Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 22.1.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Leicester - West Ham (20:30) bet365
Sudac: David Coote (3.88)
Prosjek ekipe 1: 0.96
Prosjek ekipe 2: 1.95
QY3Rf54.jpg

Tottenham - Norwich (20:30) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.19)
Prosjek ekipe 1: 2.30
Prosjek ekipe 2: 2.09
3AZbeHV.jpg

Manchester United - Burnley (21:15) bet365
Sudac: Jonathan Moss (3.73)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.78
TuOxlYJ.jpg

(Koeficijenti 20.1. u 18:57 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Evo i mene nakon dugo vremena da i ja napisem neku analizu. Moj fokus ce danas biti na vaterpol evropsko prvenstvo. 
igra se cetvrt finale a na rasporedu su 4 utakmice i mislim da favoriti nebi trebali imati problema za prolazak dalje. 

hrvatska - grcka 1.  1.4 kvota

svi znamo kava smo mi reprezetacija u vaterpolu i netreba previse trositi rijeci na nase jos jedan podatak da love olimpiske igre i ako misle tamo ici moraju osvojiti ovo prvenstvo

Italija - crna gore 1. 1.45 kvota

svi znamo da crna gora vise nije tako dobra kao sto je prije bila a talijani ko talijani uvijek u vrhu 

Srbija - spanjolska 1. 1.45 kvota 

svi znamo tko je srbija trenutno uz hrvatsku najbolja reprezentacija u vaterpolu i iznenadilo me ovoliko velka kvota na srbe al mislim da bez problema oni to dobijaju

sretno tko prati

prije 14 minute, ikotipster said:

Evo i mene nakon dugo vremena da i ja napisem neku analizu. Moj fokus ce danas biti na vaterpol evropsko prvenstvo. 
igra se cetvrt finale a na rasporedu su 4 utakmice i mislim da favoriti nebi trebali imati problema za prolazak dalje. 

svi znamo kava smo mi reprezetacija u vaterpolu i netreba previse trositi rijeci na nase jos jedan podatak da love olimpiske igre i ako misle tamo ici moraju osvojiti ovo prvenstvo

svi znamo da crna gora vise nije tako dobra kao sto je prije bila a talijani ko talijani uvijek u vrhu 

svi znamo tko je srbija trenutno uz hrvatsku najbolja reprezentacija u vaterpolu i iznenadilo me ovoliko velka kvota na srbe al mislim da bez problema oni to dobijaju

sretno tko prati

Ispratit ću ovo ,kvote su dobre ,a što si rekao već favoriti bi trebali dobit.

prije 22 minute, ikotipster said:

sretno tko prati

prije 7 minute, KW8 said:

Ispratit ću ovo ,kvote su dobre ,a što si rekao već favoriti bi trebali dobit.

Pratim i ja definitivno. Sve tri para idu na listić. Hvala @ikotipster, nadam se da ćeš nas častiti svojim tipovima svakodnevno! :)

Austrija - Bjelorusija | Više od 60.5 (1.80) bet365

U ovoj utakmici očekujem dosta golova. Odigrao sam granicu od 60.5 na bet365 kladionici, jer vjerujem da bi mogla biti pređena. Ako nađete u nekoj drugoj kladionici i manju granicu, definitivno odigrajte. Evo ima i na 1xbetu ali je nešto manja kvota. Na unibetu također ima granica ista kao i na bet365 kladionici, koeficijenti su tu negdje.

Po meni je ovdje sve jasno, utakmica nema nikakav značaj i mislim da će ovo biti više utakmica za publiku, očekujem spektakl. Vidjeli smo kako se u utakmicama AUstrije i Bjelorusije igralo vrlo brzo, forsirao se brži tempo, te nešto slično očekujem i ovdje, jer je ovo posljednji meč za obje ove reprezentacije na ovom Europskom prvenstvu. Mislim da može biti preko 60 golova. Sretno!

Screenshot_74.jpg

Screenshot_75.jpg

Screenshot_73.jpg

(Koeficijenti 21.1. u 19:12 CET) 

Duvnjak over 4.5
Hrvatska ima najgoru statistiku izvodjenja sedmeraca od ozbiljnih repki na ovom prvenstvu. Pucali su svi osim golmana i jedino se Duvnjak pokazao dobrim i Cervar je izjavio da ce on od sada biti prvi izvodjac. Cindrica danas nema tako da ocekujem Duleta na 40+ minuta, 2-3 gola iz igre i 2-3 sedmerca ce biti dovoljno.

GL

Hrvatska - Španjolska 2 (1.45) bet365

Igra se posljednja utakmica drugog kruga u kojoj će se sastatit Hrvatska i Španjolska. Ovo je utakmica za prvo mjesto u skupini. Hrvatska i Španjolska do sada imaju po šest pobjeda, što je maksimalan broj i ovdje nas sigurno očekuje velika borba na terenu.

Po mom mišljenu su Španjolci dosta više pokazali na ovom europskom prvenstvu i mislim da su oni prvi favoriti za osvajanje titule.

