Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 18.1.2020.


IzudinB

Recommended Posts

prije sat vremena, IzudinB said:

Ovo je put za polufinale: Hrvatska može srušiti Njemačku samo na jedan način

U SUBOTU, od 20:30, Hrvatska rukometna reprezentacija odigrat će najvažniju utakmicu na Euru. U Beču, u drugom kolu drugog kruga, rival će joj biti Njemačka, a u slučaju pobjede Červarova ekipa doći će na korak do polufinala i borbe za medalje. Ako se poklope rezultati u skupini, do polufinala se direktno može i večeras, ali o tom scenariju u reprezentaciji ne razmišljaju.

Zanima ih pobjeda nad Njemačkom i slavlje protiv otpisanih Čeha, jer tako bi Hrvatska bi došla u situaciju da u posljednjem kolu može ispasti samo u nevjerojatnom scenariju, odnosno ako izgubi od Španjolske, Austrija pobijedi sve utakmice do kraja te pod uvjetom da Hrvatska ostvari i najlošiju gol-razliku u međusobnim susretima te tri reprezentacije.

Utakmica s Njemačkom je prva meč-lopta za Hrvatsku, a ako tu priliku ne iskoristi i ne pobjegne Nijemcima na gotovo nedostižna četiri boda, Hrvatska se može u posljednjem kolu vaditi na Španjolcima koji su dosad upisali sve pobjede.

Hrvatska je na Euro stigla s puno problema, opterećena aferom Štrlek, bez čitave vanjske linije, s limitiranim krilima i sa šest debitanata koji nikad nisu zaigrali na velikoj sceni. Nitko nije mogao sa sigurnošću reći koliko može postići ova momčad koja ima svjetske klase samo na poziciji srednjeg vanjskog. Međutim, Hrvatska je pokazala da igra najbolju obranu na svijetu, da taj Červarov izum 5-1 s Duvnjakom kao prednjim nitko ne može napadati, a prema naprijed Karačić i Cindrić u svakom trenutku svojom hitrinom i prvim korakom mogu napraviti štetu protivniku.

Protiv Njemačke utakmica generacije 

Međutim, treba zaboraviti sve što je dosad bilo, sve četiri pobjede i koncentrirati se samo na Nijemce. Ta će utakmica biti utakmica generacije i s trijumfom Hrvatska bi došla jako blizu ostvarenja sna.

Bit će teško, to je jasno. Nijemci su opasni, snažni, tvrdi i grubi. Jako grubi. S njima smo igrali prošle godine na SP-u u Kölnu. Bila je to također utakmica za polufinale, a u kontroverznoj utakmici koju ćemo pamtiti po čudnim sudačkim odlukama u završnici, domaćini su slavili 22:21 i otišli su među četiri, a Hrvatsku su poslali u borbu za peto mjesto.

Lani su nas pretukli, slično će biti i u subotu 

Sličnu utakmicu možemo očekivati i u subotu. Njemačka nema igrače profila Cindrića ili Karačića koji iz ničega mogu napraviti nešto, nemaju jednog Duvnjaka koji "magicovski" može igrati na svakoj poziciji na terenu, ali su stroj. Stroj koji svih 60 minuta rudari u istom ritmu i pritom silinom razbija protivnika. Doslovno ga razbija. Ključni adut Njemačke je moćna 6-0 obrana, a pivoti iz Duvnjakova Kiela Hendrik Pekeler i Patrick Wiencek u obrani svog gola imaju ''dozvolu za ubojstvo''.

Wiencek, mrcina od dva metra koja ima ''dozvolu za ubojstvo''

Prošle godine je Wiencek, mrcina od preko dva metra koja izgledom podsjeća na nabrijanog časnika SS trupa, divljački mlatio hrvatske napadače uz blagoslov sudačkog para koji je već u prvom poluvremenu imao razloga da njemačkog pivota isključi. Naravno da nisu to napravili. Na ovom Euru Pekeler i Wiencek igraju slično, ne odstupaju od svog stila i hrvanja na terenu, s jedinom razlikom da ovaj put ne igraju na domaćem terenu i suci im toliko ne toleriraju boks umjesto rukometa.

Cindrić i Karačić u napadu neće moći sami protiv divljačke obrane, morat će im pomoći netko s vanjskim šutom

Hrvatska na ovom turniru u napadu igra na pogon dvojca Cindrić – Karačić. Vanjsku liniju nemamo, a prema golu protivnika dalje od osam metara šutira jedino Luka Stepančić koji je na Euro stigao nedovoljno opravljen s problematičnim gležnjem. Pitanje svih pitanja je mogu li Cindrić i Karačić sami svih 60 minuta solo akcijama probijati germanski bedem. Znajući kako Nijemci igraju, smatramo da ne mogu i da će Červar morati isprovocirati veću pomoć Marka Mamića i krila. Hrvatska više ne može opstati bez šutera, oni su ključ za pobjedu. 

