Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 24.1.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Brescia - Milan // betbuilder bet365 288sb - 2,20

Milan je neporažen otkako se Ibrahimović vratio u Italiju, što znači da za poraz ne znaju već četiri utakmice. Milana je postigao samo 16 golova u prvih 18 ligaških utakmica a sada su postigli već osam golova u posljednje tri utakmice. Ostvarili su impresivnu pobjedu u Cagliariju prije nego što su savladali SPAL i Udinese. Milano je sada samo dva boda iza prvih šest ekipa a ovaj vikend je za njih presudan.

Brescia je izgubila devet od posljednjih 14 mečeva u Serie A, što ih je dovelo do toga da se nalaze u donjem dijelu tabele. Brescia ima velikih problema u defanzivi, primaju u prosjeku dva gola po meču a također imaju najgori omjer u ligi kada su u pitanju utakmice na domaćem terenu. Domaći su osvojili 67% svojih ukupnih bodova ove sezone na gostovanjima, izgubivši sedam od 10 domaćih utakmica.

Ovaj susret za Milan dolazi u najboljem trenutku i sa pobjedom u ovom meču ponovo bi se uključili, možda čak i za Ligu prvaka. S obzirom na to kako Brescia igra, očkujemo pobjedu Milana a da pri tome postignu više o jednog pogodka. S obzirom da se radi o dva prijateljsk kluba, ne očekujem više od 7 kartona na meču.

milan.thumb.png.578366a1f166101723dd84e907888ab7.png

Hrvatska - Norveška  tip 2 18:00 h

Europsko rukometno prvenstvo 2020. dolazi do samoga kraja, očekuje nas svega nekoliko utakmica i prvo sutrašnje polufinale dvoboj je Hrvatske i Norveške.

Ako zanemarimo navijački naboj i ovaj par gledamo kao priliku dobrog koeficijenta, tada je po mome mišljenju prednost na strani Norvežana. Hrvatska je napravila u svijetu rukometa, jako puno i netreba se nikome dokazivati ali treba biti realan.

Norveška igra brz rukomet, moderan i atraktivan rukomet dok mi nazadujemo, te nas nosi neka individualna kvaliteta. Hrvatsku je na ovom turniru također pomazio ždrijeb jer su svi ozbiljniji protivnici bili na drugom dijelu ždrijeba  . Hrvatska je svoj put započela protiv Crne Gore 27-21, Bjelorusija 31-23, Srbija 24-21, Austrija 27-23, Njemačka 25-24, Češka 22-21 i Španjolska 22-22. U prosjeku zabijala 25,4 a primila 22,1 što je najmanje od svih reprezentacija.

Norveška je odigrala sa BiH 32-26, Francuska 28-26, Portugal 34-28, Mađarska 36-29, Švedska 23-20, Island 31-28 i Slovenija 33-30, što je prosjek 31 zabijen i 26,7 primljenih.

Do sada smo igrali  međuobno 15 puta, od toga 9 puta Hrvatska upisala pobjedu,Norveška 5 puta i jednom je bilo nerješeno. Neću uspoređivati prijašnje utakmice, razlog zašto igram na Norvešku je trenutno stanje reprezentacija. 

Hrvatska na ovom turniru igra odličnu 5-1 obranu ali mi se u napadu mučimo. Nemamo neke razrađene akcije, igramo bez lijevog vanjskog , Mamić odličan ali nije u formi, što u klubu što u repki. Sve se svodi na individualne prodore i rješenja. Karačić i Duvnjak igraju odličan turnir, ali bojim se da to nije dovoljno. Za sutra su pod upitnikom Karačić i Cindrić te bi to mogao biti dodatni hendikep. Realizacija 7m nam je na nekih 50%, što je pokazatelj možda nervoze jer ti dečki sigurno znaju pucat sedmerce, pa je i tu ulogu preuzeo Duvnjak. Duvnjak je jedan od najboljih rukometaša na svijetu, ali dosta se troši i obično u takvim utakmicama bez podrške ostalih igrača izgori. Ne mislim da Norveška ima prednost sa Sagosenom jer Duvnjak je bolji igrač, ali lagano na zalazu karijere dok Sagosen uzima pravi zalet i njegovo vrijeme dolazi. Hrvatska se mučila 1.p protiv Crne Gore, dobar dio sa Srbijom , nije ni pobjeda protiv Austrije bila bez crnih rupa, a utakmica se Njemačkom je za mene čista sreća jer kod +5 na početku 2.pol Njemačk nije znala dovršit utakmicu. Utakmice protiv Češke i Španjolske ne uzimam u obzir jer nisu bile toliko važne.

Norveška je jedina  reprezentacija na turniru koja je slavila u svim utakmicama, igra brz rukomet, Sagosen glavni igrač i kandidat za MVP-a, jaka vanjska pucačka linija, odlična krila i odličan golman Bergerud. Očekujem brze napade norvežana, imaju mogućnost vanjskog šuta, brza krila, brze kontre sve što nama može stvarati problem. Mi se dosta teže nosimo sa fizički jakim protivnicima ( usporedba sa Francuzima) i brzim rukometom koji nama stvara probleme, jer igramo sporiji rukomet.

Norvežani su uvjerljivi, pogledao sam sve njihove utakmice kao i utakmice Hrvatske i nisu ni jednom dovodili pobjedu u pitanje. U utakmicu ulaze odmah jako, djeluje jednostavno njihovo zabijanje golova i brzo rade razliku na samom početku. Ako će Hrvatska morati stizati rezultat, što ja očekujem to će biti dakakao sve lakše norvežanima za pokoju kontru i brzi gol.  

