Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 4.1.2020.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Primera

Valencia - Eibar (13:00) bet365
Sudac: Alejandro Jose Hernandez Hernandez (6.11)
Prosjek ekipe 1: 2.06
Prosjek ekipe 2: 2.78
g7nxrOJ.png

Getafe - Real Madrid (16:00) bet365
Sudac: Jose Munuera Montero (4.00)
Prosjek ekipe 1: 3.28
Prosjek ekipe 2: 2.11
UFe2Fv4.png

Atl. Madrid - Levante (18:30) bet365
Sudac: Ricardo de Burgos (5.86)
Prosjek ekipe 1: 2.56
Prosjek ekipe 2: 2.39
EPNhzUU.png

Espanyol - Barcelona (21:00) bet365
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.44
Prosjek ekipe 2: 2.44
L7woDkt.png

(Koeficijenti 02.01. u 17:09 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Getafe - Real Madrid | Getafe postiže gol (1.56) 1xbet

Ovdje imamo kako kolega Crash kaže gradski derbi, gdje će na stadionu Alfonso Perez odlični Getafe ugostiti velikana Real Madrida. Ja u ovom meču očekujem da će ekipa Pep Borbalaza odigrati dobar meč, jer su zaista izvrsni ove sezone. Oni ove sezone ne samo da igraju dobro u ligi, nego i u Europskoj ligi, gdje su prošli dalje u nokaut fazu. Pokazali su do sada svojim nastupima da imaju ekipu koja se može boriti na više frontova.

Na drugoj strani imamo Real Madrid, koji po mom mišljenju nije trebao biti na toj drugoj poziciji. U posljednje vrijeme su kiksali te odigrali tri remija zaredom u ligi. U nekoliko utakmica su im pomogli suci, bilo je tu dosta kontraverzi, pa ne bi mnogo o tome. Oni ove sezone jednostavno nisu dobra ekipa, nisu onakvi kakve sam ih očekivao, niti mi izgledaju kao ekipa koja bi mogla osvojiti ligu, čak iako imaju najbolju obranu uligi, te su izgubili samo jednu utakmicu do sada. Uglavnom utakmice u kojima ne primaju golove, oni također ne postižu. Getafe je na šestoj poziciji, bodovi su im prijeko potrebni, te mislim da će progurati taj jedan gol u mrežu Reala koji nam je potreban da bi ova oklada bila pogođena.

Što se tiče ozljeda Asensio, Hazard, Marcelo i Ramos sigurno neće nastupiti, dok su Lucas i Rodriguez pod znakom sumnje. Na drugoj strani, Olivere nema u Getafeu zbog crvenog kartona, dok su Bergara, Gallego, Kenedy i Manojlović pod znakom sumnje. Pronašao sam zanimljivu okladu na 1xbetu, gdje nam daju šansu da igramo da će Getafe dati od 1 do 2 gola na utakmici po izvanrednom koeficijentu. Sretno!

dwXNeiy.jpg

Manchester City - Port Vale | Manje od 6.5 golova (1.33) bet365

U subotu se igra i FA kup, gdje će City dočekati ekipu Port Valea. Ovdje mislim da će biti manje od 6.5 golova, koeficijent mi je dobar za kombinirati sa nekim još tipovima. Mislim, jasno je da Manchester City osjeduje ogroman kvalitet i da su ogromni favoriti u ovom susretu, te i to da gosti dolaze iz druge lige i razlika u kvaliteti je zaista velika.

Međutim, vjerojatno je da će Guardiola izaći sa izmiješanim sastavom i pitanje je koliko će oni imati motivacije u ovom susretu da postignu preko šest golova. Mislim da City ovdje neće primiti gola, dok je koeficijent i na tu okladu zaista veliki, no ne bih izazivao sudbinu. U svakom slučaju, kad god sam igrao ovakve utakmice na više od 6.5 golova u kupovima, oni su završavali po 2-0, 3-0, tako da se u kombinaciji sa nekim parom može i ovo odigrati. Mogu dati dva gola i dodavati se do kraja utakmice baš kao što je to radio Liverpool protiv Sheffielda, ali bit će tu dosta izmjena u sastavu. Mislim da ovdje neće biti više od 6.5 golova u svakom slučaju. Sretno!