Ono što i prođe iza leđa obrane, mora još proći i sjajnog Andreasa Wolffa na vratima. Njemački golman je jedini igrač ove reprezentacije koji ne igra u Bundesligi, već brani u poljskom Kielceu. Wolf je bio ključni igrač Njemačke u pohodu na senzacionalno europsko zlato 2016. i olimpijsku broncu te godine. Na ovom Euru nije u najboljoj formi i tu također leži velika prilika hrvatskim napadačima. U četiri utakmice je na svega 29 posto obrana (25-87), a u teškom porazu protiv Španjolske obranio je tek jednu loptu od 16 upućenih, mizernih 6 posto. Još je gori bio protiv Latvije i od upućenih šest lopti nije obranio niti jednu pa je na vrata stao vremešni Johannes Bitter.

Njemačka se nije iskazala do sada na Euru

Njemačka do sada nije oduševila. Protiv slabašne Nizozemske utakmicu je prelomila u posljednjih deset minuta, Latviju su u dramatičnoj utakmici pobijedili golom razlike, a Španjolska ih je razbila kao amatere. Bilo je 33:26 za branitelja naslova, ali svatko tko je gledao utakmicu vidio je da su Španjolci mogli slaviti i 10, 15 razlike da im je to bilo potrebno. Nekakvu igru Nijemci su pokazali tek sinoć protiv Bjelorusije, što nije dobar znak ako to znači da im se forma diže. Ipak, sve to ni izbliza ne izgleda dovoljno uvjerljivo.

Duvnjaka čeka ozbiljan posao protiv Druxa, Webera i Kühna

Napad Njemačke ne djeluje harmonično, ali ipak hrvatska obrana treba paziti na strašne bombardere Paula Druxa, Philippa Webera i Juliusa Kühn. Sva trojica su lijevi bekovi, imaju top u desnoj ruci i Domagoj Duvnjak protiv ovog trojca morat će napraviti sličan posao kakav je odradio sinoć nad Nikolom Bilikom. Uspije li u tome, neutralizira li ih, Hrvatska će napraviti ogroman dio posla.

Izbornik Njemačke Christian Prokop najveći problem ima s najvećom zvijezdom momčadi Uweom Gensheimerom. Sjajno lijevo krilo Rhein-Neckar Löwena i godinama ponajbolji strijelac Europe totalno je izvan forme. Čvrsta obrana i visoka realizacija kontri godinama je bio trademark njemačkog rukometa. Na ovom Euru u tom segmentu igre imaju puno problema jer je Gensheimer u krizi, što je u razgovoru za njemačke medije priznao i izbornik Prokop.

Što se događa s Uweom Gensheimerom?

Nakon debakla protiv Furije njemački kapetan još dugo nakon utakmice ostao je sjediti sam na klupi, zakopavši lice u obje ruke. Nekoliko minuta nije podigao pogled. Bio je svjestan da je opet podbacio. U prvoj utakmici protiv Nizozemske je dobio crveni karton na početku utakmice, a protiv prvaka Europe pokušao se iskupiti. Nije uspio. Igra odsutno i vidljivo je nezadovoljan.

''Uwe trenutačno ne igra u skladu sa svojim mogućnostima. Njegov talent i njegove sposobnosti su nesporne, ali očito postoji neki razlog zbog čega ne igra s lakoćom za reprezentaciju. Ne mislim da smo mu mi stvorili preveliki pritisak, uvjeren sam da je sam na svoja leđa nabio preveliki teret očekivanja i da je to glavni problem. Jedan je od najboljih na svijetu i od njega očekujem da se trgne. Oprostite na izrazu, ali je** ga, tako je'', za njemačke medije kazao je Prokop.

Za zvijezdu Rhein-Neckara Löwena Europsko prvenstvo u Norveškoj, Austriji i Švedskoj vjerojatno je zadnji Euro u karijeri. Nije više u cvijetu mladosti, duboko je u 34. godini, a prije četiri godine u Poljskoj zbog ozljede nije bio član momčadi koja je uzela zlato. Ne želi otići kao ''Uwe, nedovršeni.''

''Možemo li do polufinala? Svakako'', kazao je Gensheimer uz osmijeh.

Lijepo, ali nešto će se pitati i Hrvatsku.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/ovo-je-put-za-polufinale-hrvatska-moze-srusiti-njemacku-samo-na-jedan-nacin/2148857.aspx

Bit ce ovo siguran sam utakmica sa malo golova, odbrane su jaca strana obje ekipe. Uz Gensheimera cu vezati manje od 53 gola 1,55 i jos nekog igraca, razmisljam o Cindricu ili Karacicu manje. Znaju i Njemci odakle prijeti opasnost, tako da ce se na njih paziti. 

