Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 21.1.2020.

Goksim

Recommended Posts

prije 8 sati, nidjeveze said:

Važan meč u Evrokupu igraju Darušafaka i Partizan. Dosta toga se već zna i priča, Partizan igra odlično u zadnje vrijeme, na ruku je ekipi Andree Trinkijerija išao i raspored te su vezali 10 pobjeda u svim takmičenjima.

Partizanu je meč u Istanbulu važan kako u borbi za prva dva mjesta tako i u borbi za eventualnu prednost domaćeg terena sve do kraja Evrokupa što se određuje na osnovu rezultata ekipa u grupnoj Top16 fazi.

Partizan je trenutno na 2-0, Dačka na 1-1.

Andrea Trinkijeri:

“Biće tvrda utakmica, veoma su visoki na pozicijama tri, četiri i pet. Dobre su atlete, izvanredno igraju odbranu. Biće veoma važno kako budemo igrali u napadu, moramo igrati pametno i donositi brze odluke u napadu. Darušafaka možda nema velika imena, ali igraju tvrdu košarku i uvek su u stanju da te izbace iz ritma"

Ne govori trener ovo badava, jer je svjestan potencijala koji imaju domaći, ali i kvaliteta svoje ekipe koja je posljednja dva meča, (FMP i Trento) dobila fantastičnom odbranom dopustivši protivnicima 57 i 58 poena.

Isto tako, Trinki dobro zna kakve su sposobnosti Darušafake i vjerujem da sluti da će i njegov tim ovdje prije svega pokušati da se popravi odbrambeno.

Kada su u pitanju rezultati Dačke, potrebno je odvojiti nastupe u Evrokupu od turske lige gdje se tradicionalno igra na veliki broj posjeda pa ekipe često prebacuju i stotku. Pogledajmo rezultate Turaka u EK kod kuće ove sezone:

Darusafaka - Trento 73:69

Darusafaka - Bresa 61:70

Darusafaka - Huventud 92:86

Darusafaka - Cedevita 72-76

Darusafaka - Uniks 77-79

Darusafaka - Nanter 72-65

Dakle, imali smo efikasnu utakmicu samo u meču protiv Huventuda, ekipe koja prosto ne zna da igra drugačije nego napadački čemu su se i Turci prilagodili pa je otišlo na blizu 180 poena. U ostalim mečevima tvrdo i neefikasno, prilično sporo.

E sad, Partizan je favorit, i nekako mi se čini bliži pobjedi. Ali u konkretnom slučaju, imajući u vidu odbranu koju KKP igra u zadnje vrijeme i ponašanje Darušafake na mečevima Evrokupa kući, probaću, po meni nešto izgledniji tip.

Darušafaka under 74.5 u kladionici koja ne računa produžetke

Imajući sve u vidu, ne vidim da ova utakmica može otići na veliki broj poena, a ako sve bude po planu, mislim da će Partizan Turke zaustaviti na manje od 70 koševa.

Untitled.jpg

65:63

Bas onakva utakmica kao u ovoj prici iznad

On 20. 01. 2020. at 18:36, IzudinB said:

Tormo - Kudermetova 2 (1.28) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovo je za mene fiks utakmica između Španjolke i Ruskinje. Po meni Tormo ovdje nema što da traži u ovom meču, ima slab servis, prosječnu tehniku i bezopasan return, što su sve faktori zbog kojih mislim da će Ruskinja Kudermetova ovo rutinski završiti.

Kudermetova je vrlo talentirana, ima dobar servis i odličan return sa kojim uništava svoje protivnice gotovo svaki drugi servis, kada nešto slabije serviraju. Mislim da  je to njena najveća prednost u ovom meču. Tormo ima loš servis i ovo će biti velika opasnost za nju.

Veronika je vrlo talentirana, predviđaju joj veliku budućnost i mnogo titula. Motivisana je i željna da dokaže svoju sposobnost i ispuni očekivanja. Ovdje bi mi također sve osim pobjede Kudermetove bilo iznenađenje. Sretno svima!

Screenshot_51.jpg

(Koeficijenti 20.1. u 18:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

fiks utakmica... ja losiju tenisacicu u zivotu nisam vidio, a pratim tenis odkad imam oci...

ovo sta je ova kudermutava budala izvodila to je strasno, bezobrazno i tuzno, njoj bi se trebala oduzet licenca za tenis dozivotno, taman da nikad vise ne smi odigrat ni protiv prijatelja...

ja ovako nesto nisam nikad vidio niti cu ikada vise vidit u to sam siguran: 67 unforced errors!!!!!! 67 u 3 seta, ako ikad netko nadje da je netko imao vise, nek mi napise i castim ga pivom

prije 2 sati, nba1911 said:

fiks utakmica... ja losiju tenisacicu u zivotu nisam vidio, a pratim tenis odkad imam oci...

ovo sta je ova kudermutava budala izvodila to je strasno, bezobrazno i tuzno, njoj bi se trebala oduzet licenca za tenis dozivotno, taman da nikad vise ne smi odigrat ni protiv prijatelja...

ja ovako nesto nisam nikad vidio niti cu ikada vise vidit u to sam siguran: 67 unforced errors!!!!!! 67 u 3 seta, ako ikad netko nadje da je netko imao vise, nek mi napise i castim ga pivom

Kolega pivo samo neka bude hladno od zena na Grand slamu najviše 2003 Roland Garros

Hantuchova:harkleroad 106

Screenshot_2020-01-22-06-03-38-452_com.android.chrome.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use