Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 1.1.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Brighton - Chelsea (13:30) bet365
Sudac: Stuart Attwell (4.60)
Prosjek ekipe 1: 1.45
Prosjek ekipe 2: 1.85
bFoMSgE.png

Burnley - Aston Villa (13:30) bet365
Sudac: Michael Oliver (3.53)
Prosjek ekipe 1: 1.80
Prosjek ekipe 2: 1.80
uXoTwa1.png

Newcastle - Leicester (16:00) bet365
Sudac: Martin Atkinson (3.06)
Prosjek ekipe 1: 1.55
Prosjek ekipe 2: 1.05
0ELk9hM.png

Southampton - Tottenham (16:00) bet365
Sudac: Mike Dean (4.47)
Prosjek ekipe 1: 1.35
Prosjek ekipe 2: 2.30
oDTMvEo.png

Watford - Wolves (16:00) bet365
Sudac: Andy Madley (-)
Prosjek ekipe 1: 2.26
Prosjek ekipe 2: 1.80
8jS6nQf.png

Manchester City - Everton (18:30) bet365
Sudac: Andre Marriner (2.42)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.85
5lpHpVi.png

Norwich - Crystal Palace (18:30) bet365
Sudac: Jonathan Moss (3.69)
Prosjek ekipe 1: 1.95    
Prosjek ekipe 2: 1.60
aQk7xKn.png

West Ham - Bournemouth (18:30) bet365
Sudac: Graham Scott (3.27)
Prosjek ekipe 1: 2.16
Prosjek ekipe 2: 2.10
CcF7CgH.png

Arsenal - Manchester Utd (21:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.36)
Prosjek ekipe 1: 2.35
Prosjek ekipe 2: 2.05
EUlvJwg.png

(Koeficijenti 30.12. u 21:28 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 16 sati, IzudinB said:

Arsenal - Manchester Utd (21:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Chris Kavanagh" rel="">Chris Kavanagh (3.36)
Prosjek ekipe 1: 2.35
Prosjek ekipe 2: 2.05
EUlvJwg.png

Čini mi se jedna od boljih utakmica za over kartona u ovom kolu. Derbi je utakmica, a i timovi se grčevito bore za bodove. Manchester United se u ovom trenutku nalazi na petoj pzociji i imaju četiri boda manje od Chelseaja, međutim, imaju samo jedan bod više od Tottenhama i Wolvesa, dok je tu i Sheffield United samo dva boda ispod.

Manchester United također u posljednjih pet utkamica ima tri pobjede, te su poboljšali svoju formu u posljednje vrijeme. Oni jure za prva četiri mjesta i to će im biti glavni cilj ove sezone, dok na drugoj strani Topnicima hitno trebaju bodovi i hitno se moraju popraviti na svom terenu, na kojem su već izgubili protiv Chelseaja prije par dana. 

Arsenal se nalazi u teškoj formi u posljednje četiri utakmice, gdje imaju dva poraza i dva remija. Samo jednu pobjedu imaju u posljednjih pet utakmica i to protiv West Hama u gostima. Arsenal se nalazi na 12-oj poziciji i oni će pod novim trenerom pokušavati da ostvare svoju prvu pobjedu, a u tom žaru borbe, očekujem dosta kartona. Baš je isti slučaj bio kada su igrali protiv Chelseaja.

Iako je to gradski derbi, ni ovaj derbi nije nimalo naivan, a to pokazuje i prethodni međusobni susret gdje je bilo čak šest kartona na utakmici. Mislim da su sada ulozi dosta veći, jer oba kluba očajnički trebaju bodove te vjerujem da će se truditi to i ostvariti, a pri tome napraviti i dosta prekršaja od kojih će se nadam se Kavanagh pokazati barem pet kartona.

Međutim, budite oprezni, jer je Kavanagh nedosljedan, no, kao što vidimo ispod, znao je pokazati pet, pa čak i sedam kartona u posljednjih nekoliko utakmica. Sedam kartona je pokazao upravo kada je United igrao u gostima protiv Bournemoutha. Ova dva tima nisu naivna što se tiče kartona ove sezone i dobijaju po nešto više od dva kartona po utakmici, što je prilično solidno. Po mom mišljenju ovo bi trebao biti over, no budite oprezni sa ulozima zbog suca. Sretno svima!