Link to comment
Share on other sites

prije 47 minute, tome1993 said:

Danas je ponuda odlična te se može složiti nešto za jači ulog,moj izbor ide na Aba ligu koju pratim te uzimam jedan par na preporuku od Goksima te se nadam dobitku.

Prvi par igram da Mornar ne gubi preko 17 razlike,razlog tome je očajna forma Cedevite koja je zadnje dvije utakmice izgubila a dvije prije toga se provukla kroz ušicu igle te je igrala očajno,sve četri utakmice sam gledao te je to bilo daj Blažicu loptu pa nek on riješava sve.

Sa druge strane Mornar je vezao tri pobjede za redom te sa velikim samopouzdanjem putuju u Ljubljnu te očekujem jednu tvrdu utakmicu a ne razbijanje domacina koji je ušao u krizu te stvarno igraju loše.

Izostanaka nema ni kod gosta ni domačina.

Drugi par FMP - Partizan,Fmp polako gubi onu formu od početka sezone,govori se da namjerno gube radi Zvezde da im ne preotmu mjesto u top 4 ( svi znamo da je Fmf druga ekipa Zvezde) ali bilo kako bilo danas igraju protiv odličnog Partizana koji ovo pobjeđuje jer igraju najbolju košarku u ligi te su u sjajnoj formi što potvrđuju igre u europi,Andrea Trinkijeri je složio uistinu odličnu ekipu te očekujem pobjedu ali evo igram sigurniju varijantu za jak ulog.

Budučnost dočekuje fenjerasa Megu te ukoliko žele to drugo mjesto ovo moraju pobjeditit,imali su ovaj tjedan vremena za odmor te očekujem laganu pobjedu sve osim nje je veliko iznenađenje.

 

Sretno ukoliko netko isprati.

tiket.png

Dobri prijedlozi, samo što na Budućnost se može pojačati sa nekim AH -7.5 @1.35. Razbit će Megu sa pola gasa. :) Što se tiče FMP, nemaju oni potrebe puštati jer do kraja sezone imaju težak raspored, danas protiv Partizana, onda protiv Mornera, Cedevite, Zvezde i Budućnosti. :) Oni će ispasti iz igre za play-off kako god okreneš, jer imaju brutalno težak raspored. Meni je koeficijent 1.47 na Partizan nevjerovatno dobar. Sumnjam da će Partizan namjerno prepustiti prvo mjesto Budućnosti kako ne bi išao u play-offu na četvrtoplasiranog (Zvezdu). Ima Partizan odličan tim kada uzmemo u obzir u kakvim su uslovima (besparica, država ih teroriše, Vučić i Rusi guraju Zvezdu, itd). Tako da, ovo danas @1.47 na Partizan mi je must take. :)

Link to comment
Share on other sites

Posle pauze na forumu, opet sam tu i nadam se da pogodim koju prognozu što se tiče kartona.  Poslednja godina se je završila u velikom minusu zbog nediscipline nadam se da negativni trend okrene u plus :)

TSG Hoffenheim-Eintracht Frankfurt over 3.5 kartona 1.72 bet365
 
Tu očekujem jednu izjednačenu utakmicu gdje je dosta realna granica za 4 kartona. Ali ja ču uzet jednu manje, više od 2 žuta. Domaćin ima prosjek od 1.76 kartona po utakmici, gosti imaju 2.06 kartona. Poslednje 4 međusobne utakmice su završile  sa 4 žuta, 2 žuta + 1 crveni, 5 + 1 crveni i 2 žuta.
 
Sudija če biti S. Stegemann koji ima prosjek 3.51 kartona po utakmici. Tako da over 2 kartona je sigurna opcija za mene.
 
Fortuna Düsseldorf-Werder Bremen over 4.5 kartona kv.2.10,  sigurnije over 3.5 kartona kv.1.53 bet365
 
Ova utakmica mi liči zicer, da bi mogla biti završena dosta lako sa barem 5 kartona. Jedna od najgrubijih timova u ligi. Domačin je najgrubiji tim sa prosjekom od 2.59 kartona po utakmici, dok su gosti sa 2 kartona u prosjeku po utakmici.  Oba tima se bore za obstanak a mislim da  su gosti dosta bolji tim i da jim nije mjesto na donjem dijelu bundeslige. Tako da očekujem grubu utakmicu sa dosta faula. Nadam se da če i sudija  F. Brych , koji ima 4.37 kartona po utakmici odraditi svoj posao kao što treba. Međusobne utakmice su igrali tako: 2 žuta, 4 žuta, 7 žutih, 4 žuta, 7 žutih+1 crveni karton. Ja sam uzeo sigurniju granicu više od 3 kartona.
 
