Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 19.1.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

0cPbOhT.jpg

HGYJJJO.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Primera

2dFIKPN.jpg

UcXSq7z.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Serie A

n23Akzj.jpg

dczhDie.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Bundesliga

OUB9HCd.jpg

GEz9AhG.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

Ligue 1

bxOwTVd.jpg

aawpOxb.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK ZA PONUDU!

(Koeficijenti 15.01. u 23:38 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Burnley - Leicester (15:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (4.47)
Prosjek ekipe 1: 1.82
Prosjek ekipe 2: 1.00
52jGpGU.png

Liverpool - Manchester Utd (17:30) bet365
Sudac: Craig Pawson (4.18)
Prosjek ekipe 1: 1.05
Prosjek ekipe 2: 1.95
KYu8V8R.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Mallorca - Valencia (12:00) bet365
Sudac: Mario Melero Lopez (5.80)
Prosjek ekipe 1: 2.16
Prosjek ekipe 2: 2.00
nwfJxTp.png

Betis - Real Sociedad (14:00) bet365
Sudac: Adrian Cordero Vega (3.70)
Prosjek ekipe 1: 2.79
Prosjek ekipe 2: 2.05
gN7Etjg.png

Villarreal - Espanyol (16:00) bet365
Sudac: Pablo Gonzalez Fuertes (5.78)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.42
FqKHKDb.png

Ath. Bilbao - Celta Vigo (18:30) bet365
Sudac: David Medie Jimenez (5.89)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.63
GcnsJdP.png

Barcelona - Granada (21:00) bet365
Sudac: Valentín Pizarro Gomez (3.89)
Prosjek ekipe 1: 2.37
Prosjek ekipe 2: 2.95
qEQgZRP.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

AC Milan - Udinese (12:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 2.21


Bologna - Verona (15:00) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 3.33
Prosjek ekipe 2: 2.50


Brescia - Cagliari (15:00) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.63
Prosjek ekipe 2: 2.84


Lecce - Inter (15:00) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 2.58


Genoa - AS Roma (18:00) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 3.05
Prosjek ekipe 2: 2.61


Juventus - Parma (20:45) bet365
Sudac:  
Prosjek ekipe 1: 2.22
Prosjek ekipe 2: 2.17


Bundesliga

Hertha - Bayern (15:30) bet365
Sudac: Tobias Stieler (3.00)
Prosjek ekipe 1: 2.12
Prosjek ekipe 2: 2.06


Paderborn - B. Leverkusen (18:00) bet365
Sudac: Daniel Siebert (4.25)
Prosjek ekipe 1: 2.12
Prosjek ekipe 2: 1.65

(Koeficijenti 17.01. u 01:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

On 17. 01. 2020. at 1:07, IzudinB said:

Ath. Bilbao - Celta Vigo (18:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: David Medie Jimenez" rel="">David Medie Jimenez (5.89)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.63
GcnsJdP.png

Evo jedne utakmice za koju mislim da bi mogla otići over. Ali mi se ova granica čini pomalo visokom. Na betbuilderu sam odigrao granicu od 4 kartona po koeficijentu 1.50, što mi se sasvim razumljivo. Celta Vigo je u očajničkoj potrebi za bodovima, nalaze se na 17-oj poziciji, dok ih samo gol razlika dijeli od zone ispadanja. Oni ove sezone dobijaju 2.63 kartona po utakmici i mislim da će ovdje u žaru borbe dobiti karton više.

Athletic Bilbao se nalazi na osmoj poziciji, potrebni su im bodovi kako bi se borili za mjesta koja vode na europska natjecanja. Oni također dobijaju 2.21 karton po utakmici. Vrlo bitna stvar je i ta što je sudac David Medie Jimenez glavni sudac u ovoj utakmici. On je jedan od najrigoroznijih ove sezone u La Ligi, lak je na kartonima i daje skoro po šest kartona po utakmici.