HxYWexI.jpg

DIREKTAN LINK ZA UPLATU!

Brighton - Chelsea | Chelsea više od 15.5 šuteva (2.37) bet365

Igra se 21 kolo Premier lige, gdje će Brighton u prvoj utakmici u srijedu ugostiti Chelseaja. Chelsea je u prošlom kolu pobijedio Arsenala u gostima i sada se nadaju istom protiv Brightona kojeg su pobijedili svih pet puta u ligi, dok je u prvom dijelu sezone bilo 2-0 za njih.

Chelsea sada poslije mnogo godina na papiru ima dosta slabiji tim nego prije, nema tu nekih velikih zvijezda, ali su ovi mladi igrači zaista sjajni. Oni se nalaze na tom četvrtom mjestu i za sada imaju šansu da ga zadrže, jer bježe četiri boda najbližem Manchester Unitedu, koji također igra u srijedu kao što sam već i prognozirao kartone za njih.

No da pređemo na temu, naravno da svi očekujemo pobjedu Chelseaja u ovoj utakmici i čini mi se prilično dobar koeficijent na njih, no po meni je bolje igrati na šuteve u ovom susretu.

Pronašao sam neke informacije i statistike o šutevima po utakmici, gdje Chelsea ima 16.40 šuteva u prosjeku po utakmici, dok nam bet365 kladionica daje granicu od 15.5 šuteva na Chelsea.

Koeficijent je 2.37 i mislim da ima vrijednost. Chelsea  igra dosta bolje u gostima i mislim da će se to sada i pokazati, pogotovo nakon što su ostvarili pobjedu u gostima protiv velikog gradskog rivala, te time dobili mnogo samopouzdanja.

Možete igrati i pobjedu, koeficijent je zaista solidan, dok mi se ova oklada na šuteve čini mnogo boljom, jer Brighton, otkako je ušao u ligu, igra sasvim korektno, te imaju kvalitet da opstanu u ovoj ligi. Stavit ću direktan link ispod ako ne znate gdje da nađete okladu u bet365. Sretno!

Y0jB2Qk.jpg

LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 31.12. u 14:28 CET) 

West Ham - Bournemouth 1 (1.90) bet365

Nakon što su poraženi u prošlom kolu, Čekićari su odmah promijenili trenera, te se sada sa novim menadžerom, povratnikom David Moyesom očekuje velika promjena, kako u raspoloženju igrača, tako i u njihovoj igri. Nitko nije mogao ni zamisliti da će West Ham ovu godinu završiti tik iznad zone ispadnja.

Oni su u posljednjih 13 utakmica pobijedili samo dvije, a isto toliko mečeva su završili remijem, dok su poraženi čak devet puta. Posljednji put su poraženi od Leicestera, nakon čega su zamijenili trenera, kao što sam već i spomenuo. Ovo će biti drugi mandat Moyesa u West Hamu nakon što ih je vodio od kraja 2017. godine, do polovine 2018.

Na drugoj strani imamo Bournemouth, koji je izgubio čak sedam utakmica od posljednjih deset, te su osvojili bod protiv Arsenala i pobijedili čak Chelseaja na Stamford Bridgeu. Sada se nalaze na 16-oj poziciji, imaju samo dva boda više od ekipe koja se nalazi u zoni ispadanja. Oni, međutim, imaju dosta problema sa sastavljanjem tima. Van stroja je dosta prvotimaca ove ekipe i trener Edi Howe će imati glavobolju pred ovaj susret.

Mislim da će ova promjena trenera pozitivno utjecati na West Ham. Oni zaista imaju dobre nogometaše, samo što im je potreban netko tko će ih prodrmati, a Moyes je poznat kao dobar motivator i ako on ne uspije da im donese pobjedu na domaćem terenu u ovoj utakmici, onda ne znam tko će. Očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

zkTmmwv.jpg

LINK ZA UPLATU!

