Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 3.1.2020.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Ea7 Armani vs Zenit Euroleague 1 kvota 1,30 ( kvota je trenutno 1,30 racunajte do petka da ce biti 1,25 – 1,22 )

Kada pred pocetak kladionicarske sezone odredim da pratim neke ekipe, kako u glupom fudbalu, tako i u svetom basketu, jedna od najvaznijih stvari na koje obratim paznju jesu treneri. Posle toga najcesce pratim poteze koje vuku klubovi, i na kraju moram da radim kao rudar u jami, a to znaci da gledam utakmice odabranih klubova. Kada su neki klubovi u pitanju, odgledao sam vise utakmica od prosecnog bookmakersa iz bet365. Euroleague kao ligu prosto obozavam, i ako scoutima pojedinih ekipa trebaju vazne informacije o drugim klubovima, a i ako citaju ovaj forum mogu slobodno da me kontaktiraju. Siguran sam da ne postoji scout bilo kog kluba Euroleague koji je odgledao vise utakmica od mene, a siguran sam i da im moje usluge svakako nebi bile skupe, cak stavise mislim da bi se oko cene koju bih naplatio, brzo dogovorili.

Jedna od ekipa koju pratim ove sezone sa velikom paznjom jeste EA7 Armani Milano. O njima sam cesto i opsirno pisao na forumu nekoliko puta, i ako bih sada morao sve to da ponovim, utakmica bi uveliko pocela. Zato je bolje da napisem ukratko samo nekoliko osnovnih stvari. Do ove sezone, oni su bili vazni u Euroleague koliko i Raonic ili Dzumhur u ATP Tour-u. Dakle, ljudi koji prate tenis su culi za Raonica ili Dzumhura, kao sto su culi i za Madagaskar, ali da pitate te ljude sta ta dva pajaca rade na ATP Tour-u niko ne bi znao da vam kaze. Tako je i sa EA7 Armani. Imaju tkz dozivotnu licencu za ucesce u Euroleague, jer su bogati, a vec godinama su smesniji cak i od Arsenala. Imaju para, a nemaju pameti. Katastrofalni potezi u izboru trenera, izboru igraca, scoutinga, odabira puta kojim ce klub ici... ne znaju gde udaraju. Dzakovi para baceni uzalud, od kada postoji ovaj format Euroleague nisu bili bolje plasirani od poslednja tri mesta. Prosto je neverovatno koliko su bacali novaca na igrace, prosto je neverovatno kakva imena, igracki gledano, su dovodili, pa opet – nista. Ne bih mogao da se setim sezone u kojoj su izgledali kao tim, a po imenima su uvek imali igrace za prvih 8-10 mesta. Nekada su imali odlicne strance, a ocajne italijane u timu, nekada solidan tim a jednog od najgorih trenera Evrope, nekada odlican tim, solidnog trenera, a katastofalne odnose u svlacionici... sve u svemu isti Raonic ili Dzumhur... isti (ne)kvalitet, isto smesni, isto beskorisni, isto ne vidis koji qurac ucestvuju u takmicenjima...Za razliku od Dzumhura i Raonica, EA7 Armani su barem gledali prijatelji i rodbina, tako da tribine nisu bile barem prazne, pa je licilo da se oni (igraci) necem bave. Tako je bilo sve do ove sezone. A onda su ovoga leta poceli da vuku pametne poteze. Iz NBA su doveli drugog najboljeg evropskog trenera Ettora Messinu, koji je odmah poceo sa ciscenjem svlacionice. Oterali su cak jednog Mike Jamesa, jednog od najboljih igraca u Euroleague samo da ne bi imali u svlacionici indijanca. Ono sto je vredelo u ekipi su zadrzali Micova, Nedovica, Tarczewskog, Gutaitisa... one koji nisu nosioci, ali su ok likovi nisu oterali Della Valle, Cincarinnija, Brooksa, Bilighu...a doveli su odlicne igrace Rodrigueza ( dva puta prvak Euroleague, sa CSKA i Real Madridom ), Scolu, Rolla... naravno imali su i promasaje u proceni poput Mack-a i White-a.

Sezonu su poceli ocajno, gore od Arsenala i Napolija, pa se digli, jedan deo odlicno igrali, pa opet pali. Sada su opet u losoj seriji, igraju promenjivo, lose ekipe pobedjuju ( Reggio Emilia, Pesaro, Venezia, Trento, Valencia ) u gostima u Euroleague su zaredjali sa porazima (Olympiacos, Asvel, Real Madrid, Cska ), imali su i tezak kiks kod kuce protiv Crvene Zvezde, a sta tek reci za derbi sa Virtusom u gostima koji ih je pocistio sa terena.

Trenutno bih mogao da EA7 Armani uporedim sa Tottenhamom. Solidna ekipa, jedan od najboljih trenera u Evropi, a igraju neubedljivo (opet ), nesigurno, primaju lako koseve (golove), cim naidju na iole bolje ekipe, lagano gube.

Ako mene pitate, dijagnoza je klasicna. Igraci su stoka, oni su krivi. Messina ima odlicnu petorku, ali igra sa osam, devet, deset igraca, cesto menja petorku, cesto vadi igrace, ne igraju u kontinuitetu, a stoka to ne voli. Roster je sirok, ali posto stoka nakon dve greske izlazi sa parketa, igraju stegnuto, nervozno, lopta ne ide brzo i tecno, pa se sve najcesce zavrsava “silovanjem” lopte. Zaista su isti kao Tottenham trenutno, na tabeli stoje odlicno koliko lose igraju. Trenutno su osmi, na poslednjoj poziciji koja vodi u TOP 8 i kako igraju, mogu da pevaju.