LC5fKjk.jpg

Kao što vidimo David Medie Jimenez je ove sezone znao pokazao 7-8- pa čak i devet kartona po utakmici, po neki crveni tu i tamo. Mislim da ima potencijal za over na granicu od četiri kartona. Čini mi se dosta sigurnijom opcijom, te ću definitivno ovo kombinirati sa još nekim tipom. Ja ću se oprobati pa ako netko želi ispratiti, bujrum :)

IzE0X45.jpg

(Koeficijenti 18.01. u 19:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Milan - Udinese 1 (1.53) bet365

Milan će u nedelju ugostiti Udinesea. Dovođenjem Zlatana Ibrahimovića su konaćno ostvarili dvije pobjede u nizu. Stadion San Siro je ponovo pun kao u dobra stara vremena. Ekipa Milana se trenutno nalazi na desetoj poziciji što je zaista loše, međutim, oni su popravili formu i siguran sam da će juriti pobjedu u ovom susretu.

Milan je osvojio 25 bodova do sada, te imaju četiri boda manje u odnosu na mjesta koja vode na europska natjecanja.

Na drugoj strani, Udinese se nalazi na 12-oj poziciji, imaju samo jedan bod manje od Milana. Oni su ostvarili tri uzastopne pobjede i mislim da će sada tom nizu doći kraj. Iskreno, očekujem prepun stadion San Siro i dobru igru Milana. Napokon su proradili, te vjerujem da će ostvariti svoju treću pobjedu zaredom.

U ekipi nema Duartea, dok su Biglia, Calabria, Calhanoglu, Donnarumma i Musacchio pod znakom sumnje. Na drugoj strani su pod znakom sumnje Samir i Teodorczyk. Sretno!

Screenshot_35.jpg

(Koeficijenti 18.01. u 19:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Milan vs Udinese 1 (X)        tiketi sa odvojenom igrom na 1 i X

 

 

 

Sve sto sam imao da kazem/napisem o Milanu, napisao sam u postu od 06.01. tako da ne vidim smisao da bilo sta ponavljam. Naravno, sa velikim zadovoljstvom cu nastaviti da pljujem i dalje po Milanu, nastavicu i da se kladim jos neko vreme na ta govna, a na veliku zalost, moracu i da ih gledam. Gledanje Milana je najvece gubljenje vremena koje sebi mozete da priustite, pa cu umesto vas ja gledati taj otpad. Razlog zasto pratim i dalje Milan (sa kladionicarske strane) jeste sto svaka ekipa na svetu ponekad udje u formu, da ne kazem seriju pobeda. Tu mislim, cak i na ekipe koje se grcevito bore za opstanak, poput recimo Watforda, jer je nemoguce da bilo koji tim bude u kanalu cele sezone. Cak i jedna Crvena Zvezda je u stanju da poveze nekoliko pobeda, doduse u onom svinjcu od prvenstva Srbije, a ako cak i oni budu van forme, uvek je tu sudija da produzi utakmicu na pedesetak minuta, ili barem dok “zvezdasi” ne daju gol.

Ukratko da vas upoznam i sa Udineseom, i da pokusam da objasnim zasto je kvota na govna iz Milana opet tako “visoka”, cak 1,55

