Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 16.1.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Parma - Roma 2 (1.90) bet365

Parma je osigurala pobjedu kada su se ova dva tima sastala na ovom stadionu u studenom prošle godine. Međutim, Roma sigurno neće trpiti nikakva poniženja i pokušat će uzvratiti istom mjerom u ovom susretu. Dakle, računam da će posjetitelji u ovom susretu ostvariti pobjedu.

Iako su bili veliki favoriti protiv Forisnonea u prethodnom krugu ovog natjecanja, oni su uspjeli da ih pobijede samo sa 2-1. To je bila tvrda utakmica, jer je rezultat bio 1-1 u završnim fazama utakmice.  No, domaćini su dobili penal u sudijskoj nadoknadi, gdje Hernani nije pogriješio sa bijele točke.

Također je vrijedno napomenuti da je Parma do sada izgubila samo jednu utakmicu u posljednje četiri koje su odigrali, a to je bila pretposljednja koju su igrali protiv Atalante gdje su izgubili sa 5-0. 

S druge strane,e Roma je drugi put u nizu poražena na svom terenu nakon što ih je Juventus pobijedio sa 2-1. Roma ove sezone mnogo bolje igra u gostima Oni su neporaženi u posljednje četiri utakmice u gostima na svim natjecanjima, dok su pobijedili tri u tom procesu.

Parma je ostvarila pobjedu samo jednom u prethodna četiri susreta sa Romom na ovom stadionu. Dok se Roma očajnički želi vratiti pobjedničkim nizovima. Uz to gosti se dobro snalaze u napadu. Impresivno su postigli deset golova u samo posljednje četiri utakmice. Mislim da će Roma ovdje ostvariti pobjedu. Sretno!

Screenshot_20.jpg

(Koeficijenti 15.01. u 17:54 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Hrvatska - Austrija | Austria +3.5 (1.90) bet365

Druga faza Europskog prvenstva u rukometu, gdje se sastaju Hrvatska i Austrija. Utakmica se igra u Beču i siguran sam da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Ekipa Hrvatske je do sada upisala tri pobjede i prenijeli su dva boda u drugi krug. 

Austrija je također odradila isto kao i Hrvatska. Međutim, mislim da će ovdje Hrvatska izaći kao pobjednik, dok koeficijenti pokazuju da su oni također ogromni favoriti za pobjedu. Na papiru i po imenima je Hrvatska dosta jača ekipa, još samo da nam to pokažu i na terenu.

Obje ove reprezentacije igraju brz rukomet, no, Hrvati to nisu radili u prvoj fazi ovog turnira, međutim, oni znaju ubrzati tempo igre kada im to i odgovara. Hrvatska je čak treći glavni favorit za prolazak u polufinale sa koeficijentom 1.65, zajedno sa Španjolskom i Norveškom, te mislim da će ovaj meč pobijediti, međutim, neće im biti lako. DO sada su protiv Austrije igrali dva puta, na Europskom 2010. godine, te Svjetskom 2015. godine, te su u te dvije utakmice pobijedili sa samo dva i tri gola razlike.

Očekujem jednu zanimljivu utakmicu u kojoj ću definitivno navijati za Hrvatsku, ali mislim da će Austrija pružiti bolji otpor nego što to koeficijenti nalažu, te mislim da neće izgubiti sa više od 3.5 gola razlike. Zbog toga igram hendikep +3.5. Sretno!

L0vHxVQ.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 15.01. u 23:59 CET) 

Jordan U23 - UAE U23 X (1.80) bet365

AFC Prvenstvo do 23 godine, gdje će snage odmjeriti dvije ekipe koje dijele prvu poziciju u skupini D. Mislim da će u ovoj utakmici biti neriješeno, jer bi oba tima bila zadovoljna sa bodom.

S obzirom da Vietnam U23 igra protiv Sjeverne Koreje U23 u zadnjem kolu, te se očekuje pobjeda Vietnama u tom susretu, najbolje za ove dvije liderske ekipe bi bilo da remiziraju, jer bi tako osigurale po bod i obezbjedili plasman u sljedeću fazu ovog natjecanja. 

Zbog toga očekujem čvrstu igru obje ekipe i mislim da će se na kraju završiti bez pobjednika. Sretno tko isprati!