Hrvatska sigurno nije bez šansi i pobjeda nebi bilo iznenađenje, ali  kada se sagleda težina protivnika u utakmicama iza ove dvije reprezentacije, igračke pozicije, stil igranja, lakoća postignutih golova tada se Norveška  stavlja u prvi plan za pobjedu.

Hrvatski navijači su do sada bili odlični, ali sutra očekujem veći broj norvežana. Očekujem pobjedu norvežana, mislim da to  neće biti utakmica na jedan gol, kao što je to bilo sa Njemačkom, već mislim da će Norveška krenuti napadački od samoga starta i pobijediti sa par golova razlike.

Norveška - Hrvatska | Johannesen manje od 2.5 (1.95) 1xbet

Sutra imamo polufinale europskog prvenstva u rukometu. Hrvatska je na kraju ostala na toj drugoj poziciji u skupini te su dobili već očekivane Norvežane u polufinalu. Norveška još uvijek nema poraza, zaista igraju fenoemnalan rukomet, gaze sve pred sobom, ali ih ovdje očekuje jedna teška i neugodna Hrvatska, koja također još uvijek nema poraza.

Norveška je definitivno već do sada pokazala najviše na ovom natjecanju. Hrvatska će iti sigurno bez Cindrića koji je već propustio prethodne dvije utakmice, dok se i Karačić ozlijedio protiv Španjolske, međutim, on će vjerojatno igrati u ovom susretu.

Neću se kladiti na pobjedu, Norvežani veliki favoriti, Hrvatska neugodna, volio bi naravno da Hrvatska prođe, međutim moja oklada ovdje ide na manje golova za lijevog beka Johanesena. Istina je da je imao utakmica u kojima je postizao više golova, ali je to bilo u skupinama, gdje Norveška ostvarila drugi krug kao i polufinale. Ovdje očekujem čvrstu igru možda na manji broj golova, te mislim da će glavnu riječ u Norveškoj voditi Sagosen koji djeluje nezaustavljivo. Mislim da Johannesen neće provesti više od 30 minuta na terenu. Sretno!

Screenshot_109.jpg

Aussie A-liga, utakmica izmedju Wellington Phoenix i Newcastle Jets. Oba tima igraju prilicno agresivno i u prosjeku daju puno golova. U njihovih zadnjih nekoliko okrsaja bilo je cak po 6 i 7 kartona. Kvota za vise od  4 kartona je 2.40 (bet365), a vise od 3 je 1.66. Ako uz to dodate Wellington Phoenix (koji je favorit u ovom duelu) daje gol, ukupni koeficijent je 1.85. Mogu se i druge kombinacije razraditi iz ove utakmice.

Utrecht Den Haag h2 1.66 bet365

Domacina danas bez nekoliko igrača a prije svega bez kapetana i prvog golmana.

Domacin dobro stoji na tabeli,blizu su doigravanja za Europu,igraju solidno.nalaze se na 7.mjestu imaju do sada 30.osvojenih bodova od toga 15 kod kuce.

Gosti se nalaze na 16.mjestu koje vodi tek u doigravanje za prvu ligu,takvi rezultati doveli su do smjene trenera i uslijedio je pozitivni sok,u novoj godini neznaju za poraz,nisu to neki vrhunski rezultati ali za njih je sigurno korak naprijed,pobijedili su i Hoffenheima u prijateljskoj utakmici i dobili su zadnje kolo posljednjeplasirani tim.

Domacin sigurno da je bolji sto govori i pogled na tabeli ali unatoč napisanom da su bez njihovog kapetana i pokretača i jos uz to bez prvog golmana a gosti malo podigli igru dolaskom novog trenera odličan mi se tip cini da gost nece izgubiti u hendikepu a jos uz to je i koeficijent odličan.

Screenshot_2020-01-24-06-23-20-553_com.android.chrome.jpg

prije 13 sati, crash1 said:

Brescia - Milan // betbuilder bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 2,20

Milan je neporažen otkako se Ibrahimović vratio u Italiju, što znači da za poraz ne znaju već četiri utakmice. Milana je postigao samo 16 golova u prvih 18 ligaških utakmica a sada su postigli već osam golova u posljednje tri utakmice. Ostvarili su impresivnu pobjedu u Cagliariju prije nego što su savladali SPAL i Udinese. Milano je sada samo dva boda iza prvih šest ekipa a ovaj vikend je za njih presudan.

Brescia je izgubila devet od posljednjih 14 mečeva u Serie A, što ih je dovelo do toga da se nalaze u donjem dijelu tabele. Brescia ima velikih problema u defanzivi, primaju u prosjeku dva gola po meču a također imaju najgori omjer u ligi kada su u pitanju utakmice na domaćem terenu. Domaći su osvojili 67% svojih ukupnih bodova ove sezone na gostovanjima, izgubivši sedam od 10 domaćih utakmica.