Udinese je izuzetno interesantan klub, rekao bih jedan od zanimljivijih klubova u Evropi. Kao prvo, jedan su od najstarijih klubova u Italiji. Kao drugo, jedan su od klubova sa najrazvijenijom mrezom scoutinga na svetu. Posle Juventusa, drugi su klub u Italiji koji imaju “svoj” stadion. Kao trece, imaju jedan od najsavremenijih trenaznih centara u tom delu Evrope. Ono sto se meni kod njih jako svidja jeste sto su oni skoro pa jedinstven klub na svetu, kada je koncepcija kluba u pitanju. U Udineseu su jos pre “sto” godina shvatili da nikada nece moci da pariraju velikim klubovima, i zato su se okrenuli sami sebi. Dakle, boli ih qurac za rezultate, mesta na tabeli, celu filosofiju kluba su podredili zaradjivanju na igracima. Izradili su savrsenu mrezu scoutinga po celom svetu, imaju svoj trenazni centar, svoj stadion, svoje hotele, dobro rade sa mladima, a na kraju cele te price, dolazi najlaksi deo, prodaja igraca. Sada me mrzi da detaljno pisem, njihovi scouti su jedni od najboljih na svetu, jer su odlicno motivisani sistemom zarade putem procenata i to sve dok igrac pokazuje znakove zivota, dakle scout zaradjuje dokle god igrac igra za bilo koji klub. Taj i takav sistem postoji samo u Udineseu, jer je to jedan od retkih klubova gde nema pritiska zbog rezultata. Mnoga poznata imena su prosla kroz taj klub, kako trenerska, pogotovo igracka. Mnogi treneri, a POGOTOVO IGRACI su dosli u klub prakticno za “stan i hranu”, a kasnije su postali “poznati”. Narocito je vazno da su mnogi igraci svoj najbolji fudbal igrali bas u Udineseu. Evo samo nekih od imena koji su dosli u klub “da se najedu, obuku i prenoce” a kasnije prodati kao zivo meso za velike pare. Alexis Sanchez, Samir Handanovic, Cuadrado, Asamoah, Maxi Lopez, Quagliarella, Di Natale, Oliver Bierhoff, Candreva, Sissoko, Floro Flores, Benatia... a tu su i treneri koji su tek kasnije postali “poznati” Luciano Spaletti, Roy Hodgson, Gian Piero Ventura (ex Ct Italia), Guidolin, Zaccheroni (ex Milan, ex Ct Italia)....

Dakle, kada bi mene ona govna iz balkanskih klubova nesto pitali, ja bi tim majmunima u Sarajevu, Mariboru, Crvenoj Zvezdi, Partizanu i ostalim Olimpijama, Hajducima i Zeljeznicarima rekao da samo gledaju sta rade bogati, a to znaci i pametni ljudi. Kada su svojevremeno ameri poslali majmuna u svemirskom brodu, kao pretecu buducih odlazaka u svemir, oni su majmunu objasnili da samo putuje i nista ne dira, i da uopste ne razmislja. Ima ko ce da misli za njega, bogati (i pametni) naucnici. Dakle, kada bih ja morao nesto da kazem nepismenoj stoki iz balkanskih klubova, to bi bilo : “...nista ne dirajte, nista ne mislite, samo gledajte sta rade ovi iz Udinesea...” Dakle, trenazni centri, hoteli za mlade igrace, dobri treneri za mladje kategorije, i tabananje po Juznoj Americi, Africi i ostalim vukojebinama gde zivi siromasna i glupa stoka. Da li bi Crvenu Zvezdu boleo qurac posle 0:9 protiv Bayerna, 0:9 protiv Tottenhama ili 2:10 protiv Psg da je, recimo, otkrila i posle prodala jednog Alexis Sanchez-a, Handanovica, Cuadrada, Asamoaha... Ovako, otkrivaju moj qurac, kupuju igrace koji dolaze u Beograd da se ociste od narkotika i alkohola, a uz to jos i evropski protivnici igraju viktorije na njihovom golu.

I da napisem nekoliko recenica o vlasnicima Udinesea. Vlasnici su porodica Pozzo, ciji su predci poceli od nule, i naslednicima ostavili veliki business sa ograncima u Francuskoj, Spaniji i Nemackoj. Naslednici su od bogatih postali jos bogatiji, a osim Udinesea u vlasnistvu imaju engleski Watford koji su uveli u Premier Ligu i spansku Granadu, koju su preuzeli u trecoj ligi, uveli ih nakon 35 godina u La Ligu, i onda ih prodali zlim kinezima. Osim sto su pametni i bogati, vlasnici Udinesea su vlasnici koji najvise izdvajaju u humanitarne svrhe od svih evropskih klubova.