O Zenithu me zaista mrzi da pisem. Njih bi uporedio sa Crvenom Zvezdom u fudbalu. Nikada nisu bili u Euroleague, a smatraju da je to nepravda i to svetska, neka zavera protiv njih. Dolaze iz najgoreg dela kugle zemaljske, sa istoka. Dobro, ne dolaze sa Balkana kao Crvena Zvezda, necu bas toliko da ih ponizavam, ali ne vidim neku veliku razliku izmedju zaostalog Balkana i zle Rusije. Do Euroleague su dosli tako sto su platili desetak miliona eura i tako dobili specijalnu pozivnicu. Kao i Crvena Zvezda pomislili su da su ulaskom u Euroleague deo bogatog i pametnog dela sveta. Ulozili su veliki novac, u potpunosti promenili ekipu, nakrcali se strancima i pomislili da se do sveta bogatih dolazi tako sto je dovoljno da imas nalazista gasa u nekoj vukojebini u Sibiru. Na zalost, kao i Crvenu Zvezdu u fudbalu, i njihove skoro sve utakmice sam odgledao, i to je, kao i u slucaju Zvezde, moje najgluplje utroseno vreme u zivotu.

Rezon da igram na EA7 Armani Milano; Sve je na strani zabara. Bolja ekipa, za nekoliko klasa bolji trener, igraju kod kuce, grcevito se bore za osmo mesto. Da igraci nisu stoka, ovo bi bio fix moga zivota, da zabari nisu u blatu kada je forma u pitanju, ovaj par ne bi dali uopste u ponudi.

Moguci rizik da propadnem: ovaj mec je kao kada bi ponudili kvote za mec Milan vs Crvena Zvezda. Milan ima najgori tim u svojoj istoriji, jednog od pet najgorih trenera u istoriji, i ubedljivo najgori sportski menadzment u istoriji svih kolektivnih sportova (Maldini, Boban). E sada kada takva jedna ekipa igra protiv najgore ekipe na svetu, a to je Crvena Zvezda, na koga biste vi igrali???? Pa, naravno na manje losiju ekipu. E, a tu vas onda cekaju kladionice. U takvim slucajevima, igrace Milana, koji su stoka, bi boleo qurac da igraju protiv Zvezde, a igraci Crvene Zvezde, koji su jos veca stoka, bi se napalili da dokazuju da su deo pametnih i bogatih. I eto vam pocepanog tikate. Dakle, EA7 Armani ce verovatno igrati nervozno, stegnuto, sa strahom od gresaka, a ruska govna su i onako poslednji, najgori su u Euroleague, pa ce verovatno doci u Milano da igraju rastereceno, verovatno jos uvek polupijani od doceka Nove Godine. Kao i uvek, da Armani nije u qurcu, ovo ne bi moglo ni da se igra, a ovako samo za pobedu zabara, razbojnici iz kladionica nude kvotu 1,30 (u momentu dok ovo pisem)

Koliko sam siguran; kao sto sam vec napisao, na Milan ne bih igrao ni sa tudjim novcima. Ali kada igraju protiv Crvene Zvezde, kako da ne igram???? Igranje protiv Zvezde nije kladjenje, to je napor da se sagnes i pokupis novac koji su kladionice nehotice ispustili. Tako je i sa EA7 Armani vs Zenit. Kako da ne igram protiv zlih rusa, hajde recite vi meni?

I za kraj, imam jos veci problem od kladjenja na konacni ishod. Vec nekoliko dana ne mogu da se smirim od ponude na over na ovoj utakmici. Moja kladionica nudi kliznu granicu na over i to ovako over 147,5 – kvota 1,50, over 149,5 – kvota 1,60, over 151,5 – kvota 1,75, over 153,5 – kvota 1,90 i tako sve do cak over 159,5 kvota od cak 2,70. Kladionica bet365 daje over 154,5 kvotu 1,90. Ono sto me uznemirava jeste sto su ovakve kvote posledica losih formi obe ekipe, a ne realnog stanja. Messina je svakako odbranbeno orijentisan trener, ali kvota za over u jednoj utakmici Euroleague od 147,5 je svakako nepristojna ponuda. Ja uopste nemam dilemu oko konacnog pobednika, pristajem cak i da padnem na kvoti od 1,30, ali me svakako ocekuju dve noci nespavanja oko ovog overa. Znam da kladionice loze, pecaju, navlace kladionicare na ovako niski over znajuci da je ekipa van forme, znaju da trenutno Micov, pa i Rodriguez ne bi loptom pogodili ni vazduh, a kamoli obruc kosa. Sve u svemu, moram dobro da razmislim da li da budem ovca kada me vec mame na sisanje ovi razbojnici iz kladionic. Vama savetujem da samo ako imate novaca za bacanje, ulozite neki milion i na over. Ako padnete, ionako je to deo novca za bacanje.

Primera

Valladolid - Leganes (19:00) bet365
Sudac: Juan Martinez Munuera (4.88)
Prosjek ekipe 1: 2.44
Prosjek ekipe 2: 2.83
H7apz4d.jpg

Sevilla - Athletic Bilbao (21:00) bet365
Sudac: Jose Luis Gonzalez Gonzalez (5.43)
Prosjek ekipe 1: 2.89
Prosjek ekipe 2: 2.11
kh1odIg.jpg

DIREKTNI LINK ZA KARTONE!