1. FC Köln-VfL Wolfsburg over 3.5 kartona kv.1.61 bet365
 
Još jedna zanimljiva utakmica u bundesligi gdje su gosti blagi favorit na kladionicama. Koln ima 2.47 kartona po utakmici, dok imaju gosti 1.82 kartona.  Utakmicu če suditi M. Fritz , koji ima prosjek  3.90 kartona po utakmici. Na poslednjih međusobnih utakmicama je bilo 4,5,3,7,5 žutih kartona. Ja sam uzeo sigurniju granicu više od 2.
 
 
Link to comment
Share on other sites

Alkmaar - Willem II // Oba tima daju gol bet365 288sb - 1,80

Kroz historiju, AZ Alkmaar je pobijedio većinu utakmica, ali s obje su ekipe imale razdoblja u kojima su dominirale jedna nad drugom. U zadnje vrijeme pobjede su na strani AZ-a, jer su u posljednje vrijeme igrali mnogo bolje od Wiilema koji je imao periode i kada je ipsadao iz prver lige. Kladionice su ovoga puta postavile Alkmar kao favorite, u to nema sumnje, mislim da bi trebali slaviti pred domaćom publikom. 

Ali ipak, Willem II jedno je od najvećih iznenađenja ove godine. Trenutno su četvrti sa samo 8 bodova manje od AZ Alkmaara. S druge strane, ako AZ Alkmaar pobijedi u ovoj utakmici, imat će ukupno 44 boda te će doći na lidersku poziciju. Gledajući sve to, pobjeda domaćina ovdje ne bi trebala biti dovedena u pitanje, jer ulog je veliki i konačno se mogu takmičiti sa PSV-om i Ajaxom koji dominiraju zadnjih godina.

Njihova nedavna pobjeda nad PSV-om govori nam sve o njihovim kvalitetima ali mislim kako ni u ovom meču neće sačuvati mrežu s obzirom na to da je Willem treća najbolja gostujuća ekipa te su na strani postigli čak 15 golova.

image.thumb.png.69a4f183c085cc9dbcf4c76863bb8330.png

Link to comment
Share on other sites

Malta: Premier League

Birkikara : Senglea Athletics

Tip: 1

Kvota: 1,70

Danas ću zagaziti u nogometnu velesilu Maltu gdje se susreću dobro nam poznata Birkikara i iseljenici iz Senegala. Šalu na stranu, Birkikara nakon gostujuće pobjede protiv lidera prvenstva dočekuje gosta koji do sada ostvario samo dva boda u gostima i to zadnji puta u 10 mjesecu. Senglea athletics zabili su svega 3 gola u gostima dok je Birkikara na domaćem terenu zabila 13 svojih golova od ukupnih 19.

Unatoč tome što Birkikara u dosadašnjem dijelu nije bila najbolji domaćin, forma im se diže te su ostvarili dvije pobjede protiv momčadi iz gornjeg dijela tablice. Senglea Athletics je u poražavajućoj formi te u zadnjih 5 utakmica ima tek ostvarena dva remia na domaćem terenu protiv zadnje i predzadnje momčadi prvenstva.

Btw: Čisto statistički par, bez poznavanja momčadi, izostanaka i trenutačne sitacije u Malteškom nogometu. Stoga par uzmite s velikom rezervom, ali mislim da se isplati pokušati na neki manji ulog s obzirom na veliki koeficijent na domaćina.

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, crash1 said:

Arsenal - Sheffield // X2 bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="">bet365 Hrvatska - 1,90

Ova dva tima do sada su igrala 6 puta , ekipa Arsenala je slavila 3 puta , 1 je bio neriješen rezultat , i 2 puta je slavio Sheffield United.

Ma sta ti gledas te susrete koje su imali pre 30 godina???

Mislis da se do danas nisu promenile 15 postave, i 15 trenera???

Link to comment
Share on other sites

Hrvatska - Njemačka | Luka Cindrić više od 4.5 (2.10) 1xbet

Ovom prilikom bi pohvalio sve članove koji ubacuju svoje tipove. Nadam se da ćemo nastaviti tako i narednih dana! Hvala vam svima idemo jako danas! Gledao sam granice i u unibet kladionici. Granica je ista, ali koeficijent je dosta manji, samo 1.85 u unibetu, dok je ovdje 2.10.