Da se vratim na Udinese. Prosla sezona je klasican primer onoga sto sam gore napisao. Cele sezone su strahovali za opstanak, imali su mladu ekipu, spasili se tek u zavrsnici prvenstva, pricalo se da su barem jednu, ako ne i obe pobede u zadnja tri kola kupili. Menjali su i trenera, iako im rezultat nikada nije bitan, ali ne toliko nebitan, kada je ispadanje u pitanju. Za pet prethodnih sezona sam siguran, a mislim da cak i vise, jos nikada nisu bili na kraju sezone iznad desetog mesta. I za kraj, da napisem ono najvaznije, i na kraju prosle sezone su PRODALI SVE STO VREDI, OBA golmana su prodali Napoliju, cak sestoricu prvotimaca, ukljucujuci i napadaca Okaku, su rasprodali evropskim klubovima Opet su dovodili mlade i nepoznate igrace, dakle, sve sto je vec vidjeno. Najbolju sliku o Udineseu ce vam dati podatak da od 24 registrovana igraca za ovu sezonu, samo petorica su italijani, a jos smesnije je sto su od tih pet igraca, jedan crnac (Okaka sa italijanskim drzavljanstvom), jedan od 18 godina i TRECI golman. Dakle, boli nas qurac za italijane, boli nas qurac za rezultate, daj da se nekako oteglimo i ove sezone do opstanka, pa da prodamo sta ima da se proda, eto to je filosofija tog kluba. U ekipi imate igrace TRINAEST nacionalnosti, tako da verovatno izmedju sebe komuniciraju rukama, ako i uopste komuniciraju. Udinese generalno ima losu ekipu, ali ne toliko losu da ispadnu. Od Atalante su izgubili 1:7, od Rome kod kuce 0:4, kod kuce nisu uspeli da dobiju cak ni Spal, najgoru ekipu u ligi... ovo su samo neki od rezultata tokom sezone. Pa kako je onda moguce da su kvote na Milan 1,55 4,00 6,50 ???? Doveli su Ibrahimovica, Ibra-manija ne prestaje, i danas je stadion rasprodat (jos juce), vezali su CAK tri utakmice bez poraza, a bet365 sedmicama drzi uvek istu kvotu na Milan, bez obzira na protivnika. Pa odgovor je isti, Milan je losa ekipa, a Udinese je samo malo losija, ovako visoka kvota bi bila cak i da Milan igra protiv Crvene Zvezde, jer su istog kvaliteta. Dobro, da ne ponizavam Milan bas toliko, nisu bas toliko losi, ali nisu ni daleko. Milan je dobio Cagliari u gostima pre toga su remizirali sa Sampdorijom, dobili su i Cup utakmicu, ali i dalje igraju lose, puno grese, igra nije tecna, i dalje prave pocetnicke greske. Sa druge strane, Udinese je pre dva i po meseca smenio trenera Tudora, i nekako “naterao” njegovog pomocnika da sedne na klupu na nekoliko dana. I desilo se ono sto sam gore vec napisao. I najgore ekipe ponekad moraju uci u formu, kad vec sezona traje deset meseci. Udinese je VEZAO TRI POBEDE sto se nije desilo godinama, dobili su Cagliari kod kuce, Lecce u gostima, te Sassuolo kod kuce, pa je i privremeni trener, ni kriv ni duzan, postao stalni.

Dakle, bet365 zna da je Milan otpad od ekipe. Zna da imaju jednog od najgorih trenera u Italiji. Znaju da nemaju pojma, ali su se malo digli i da je to dovoljno za kvotu od 1,55. Sa druge strane znaju da je Udinese krs od ekipe, ali su sa tri vezane pobede dobili na samopuzdanju, i da ce doci rastereceni, i motivisani pred prepunim stadioniom.

Koliko sam siguran da Milan nece izgubiti? Milan igram vec nekoliko kola uzastopno, ali UVEK SA OGRADOM I NA REMI, dakle igrao sam na njih protiv Sampdorije, protiv Cagliarija (takodje sa X kao ogradom), a igrao sam cak ogradu i protiv Spal-a, (Cup utakmica) ubedljivo najgore ekipe u Italiji. Milan svakako nece biti ni ove sezone u prvih osam, a nisam siguran ni za prvih deset mesta, ali sam siguran da ni sledece sezone nece igrati Evropu. Igracu na njih svakako i dalje, naravno UVEK UZ OGRADU NA REMI (Brescia u gostima, Torino kod kuce, Verona kod kuce), a onda ocekujem potop u derbiju protiv Intera (09.02) Dakle, ovde nema dvojke, moguca su samo dva scenarija. Ili lagana pobeda Milana, mozda jos u prvom poluvremenu, ili tesko mucenje, pa ili ostane 0:0, ili neki individualni potez nekog od igraca Milana donese pobedu. Stadion je rasprodat jos juce, a najveci paradoks i realna slika na kakve grane je pao Milan jeste termin od 12,30, vreme u kojem ce igraci Juventusa imati popodnevnu dremku nakon obilnog rucka.