(Koeficijenti 31.12. u 14:44 CET) 

Newcastle - Leicester // Oba tima daju gol bet365 288sb - 1,95

Duel dvije ekipe koje igraju odlično, pogotovo Leicester, a i Newcastle u zadnje odušavljava. Jesu izgubili zadnje dva meča ali su prije toga imali seriju od 8 utakmica u kojima su pet puta slavili, remizirali i dva puta izgubili. Ovdje je teško prognozirati pobjednika pogotovo što Leicester je pao u formi te ne mogu garantovati tri boda pogotovo  ne na ovako teškom gostovanju. Newcastle će tražiti povratak na pobjedičke staze, vjerujem da se nadaju da mogu uzeti tri boda i mislim da su mnogo bliže pobjedi od Lisica ovdje. 

Leicester je treća najefikasnija ekipa u ligi dok je sa druge strane Newcastle na domaćem terenu od početka sezone u svakom meču postigao pogodak.

image.thumb.png.e34c17dceff91ad4ce20d5a405d3502e.png

Southampton - Tottenham // Pobjeda Tottenhama u bilo kojem poluvrmenu bet365 288sb - 1,57

Tottenham je fantastična ekipa bez sumnje imali su problema ali ih je Mourinho preporodio i ja nekako vjerujem da bi ova kombinacija, ovakve ekipe koja je godinama predstavljana kao ekipa koja igra atraktivan i napadački nogomet, a ustavri su ekipa koja ima mnogo veći defanzivni potencijal od napadačkog, mogla funkcionisati. Mourinho se želi dokazati svima da nije za starog gvožđa i za sada mu odlično ide a jasno je da su svi veći klubovi digli ruke od njega nakon neuspjeha sa Unitedom, a on je daleko od toga da je loš trener. Remi protiv Norwicha je neočekivan ali treba priznati da su ih ubili u tom meču i da su možda na kraju i zaslužili pobjedu, bili su bolji bez obzira na sve što se dešavalo na terenu.

S'oton je tri meča bez poraza, osvojili su 7 bodova i mislim da su se istrošili i to je najveći razlog zbog kojeg ću ovdje odigrati na Pijetlove. Umor ekipa je ključna stvar u ovakvim mečevima a jasno je da Tottenham ima mnogo veću širinu od Sotona.

image.thumb.png.5d9d50e79b8c4fef88cb7c28af0f7192.png

Arsenal - Manchester United // betbuilder bet365 288sb - 2,50

Domaći igrači imaju samo jednu pobjedu kojima se mogu pohvaliti iz svojih proteklih petnaest utakmica u svim natjecanjima što je ravno katastrofi za Arsenal, a koliko je ova ekipa zapravo prihički loša trenutno i teško će se iskoprcati u kratkom periodu dokazuje meč sa Chelseajom. Imali su sve u svojim rukama, dobro su igrali vodili su do 83 minute kada su primili dva pogodka i izgubili. Luzerski mentalitet, luzerska ekipa nema šta drugo da bude. Nisu ni igrački toliko kvalitetni ali partije kakve pružaju sa ovim igračima moraju da budu bolje.

Arsenal nije sačuvao mrežu u zandjih 6 mečeva dok je United na gostovanjima u ovoj sezoni iznimno efikasan te su postigli 12 pogodaka. U zadnjih 5 međusobnih mečeva palo je čak 15 golova što su tri gola u prosjeku po meču. Dakle golovi ne bi trebali izostati, imamo meč sa dvije iznimno nesigurne ekipe ali ja ipak dajm prednost Unitedu.

image.thumb.png.713bf860664b134edf18d47ffac78163.png

City - Everton // - 1,5 AH City bet365 288sb - 1,72

Šokantan poraz od Wolvesa gdje su apsolutno nadigrani nije poremetio ovu ekipu te su u narednom kolu slavili protiv neugodnog Sheffielda sa 2:0. City ima problema u ovoj sezoni ali mislim da će se to brzo riješiti s obzirom na igrački kadar kakav imaju i kada se svi oporave posebno igrači iz zadnje linije to će sve izgledati mnogo bolje. Možda čak i tempiraju formu i zaigraju najbolj epred kraj sezone kada je napotrebnije.

