Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 6.1.2020.

LeonardoDrugi

Recommended Posts

Posto nema otvorenog topica za sutra, analizu stavljam ovde, a administratori ukoliko je potrebno ga mogu prebaciti tamo gde mu je mesto

Milan vs Sampdoria 1 (X)

Odmah da napisem dve stvari. Da bude jasno. Ovaj par napadam krvnicki. Najjaci par koji napadam ove kladionicarske sezone. Retko sebi dozvoljavam da “silujem”neki “obican prvenstveni mec”. Ne secam se kada mi se poslednji put desilo da se ne plasim da postanem klosar i beskucnik na “obicnom prvenstvenom mecu”. Jedina kladionicarska igra za koju nikada nisam imao strah od propasti jeste antepost “prolazi dalje” i to kada je u pitanju Liga Prvaka i prolece kada pocne eliminaciona faza. Ono sto me zabrinjava jeste sto me ne zabrinjava kladjenje na mec Milan vs Sampdoria.

Pre nego sto pocnem sa analizom, moram nekoliko recenica da hvalim bet365, a budite sigurni da ne radim kod njih, ni za njih, a ni za procenat, i sve to, na zalost. Ako prepoznaju moju ljubav prema njima, ja cu im svakako biti zahvalam, ako ih ne interesujem, opet cu im biti zahvalan sto postoje. Verovatno svi znamo ko su oni i sta rade? Verovatno znamo, ili pretpostavljamo koliko imaju registrovanih clanova. Verovatno znamo ili pretpostvaljamo koliki imaju obrt u novcu. Ne znamo koliko zaradjuju, ali koliko god da mislite da zaradjuju, pomnozite to sa pedeset. Sta je ono sto ne znamo? Kako je nekome moglo da padne na pamet da smisli nesto tako? Kako se ne umore bez i jednog slobodnog dana u godini? Gde je njihova zgrada? Kako je moguce da rade nesto, a da to nije neko kopanje,cepanje drva, oranje ili neki drugi fizicki rad? Imaju li oni uopste ljude ili sve rade roboti? Ako imaju ziva bica, zive li oni kao sav normalan svet? Da li se ti ljudi svadjaju izmedju sebe? Varaju li svoje zene kao sav normalan svet? Imaju li oni neke sindikate, da li strajkuju ako su nezadovoljni? Da li se ti ljudi ubijaju od alkohola i lakih droga, ili samo gledaju kvote? Ako imaju zgrade, verovatno imaju i toalete. Ako tamo zaista rade ljudi, ko cisti te svinjce? Imaju li i oni one zene, baba-sere koje ciste svinjce? Gde su oni, zapravo, na Gibraltaru, na nekim ostrvima, ili su tu svuda oko nas? Da li se oni ljute na mene kada mi prodje tiket? Ko njima pravi te sofisticirane softvere? Sta rade u tim zgradama kada nestane struje? Sta se desava, ako na primer, na Gibraltaru padne sneg i zaveje puteve, pa zaposleni ne mogu da dodju na posao? Hoce li biti kladjenja taj dan, hoce li izaci kvote za taj dan? Ima li zena u toj zgradi, i sta one tamo rade? Da li i u bet365 zene sluze za ono sto svi znamo za cega sluze zene? Kako su tako uspesni? Kako je moguce da toliko zaradjuju, “a nista ne rade”? Ako su toliko uspesni, ako su svemoguci, kako bi bilo da im damo Bosnu na nekoliko dana, pa da je srede? Sta bi oni uradili od Bosne, Makedonije, Srbije, Crnu Goru da i ne spominjem, da im damo za sledeci weekend? Da li je u bet365 dozvoljeno da se dva muskarca drze za ruku, ili bi ih kamenovali kao u Sarajevu ili Splitu? Da li i u bet365 misle da je marihuana droga kao u Podgorici? Da li i u bet365 milse da je prostitucija bolest kao sto misle juzno od Beca i Budimpeste, pa je ne dozvoljavaju? Da li i u bet365 misle da je kladjenje bolest, a da su mleko i secer zdravi? Da li i oni misle kao ljudi u Bosni da su nemacki automobili najbolji na svetu?

Pogledajte kvote za mec Milan vs Sampdoria... Cela planeta igra, je igrala ili ce tek odigrati “kecinu” na Milan. Cela planeta misli da su ovi iz Milana sada “besni” i “da moraju” da pobede onaj otpad od Sampdorije. Cela planeta svrsava na Ibrahimovica. Upalis televizor – Ibrahimovic, odes na portale – Ibrahimovic, otvoris frizider – Ibrahimovic. Do juce su bili otpad, pa ce sada da dodje covek od skoro 40 godina, koji fudbal ne igra vec nekoliko meseci, a jos dolazi iz americke lige, pa ce bas on od njih da napravi sampione. Sta vi mislite da li Ibrahimovic trenira dva puta dnevno preko granice bola, iako je americko prvenstvo zavrseno pre nekoliko meseci? Cela planeta igra “kecinu”, cak je i moja ujna Danica, uplatila singl. Doduse, ja sam joj uplatio, kaze da hoce da kupi neku papriku, zimnicu, ne secam se vise, secam se da je rekla ako je za dzabe, da hoce zimnicu. Cela planeta uplatila tikete, a bet365 mrtav-hladan drzi kvote 1,57 4,00 6,00 eeeeeeeeejjjjjjjj. Cak ih i ne smanjuju, vec podizu? Zasto ne razmisljaju kao rulja? Zasto ne misle kao rulja da je Ibrahimovic dobar igrac? Sta ako svi pogodimo, pa nemaju da nas isplate? Moja ujna Danica ce se gadno naljutiti ako bet365 ne bude imao para da je isplati. Ako Sampdoria pobedi, Danica nece imati paprike, a gde ja sutra da prenocim? Napolju je prilicno hladno, nocu se temperatura u ovom mesecu ipak spusti ispod nule.

