Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

16. & 17. 05. 2009 Subota/Nedjelja

Vagabundo

Recommended Posts

Evo m oja razmišljanja ovako na prvu loptu, tj. pogled...

Subota:

Tottenham - Man. City   1   1,90   2:1

-nakon lošeg da pače katastrofalnog početka sezone za spurse sada su pred kraj sezone došli u poziciji da se bore za 7. mjesto...što je odlično za njih...mislio sam kako su krenuli od dolaska Rednapa da bi to mjesto mogli ranije ugrabiti no nije im sve išlo kako su htjeli i ovo bi bila idealna prilika za pobjedu, te smatram da svakako treba probati odigrat na pobjedu Tottenhama

Stuttgart - Cotbus   1   1,30   2:0

-svi bruje o wolfsburgu i bayernu a iza leđa im se prišuljao stuttgart koji mi djeluje kao najozbiljniji kandidat trenutno za naslov u njemačkoj, igraju sjajno otkako je Babel trener i ovu tekmu sigurno dobivaju, možda čak i sa hendikepom ali i čista pobjeda je dovoljna za odigrat čak ni koef nije tako jako loš s obzirom koliko "švabe" dobro igraju. Cotbus se često znao izvlačiti pred kraj sezone no mislim da ovog puta neće uspjet jer idu u goste Sttutgartu gdje jednotavno ne mogu računati na bodove a poslje te tekme im ostaje još samo jedna za spas....vrlo teško će ostati u ligi...

Leverkusen - Gladbach   1   2,00   5:0

-gladbach u zadnje vrijeme igra dobro i pobjegli su sa onih pozicija koje su na mjestima za ispadanje iz lige, nisu osigurali opstanak no po mom mišljenju hoće ali mislim da ne mogu toliko dugo igrati tako dobro pa bi bio red i da Leverkusen pokaže još jednom kako znaju igrati nogomet. PO mom mišljenju "apotekari" bi trebali dobiti...ali... (ova tekma mi je nekako najklimavija za odigrat od ovih izabranih, pa ću još razmislit hoću li ju odigrat ili ne)

Zaragoza - Celta   1   1,40   3:0

-domaćini ove sezone kod kuce igraju jako dobro i imaju samo jedna poraz na svom terenu ove sezone, Celta nema sjajnu sezonu i po mom mišljenju su podbacili ove godine...Zaragoza u preostalim tekmama mora osigurati povratak u Primeru i ne smiju kiksati jer imaju samo 1 bod više od 4. na tablici Herculesa. Ove sezone Celta u gostima ima skor od 3-8-7 sa osvojenih 17 bodova.

Nedjelja:

WBA - Liverpool   2   1,40   0:2

-WBA se neće izvuči jer su zaslužili ispasti...a izvlačit se protiv Liverpoola baš i nije najbolja opcija, Liverpool se nada pobjedi arsenala dan ranije i onda bi mogli ovdje jurišati ko osice...a ako i arsenal kojim slučajem ne pobjedi svakako mislim da liverpool treba dobiti fenjeraša lige

Chelsea - Blackburn   1   1,30   2:0

-iako gosti još uvjek nisu terotski osigurali opstanak teško je za vjerovati kako će i hull city, newcastle, portsmouth preskočiti blackburn u zadnja dva kola i tako njih gurnuti u drugu ligu... :) stoga vjerujem da tu neće biti opterećeni igrači blackburna, iako je njihov trener stari licas msilim da je Chelsea puno bolji, jači i svakako kvalitetniji od protivnika i trebali bi i s obzirom na formu dobiti Blackburn kod kuće (možda tu probam igrati da gosti ne daju gol)

Dinamo - S. Belupo   1   1,40  2:0

-svakako moram odigrati ovaj par jer ne vjerujem kako će ovakav dinamo propustitipobjedu i osvajanje naslova kod kuće protiv solidnog slavena koji je ipak domaćinska ekipa...vjerujem da će i maminjo nešto srediti da dinamo svakako u nedjelju uzme naslov ;D...po mom mišljenju ovaj koeficjent svakako treba uzeti (mislim da će ga smanjiti još do nedjelje)

Palermo - Lazio   1   1,60   2:0

-palermo je domaćinska ekipa, dakle kod kuce pobjeđuju u gostima gube...kao i uvjek :) Lazio je po meni prosječna ekipa koja zna nanizati par pobjeda zaredom ako ih potrefi sreća...neki dan su igrali finale kupa i čini mi se tek na penale pobjedili (nisma siguran u to) i mislim kako su s tim trofejem apsolutno zadovoljni za ovu sezonu, vjerovatno će biti malo i umorni od tog dvoboja pa vjerujem da palermo uzima tri boda u ovoj tekmi. I bez te tekme neki dan mislim da bi palermo kao domaćin pobjedio Lazio...

