde, ekstremni klizni handicap na Zvezdu od +4,5 po kvotici od 1,20. Ovako, posto sam ja Leonardo Veliki, prvo predlazem live kladjenje, zatim oba najekstremnija klizna handicapa kod velikog bet365 onaj od +9,5 na Zvezdu, kao i onaj od +15,5 na Partizan sa nadom da bih mozda mogao da uhvatim oba ekstremna handicapa nadajuci se da niko nikoga nije u stanju da potopi. I za kraj, imam predlog za administratora Hej @IzudinB U utorak smo postavili predlog za kolegu @fic iako ti to zabranjujes. Deluje da nas je kolega zaista napustio. Predlog mu je prosao, bas kako je i on pogadjao svoje predloge dok je bio sa nama. Drugi gol je pao u 90 plus 9-om minutu. Upisi mu ovaj pogodak, napravi ovaj put izuzetak, neka mu stoji zapisano kao pogodak poslednji predlog u Poslednjoj Sansi. Nece ti nista faliti, niko ti nista nece zameriti, nismo u Skandinaviji, a nadajmo se da se neces ni ti nikada ni pomeriti sa tog poslednjeg mesta u drugoj, amaterskoj. Mi smo mu postavili predlog, a deluje kao da su i sudbina i karma i Bog i sreca hteli da mu poslednji predlog u nasoj svetoj Poslednjoj Sansi prodje u 90 plus 9-om minutu.  
    • Crvena Zvezda vs Partizan, Euroleague, najava meca Ne bih mogao da se setim kada je cak sest kolega iz svete Poslednje Sanse za svoj predlog postavilo izbor iz jednog te istog meca. Jos interesantnije je sto je u pitanju jedan gradski derby, a zanimljivo je i da su trojica kolega iz prve lige, a trojica iz druge. Svima je zajednicko sto su svi igrali na Crvenu Zvezdu, uglavnom klizne handicape, dvojica kolega cak i cistu jedinicu, dok je samo kolega @jansavc na neki nacin "podrzao" Partizan ako se to uopste moze nazvati podrska, da nece izgubiti vise od 14 razlike. Iako je za ovaj medjuweekend ponuda bila slaba, pa je i to jedan od razloga, ipak je bilo lepo videti da je u ovom kolu svete Poslednje Sanse cak devet predloga bilo iz kosarke, najlepse sportske igre na svetu. Hajde onda da vidimo, koji je razlog zbog cega je ceo Forum ovoliko podrzao Crvenu Zvezdu u jednom gradskom derby mecu, a ne vidim nikoga sa Foruma koji bi bolje od mene najavio danasnji mec. Pre najave danasnjeg meca, samo da skrenem paznju kolegama sa Foruma koji imaju manje od dvanaest godina, a koji ce danas gledati utakmicu da Jones, Brown, Bonga, Washington, Davies, Lundberg, Ntkilina, Mike, Canaan, Yago, Miller-Mcintyre, Daum i Gieadraitis nisu srpska prezimena, a nisu ni belci osim Dauma i Giedraitisa. Maloletnim kolegama sa Foruma da kazem i da beogradska govna ne igraju Euroleague zato sto je neko impresioniran srpskom kosarkom, vec zato sto nema ruskih klubova, i zato sto su Psiho i srpska propaganda procenili da im se isplati da godisnje placaju po klubu 1,250.000 eura za ucesce srpskih klubova u Euroleague. Uz to, grad Beograd je bio prinudjen cak dva puta u kratkom periodu da organizuje FinalFour Euroleague, a i ove godine ce morati da bude organizator, naravno o svom trosku, pa kada sve to saberete, dosli smo vec do deset miliona eura, koliko srpsku drzavu kosta ova propaganda. Ovde se ne racuna uobicajenih po 25 miliona eura koji se godisnje bace na polupismene crnce po klubu. Crvena Zvezda Gledajuci proslu sezonu Crvene Zvezde, samo se potvrdila moja teorija za koju bi smeo da dam vitalne organe da je odbranim, da najboljih sto svetskih igraca Fantasy-a vise znaju o kosarci od prvih sto najboljih trenera na svetu. Crvena Zvezda je prosle sezone, kao i svake godine potrosila 30 miliona eura i za sav taj novac bila 16-ta na tabeli sa skorom 11-23, jedina dva gora kluba od njih su bili Alba i Asvel, a i to se ne bi desilo da je sezona trajala jos koju sedmicu. Gore od plasmana su bili potezi koje su vukli majmuni iz Zvezde, u smislu izbora trenera i igraca, za sta bi mi trebalo deset stranica teksta. Ipak, na kraju su osvojili Aba League, osam puta su demolirali Partizana, a to je u Srbiji najvaznije, pa je sezona proglasena istorijski uspesnom. Ako bih trebao da prokomentarisem proslu sezonu Crvene Zvezde u jednoj ili dve reci, to bi bile reci fijasko ili debakl, a u jednoj prosirenoj recenici, to bi bilo da nijedan Fantasy igrac na svetu, pa cak i seoski, ne bi nikada spojio u svom virtuelnom timu onako nefunkcionalan tim. Odluku da potpisu Napiera, a da su u rosteru imali Teodosica, Nedovica, Yaga i Hangu bih proglasio najdebilnijim izborom u istoriji svih sportova.  