Na drugoj strani imamo Hrvatsku koja igra dobro ali također imaju i dosta oscilacija u svojim utakmicama, nakon što su jedva savladali Njemačku nakon tog preokreta i Češku sa golom u posljednjim sekundama susreta kojeg je postigao Stepančić. 

Španolska je svoje protivnike dobijala bez ikakvih problema, te su favoriti za pobjedu. Mislim da će Španjolci pobijediti večeras. Sretno!

Screenshot_78.jpg

(Koeficijenti 21.1. u 10:30 CET) 

prije 1 minutu, barakuda said:

U domacim kladionicama 1.7, planiram to odigrati vec par dana. 

Btw, Cindric propusta Spanjolce

Cindrić otpao za Španjolsku, ne zna se hoće li biti spreman za polufinale Eura

LUKA CINDRIĆ neće igrati sutra protiv Španjolske u odlučujućoj utakmici skupine na Europskom prvenstvu, javlja Gol.hr

Cindrić nije uspio zaliječiti ozljedu mišića koji je i dalje natečen i stoga ga izbornik Lino Červar ne želi opterećivati ako postoji i najmanja nada da nastupi u polufinalu koje je na rasporedu u petak.

Hrvatska protiv Španjolske igra u srijedu od 16 sati i pobjeda donosi prvo mjesto skupine, potencijalno i lakši ždrijeb u polufinalu natjecanja budući da bi se izbjegla Norveška.

Cindrić nije igrao ni protiv Češke u ponedjeljak u pobjedi Hrvatske 22:21.

Slažem se sa kolegom, očekujem veću minutažu za Duvnjaka, pogotovo nakon ovog izostanka Cindrića. Ako je Čevrar izjavio da će on pucati sedmerce, onda je to još jedan plus i mislim da bi ovdje mogao ići over. Do sada smo ga igrali Under zbog manjka minutaže, ali mislim da on u tih 40 minuta može preći ovu granicu.

Pronašao sam koeficijent od 1.90 u unibetu. Sretno nam večeras!

Screenshot_79.jpg

Maqueda over 3,5@1,85

Spanjolci su napravili zamjenu u rosteru, umjesto Fernandeza(dosad zabio 26 golova) je u sastavu Daniel Dujshebaev. Fernandez je dosad zabio 26 golova isto kao njegov kolega na mejstu desnog vanjskog Maqueda. Maqueda je nesto veci potrosac lopti a dosad je protiv Latvije i Ceske ostao ispod ove margine dok je Njemackoj zabio 4, Nizozemskoj 6, Austriji 6 i Bjelorusiji 6.

Manchester United - Burnley // Over 1,5 golova u prvom poluvremenu bet365 288sb - 2,75

Fudbaleri Mančester Junajteda ne igraju baš najbolje ove sezone, ali kada se sve sabere i oduzme, možda je ovo zapravo i njihova realnost, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na petom mjestu koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope. Sigurno je da će izabranici Ole Gunara Solskjera učiniti sve što je u njihovoj moći da na kraju dođu do četvrtog mjesta i plasmana u Ligu šampiona, ali je sigurno da će to biti izuzetno težak zadatak pošto Čelsi ima čak šest bodova viška, sinoć su kiksali tako da je ovo idealna šansa da se primaknu na samo 3 boda zaostatka.

U prošlom kolu su "crveni đavoli" doživeli poraz na gostovanju kod Liverpula, a taj meč je završen rezultatom 2:0. Mančester Junajted igra sjajno na svom terenu u poslednje vreme i mišljenja smo da se zbog toga pitanje pobjednika na ovom susretu neće dovoditi u pitanje nijedne sekunde. Svakako će izabranici Ole Gunara Solskjera pokušati što prije da dođu do gola zato i predlažem golove u 1 poluvremenu.

Što se tiče Barnlija, kako vrjeme prolazi tako i ova ekipa pruža sve slabije partije i djeluje da će se do poslednjeg kola boriti za opstanak iako je situacija prije samo nekoliko kola izgledala dosta bolje. Naime, u ovom trenutku se Barnli nalazi na 14. mestu na tabeli i ima pet bodova viška od ekipe koja će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang engleskog fudbala. Ipak, u prošlom kolu je Barnli prekinuo svoju crnu seriju i konačno došao do jedne veoma važne pobjede i to na svom terenu protiv Lestera, nakon velikog preokreta.

image.thumb.png.523aa50c30e5fae7d66f7a7b29400964.png

Tottenham - Norwich // Betbuilder bet365 288sb - 1,95

Koliko sam sam para digao preko betbuildera ove sezone, pa to je strašno. Zadnjih mjeseci 80% klađenja mi se svodi na betbuilder i kombinaciju tipova na jednoj utakmici. Smatram da je tako mnogo lakše pogotidi tipove nego na različitim utakmicam. Nije da smatram, nego znam da je lakše jer kao što rekoh, digao sam dosta keša u zadnje vrijeme ovako.