4RLiawR.jpg

Već su kolege dosta toga rekle o ovoj utakmici, pa da ne dužim ni ja mnogo. Hrvatska na ovom Euru 2020 nije doživjela poraz, baš kao i Španjolska. Ovo je derbi kola, s obzirom da u posljednjem kolu igraju protiv Španjolske, vrlo važna utakmica za obje reprezentacije. Hrvatska bi pobjedom obezbjedila polufinale, dok je Njemačka do sada doživjela poraz samo od Španjolske u prvoj fazi natjecanja.

Probat ću sa Lukom Cindrićem, koji je centralni bek uz Duvnjaka i Stepančića. On uzima najviše šuteva, dok je i prvi izvođač sedmeraca, tako da mislim da on može barem do pet golova u ovom susretu. Sretno!

wkU36AR.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

prije 8 minute, IzudinB said:

Hrvatska - Njemačka | Luka Cindrić više od 4.5 (2.10) 1xbet" rel="external nofollow">1xbet

Ovom prilikom bi pohvalio sve članove koji ubacuju svoje tipove. Nadam se da ćemo nastaviti tako i narednih dana! Hvala vam svima idemo jako danas! Gledao sam granice i u unibet" rel="">unibet kladionici. Granica je ista, ali koeficijent je dosta manji, samo 1.85 u unibetu, dok je ovdje 2.10.

4RLiawR.jpg

Već su kolege dosta toga rekle o ovoj utakmici, pa da ne dužim ni ja mnogo. Hrvatska na ovom Euru 2020 nije doživjela poraz, baš kao i Španjolska. Ovo je derbi kola, s obzirom da u posljednjem kolu igraju protiv Španjolske, vrlo važna utakmica za obje reprezentacije. Hrvatska bi pobjedom obezbjedila polufinale, dok je Njemačka do sada doživjela poraz samo od Španjolske u prvoj fazi natjecanja.

Probat ću sa Lukom Cindrićem, koji je centralni bek uz Duvnjaka i Stepančića. On uzima najviše šuteva, dok je i prvi izvođač sedmeraca, tako da mislim da on može barem do pet golova u ovom susretu. Sretno!

wkU36AR.jpg

 

Obično je na njega granica 5,5 ali budući da svi očekuju utakmicu sa manje golova, granica je za gol manja. Očekuje se da će biti najbolji strijelac reprezentacije i obično izvodi sedmerce. Horvat je izvodio većinu protiv Austrije. 5 golova za njega, ako će izvoditi i sedmerce, ne bi trebao biti problem. 

Link to comment
Share on other sites

Augsburg-Borussia(D)

Zadnjih 8 međusobnih utakmica završilo je sa golovima u obe mreže. @1,50  

 

Dusseldorf-Werder

Svih 6 međusobnih utakmica koje su odigrali završilo je sa golovima u obe mreže. @1,53

 

Hoffenheim-Eintracht

Eintracht je u Bundesligi primio gol na svim gostujučim utakmicama u ovoj sezoni. @1,17

 

Eibar-Atletico

Atletico je Eibaru zabio gol u svim 17 međusobnim utakmicama. @1,22

 

Brighton-Aston Villa

Svih 5 međusobnih utakmica završilo je sa golovima u ube mreže. @1,65

Aston Villa je primila gol na svim 15 gostujočim utakmicama u ovoj sezoni. @1,12

 

Norwich-Bouremouth

Norwich je primio gol na svim 11 domačim utakmicama u ovoj sezoni. @1,33 

 

Bristol City-Barnsley

Zadnjih 8 međusobnih utakmica završilo je sa golovima u obe mreže. @1,57

 

Milwall-Reading

Milwall je zabio gol na svim 14 domačim utakmicama u ovoj sezoni. @1,30

 

Sassuolo-Torino

Sassuolo je zabio gol na svim 11 domačim utakmicama u ovoj sezoni, @1,25

dok je zadnih 8 završilo sa golovima u obe mreže. @1,66 

 

Link to comment
Share on other sites

Lazio - Sampdoria 1 (1.45) 1xbet

Danas se igra 20. kolo Serije A. Od 15 sati nas očekuje utakmica između domaćina Lazija i gosta Sampdorije. Mogu slobodno reći da se Lazio nakon već nekog dužeg vremena našao u borbi za Skudeto. Trenutno su na trećem mjestu sa šest bodova manje od lidera Juventusa, ali imaju i utakmicu manje.

Ovo je vrlo bitna utakmica za domaćina, tako da očekujem da će oni ovdje ostvariti pobjedu. U sjajnoj su formi, imaju pet pobjeda u nizu.

Sampdorijaće , kako stvari stoje, da se bori za opstanak u ligi ove sezone. Oni imaju pet bodova prednosti u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, dok su u prošlom kolu došli do velike pobjede protiv Brescije, gdje su pobijeidli sa 5-1. U međusobnim susretima je Lazio bio dosta uspješniji do sada. 