7uhG9Bl.jpg

(Koeficijenti 03.01. u 18:09 CET) 

Tip: Shriffrin ne pobjeđuje na Sljemenu bet365 (4,50)

Danas je na rasporedu ženski slalom na Sljemenu i ne mogu se načuditi sramotnom koeficijentu na Shriffrin koji je svega 1,20 da osvaja utrku. Da povućem paralelu sa nogometom ovo mi izgleda kao da je koeficijent da će favorit dobiti utakmicu doma 1,03. Za očekivati je da će se desiti ali da su takvi koeficijenti lovio bi iznenađenja jer bi koeficijenti na X2 bili fantastični. 

Odmah da se ogradim da ne pratim skijanje kao nekad kada su Kostelići osvajali trofeje i kada sam ulovio famoznih 30,00 da Ivica osvaja Zlatni Kristalni globus. Mogao bi ovdje spominjati još puno sezona, utrka, koeficijenata i dobitaka međutim  držat ću se teme.

Shriffrin je definitivno favorit i vjerojatno će osvojiti utrku međutim nikako se ne mogu složiti da je vjerojatnost da osvaja utrku 83%. 

Koeficijent 1,20 na Barcelonu na Nou Campu se može i odigrati jer ukoliko slučajno i prime gol imat će dovoljno vremena za preokrenuti utakmicu. Koeficijent 1,20 u skijanju na pobjedu bilo koga je smiješan. Dovoljna je jedna veća greška da se u sekundi izleti sa staze ili da se u namanju ruku izgub brzina što se teško može nadoknaditi. 

Važno je i za napomenuti da je Shriffrin dobili najgori mogući startni broj u prvoj jakosnoj skupini - sedam. Nije ovo presudno međutim sigurno bi za nju bilo bolje da je startni broj nešto niži. 

Koeficijent 4,50 kod bet365 da Shriffrin ne osvaja utrku je apsolutno vrijedan rizika i neće mi biti žao ako oklada i padne jer mislim da se ovdje radi o valuebetu. 

2020-01-03-23-31-58-bet365-Online-Sports

2020-01-03-23-31-47-bet365-Online-Sports

On 02. 01. 2020. at 17:10, IzudinB said:

Primera

Valencia - Eibar (13:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Alejandro Jose Hernandez Hernandez" rel="">Alejandro Jose Hernandez Hernandez (6.11)
Prosjek ekipe 1: 2.06
Prosjek ekipe 2: 2.78
g7nxrOJ.png

Getafe - Real Madrid (16:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Jose Munuera Montero" rel="">Jose Munuera Montero (4.00)
Prosjek ekipe 1: 3.28
Prosjek ekipe 2: 2.11
UFe2Fv4.png

Atl. Madrid - Levante (18:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Ricardo de Burgos" rel="">Ricardo de Burgos (5.86)
Prosjek ekipe 1: 2.56
Prosjek ekipe 2: 2.39
EPNhzUU.png

Espanyol - Barcelona (21:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Carlos Del Cerro Grande" rel="">Carlos Del Cerro Grande (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.44
Prosjek ekipe 2: 2.44
L7woDkt.png

(Koeficijenti 02.01. u 17:09 CET) 

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Izuzetno zanimljiv dan u Primeri gdje ćemo vidjeti dva gradska derbija i gdje svi najpoznatiji klubovi Primere nastupaju u istom danu. 

Hernandez Hernandez se iskazao u El Clasicu i još jednom pokazao da je odličan sudac za kartone. Šteta da nije na jednoj od drugih utakmica jer je za očekivati da će Valencija slaviti, možda i uvjerljivo što ne ide u prilog kartonima kao niti prvi termin. 

Za one koji vjeruju da će se Real namučiti kartoni mogu biti dobra opcija. Odlična stvar je što se na betbuilderu može odigrati over kartona i na sniženoj granici a također bi imalo smisla igrati kontrahendikep (da Getafe neće izgubiti sa više do 1 gola razlike) ili da 1X te over kartona. Za očekivati je puno nervoze ako Realu stvari ne budu išle po planu. 

Espanyol ove sezone igrai zuzetno loše ali uvijek se trude dati svoj maksimum protiv gradskog rivala pa će i ovo biti itekako zanimljivo.

prije 17 sati, Goksim said:

Izuzetno zanimljiv dan u Primeri gdje ćemo vidjeti dva gradska derbija i gdje svi najpoznatiji klubovi Primere nastupaju u istom danu. 