Sto se tice ove sezone, Zvezdi se mora priznati da su ipak nesto naucili iz gresaka iz prosle sezone, sto i nije bilo tesko, kada gore nije bilo ni moguce. Vratili su pre svega, svoje bivse igrace, koji su imali lose sezone u svojim klubovima, sto je odlican potez, jer oni bolje od bilo kog polupismenog crnca razumeju da je u Srbiji jedini smisao kosarke biti bolji od Partizana. Doveli su jos jednog belca Dauma, a jedina dva nova crnca su Miller-McInture i Canaan sto su odlicna pojacanja. Na taj nacin, Crvena Zvezda je prilicno ocistila roster iz prosle sezone od beskorisnih govana, smanjila broj crnaca na najmanju mogucu meru, i povecala broj srpskih igraca. Odlican potez im je i povratak Petruseva tokom sezone.  Moj utisak je da je Crvena Zvezda odlicno poslozila roster, ili barem isparavila greske iz prosle sezone, ali da to nikako nije dovoljno za prvih osam mesta na tabeli, i da ce se tokom sezone vuci tu negde oko sredine tabele i verovatno biti u igri za doigravanje. Ove sezone u Euroleague imaju skor 5-5 a mislim da su morali imati jednu sigurno, a mozda i dve pobede vise. Lepe pobede su one u gostima nad Fenerbahceom, Monacom i Parisom, ali su morali da dobiju ili Asvel u gostima, ili Barcellonu kod kuce, gde su prakticno imali pobedu u samoj zavrsnici. Partizan Nikada vidjeno u istoriji bilo kog sporta. Tri godine potpunog fijaska, jedan trofej od mogucih osamnaest, potrosenih sto miliona ni za sta, i jos niko nista Faraonu ne sme da kaze, vec promene ceo roster za jedno leto. Cetrnaest novih igraca, od toga samo tri srpska igraca, i to samo da ih ne bude sramota da nemaju nijednog srpskog igraca. A cak je jedan i polu srbin, polu hrvat, majko moja. Cak i da ne gledamo u krvna zrnca, tesko da bi i Guardioli neko dozvolio da promeni ceo roster, a ako bi mu neko ipak dozvolio, tesko da bi bilo ko dozvolio Guardioli da zivi kako Faraon zivi u Srbiji. U Srbiji je rec odgovornost prakticno zabranjena rec, a bilo kakva kritika bi veoma lako mogla da vas odvede na neko sluzbeno putovanje od nekoliko godina. Da nema mene na ovom smesnom Forumu, tesko da bi bilo gde mogli da procitate bilo kakve kritike Faraona.  Faraon i Psiho imaju mnogo toga zajednickog, ali i jednu veliku razliku. Vestom propagandom i manipulacijom polupismenih gradjana, i jedan i drugi su proglaseni velikim, najvecima, nedodirljivima, svetim kravama, bez kojih bi dosao propast sveta. Jedina razlika je u tome sto je jedan Predsednik, a drugi trener, pa je jedan Faraon za sest miliona, a drugi za milion fanatika. I jedan i drugi su proglaseni za nuklearnog fizicara, Mesiju, Boga, neurohirurga koji spasava zivote ili vatrogasca koji glavom skace u vatru i spasava zivote gradjana. I jednom i drugom se klice, salju poljupci, pruza podrska, i jednom i drugom se veruje vise nego svojim ocima, i jedan i drugi su se odavno odvikli od bilo kakve kritike. Cetiri sezone u klubu, jedno ispadanje u EuroCupu u sred Beograda od turske Burse, jedna osvojena Aba league i jedno cetvrtfinale Euroleague, i tacka. Ove sezone, uz promenjen ceo tim i jasnu poruku polupismenim fanaticima "... sada da odem necu, ko god da dodje posle mene zeli zlo Partizanu, nisam tip koji se predaje ... ovo sto vidite svojim ocima nije tacno ...imam apsolutnu podrsku ... bla bla bla ..." Partizan je promenio ceo roster, ali je u ovoj sezoni sve ostalo isto. Skor u Euroleague