Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 14.1.2020.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Inter - Cagliari 1 (1.44) bet365

Mislim da će ovdje Inter da ostvari pobjedu na San Siru. Inter je ostvario pobjedu od 1-3 u gostima protiv Napolija u prethodnoj utakmici u Seriji A. U međuvremenu, Cagliari je izgubio od Juventusa u prošloj utakmici sa 4-0 u gostima.

Gledajući njihove individualne nastupe u Seriji A do sada, Inter ima prednost jer su trenutni lideri tabele, sa Juventusom koji je vrlo blizu, Inter će se morati vrijedno boriti za tiulu.

U međuvremenu, Cagliari se nalazi na šestoj poziciji u ligi u ovom trenutku. Cagliari je pobijedio jedino na svom terenu u prethodnih šest međusobnih susreta sa Interom. Cagliari je također bez pobjede u prethodne tri ligaške utakmice u gostima. Gosti su zabilježili samo tri pobjeda u prethodnih desetak utakmica u gostima. Kao takvi, očekujem da će se gosti mučiti u Milanu sa svojom užasnom gostujućom formom. 

Inter je izgubio samo od Barcelone i Juventusa u posljednjih deset utakmica na svom terenu.  Mislim da ovdje Inter ima mnogo veće šanse za pobjedu, ali pazite se sa ulozima, jer će biti i nekih mladih igrača. Sebastiano Esposito, Interov 17-godišnji napadač, koji se našao na svim naslovnicama u posljednje vrijeme, vjerojatno dobija šansu u prvih 11. Očekuje se da će igrati i Borja Valero, koji ekipi nudi mnogo iskustva u veznom redu.

Matias Vecino će vjerojatno započeti uz Valera u centru obrane, sa ključnim Marcelom Brozovićem i Stefano Sensijem koji će biti odomoreni za ovaj susret zbog igranja utakmica u Seriji A, jer je ona i prioritet. Prisutnost Esposita bi značilo da će Lautaro Martinez ili Romelu Lukaku biti na klupi, što znači odmor za neke važnije utakmice. 

Cagliariju nedostaje već dugotrajno ozlijeđeni Leandro Pavoletti, dok su desni bekovi Fabrizio Cacciatore i Federico Mattiello van terena također zbog ozljede.

Inter Handanovic; Bastoni, Godín, Skriniar; Lazaro, Barella, Valero, Vecino, DiMarco; Esposito, Lukaku.
Cagliari Olsen; Faragò, Pisacane, Klavan, Pellegrini; Nandez, Cigarini, Rog: Nainggolan, Joāo Pedro, Simeone.

Screenshot_4.jpg

(Koeficijenti 14.01. u 00:30 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 8 sati, IzudinB said:

Inter - Cagliari 1 (1.44) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Mislim da će ovdje Inter da uzme sva tri boda na San Siru. Inter je ostvario pobjedu od 1-3 u gostima protiv Napolija u prethodnoj utakmici u Seriji A. U međuvremenu, Cagliari je izgubio od Juventusa u prošloj utakmici sa 4-0 u gostima.

Gledajući njihove individualne nastupe u Seriji A do sada, Inter ima prednost jer su trenutni lideri tabele, sa Juventusom koji je vrlo blizu, Inter će se morati vrijedno boriti za tiulu.

U međuvremenu, Cagliari se nalazi na šestoj poziciji u ligi u ovom trenutku. Cagliari je pobijedio jedino na svom terenu u prethodnih šest međusobnih susreta sa Interom. Cagliari je također bez pobjede u prethodne tri ligaške utakmice u gostima. Gosti su zabilježili samo tri pobjeda u prethodnih desetak utakmica u gostima. Kao takvi, očekujem da će se gosti mučiti u Milanu sa svojom užasnom gostujućom formom. 