U posljednje dvije utakmice je ekipa iz Rima dobila Sampdoriju i to u gostima, tako da očekujem da će danas Lazio pred svojim navijačima ostvariti rutinsku pobjedu. 

YD4XKnk.jpg

Link to comment
Share on other sites

On 17. 01. 2020. at 0:43, IzudinB said:

Sassuolo - Torino (18:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac:  Davide Massa" rel="">Davide Massa (6.25)
Prosjek ekipe 1: 2.74
Prosjek ekipe 2: 2.39
Screenshot_24.jpg

Ova mi se utakmica čini zanimljivom za kartone upravo zbog suca koji je drugi najrigorozniji sudac ove sezone u Seriji A. Davide Massa pokazuje u prosjeku po utakmici nešto više od šest kartona, te mislim da bi ovdje moglo biti više od 5.5 kartona.

Koeficijent je prilično solidan, dok ovim timovima trebaju bodovi, pogotovo Sassuolou koji je izgubio posljednje tri utakmice u nizu. Oni imaju samo pet bodova više od Genoe koja se nalazi u zoni ispadnja i od ovog trenutka im je svaki bod vrlo bitan, jer bi mogli lako da se nađu u borbi za opstanak.

Torino na drugoj strani ima tri pobjede u posljednjih pet utakmica, te se nalaze na osmoj poziciji, samo bod i dva manje od Cagliarija i Parme te imaju šansu da se popnu na to šesto mjesto, zavisno od rezultata te dvije ekipe. Torino je po mom mišljenju bio mnogo bolji prošle sezone, jer su do kraja sezone imali samo sedam poraza, dok sada na polovini ove sezone imaju čak osam poraza.

Mislim da ne treba otpisati niti jedan tim, očajnički im trebaju bodovi i siguran sam da će se boriti na terenu za njih. Oba tima dobijaju dosta kartona ove seozne. Torino nešto više od dva u prosjeku po utakmici, dok domaćin skoro pa tri u prosjeku. 

Vji5uqO.jpg

Međutim, između ova dva tima uvijek bude dosta kartona, dajem primjer prošle utakmice gdje je bilo čak sedam kartona, samo četiri je bilo u prvom poluvremenu. Torino je na svom terneu pobijedio 2-1, te i ovdje očekujem konkurentnu utakmicu, a samim time vjerujem da će se Massa razmahati kartonima. Uglavnom, granica mi je sasvim okej, s obzirom na suca. Sretno svima!

Link to comment
Share on other sites

prije 1 minutu, Okocha said:

Pozdrav ekipa,

ne znam jel dobro vidim, cini mi se da je doslo do zamjena sudaca na tekmi Levante-Alaves? Trebao je utakmicu suditi Jaime Latre, zanima me gleda li netko uzivo? Sudi li Cuadra ili Jaime Latre?

Pozdrav prijatelju, utakmicu ipak sudi Cuadra, iako je na početku pisalo da će to biti Jaime Latre. Cuadra u prosjeku po utakmici pokazuje 4.9 kartona, a već je u prvom poluvremenu pokazao dva žuta. Mislim da bi ovdje mogla biti pređena granica od 5.5 po koeficijentu 1.66 u bet365 kladionici uprkos tome što je došlo do zamjene suca. Rezultat je još uvijek 0-0 aktivan tako da očekujem još žutih kartona.

Link to comment
Share on other sites

Preston - Charlton 1 (1.45) bet365

Charlton je uspio odigrati iznenađujući remi protiv lidera WBA u prošlom kolu, ali ne bi trebali ponoviti taj uspjeh i ovdje. Istina je da je Preston bez pobjede u posljednjih pet utkamica, ali mi ovo izgleda kao pravi meč za povratak na pobjedničke staze i nova tri boda na svom terenu, gdje ostaju najbolji tim u ligi. 

Igraju protiv tima koji ima gostujući rekord od dvije pobjede, četiri remija i sedam poraza, postigli su 16 a primili čak 21 gol. U velikim problemima je Charlton. Gallagher koji je bio na posudbi iz Chelseaja, sada se vratio u svoj matični klub i odmah otišao u Swansea, dok su drugi strijelci Bonne i Taylor koji su postigli po sedam i osam golova, van terena za ovaj susret, dok je Leko pod znakom sumnje ali vjerojatno neće nastupiti.

ktx5wjs.jpg

Gosti imaju nekoliko igrača koji su se vratili na trening, a to su Cullen, Otzumer, Williams, Caskey i Aneke, ali samo par njih će moći da se vrati na teren u ovoj utakmici. Field ostaje van terena. Po meni je ovo pobjeda domaćina Sretno!