Hernandez Hernandez se iskazao u El Clasicu i još jednom pokazao da je odličan sudac za kartone. Šteta da nije na jednoj od drugih utakmica jer je za očekivati da će Valencija slaviti, možda i uvjerljivo što ne ide u prilog kartonima kao niti prvi termin. 

Za one koji vjeruju da će se Real namučiti kartoni mogu biti dobra opcija. Odlična stvar je što se na betbuilderu može odigrati over kartona i na sniženoj granici a također bi imalo smisla igrati kontrahendikep (da Getafe neće izgubiti sa više do 1 gola razlike) ili da 1X te over kartona. Za očekivati je puno nervoze ako Realu stvari ne budu išle po planu. 

Espanyol ove sezone igrai zuzetno loše ali uvijek se trude dati svoj maksimum protiv gradskog rivala pa će i ovo biti itekako zanimljivo.

Slažem se. 

Getafe koliko god manjka kvalitete ima u odnosu na Real, isto tako mogu strašno neugodni biti pa s toga mislim da će se Real pošteno namučiti. A što se kartona tiče, znamo svi da Real ima svoje bisere kao što su Ramos, Casemiro, Carvajal, Mendy i dr., ali i Getafe me u pogledu kartona fascinira, jako su mi dragi za igranje jer imaju taj skup igrača koji će proliti koliko god treba krvi na terenu sve od Suareza, Moline, Arambarrija, Cucua, Djenea, Cabrere, Angela itd., te su zato pri vrhu što se tiče kartona. 

I jedni i drugi su Madridani pa imamo i to mini derbi svojstvo. 

Što se tiče derbija Barcelone, tu uvijek ima krvi, na 4.5 se može uzeti bez obzira što sudi Del Cerro koji često zakaže  što se tiče kartona, ali kako ne uzeti 4.5 granicu na derbiju koji je posljednjih godina redovno imao brojke od 7, 8, 10 + zutih?

prije 10 sati, Goksim said:

Tip: Shriffrin ne pobjeđuje na Sljemenu bet365 online kladionica" rel="">bet365 (4,50)

Važno je i za napomenuti da je Shriffrin dobili najgori mogući startni broj u prvoj jakosnoj skupini - sedam. Nije ovo presudno međutim sigurno bi za nju bilo bolje da je startni broj nešto niži. 

Koeficijent 4,50 kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 da Shriffrin ne osvaja utrku je apsolutno vrijedan rizika i neće mi biti žao ako oklada i padne jer mislim da se ovdje radi o valuebetu. 

Slažem se u potpunosti sa Goksimom, ali valja napomenuti da Shiffrin mete sve ispred sebe, čak je favorit i u brzim disciplinama što nije bio slučaj proteklih godina. Sljeme joj apsolutno odgovara, 4 puta je okrunjena.

Ove sezone slalom ima 3/3 pobjede.

Levi -1,78s

Killington -2,29s

Lienz -0,61s

Levi i Killington prednost enormna. Startni broj 7 je manje važan jer je staza na Sljemenu jedna od najbolje pripremljenih u sezoni, što pokazuju odlični rezultati skijaša sa višim startnim brojevima.

Ovo je definitivno value jer 1,2 za pobjedu u skijanju je premali koeficijent, ali postavljen je i sa razlogom.

prije sat vremena, PeterPrevc said:

Slažem se u potpunosti sa Goksimom, ali valja napomenuti da Shiffrin mete sve ispred sebe, čak je favorit i u brzim disciplinama što nije bio slučaj proteklih godina. Sljeme joj apsolutno odgovara, 4 puta je okrunjena.

Ove sezone slalom ima 3/3 pobjede.

Levi -1,78s

Killington -2,29s

Lienz -0,61s

Levi i Killington prednost enormna. Startni broj 7 je manje važan jer je staza na Sljemenu jedna od najbolje pripremljenih u sezoni, što pokazuju odlični rezultati skijaša sa višim startnim brojevima.

Ovo je definitivno value jer 1,2 za pobjedu u skijanju je premali koeficijent, ali postavljen je i sa razlogom.

Znači tu se ustvari igra na pad Shiffrin iz utrke,jer ako dođe do cilja 99% je prva,pošto sam negdje čuo,mislim na tv-u da je netko govorio da ima u zadnjih 20 slalomskih utrka 19 pobjeda,tako nešto slično...

Atletico Madrid - Levante | Pobjeda Domaćina + više od 8 kornera (1.67) bet365

Atletico Madrid će tražiti svoju četvrtu pobjedu zaredom u svim natjecanjima kada u subotu navečer ugoste Levantea na Wanda Metropolitanu.