Treba li da napisem analizu o Milanu? Treba li da pisem ko im je trener, u kakavoj su formi, kakav imaju roster? Treba li da pisem situaciju u klubu, raspored utakmica? Odgledao sam sve utakmice Milana ove sezone, SVE eeeeeeej. Ceo danasnji Milan moze da se opise mnogo lakse uz pljuvanje po Bobanu i Maldiniju nego uz statisticke podatke i rezultate.

Generalno, ljude ne podnosim. Retke su osobe koje mogu da slusam duze od dva minuta. Zvonimir Boban je jedan od njih. Kada napisem “mogu da slusam”, mislim na slusanje kao komentatora, fudbalskog analiticara, sportskog kolumnistu. Ne znam da li je tacno da je zavrsio istoriju na Filozofskom fakultetu. Ne znam da li je tacno da ima petoro dece, od kojih je cetvoro usvojio. Ne znam da li je tacno i da je od strane navijaca Milana, zvanicno proglasen najboljim stranim igracem u istoriji Milana. Ono sto znam, jeste da je on, kada je analitika, poznavanje i razumevanje fudbala/sporta, jedan genije koji hoda. Ostre misli, briljantan um, recenice kratke, bez besmislenih fraza, lako i brzo uocavanje sustine, sigurnost, direktno i otvoreno obracanje, o razumevanju fudbala da i ne govorim. Ja tvrdim najbolji analiticar u Evropi, a posto sam ja niko i nista neka bude da je jedan od boljih. Nakon puno godina rada na Sky Italia, gde je ubedljivo bio najbolji analiticar, a pre nego sto se vratiio u Milan bio je savetnik predsednika Fifa, i to uopste nije bilo slucajno. Procenio je da je pametan izbor da hladovinu i zavetrinu jednog Sky-a ili Fife zameni sredjivanjem Milana. Od onakvog genija... Za sebe tvrdim da bi vukao bolje poteze od Bobana, ali za moju ujnu Danicu, da joj daju Milan u ruke, nisam bas siguran. Mislim, nisam siguran da bi vukla bolje poteze, ali sam siguran da ne bi vukla gore od Bobana. Odmah da se razumemo, kada kazem za sebe, mislim pod uslovom da mi neko stavi pistolj na slepoocnicu da preuzmem Milan. Nemam reci da izrazim koliko sam razocaran, a Milan volim koliko i Liverpool a o njima mislim sve najgore, sto im i zelim. Izbor igraca, slaganje rostera, izbor trenera, pa smena i dovodjenje drugoga, tajming za sve te promene, izjave kako je potrebno vreme, dovodjenje Ibrahimovica...izjave koje slusam...da mi daju napismeno to sto on sada govori, a da ne znam ko govori i da treba da pogodim, rekao bih neki crnac, Pogba mozda, neki juznoanmerikanc mozda cak i Icardi, do seljaka iz Rosarija se ne bih toliko nisko spustao. Najgore od svega je sto on zaista i misli ono sto lupeta, i zaista je ubedjen da je Milan na dobrom putu. Juce su to mladi i oslanjanje na stvaranje tima, danas je dovodjenje ozbiljnih igraca jer Milan ne moze da ceka, sutra se dovodi Ibrahimovic, a prekosutra ce da kaze kako je potrebno vreme da mladi stasaju....ccccccc. Od onakvog teoreticara do pajaca.

Maldini je mala maca za Bobana. Legenda (ali samo fudbalska) Milana, nije hteo godinama da kroci u Milan jer je tvrdio da se u klubu ne radi dobro i da bi on radio sve to mnogo bolje, ali pod uslovom da mu daju odresene ruke. Ako je Boban barem bio teoreticar evropskog kalibra, ovaj Maldini nije pokazivao znanje ni ovce da mu das u ruke, a kamoli jedan klub. Maldini bi uspeo cak i od Crvene Zvezde da napravi jos gori klub, a to je nemoguce. Ako neko uopste cita nas forum, ja sam Bobana pljuvao jos pre nekoliko meseci, odmah da odbacim onu pricu o generalima nakon bitke, dok na Maldinija uopste nisam ni hteo da gubim vreme. Kolege, ne znam da li ste odgledali utakmicu Atalante i Milana ( 5:0 ), ako niste, setite se utakmice Brasil vs Nemacka 1:7. E ovo je bilo jos gore, jedna od najvecih sramota koju sam gledao u prenosu, prava slika rezultata rada Bobana i Maldinija, i to kazem ja, koji cetiri godine pisem na forumu da su igraci najveca stoka i jedini krivci koje bi trebalo ne oterati, vec naterati da vrate sav novac koji su primili.

