Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 20.05.2009. Listić dana

d_eye.dee

Recommended Posts

Evo što je meni danas od ponude bilo zanimljivo:

Shaktar - Werder   1   3,00   1:1

-kladionice ne daju prednost nikome jer su koeficjenti jednaki, no po mom mišljenju werder je drugačija ekipa bez Diega koji neće igrati...nisu slabi bez njega nego jendostavno drugačiji i ako ode nagodinu onda će werder imati problema dok si ne nađu novog playmakera. Mislim da je Shaktar pokazao kako je ozbiljna ekipa i nebi smjeli propustiti ovu priliku...ja bi čak i da igra Diego malu prednost dao Shaktaru...obično je finale kupa UEFA zanimljivije od finala LP pa isto to očekujem i sada (bilo bi i jako zanimljivo vidjeti Srnu kako podiže europski trofej)...treba probati zašto ne :)

Young Boys - Sion   1   1,60   2:3

-ovo je finale švicarskog kupa i young boysi su opčenito jači od siona no s obzirom da se finale igra na jednu tekmu i ta tekma se igra u Bernu, a YB su iz Berna vjerovatno neće imati problema sa osvajanjem kupa, to je ključan razlog zašto tipujem na njih inače bi i taj par preskočio, ali ovo ne smijem ni ja, a ni oni propustiti...

Cleveland - Orlando   1   1,25   106:107

-u tako-tako slaboj ponudi moram izabrati ovaj par...pravi zicer...jedino me brine što cleveland nema poraz još u playoffu i valjd ga neće doživiti sada, čak sam gledao i koeficjnet za osvajanje naslova, i na Cleveland je 1,80 što je po mom mišljenju potcjenjivanje drugih ekipa iako LeBron i društvo igraju super neće sve do kraja moći tako lako prolazit...uglavnom mislim da će prvu tekmu protiv Orlanda dobiti Cleveland i zato čista jedinica

NY Yenkees - Baltimore   1   1,70   11:4

- Yenkeesi imaju najviše novaca u MLB-u i uvjek pokupuju najbolje igrače iz prošle sezone i s njima idu u borbu sljedeće sezone, kladionice su im na početku neprestano davale 1,40 koeficjente eventualno 1,50 no opekli su se jer i takvu ekipu sa najboljim igračima iz prošle sezone treba uigrat ne može to samo tako odjednom raditi kak treba. Sad su nanizali 7 uzastopnih pobjeda i milsim kako su posložili kockice kako treba, oni jednostavno nemaju slabog igrača i još igraju kod kuće, a koeficjent 1,70 i još su u formi...mislim da je to propust kladionica i svakako moram odigrati ovaj par (valjd im serija pobjeda neće baš danas završit)

Sretno svima, ako netko izabere neki par iz ove moje analize...

Ah stvarno neznam jeli ta tekma bila namještena (Young Boys-Sion)...ako je onda stvarno nemam riječi...katastrofa!!!

Eto na kraju dana samo jedan pogodak....:(

Ništa čekam vikend pa ćemo onda vidit šta ćemo odigrat...

Shaktar - Werder   1   3,00

-kladionice ne daju prednost nikome jer su koeficjenti jednaki, no po mom mišljenju werder je drugačija ekipa bez Diega koji neće igrati...nisu slabi bez njega nego jendostavno drugačiji i ako ode nagodinu onda će werder imati problema dok si ne nađu novog playmakera. Mislim da je Shaktar pokazao kako je ozbiljna ekipa i nebi smjeli propustiti ovu priliku...ja bi čak i da igra Diego malu prednost dao Shaktaru...obično je finale kupa UEFA zanimljivije od finala LP pa isto to očekujem i sada (bilo bi i jako zanimljivo vidjeti Srnu kako podiže europski trofej)...treba probati zašto ne :)

Također vjerujem da Shakhtar ima veće šanse osvojiti Cup UEFA, međutim nebi isključio eventualne produžetke... Sudac koji sudi utakmicu je Cantalejo, jedan od sudaca koji ne štede na kartonima, te ukoliko utakmica bude rezultatski neizvjesna do samoga kraja očekujem 5 i više žutih kartona (unibet i neke klad. računaju i eventualne pordužetke, pa je bolje tamo odigrati...)

evo c/p sa drugoga foruma

"Prijatelj mi reko za dojavu...On odigro 1000 kn na par Young Boys - Sion 2/1 znaci vodi Sion prvo poluvrijeme a na kraju pobjeduje Young Boys....bio je koef. 35 jucer i dobitak mu je 34000

Tako su i vecina njegovih prijatelja i ja odigrali ...samo što mi nismo na vrijeme...nama je koef 19 i dobitak 18000...a sad vam je u germaniji 9 koef... a u Fortuni 15...požurite se..."

ipak sve smrdi na namještaljku, barem se meni čini

edit: sad opet gledam i sad je 2:1 za young boys, na netu krivi rezultat upisali  :D :D  koji idioti

nisam ni igrao na to,ali sam pao na ovu dojavu  ;D

Young Boys - Sion  1  1,60  2:3

-ovo je finale švicarskog kupa i young boysi su opčenito jači od siona no s obzirom da se finale igra na jednu tekmu i ta tekma se igra u Bernu, a YB su iz Berna vjerovatno neće imati problema sa osvajanjem kupa, to je ključan razlog zašto tipujem na njih inače bi i taj par preskočio, ali ovo ne smijem ni ja, a ni oni propustiti...

nisam ni igrao na to,ali sam pao na ovu dojavu  ;D

Young Boys - Sion   1   1,60   2:3

Ajde ajde, nitko te nije tjero da uplatis  ;)

Uostalom pick je bio dobar, samo sto je eto tekma imala mutne radnje.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use