Ovdje je Tottenham favorit i očekuje se pobjeda Tottenhama ali idem ipak na sigurniju varijantu. Igram sa će na utakmici biti manje od 3.5 goloa a i da Tottenham uzme pobjedu u bilo kojem poluvrmeenu. Tottenham je na tabeli trenutno na osmom mjestu sa 31 bodova dok je Norwich na samom dnu (20. mjesto) sa samo 17 bodova.

Tottenham je trenutno u krizi. Ozlijedio se najbolji napadač i strijelac (Harry Kane) koji je dao 11 golova ove sezone za Tottenham. Od kada Kanea nema Tottenham je upisao samo jednu pobjedu u zadnjih 6 utakmica sta je jako loše a ono što je pozitivno za ovaj par jer su u svi šest utakmica išli na manje od 3.5 gola što nekako i ide uz Mourinha i njegov stil igre. 

Sve u svemu ja mislim da danas Tottenham uzima tri boda ovdje a čak se i isplati manje od 2.5 gola odigrati. Sretno svima koji isprate.

image.thumb.png.7f7acd8deac20d74365547889ae37e93.png

Španija - Hrvatska //  Pobjeda Španije bet365 288sb - 1,47 ( U slučaju neriješenog rezultata računa se kvota 1.00)

Pred poslednje kolo druge faze na Evropskom prvenstvu za rukometaše poznata su tri polufinalista. Iz Grupe 1 u borbu za medalju idu Hrvatska i Španija, a u iz Grupe 2 sigurna je Norveška, dok će posljednji polufinalista da bude Slovenija ili Mađarska.

Hrvati i Španci imaju svih šest pobeda dosad i u Beču će danas igrati za prvo mjesto i vjerovatno izbjegavanje strašnih Norvežana u polufinalu. Kauboji će za duel protiv Furije da budu oslabljeni neigranjem najboljeg rukometaša. Luka Cindrić as Barselone, povredio je mišić. Nije igrao u ponedeljak protiv Češke, a neizvjestan je i za petak kada se igra polufinale u Stokholmu.

Španci su šampioni Evrope. Brane krunu od pre dvije godine iz Hrvatske. Na ovo prvenstvo su stigli sa iskusnim sastavom. Najstarija su selekcija na šampionatu, sa prosjekom godina od 30,6. Prva zvjezda je ljevoruki bombarder poljskog Vive Kjelcea Dujšejbajev koji će biti najveća pretnja po gol Šega. Dakle Špancima je dovoljan remi a kako igraju na ovome šampionatu vrlo lako je moguće da sa maksimalnim učinkom odu u polufinale. Ipak idemo na sigurniju varijantu a u slučaju remija računat će se kvota 1.00.

image.thumb.png.2ad6863f22da74a28933e7befc04960d.png

Hrvatska - Španjolska | Karačić više od 3.5 (1.90) 1xbet

Kao što smo već i govorili, posljednje kolo grupne faze rukomentnog Europskog prvenstva, gdje će Hrvatska da se sastane sa Španjolskom u borbi za prvu poziciju. U ovom susretu bi poraženi gotovo sigurno trebao igrati protiv Norvežana u polfuinalu, tako da su ulozi veliki. 

Da ne dužim mnogo, moj prijedlog ovdje ide na over 3.5 gola Igora Karačića. Centralni bek Hrvatske koji je odmarao protiv Češke Republike. Protiv Nijemaca je postigao sedam golova, protiv Austrije dva gola, Srbije tri, te s obzirom da nema Cindrića zbog ozljede, to znači vjerojatno i više minuta za Karačića. Bila je ova granica 2.5 na 1xbetu, ali se povećala u posljednjih par minuta, dok sam pisao analizu, međutim, vjerujem da bi ova granica od 3.5 također trebala biti pređena. Koeficijent je dosta veći u 1xbetu, dok je na unibetu 1.66. Sretno!

Screenshot_91.jpg

Elche - Athletic Bilbao 2 (1.65) bet365

Elche je ekipa koja igra u segundi i trenutno se nalaze na devetoj poziciji. Oni igraju nešto lošije na domaćem terenu, nego u gostima i po meni je to još jedna prednost za goste. Glavna prednost za Athletic Bilbao u ovom susretu je to što oni ovaj kup zaista shvataju ozbiljno i siguran sam da će izaći sastav od kojeg očekuju pobjedu.

Bilbao se naravno natječe u Primeri i trenutno se nalaze na osmoj poziciji. Inače igraju tvrdo na mali broj golova, dok imaju i drugu najbolju obranu u ligi. Činjenica da su već 23 puta osvojili Kup Kralja nam dovoljno govori o njihovoj ambiciji u ovom natjeacanju. Gosti su dosta kvalitetniji tim i očekujem pobjedu. Sretno!