Sta je meni vazno za analizu meca za kladjenje? Milan po kvalitetu nema ekipu za prvih deset mesta na tabeli. Parma je za njih ManCity, kada je individualni kvalitet u pitanju, a tvrdim da bolju ekipu ima cak i Torino, koji ima najgoru igru i formu u Evropi. Sto se tice sadasnjeg trenera Milana, morao bih da zatrazim nekoliko slobodnih dana da razmislim koji trenutni trener u Seriji A je gori, pogotovo sto je Fiorentina (napokon) smenila najgoreg trenera na svetu, Montelu. Vec sam napisao da sam odgledao SVE utakmice Milana ( zbog Bobana, a ne zato sto im zelim nesto dobro). Kada bih trebao da napisem utiske u jednoj reci, to bi svakako bila rec sramota. Za gledanje Milana bih koristio dve reci; zlostavljanje i horor. Ono sto moram da priznam jeste da se nekakav pomak od kada je Pioli dosao, ipak vidi. Opisacu i taj pomak.

Imao sam nekog poznanika, to je bilo davno, neku budalu koji se bavio boksom. Dobar lik, ali budala. Trenira kao mazga, ne izlazi iz teretane, posvecen, dodatni treninzi, video analize, individualni rad...sva ta prica. Sto je jos gore neko ga upecao na pricu svih tih degenerika iz teretana o zdravoj ishrani, nivou masti u telu, proteinima, ogledalima u teretani, polozaju misica, kinetickim lancima....Pazite, govorim o nekom nivou polu-profesionalnog boksa, doduse na nacionalnom nivou. I tako ubedi nas nekolicinu ta budala da idemo sa njim na neki kao prijateljski turnir, regionalnog nivoa. Ja se iznervirao, gubim vreme na gluposti, ceo dan mislim samo na kvote, ali pristanem, bilo je neko dobro drustvo. Dodjemo mi svi u neku vukojebinu, turnir po kategorijama, oteglio se ceo dan. I negde predvece zreb baci naseg junaka na nekog bugarina. Bugarin nikakav, malo vislji, pivski stomak, kosa se proredila na temenu, da nije u ringu, mislio bih da je neki vodoinstalater. Nas junak nabildovan, namazan nekim mastima, trener ga maze kremama, posle sam cuo da je to da ne prsne arkada, da ne siklja krv po podu. Zavoji, stitnici, neke proteze, samo su ga pakovali sedam minuta, dok bugarin cuti i sedi, ko zna gde su mu misli. Pocne mec... i sta da vam kazem....bugarin ga izudarao, morali smo da ulecemo da nasem junaku pokazemo kako se silazi sa ringa, tri minuta nije mogao da nadje izlaz. U ringu krvi do kolena, a nas junak kao da je izasao sa neuspele hirurske operacije. Kada sam ja pratio boks postojalo je pravilo da trener moze da baci peskir u ring i spase boksera masakra. Dosta vremena nakon toga, cuo sam da je neko drustvo opet gledalo naseg junaka u ringu, i da nije bio los, nekoliko puta su ga bacali na pod, ali da je brzo ustajao, da je izgubio, ali nije bio ni los, ni smesan, ni krvav, i da se zbilja video neki, kakav takav NAPREDAK.

E to je ono sto zelim da napisem. Stvarno igraju bolje, Milan nesto bolje igra, povezanije, vidi se neki smisao, cak i dosta dobro trce, trude se, pokazuju neku zelju, ali..... sta cemo sa bodovima? Evo vam i rezultata pajaca za koje je Boban procenio da ce da dignu Milan, uz moju opasku u zagradi o kvalitetu prikazane igre.

Milan vs Lecce 2:2 ( ispod svakog nivoa )

Roma vs Milan 2:1 ( da su igrali dva dana ne bi izvukli bod)

Milan vs Spal 1:0 ( mucenje, stres, tvrda utakmica, gol iz slobodnjaka, ali pobeda)

Milan vs Lazio 1:2 ( rutinski poraz, pokazali zelju, igra ispod nivoa, ali ne i bruka)

Juve vs Milan 1:0 ( najbolja igra do tada, ali kada su budale pa se loze na Juve )

Milan vs Napoli 1:1 ( ocajna igra dve ekipe u qurcu, da su igrali 900 minuta, bio bi remi )

Parma vs Milan 0:1 ( bunkercina, sevnula kontra i pooooooobedaaaaaaaaa )

Bologna vs Milan 2:3 ( sve je pucalo, otvorile se obe ekipe, normalno da neko pobedi)

Milan vs Sassuolo 0:0 ( trazio sam pare nazad od mog kablovskog provajdera)

Atalanta vs Milan 5:0 ( Crvena Zvezda je protiv Bayerna bila timcina, ultra napadacka )

To vam je Bobanov Milan kojem je potrebno vreme da se posloze. To vam je mladi sastav za koji on misli da samo treba da se nadogradi. To su rezultati rada Bobana, gde je samo potrebno vreme da se stigne Juventus, a sa Laziom, Romom, Napolijem su tu negde. Kod kuce jedna pobeda, dva remija i poraz uz cak tri data gola na cetiri utakmice.