Screenshot_2.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 16.01. u 0:09 CET) 

prije 9 sati, IzudinB said:

Jordan U23 - UAE U23 X (1.80) bet365 online kladionica" rel="">bet365

AFC Prvenstvo do 23 godine, gdje će snage odmjeriti dvije ekipe koje dijele prvu poziciju u skupini D. Mislim da će u ovoj utakmici biti neriješeno, jer bi oba tima bila zadovoljna sa bodom.

S obzirom da Vietnam U23 igra protiv Sjeverne Koreje U23 u zadnjem kolu, te se očekuje pobjeda Vietnama u tom susretu, najbolje za ove dvije liderske ekipe bi bilo da remiziraju, jer bi tako osigurale po bod i obezbjedili plasman u sljedeću fazu ovog natjecanja. 

Zbog toga očekujem čvrstu igru obje ekipe i mislim da će se na kraju završiti bez pobjednika. Sretno tko isprati!

Screenshot_2.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

Zanimljiva informacija, ovo će biti zanimljivo pratiti na liveu kao i kretanje koeficijenata. Izuzetno često i vidimo X kada imamo ovakve situacije.

Bjelorusija - Njemačka | Pukhovsky Manje od 4.5 (1.792) bet365

Evo jedne oklade iz 1xbet kladionice. Mislim da je ova kladionica jedinstvena s obzirom da u ponudi imaju ovog igrača i to na granicu od 4.5. Mislim da je ova granica za njega prevelika, s obzirom na minutažu i ulogu koju ima u ekipi. Dok je plus također što igra protiv jedne vrlo agresivne obrane Nijemaca.

Ovdje obje ekipe imaju imperativ pobjede, s obzirom da gubitnička ekipa ispada iz natjecanja, tako da očekujem dvije agresivne obrane, te mislim da neće biti lako postići golove.

Pukhovsky igra vrlo malo, možda oko 20 minuta po utakmici i mislim da on ne bi trebao preći granicu od 4.5 gola. Na prva tri meča je išao ispod ove granice, tako da to isto i danas očekujem. Sretno svima!

JbQiUSF.jpg

(Koeficijenti 16.01. u 11:04 CET) 

prije 11 sati, IzudinB said:

Jordan U23 - UAE U23 X (1.80) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Screenshot_2.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

Koliko vidim unibet je utakmicu maknuo iz ponude

bet365 i dalje daje 1,80 za X

2020-01-16-11-36-42-bet365-Online-Sports

prije 18 sati, IzudinB said:

Parma - Roma 2 (1.90) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Parma je osigurala pobjedu kada su se ova dva tima sastala na ovom stadionu u studenom prošle godine. Međutim, Roma sigurno neće trpiti nikakva poniženja i pokušat će uzvratiti istom mjerom u ovom susretu. Dakle, računam da će posjetitelji u ovom susretu ostvariti pobjedu.

Iako su bili veliki favoriti protiv Forisnonea u prethodnom krugu ovog natjecanja, oni su uspjeli da ih pobijede samo sa 2-1. To je bila tvrda utakmica, jer je rezultat bio 1-1 u završnim fazama utakmice.  No, domaćini su dobili penal u sudijskoj nadoknadi, gdje Hernani nije pogriješio sa bijele točke.

Također je vrijedno napomenuti da je Parma do sada izgubila samo jednu utakmicu u posljednje četiri koje su odigrali, a to je bila pretposljednja koju su igrali protiv Atalante gdje su izgubili sa 5-0. 

S druge strane,e Roma je drugi put u nizu poražena na svom terenu nakon što ih je Juventus pobijedio sa 2-1. Roma ove sezone mnogo bolje igra u gostima Oni su neporaženi u posljednje četiri utakmice u gostima na svim natjecanjima, dok su pobijedili tri u tom procesu.

Parma je ostvarila pobjedu samo jednom u prethodna četiri susreta sa Romom na ovom stadionu. Dok se Roma očajnički želi vratiti pobjedničkim nizovima. Uz to gosti se dobro snalaze u napadu. Impresivno su postigli deset golova u samo posljednje četiri utakmice. Mislim da će Roma ovdje ostvariti pobjedu. Sretno!

Screenshot_20.jpg

Parma 1x dolazi, roma loša u gostima... - 1.90 kvota na moje ovo!

F.Sole under 4,5@1,85

Lovio sam ga prve dvije utakmice u over ali sad okrecem pricu. Igra oko(malo vise)30 minuta po utakmici. Nijednom nije otisao preko ove margine.