U goste im dolazi Carlo Ancelotti i Everton, koji igra mnogo bolje od dolaska Italijana. Upisali su dvije pobjede ali ovo je tek pravi ispit i mislim da ga Ancelotti neće proć, čak šta više mogao bi mu Guardiola zgaditi život u Engleskoj odmah na startu. Zadnje gostovanje Evrtona u Manchesteru završeno je rezultatom 3:1 za City i mislim da bi i ovdje mogao biti ponovo takav ili sličan rezultat.

image.thumb.png.90164e2817c3419a2b09bb1b84c11646.png

Brighton - Chelsea // betbuilder bet365 288sb - 4,00

Chelsea je pao u formi, tri poraza u zadnjih 5 utakmica i dvije pobjede. Vrlo lako je moglo biti i gore ali su se uspjeli vratiti protiv Arsenala i slaviti. Mislim da će im ovo gostovanje biti teže od svih koje su imali u zadnje vrijeme. Brighton je odličan kod kuće, Chelsea je pao u formi i maju problema što mi daje odlične naznaka de bi možda mogao ganjati neko iznenađenje ovdje. Chelsea je poznat kao ekipa koja puno daje i puno prima golova, Brighton je kuči u 10 mečeva postigao 14 golova, sjano igraju pred domaćom publikom.. Dakle, golovi će biti primarna opcija za ovaj meč..

Mečevi i jedne i druge ekipe su ivjek bili tjesni ove sezone a slično očekujem i ovdje. Pokušat ću ganjati veću kvotu i idigrat ću u kombinaciji sa over 2.5 golova pobjedu bilo koje ekipe sa jednim golom razlike. Kvota je odlična, 4,00 a ovo mi je vrlo realno i izgledno za prolzak.

image.thumb.png.2fd050d1239569944fb9bf7b2af01de9.png

Watford - Wolverhampton | Gol u oba poluvremena (1.89) 1xbet

U ovoj utakmici očekujem barem po jedan gol u oba poluvremena. Watford se nalazi pri dnu tabele i potrebni su im bodovi da bi se udaljili od zone ispadanja. Oni će igrati na svom terenu i mislim da imaju dovoljno motiva za pobjedu u ovom susretu. S obzirom da će imati tu prednost domaćeg terena, mislim da će uspjeti da postignu barem jedan gol u ovoj utakmici, možda dva, ali sumnjam. 

Gosti u ovaj susret ulaze kao favoriti. Bolje su plasirani od Watforda, te su im potrebni bodovi kako bi nastavili juriti te najbolje četiri pozicije. Vukovi su pobijedili Manchester Cityja sa 3-2, no izgubiše od Liverpoola, iako im je VAR poništio taj gol za izjednačenje. Nisam odmah vidio što se dogodilo, no kasnije na youtubeu vidim da je to bio neki mali 'navodno' ofsajd. Nekako nisam na strani VAR-a što se tiče toga, slika je bila dosta mutna, nekako mi je skroz sumnjiva ta situacija, no otom potom Vukovi imaju svakako jednu kvalitetnu momčad i mogu da ostvare pobjedu u ovom susretu, pa možda čak i da postignu dva gola. S obzirom da je Premier liga u posljednje vrijeme vrlo teška za pogoditi, mislim da mi je najbolja opcija u ovom susretu igrati da će pasti gol u oba poluvremena. Sretno!

h23FuTE.jpg

prije 20 sati, IzudinB said:

Norwich - Crystal Palace (18:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Jonathan Moss" rel="">Jonathan Moss (3.69)
Prosjek ekipe 1: 1.95    
Prosjek ekipe 2: 1.60
aQk7xKn.png

Ova utakmica mi se užasno sviđa za kartone, ali ne ova granica nego jedna koju sam skontao u betbuilderu. Zapravo, ovdje imamo jednog solidnog suca koji ove sezone pokazuje nešto više od 3 kartona u prosjeku po utakmici, no kada pogledamo njegove utakmice ovako grafički, čini mi se da on u dosta utakmica zna pokazati četiri, pet pa čak i sedam žutih kartona, pogotovo ako se situacija zahuktava. U prošloj utakmici koju je sudio pokazao je čak pet kartona.