Ima i dobra vest. Vlasnici Milana su ameri, investicioni fond koji su Milan dobili u ruke, nakon sto kinezi nisu mogli da vrate pozajmljene pare, pa im je oduzet klub. Oni su prosle godine nezadovoljni rezultatima smenili kompletan sportski sektor, dakle SVE ljude i doveli potpuno novi menadzment. Gotovo svi mediji prenose da su Boban i Maldini jos odavno mrtvaci koji hodaju, a ja prenosim da USA nikada ne bi bila najveca svetska sila kada bi radila nesto sto ne donosi rezultate i primala se na lupetanja o vremenu koje je potrebno, o strpljenju i slicnim glupostima.

Jako mi je tesko da napisem, ali Bobanu zelim da sledece sezone otkupi Milan i sam sebi lupeta tu pricu o mladima i strpljenju. Ili sto je rekao jedan od smenjenih iz prethodne garniture “ ...to sto ste vi nekada bili uspesni igraci, moze da vam garantuje samo bolje mesto na tribinama, a sledece sezone kada isplivaju rezultati vasega rada, ni tamo vas necemo videti...”

O Sampdoriji sam pisao pre dve sedmice, pa cu ovde samo ukratko prepisati skraceni post od 18.12.

Sampdorija je vec godinama tu negde oko sredine tabele, nikada ni blizu borbe za evropska takmicenja, a opet, uvek ima i gorih ekipa koje ispadnu umesto njih. U zadnje tri sezone su bili deseti, opet deseti, pa deveti, a uvek su imali previse bodova zaostatka za ekipama koje su jurile evropska takmicenja, i vise od ekipa koje su ispadale. Prosle sezone su imali 15 pobeda, 8 remija i 15 poraza. Ekipa, po rosteru nije nista posebno, rekao bih slabiji deo druge polovine tabele, ali nikako nisu slabiji od Spala, Brescie, rekao bih cak i od Udinesea. Poceli su sa trenerom Di Francescom, a onda pucali sebi u noge i doveli Ranieria. Od Ranieria postoji samo nekoliko gorih trenera na svetu. Prvi je svakako Montela, drugi Solskjaer, a ostale poredjajte kako vam volja. Od kada je taj pajac seo na klupu Sampdorije, ostvario je skor 4-4-5 i “uspeo da digne ekipu” sa 19-og na 16-to mesto. Ekipa nista ne igra, ne mozes da povezes koji sistem igraju, mislim da i igraci padaju na tiketima igrajuci na sebe. Na poslednjih pet utakmicama (ukljucujuci i kup) nemaju remi, Na utakmici protiv Udinesea je bilo 1:1 do 75-og minuta pa je Sampdoria dala gol za 2:1. Protiv Cagliaria je bilo 3:3 SVE DO 96-og minuta, pa je Cagliari dao gol . Protiv Parme kod kuce je bilo 0:1, pa je u 78-om minutu DOSUDJEN PENAL za domace, koji su naravno promasili, pa u istom minutu opet dali gol, koji je opet, naravno ponisten. Pao sam i protiv Genoe, i to u 86-om minutu, jer je do tada bilo 0:0..... sest utakmica su bez remija, relativno su losa ekipa, jako tesko pobedjuju, a imaju i jednog od najgorih trenera na svetu. Uz to, igraju neki seoski fudbal, nemas pojma kako ce odigrati prvi naredni susret. Idu Milanu, dolazi im Brescia, idu Laziju, dolazi im Sassuolo, ja ne vidim gde oni mogu da pobede, mozda Bresciu, mada ne bih smeo da stavim velike pare na njihovu pobedu. U borbi za opstanak im treba svaki bod, tako da iako su losi, retko se vuku po terenu kao slina....

Koliko sam siguran u igru 1 ( X ) ; Vise je razloga zasto je ovo najvece silovanje za mene u ovoj kladionicarskoj sezoni. Sa jedne strane pratim i cekam Sampdoriju vec sest kola za igru “nereseno”, padam na njima iz sedmice u sedmicu kada su u pitanju remiji. To je i razlog sto ih pratim kako igraju, sta se desava u klubu, ko im je trener...i ono sto sam video je katastrofa, ocaj, nema tu nista od kvaliteta i igre, uopste ne vidim koga oni mogu da pobede, a pogotovo nadigraju. Pratim i Milan i to cele sezone, najvise zbog Bobana. Milan nema ni jednog igraca u rosteru koji bi mogao da igra recimo u drugoj postavi Juventusa gde je jedan Douglas Costa, Higuain ili Dybala. Milan nema ni jednog igraca koji igra u kontinuitetu ne odlicno, vec barem solidno. I na kraju, Milan po kvalitetu ima ekipu izmedju devetog i dvanaestog mesta, A TO ZNACI DA SU IPAK MNOGO BOLJI OD SAMPDORIJE, koja je otpad. Ovde nema dvojke, a posto cekam remi vec sest sedmica, jasno je da moram da budem istrajan, disciplinovan i uporan. Milan igra kod kuce, malo su popravili igru, bolje se krecu, trce vise, pokazuju znakove truda i zelje, a to je dovoljno za stabilni donji deo tabele, gde i pripadaju. Sampdoria ce tesko izaci iz grcevite borbe za opstanak do kraja sezone.