Ovaj susret za Milan dolazi u najboljem trenutku i sa pobjedom u ovom meču ponovo bi se uključili, možda čak i za Ligu prvaka. S obzirom na to kako Brescia igra, očkujemo pobjedu Milana a da pri tome postignu više o jednog pogodka. S obzirom da se radi o dva prijateljsk kluba, ne očekujem više od 7 kartona na meču.

milan.thumb.png.578366a1f166101723dd84e907888ab7.png

Treba dodati da Brescia neigra Balotelli njihov najbolji strijelac 5 golova ove sezone,ali podatak da je Milan u 20 kola dao 21 gol i u gostima u 10 utakmica 11 golova ne ulijeva bas povjerenje,a s druge strane opet igraju protiv najgore obrane,ako sad ne daju 2 kad Ce i kome Ce onda,

Dortmund Koln Dortmund i over 3.5 2.2 bet365

Poceo je drugi dio sezone i Dortmund mora hvatati Leipziga koji je trenutno vodeći,bjezi im dostiznih 7 bodova.

Dortmund u 8 utakmica kod kuce dao 26 golova gdje je uz Leipzig najefikasniji domacin.

Susreću se dvije ekipe koje su u dobrim formama i dvije ekipe koje su medju 5 u Europi po postotku zabijenih golova iz asistencije,sto govori o momčadskoj igri.

U prilog ovome tipu ide cinjenica da Dortmund prima dosta golova,obje momčadi u dobroj formi,njihovi medjusobni susreti su nerijetko obilovali golovima pa se nadam da Ce i na ovoj biti tako,

Bitnijih izostanaka ni kod jednih ni kod drugih nema.

Screenshot_2020-01-24-07-37-06-767_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2020-01-24-07-33-24-630_com.sofascore.results.jpg

Screenshot_2020-01-24-07-31-45-213_com.sofascore.results.jpg

OSTALI SU BEZ DVA OD TRI NAJBOLJA IGRAČA, ALI RUŠE SVE PRED SOBOM Može li Hrvatska zaustaviti tim koju predvodi najbolji rukometaš na svijetu!

Jedina top reprezentacija posljednjih godina koja se plasirala u završnicu Eura iz drugog dijela ždrijeba i to onog težeg je Norveška. I to baš Norveška od koje su to svi možda i najmanje očekivali s obzirom na problema s kojima se uoči Eura suočio Christian Berge. Ostao je bez dvojice od tri ključna igrača, pivota Bjartea Myrhola i ljevaka Kenta Tønnesena. No, prvi od trojke Sander Sagosen je ostao i povukao Norvešku u završnicu.

Pucaju od snage

Iskoristili su na startu domaći teren u Trondheimu, nastavili su dobro igrati u Malmöu i s lakoćom došli do završnice. Razlog? Imaju sustav koji je stvaran godinama, poštuju ga bez obzira na imena koja sustav naravno čine boljim ili lošijim. Ali sustav je u natjecanju kakvo postoji na Euru pola uspjeha i Berge sa svojim suradnicima Borge Lundom i Željkom Tomcem to dobro zna.

Sve se tu zna, sve je predvidivo, zanimljivo je pogledati brojke i zaključiti da sve guraju s 11 od 16 igrača, što je zasad plus, a možda do kraja i ne bude. No, postoje dva igrača koja su na ovom prvenstvu napravila ogroman iskorak i koja predstavljaju pravi norveški bedem. To su pivoti Petter Øverby i Magnus Gullerud. Obojica su iz malih njemačkih klubova Erlangena i Mindena. Pucaju od snage, nose obranu, zabijaju u napadu kada je teško, čak i odlučujuće golove. Dosad su bili samo epizodisti u tom sastavu u kojem je na toj poziciji dominirao Myrhol, no njihova snaga i iskustvo dugogodišnjeg prisustva u timu sada sjajno dolazi do izražaja.

Obrana je naravno 6-0 s posebnim pravilima, iza nje stoji Torbjørn Bergerud koji ne brani u Flensburgu, ali ovdje brani briljantno. Dva pomoćnika ima, jedan mladi - Kristian Saeveras i jedan iskusni Espen Christensen.

Imaju dva aviona za kontre Magnusa Jøndala lijevo i Kristiana Bjørnsena desno. Ovaj drugi sjajno skače i s pozicije, prvi puca penale, a osobina obojice je da rijetko promašuju.

Mi im uzeli broncu

Sve ipak počinje od vanjske linije u kojoj je apsolutni broj 1 sastava Sander Sagosen. Ponajbolji svjetski igrač u ovom trenutku, iz PSG-a, koji prelazi u Kiel, može što hoće, ima sve ovlasti i stvara 90 posto njihove igre.

Lijevo nema klasičnog šutera nakon odlaska Espena Hansena, ali tu je brzi Gøran Johannessen, koji igra u Flensburgu i koji je jako opasan, ali nekad za protivnika, a nekad i za svoju momčad. Na desnoj strani ozlijeđen je Tønnesen, ozlijedio se na Euru i Rød iz Flensburga koje pokušavaju resetirati, ali ne ide, ostao je Tangen, fenomenalan šuter, ali isto tempirana bomba, no imaju tu i Haralda Reinkinda, brdo od čovjeka, koji igra sjajnu sezonu u Kielu, koji igra u dva pravca, koji igra dobro, ali nije baš pretjerano brz što malo koči cijeli sustav, zbog čega je do ozljede Røda bio u drugom planu. Nisu savršeni, ali imaju sustav koji jest.