Ekipa Diego Simeonea se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji u La Ligi, na sedam bodova od vodeće Barcelone, dok Levante zauzima devetu poziciju sa 26 bodova koje je osvojio iz 18 utakmica ove sezone do sada.

Nijedna momčad u najboljih šest nije pobijedila manje utakmica nego Atletico Madrid (8) ove sezone, iako Real Madrid ima bolji rekord u pogledu poraza, gdje su poraženi dva puta.

Golovi su također problem za njih ove sezone, nakon što su postigli 20 u 18 mečeva, iako su u ovoj fazi još jednom najbolji u obrani sa samo 11 primljenih golova. Osam pobjeda i osam remija su donijeli Simeoneovoj ekipi 32 boda, što ih ostavlja na četvrtoj poziciji ulazeći u ovaj susret.

Previše remija je do sada bila glavna priča u njihovoj sezoni, ali su giganti iz glavnog grada 2019. godinu završili sa tri pobjede zaredom na svim natjecanjima, od kojih su dvije bile u ligi protiv Osasune i Real Betisa.

Atletico će smatrati da je u utrci za naslov, iako su sada sedam bodova iza prvoplasirane ekipe, no da li će uspjeti postići dovoljno golova da se drže čvrsto uz Barcu i Real. Joao Felix je u ovoj sezoni uspio postići samo dva ligaška gola, dok Angel Correa i Diego Costa imaju samo četiri.

Atletico Madrid je pobijedio u svoja posljednja četiri okršaja sa Levanteom, mada vode u ukupnim međusobnim utakmicama sa 14 pobjeda na prema pet, što pokazuje koliko teško će biti gostujućoj ekipi u ovom susretu.

Levante je pobijedio samo jednu od posljednjih osam susreta sa Atleticom, ali ekipa iz Valencije je uspjela zadržati Simeonea na rezultatu od 2-2 kada su posljednji put igrali u svibnju 2019. godine.

Kao i Atletico, Levante je prošlu godinu završio sa tri pobjede zaredom, savladavši Granadu i Celtu Vigo u ligi, osim što je zabilježio pobjedu od 5-0 nad Melillom u kupu Kralja.

Oni se trenutno nalaze na devetoj poziciji sa 26 bodova, šest bodova dalje od svog protivnika ovog vikenda. Iako je Atletico Madrid bio specijalista za remije ove sezone, nijedna ekipa nije odigrala manje remija od Levantea (2) tijekom ove sezone.

Ekipa Paco Lopeza je završila na 15-oj poziciji prošle sezone, ali oni su na putu da budu još bolji ove seozne. To je do sada bila nedosljedna sezona, no u Roger Martiju i Borji Mayoralu, ekipa ima dva napadača koja su postigla 12 golova između sebe tijekom 2019/20 sezone.

Izostanci
Atletico će nakon operacije vrata opet biti bez usluga Diega Coste, a očekuje se da će i utakmica prerano stići za ključnog vratara Stefana Savića. Thomas Lemar također će propustiti problem s preponama, dok se očekuje da Koke i Vitolo neće biti dostupni zbog problema s preponama. Kao rezultat toga, Hector Herrera je na redu za mjesto u sredini terena, dok bi Correa i Felix trebali nastupiti u u napadu, zajedno s vodećim strijelcem kluba ove sezone Alvarom Moratom.

Što se tiče Levantea, Ruben Vezo, Oscar Duarte, Ivan Lopez i Cheick Doukoure su još uvijek van terena, dok bi ozljeda bedara mogla isključiti braniča Jorgea Miramona. Očekuje se da će Marti i Jose Luis Morales nastaviti u napadu, iako je pobjednički gol Mayorala protiv Celte prije zimske pauze mogao dovesti napadača u prvu postavu.

Moguće postave
Atletico Madrid:
Oblak; Trippier, Felipe, Gimenez, Lodi; Saul, Thomas, Herrera, Felix; Correa, Morata

Levante: Fernandez; Coke, Cabaco, Postigo, Tono; Rochina, Campana, Radoja, Bardhi; Morales, Marti

Iako Atletico Madrid ima problema sa postizanjem golova, vjerujem da oni kod kuće žele da poboljšaju tu formu, nakon što su u prvih devet utakmica na svom terenu izgubili samo jednu i to od Barcelone sa 0-1. Oni su u tih devet utakmica primili samo pet golova, dok su postigli samo 12, što znači da bi ovdje mogli gledati pobjedu Atletica, ali sa nešto manjom gol razlikom, možda 1-0 ili 2-0.