Kako odigrati 1 (X) ? U mom slucaju to je tesko objasnjivo. Odigrao sam mnooooooogo tiketa, sramota me je da napisem koliko, u kojima sam gotovo pa podjednako “vrteo” “jedinicu” ili “X” mixajuci basket, fudbal, cak i tenis, mixajuci parove koji se igraju cak i u drugom i trecem mesecu, ukljucujuci i Ligu Prvaka. Sa jedne strane dugo cekam remi Sampdorije, sa druge, retko ce Milan imati priliku da igra protiv ovako slabe ekipe.

Moguci rizik da propadnem; Da imam ono sto zene nemaju, da sam trenutno hrabriji, da nisam na cekanju remija Sampdorije, da nisam gledao Sampdoriju, i da nisam video na sta oni lice, a POGOTOVO GLEDAJUCI STA RADE ovi iz bet365, ovo bi singlovao REMI kao kuca. Radio bih bas suprotno od onoga sto zeli bet365 da se pecamo kao sarani na Milan, i odigrao bih potpuno suprotno od rulje, vecine. Ovako, nemam novaca za bacanje, nemam ni dovoljno hrabrosti za singlovanje remija, dakle ulazim u stado sa ovcama, idem tamo gde mi se kaze da idem.

Bet365 je sjaaaajan. U Italiji se prekidaju informativne vesti i ukljucuju se dopisnici svakih pola sata da iznesu misljenje da li ce Ibrahimovic igrati od prvog minuta. Stadion je odavno rasprodat, i to u jednom danu. Ibru su po Milanu vozili u blindiranom automobilu sa zatamljenim staklima, jer je grad Milano stao i ne funkcionise. Nisu mogli ni konferenciju za stampu da zakazu, vec se Ibra obratio rulji preko klupske TV. Cela planeta, rulja, vecina “trpa” na “kecinu”, i sto je najgore medju ovcama sam i ja, iako sam uvek tvrdio da sam jaaaaaaako pametan, a to znaci manjina. Cccccccc, kakvo ponizenje, a za to vreme bet365 ni da trepne, oni blago jos i dizu kvote kao da nam kazu “...samo dodjite, ako treba poslacemo i dzakove da stavite novac kada ste ovce...” Po bet365 ovo je X kao kuca, a vrlo lako moze da dodje i dvojka

Brine me i sto uopste ne mogu da zamislim moguci scenario. Jedan je bunkercina Sampdorije, mucenje Milana, nervoza, tvrda igra, nestrpljenje, nervoza na tribinama, teski zvizduci na svaki pogresan potez, nepovezana igra... a to sam sve gledao mesecima. Drugi je da ce publika biti uz klub jer nepismena rulja misli da ce uz Ibru Milan prestici Juve na tabeli. Treci scenario je najmanje moguc, mucenje do 87 minuta i onda pocetnicka greska odbrane Milana za 0:1 i valjanje po terenu igraca gostiju narednih pola sata. Cetvrti scenarijo je i najrealniji, 0:4 jos u prvom poluvremenu za goste, naravno.

Serie A

Bologna - Fiorentina (12:30) bet365
Sudac: Paolo Valeri (4.71)
Prosjek ekipe 1: 3.41
Prosjek ekipe 2: 2.82
TR9XfkL.jpg

Milan - Sampdoria (15:00)
Sudac: Davide Massa (6.29)
Prosjek ekipe 1: 3.24
Prosjek ekipe 2: 2.53
FN5CCXN.jpg

Atalanta - Parma (15:00)
Sudac: Fabrizio Pasqua (3.86)
Prosjek ekipe 1: 2.12
Prosjek ekipe 2: 2.06
8wS45RA.jpg

Juventus - Cagliari (15:00)
Sudac: Piero Giacomelli (4.86)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.94
PZioJrn.jpg

Lecce - Udinese (18:00)
Sudac: Antonio Giua (5.50)
Prosjek ekipe 1: 3.12
Prosjek ekipe 2: 2.41
JwRVapc.jpg

Napoli - Inter (20:45) bet365
Sudac: Daniele Doveri (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.47
9y5uMmS.jpg

(Koeficijenti 06.01. u 09:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 5 minute, IzudinB said:

Milan - Sampdoria (15:00)
Sudac: Davide Massa" rel="">Davide Massa (6.29)
Prosjek ekipe 1: 3.24
Prosjek ekipe 2: 2.53
FN5CCXN.jpg

Super utakmica za kartone danas, gdje Milan dočekuje Sampdoriju. Ovo su dva tima koja dobijaju dosta kartona ove sezone, pogotovo Milan koji je razočarao do sada. Milan dobija nešto više od 3 kartona po utakmici u prosjeku, dok Sampdorija samo za pola kartona manje. Ova dva tima su zaista imali razočaravajuće nastupe ove sezone, nakon čega se u ovom trenutku nalaze na donjem dijelu tabele.

Milan je na 12-oj poziciji i imaju 21 bod osvojen do sada u 17 utakmica. Počeli su se poboljšavati u jednom trenutku, nakon što su ostvarili dvije pobjede zaredom u gostima, protiv Parme i Bologne, ali nakon toga na svom terneu protiv Sassuoloa igraju remi, te zatim gube sa nevjerojatnih 5-0 protiv Atalante u gostima. Milanova forma je ziasta promjenjiva i nije sigurno igrati na njihovu pobjedu u ovom susretu.