Norveška u Stockholmu igra doma. Dvostruko su svjetsko srebro s posljednja dva SP-a, ali na Euru još nikad nisu osvojili medalju. Najveći doseg je bilo 4. mjesto u Poljskoj gdje smo im broncu uzeli baš mi. Sada misle da je vrijeme za prvo zlato, tim prije jer se nakon Eura Christian Berge oprašta od klupe na kojoj je bio šest godina i uveo Norvešku u svjetski vrh.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/sportmix/rukomet/rukomet-ep2020/ostali-su-bez-dva-od-tri-najbolja-igraca-ali-ruse-sve-pred-sobom-moze-li-hrvatska-zaustaviti-tim-koju-predvodi-najbolji-rukometas-na-svijetu/9884389/

Vaterpolistima mijenjali termin pa sad igraju kad i 'kauboji'!

Iako je prvotno trebalo biti drugačije, satnica je tu - da se mijenja prema željama 'domaćina'. Naime, naši rukometaši trebali su igrati od 20.30 što bi bilo idealno jer vaterpolisti igraju u 17.30 sati

Trebali smo prvo svi navijati za 'barakude', a nakon polufinala protiv Španjolske u bazenu, okrenuti se polufinalu protiv Norveške na parketu. Sve je bilo idealno posloženo, ali onda se u sve to uključio - organizator. EHF je promijenio satnicu odigravanja polufinalne utakmice između Hrvatske i Norveške.

Tako 'kauboji' neće na teren Tele 2 Arene u Stockholmu od 20.30, već će igrati u ranijem, 'popularnijem' terminu od 18 sati. Zašto? Dobro pitanje. Na skoro svakom pa i 'seoskom' turniru za koji postoje pisana pravila postoji stavka da 'organizator ima pravo izmjene satnice' pa tako i u ovom, na najvišoj europskoj razini.

Trebat će se snaći jer će se najvjerojatnije lomiti utakmica 'barakuda' kad će 'kauboji' započeti svoj lov na finale. No, što je tu je - nije upitno da će obje naše reprezentacije imati veliku podršku navijača, ali, da je sve to moglo ostati na starom - moglo je. No, nije samo EHF promijenio termin, već i LEN te će tako vaterpolisti umjesto u 19, u bazenu protiv Španjolske biti od 17 sati i 30 minuta.

Raspored polufinala

24. siječnja 2020., petak

Rukomet

18.00 HRVATSKA - Norveška RTL

Vaterpolo

17.30 HRVATSKA - Španjolska HRT2

Izvor: https://www.24sata.hr/sport/sto-sad-kauboji-i-barakude-love-finala-skoro-u-isto-vrijeme-671914

Par razmišljanja u vezi rukometa, a kasnije ću se posvetiti košarci, javlja se par dobrih tipova.

Hrvatska - Norveška

Moram priznati da sam očekivao raspad Hrvata na ovom prvenstvu, ali baš suprotno, desio se raspad Francuza. Hrvatska je došla na turnir sa možda najslabijim sastavom u proteklih 15 godina, ali su sve uspjeli da nadoknade frenetičnom igrom u odbrani koja je dovela do toga da sve bitne utakmice rješavaju u posljednjim trenucima, ali i da igraju na malo golova. Razlog je, po meni, u Červaru. Koliko god izgledao kao šarlatan, taj čovjek zna rukomet i zna izvući maksimum iz grupe koju ima na raspolaganju.

Šta može Hrvatska danas? Istina, izgleda Norveška zastrašujuće i jednostavan je recept, zaustaviti im tranziciju koja opet počinje iz dobre odbrane. A to znači da Hrvatska u ovaj meč mora da uđe maksimalno sporo, sa dugim napadima i sa šutevima iz 100 posto izrađenih pozicija, sa što manje rizika za odbrane golmana i blokove odbrambenih igrača jer to Norveška u jednom dodavanju pretvara u kontranapade za sigurne golove. 

E sad, sve zavisi od toga da li će Červar moći da ostvari svoje zamisli na terenu. Dosada su Norvežani mljeli svoje protivnike već u prvom poluvremenu. Hrvatska nije dobro igrala prvo poluvrijeme u nekoliko utakmica, te u tom smislu cijenim da je za ovaj meč presudno upravo prvo poluvrijeme. Ako Hrvati ostanu neoštećeni, odnosno ako se Norvežani ne odlijepe, i ako bude malo golova, Hrvatska ima šansu.

Neću igrati ništa, ali ako bih morao, igrao bih pobjedu Norvežana u prvom poluvremenu, i under 53.5 golova.

Egzibiciono, kao i uvijek na velikim takmičenjima odigraću dubl tipova X na obe polufinalne utakmice. To je iz zezanja kao što je @Goksim gađao one prelaze.

Za drugi meč nemam neko pretjerano široko mišljenje. Cijenim da Slovenci nemaju snage da kvalitetno kroz cijeli meč probijaju one koljače u španskoj odbrani, a opet Furija je fenomenalna u napadu i mislim da su bliži pobjedi. 

Norveška - Hrvatska

Pisao sam nešto ranije o utakmici Norveške i Hrvatske za večeras, gdje nas očekuje sigurno jedna zanimljiva utakmica. Pronašao sam koeficijente u tri kladionice u kojima se najviše kladim i uporedio ih, a  to izgleda ovako. 

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

Trenutno su najbolji koeficijenti u unibet kladionici, ali na pobjedu Norveške. Što se tiče X-a u ovoj utakmici, najbolje koeficijente daje kladionica 1xbet i to velikih 9.50. Što se tiče pobjede Hrvatske i tko želi igrati na pobjedu, možda bi bilo najbolje pričekati do samog početka utakmice, jer će se koeficijenti sigurno drastično povećati.