(Koeficijenti 2.1. u 16:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 1 minutu, IzudinB said:

Sevilla - Athletic Bilbao (21:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Jose Luis Gonzalez Gonzalez" rel="">Jose Luis Gonzalez Gonzalez (5.43)
Prosjek ekipe 1: 2.89
Prosjek ekipe 2: 2.11
kh1odIg.jpg

Jedna vrlo zanimljiva utakmica za kartone. Ovo su dva tima koja ove sezone dobijaju preko dva kartona u prosjeku po utakmici. Sevilla pa skoro po tri, baš kao što su i navikli. Sudac je prilično dobar za kartone, ove sezone je znao pokazati čak 9-10 kartona na utakmici, te koji crveni tu i tamo. Čak dva crvena je pokazao u utakmici Real Betisa protiv Getafea, a svi znamo da bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta što je velika prednost ove kladionice.

S obzirom da se ova dva tima bore na vrhu tabele, mislim da će to dodatno povećati tenzije na terenu, te će pokazati pravo lice Seville ove sezone, Seville koja je pri vrhu tabele kada su kartoni u pitanju, no to su bili i prošle sezone gdje su nakon 38 utakmica imali 115 žutih kartona, što je tri u prosjeku po utakmici. Oni igraju prilično dobro, ali dobijaju dosta kartona, igrači su prilično nervozni i zaista su pravi borci na terenu.

Sevilla je ove sezone na svom terenu dobila 40% svojih dosadašnjih kartona, što mi daje uvjerenje da bi i u ovoj utakmici moglo biti tako. Što se tiče gostiju, oni 50% svojih kartona dobijaju u gostima ove sezone. Po meni bi ova granica trebala ići over, bit će gusto, ali vjerujem u Jose Luis Gonzalez Gonzalez. Sretno!

Xf6EODe.jpg

prije 21 sati, popo64 said:

Ea7 Armani vs Zenit Euroleague 1 kvota 1,30 ( kvota je trenutno 1,30 racunajte do petka da ce biti 1,25 – 1,22 )

Kada pred pocetak kladionicarske sezone odredim da pratim neke ekipe, kako u glupom fudbalu, tako i u svetom basketu, jedna od najvaznijih stvari na koje obratim paznju jesu treneri. Posle toga najcesce pratim poteze koje vuku klubovi, i na kraju moram da radim kao rudar u jami, a to znaci da gledam utakmice odabranih klubova. Kada su neki klubovi u pitanju, odgledao sam vise utakmica od prosecnog bookmakersa iz bet365 online kladionica" rel="">bet365. Euroleague kao ligu prosto obozavam, i ako scoutima pojedinih ekipa trebaju vazne informacije o drugim klubovima, a i ako citaju ovaj forum mogu slobodno da me kontaktiraju. Siguran sam da ne postoji scout bilo kog kluba Euroleague koji je odgledao vise utakmica od mene, a siguran sam i da im moje usluge svakako nebi bile skupe, cak stavise mislim da bi se oko cene koju bih naplatio, brzo dogovorili.

Jedna od ekipa koju pratim ove sezone sa velikom paznjom jeste EA7 Armani Milano. O njima sam cesto i opsirno pisao na forumu nekoliko puta, i ako bih sada morao sve to da ponovim, utakmica bi uveliko pocela. Zato je bolje da napisem ukratko samo nekoliko osnovnih stvari. Do ove sezone, oni su bili vazni u Euroleague koliko i Raonic ili Dzumhur u ATP Tour-u. Dakle, ljudi koji prate tenis su culi za Raonica ili Dzumhura, kao sto su culi i za Madagaskar, ali da pitate te ljude sta ta dva pajaca rade na ATP Tour-u niko ne bi znao da vam kaze. Tako je i sa EA7 Armani. Imaju tkz dozivotnu licencu za ucesce u Euroleague, jer su bogati, a vec godinama su smesniji cak i od Arsenala. Imaju para, a nemaju pameti. Katastrofalni potezi u izboru trenera, izboru igraca, scoutinga, odabira puta kojim ce klub ici... ne znaju gde udaraju. Dzakovi para baceni uzalud, od kada postoji ovaj format Euroleague nisu bili bolje plasirani od poslednja tri mesta. Prosto je neverovatno koliko su bacali novaca na igrace, prosto je neverovatno kakva imena, igracki gledano, su dovodili, pa opet – nista. Ne bih mogao da se setim sezone u kojoj su izgledali kao tim, a po imenima su uvek imali igrace za prvih 8-10 mesta. Nekada su imali odlicne strance, a ocajne italijane u timu, nekada solidan tim a jednog od najgorih trenera Evrope, nekada odlican tim, solidnog trenera, a katastofalne odnose u svlacionici... sve u svemu isti Raonic ili Dzumhur... isti (ne)kvalitet, isto smesni, isto beskorisni, isto ne vidis koji qurac ucestvuju u takmicenjima...Za razliku od Dzumhura i Raonica, EA7 Armani su barem gledali prijatelji i rodbina, tako da tribine nisu bile barem prazne, pa je licilo da se oni (igraci) necem bave. Tako je bilo sve do ove sezone. A onda su ovoga leta poceli da vuku pametne poteze. Iz NBA su doveli drugog najboljeg evropskog trenera Ettora Messinu, koji je odmah poceo sa ciscenjem svlacionice. Oterali su cak jednog Mike Jamesa, jednog od najboljih igraca u Euroleague samo da ne bi imali u svlacionici indijanca. Ono sto je vredelo u ekipi su zadrzali Micova, Nedovica, Tarczewskog, Gutaitisa... one koji nisu nosioci, ali su ok likovi nisu oterali Della Valle, Cincarinnija, Brooksa, Bilighu...a doveli su odlicne igrace Rodrigueza ( dva puta prvak Euroleague, sa CSKA i Real Madridom ), Scolu, Rolla... naravno imali su i promasaje u proceni poput Mack-a i White-a.