Mogucnost da padnem, moguci rizik: nema, jer cu nazalost opet morati da igram pojedinacne tikete sa 1 i X

I za kraj, ovo necu da napisem, ali cu vam reci u poverenju. Odigrao sam i tikete sa pobedom Milana iz poluvrena. ( Milan 1-1 vezano sa Juventus vs Parma over 2,5, Milan 1-1 vezano sa Brescia vs Armani Milano (basket) over 148,5; kao i singl Milan X-1 ) a sve sa ciljem da se obogatim u slucaju da govna iz Milana nekako i pobede.

 

P.S. Ako neko uopste cita postove na forumu, iskoristio bih priliku da skrenem paznju kolegama na Napoli, ekipu sa najgorom formom u Evropi. Ekipa koja NIJE POBEDILA tri meseca kod kuce, gledajuci samo prvenstvene utakmice. U klubu je raspad sistema koji nisam video godinama u nekom klubu, publika je prijateljski raspolozena kao da na primer u Split dodje neki od srpskih fudbalskih klubova. Ni ja ne bih smislio onako vulgarne uvrede kojima je publika ispratila igrace sa terena nakon bruke protiv Fiorentine 0:2. U timu ne mozete da pronadjete dva igraca koja izmedju sebe razgovaraju, ekipa je (opet) oterana u karantin, dok ja verujem da ce ovih dana goreti automobili gotovo svih igraca. U Napulju ne bacaju automobile u more kao splicani, jer automobili mogu lako da se izvuku iz mora. Primitivni juznjaci ih jednostavno poliju benzinom i bye-bye automobili. Napoli za tri dana igra Cup utakmicau sa Laziom koji igra kao dopingovan, a za sedam protiv Juventusa takodje kod kuce. Moj savet je takodje da cuvate novac do 25.02 kada igraju kod kuce protiv Barcelone u Ligi Prvaka, ili da vec juce uplatite na Barcelonu, a protiv primitivnih juznjaka. Naravno, ovu preporuku uzmite sa rezervom, u medjuvremenu je moguce da igraci budu kamenovani, otpusteni ili baceni lavovima.

 

 

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, popo64 said:

Dakle, kladionice znaju da je milan otpad. Znaju da imaju jednog od najgorih trenera u Italiji. Znaju da nemaju pojma, ali su se malo digli i da je to dovoljno za kvotu od 1,55.

A kolika kvota bi trebala da bude na Milan, 1.15 ? Pa nije to barsa vec Milan. Čemu ovolika pisanija? Kladionice znaju da je smrad od ekipe znaju ovo znaju ono... ne znaju kladionice nista bato moj! Kladionice znaju da je milan identičnog kvaliteta sa udinezeom jedino što kad igraju na svom terenu, imaju malo vreću prednost zbog pritisak navijača! A za tvoju informaciju, kvota je oduvek bila 1.55 na njih; ako me pamcenje dobro sluzi u zadnjih 10 godina...

Link to comment
Share on other sites

On 17. 01. 2020. at 1:07, IzudinB said:

Liverpool - Manchester Utd (17:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Craig Pawson" rel="">Craig Pawson (4.18)
Prosjek ekipe 1: 1.05
Prosjek ekipe 2: 1.95
KYu8V8R.png

Mislim da ova utakmica ima potencijal da pređe ovu granicu. Jedan od najvećih derbija u Engleskoj, Liverpool protiv Uniteda. Ponovo se sureću u 23- kolu Premier ligi, te United u ovaj susret ulazi kao veliki autsajder. Očekuje se dominacija Liverpoola sa zaista malim koeficijentima na njihovu pobjedu. 