Latviji je zabio 4 gola, 4/6 sut(2/3 sa 7m)

Njemackoj je zabio 3 gola, 3/4 sut

Nizozemskoj je zabio 2 gola, 2/3 sut

Nadam se da ce nastaviti ovako i da Gomez ne bude promasio prvi sedmerac.

prije 2 minute, mafijaz said:

Misliš da imam 10 godina?

Čujemo se posle meča....

Nisam prijatelju ni rekao da imaš 10 godina, otkud ti to? Tu smo da si pomažemo, ja sam samo iznio statističku činjenicu, ne znači da tvoj tip neće biti dobitan, štoviše volio bi da svi možemo dobiti. Želim ti sreću.

Girona - Extremadura | Više od 1.5 gola (1.40) bet365

U posljednje vrijeme je Extremadura očvrsnula kao tim. Oni su u tri od posljednje četiri utakmice uspjeli zadržati mrežu netaknutom. Međutim, imaju tendenciju da se muče protiv jačih timova, nakon što su izgubili svaki od svojih šest mečeva protiv timova koji su u top šest u ligi.

Girona i nije baš u top šest, ali su definitivno u istoj košarici u smislu kvalitete, dok su pobijedili Extremaduru sa tri gola razlike kada su se sastajali ranije ove sezone. Očekujem barem dva gola na utakmici. Sretno!

Fixoxxj.jpg

(Koeficijenti 16.01. u 15:41 CET) 

On 15. 01. 2020. at 17:57, IzudinB said:

Parma - Roma 2 (1.90) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Screenshot_20.jpg

Screenshot_2020-01-16-19-09-33-677_com.android.chrome.jpg

Njemačka - Bjelorusija // Uwe Geinsheimer over 5,5 golova unibet - 1,75

Njemci igraju poprilično grub rukomet,i Nizozemsku i Latviju su diobli na ime i na mišiće. Ono što im fali je pravi srednji vanjski, zato je i doveo Prokop čak 4 pivota od kojeg Gollu iz Flensburga gotovo da i ne koristi. Wincek igra samo u obrani, Pekeler u oba smjera s tim da često istrčava i kontre dok je glavni pivot u igri 6 na 6 Kollbacher.

Ono što fali Njemcima je igra i golovi njihovog kapetana Uwea Gensheimera. Uwe je u prvoj tekmi dobio crveni karton kada prilikom izvođenja penala pogodio Latvijskog golmana u glavu. Pucao je nakon toga penale kontra Španjolske 2/4 da bi protiv Latvije pucanje 7m preuzeo Tobias Reichmann 3/3. Bjeloruski golmani su obranili 3 penala Hrvatskoj,te 4 Srbiji. Obrane li danas Reichmannu onda vjerujem da će Uwe preuzeti izvođenje penala. Nije nemoguće ni to da ih on danas prvi izvodi a u igri ionako više lopti ide njemu na lijevo krilo nego na desno Reichmannu i Kasteningu tako da očekujem da Uwe danas bude pravi i zabije minimalno 6 golova Bjelorusiji.

image.png.0e64b3e2e0fe15a93e580de60d79a80b.png

Parma - Roma // Over 2,5 golova + Roma prva do 3 kornera bet365 288sb - 2,61

U ovome meču nadam se da ce biti dosta pogodaka, jer obje ekipe gaje napadacki stil igre u prvenstvenim utakmicama, a u kupu se igra slobodnije i opustenije, pa se nadam efikasnoj utakmici sa dosta sansi i pogodaka. Parma je izbacila Frosinone u sesnaestini finala, pobjedivsi ih 2:1. Za vikend su dobili Lecce 2:0. Cornelius je u zivotnoj formi, vec velika interesovanja postoje za njega, ako ga ne bude trener odmarao danas, očekujem od njega makar 1 pogodak. Roma je u blagoj krizi, imaju 2 vezana poraza, za vikend od Juventusa u sjajnoj utakmici su porazeni 1:2, a prije toga od Torina 0:2. U Italijanskoj Seriji A su se sastali u novembru na ovome terenu, gdje je Parma slavila rezultatom 2:0. Imala je Roma svojih sansi ali taj dan lopta prosto nije htjela u gol.

Mislim da i jedni i drugi žele da prođu dalje tako da bi trebalo biti golova večeras, a Roma s obzirom da je favorit i da izvode veliki broj kornera u prosjeku očekujem da oni budu ekipa koja će prije stići do tri kornera.

7.png.fd41ecf0ddd508335846e0459da94db2.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use