U svakom slučaju očekujem da će Diego Simeoneova ekipa ostvariti pobjedu, te vjerojatno dominirati terenom na Wanda Metropolitanu, pogotovo, jer su im Real Sociedad i Getafe jedan i dva boda iza njih. No ukoliko žele zadržati korak za Barcelonom, Realom i Sevillom, oni moraju ostvarivati pobjede u ovakvim utakmicama.

yBPEKin.jpg

S obzirom da Atletico Madrid pravi po pet kornera u prosjeku po utakmici, dok to isto radi i Levante na svojim utakmicama, vjerujem da bi ovdje mogli vidjeti bare više od osam kornera. Inače, Levante pravi dosta kornera u svojim utakmicama što mi je iznenađujuće za vidjeti. S obzirom na to da nam bet365 kladionica dozvoljava kombinirati pobjedu i kornere, ovo je odlična kombinacija koja nam povećava koeficijent na 1.62.

a74or8r.jpgivMirOw.jpg

(Koeficijenti 04.01. u 12:10 CET) 

Espanyol - Barcelona 2 (1.36) bet365

Gradski derbi se igra u Španjolskoj nakon dva tjedna pauze koju su imali u ovoj ligi. Barcelona će ići u goste Espanyolu, iako to nije daleka relacija, samo se trebaju popeti na brdo iznad Barce gdje se i nalazi taj stadion Espanyola. Međutim, njihov gradski rival je ove sezone pao na dno tabele i ako nešto ne poduzmu, mogli bi lako ispasti, što se nije očekivalo od njih.

Ubjedljivo su najgora ekipa, primili su 34 gola, dok su postigli samo 12 ove sezone. Zaista iznenađujuće od Espanyola, međutim, Barca ovdje ne bi trebala imati mnogo problema. Real Madrid im je za petama, dva boda ispod njih i njima je ova pobjeda zaista potrebna. Mislim da će oni također izaći u novoj godini sa najjačom postavom, a pobjedom bi pobjegli Real Madridu na pet bodova. Real u gostima igra protiv Getafea o čemu sam već pisao iznad. Sretno!

fqdHTWG.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 04.01. u 12:44 CET) 

prije 12 sati, Goksim said:

Slika-zaslona-2020-01-04-u-12-59-41.png

prije 13 sati, Goksim said:

Tip: Shriffrin ne pobjeđuje na Sljemenu bet365 online kladionica">bet365 (4,50)

Danas je na rasporedu ženski slalom na Sljemenu i ne mogu se načuditi sramotnom koeficijentu na Shriffrin koji je svega 1,20 da osvaja utrku. Da povućem paralelu sa nogometom ovo mi izgleda kao da je koeficijent da će favorit dobiti utakmicu doma 1,03. Za očekivati je da će se desiti ali da su takvi koeficijenti lovio bi iznenađenja jer bi koeficijenti na X2 bili fantastični. 

Odmah da se ogradim da ne pratim skijanje kao nekad kada su Kostelići osvajali trofeje i kada sam ulovio famoznih 30,00 da Ivica osvaja Zlatni Kristalni globus. Mogao bi ovdje spominjati još puno sezona, utrka, koeficijenata i dobitaka međutim  držat ću se teme.

Shriffrin je definitivno favorit i vjerojatno će osvojiti utrku međutim nikako se ne mogu složiti da je vjerojatnost da osvaja utrku 83%. 

Koeficijent 1,20 na Barcelonu na Nou Campu se može i odigrati jer ukoliko slučajno i prime gol imat će dovoljno vremena za preokrenuti utakmicu. Koeficijent 1,20 u skijanju na pobjedu bilo koga je smiješan. Dovoljna je jedna veća greška da se u sekundi izleti sa staze ili da se u namanju ruku izgub brzina što se teško može nadoknaditi. 

Koeficijent 4,50 kod bet365 online kladionica">bet365 da Shriffrin ne osvaja utrku je apsolutno vrijedan rizika i neće mi biti žao ako oklada i padne jer mislim da se ovdje radi o valuebetu. 