Inter je izgubio samo od Barcelone i Juventusa u posljednjih deset utakmica na svom terenu.  Mislim da ovdje Inter ima mnogo veće šanse za pobjedu, ali pazite se sa ulozima, jer će biti i nekih mladih igrača. Sebastiano Esposito, Interov 17-godišnji napadač, koji se našao na svim naslovnicama u posljednje vrijeme, vjerojatno dobija šansu u prvih 11. Očekuje se da će igrati i Borja Valero, koji ekipi nudi mnogo iskustva u veznom redu.

Matias Vecino će vjerojatno započeti uz Valera u centru obrane, sa ključnim Marcelom Brozovićem i Stefano Sensijem koji će biti odomoreni za ovaj susret zbog igranja utakmica u Seriji A, jer je ona i prioritet. Prisutnost Esposita bi značilo da će Lautaro Martinez ili Romelu Lukaku biti na klupi, što znači odmor za neke važnije utakmice. 

Cagliariju nedostaje već dugotrajno ozlijeđeni Leandro Pavoletti, dok su desni bekovi Fabrizio Cacciatore i Federico Mattiello van terena također zbog ozljede.

Inter Handanovic; Bastoni, Godín, Skriniar; Lazaro, Barella, Valero, Vecino, DiMarco; Esposito, Lukaku.
Cagliari Olsen; Faragò, Pisacane, Klavan, Pellegrini; Nandez, Cigarini, Rog: Nainggolan, Joāo Pedro, Simeone.

Screenshot_4.jpg

(Koeficijenti 14.01. u 00:30 CET) 

Ovo je kup utakmica.

Austrija - Makedonija | Lazarov više od 7.5 (1.65) unibet

Ovo je posljednja utakmica u skupini B. Domaćin je do sada pobijedio obje svoje utakmice. Oni su pobijedili Češku i Ukrajinu. Na drugoj strani Makedonija je pobijedila Ukrajinu, ali je izgubila od Češke. Jednostavno moraju ići na pobjedu ako žele prolaz dalje. Zbog toga mislim da će najbolji igrač Makedonije jednostavno mora bolje igrati, ako želi da Makedonci nešto urade na ovom natjecanju i u ovom meču.

Lazarov je u prva dva meča zaista bio fantastičan. Ukrajini je postigao osam golova, dok je Češkoj 11, te sam siguran da bi i u ovoj utakmici mogao preći ovu granicu od 7.5. Sretno!

o1lmlwz.jpg

(Koeficijenti 14.01. u 10:14 CET) 

Newcastle - Rochdale 1 (1.25) bet365

Revanš utakmica u FA kupu. Newcastle će ugostiti Rochdalea u prvoj utakmici su igrali 1-1. Newcastle će morati igrati ovu utakmicu protiv trećeligaša, jer nisu uspjeli da ih pobijede u gostima. Ovo im samo pravi zbrku u rasporedu, ali sami su sebi krivi. 

Oni su ogromni favoriti u ovom meču, a vjerujem da će Stiv Bruce i ovog puta kombinirati igrače koji inače manje igraju, ali bi mi sve osim pobjede domaćina ovdje bilo veliko iznenađenje. 

Newcastle je u prošlom susretu remizirao sa Wolvesima, te se sada nalaze na sredini tabele. Ne igraju baš onako kako se to od njih očekuje, ali u ovoj utkamici bi trebali ostvariti pobjedu bez velikih problema.

2dbRpad.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 14.01. u 10:32 CET) 

CSKA Moskva - Real Madrid | James over 23.5 (1.85) 1xbet

Očekuje nas jedna velika utakmica u Euroligi. CSKA se trenutno nalazi na petoj poziciji sa 12 pobjeda i šest poraza. Real Madrid je na drugoj poziciji sa 15 pobjeda i tri poraza. Mislim da ću u ovom meču odigrati po meni nekako najboljeg igrača CSKA Moskve, Mike Jamesa, za kojeg mislim da će ubaciti više od 23 poena.