Kao što vidimo trenutno variraju na 3.20-3.25, dok je u 1xbet kladionici 3.32 na pobjedu Hrvatske. Ovo još treba pratiti do početka utakmice, mislim da će biti još promjena. Sretno svima danas!

Španjolska - Slovenija | Zabarec manje od 3.5 (1.688) 1xbet

Zabarec je na ovom turniru u Sloveniji inače dobijajo šansu da šutira sedmerce te tako popravi svoj skor na listi strijelaca. Međutim, na toj poziciji Bombač ima prednost prije svega, kao i Dolonec prije Zabareca. Miha Zabarec je često bio tek treći izbor za tu poziciiju, pa dosta toga zavisi od nastupa igrača koji imaju prednost, a to su ova dva koja sam spomenuo prije.

Slovenija je protiv Norveške kombinirala svoju postavu, Miha Zabarec je pogirao nešto više od 20 minuta, postigao je samo tri gola u tom susretu, dok je postigao jedan od tri izvođena sedmerca. Mislim da će nešto slično biti i ovdje, samo što će vjerojatno njegovi sunarodnjaci dobiti više šanse, no bit će zanimljivo vidjeti baš koliku minutažu će dobiti Miha.

Po meni je ova granica od 3.5 odlična. Španjolska je zaista jedna jaka momčad, defanzivno su najkvalitetnija momčad sa nekih odličnim igračima u obrani, te se ovdje sigurno mora probati under, pogotovo jer samo 1xbet kladionica nudi manje od 3.5, a mislim da će to i oni maknuti iz ponude uskoro. Po meni odlična kvota. Sretno!

Screenshot_4.jpg

Dortmund - Koln 1 + više od 3 gola (2.10) bet365

Prvi meč 19. kola Bundeslige se igra danas, gdje će Dortmund ugostiti Kolna. Dortmund je iskoristio priliku i doveo Haalanda koji je odmah napravio učinak i postigao dva gola u prvoj utakmici protiv Augsburga u prošlom susretu. Tu je Dortmund dobio sa 5-3 i nešto slično očekujem i danas. Ove dvije ekipe imaju fenomenalne napade i ovdje apsolutno očekujem više od 3 gola, vjerojatno i pobjedu Dortmunda, te se ovo može i kombinirati na betbuilderu u bet365 kladionici, gdje nam ukupni koeficijent bude 2.10. 

Po meni odlična kvota, s obzirom da se i Koln pokazao kao odličan protivnik koji također postiže golove i sigurno bez greške možemo očekivati golove na obje strane. Međutim, više od 3 gola plus pobjeda Dortmunda je po meni privlačna kombinacija, te ovo sigurno danas neću preskočiti.

Što se tiče izostanaka Zagadou, Delaney i Schmelzer su van stroja. Možda se Delaney i Schmelzer vrate, ali teško da će igrati cijelu utakmicu. Sobiech neće nastupiti za Koln, dok su Bader i Clemens pod znakom sumnje. Sretno svima!

Screenshot_5.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 24.1. u 12:42 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Just now, IzudinB said:

Osasuna - Levante (21:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Cesar Soto Grado (4.70)
Prosjek ekipe 1: 2.95
Prosjek ekipe 2: 2.40
Screenshot_6.jpg

(Koeficijenti 24.1. u 12:49 CET) 

Jedna vrlo primamljiva utakmica za over kartona, međutim, neću ovog puta predviđati ovaj over 5.5, jer mi se čini pomalo prevelikom granicom za ovog suca. Ovdje ću definitivno igrati da će oba tima imati barem po dva kartona na utakmici, a čini mi se privlačnim pogotovo jer oba tima dobijaju skoro pa po tri karton u prosjeku, točnije, Osasuna 2.95, a Levante 2.40.

Timovi se nalaze na sredini tabele, 12 i 13 poziciji, nanizali su nekoliko loših rezultata, pogotovo Osasuna, te će sigurno da se bore za bodove u ovom susretu. Inače kada ova dva tima igraju, uvijek bude zaista veliki broj kartona. U prethodnom susretu je bilo oko 6-7 kartona, kao i u susretu prije toga, sa crvenim kartonima koje su dobili u obje ove utakmice. Oba puta je to bio Levante, te možda ne bi bilo loše odigrati da će biti crveni karton na utakmici, no ipak mi je ova opcija dosta sigurnija gdje se može kombinirati da oba tima dobiju barem po dva kartona a koeficijenti su skoro pa isti.

Što se tiče suca, vidmo da on često daje po pet ili šest kartona u svojim utakmicama, te nešto slično očekujem i ovdje.

Screenshot_8.jpg

Screenshot_7.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 24.1. u 12:55 CET) 

Norveška - Hrvatska // Pobjeda Norveške bet365 288sb - 1,52

Norveška nikada nije bila prvak u rukometu i to bi se moglo promjeniti ovaj put jer svima je jasno, svako ko je pratio ovo EP koliko su Norvežani kvalitetni i mislim da se čudo treba desiti pa da oni ovdje ne odu do zlata. Igraju kod kuće, odmarali su sve najbolje igrače protiv Slovenije, imaju fenomenalno Sagosena koji je trenutno možda najbolji rukometaš na svijetu.. Dakle, imaju sve što im je potrebno da uzmu zlato.

