Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 23.1.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Guimaraes - Porto BTTS (1.80) bet365

Neće ovo biti lagan zadatak za Guimaraes u kupu protiv Porta, jer oni u ovaj susret ulaze nakon razočaravajućeg niza. Domaćini su se mučili sa konstantnošću tijekom posljednjih par mjeseci i uspjeli su ostvariti samo šest pobjeda u posljednjih 18 utakmica koje su igrali. Uz tu formu, Vitoria Guimaraes ima razočaravajući rekord protiv Porta. Oni su uspjeli da ih pobijede samo dva puta u posljednjih 31 međusobnu utakmicu.

Porto je na drugoj strani uživao u dobrom periodu u posljednje vrijeme. Oni u ovaj meč ulaze nakon što su pobijedili sedam od posljednjih osam utakmica na svim natjecanjima. Porto je izgubio samo jednu u posljednjih 14 utakmica i pobijedio je 12 u tom periodu. Međutim, vjerujem da će u ovoj utakmici oba tima postići gol.

Obje ekipe su postizale i primale golove u posljednje vrijeme, tako da očekujem nešto slično i ovdje. Porto nije sačuvao mrežu već u posljednjih pet utakmica, dok je Victoria bila efikasna u napadu i nisu uspjeli postići gola samo u tri od posljednjih 16 utakmica. Očekujem golove na obje strane. Sretno!

Screenshot_99.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 22.1. u 18:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Široki Brijeg - Sloboda Tuzla | H1 -7.5 (1.825) 1xbet

Košarkaška utakmica iz Aba 2 lige. Široki će dočekati Tuzlake u 18 sati. Široki igra prilično dobro u drugoj ligi ove sezone. Oni su nadomak doigravanja za Abu 1 i trenutno se nalaze na petoj poziciji sa rekordom od 9-7, dok imaju i utakmicu manje od SPlita, koji je na četvrtom mjestu. Široki Brijeg je danas veliki favorit na svom terenu, a sa pobjedom bi došli na tu poziciju koja vodi u doigravanja.

Oni kod kuće imaju samo jedan poraz i to protiv najbolje ekipe u ovom natjecanju, Borca iz Čačka. Oni na svom terenu ostvaruju sve pobjede skoro pa svaku sa dvocifrenom razlikom, dok ih nitko nije nadigrao pored spoemnutog Borca, tako da ih ja ovdje vidim kao pobjednike.

Kada je Sloboda Tuzla u pitanu, oni imaju pretposljednje mjesto na tabeli uz rekord 5-11. Tuzla je jednu od tih pobjeda koje su ostvarili ove sezone ostvarila upravo protiv Širokog, kojeg su tada pobijedili sa 88-86, međutim, oni se kasnije sastaju u domaćoj ligi gdje Široki Brijeg ostvaruje pobjedu sa 22 koša razlike. Ujedno je Sloboda i najlošija gostujuća ekipa tako da mislim da će oni ovdje izgubiti barem sa 8 i više koševa razlike.

Screenshot_101.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tranmere - Watford 2 (1.80) bet365

Tranmere je u prvom susretu protiv Watforda napravio zaista senzacionalan povratak. Oni su  uspjeli da stignu tri gola zaostatka protiv Watforda. To je zaista bilo iznenađenje, no nisam siguran da li im ide u prilog to što igraju još jedan meč. Svaka čast Tranmereu, ali misim da nakon loše serije rezultata u League 1, oni nemaju što tražiti ni ovdje. 

Nisu pobijedili u posljednjih pet utakmica u prvenstvu, dok se taj niz produžava i na sedam ako uvrstimo sva natjecanja. Trenutno se nalaze na 21. poziciji u svojoj League 1, to jest trećem rangu natjecanja u Engleskoj. Oni su prošlog tjedna igrali protiv Ipswicha, ali su poraženi na domaćem terneu sa 2-1.