Sampdoria je također podbacila, oni se nalaze na 17-oj poziciji sa samo 15 bodova osvojenih do sada. Imaju bod više od Brescije i Genoe koje se nalaze u zoni ispadanja. Bit će ovo velika borba na terenu, pogotovo jer je Milan u vrhu tabele kada su žuti kartoni u pitanju, dok ni Sampdoria nije naivna. Oba tima su u očajničkoj potrebi za bodovima što će sigurno staviti dodatni pritisak na igrače. 

Što se tiče suca, on je zaista odličan. Davide Massa jedan od tri najrigoroznija suca ove sezone. On po utakmici u prosjeku daje nešto više od 6 kartona po utakmici, dok je ove sezone do sada u sedam utakmica suđenih pokazao i jedan crveni karton, a to je dodatni plus, jer bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta kao što sam spomenuo i ranije. Mislim da bi ovdje granica od 5 kartona trebala lagano biti pređena. Sretno!

qmD6H0n.jpg

0strCBW.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 06.01. u 09:28 CET) 

Bologna Fiorentina

Zanimljiva utakmica koja me vuce na jedinicu po odličnom korficijentu,domacin solidan u cak zadnjih 8 utakmica vidjeli smo utakmice gdje obje ekipe zabijaju,Bologna kod kuce redovito zabija ali i prima,imaju dvije vezane pobjede i vrlo lako bi mogli imati i trecu jel im u goste dolazi Fiorentina koja je u losoj formi,imaju osvojen 1 bod iz zadnjih 5 utakmica,danas im ne nastupa ribery dok je chiesa upitan

Bologna nema domacu pobjedu protiv fiorentine jos od 2013 to bi im mogo bit jos jedan dodatni motiv da prekinu taj niz,i dolazi u najbolje vrijeme jel su gosti u losoj formi

prije 1 minutu, tihi372 said:

Bologna Fiorentina

Zanimljiva utakmica koja me vuce na jedinicu po odličnom korficijentu,domacin solidan u cak zadnjih 8 utakmica vidjeli smo utakmice gdje obje ekipe zabijaju,Bologna kod kuce redovito zabija ali i prima,imaju dvije vezane pobjede i vrlo lako bi mogli imati i trecu jel im u goste dolazi Fiorentina koja je u losoj formi,imaju osvojen 1 bod iz zadnjih 5 utakmica,danas im ne nastupa ribery dok je chiesa upitan

Bologna nema domacu pobjedu protiv fiorentine jos od 2013 to bi im mogo bit jos jedan dodatni motiv da prekinu taj niz,i dolazi u najbolje vrijeme jel su gosti u losoj formi

Istog sam mišljenja, koeficijent je odlična a viole u zadnje vrijeme loše igraju i u lošoj su formi. Nije loša ni opcija Bologna pobjeđuje u barem jednom poluvremenu. 

prije sat vremena, tihi372 said:

Rouen Metz

prije svega jedan zanimljiv meć,vidili smo ovih dana rezultate u francuskom kupu tako da se i ovdje može očekivati isto,meč nezainteresiranog prvoligaša protiv solidnog niželigaša,uz nezainteresiranost gosta tu su još njihovi izostanci,pad,koeficijenata na domaćina i dobra forma domaćina 

rouen.PNG

rouen pad.PNG

rouen raz.PNG

rouen tabl.PNG

metz go.PNG

Screenshot_2020-01-06-09-51-45-989_com.android.chrome.jpg

prije sat vremena, IzudinB said:

Serie A

Bologna - Fiorentina (12:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Paolo Valeri" rel="">Paolo Valeri (4.71)
Prosjek ekipe 1: 3.41
Prosjek ekipe 2: 2.82
TR9XfkL.jpg

Slažem se sa ovim što su gore iznad pisali za Bolognu. Mislim da mogu odigrati dobar meč, i s obzirom jer su druga najgrublja ekipa u ligi, ukoliko budu imali pozitivan rezultat uradit će sve da ga zadrže do kraja meča. Oni su na prosjeku od skoro 4 kartona po meču u ovoj sezoni, a sada, na moje iznenađenje bet365 kladionica na over kartona samo Bologne nudi granicu od 2,5.

Dakle manje od njihovog prosjeka a na Fiorentinu npr. imaju 3,5 što je po meni smiješno, bez obzira što je Bologna postavljena kao favorit u ovom meču, Fiorentina je daleko kvalitetnija bez obzira na izostanke i formu. Dakle, tehnički bolja ekipa nikako ne može dobiti više kartona od ekipa koja je najprgavija i koja će učiniti sve da dođe do bodova.

image.png.87d79d24796277988598a739b8be3f5b.png

Khimiki CSKA -4.5 1

Jos jedan zanimljiv mec danas izmedju dva dobro poznata rivala,utakmice koje obiluju velikim brojem poena i u kojima su danasnji gosti puno uspješniji.

Do ove sezone je CSKA bio najuvjerljiviji u vtb ligi i uvjerljivo drzao prvu poziciju,ove godine tu poziciju drzi khimiki koji je tek nedavno dozivio prvi poraz u sezoni od kubana.

U Euroligi su i jedan i drugi klub upisali poraze khimiki u gostima kod jakog efesa i to uvjerljivo,bili su bez shveda koji je imao virozu,nije trenirao,za danasnji mec se oporavio i ocekuje se njegov nastup danas.