Screenshot_92.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 22.1. u 14:51 CET) 

Hrvatska - Španjolska - F.Sole (više od 3,5) (1,65) (PSK): Sole je desno krilo Španjolske ,brz i hitar igrač ,nakon ove sezone prelazi u PSG i to je samo potvrda da se radi o dobrome igraču. Ovo prvenstvo igra dobro ,imajući u vidu da će se naši vjerovatno više fokusirati na pivota Španjolske ,Dušebajeva mislim da će Sole imati dosta prostora dns. Ima dobru minutažu na prvenstvu ,prednost je što puca sedmerce i bez obizira što utakmica nema neki značaj nadam se da će dobiti minute i da može uz sedmerece ovu granicu proći.

Portugal - Mađarska 2 (2,65) (PSK): Iako su me Mađari već 2 puta zeznuli (prvo dobili Sloveniju tad san na Sloveniju igru pa na njih kontra Švedske izgubedns ću ih opet uzeti pa šta bude. Saznat ćemo rasplet u drugoj grupi gdje Mađari imaju šasne ,moraju dobit Portugalce i nadati se kiksu Slovenije protiv Norveške. Uzimam Mađare kojima je utakmica bitnija nego Portugalcima ,koji su zaista ostavili dobar dojam ,vjv se i oni žele oprostit pobjedom ,ali nadam se da odlični Mikler i Balogh neće to dopustiti. Jedina stvar koja me malo brine je što kasnije sigurna Norveška koja je prošla može birati sebi protivnika jer će Hrvatska i Španjolska odigrati svoju utakmicu ,a Norvežani mogu i opuštenije jer prošli su a Slovenci će sigurno gristi ako Mađari dobiju. Nadam se da do svega toga neće doći ,Mađari nek odrade svoje ,a kasnije šta bude.

Za kraj još Vaterpolo: Hrvatska - Grčka 1 (1,30): Ovdje očekujem pobjedu naših. Bolji smo od Grka koji su koliko vidim slabiji na golmanskoj poziciji i na poziciji ljevaka gdje im fali taj pravi. Tucak je rekao da se za Grčku pripremaju već od Nedjelje - Ponedjeljka. Grci nas nikad nisu dobili na Epu-u u 10 susreta ,naravno tradicije su tu da se ruše ,ali Grci su dosta lošija ekipa od Hrvatske. 

Hrvatska - Grčka // Pobjeda Hrvatske bet365 288sb - 1,22

Četvrtfinalni duel Evropskog šampionata za vaterpoliste, zadnji meč sa početkom od 20:30min sastaju se Hrvatska i Grčka. Hrvati su u dosadašnjem djelu šampionata na maksimalnom učinku, prošli su skoro pa lagano do sada, jedino neizvjestan meč su odigrali sa crnom gorom pobjedivši je 11:10. Na toj pobjedi mogu da se zahvale Luki Bukiću koji je postigao 3 pogodka.

Podbacio je Maro Joković koji je imao samo 1 pogodak iz 7 pokušaja. Dobili su još Njemce 17:9 i Slovačku 16:4. Grčka je upisla poraz u 1 kolu od Italijana 10:6 pa su vezali 2 pobjede u grupi, pobjedivši Francusku 12:10 i Gruziju 17:10 . U osmini finala su odigrali i najbolji meč na šampionatu, pobjedivši Rumuniju 14:7 i tako zakazali četvrtfinalni duel sa Hrvatima.

Grke je predvodio do pobjede sjajni Genidounias sa 6 pogodaka, koji će sigurno i večeras biti najveća uzdanica Grka. Kapotsis, Papanastasiuo i Gounas su takodje još najveće uzdanice Grka. U aprilu 2019 u evropa kupu Hrvati su dobili grke u medjusobnom duelu 13:11, tako da i danas ih smatram izrazitim favoritomia ovdje.