Sezonu su poceli ocajno, gore od Arsenala i Napolija, pa se digli, jedan deo odlicno igrali, pa opet pali. Sada su opet u losoj seriji, igraju promenjivo, lose ekipe pobedjuju ( Reggio Emilia, Pesaro, Venezia, Trento, Valencia ) u gostima u Euroleague su zaredjali sa porazima (Olympiacos, Asvel, Real Madrid, Cska ), imali su i tezak kiks kod kuce protiv Crvene Zvezde, a sta tek reci za derbi sa Virtusom u gostima koji ih je pocistio sa terena.

Trenutno bih mogao da EA7 Armani uporedim sa Tottenhamom. Solidna ekipa, jedan od najboljih trenera u Evropi, a igraju neubedljivo (opet ), nesigurno, primaju lako koseve (golove), cim naidju na iole bolje ekipe, lagano gube.

Ako mene pitate, dijagnoza je klasicna. Igraci su stoka, oni su krivi. Messina ima odlicnu petorku, ali igra sa osam, devet, deset igraca, cesto menja petorku, cesto vadi igrace, ne igraju u kontinuitetu, a stoka to ne voli. Roster je sirok, ali posto stoka nakon dve greske izlazi sa parketa, igraju stegnuto, nervozno, lopta ne ide brzo i tecno, pa se sve najcesce zavrsava “silovanjem” lopte. Zaista su isti kao Tottenham trenutno, na tabeli stoje odlicno koliko lose igraju. Trenutno su osmi, na poslednjoj poziciji koja vodi u TOP 8 i kako igraju, mogu da pevaju.

O Zenithu me zaista mrzi da pisem. Njih bi uporedio sa Crvenom Zvezdom u fudbalu. Nikada nisu bili u Euroleague, a smatraju da je to nepravda i to svetska, neka zavera protiv njih. Dolaze iz najgoreg dela kugle zemaljske, sa istoka. Dobro, ne dolaze sa Balkana kao Crvena Zvezda, necu bas toliko da ih ponizavam, ali ne vidim neku veliku razliku izmedju zaostalog Balkana i zle Rusije. Do Euroleague su dosli tako sto su platili desetak miliona eura i tako dobili specijalnu pozivnicu. Kao i Crvena Zvezda pomislili su da su ulaskom u Euroleague deo bogatog i pametnog dela sveta. Ulozili su veliki novac, u potpunosti promenili ekipu, nakrcali se strancima i pomislili da se do sveta bogatih dolazi tako sto je dovoljno da imas nalazista gasa u nekoj vukojebini u Sibiru. Na zalost, kao i Crvenu Zvezdu u fudbalu, i njihove skoro sve utakmice sam odgledao, i to je, kao i u slucaju Zvezde, moje najgluplje utroseno vreme u zivotu.

Rezon da igram na EA7 Armani Milano; Sve je na strani zabara. Bolja ekipa, za nekoliko klasa bolji trener, igraju kod kuce, grcevito se bore za osmo mesto. Da igraci nisu stoka, ovo bi bio fix moga zivota, da zabari nisu u blatu kada je forma u pitanju, ovaj par ne bi dali uopste u ponudi.

Moguci rizik da propadnem: ovaj mec je kao kada bi ponudili kvote za mec Milan vs Crvena Zvezda. Milan ima najgori tim u svojoj istoriji, jednog od pet najgorih trenera u istoriji, i ubedljivo najgori sportski menadzment u istoriji svih kolektivnih sportova (Maldini, Boban). E sada kada takva jedna ekipa igra protiv najgore ekipe na svetu, a to je Crvena Zvezda, na koga biste vi igrali???? Pa, naravno na manje losiju ekipu. E, a tu vas onda cekaju kladionice. U takvim slucajevima, igrace Milana, koji su stoka, bi boleo qurac da igraju protiv Zvezde, a igraci Crvene Zvezde, koji su jos veca stoka, bi se napalili da dokazuju da su deo pametnih i bogatih. I eto vam pocepanog tikate. Dakle, EA7 Armani ce verovatno igrati nervozno, stegnuto, sa strahom od gresaka, a ruska govna su i onako poslednji, najgori su u Euroleague, pa ce verovatno doci u Milano da igraju rastereceno, verovatno jos uvek polupijani od doceka Nove Godine. Kao i uvek, da Armani nije u qurcu, ovo ne bi moglo ni da se igra, a ovako samo za pobedu zabara, razbojnici iz kladionica nude kvotu 1,30 (u momentu dok ovo pisem)

Koliko sam siguran; kao sto sam vec napisao, na Milan ne bih igrao ni sa tudjim novcima. Ali kada igraju protiv Crvene Zvezde, kako da ne igram???? Igranje protiv Zvezde nije kladjenje, to je napor da se sagnes i pokupis novac koji su kladionice nehotice ispustili. Tako je i sa EA7 Armani vs Zenit. Kako da ne igram protiv zlih rusa, hajde recite vi meni?