FHBOcpJ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav ekipa ,posto sam novi da i ja postavim nesto ,dugo vas pratim dobre informacije i dobre oklade se mogu pronaci ovdje ,sretno svima danas.

Rukomet prvo:

Bjelorusija - Česka (više od 55,5 PSK 1,70): I jedni i drugi nemaju više nikakve šanse za prolazak ,očekujen jednu ležernu i otvorenu utakmicu pošto nema nikakav značaj. Bjelorusi su primali po 31 komad od Hrvatske i Njemačke ,obrana im nije jači forte ,napad uz Kulesha i Shylovicha nije loše i svakako svakome mogu utrpat golova kao što u to napravili Crnogorcima. Česka je imala isto neke ok utakmice ,zabili su Makendocima 27 ,ai isto tako primii su 31 od Španjolaca stoga oekujem golove u nebitnoj utakmici. 

Španjolska - Austrija (više od 56,5 ,PSK 1,55): Španjolska uz Norvešku pokazala najviše na prvenstvu ,igraju lijepo i moderno i pobjedom danas gotovo sigurno osiguravaju polufinale. Španjolci igraju olično napadački 31 su zabili Česima ,a 33 su uspili čak i Njemcima koji znamo da imaju odličnu obranu. Austrija jedna zanimljiva ekipa ,zabijali su 32 Makedoniji ,34 Ukrajini ,Bilyk i Bozovic su dobar tandem ,mogu zabiti. Očekujen pobjedu Španjolaca ,ali i otvorenu utakmicu gdje bi mogli vidjeti golova.

Hrvatska - Njemacka (manje od 51,5 PSK 1,70): Sve je već rečeno na forumu ,obrana glavna Njemcima njihova najveća snaga. Mi smo također isto odlični u obrani nekako sve miriše na mane golova. Uzet to ili nekog od igrača isto under tipa naših vanjskih gde ce Wiencek to dobro zatvarati.

 

Nogomet za kraj: Real Madrid - Sevilla 1 (PSK 1,65): Po meni odlična kvota na Real. Rijetko kad se dešava da je na Real 1,65 i bez obzira što je na drugoj strani Sevilla 1 se mora uzet. Sevilla pobjedom može zakomplicirati stvari ,ali mislim da će se to teško desiti na Bernabeu gdje nisu pobijedili već dugo vremena. Real vodi borbu za prvaka ,svaka utakmica im je bitna pogotovo kod kuće gdje još nisu izgubili. Real u dobrroj formi zadnjih 5 nisu izgubili ,Sevilla prije 2 kola poražena protiv Villareala. Očekujem dobru utakmicu gdje Sevilla sigurno može zaprijettili ,ali Real kao domaćin mislim da pobjeđuje ovo plus još Sevilla dugo nije dobila na Bernabeu i svi parametri za 1 su tu. Sretno!

 
 
 
Link to comment
Share on other sites

prije 2 minute, KW8 said:

Pozdrav ekipa ,posto sam novi da i ja postavim nesto ,dugo vas pratim dobre informacije i dobre oklade se mogu pronaci ovdje ,sretno svima danas.

Rukomet prvo:

Bjelorusija - Česka (više od 55,5 PSK 1,70): I jedni i drugi nemaju više nikakve šanse za prolazak ,očekujen jednu ležernu i otvorenu utakmicu pošto nema nikakav značaj. Bjelorusi su primali po 31 komad od Hrvatske i Njemačke ,obrana im nije jači forte ,napad uz Kulesha i Shylovicha nije loše i svakako svakome mogu utrpat golova kao što u to napravili Crnogorcima. Česka je imala isto neke ok utakmice ,zabili su Makendocima 27 ,ai isto tako primii su 31 od Španjolaca stoga oekujem golove u nebitnoj utakmici. 

Španjolska - Austrija (više od 56,5 ,PSK 1,55): Španjolska uz Norvešku pokazala najviše na prvenstvu ,igraju lijepo i moderno i pobjedom danas gotovo sigurno osiguravaju polufinale. Španjolci igraju olično napadački 31 su zabili Česima ,a 33 su uspili čak i Njemcima koji znamo da imaju odličnu obranu. Austrija jedna zanimljiva ekipa ,zabijali su 32 Makedoniji ,34 Ukrajini ,Bilyk i Bozovic su dobar tandem ,mogu zabiti. Očekujen pobjedu Španjolaca ,ali i otvorenu utakmicu gdje bi mogli vidjeti golova.