je 2-8 igra je ostala ista, losa, nepovezana, spora uz porodjajne muke da se postigne poen, i dalje se gubi na jednu loptu, u samoj zavrsnici, i dalje Faraon nije kriv vec igraci, i dalje beogradska govna zasluzuju pozivnice jer je tamo publika najbolja, i dalje ovo .. i dalje ono ... a rezultata nigde. Cak vise ne postoji ni ono sto je jedino i drzalo Partizan u propagandi da su zdrav klub, a to su utakmice kod kuce. Partizan je kod kuce vec izgubio od raspalih Virtusa, Armanija, te Monaca i Barcellone dok su u gostima sve izgubili osim Maccabija sa kim su igrali u Beogradu. Starost Placanje poreza, starost i smrt niko na svetu ne moze izbeci. Nauka smatra da starost pocinje sa 74,7 godina mada neke teorije idu cak i do 77 godina. Zeljko Obradovic ima 64 godina, pa sada ne znamo gde njega da ubrojimo. Da li je on srednje dobi, da li je starija osoba ili je jednostavno veoma stara osoba? To na kraju nije ni vazno, vazno je da svaka osoba na svetu starenjem postaje drugacija osoba, najcesce sve to ide na gore. To ne kazem ja, to kaze biologija, to kaze bilo koja nauka. Uz to ide i teorija da se ne stari u svim zemljama isto. Nije isto stariti u Srbiji ili u Usa ili u Skandinaviji. Ovde cu vam postaviti dve fotografije da vidite kako se stari u Srbiji a kako u Hollywoodu. Ovo ovde su dva glumca. Obojica imaju 61 godinu i obojica lose glume. Na jednoj slici mozete videti kako izgleda starost u 61-ovoj godini u Srbiji, a kako izgleda starost u 61-oj godini u Hollywoodu. Na jednoj slici je srpski glumac Dragan Bjelogrlic, a na drugoj americki glumac Bred Pit, pa svojim ocima mozete videti kako se stari u Srbiji, a kako u Hollywoodu.   Obradovic je trenercina, kakve Evropa jos nije videla, to je bio, to jeste i to ce uvek biti. Niti je zaboravio kosarku, tesko da bilo ko vise zna o kosarci od njega. Ali nije Faraon vec je od krvi i mesa. I on stari kao i sav obican svet. I on se menja starenjem, uglavnom na gore, kao i svi ostali. Vratio se u Srbiju, a deset godina ranije mu to nikada nije padalo na pamet, a to ima svoju cenu. Pre deset godina nikada sebi ne bi dozvolio da mu ekipa ovako igra, a kamoli izgleda. Pre deset godina nikada sebi ne bi dozvolio da ga u gradu koji najvise voli na svetu, Beogradu, 20 000 psihopata divljacki vredja. Znate li vi uopste, kolege sa Foruma, kako to izgleda kada vas 20.000 ljudi divljacki vredja da ste turcin i da treba da popusite qurcinu, ili da vam 20.000 ljudi peva da ste ubili zenu u saobracajnoj nesreci, sto je tacno. Pre deset godina Obardovic sebi nikada ne bi dozvolio da ga u sred Beograda ponizavaju raspali Virtus ili Armani. Ovde cu malo da se zaustavim. Previse daleko sam otisao. Malo sam se pogubio. Previse volim kosarku, najlepsu sportsku igru na svetu, i previse postujem trenerski posao, najstresniji posao na svetu. Uvek cu vise verovati svojim ocima, nego Obradovicu, ali je Obradovic ipak Obradovic. Uzecu ipak sebi malo vremena, da zavrsim post, narocito predlog za kladjenje. Ostavicu sebi vreme da iz mene izadje zlo. Kosarka i Obradovic to zasluzuju, mada za ovo drugo jos malo moram da razmislim. Nastavice se oko 18.00 casova. mec se igra u 20.00    
    • Hvala za info taman imao par minuta i pogledam forum i cini mi se ajde probajmo i proslo za 10min:)
    • @furyshaa sve si mi rekao sad kolega, hvala i nadajmo se ostvarenju zamisljenog scenarija. Neka se zeleni!
    • @mesrine gledam. Samo što je utakmica počela, faul, žuti karton, Njegomirović zove iz VAR sobe, crveni karton.  Crveni karton nikad u životu. Niti je bilo namjere niti nekog intenziteta. Zaslužen žuti i Bog te veselio. Nastavak utakmice, viktorija.  3 100% šanse za Borac i brdo nekih pokušaja. Ovdje Borac dobija pa makar izmislili neki penal jer prilike za to će biti jer se gura konstantno 18 igrača u 11 metara. 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use