Iskreno, ja ovdje od njega ne očekujem mnogo, zaista u ovoj okladi koju sam odabrao trebaju mi samo tri kartona, jedan po na obje strane, i još jedan da dobije bilo koja ekipa, to jest tri kartona, što mislim da će se dogoditi u ovom susretu.

Obje ekipe dobijaju nešto više od jednog kartona u prosjeku po utakmici i mislim da su ovdje sposobne da ispune tu granicu od tri kartona koja su nam potrebna.

Činila mi se zanimljiva oklada koju sam sklopio na bet365 kladionici pa reko da podijelim sa vama ako se nekome sviđa ova opcija. Igrači su dosta umorni bit će tu dosta izmjena, zbog tog umora očekujem i nešto grublju igru možda, dok Jonathan Moss sigurno neće oklijevati da pokaže žuti karton.

lFogrwv.jpg

Norwich očajnički mora igrati bolje, dok Crystal Palace, pogotovo jer imaju dosta ozljeda u svom timu, međutim, nisu loše pozicionirani nalaze se na 9. poziciji, te igraju dosta remija ove sezone. Njihov prosjek ne ulijeva nadu ove sezone za kartone, ali od njih očekujem barem taj jedan karton u žaru borbe. U svakom slučaju nije loša kvota, ne treba mnogo kartona, a bit će mi i vrlo zanimljivo za pratiti. Sretno nam! 

RoO1oZF.jpg

(Koeficijenti 31.12. u 18:19 CET) 

LINK ZA UTAKMICU!

Sretna Nova godina u kojoj nam svima želim ugodna druženja na forumu, odlične dobitne tipove za klađenje i velik broj grešaka kladionica koje ćemo naplatiti! Puno kartona u sudačkim nadoknadama, golova, poena, kornera, udaraca u okvir i ćega će već trebati u zadnjim minutama utakmica i puno, puno sreće!

Sretna nam 2020. godina koja će obilovati sportskim događanjima!

On 30. 12. 2019. at 0:33, IzudinB said:

Premier liga

KpFXMpo.jpg

Tradicionalno bogat dan Premier Leagueom na Novu godinu. Organizatori su se pobrinuli da se utakmice igraju u čak četiri termina tako da kolo kreće u 13:30 a završava oko 23 sata. Biti će izazov ispratiti i pogledati sve utakmice ;)

Za početak fokus na utakmicama koje se igraju u prvom terminu :)

Brighton će se morati otvoriti budući d aigraju doma te igrati nešto ofenzivnije a tu vidim šansu za Chelsea. Preokret protiv Arsenala u zadnjih 10ak minuta utakmice na gostovanju ih je sigurno napunio sampouzdanjem nakon debakla doma i mislim da je 1.95 vrijedan rizika. Za one koji vole sigurnije opcije i igraju sa većim ulozima opcija da Chelsea pobjeđuje u barem jednom poluvremenu kod bet365 može biti dobar odabir. 

Burnley bi danas po svemu trebao slaviti. Dovoljno je reći da je Aston Villa najgori gost, odnosno najpođeljniji domaćinima :D. Od 10 utakmica na gostovanjima poraženi su čak osam puta uz gol razliku -10. 