Ako CSKA želi uraditi nešto u ovom meču, James mora biti na visini zadatka kao što je to bio i do sada. Za domaćina neće igrati Strelnieks, Hacket i Clyburn, a to znači da će James imati više prostora za šuteve. On u prosjeku po utakmici igra 28.55 minuta, te postiže oko 21 poen po utakmici. Mislim da može over ovdje pogotovo jer nema nekih igrača te će imati prostora za koji šut više. Sretno!

fF9u4aS.jpg

prije 1 sat, IzudinB said:

Austrija - Makedonija | Lazarov više od 7.5 (1.65) unibet" rel="">unibet

Ovo je posljednja utakmica u skupini B. Domaćin je do sada pobijedio obje svoje utakmice. Oni su pobijedili Češku i Ukrajinu. Na drugoj strani Makedonija je pobijedila Ukrajinu, ali je izgubila od Češke. Jednostavno moraju ići na pobjedu ako žele prolaz dalje. Zbog toga mislim da će najbolji igrač Makedonije jednostavno mora bolje igrati, ako želi da Makedonci nešto urade na ovom natjecanju i u ovom meču.

Lazarov je u prva dva meča zaista bio fantastičan. Ukrajini je postigao osam golova, dok je Češkoj 11, te sam siguran da bi i u ovoj utakmici mogao preći ovu granicu od 7.5. Sretno!

o1lmlwz.jpg

(Koeficijenti 14.01. u 10:14 CET) 

Što mislite o Karabatiću under 3,5 danas??sumnjam da će u ovoj nebitnoj tekmi on nešto previše igrat..

Rukometaš BiH svojom izjavom o Francuzima postao hit, a Karabatić i društvo najradije bi odmah pobjegli doma

U skupini D rukometnog Eura od 18.15 Francuska i BiH igraju utakmicu bez prevelikog značaja, igra se za prestiž, jer su obje reprezentacije izgubile šansu za prolazak
Rasplet u skupini D je onakav kakav baš nitko nije očekivao. Portugal i Norveška sigurni SU putnici prije međusobnog sraza (20.30) koji odlučuje koja će momčad u drugu fazu prenijeti dva boda.

A od 18.15 igraju Francuska i BiH, dvoboj za prestiž odnosno tko će doma bez ijedne pobjede, a tko s dva utješna boda (osim ako ne završi neodlučeno). Veliko je to iznenađenje, jer su Francuzi prema kladionicama bili drugi favoriti prvenstva, a sada moraju odraditi utakmicu koju bi najradije predali suparniku i pobjegli svojim kućama.

U taboru BiH upravo u nezainteresiranosti Francuza vide svoju priliku, za njih bi trijumf protiv najtrofejnije rukometne nacije u zadnja dva desetljeća bio pothvat. I to ne skrivaju!

'Mi i Francuzi odlazimo kući, ali ako iznenadimo Francuze, to je kao da smo osvojili Euro. Kod njih je kriza, jer su ispali sa prvenstva, a ako ćemo im parirati ja ću biti zadovoljan', rekao je pivot Senjamin Burić i svojom izjavom postao hit.

'Želja i cilj svakog igrača je igrati protiv Francuske i probati ostvariti pobjedu protiv jedne takve selekcije. Za njih je ovo najveća katastrofa, tako da mislim da su oni u većem psihičkom 'downu'. Mi smo prvi put ovdje i nama je svaka utakmica velika stvar. Dat ćemo sve od sebe, mislim da imamo šanse', dodao je desni vanjski Dejan Malinović.

Izvor: https://www.tportal.hr/sport/clanak/rukometas-bih-svojom-izjavom-o-francuzima-postao-hit-a-karabatic-i-drustvo-najradije-bi-odmah-pobjegli-doma-specijal-78-foto-20200114

prije 16 minute, mester said:

bio je u unibetu sigurno,očito blokiran, ima ga u 1xbet" rel="external nofollow">1xbet i betsaffe, znam da su limiti smiješni u njima..