Mislim da će bez problema savladati Hrvate, a koeficijent na njihovu pobjedu je po meni možda i previsok ali ipak ih razumijem jer je riječ o polufinalu i Hrvatska da nema kvalitet ne bi bila tu gdje jeste.

Hrvatska je remizirala samo sa Španijom, ostalo su sve dobili. Češku i Njemačku sa golom razlike, posebno su se mučili protiv Švaba... U finišu su slavili i pokazali su karakter ali i neke slabosti koje bi Norvežani trebali iskoristiti.

image.thumb.png.fdda68084672a390a097ad3d29862540.png

prije 6 sati, tihi372 said:

Treba dodati da Brescia neigra Balotelli njihov najbolji strijelac 5 golova ove sezone,ali podatak da je Milan u 20 kola dao 21 gol i u gostima u 10 utakmica 11 golova ne ulijeva bas povjerenje,a s druge strane opet igraju protiv najgore obrane,ako sad ne daju 2 kad Ce i kome Ce onda,

Mislim da nema smisla gledati Milan prije Ibre, on je samom pojavom cijeli klub digao barem 30%

Milan ima dobar raspored i vjerujem da ce vezati nekoliko dobrih rezultata, pogotovo nakon one injekcije samopouzdanja od proslog vikenda kad su pobijedili 3:2

Evo mene opet nakon sto su me izradili srbi i talijani u vaterpolu. 
za danas igram isto vaterpolo a to je: 

hrvatska-spanjolska 1x 1.55 kvota

mađarska-crna gora 1. 1.40 kvota

sto se tice mađara oni su domacini na ovom prvenstvu i oni nebi trebali imati problema sa crnogorcima i ako bude gusto tu ce suci odigrati vaznu ulogu svi znamo da domacin uvijek ima sudacki poguranac a to se najvise vidi u vaterpolu.