Liverpool ovdje ne bi trebao podcjenjivati ovaj tim Uniteda. Ovaj tim ima karakter i sigurno će se boriti za bodove, pogotovo protiv ovako velikog rivala Liverpoola. Ne mogu zamisliti da jedna ovakva utakmica nema barem četiri ili pet kartona. Računam pet kartona s obzirom da nema McTomminaya i Unitedu će morati da radi napornije kako bi zaustavio te brze kontra-napade Liverpoola.

United također žudi za bodovima u ovoj utakmici. Bodovi su im jako potrebni jer se nalaze na petoj poziciji u ovom trenutku, dok je Chelsea ponovo izgubio od Newcastlea u subotu, tako da će dobiti bod ili dva više u odnosu na njih i tako smanjiti bodovnu razliku i približiti se toj četvrtoj poziciji.

CMu1bUD.jpg

Liverpool je nezaustavljiv sa 20 pobjeda i jednim remijem, te 50 golova postignutih, a samo 14 primljenih, oni izgledaju nepobjedivo. United će doći dobro pripremljen i mentalno jak, spreman za borbu i pokazati da ih ne treba uzimat zdravo za gotovo. Očekujem barem ta četiri kartona sa nešto manjim koeficijentom na betbuilderu!

Što se tiče suca, odlični Craig Pawson ove sezone. Pokazuje nešto više od četiri kartona po utakmici u prosjeku, dok je znao pokazati 5-7-9 ove sezone u nekim utakmicama. Veliki je derbi, veliki su ulozi, United neće otići bez borbe, tako da očekujem kartone na obje strane. Zna Pawson pokazati i crveni kada je to potrebno. Veliki plus je što bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta, što vjerovatno znate. Sretno!

TQpSi54.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 19.01. u 3:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Burnley - Leicester 10.5 kornera OVER, koef.  1.95

Volim odigrati kornere, pogotovo u engleskoj ligi jer se igra brzo i dinamicno. Sposobni su u pet minuta izvesti isto toliko kornera, a danas igram ovaj gore par. Leicester me je jako rijetko iznevjerio s kornerima, a i Burnley. Prvi igraju brz i moderan nogomet, agresivno napadaju, dok su ovi drugi klasicni engleski krkani kojima gori pod nogama i danas se moraju baciti na glavu za bodove. 

Zadnje medjusobne utakmice u prvoj ligi: 13, 12, 13, 12, 17, 12, 8, 10, 12. 

Dakle, od devet utakmica, samo dva puta nije bilo 11 kornera. 

Burnley kuci prosjek 5.73

Leicester u gostima prosjek 5.36

Ocekujem dinamicnu utakmicu i puno kornera. 

Link to comment
Share on other sites

Vidim da Ce se dosta igrati na Milan danas,od svega meni je ovdje najbolja opcija da Ce Milan dobiti sa točno jedan razlike odnosno h1 x.

Koeficijent na ovu okladu je 3.4.

Od zadnjih 20 utakmica samo je jednom izmedju ova dva tima neko pobjedio sa 2 razlike i to Milan 2014 je pobjedio 2:0.

I jedni i drugi losi,koliko je Milan los kod kuce toliko je Udinese los u gostima,Milan do sada dao 18 golova a Udinese 17.efikasni su nesta slicno kao Varaždin.

Kad se tolika prasina dize oko igrača koji se vratio u Italiju poslije američke avanture i na zalasku karijere sa 38 godina onda je dokaz za je sve Oslo u p.m.

Iako mislim da Ce opet se nekako provuc i upisati minimalnu pobjedu iako nekog jakog argumenta zasto bi Milan trebao pobjediti nema.