I za kraj, imam jos veci problem od kladjenja na konacni ishod. Vec nekoliko dana ne mogu da se smirim od ponude na over na ovoj utakmici. Moja kladionica nudi kliznu granicu na over i to ovako over 147,5 – kvota 1,50, over 149,5 – kvota 1,60, over 151,5 – kvota 1,75, over 153,5 – kvota 1,90 i tako sve do cak over 159,5 kvota od cak 2,70. Kladionica bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje over 154,5 kvotu 1,90. Ono sto me uznemirava jeste sto su ovakve kvote posledica losih formi obe ekipe, a ne realnog stanja. Messina je svakako odbranbeno orijentisan trener, ali kvota za over u jednoj utakmici Euroleague od 147,5 je svakako nepristojna ponuda. Ja uopste nemam dilemu oko konacnog pobednika, pristajem cak i da padnem na kvoti od 1,30, ali me svakako ocekuju dve noci nespavanja oko ovog overa. Znam da kladionice loze, pecaju, navlace kladionicare na ovako niski over znajuci da je ekipa van forme, znaju da trenutno Micov, pa i Rodriguez ne bi loptom pogodili ni vazduh, a kamoli obruc kosa. Sve u svemu, moram dobro da razmislim da li da budem ovca kada me vec mame na sisanje ovi razbojnici iz kladionic. Vama savetujem da samo ako imate novaca za bacanje, ulozite neki milion i na over. Ako padnete, ionako je to deo novca za bacanje.

Veze s vezom nema ovo šta si ti napisao prijatelju. Eto samo mi reci koliko si suza prolio nakon pobjede Zvezde u Milanu? Pretpostavljam da si tada singlirao na Milan po 1.20 koefu :D A vidim nisi još prežalio wild card koji je Zenit dobio za Euroligu, da se to nije očekivao neki drugi klub u EL umjesto Zenita? :)

Gripa je instalirana u svlačionici Sportinga. Samo desetak igrača uspjelo je jutros trenirati s relativnom normalnošću, a čak se boji da bi neki mogli biti u potpunoj inkubaciji naprezanja koji je utjecao na njihove vršnjake uz prijetnju da će se razboljeti i u sljedećih nekoliko sati. To je razlog zbog kojeg je klub rojiblanco zatražio od saveznih i ligaških instanci da odgode sastanak naznačen za ovaj petak (21 sat) u La Romaredi, što odgovara 22. danu, s kojim započinje drugi krug prvenstva. Na zahtjev je odgovoreno. Čekajući zahtjev za napredovanjem, ekipa Gijona preventivno je putovala sa svim igračima u svom sastavu, koje su podijelili u dva trenera, ovisno o tome jesu li u formi ili ne, jer je dug put napravljen cestom. Ekipa rojiblanca stigla je u Zaragozu u 20.20 sati, baš u trenutku kada su stigle vijesti o odgodi. Još nije poznato kada će se igrati. Pored igrača koji su bolesni, Marc Valiente je ozlijeđen zbog ozljede. U kutiji rojiblanca nema sankcija. Upozoravaju se s četiri žuta kartona Marc Valiente, Borja López, Babin, Carmona i Cristian Salvador. Da je utakmica odigrana, Sporting bi igrao sa svojim drugim kitom, crnim. Tim boravi u hotelu NH Ciudad de Zaragoza.

Ovo je Google prevoditelj ovako krasno preveo sa spanjolskog naime poanta je svega da je igrače gijona poharala viroza i da su trazili odgodu utakmice,jel je pola ekipe bolesno,navodno bi sa pola juniora trebali igrati,tako da

prije 2 sati, tihi372 said:

Gripa je instalirana u svlačionici Sportinga. Samo desetak igrača uspjelo je jutros trenirati s relativnom normalnošću, a čak se boji da bi neki mogli biti u potpunoj inkubaciji naprezanja koji je utjecao na njihove vršnjake uz prijetnju da će se razboljeti i u sljedećih nekoliko sati. To je razlog zbog kojeg je klub rojiblanco zatražio od saveznih i ligaških instanci da odgode sastanak naznačen za ovaj petak (21 sat) u La Romaredi, što odgovara 22. danu, s kojim započinje drugi krug prvenstva. Na zahtjev je odgovoreno. Čekajući zahtjev za napredovanjem, ekipa Gijona preventivno je putovala sa svim igračima u svom sastavu, koje su podijelili u dva trenera, ovisno o tome jesu li u formi ili ne, jer je dug put napravljen cestom. Ekipa rojiblanca stigla je u Zaragozu u 20.20 sati, baš u trenutku kada su stigle vijesti o odgodi. Još nije poznato kada će se igrati. Pored igrača koji su bolesni, Marc Valiente je ozlijeđen zbog ozljede. U kutiji rojiblanca nema sankcija. Upozoravaju se s četiri žuta kartona Marc Valiente, Borja López, Babin, Carmona i Cristian Salvador. Da je utakmica odigrana, Sporting bi igrao sa svojim drugim kitom, crnim. Tim boravi u hotelu NH Ciudad de Zaragoza.

Ovo je Google prevoditelj ovako krasno preveo sa spanjolskog naime poanta je svega da je igrače gijona poharala viroza i da su trazili odgodu utakmice,jel je pola ekipe bolesno,navodno bi sa pola juniora trebali igrati,tako da

Koliko sam shvatio utakmica je otkazana,a tako pise i na netu.

prije 34 minute, Stefy said:

Koliko sam shvatio utakmica je otkazana,a tako pise i na netu.

Da nažalost čini se da je otkazana. Vijest je izašla prije sat vremena, čak i bet365 i dalje utakmicu drži u ponudi za petak (sigurno će je uskoro maknuti iz ponude...). Šteta, da se utakmica igrala ovo bi vjerojatno lagano prošlo a i koeficijent bi do početka utakmice drastično pao...