1.thumb.png.ff0810e6091b72da1deab5c74ce7ef94.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Crvena Zvezda vs Partizan, Euroleague, najava meca, drugi deo Sede vlasi, bore na licu i dvadeset kilograma viska Zeljka Obradovica su vidljivi znakovi bioloskog starenja. I to takodje ne kazem ja, vec biologija. Teorija takodje kaze da je pravo zivotno doba da napravis nesto od svog zivota kada imas vise od 25 godina, kada nemas nikoga ko zavisi od tebe, kada nemas racune iza sebe, ili kada si spreman da ulazis u rizik. Kada imate 40 ili 50 godina, vi jeste zreliji i racionalniji, ali imate i porodicu, imate nekoga ko zavisi od vas, pa ste vec mnogo manje spremni da preuzmete velike rizike. Ovu teoriju je u praksi potvrdio i sam Obradovic, jer je sve svoje najvece uspehe, ostvario bas kako kaze i teorija.  U Srbiju se vratio jer je odlucivao srcem, a ne razumom. A teorija kaze da sve greske moraju i da se plate. Teorije kazu da sa 64 godina zivota veoma tesko pristajete da se menjate, menjaju vam se i prioriteti, i u tim godinama najmanje sto je potrebno jeste da rizikujete. Potreban vam je mir, sigurnost i da uzivate. A kada to hocete u Srbiji, i uz to odlucite srcem, a ne razumom, onda svakako mora takva odluka i da se plati tako sto cete slusati kako vam 20.000 umno poremecenih bolesnika skandira u direktnom Tv prenosu da ste turcin i da treba da se napusite qurcine. Kada je Zeljko Obradovic poceo da se bavi trenerskim poslom, nije bilo ni interneta, ni mobilnih telefona, ni drustvenih mreza, a u vecem delu Srbije nije bilo ni struje. U to vreme se treniralo deset sati dnevno, i trener je bio sveto bice. Danas profesionalni igraci po Kolektivnom Ugovoru ne mogu da treniraju vise od dva i po sata dnevno, a pripreme pred pocetak sezone zakonom ne mogu da pocnu vise od dvadeset dana pred pocetak sezone. A ja bih dodao da ce za nekoliko godina igraci lupati samare trenerima koji odluce da ih menjaju u toku igre. A ima jos nesto. Ja sam siguran da pitamo kolege sa Foruma da nam objasne u kom delu Usa se nalaze savezne drzave Idaho, Wisconsin, Alabama ili Delavare da pola Foruma ne bi imalo pojma. A onda vi ocekujete da polupismeni crnac koji dolazi iz Nebraske uziva sto dolazi u Srbiju, i sto se od njega trazi da razume sta je beogradski derby i da se od njega trazi da se baca na glavu igrajuci protiv Zvezde. Hteo sam da kazem da je Zeljko Obradovic najbolji trener na svetu starog kova sa savrsenim teorijskim trenerskim principima. Ali i osoba sa 64 godine na pogresnom mestu i sa dolaskom nekih drugih vremena. Nijedan polupismeni crnac nije spreman niti je navikao, niti razume zasto je pobeda nad Zvezdom pitanje zivota ili smrti, zasto se trener toliko dere na njega, i zasto nakon samo jedne obicne greske bude zakucan ekserima za klupu. Nijedan polupismeni crnac ne razume zasto se od njega u Srbiji ocekuje da protiv Crvene Zvezde mora da se baca na glavu, kada je u njegovoj crnoj glavi kosarka samo obicna zabava. Upravo sam vam potpuno besplatno napisao zasto su rezultati Partizana takvi kakvi su, i zasto je danas kvota na Zvezdu 1,35-1,40 kao i koji su razlozi da Zeljko Obradovic promeni ceo roster, a da Partizan izgubi vec cetiri utakmice kod kuce, iako je sezona tek pocela Prognoza za kladjenje Petorica kolega sa Foruma su jos u ponedeljak, tri dana pred pocetak utakmice podrzala Crvenu Zvezdu. Oni koji su pokvareniji i vise zli su svoje predloge postavili kroz klizni handicap, dok su kolege sa pozitivnom licnosti u sebi odigrale cistu jedinicu. Postoje barem deset razloga zasto su to dobri predlozi, pod uslovom da se utakmica igra na papiru, a ne na parketu. Prvi razlog je svakako roster, Crvena Zvezda svakako ima bolji roster i tu nema sta da se prica. Drugi razlog je svakako sirina rostera, gde Zvezda takodje ima mnogo vise upotrebljivih igraca. Treci razlog je sto grk na klupi Zvezde koristi gotovo sve igrace, dok Obradovic cak i kada je imao duplo bolju ekipu, uvek je igrao sa sedam-osam igraca. Cetvrti razlog jeste forma, pozicija na tabeli, opsta slika tima, i za to uopste necu da trosim tastaturu. Peti razlog je svakako trenutna situacija u klubu, gde je u Zvezdi sve relativno mirno, dok je u Partizanu pravi raspad sistema, i jos niko nista ne sme da kaze Faraonu, iako ne izlazi iz kafane. Sesti razlog je naravno domaci teren, gde niko iz rostera Partizana uopste ni ne zna sta ga veceras ocekuje. Sedmi razlog je pritisak gde Partizan ako ovo izgubi ostaje u rangu Albe, a tek treba da igra sa