Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 4.1.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Espanyol - Barcelona 2 & Barcelona više od 1 gola - Bet Builder (1.61) bet365

Espanyol je očajan ove sezone pošto nakon 18. kola zauzimaju posljednje 20. mjesto, sa samo 10 osvojenih bodova, 5 manje od sigurne zone. Sa samo 12 postignutih golova ubjedljivo su najgori napad La Lige, a istovremeno su i primili najviše (34), tako da im nakon 25 uzastopnih sezona u La Ligi ozbiljno prijeti selidba u niži rang. Na svom terenu imaju katastrofalan učinak jer su u 9 domaćih utakmica osvojili samo 2 boda, dok su na gostovanjima uspješniji (8 bodova). Promijenili su trenera u zimskoj pauzi, mada pitanje je koliko novi trener može toga promijeniti za kratko vrijeme, pošto je sa ekipom tek 7 dana i sigurno će mu trebati vremena da "posloži kockice". Barca nakon pobjede Reala treba 3 boda u ovom duelu za povratak na prvo mjesto, a iako su prvi dio prvenstva završili na vrhu, ostali su dužni svojim navijačima, pogotovo nakon neubjedljive partije u El Clasicu, gdje su na Camp Nou remizirali 0:0, a Real bio opasniji rival. Prošli put na gostovanju Espanyolu odnijeli su ubjedljiv trijumf (0:4), na prethodnih 9 gostovanja u svim takmičenjima slavili su 7 puta, i očekujem večeras od njih rutinsku pobjedu u gradskom derbiju.

01:00 Donovan Mitchell (Utah) +23,5 1.76 bet365
01:00 Orlando - Utah 2 @ 1.52 bet365
Večeras se sastaju Orlando I Utah ovdje očekujem I pobjedu Utaha uz pobjedu Utaha  uzeo sam Mitchella da će prebacit ovu granicu.Orlandu je ovo b2b utakmica inače Orlando loše brani bekovske pozicije.Čuvat će ga Fournier I Fultz i mislim da u tome će teško uspijet jer ipak će biti umora kod Orlanda večeras.
Ove sezone Mitchell im je već zabio 30.poena zašto nebi slično ponovio I večeras.

satoransky asistencije 5,5 1.76/1,9 na bet365 a u hrvatskoj lutriji na 3,5 je 1,85/1,85  (kad oduzmu porez, stvarni koef je oko 1.70 ako se ne varam)

ne bih znao ko je tu više pogriješio, ali evo možda nekome od vam ovo pomogne, inače ja sam probo u makaze ovo pa kako bude. ove sezone u 35 utakmica je imo 4 ili 5 asista na 12 utakmica odnosno malo više od 34%

još neki prijedlozi:

fox 18,5 over---holiday vjerovatno brani hielda tako da će fox imat više prostora u matchapu s lonzom

gilgeus alexander 19,5 over--- u odličnoj je formi, sexton nije neki defanzivac

hayward 15,5 over---mala granica, chicago ga defenzivno teško može zaustavit, plus je i to što kemba ne igra a uzima 15ak suteva i tradicionalno j.brown slabo igra b2b utakmice tako da možda nece toliko forsirat što otvara prostora za tatuma i haywarda ponajprije

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use