a sto se tice hrvatske ona je na ovom prvenstvu najvise pokazala. Vrlo bitna stvar u ovom susretu je ta sto hrvatska jos nije osigurala vizu za olimpiske igre dok su spanjolci osigurali i samim time mi cemo imat vise zelje i motiva da dobijemo spanjolce 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
    • A ti @mesrine dobro me slusaj, imam poruku i za tebe. Danas ce u prenosu utakmice Partizan vs Barcellona kamera sigurno drzati u kadru i srpske seljake u skupim odelima i lakovanim cipelama u prvim redovima, tik uz teren. Ti kadrovi su namenjeni bas tebi da mislis da se tako zivi u Srbiji. Ja cu ti postaviti ovde jednu fotografiju, da ti objasnim, da pored seljaka postoje i gospoda. Ovo ovde na fotografiji je veliki Bill Gattes, covek koji je promenio svet, a za koga ti u svom tuznom zivotu, nisi ni cuo. I on bi mogao da zivi kao Faraon samo kada bi to hteo. Ali nece. Ovde na fotografiji stoji u obicnom dzemperu i u obicnim pantalonama, u redu, kao i sav obican svet, ispred kioska brze hrane nekog meksikanca. Promenio je ceo svet, a zivi kao i svaki normalan covek, jer je gospodin, a ne seljak.
    • Partizan vs Barcellona, Euroleague, najava meca (drugi deo) Juce sam zapoceo najavu ove utakmice Euroleague, napisao deset stranica teksta, a jos nismo ni blizu analize ili konacnog predloga za kladjenje. Razlog je Faraon u Srbiji, na njemu sam izgubio najvise vremena, i zbog njega nikako da dodjemo do analize i predloga za kladjenje. Faraon u Srbiji, (nastavak od juce) Pravi Faraoni nisu postojali u Skandinaviji, vec u primitivnim civilizacijama, jer da biste bili Faraon, potrebni su seljaci oko vas da vas okruzuju i da prihvataju vas bozanski status. Po mojoj proceni, Partizan je, od kada je Faraon dosao u klub potrosio oko 120 miliona eura necijeg novca, ako racunamo samo onaj deo "na belo", a ako racunamo i deo sto se nigde ne vodi, dakle "na crno" ili ispod stola, onda cak i 150 miliona eura. Za taj novac niste dobili nista, osim iluzije kako se u Srbiji oduvek igrala kosarka, i kako Beograd zasluzuje dva euroligasa. Toliki potroseni novac za nista, treba da stvori iluziju da su Jones, Lundberg, Ntilkina, Davies, Brown, Bonga, Washington srpska prezimena i da se u Srbiji odlicno radi sa mladim srpskim crnim igracima. Moje uopsteno, teorijsko misljenje jeste da se protiv svake budale, svakog psiha, svakog diktatora, loseg vladara, svake vlasti, svake religije ili svakog zla treba boriti samo istinom. Treba uvek i na svakom mestu samo govoriti istinu i nista drugo, to je jedini put, jer nijedan los i zao covek ne voli da cuje istinu. Kada na ovom smesnom Forumu objavite dve analize, i one, na primer ne prodju, vi ne mozete da prodjete bez uvreda ili ponizenja, ili da vam kazu, da ste cirkusant, klovn, ili kao sto je meni kolega @Marko15 rekao da se verovatno yebem sa muskarcima, a ne sa zenama. To je zato sto se podrazumeva neka odgovornost za ono sto kazete, predlozite ili radite. Zeljko Obradovic je direktno po svojoj odluci otpustio sve igrace iz prosle sezone, proglasio ih neznalicama, pa zatim doveo petnaest crnaca po svom ukusu i afinitetu, proglasio ih srpskim igracima, i nakon jos jednog fijaska, proglasio i ove neznalicama. A pri tome, niko u medijima nista ne sme da mu kaze, a kamoli napise, generalni sponzori ne smeju nista da mu kazu, jer ce da se naljuti, a navijaci, kao i svaka sekta, veruju da ce prvog dana bez njega, doci smak sveta. I pri tome jos zivite u kafani, trubaci vam sviraju na uvo, maloletnice sede u krilo, a kafane se zatvaraju samo za vas, a kolege sa Foruma , poput onog @mesrine vam se jos dive, aplaudiraju i jedva cekaju da jednoga dana dodju da vas gledaju uzivo. Sekta Dve reci koje obozavam jesu funkcionalna nepismenost. To znaci da vi znate da citate, ali ne razumete sta to znaci, ili ne razumete sta hoce da kaze budala koja je nesto lupila. Ako psiho kaze da ce za dve godine iznad Srbije leteti leteci automobili, funkcionalno nepismena osoba ne razume zasto psiho to govori. Tako funkcionisu sve religije, tako funkcionise svaka sekta, tako funkcionise svaka propaganda. Zeljko Obradovic nema nameru da ode iz Srbije dokle god bude u mogucnosti da zivi kao Faraon, a i zasto bi odlazio, zar ne? Ubedio je sektu da trofeji i rezultati nisu bitni, ubedio je sektu da za fijasko nije on kriv, vec igraci, ubedio je kolegu @mesrine da se u Srbiji zivi onako kako vidite u direktnom prenosu, prve redove tik uz teren, Ubedio je sektu da on nije u Partizanu zgog rezultata, vec da donese stalnu euroligasku licencu, jer se ljubi u usta sa Bodirogom, direktorom Euroleague. Ubedio je sektu, da je kosarka profitabilan sport, i da Partizan nije drzavni projekat kao i Zvezda, i da je Partizan u stanju da kupi petnaest crnaca od prodaje ulaznica i dresova. Ubedio je sektu da nije tacno da Partizan igra Euroleague samo zato sto nema ruskih klubova, i da nije tacno da se pozivnice placaju milion eura po sezoni. I pri tome niko ne sme da te pita "mislis li da podneses ostavku" i ne samo da ne sme, vec sekta misli da ce se Partizan ugasiti ako Faraon ode. U jednom Real Madridu, jednom Ancelotti-ju koji je Realu doneo tri titule Lige Prvaka, nakon sto te Barcellona demolira sa 0:4 u sred Madrida, odmah se zaljulja klupa, dok Faraonu ako kazes da nema pojma, odmah te proglase da rusis Partizan Istina Prava istina jeste da je Obradovic trenercina koja u Partizanu nema nikakve rezultate, ima zapravo jedan obican fijasko. Istina je i da je Zeljko Obradovic gospodin koji je dosao do statusa Faraona iskljucivo svojom zaslugom i nicijom drugom. Istina je i da je kao osoba i trener postovan u celoj Evropi, osim na utakmicama kada je Zvezda domacin gde ga vredjaju i polivaju govnima i urinom. Istina je da je jedini trener u Evropi koji kada dodje u Zagreb na utakmicu, jos sa aerodroma prvo ode na groblje i polozi cvece na grobove Kresimira Cosica, Mirka Novosela i Drazena Petrovica. Istina je i da je veliki humanitarac i da je ogromne svote novca davao u humanitarne svrhe. Istina je da nikada