CSKA je izgubio kod kuce nakon produžetaka od Panathinaikosa,sto je jos gore na toj utakmici im se ozlijedio strelnekis koji danas nece nastupiti.

Khimiki je tim porazom pao ispod crte za prolaz medju najboljih 8.

CSKA ove godine nije uvjerljiv kao svih ovih sezona do sada i mislim da bi danas khimiki mogao to iskoristiti pred svojim navijačima,igraju dobro pogotovo kod kuce,prvi su trenutno u vtb ligi,bore se u Europi za daljnje natjecanje.Vazno je da im se vraća njihov prvi strijelac shved i jerebko je spreman jel je imao takodjer problema sa virozom ali je nastupio.Gosti najvjerojatnije bez strelnekis koji se u Euroligi ozlijedio.

Igram u hendikepu pobjedu domacina odnosno da nece izgubiti sa 5 ili vise poena,jel ocekujem dosta neizvjesnu utakmicu sa velikim brojem koseva,dvoboj dva odlična strijelca shveda i Jamesa i ocekujem prije svega dobru utakmicu domacina

Ja ovo moram odigrati, zaista, vjerujem da će Ibrakadabra pogoditi večeras. Sjetimo se debija u La Galaxyu gdje je pogodio hattrick i mislim čak da je i makazicama pogađao na tom meču. Tako da, igrač koji je već pogodio jednom na debiju u Serie A, igrač koji je pogodio na debiju u Ligi prvaka, na debiju u La Ligi... Vjerujem da može pogoditi na "drugom debiju" :D u Italiji.

image.thumb.png.8e1f30c2c90044b07e8ae7e2cb33de84.png

prije 31 minute, crash1 said:

Ja ovo moram odigrati, zaista, vjerujem da će Ibrakadabra pogoditi večeras. Sjetimo se debija u La Galaxyu gdje je pogodio hattrick i mislim čak da je i makazicama pogađao na tom meču. Tako da, igrač koji je već pogodio jednom na debiju u Serie A, igrač koji je pogodio na debiju u Ligi prvaka, na debiju u La Ligi... Vjerujem da može pogoditi na "drugom debiju" :D u Italiji.

image.thumb.png.8e1f30c2c90044b07e8ae7e2cb33de84.png

Kad objave sostave odigraj moj sovjet..velike so sanse da je na klupi i da startuje Piatek.

Atalanta - Parma BTTS (1.75) bet365

18. kolo Serije A. Jedan vrlo zanimljiv susret. Domaćin Atalanta se nalazi na petoj poziciji sa 31. bodom osvojenim do sada u prvih 17 kola ove sezone. Oni su ostvarili tri pobjede u posljednjih pet utakmica. U tih pet utakmica su doživjeli i dva poraza od Bologne i Juventusa.

Na drugoj strani imamo Parmu koja se nalazi na sedmoj poziciji sa šest bodova manje od Atalante. Oni su u gostima prilično dobri u posljednjih pet utakmica, gdje nemaju poraza. Odigrali su tri remija i dvije pobjede. Posljednje dvije su bile iznenađujuće. Parma je nakon tri uzastopna remija, ostvarila dvije uzastopne pobjede protiv Sampdroije u gostima i Napolija u gostima. Tako da ovdje moj prijedlog ide da će oba tima postići barem po jedan gol.

Domaćini su u svojih osam susreta osvojili 13 bodova, dok su gosti u osam gostujućih susreta osvojili 12 bodova. Atalanta je veliki favorit i sve osim pobjede bi bilo iznenađenje, ali Parma je prilično dobra u gostima, te vjerujem da su sposobni da postignu barem taj jedan gol. Parma je ove sezone zaista ugodno iznenađenje i mislim da ovdje mogu parirati Atalanti, pogotovo jer Atalanta ne igra na domaćem terenu, nego na raznim terenima kada igraju 'domaće' utakmice, jer se njihov stadion gradi u ovom trenutku.

pzYoK60.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 06.01. u 11:18 CET) 

Lecce - Udinese Više od 1.5 gola (1.25) bet365

Po mom mišljenju bi ovdje Lecce trebao pobijediti, dok vjerujem da će biti više od 1.5 gola na utakmici. Mogu reći da pratim Lecce već od njihovog ispadanja iz Serije A, pa do velikih utakmica u Seriji B, te njihove borbenosti u toj ligi, a zatim i ulaska u Seriju A ponovo. Oni imaju tri pobjede, šest remija i osam poraza, te u prosjeku postižu po više od 1.5 gola po utakmici u prosjeku, bilo da je to kod kuće ili u gostima.

Koeficijent je ovdje možda malo veći zbog izostanaka Dumančića, Fiamozzija i Imbule. Dumančić je pokazao odlične partije na svojoj poziciji, međutim, nemojmo zaboraviti da Lecce ima neke vrlo kvalitetne napadače kao što su La Mantia i Falco, koji zaista prave dobre akcije te postižu golove.

Na drugoj strani, Udinese koji nije autsajder u ovom susretu, mislim da nisu toliko kvalitetniji u odnosu na Lecce, osim što imaju nešto više iskustva u Seriji A od njih. Udinese također nema nekih značajnih ozljeda osim što Samir neće nastupiti u ovom meču.