Link to comment
Share on other sites

prije 9 sati, popo64 said:

Koliko sam siguran da Milan nece izgubiti? Milan igram vec nekoliko kola uzastopno, ali UVEK SA OGRADOM I NA REMI, dakle igrao sam na njih protiv Sampdorije, protiv Cagliarija (takodje sa X kao ogradom), a igrao sam cak ogradu i protiv Spal-a, (Cup utakmica) ubedljivo najgore ekipe u Italiji. Milan svakako nece biti ni ove sezone u prvih osam, a nisam siguran ni za prvih deset mesta, ali sam siguran da ni sledece sezone nece igrati Evropu. Igracu na njih svakako i dalje, naravno UVEK UZ OGRADU NA REMI (Brescia u gostima, Torino kod kuce, Verona kod kuce), a onda ocekujem potop u derbiju protiv Intera (09.02) Dakle, ovde nema dvojke, moguca su samo dva scenarija. Ili lagana pobeda Milana, mozda jos u prvom poluvremenu, ili tesko mucenje, pa ili ostane 0:0, ili neki individualni potez nekog od igraca Milana donese pobedu. Stadion je rasprodat jos juce, a najveci paradoks i realna slika na kakve grane je pao Milan jeste termin od 12,30, vreme u kojem ce igraci Juventusa imati popodnevnu dremku nakon obilnog rucka.

 

prije 14 sati, IzudinB said:

Milan - Udinese 1 (1.53) bet365 online kladionica">bet365

Milan će u nedelju ugostiti Udinesea. Dovođenjem Zlatana Ibrahimovića su konaćno ostvarili dvije pobjede u nizu. Stadion San Siro je ponovo pun kao u dobra stara vremena. Ekipa Milana se trenutno nalazi na desetoj poziciji što je zaista loše, međutim, oni su popravili formu i siguran sam da će juriti pobjedu u ovom susretu.

Milan je osvojio 25 bodova do sada, te imaju četiri boda manje u odnosu na mjesta koja vode na europska natjecanja.

Na drugoj strani, Udinese se nalazi na 12-oj poziciji, imaju samo jedan bod manje od Milana. Oni su ostvarili tri uzastopne pobjede i mislim da će sada tom nizu doći kraj. Iskreno, očekujem prepun stadion San Siro i dobru igru Milana. Napokon su proradili, te vjerujem da će ostvariti svoju treću pobjedu zaredom.

U ekipi nema Duartea, dok su Biglia, Calabria, Calhanoglu, Donnarumma i Musacchio pod znakom sumnje. Na drugoj strani su pod znakom sumnje Samir i Teodorczyk. Sretno!

Screenshot_35.jpg

(Koeficijenti 18.01. u 19:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Na Milanu sam prošli put lijepo, kao vjerojatno i većina koja se nije pokrila Xom, pao budući da su odigrali jadnih 0:0 u zadnjoj utakmici Serije A na San Siru. Ibrahimović im je donio samopouzdanje i pred prepunim stadionom očekujem da ovaj put i uzmu tri boda. 

Idem sa sigurnijom opcijom a to je da Milan pobjeđuje u barem jednom poluvremenu ( unibet )

Slika-zaslona-2020-01-19-u-09-39-39.png


Slika-zaslona-2020-01-19-u-09-39-50.png

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav svima. Nedavno sam naisao na ovaj forum zahvaljujuci jednom od korisnika koji ga je spomenuo na punters lounge forumu gdje obicno budem. Primjecujem da je ovdje prosjek pogodjenih utakmica velik a svidja mi se i taktika igre kod nekih. 

Za pocetak stavljam Man.United +1.5AH, 1.625 sa bet365 (bio je 1.77 ali pada). Razlog je taj sto ne vjerujem da ce izgubiti sa vise od gola razlike ako vec budu gubili mada mi sve nesto mirisi na X.

E: upravo procitah da Rashford vjerojatno nece igrati, dakle ovaj gore tip uzeti sa rezervom.

 

Link to comment
Share on other sites

Kad je Milanov mec u pitanju, a imajuci u vidu da se sve vrti oko Ibre, a opet imajuci u vidu da je on u Kaljariju po ko zna koji put pokazao da moze uci u sansu ili dati gol iz svake moguce pozicije, cijenim da je ovdje dobro pokusati Ibrahimovic daje gol.

U meni dostupnim kladionicama nemam tu opciju dok utakmica ne pocne, ali mozda ekipa koja ima u ponudi moze da proba. Ja cu ga svakako probati cim pocne mec. Naravno i kad se uvjerimo da ce poceti utakmicu.