Ima na 1xbetu granica od 3.5 na Karabatića, ali mislim da bi ona mogla ići over! Bez obzira na to što su obje reprezentacije završile svoj nastup na Evropskom prvenstvu, večerašnja utakmica neće biti isključivo za prestiž. Pobjednik ovog duela propustit će prve utakmice baraža za Svjetsko prvenstvo koje se igraju u aprilu i igrat će tek one koje su na rasporedu u junu.

Francuski mediji žestoko su kritikovali reprezentaciju nakon ispadanja s Evropskog prvenstva, a drmala se i stolica selektora Didiera Dinarta. Čovjek koji je stasao na klupi Francuske uz Claudea Onestu, čovjek koji je 15 godina vodio reprezentaciju Francuske "pripremio" je Dinarta za posao i nema sumnje da će trofejni rukometaš, ali i selektor koji je bio prvak svijeta 2017. godine dobiti podršku saveza. Zbog toga će ova utakmica biti važna i za njega i nema sumnje da će i pored ispadanja Francuska u utakmicu ući maksimalno ozbiljno i motivisano.

Screenshot_8.jpg

CSKA - Real Madrid // Hilliard over 12,5 poena unibet - 1,85

Hilliard u prošlim mečevima stvarno bilježi zadivljujuće brojke i morao sam ga probati i danas u ovako bitnom i jakom meču protiv Reala. Protiv Bayerna je na prošlom gostovanju u Euroligi postigao 20 poena onda je u domaćoj ruskoj ligi dao protiv Khimkija visoka 24 poena zatim u regionalnoj ligi protiv Minska je dao 21 poen a onda je ostao ispod na 8 koseva protiv Milana. Danas ocekujem veliki broj poena na obe strane a vjerujem da će Hilliard makar 13 postici u ovom mecu jer kvalitet sigurno posjeduje a polako je i u formu usao a ne želi ponovo ostaviti loš utisak na sebe nakon lošije partije protiv Milana.

image.png.16223934ed76541317a26978cd915740.png

Efes - Milan // -4.5 Efes bet365 288sb - 1,50

Efes je po meni dosta kvalitetnija ekipa a i to se vidi na trenutnoj tabeli. Efes ove sezone malo je reci sjajna ekipa igraju lijepu košarku kako u domaćoj ligi tako i u Euroligi gdje se trenutno nalaze na prvom mjestu sa 15 pobjeda i 3 poraza u dosadašnjem dijelu ovog takmičenja jednako kao i drugoplasirana ekipa Reala iz Madrida.

Proslo kolo su u odličnom meču došli u zadnjim minutama do pobjede na gostovanju kod nezgodne Barcelona a vjerujem da danas neće imati veće probleme protiv ekipe Milana koje ipak isto tako ne treba podcijeniti te se iz tog razloga nisam odlučio za veći hendikep nego mi se ovaj od 4.5 čini sasvim solidnim za kvotu koju je ponuđena.

6.thumb.png.baafd556fba87c0b835dda0e30998185.png

Khimki - Valencia | Valencia +7.5 (1.90) bet365

Euroliga, utakmica uskoro počinje. Sastaju se Khimki i Valencia u okviru 19. kola. Valencia u ovaj susret ulazi nakon što je izgubila u prošlom kolu protiv Olympiacosa na svom terenu sa 91-93, što je bila jako važna utakmica. U ovom susretu očekujem da Valencia da svoj maskimum kako bi pokušala da se iskupi za taj poraz. Oni imaju osam pobjeda i deset poraza, baš kao i Khimki, međutim, u posljednjih pet utakmica, Khimki ima četiri poraza. Očekujem jedan izjednačen susret, iako nam koeficijenti govore drugačije. Mislim da Valencia ne bi trebala izgubiti više od 7.5 koševa razlike. Sretno!

AtEAayN.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 14.01. u 16:50 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use