Olympiacosom, Zalgirisom i Panathinaikosom. Osmi razlog jesu kvote kladionica koje jasno sugerisu ko je favorit, a deveti razlog je sto kvota osim sto favorizuje Zvezdu, jos i pada. Deseti, a mozda bi trebalo da bude prvi razlog jeste navijacka opredeljenost Psiha (Predsednika Srbije) Sve ovo je teorija kada bi se utakmica analizirala na osnovu onoga kako stoje stvari na papiru, i kada bi se derby igrao na papiru, a ne na parketu. Ono sto me brine jeste iskustvo padanja. Na primer, kao kada je Milan izgubio od Parme, pa ga Liverpool demolirao u sred Milana, a ja onda odigrao duplu sansu 1x na Inter u gradskom derby-ju a Milan lagano dobio. Ili na primer, kada nikada u zivotu ne igram na Dinamo, pa ih onda odigram kod kuce, takodje duplu sansu 1X protiv Hajduka, a oni izgube 0:1. Postoje samo dva nacina kako bi Partizan mozda mogao da pobedi. Jedan je da se veceras bacaju na glavu, da ih ide kao sto je Zvezdu islo u sred Istanbula kada su demolirali Fenerbahce, a koji je danas prvi na tabeli, kada sam takodje pao, a da Crvena Zvezda odigra najgoru utakmicu u zivotu. Drugi jedini moguci nacin da Partizan dobije jeste da se nekako dovuce do kraja utakmice, a da ne gubi, i onda u nekoj drami, jednim potezom nekako, a ne znam kako, resi utakmicu. I za kraj, moj prvi predlog za kladjenje je svakako prognoza da ce se Aba League raspasti u narednim godinama, i da ce je direktno srusiti srbi, kao sto su srusili sve do sada. Aba League ce direktno srusiti dva zla, sadasnji predsednik srpskog Kosarkaskog Saveza i sadasnji selektor Svetislav Pesic, koji ima 75 godina, pa ce vam sada biti jasnije kako starost utice na telo i mozak. To je moj prvi predlog za kladjenje za koji bih preporucio da rasprodate imovinu, ili barem podignete kredit i uplatite moj predlog. Da imam u sebi toliko zla koliko i kolege @Joker93 i @Fitoz verovatno bih i ja kao svoj predlog postavio u 15.00 casova i pola sekunde, ekstremni klizni handicap na Zvezdu od +4,5 po kvotici od 1,20. Ovako, posto sam ja Leonardo Veliki, prvo predlazem live kladjenje, zatim oba najekstremnija klizna handicapa kod velikog bet365 onaj od +9,5 na Zvezdu, kao i onaj od +15,5 na Partizan sa nadom da bih mozda mogao da uhvatim oba ekstremna handicapa nadajuci se da niko nikoga nije u stanju da potopi. I za kraj, imam predlog za administratora Hej @IzudinB U utorak smo postavili predlog za kolegu @fic iako ti to zabranjujes. Deluje da nas je kolega zaista napustio. Predlog mu je prosao, bas kako je i on pogadjao svoje predloge dok je bio sa nama. Drugi gol je pao u 90 plus 9-om minutu. Upisi mu ovaj pogodak, napravi ovaj put izuzetak, neka mu stoji zapisano kao pogodak poslednji predlog u Poslednjoj Sansi. Nece ti nista faliti, niko ti nista nece zameriti, nismo u Skandinaviji, a nadajmo se da se neces ni ti nikada ni pomeriti sa tog poslednjeg mesta u drugoj, amaterskoj. Mi smo mu postavili predlog, a deluje kao da su i sudbina i karma i Bog i sreca hteli da mu poslednji predlog u nasoj svetoj Poslednjoj Sansi prodje u 90 plus 9-om minutu.  
    • Crvena Zvezda vs Partizan, Euroleague, najava meca Ne bih mogao da se setim kada je cak sest kolega iz svete Poslednje Sanse za svoj predlog postavilo izbor iz jednog te istog meca. Jos interesantnije je sto je u pitanju jedan gradski derby, a zanimljivo je i da su trojica kolega iz prve lige, a trojica iz druge. Svima je zajednicko sto su svi igrali na Crvenu Zvezdu, uglavnom klizne handicape, dvojica kolega cak i cistu jedinicu, dok je samo kolega @jansavc na neki nacin "podrzao" Partizan ako se to uopste moze nazvati podrska, da nece izgubiti vise od 14 razlike. Iako je za ovaj medjuweekend ponuda bila slaba, pa je i to jedan od razloga, ipak je bilo lepo videti da je u ovom kolu svete Poslednje Sanse cak devet predloga bilo iz kosarke, najlepse sportske igre na svetu. Hajde onda da vidimo, koji je razlog zbog cega je ceo Forum ovoliko podrzao Crvenu Zvezdu u jednom gradskom derby mecu, a ne vidim nikoga sa Foruma koji bi bolje od mene najavio danasnji mec. Pre najave danasnjeg meca, samo da skrenem paznju kolegama sa Foruma koji imaju manje od dvanaest godina, a koji ce danas gledati utakmicu da Jones, Brown, Bonga, Washington, Davies, Lundberg, Ntkilina, Mike, Canaan, Yago, Miller-Mcintyre, Daum i Gieadraitis nisu srpska prezimena, a nisu ni belci osim Dauma i Giedraitisa. Maloletnim kolegama sa Foruma da kazem i da beogradska govna ne igraju Euroleague zato sto je neko impresioniran srpskom kosarkom, vec zato sto nema ruskih