Link to comment
Share on other sites

prije 9 sati, mafijaz said:

A kolika kvota bi trebala da bude na Milan, 1.15 ? Pa nije to barsa vec Milan. Čemu ovolika pisanija? Kladionice znaju da je smrad od ekipe znaju ovo znaju ono... ne znaju kladionice nista bato moj! Kladionice znaju da je milan identičnog kvaliteta sa udinezeom jedino što kad igraju na svom terenu, imaju malo vreću prednost zbog pritisak navijača! A za tvoju informaciju, kvota je oduvek bila 1.55 na njih; ako me pamcenje dobro sluzi u zadnjih 10 godina...

Mafijaz jesi ti nama ziv,nakon sto si ostao bez kuce,okucnice,auta i zene nakn onog prolaza od "milijun posto" na najnamjestenijoj i najlopovskijoj ligi u univerzumu? Inace danas vrijedi po meni odigrati over 5.5 kartona na Genoa-Roma,sudi Maresca koji ima jedan od najvecih prosjeka u Italiji,plus Genoa grcevita borba za ostanak,dok Roma ganja 4.mjesto i ligu prvaka .

Jos mozda probati over 3.5 kartona kod Paderborna,ekipe su zbirno tu taman oko te granice,ali je sudac Siebert dosta iznad tog prosjeka,a i ako pogledamo ova dva prijasnja dana kod svaba,sve otislo u over sto je trebalo i petak i subota,a valjda ide i danas.

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, nidjeveze said:

Kad je Milanov mec u pitanju, a imajuci u vidu da se sve vrti oko Ibre, a opet imajuci u vidu da je on u Kaljariju po ko zna koji put pokazao da moze uci u sansu ili dati gol iz svake moguce pozicije, cijenim da je ovdje dobro pokusati Ibrahimovic daje gol.

U meni dostupnim kladionicama nemam tu opciju dok utakmica ne pocne, ali mozda ekipa koja ima u ponudi moze da proba. Ja cu ga svakako probati cim pocne mec. Naravno i kad se uvjerimo da ce poceti utakmicu.

Ibra pocinje u paru sa Leaom. Idealna situacija, rekao bih.


Ibrahimovic to score anytime 1.90

Link to comment
Share on other sites

Jedan tiket od mene:
image.thumb.png.83d21088c6c4d2c996a6ddde4cfc0a60.png

UMMC alfa i omega što se tiče ženske košarke u europi. U prvoj utakmici UMMC je dobio 21, ali treba napomenuti da su igrali u gostima. Danas očekujem 30+ razlike za domaćine. Norveška je najviše pokazala na euru. Brz i atraktivan rukomet zaštitni je znak ove reprezentacije, samo su sa Francuzima ostali ispod 30 golova (28). Barca s novim trenerom, pozitivan šok, očekujem golijadu domaće ekipe. Burnley-Leicester je kolega ranije spomenuo, ja idem sa sigurnijom opcijom.
2/10 bet365

Link to comment
Share on other sites

Evo neman vremena za analizu pa samo par crtica o parovima.

Za Milan je Goksim sve napisao pa tako pratim njega.

Igokea kao i Zadar je malo podigla formu,pala je Cedevita u Gostima pa Fmp doma te su digli samopouzdanje.

Igraju dobru košarku te su ovaj tjedan imali odmor jer je utakmica kontra Sparsa otkazana,sa druge strane Zadar je igrao kup u sridu te nakon toga u petak sa Splitom.Za danas se vracaju Allen,Mavra i Fundić koji su preskocili navedene susreta.Nadam se da bodovi ostaju u Zadru ali Zadar ce morati se jako dobro namučiti da dobije ovo tako da ovo je zicer zicera.

Juve se i dalje ganja sa Interom te ovake utakmice mora pobjeđivati,Ronaldo je spreman pa očekujem pobjedu.

Slovenski derbi u kojem uvijek bude gusto pa očekujem tako  i danas.

Zadnji par uzimam Evansa koji je dobru formu prezentirao na atp cupu.

 

Sretno nam

 

 

 

 

 

nedilja.png.e66883bdbb4bc4b18c9f9b7c4c419d7d.png

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use