Shriffrin ima 1.16 sekunde zaostatka za Vlhovom u prvoj vožnji što je ogroman zaostatak zahvaljujući jednoj velikoj grešci koju je napravila te izgubila brzinu :)

Slika-zaslona-2020-01-04-u-13-16-09.png

Oklada na prvu vožnju je win a i druga će biti zanimljiva!

Slika-zaslona-2020-01-04-u-13-10-56.png

Brentford - Stoke 1 (1.85) bet365

Brentford je pobijedio sa 0-4 u gostima i pokazali su sjajan povratak nakon nekih loših rezultata. Izgleda da su oni tim sa ekstremnim stilom, nakon što su zabilježili samo četiri remija u ligi do sada ove sezone. Brentford je napravio korak naprijed što se tiče rustera ove sezone i već se vidi poboljšanje, nakon što su se našli na trećoj poziciji u CHampionshipu. Watkins, Banrahma i Mbeumo u napadu su već zapali za oko nekim ekipama iz Premier lige. Nemaju mnogo problema sa ozljedama, samo desni krilni igrač Sergi Canos i napadač Nikolas Karelis neće biti dostupni.

Stoke je pobijedio u gostima protiv Huddersfielda sa 2-5, iako su gubili na poluvremenu, oni su napravili odličan povratak. Stoke ove sezone i nije baš sjajan. Oni se nalaze na 21. poziciji u Championshipu, samo bod iznad Wigana koji je u zoni ispadanja. Imaju čak 16 poraza u 26 kola u ligi. Stoke je izgubio šest od posljednjih sedam ligaških utakmica u gostima. Mislim da bi ovo Brentford trebao pobijediti. Sretno!

yWnfYYY.jpg

(Koeficijenti 04.01. u 13:46 CET) 

Bourg Peronnas - Lyon // Lyon daje gol u oba poluvremena bet365 288sb - 2,10

Burg Peronas ekipa koja nastupa u trecem rangu Francuskof fudbala gde ekipa se nalazi trenutno na sredini tabele tacnije ova ekipa zauzima za sada 8 poziciju na tabeli sa ukupno 26 bodova do sada osvojenih. Što se ekipe Lyona tiče ovaj tim se u prvom rangu Francuskog fudbala trenutno se nalazi na tek 12 mjestu na tabeli sa do sada tek 26 osvojenih bodova sto za ovakvu ekipu kakav je Lyon ravno katastrofi.

Na ovom susretu ocekujem da ekipa Lyona odigra jednu dobru partiju, jer bi kako sada stvari ove sezone stoje utjehu mogli tražiti u kupui mislim da im je to nekakav cilj, da se domognu finala gdje će ih vjerovatno čekati PSG koji će u tom dijelu sezone kada se finale bude igralo imati mnogo prečih stvari (Liga prvaka)

Dakle, iako se radi o treće ligašu mislim da se Lyon neće opustiti i da će uvjerljivo slaviti u ovom meču.Kvota da Lyon postiže golove u svakom od dva poluvremena je zaista ogromna i ovo ću odigrati. Mislim da su velike šanse za prolazak.

image.thumb.png.d3c82030bc63c08ea472db1e7daf991a.png

City - Port Vale // Pobjeda Citya bez primljenog pogodka bet365 288sb - 1,75

Svi znamo da je Gauardiola 99% ispao iz trke za titulu jer Liverpool ima ogromnu prednost. Ocekujem sad da se fokusiraju na Fa Cup i mislim da ce ovde da udju maksimalno u ovaj mec. Sigurno da ce rotirati i da nece igrati u full sastav ali Man City moze da sklopi u svaki momenat dva identicna sastava. Ali siguran sam da ce imati i par prvotimaca poput Mahreza, Fodena, Jesusa, Fernandihna.

Sve u svemu ocekujem maksimalan aganžman ovde od strane igrača City. Razlika izmedju Premierligasa i nizeligasa je ogromna pa tako ne bi smjeli danas imat problema. Odbrana ove sezone i nije bas najsjajnia kako sto je to bilo prethodnu sezonu ali evo upravo jedan mec gde bi bez problema trebali sacuvati svoju mrezu. Imamo odlicnu kvotu od cak 1.72 da City nece primiti gol i ja je uzimam objeručke.