Što se tiče Watforda, oni su igrali prošle godine u finalu FA kupa, međutim, poraženi su od Manchester Cityja, što je možda za njih bila najveća utakmica u povijesti. U posljednje vrijeme igrjau dosta bolje, nemaju poraza u posljednjih šest utakmica, ako ne računamo taj iznenadni remi protiv Tranemerea.

Dobra igra u posljednje vrijeme se odrazila na tabeli, gdje su se izvukli iz zone ispadanja, ali samo su jednu poziciju iznad te crvene zone. Oni su u prethodnom kolu remizirali (0-0) protiv Tottenhama, ali su mogli i pobijediti, samo da Deeney nije promašio penal. Po mom mišljenju je Watford morao riješiti ovu utakmicu na svom terenu, ali eto sada će morati to da urade u gostima.

Ove dvije ekipe dijeli dvije lige, velika razlika u kvaliteti, tako da pobjeda Watforda ne bi smjela izostati. Sretno!

Screenshot_102.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 23.1. u 13:51 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Wolves - Liverpool BTTS (1.90) bet365

Posljednja utakmica ovog kola engleske Premier lige. Vukovi imaju dobru priliku da prestignu Tottenhama i Uniteda ako ovdje uzmu barem bod. Oni imaju prednost domaćeg terena i mislim da mogu postići barem taj jedan gol, a tko zna, možda uzmu i neke bodove, jer će ovdje sigurno svi igrati na pobjedu Liverpoola.

Liverpool naravno najbolji tim u ligi naveliko i oni su u odličnoj formi, te ako nastave sa ovom igrom do kraja sezone bi mogli proći bez poraza. U ovoj utakmici od Liverpoola očekujem barem taj jedan gol, ali mislim da će oni postići i više, pogotovo ako Vukovi postignu taj jedan. Uglavnom, ne bi igrao na pobjedu, sve je moguće, iako Liverpool igra odlično, dosta sigurnija opcija mi je na golove, iako je koeficijent veći.

Vukovi su jaka momčad i zaista su u prošlom susretu protiv Liverpoola parirali ovoj ekipu, dok im je čak i gol u toj utakmici poništen jer je bio iz ofsajda, koji nije ni postojao, ali eto var je presudio u korist Liverpoola. Po meni je ovdje super oklada na to da će oba tima postići gol.

Igrači koji će nedostajati za Liverpool su Clyne, Keita, Milner, dok su Lovren i Shaqiri pod znakom sumnje. Na drugoj strani su svi spremni za Vukove, samo nema Vingarea. Sretno!

Screenshot_107.jpg

(Koeficijenti 23.1. u 17:33 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, thescaaar said:

Veceras jedan double.  Liverpool pobjeda, Watford pobjeda. Ukupni koeficijent 2.96, sasvim dovoljno... jos da prodje ?

Nebi se baš složia Liverpool,ako si gleda zadnji meč dosta su djelovali umorno,na to mislim pred kraj utakmice,ako se ne varam zamjenjeni su Mane i Firmino,druga stvar Liverpool 43% svojih golova prima od 75 min pa na dalje,a Wolvesi zabijaju u 36% slučajeva svoje golove od 75 minute pa na dalje.Tako da mislim da bi danas ljudi mogli padati ka na Junajtedu jučer

Link to comment
Share on other sites

Wolvs vs Liverpool    1X       ( ali samo kao pocetak cekanja (ne)pobede Liverpoola )

 

Vecina kaze da je Liverpool trenutno najbolja ekipa na svetu. Mi (manjina) kazemo da nisu najbolji ni u Engleskoj, a kamoli u Evropi. Ako su stvari onakve kako kaze vecina, oni nece izgubiti ni jednu utakmicu do kraja sezone, jer su najbolji na svetu, zar ne? Ja ne pristajem da budem vecina, pa od danas igram protiv njih. Ako ne izgube ni jednu utakmicu do kraja sezone, verovatno cu postati klosar i neznalica. Ako barem jednu utakmicu ne pobede, bicu najsrecniji covek na svetu, jer ne pripadam vecini.