CSKA Moskva - Panathinaikos 1 (1.35) 1xbet

Večeras se igra utakmica između dva velikana europske košarke. CSKA Moskva igra odlično do sada ove sezone iako sam navikao da oni budu još bolji, međutim trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji sa 11 pobjeda i pet poraza. Oni zaista imaju sjajnu momčad i igrače, no nekako mi je ove godine njihov ruster slabiji nego prethodnih godina.

Što se tiče Panathinaikosa, ove sezone oni nemaju ravnog u grčkoj ligi u borbi za titulu, te se tako mogu okrenuti i posvetiti Euroligi. Trenutno su na šestoj pozicij isa devet pobjeda i sedam poraza. Ovo jeste zaista veliki derbi, ali nekako mi pobjeda domaćina izgleda dosta bliže. Da se možda igra u Grčkoj bilo bi dosta drugačije, ali ovako u Moskvi ne očekujem ništa sem pobjede domaćina. Sretno!

dPGxS8C.jpg

prije 18 sati, IzudinB said:

Valladolid - Leganes (19:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Juan Martinez Munuera" rel="">Juan Martinez Munuera (4.88)
Prosjek ekipe 1: 2.44
Prosjek ekipe 2: 2.83
H7apz4d.jpg

Ova mi se utakmica čini vrlo zanimljivom za kartone, s obzirom da igraju dva tima koja dobijaju skoro po tri kartona u prosjeku po utakmici. Valladolid je popravio svoju formu u posljednje vrijeme, oni se nalaze na 14-oj poziciji i ekipa 'Debelog Ronalda' za sada radi dobar posao kako bi održala svoj status u ovoj ligi.

Oni imaju čak sedam bodova više od svog današnjeg protivnika, Leganesa. Leagens je također popravio svoju formu u posljednje tri utakmice gdje su ostvarili dvije pobjede, međutim i dalje se nalaze u zoni ispadanja sa dva boda manje u odnosu na Mallorcu koja je na posljednjoj sigurnoj poziciji.

Bit će ovdje dosta borbe na terenu, a vjerujem da će oni opravdati i ove granice kartona koje dobijaju u prosjeku po utakmici, međutim, mislim da je granica od 5.5 kartona u bet365 kladonici pomalo visoka, dok je koeficijent znatno pao, sada je 1.66, dok sam skontao nešto bolju i privlačniju okladu na kartone gdje je koeficijent skoro isti, a treba nam samo četiri kartona na utakmici.

ODjiUcw.jpg

Naime, Leaganes ove sezone dobija skoro najviše kartona u ligi, te mislim da će oni lagano preći dva kartona u ovoj utakmici, dok ni Valladolid nije naivan i mislim da bi i oni mogli dobiti barem dva kartona. Blagi su favoriti, no Leganesa ne treba otpisivati, pobijedili su Espanyola i Celtu Vigu u posljednja tri kola. U prošlom međusobnom susretu su ova dva tima imala po dva kartona. Sada su oba tima u očajničkoj potrebi za bodovima i mislim da će se igra na terenu rasplamsati.

bJpwxon.jpg

Sučeva granica mi ulijeva nadu. On na svojim utakmicama pokaže skoro pa 5 kartona u prosjeku po utakmici, a vidimo da ove sezone dijeli samo četiri i iznad kartona. Mislim da je ovo odlična kombinacija. Sretno!

2qoM3F8.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 3.1. u 11:32 CET) 

Doxa - AEL Limassol 2 (1.65) bet365

Evo jedne vrlo zanimljive utakmice. Četvrtoplasirani AEL Limassol gostuje kod posljednjeplasirane Doxe. Naime, Doxa ima samo sedam bodova iz 14 kola u Kiparskoj ligi i oni su trenutno najgori tim u ovoj ligi sa samo osam golova postignutih u prvih 14 kola. 

Ostvarili su samo jednu pobjedu uz četiri remija i čak devet poraza. Već sam spomenuo, imaju najgori napadu u ligi, dok imaju i drugu najgoru obranu, odmah nakon Paralimnija. Jedinu pobjedu su ostvarili prije četiri kola i ta pobjeda je stigla u gostima protiv Paphosa koji je također samo dva mjesta iznad njih.

Vg7b5eK.jpg

Izvor: bet365

Doxa je kod kuće jedna od najgorih ekipa. Imaju samo dva boda, dok su poraženi čak četiri puta u posljednjih pet utakmica na domaćem terenu. Postigli su samo četiri gola u sedam utakmica pred svojim navijačima, dok su primili čak 19. Očekjujem laganu pobjedu AEL-a ako je vjerovati ovoj statistici.

AEL je na četvrtoj poziciji kao što sam već i spomenuo. Oni do sada imaju šest pobjeda, četiri remija i četiri poaraza. Imaju samo jedan bod manje od trećeplasiranog Apollona i mislim da će težiti ka pobjedi u ovom susretu. APOEL im je odmah za petama i mogao bi ih prestignuti ako ovdje ne ostvare pobjedu. Po meni bi iznenađenje bilo kada bi Doxa uzela bodove u ovom susretu.

Uporedio sam koeficijente na 1xbet i bet365 kladionici, te sam primijetio da je dosta veći na bet365 i tamo ću i odigrati ovaj susret. Sretno!