Mislim da ću oaj par vezati sa Lyonom.

image.thumb.png.ad61cc5773d1c9517333ec6d9434b8ba.png

Watford - Tranmere // betbuilder bet365 288sb - 2,50

S trenutnom formom Watforda, teško je očekivati bilo šta osim pobjede domaće ekipe ali s obzirom na mali koeficijnet i s obzirom na to da su iznenađenja u FA kupu moguća ja ću se ovdje bazirati na golove. Kvota na golove također nije velika te sam se odlučio uz pomoć betbuildera malo "čarati". Odigrao sam da će Watford postići 2 ili više golova a da će pri tome primiti barem jedan gol.

Watford bi trebao bez problema slaviti, ali FA kup uvijek donosi pregršt iznenađenja i mislim da će Tranmere uspjeti pronaći put do mreže u ovom meču. Tranmere jeste jedna od lošijih liga u trećem rangu engleskog nogometa ali upravo zbog toga štoigraju protiv Premierligaša mislimd a će imati mnogo motiva a sa druge strane za očekivati je opuštanje kod Watforda nakon, vjerovatno, ugodnog vodstva već na poluvrmenu.

image.thumb.png.af44e48f61349d587ff6a98d749ee414.png

Wolves - Manchester United 1X (1.36) bet365

Nakon očekivanog, ali možda nezasluženog poraza u gostima protiv Liverpoola, igrači Wolvesa su doživjeli još jedan poraz, ovog puta u gostima od Watforda sa 2-1. Domaćini u toj utakmici su bili zadovoljni rezultatom, ali nisu bili baš tako dobri u napadu, pogotovo nakon što su imali igrača manje 20 minuta prije kraja utakmice. Wolves se sada nalazi ispod mjesta koja vode na Europska natjecanja, gdje imaju samo jedan bod manje od petoplasiranog Manchester Uniteda. Domaćini će vjerojatno igrati igrati u formaciji 3-4-3 sa Jimenezom, Jotom i Traoreom u ofanzivnoj liniji. Branič Boly je ozlijeđen, kao i Gibbs White.

Manchester United je imao dvije solidne utakmice u Premiershipu, nakon što su pobijedili Newcastlea i Burnleya, ali su razočarali prošle srijede kada su izgubili sa 2-0 protiv Arsenala.  Oni su zapravo bili favoriti u tom susretu, jer Arsenal ima zaista jednu od najgorih sezona u svojoj povijesti, ali ekipa se nije uspjela koncentrirati dovoljno te su izgubili taj susret. Oni sada imaju pet bodova manje od četvrtoplasiranog Chelseaja.

Gosti bi trebali nastaviti sa svojom uobičajenom formacijom 4-2-3-1 sa Martialom u napadu. Pod znakom sumnje je Dalot, dok su ozlijeđeni i van terena Rojo, McTominay i Pogba. Vukovi su favoriti sa koeficijentom 2.30 i mislim da oni u ovoj utakmici ne bi trebali izgubiti. Sretno!

uiH7mfD.jpg

(Koeficijenti 04.01. u 15:16 CET) 

prije 10 sati, mario007 said:

Slažem se. 

Getafe koliko god manjka kvalitete ima u odnosu na Real, isto tako mogu strašno neugodni biti pa s toga mislim da će se Real pošteno namučiti. A što se kartona tiče, znamo svi da Real ima svoje bisere kao što su Ramos, Casemiro, Carvajal, Mendy i dr., ali i Getafe me u pogledu kartona fascinira, jako su mi dragi za igranje jer imaju taj skup igrača koji će proliti koliko god treba krvi na terenu sve od Suareza, Moline, Arambarrija, Cucua, Djenea, Cabrere, Angela itd., te su zato pri vrhu što se tiče kartona. 

I jedni i drugi su Madridani pa imamo i to mini derbi svojstvo. 

Što se tiče derbija Barcelone, tu uvijek ima krvi, na 4.5 se može uzeti bez obzira što sudi Del Cerro koji često zakaže  što se tiče kartona, ali kako ne uzeti 4.5 granicu na derbiju koji je posljednjih godina redovno imao brojke od 7, 8, 10 + zutih?

Oooo je*** mu sve škrto govedo, oprostio još bar 5-6 čistih zutih jebo ga škrtoga

prije 31 minute, mario007 said:

Oooo je*** mu sve škrto govedo, oprostio još bar 5-6 čistih zutih jebo ga škrtoga

Oprostio je sigurno 5 cistih..gledao sam i nemogu verovati.

Sada ostaje da probamo Espanyol - Barcelona over kartona. 

Mislim da jos jedan tip je dobar Adama Traore 1.5 shots u gola..over je odlicna kvota 2.20 moze da se odigra i uzivo.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use