klubova, i zato sto su Psiho i srpska propaganda procenili da im se isplati da godisnje placaju po klubu 1,250.000 eura za ucesce srpskih klubova u Euroleague. Uz to, grad Beograd je bio prinudjen cak dva puta u kratkom periodu da organizuje FinalFour Euroleague, a i ove godine ce morati da bude organizator, naravno o svom trosku, pa kada sve to saberete, dosli smo vec do deset miliona eura, koliko srpsku drzavu kosta ova propaganda. Ovde se ne racuna uobicajenih po 25 miliona eura koji se godisnje bace na polupismene crnce po klubu. Crvena Zvezda Gledajuci proslu sezonu Crvene Zvezde, samo se potvrdila moja teorija za koju bi smeo da dam vitalne organe da je odbranim, da najboljih sto svetskih igraca Fantasy-a vise znaju o kosarci od prvih sto najboljih trenera na svetu. Crvena Zvezda je prosle sezone, kao i svake godine potrosila 30 miliona eura i za sav taj novac bila 16-ta na tabeli sa skorom 11-23, jedina dva gora kluba od njih su bili Alba i Asvel, a i to se ne bi desilo da je sezona trajala jos koju sedmicu. Gore od plasmana su bili potezi koje su vukli majmuni iz Zvezde, u smislu izbora trenera i igraca, za sta bi mi trebalo deset stranica teksta. Ipak, na kraju su osvojili Aba League, osam puta su demolirali Partizana, a to je u Srbiji najvaznije, pa je sezona proglasena istorijski uspesnom. Ako bih trebao da prokomentarisem proslu sezonu Crvene Zvezde u jednoj ili dve reci, to bi bile reci fijasko ili debakl, a u jednoj prosirenoj recenici, to bi bilo da nijedan Fantasy igrac na svetu, pa cak i seoski, ne bi nikada spojio u svom virtuelnom timu onako nefunkcionalan tim. Odluku da potpisu Napiera, a da su u rosteru imali Teodosica, Nedovica, Yaga i Hangu bih proglasio najdebilnijim izborom u istoriji svih sportova.  Sto se tice ove sezone, Zvezdi se mora priznati da su ipak nesto naucili iz gresaka iz prosle sezone, sto i nije bilo tesko, kada gore nije bilo ni moguce. Vratili su pre svega, svoje bivse igrace, koji su imali lose sezone u svojim klubovima, sto je odlican potez, jer oni bolje od bilo kog polupismenog crnca razumeju da je u Srbiji jedini smisao kosarke biti bolji od Partizana. Doveli su jos jednog belca Dauma, a jedina dva nova crnca su Miller-McInture i Canaan sto su odlicna pojacanja. Na taj nacin, Crvena Zvezda je prilicno ocistila roster iz prosle sezone od beskorisnih govana, smanjila broj crnaca na najmanju mogucu meru, i povecala broj srpskih igraca. Odlican potez im je i povratak Petruseva tokom sezone.  Moj utisak je da je Crvena Zvezda odlicno poslozila roster, ili barem isparavila greske iz prosle sezone, ali da to nikako nije dovoljno za prvih osam mesta na tabeli, i da ce se tokom sezone vuci tu negde oko sredine tabele i verovatno biti u igri za doigravanje. Ove sezone u Euroleague imaju skor 5-5 a mislim da su morali imati jednu sigurno, a mozda i dve pobede vise. Lepe pobede su one u gostima nad Fenerbahceom, Monacom i Parisom, ali su morali da dobiju ili Asvel u gostima, ili Barcellonu kod kuce, gde su prakticno imali pobedu u samoj zavrsnici. Partizan Nikada vidjeno u istoriji bilo kog sporta. Tri godine potpunog fijaska, jedan trofej od mogucih osamnaest, potrosenih sto miliona ni za sta, i jos niko nista Faraonu ne sme da kaze, vec promene ceo roster za jedno leto. Cetrnaest novih igraca, od toga samo tri srpska igraca, i to samo da ih ne bude sramota da nemaju nijednog srpskog igraca. A cak je jedan i polu srbin, polu hrvat, majko moja. Cak i da ne gledamo u krvna zrnca, tesko da bi i Guardioli neko dozvolio da promeni ceo roster, a ako bi mu neko ipak dozvolio, tesko da bi bilo ko dozvolio Guardioli da zivi kako Faraon zivi u Srbiji. U Srbiji je rec odgovornost prakticno zabranjena rec, a bilo kakva kritika bi veoma lako mogla da vas odvede na neko sluzbeno putovanje od nekoliko godina. Da nema mene na ovom smesnom Forumu, tesko da bi bilo gde mogli da procitate bilo kakve kritike Faraona.  