AccSUFG.jpg

QLUhvbU.jpg

LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 3.1. u 11:32 CET) 

Sevilla - Bilbao // betbuilder bet365 288sb - 2,08

Obje ekipe igraju vrlo dobar nogomet u ovoj sezoni pogotovo Sevilla, koja još uvijek drži korak sa Barcom i Realom dok će Bilbao, vrlo vjerovatno kako sezona bude odmicala padati u formi sve više i više. U zadnje tri utakmice su bez pobjede, trba naglasiti kako su uzeli bod Realu na gostovanju ali ipak samo ih je sreća sačuvala poraza u tom meču. 

Što se tiče njihovih gostovanja, su očajni, jer su upisali svega jednu pobjedu na gostovanjima i nalaze se u tom segmentu u donjem dijelu tabele. Pored pobjede, pet puta su remizirali i tri puta izgubili. Postigli su samo 6 pogodaka.

Na gostovanju kod Seville u zadnjih 10 godina su slavili samo dva puta i mislim da su i oni svjesni kako u ovom meču imaju zaista minimalne šanse protiv ekipe koja igra odlično.

Pobjeda Seville je nešto što ne bi trebalo doći u pitanje a također mislim da kartona neće biti, s obzirom da obje ekipe ove sezone igraju zaista korektno, te tako Bilbao u prosjeku prima 2 žua po meču dok Sevilla prima žuti više po utakmici.

image.thumb.png.8b20a6fa313cba24d0d9ab1065a8ff3a.png

Valladolid - Leganes // Leganes daj gol bet365 288sb - 1,57

Što se tice Valladolida ova ekipa za sada se nalazi trenutno van zone od ispadanja, nalaze se na poziciji broj 14 sa do sada 20 sakupljenih bodova. Sa druge strane ekipa Llleganesa nalazi se u velikim problemima, tek su na pretposlednjoj poziciji na tabeli sa tek 13 sakupljenih bodova, imaju dakle bod manje od tima ispred njih tj ekipe Celte.

Kada su u pitanju međusobni dueli ova dva tima odigran je jedan meč prosle 2019 godine kada je Lleganes kod kuće trijumfovao na kraju sa minimalnih 1-0. Što se ove utakmice tiče sigurno nece uopste biti laka ni za jedne ni za druge, sa druge strane smatram da ekipa Ljeganesa iako igra na strani i ide na ovo gostovanje ocekujem od njih da danas odigraju dobru utakmicu i opet sa druge strane dosta mi je izglednije da oni dolaze makar do jednog pogotka nego da ce mec na kraju zavrsiti sa nulom.

Mislim da Valladolid neće sačuvati mrežu, kvota je vrlo dobra, i ovo vrijedi probati i kombinovati možda sa pobjedom Seville.

image.thumb.png.3ee2c88a68f06303410a686666b28799.png

Bordeaux - Le Mans // betbuilder bet365 288sb - 6,50

Susret prvoligaša i drugoligaša u okviru kupa Francuske. Domaći Bordeaux i ove sezone ima velikih problema sa formom, nalaze se u donjem dijelu tabele igraju poprilično loše i prije zimske pauze vezali su tri uzastopna poraza. Sa druge strane isti slučaj je i sa Le Mansom, koji se takmiči u drugoj ligi i koji se također nalazi blizu zone ispadanja i iz drugog ranga. Prije zimske pauze upisali su dvije pobjede, u ta dva meča postigli su 6 pogodaka što možda može biti naznaka da ulaze u optimalnu formu. 

Bordeaux je primio čak 24 pogodka na 19 utakmica, na zadnja tri meča primili su 5 golova što je katastrofa za ekipu koja je ove sezone najavljivala izlazak u Evropu. Volim ovakve kup utakmice, nakon novogodišnje pauze u kojma se susreću ekipe iz prve i druge lige. Ovdje bi Le Mans mogao iznenaditi možda i to ću pokušati i "ganjati" s obzirom da je kvota od 1,40 koliku bet365 nudi na pobjedu Bordeauxa preniska.

Mogao bi Le Mans ovdjhe voditi u prvom poluvremenu, duuugo vremena nisu igrali sa nekim iz prve lige, a godinama su bili stabilan prvoligaš tako da vjerujem da imaju mnogo više motivacije od Bordeauxa.

Pobjeda Le Mansa u bilo kojem poluvrmenu, uz nadanje da Bordeaux to okrene prije produžetaka. Kvota od 6,50 za tako nešto mi se čini ogromna i ovo ću ispratiti sa srednjim ulogom. :) 

image.thumb.png.d95bd1c1da307439a7f9abae090cb9b9.png

Arsenal U23 - Derby U23 | Više od 2.5 gola (1.50) bet365

Ovo je Premier liga za igrače do 23 godine. Igrat će Arsenal i Derby. U ovom trenutku je Derby na vrhu tabele sa 25 bodova osvojenih, dok trećeplasirani Arsenal ima 23 boda. Ova dva tima ove sezone postižu dosta golova, dok i primaju dosta golova, te stoga mislim da bi ovdje moglo biti više od 2.5 gola na utakmici, te da će oba tima postići gol. Derby ima 27 postignutih golova i 20 primljenih, dok je Arsenal postigao 24, a primio 18, a tek se odigrali 12-13 kola.

Dovoljno je da samo pogledamo posljednje mečeve ove dvije ekipe, pa npr. evo kao se završilo posljednjih deset utakmica Derbyja, pisat ću samo rezultate: 4-2, 3-1, 3-3, 5-1, 4-1, 7-1, 2-1, 2-2, 1-2, 4-1. Kao što vidimo svi su završili sa više od 2.5 gola, dok su Arsenalovi susreti ovako išli u posljednjih deset utakmica: 3-2, 1-0, 3-1, 3-0, 1-0, 1-3, 1-1, 3-1, 2-2, 2-2, 2-1, 2-2, 2-2, 2-1, 1-3, 2-3. 