Hmm sviđa mi se Zaragoza, to bih mogao igrat, Dinamo se aposlutno slazem, ak treba Maminho  ce nest dogovorit al u nedjelju mora biti pobjeda.

Ja sam pak danas totalno zbunjen i ne znam vise sta bih igro  ??? Svi su naslagali zicera ko blata i sad koji ce proc, a koji past - nist novo... a nema mi bas nekih lijepih parova za odigrat osim toga  :-\

ovakvi dani su najopasniji............

E na to sam mislio, zato mi se ovako nesto...

Hamburg-1.FC Koln  1  1.25

Bordeaux-Le Mans   1  1.25

Waregem-Mons       1  1.35

Everton-West Ham  1  1.80

Stuttgart-Cottbus   1  1.25

... nimalo ne sviđa. No offense prijatelju al preriskantno je tak nabacat zicere.

Ja sam na kraju igrao 3 para da duplam pa kud puklo:

Rangers 1

Sttutgart 1

Roma 1

Po mom_

dinamo

Panathinaikos

Debrecen.....

za sada......

Nadal - Federer

Mislim da je ovo prilika kakvu je Federer mogao samo pozeljeti.....naime nadal je upao u laganu krizu ne toliko rezultata koliko igre....u polufinalu madrida se izvukao Dokoviću kroz iglene uši baš kao i Verdascu  meč prije.....Mislim da je Federer preiskusan i predobar da ovo nebi znao iskoristiti....Podloga je zemljana , ali nebaš tipična jer je dosta brza što je dokazao i Doković jučer...Velika prednost na strani Federera je i ta što je nadal igrao jučer strašno težak meć koji je trajao 4 sata, a Roger je rutinirano prošao Dal potra u dva seta u kojim se nije bas uznoijo.......Jednostavno po mene ako ga sad nekresne Roger onda stvarno neznam  kad će....ovo bi moglo biti i zalet Federera na Roland Gaross.....

sretno!

Ja sam danas odlucio igrat samo 3 para.

Hibernian-Celtic Glasgow 2

Mrtva utrka Rangersa i Celtica se nastavlja, Rangers nakon sto je pobjedio svojeg najmržeg rivala je sve bacio u vodu kiksom protiv Hiberniana u srijedu. Jucer je pobjedio i sada 3 boda bjezi ali ima i utakmicu vise, pobjeda bi Celtica opet stavila na vrh zbog bolje gol razlike. Osim pobjede Celtic bi mogo vijat da pobjedi i za kojim golom vise da poveca tu gol razliku koja je samo +2. Nakon sto su zaustavili Rangers sumnjam da ce se to isto dogodit Celticu. Pobjeda gosta.

Fiorentina-Sampdoria 1

Viole vijaju mjesto u Ligi Prvaka, u dobroj su formi i jaka domacinska momcad, dok je Sampdoria kao vecina talijana u gostima jako loša. Fiorentina nakon ove utakmice igra sa davljenikom Lecceom koji se bori za opstanak i zadnje kolo ide u Milan. Po slijedecem rasporedu najbolje je da danas uzmu 3 boda, Sampdoria je jos umorna od utakmice kupa sa Laziom u srijedu gdje su igrali sve do penala tako da je moguce da trener izvede neke promjene u momcadi. Pobjeda domacina.

Chelsea-Blackburn 1

Ova tekma nema posebno znacenje al vjerujem da ce Chelsea ici po pobjedu pred svojim navijacima. Nakon sto ih je Ovrebo izbacio iz Lige Prvaka sve sto je ostalo je Premier Liga gdje je također prvak vec odlucen (Man Utd). Moguce je da Chelsea zeli uhvatit drugo mjesto u ligi pa tako tipujem jedinicu.

Tecaj 2,6 (SuperSport)

*

Dinamo nisam igrao jer Belupo treba bodove za europu u utrci s Rijekom, najvjerojatnije ce pobjedit al HNL izbjegavam kad god mogu. Prodane ulaznice, pun stadion, svi na jedinicu i onda mamic namjesti X i pobijede zagreba doma poslije i proslave opet naslov pred svojim navijacima. Sry ekipa al ja nasem nogmetu ne vjerujem ni 1% jer su svi mafija i prodaju tekme kad god je to moguce  >:(

belupo danas brz pola ekipe dolazi u zg...ali i realno je belupo jako los gost tak da iskreno nevidim da mogu napraviti bilo sta u maksimiru i proci ispod 2-3 komada

Ma sve to stoji, kazem najverojatnije ce pobjedit i to hendi ce proc al ja se ne volim kladit na HNL jel mi se znalo X puta dogodit da mi sve prođe i onda padnem na HNLu.

*Pogrijesio sam tjedan, FA Cup je 30.05.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use