Hrvatska - Njemacka (manje od 51,5 PSK 1,70): Sve je već rečeno na forumu ,obrana glavna Njemcima njihova najveća snaga. Mi smo također isto odlični u obrani nekako sve miriše na mane golova. Uzet to ili nekog od igrača isto under tipa naših vanjskih gde ce Wiencek to dobro zatvarati.

 

Nogomet za kraj: Real Madrid - Sevilla 1 (PSK 1,65): Po meni odlična kvota na Real. Rijetko kad se dešava da je na Real 1,65 i bez obzira što je na drugoj strani Sevilla 1 se mora uzet. Sevilla pobjedom može zakomplicirati stvari ,ali mislim da će se to teško desiti na Bernabeu gdje nisu pobijedili već dugo vremena. Real vodi borbu za prvaka ,svaka utakmica im je bitna pogotovo kod kuće gdje još nisu izgubili. Real u dobrroj formi zadnjih 5 nisu izgubili ,Sevilla prije 2 kola poražena protiv Villareala. Očekujem dobru utakmicu gdje Sevilla sigurno može zaprijettili ,ali Real kao domaćin mislim da pobjeđuje ovo plus još Sevilla dugo nije dobila na Bernabeu i svi parametri za 1 su tu. Sretno!

 
 
 

Dobrodošao kolega, osjećaj se kao kod kuće kako se u narodu kaže :D . Hvala ti na analizama, nadam se da će ih biti još mnogo. Zajedno smo jači! Pratim Španjolsku!

Link to comment
Share on other sites

prije 7 sati, tihi372 said:

Brighton Aston Villa 1

Zanimljivo je da Brighton nije nikada pobjedio Aston Villu,i u svim dosadašnjim njhovim susretima oba tima su postigla pogodak.Zadnji njihov susret na ovom stadionu je bio prošle godine u kupu tada je villa pobjedila sa 3:1.Brighton bolje partije pruža kod kuće,gdje su i osvojili većinu bodova,Ovo je dvoboj za začelje,jel dosta je klubova u malom rasponu bodova i jako su im važne utakmice protiv direktnih konkurenata za ispadanje,kao što je ova.Koeficijent na domaćina je u padu,gosti imaju dosta izostanaka,ne brani im prvi vratar,a villa je do sada primila čak 43 gola,jedino je norwich primio više od njih.Ni jedan ni drugi klub nisu u nekoj formi,s obzirom na izostanke gostiju i trenutno stanje ja sam se odlučio za 1

 

brighton.PNG

bright pad.PNG

Pratim @tihi372 iako sam se odlučio za nešto sigurniju opciju kod unibet kladionice (pobjeda u barem jednom poluvremenu). Puno je lakše gledati utakmice okd oklade ovog tipa nego kod čiste pobjede. Sretno nam bilo 

Slika-zaslona-2020-01-18-u-15-27-59.png

Također, sastav Dortmunda izgleda lijepo i koeficijent na pobjedu je u padu, nadam se da nećemo vidjeti iznenađenje...

Slika-zaslona-2020-01-18-u-15-30-08.png

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, Goksim said:

Znam da će utakmica Hrvatska - Njemačka biti mnogima danas u fokusu pa ako se planirate kladiti sa većim iznosima i ne bi se htjeli nervirati do samog kraja odigrajte specijalne razrade kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionice.

Ono što se meni posebno svidjelo, a što sam igrao i u utakmici sa Austrijom, jest over golova Hrvatske na modifciiranoj margini. Drugim riječima, u ovoj utakmici igram over 23,5 golova Hrvatske za pristojnih 1,35. Očekuje se utakmica na manji broj golova (granice su stvarno niske) međutim sumnjam da Hrvatska može dati toliko mali broj golova. 

Već sa 24 gola oklada je dobitna a očekujem i nekoliko više od toga...

Slika-zaslona-2020-01-18-u-09-32-18.png

 

Nadam se da Hrvatska danas neće podbaciti. 24 gola stvarno nisu puno ( bet365 ). Under golova ne bi preporučio budući da je granica izuzetno mala i ovdje će puno ovisiti o vratarima i njihovom postotku obrana. Za očekivati je nekoliko lakih golova te barem par minuta brže igre na nepostavljene obrane. Mislim da Hrvatska ima riješenja za Njemačku obranu. Njemačka je rukometna velesila koja uvijek ima malu protekciju kod sudaca pa očekujte isto i danas. Zato me je i strah oklade na pobjedu Hrvatske a ova razrada mi se čini kao odlična opcija. 

Ako Hrvatska pobjedi morala bi zabiti barem 24 gola (teško je za očekviati neki vaterpolo rezultat). Može se desiti da Hrvatska i ne slavi a da svejedno granica bude prebaćena ;)

Slika-zaslona-2020-01-18-u-15-37-46.png

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use