Faraon i Psiho imaju mnogo toga zajednickog, ali i jednu veliku razliku. Vestom propagandom i manipulacijom polupismenih gradjana, i jedan i drugi su proglaseni velikim, najvecima, nedodirljivima, svetim kravama, bez kojih bi dosao propast sveta. Jedina razlika je u tome sto je jedan Predsednik, a drugi trener, pa je jedan Faraon za sest miliona, a drugi za milion fanatika. I jedan i drugi su proglaseni za nuklearnog fizicara, Mesiju, Boga, neurohirurga koji spasava zivote ili vatrogasca koji glavom skace u vatru i spasava zivote gradjana. I jednom i drugom se klice, salju poljupci, pruza podrska, i jednom i drugom se veruje vise nego svojim ocima, i jedan i drugi su se odavno odvikli od bilo kakve kritike. Cetiri sezone u klubu, jedno ispadanje u EuroCupu u sred Beograda od turske Burse, jedna osvojena Aba league i jedno cetvrtfinale Euroleague, i tacka. Ove sezone, uz promenjen ceo tim i jasnu poruku polupismenim fanaticima "... sada da odem necu, ko god da dodje posle mene zeli zlo Partizanu, nisam tip koji se predaje ... ovo sto vidite svojim ocima nije tacno ...imam apsolutnu podrsku ... bla bla bla ..." Partizan je promenio ceo roster, ali je u ovoj sezoni sve ostalo isto. Skor u Euroleague je 2-8 igra je ostala ista, losa, nepovezana, spora uz porodjajne muke da se postigne poen, i dalje se gubi na jednu loptu, u samoj zavrsnici, i dalje Faraon nije kriv vec igraci, i dalje beogradska govna zasluzuju pozivnice jer je tamo publika najbolja, i dalje ovo .. i dalje ono ... a rezultata nigde. Cak vise ne postoji ni ono sto je jedino i drzalo Partizan u propagandi da su zdrav klub, a to su utakmice kod kuce. Partizan je kod kuce vec izgubio od raspalih Virtusa, Armanija, te Monaca i Barcellone dok su u gostima sve izgubili osim Maccabija sa kim su igrali u Beogradu. Starost Placanje poreza, starost i smrt niko na svetu ne moze izbeci. Nauka smatra da starost pocinje sa 74,7 godina mada neke teorije idu cak i do 77 godina. Zeljko Obradovic ima 64 godina, pa sada ne znamo gde njega da ubrojimo. Da li je on srednje dobi, da li je starija osoba ili je jednostavno veoma stara osoba? To na kraju nije ni vazno, vazno je da svaka osoba na svetu starenjem postaje drugacija osoba, najcesce sve to ide na gore. To ne kazem ja, to kaze biologija, to kaze bilo koja nauka. Uz to ide i teorija da se ne stari u svim zemljama isto. Nije isto stariti u Srbiji ili u Usa ili u Skandinaviji. Ovde cu vam postaviti dve fotografije da vidite kako se stari u Srbiji a kako u Hollywoodu. Ovo ovde su dva glumca. Obojica imaju 61 godinu i obojica lose glume. Na jednoj slici mozete videti kako izgleda starost u 61-ovoj godini u Srbiji, a kako izgleda starost u 61-oj godini u Hollywoodu. Na jednoj slici je srpski glumac Dragan Bjelogrlic, a na drugoj americki glumac Bred Pit, pa svojim ocima mozete videti kako se stari u Srbiji, a kako u Hollywoodu.   Obradovic je trenercina, kakve Evropa jos nije videla, to je bio, to jeste i to ce uvek biti. Niti je zaboravio kosarku, tesko da bilo ko vise zna o kosarci od njega. Ali nije Faraon vec je od krvi i mesa. I on stari kao i sav obican svet. I on se menja starenjem, uglavnom na gore, kao i svi ostali. Vratio se u Srbiju, a deset godina ranije mu to nikada nije padalo na pamet, a to ima svoju cenu. Pre deset godina nikada sebi ne bi dozvolio da mu ekipa ovako igra, a kamoli izgleda. Pre deset godina nikada sebi ne bi dozvolio da ga u gradu koji najvise voli na svetu, Beogradu, 20 000 psihopata divljacki vredja. Znate li vi uopste, kolege sa Foruma, kako to izgleda kada vas 20.000 ljudi divljacki vredja da ste turcin i da treba da popusite qurcinu, ili da vam 20.000 ljudi peva da ste ubili zenu u saobracajnoj nesreci, sto je tacno. Pre deset godina Obardovic sebi nikada ne bi dozvolio da ga u sred Beograda ponizavaju raspali Virtus ili Armani. Ovde cu malo da se zaustavim. Previse daleko sam otisao. Malo sam se pogubio. Previse volim kosarku, najlepsu sportsku igru na svetu, i previse postujem trenerski posao, najstresniji posao na svetu. Uvek cu vise verovati svojim ocima, nego Obradovicu, ali je Obradovic ipak Obradovic. Uzecu ipak sebi malo vremena, da zavrsim post, narocito predlog za kladjenje. Ostavicu sebi vreme da iz mene izadje zlo. Kosarka i Obradovic to zasluzuju, mada za ovo drugo jos malo moram da razmislim. Nastavice se oko 18.00 casova. mec se igra u 20.00    
    • Hvala za info taman imao par minuta i pogledam forum i cini mi se ajde probajmo i proslo za 10min:)
    • @furyshaa sve si mi rekao sad kolega, hvala i nadajmo se ostvarenju zamisljenog scenarija. Neka se zeleni!
    • @mesrine gledam. Samo što je utakmica počela, faul, žuti karton, Njegomirović zove iz VAR sobe, crveni karton.  Crveni karton nikad u životu. Niti je bilo namjere niti nekog intenziteta. Zaslužen žuti i Bog te veselio. Nastavak utakmice, viktorija.  3 100% šanse za Borac i brdo nekih pokušaja. Ovdje Borac dobija pa makar izmislili neki penal jer prilike za to će biti jer se gura konstantno 18 igrača u 11 metara. 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use