Oni su imali 10 od 11 utakmica sa više od 2.5 gola, no odigrali su i dvije utakmice sa po 1-0. S obzirom da je ovo borba sa vrha tabele očekujem golove. Međusobna utakmica između ova dva tima završena je sa 2-2, dok su neki od njih završili i ovako: 5-0, 3-3, 2-3, 2-1 i 1-3. Logično je odigrati na golove u ovom susretu. Sretno!

PjXaNzP.jpg

(Koeficijenti 3.1. u 15:43 CET) 

Rapperswil - Bern 2 (2.05) bet365

Pregledao sam sve moguće portale po Švicarskoj i nigdje ne nalazim razloga za ovakav tečaj. Istina je da Bern nema neku sezonu iz snova, ali pisao sam već da su imali velikih problema sa golmanima. Lako su pustili Genonia da ode i mislili su da će bez problema naći zamjenu. Doveli su mladog Schlegela i dečko je jednostavno pukao pod pritiskom. U 16 utakmica je bio na golu, a postotak obrana je ispod 90%. Beern je pao u jednom trenutku izvan zone doigravanja i onda su u klubu odlučili reagirati. Schlegel je dobio otkaz, a na gol je doveden finac Karhunen. 30 godina, 3 puta osvajao naslov u Finskoj, a branio je i u KHLu i Švedskoj. U 9 utakmica s njim na golu Bern upisuje 6 pobjeda i tri poraza, a i od ta tri poraza samo je jedan čist u 60 minuta, preostala dva su nakon OTa, dakle uzeli su bod(ove) u 8 od 9 utakmica s Karhunenom na golu, a on je na 94% obrana. Bern opet izgleda kao aktualni prvak i momčad koja taj naslov može obraniti. Trenutno su na 8.mjestu, ali očekujem njihov napredak na tablici jer sada napokon imaju kvalitetnog golmana. Ozlijeđeni su im napadači Bieber i Grassi.

Tek treba reći da će se u sastav vratiti napadač Červenka koji je jučer odrađivao suspenziju.

Dva puta su igrali međusobno ove sezone i svaka momčad je dobila po jednu utakmicu. Zadnja utakmica koju su odigrali je možda bila i ključna za ljude u Bernu da vide da Schlegel nije pravi golman za njih. Bern je u toj utakmici vodio 4:1 u 35.minuti, a izgubili su u OT i nakon toga su se pojačale kritike na mladog golmana i navijači su tražili kvalitetnog golmana pa makar i stranca. Bern je po meni klasu kvalitetnija momčad, a sada imaju i vrhunskog golmana i očekujem da uzmu bodove protiv najlošije momčadi u ligi.

X1iLh8H.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 3.1. u 16:43 CET) 

Sevilla - Athletic Bilbao 1 & manje od 4 gola - Bet Builder (2.05) bet365

Zanimljivo je da Sevilla ove sezone ima bolji učinak na gostovanjima nego na svom terenu, tačnije, najbolja su gostujuća ekipa u La Ligi (6 2 2), a sa druge strane Bilbao je tipična domaćinska ekipa, te u gostima imaju samo jednu pobjedu u prethodnih 9 utakmica, uz gol-razliku 6:9, što je prosjek od samo 1.7 golova po utakmici, a i Sevilla na domaćem terenu ima prosjek od 2.1, tako da ne očekujem mnogo golova na ovoj utakmici, te bi granica od 4 gola trebalo da bude više nego dovoljna.

Što se tiče konačnog ishoda, pobjeda Seville ne bi trebalo da bude upitna, još uvijek drže korak za Barcom i Realom, iako su u prethodne tri utakmice ostvarili samo jednu pobjedu. Bilbao još uvijek ne može računati na Muniaina, a upitan je i Aduriz, dva vrlo bitna igrača za Baskijce koji su na posljednjem gostovanju na Sanchez Pizjuanu poraženi rezultatom 2:0. Defanzivno su odlični ove sezone, te su treća najbolja odbrana La Lige, ali dosta se muče pred protivničkim golom, posebno na strani, tako da ne vjerujem da ovdje mogu iznenaditi.

On 01. 01. 2020. at 19:24, popo64 said:

Kada pred pocetak kladionicarske sezone odredim da pratim neke ekipe, kako u glupom fudbalu, tako i u svetom basketu, jedna od najvaznijih stvari na koje obratim paznju jesu treneri. Posle toga najcesce pratim poteze koje vuku klubovi, i na kraju moram da radim kao rudar u jami, a to znaci da gledam utakmice odabranih klubova. Kada su neki klubovi u pitanju, odgledao sam vise utakmica od prosecnog bookmakersa iz bet365 online kladionica">bet365. Euroleague kao ligu prosto obozavam, i ako scoutima pojedinih ekipa trebaju vazne informacije o drugim klubovima, a i ako citaju ovaj forum mogu slobodno da me kontaktiraju. Siguran sam da ne postoji scout bilo kog kluba Euroleague koji je odgledao vise utakmica od mene, a siguran sam i da im moje usluge svakako nebi bile skupe, cak stavise mislim da bi se oko cene koju bih naplatio, brzo dogovorili.

...

Bravo @popo64 ispratio sam pobjedu AX Milana, prošlo je uz napetu završnicu ali tako je i slađe. :)

Slika-zaslona-2020-01-03-u-22-58-54.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use