QPR - Cardiff Više od 2.5 gola (1.66) bet365

SRETNA NOVA GODINA JOŠ JEDNOM SVIMA! IDEMO JAKO U NOVU 2020! Želim vam mnogo dobitnih listića. Imamo jednu utakmicu u kojoj će ja mislim  biti minimalno tri gola. Kada pogledamo tabelu i njihovu gol razliku vidjet ćemo o kakvim timovima se radi ovdje. Njihove utakmice su uvijek pune golova. U utakmicama QPRa u prosjeku pada 3.4 gola što nam ide u prilog. Na drugoj strani imamo Cardiff koji u prosjeku ima 2.8 golova na svojim utakmicama, što je po meni dosta dobar razlog da odigram više od 2.5 gola. 

Kada pogledamo međusobne utakmice između ova dva tima, četiri u nizu su imala više od 2.5 gola. Početak je nove godine i ne očekujem tvrdu igru od ove dvije ekipe. Ove ekipe uvijek igraju zabavan nogomet sa dosta golova. Koeficijenti su također dosta privlačni i u padu su tako da preporučujem da što prije odigrate. Sretno!

Zf79LGW.jpg

(Koeficijenti 1.1. u 11:00 CET) 

LINK NA PONUDU!

Preston - Middlesbrough 1 + BTTS (4.00) bet365

Jedna vrlo jasna situacija. Preston se nalazi na sedmoj poziciji sa 39 bodova, isto kao i Sheffield Wed. na toj šestoj poziciji. Samo bod više imaju četvrtoplasirani i petoplasirani Brentford i Nottingham. Dok tri boda više Fulham na trećoj poziciji. Znači mnogo toga je u ulogu za Preston, te vjerujem da neće nedostajati motivacije.

Tri boda donose mnogo toga u ovoj utakmici, a potrebno im je i poboljšanje i povratak na pobjedničke staze nakon što su u posljednje tri utakmice odigrali dva remija i poraženi su po drugi put kod kuće ove sezone. Bez obzira na ta dva poraza Preston je i dalje najbolja ekipa na domaćem terenu u ligi, gdje su postigli 29, a primili 15 golova do sada u 13 utakmica kod kuće.

Znači Preston kod kuće prima dosta golova, pa možda ne bi bilo loše odigrati da oba daju, jer je i Middlesbrough pobijedio posljednje tri utakmice. Oni inače dosta golova postižu i dosta primaju generalno, ne samo kod kuće. Do sada su u 25 utakmica ove sezone postigli 36, a primili 30.

Ovdje ne bi bilo loše odigrati pobjedu Prestona i oba daju, jer je u posljednjoj utakmici u gostima Middlesbrough pobijedio West Bromwicha sa 0-2, te su tako omogućili Leedsu da prestigne WBA na vrhu tabele.

Očekjem golove na obje strane u ovoj utakmici, te mislim da bi Preston mogao dobiti. Koeficijent je previše dobar da bi ga propustio pa barem sa manjim ulogom. Sretno!

wtBTYVd.jpg

(Koeficijenti 1.1. u 11:25 CET) 

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

Clanovima foruma zelim da pre svega budu kladionicari i kockari, a tek onda ljudi

Kladionicarima i kockarima zelim samo sto manje iscepanih tiketa. Sta ce vam zdravlje, ljubav ili sreca, kada padnete na tiketu?

Onima koji sviraju qurcu da je kockanje bolest, zelim da ceo zivot slusaju poeziju, klasicnu muziku, piju caj i citaju knjige, a to ne bih pozeleo ni najvecem neprijatelju.

Vlasnicima ovog portala zelim sto vise clanova foruma kao sto sam ja. Jos se nisam ni umio, jos se nisam ni otreznio, lakse droge jos nisu izvetrile iz mojih vena nakon Doceka Nove Godine, ali sam uspeo da se dovucem do foruma.

Onima koji misle da je kockanje bolest, u Novoj Godini zelim ozbiljan i detaljan pregled u odgovarajucoj zdravstvenoj ustanovi.

Ako je tacno ono sto lupetaju da je kockanje oblik bolesti ili zavisnosti, sebi, a i vama zelim da duuuuuugooooo, ceo zivot budemo teeeeeeeesko bolesni i teeeeeeeesko zavisni

Ako do pocetka utakmica izvetre sve ove lekovite supstance iz mog organizma, mozda i napisem analizu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use