Očekujem jedan vrlo zanimljiv meč, koji će vjerujem imati jednu malo otvoreniju igru, te ujedno i defanzivu. Zbog toga očekujem barem više od 1.5 gola na utakmici, te možda pobjedu Leccea, ali to možete odigrati i posebno, jer je koeficijent odličan. Međutim, za sada mi se nekako više od 1.5 gola na utakmici čini dobrom okladom sa koeficijentom koji nije veliki, ali se može kombinirati sa nekim drugim parovima na listiću. Sretno svima!

1fhy65h.jpg

(Koeficijenti 06.01. u 11:30 CET) 

Soder boden 1

Utakmica rukometne svedske lige,zene su u pitanju.

Ovo je derbi zacelja igra predzadnji soder protiv zadnjeg vodena,i jedni i drugi su losi sto pokazuje i tablica.

Jedinicu sam odigrao cisto zbog malo bolje forme domacina koji u zadnje tri utakmice imaju cak 2 pobjede dok gosti imaju tri poraza.

Jedini medjusobni susret ove dvije ekipe je zavrsilo u korist danasnjeg domacina koji su tada u gostima pobijedili 19:18

Samo da napisem nekoliko recenica, kao oprez. Sada je 14.15, stadion San Siro je gotovo popunjen, Ibra-mania vec pocinje da mi ide na nerve, samo ko zuri na autobus nije odigrao "kecinu" na Milan, a bet365 nema nameru da prestane sa podizanjem kvote na Milan. Trenutno je "kecina" 1,70, a pre Nove Godine je bila 1,55. "Dvojka" je pre Nove Godine bila 6,80 a trenutno je 5,50. Ne verujem da Bet365 zeli svojim clanovima sve najbolje. Sto se mene tice, jos uvek sam miran, kolegama preporucujem live kladjenje 

Napoli - Inter 2 (2.60) bet365

Znao sam da u Napoliju nije bilo sve do trenera Ancelottija. On je zaista pokušao izvući ono najbolje iz ovog tima, ali jednostavno, ovaj Napoli više nije ona momčad od prije, te mislim da će Inter sada ovdje imati prostora za pobjedu. Pogotovo mislim to kada pogledam njihovu statistiku u gostima. Oni zaista igraju fenomenalno u gostima ove sezone, gdje nemaju poraza, dok su odigrali samo jedan remi i to protiv Fiorentine.

Na drugoj strani, Napoli ima već tri poraza na svom terenu, gdje su do sada ove sezone u osam utakmica ostvarili samo 11 bodova. Napoli je u lošoj formi, mnogo bolje igraju u gostima, gdje su u posljednjoj utakmici pobijedili Sassuoloa. 

Inter remizirao dvije, a zatim ostvario pobjedu od 4-0 protiv Genoe. Po mom mišljenju je ovdje Inter favorit, koeficijenti padaju i siguran sam da će pasti još do večeras. Napoliju nedostaje Malcuit i Mertens, dok su Ghoulam i Koulibaly pod znakom sumnje. D'Ambrosija nema na drugoj strani za Inter, dok su Asamoah, Barella i Sanchez pod znakom sumnje i vjerojatno neće nastupiti. Sretno!

ZFACdOp.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 06.01. u 15:41 CET) 

Arsenal - Leeds BTTS (1.66) bet365

FA kup utakmica u Engleskoj. Arsenal u ovaj susret ulazi nakon što su ostvarili pobjedu protiv Manchester Uniteda sa 2-0, dok Leeds ulazi nakon remija protiv WBA u gostima. Oba tima će sigurno tražiti svoju šansu za pobjedu u ovom susretu. Arsenal i nije baš sjajan ove sezone. što dokazuje i njihova pozicija u Premier ligi.

Nakon što je preuzeo Arsenal, Mikel Arteta polako uvodi svoj sistem igre i pokazao je to u posljednjem meču u Premier ligi. On sada ima jednu pobjedu u tri utakmice koje je vodio do sada, te bi mogao dovesti Arsenala do borbe za mjesta koja vode u Europska natjecanja. Trenutno su 10-i na tabeli sa 30 golova primljenih do sada u 21 utakmici.

Oni ne primaju golove samo u gostima. Kod kuće su primili čak 17 golova u 11 utakmica i vjerujem da će neke rotacije biti urađene u sastavu, te stoga mislim da oni neće moći zadržati mrežu netaknutom u ovom ussretu protiv tima koji se nalazi na prvoj poziciji u Championshipu.

Bielsa radi odličan posao u drugoj ligi i napokon se nadaju promociji u Premier ligu sljedeće sezone, jer su u ovom trenutku prvi, a ako nastave ovako igrati i ostat će tako do kraja sezone. Svi timovi iz Champsionhipa i manjih liga ne rotiraju mnogo u ovim utakmicama, kao što to rade timovi iz Premier lige, tako da mislim da će Bielsa izvući dovoljno jaku momčad protiv Arsenala.

Njegova momčad je sposobna postići gol u ovom susretu i mislim da me ne bi iznenadilo kada bi i Arsenal postigao barem jedan ili više golova, tako da moja oklada u ovom susretu ide na to da će oba tima postići gol. Arsenal će sigurno rotirati, te Leeds možda može postići i više od jednog. U svakom slučaju oba tima daju gol. Sretno!

Hv2xpqZ.jpg

(Koeficijenti 06.01. u 15:51 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use