nije isao "na prvu" tamo gde je novac, istina je da nikada nije bio pohlepan, niti se ikada prema novcu odnosio kao seljak, vec kao gospodin. Istina je i da je tip trenera koji ce uvek pomoci svakom mladom treneru u bilo kom smislu. Kada polupismeni crnac odluci da iz Usa dodje u Evropu da igra kosarku, on u svom mozgu smatra da time nekome cini uslugu. Za crnog polupismenog amera odlazak iz Usa u Srbiju, je kao kada biste vi, kolege sa Foruma trebali sa svojom porodicom da se preselite u Ganu ili Sudan. U Usa nema ispadanja, klubovi ne zive od rezultata, u Usa se i igraci i publika zabavljaju na utakmicama uz kokice i pivo, igraci grese, prave sou, sve je opusteno, a nakon poraza sutra je uvek novi dan. Sa takvim pogledom na sport, a pogotovo na zivot, polupismeni crnac u jednom trenutku dolazi u Srbiju kod trenera koji je tvrd, krut, sa egom i znanjem, i treba da se prilagodi treneru koji ne dozvoljava gresku, koji pravi pritisak jer tako kaze trenerska teorija. Polupismeni crnac koji je u Usa navikao da se debeli ameri od dvesta kilograma dizu na noge ako zakuca ili doda iza ledja, sada u jednom trenutku svoje karijere treba da se prilagodi da poraz u Srbiji od Zvezde znaci i gradjanski rat, da za jednu gresku u dodavanju ides na klupu, i da te na utakmicama u Srbiji gadjaju kesama urina ako igras za protivnicki klub. Da ne govorimo o tome da se u Euroleague igra odgovorna kosarka, da kosarka nije zabava vec rat, da igraci na utakmicama ne mogu da rade sta hoce, vec kako kaze Faraon, pa makar to ne donosilo rezultate. Predlog za kladjenje Necete verovati, dosli smo i do analize, iako imam utisak da sam tek poceo, i da bih najradije sutra napisao i treci deo posta. Moj entuzijazam za ovaj post jesu kvote za koje mislim da su fenomenalne, i to sto u kosarci nema neresenog ishoda. Entuzijazam vidim i u tome sto na ovaj mec gledam kao na rulet. Treba samo da procenite da li da stavite na "crveno" ili "crno", na "par" ili "nepar" Dva dana posta sam ulozio samo radi toga da vas pozovem da se kladite na ovaj mec. Sve cu uraditi, cak i potpuno besplatno, samo da vas pozovem da se kladite na danasnji mec, a poziv da gledate danasnju utakmicu se podrazumeva. Podrska ako se odlucite da odigrate jedinicu na mecu Partizan ima jedan od najgorih startova u Euroleague, dakle imaju dve pobede i sest poraza, a da prakticno uopste nisu imali tezak raspored, iako su isli Fenerbahceu. Ekipa je nova, losa i neuigrana, i kada nisu iskoristili relativno lak raspored, sada mogu samo da se yebu, ili ginu na utakmicama. Danas im dolazi Barcellona, pa Armani, pa idu Zvezdi, pa im dolazi Olympiacos, Zalgiris i Panathinaikos, prvak Evrope. Znaci skoro mesec dana nece izlaziti iz Beograda, nece gubiti vreme na putovanja, moci ce da treniraju koliko hoce. Iako su katastrofalno startovali, osim Fenerbahcea, niko ih nije potopio, dva ili tri poraza imaju na jednu loptu. Svaki rad uvek mora da donese rezultate, to kaze svaka teorija, a posebno rad sa trenerom tipa Obaradovica. Partizan je na dve utakmice, protiv Virtusa u Beogradu i Parisa u gostima imao utakmice u rukama, imao posed lopte i napade za pobede, i nije dobio nijednu utakmicu, Da jesu, sada bi ovde pisao bajke o Obradovicu, i niko ne bi imao nista protiv sto zivi kao Faraon. Sa dve pobeda, nad Barcellonom i raspalim Armanijem, Partizan veoma lako moze da se vrati u igru, pre svega na mentalnom nivou. U Beogradu nikada nije lako igrati, iako ja mislim ako si pravi igrac, onda ti je svejedno da li igras pred jednim gledaocom ili pred 100.000. Dvorana u Beogradu je rasprodata, svaki crnac, cak i ako je nepismen, voli da igra kada te publika nosi, i ako Partizan misli, ili je u stanju da se vrati, ovo danas je prava prilika, cak mislim da je za Partizan danas bolje da igra sa Barcellonom, nego sa Asvelom ili Albom. Publika u Beogradu obozava Obradovica iako zivi kao Faraon, vlast u Srbiji jedva ceka da srusi Obradovica jer je kriticki nastrojen prema svakom zlu, ali ne smeju da ga diraju jer znaju da rizikuju gradjanski rat, tako da budite sigurni da Barcellonu veceras ceka pakao. Dakle, ako je vasa odluka jedinica na mecu po 1,86 podrzao bih vas recima, samo napred, sada ili nikada vise. Podrska ako se odlucite da odigrate dvojku na mecu Najbolja podrska za dvojku jesu reci kolege @Joker93 koji je kao svoj predlog u svetoj Poslednjoj Sansi postavio klizni handicap na Barcellonu; "... Jednostavno ne vidim koga bi ovaj Partizan mogao pobijediti u Euroleague a gdje razbiti sa 10+ razlike s izuzetkom Albe..."  Tacno tako. Mozete vi da pricate sta hocete, mozete da lupetate da je Obradovic osvojio devet Euroleague, sopstvene oci kazu da Partizan nista ne igra, zapravo da igraju kao qurci, da nisu dobili nijednu utakmicu koju bi morali da dobiju, i tacka. Uostalom, Barcellona sigurno ima bolji i kvalitetniji sastav, nosioci igre su vec tri ili vise godine zajedno, cak i kladionice gotovo da nikoga nisu proglasile za favorita, a nijedna trenerska knjiga ne kaze, da mozete da pobedjujete u serijama, ako ne izlazite iz kafane, ili ako vam je vaznije da vam maloletnice sede u krilu, nego kako vam igra ekipa. Sta ja mislim? To je, ipak najvaznije Mislim da je prakticno nemoguce u ovom trenutku da Partizan bude potopljen u sred Beograda uz onakvu podrsku Obradovicu, jer sekta u svojim glavama misli da ako dirate Faraona, zelite da srusite Partizan. Dakle, svi moguci klizni handicapi na domacina u zavisnosti od stepena pohlepe koji imate u sebi. Ne kazem da klizni handicapi na Partizan prolaze ako vam je vaznije da vam trubaci sviraju na uvo, nego kako vam igraci ubacuju loptu iz auta, ali u ovom slucaju, ja sam samo spreman da padnem, ako Barcellona danas potopi Partizan.  
    • NCAAB 00:30h  Kansas Jayhawks  1,40  4/10 bet365 Edit: Won (Koeficijenti 12.11.2024.g. u 21:08 CET) Koeficijenti su podložni promjenama  
    • 12.11./Ice Hockey/Champions League/Tappara-Farjestad BK/team total-Farjestad over 1,5 goals(1,22)Bet365
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use