Dakle, ovo nije analiza. Ovo je konstatacija. Cekam da Liverpool ne pobedi, i pocinjem od danas. Ako pobede, sledece kolo, moram da uvecavam iznos na igru protiv njih, i tako sve do petog meseca. Ili ce oni pokazati da su zaista najbolji na svetu, jer niko ne moze da ih pobedi, ili cu ja pokazati da je disciplina u kladjenju majka dobrog kladjenja.

Posto nema analize, boli me qurac za sastave timova, povredjene, sta kome treba, odnose u svlacionici, boli me qurac za vremensku prognozu i da li ce stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta. Danas krecem sa duplom sansom na Wolvse, dakle 1X na kvotu od 2,15. Ako padnem, vec za tri dana me ceka utakmica FaCupa protiv Shrewsbury-a, pa opet za tri dana protiv West Hama, pa opet za dva dana protiv Southamptona, pa protiv Norwicha, pa protiv Atletico Madrida, pa.....

Koliko sam siguran, koji je rezon da cekam da Liverpool ne pobedi; prvo, najvise me motivise da idem uz qurac vecini. Drugo, imaju odlican raspored da negde kiksnu. Do 15.02 igraju cak PET UTAKMICA, od cega CETIRI UTAKMICE NA STRANI. Kao trece, nikada ne potcenjujte glupost fudbalera, i njihov mentalni sklop, narocito crnaca, kojih je Liverpool pun.

Mogucnost da propadnem, rizik da Liverpool sve pobedi do kraja; Od 09.08 kada je za njih pocela zvanicna sezona, Liverpool je odigrao 32 zvanicne utakmice. Na svim zvanicnim utakmicama ove sezone, imaju skor 28 POBEDE, 2 remija i SAMO dva poraza, od Napolija u Ligi Prvaka i Aston Ville u bezveznom kupu. Treba li da se bojim Liverpoola zbog ovog podatka? Treba li da se uplasim Liverpoola i da se do kraja sezone  kladim na njih, da ce sve pobediti???' Ne...ne...ne..ne i ne. Samo hrabro popo64, Wolvsi su odlicna ekipa za pocetak cekanja (ne) pobede Liverpoola. Samo hrabro, danas 1X protiv "najbolje ekipe na svetu" 

Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Crvena Zvezda AH -9.5 Barcelona (1.57) bet365

Zvezda gostuje jednom od najvećih favorita za osvajanje Eurolige, i to bez Branka Lazića, Dejana Davidovca, Marka Jagodića-Kuridže a upitan je Stratos Perperoglou, sva četvorica bitni igrači. Zvezda igra poprilično dobro na EL gostovanjima u posljednje vrijeme, ali ovo objektivno nije utakmica u kojoj može očekivati bilo šta. U posljednja tri međusobna duela u Kataloniji Barca je ubjedljivo slavila, a u prethodne dvije utakmice Zvezda je ubacila tek po 54 poena (88:54, 67:54). Barcelona je poražene u tri od četiri posljednje utakmice u EL, ali u prošlom kolu ostvarili su važnu pobjedu protiv Fenerbahcea u Istanbulu, koja će im svakako dati krila u nastavku takmičenja, gdje slijedi borba za što bolji plasman uoči četvrtfinala.

Link to comment
Share on other sites

prije 8 sati, MaliMisko12 said:

Nebi se baš složia Liverpool,ako si gleda zadnji meč dosta su djelovali umorno,na to mislim pred kraj utakmice,ako se ne varam zamjenjeni su Mane i Firmino,druga stvar Liverpool 43% svojih golova prima od 75 min pa na dalje,a Wolvesi zabijaju u 36% slučajeva svoje golove od 75 minute pa na dalje.Tako da mislim da bi danas ljudi mogli padati ka na Junajtedu jučer

Prosao na Liverpool a pao na Watford :(

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use