Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 25.12.2019.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Nes Tziona - Maccabi Netanya 2 (1.70) 1xbet

Ovo je 15 kolo u izraelskoj ligi. Domaćin za sada ima jednu pobjedu, šest remija i sedam poraza, te ne igraju baš najbolje ove sezone. 

Trenutno se nalaze na 14-oj poziciji, što je odnosno posljednji tim u ovoj ligi. 

jpGrFlm.jpg

Također su poraženi u 2 od posljednja tri meča, dok su primili čak 24 gola u 14 gola, što nam govori i pokazuje da ne igraju baš dobro ove sezone.

Gosti su ipak mnogo kvalitetniji tim sa 19 bodova osvojenih u prvih 14. kola. Oni imaju pet pobjeda, četiri remija i pet poraza i nalaze se na šestoj poziciji.

Trenutno su u dobroj formi u ovom trenutku sa četiri pobjede i jednim remijem, te mislim da igraju prilično dobro u posljednjih pet utakmica. Gosti su na svom terenu dobili Tzionu sa 3-0, te nešto slično očekujem i u ovom susretu, pa možda čak i sa dva gola ralzike. Koeficijent je u padu, stoga požurite.

fjhZbns.jpg

LINK ZA UPLATU

Link to comment
Share on other sites

Također i od mene sve najljepše za Badnji dan i Božić, da proslavite u sreći i lijepoj atmosferi. :)

Da, kao što kaže @Goksim NBA na Božić je tradicija, još od druge sezone otkada postoji NBA, mislim od 1947. godine. NBA utakmice na Božić obično obiluju dobrim potezima, hrpom poena. 'Christmas Day' je u NBA također i veliki medijski događaj, sav taj advent, božićne reklame i sve što ide uz to, samim tim dosta je jasnije zašto se igra bez neke jake odbrane, a fokus je na teatralnosti. Sa druge strane, i superstarovi imaju motiv više da nekoga natrpaju, jer se božićne partije vezuju za njih tokom cijele njihove karijere. Rekord po broju postignutih poena drži Bernard King (košarkaš Nicksa) koji je 1984. godine dao 60 poena. Statistički podatak - domaći timovi su uspješniji na Christmas Day u omjeru 142 pobjede i 75 poraza, što je bolji postotak pobjede domaćina nego u NBA playoffu. 

Houston Rockets - Golden State Warriors - over 226.5 points @1.90 bet365

Koliko sam vidio ovdje ljudi tipuju i mnogo veće granice od ove. Ovdje ne mogu ni zamisliti koliko će Harden i Westbrook biti 'naloženi' za ovaj meč, pogotovo jer ih je GS redovno dobijao u play-offu prethodnih sezona. Prošle godine Houston i GS su igrali finale Zapadne konferencije, gdje ih je GS izbacio, a sada Houston ima priliku za osvetu u Oracle Areni. Golden je napokon malo i proradio, iako i dalje bez Curryja i Thompsona vezali su dvije pobjede, a Houston je u seriji od četiri vezane pobjede. 

Zadnji meč igrali sedmog novembra kade je Houston slavio na svom parketu 129-112, uz Hardenovih 36 poena. 

Link to comment
Share on other sites

Oni koji malo bolje prate NBA, sigurno su gledali snimku utakmice na Božić 1986. godine. Chicago Bulls vs New York Knicks, Michael Jordan 30 poena, pobjeda NY Nicksa poenima u zadnjoj sekundi. Sigurno jedna od najboljih Christmas Day utakmica. 

 

27 poena, 10 asistencija i 11 skokova LeBrona Jamesa u Staples Centru protiv LA Lakersa 2010. godine također jedno od boljih izdanja na Božić. Sa druge strane, Bryant i Gasol su tada dali po 17 poena. 
 


Sve u svemu, NBA na Božić je must watch i kako stvari stoje - must bet :D

Link to comment
Share on other sites

Božić je rezerviran samo za najbolje, igra se kao da je play-off 13 sati u nizu

5318962f-37bf-45ee-84f6-45958cdc1aa2-nba

Foto: Getty Images; Grafika: Index

MNOGI kažu da se u NBA ligi ne igra ozbiljno dok ne počne doigravanje, što je uglavnom i točno kad se radi o najjačim momčadima. Ali takav stav prestaje na jedan dan regularnog dijela sezone. Božić uvijek nudi najatraktivnije utakmice, uvrštavanje u blagdanski program rezervirano je samo za najbolje i u pravilu je privilegij koji nitko ne shvaća olako. Na taj dan igra se kao da je doigravanje jer svi žele pobijediti za Božić.

Dok se velika većina svjetskih sportaša danas odmara i provodi vrijeme s obitelji, oko 150 košarkaša, stručni stožeri i brojno osoblje u pet sjevernoameričkih dvorana Božić provode radno. Za vjerovati je da bi većina prodavača, čistača ili zaštitara radije imala slobodan dan, ali NBA igračima aktivan Božić nimalo ne smeta. Štoviše, smatraju ga velikom čašću.

NFL se igra ako baš mora, hokejašima brani kolektivni ugovor

Bejzbol se u ovo doba godine ne igra, a NFL-ovci za Božić igraju samo ako pada na vikend, s tim da se i tada većina utakmica igra dan prije ili poslije. Hokejaši čak u kolektivnom ugovoru imaju stavku koja brani igranje između 24. i 26. prosinca, no košarkaši su druga krajnost.

NBA liga počela je 1946., a godinu kasnije odigrana je prva božićna utakmica, u kojoj su New York Knicksi pobijedili Providence Steamrollerse 89:75. Od tada do danas NBA košarka igrala se svakog Božića, osim 1998. kad je sezona zbog lockouta počela tek iza Nove godine, a s vremenom je igranje na Božić postalo stvar prestiža jer NBA već jako dugo kroji raspored tako da se baš na taj dan igraju neke od najuzbudljivijih utakmica sezone.

Što nas očekuje ovog Božića?

Tako će biti i ove godine, kad je na programu pet utakmica koje se nadovezuju jedna na drugu. Prema hrvatskom vremenu prva utakmica počinje u 18 sati, a posljednja završava oko 7 sljedećeg jutra, maraton traje čak 13 sati.

Ove godine program otvaraju branitelji naslova Toronto Raptorsi koji u 18 sati dočekuju Boston. Kanađanima će to biti tek druga božićna utakmica u njihovoj 24-godišnjoj povijesti, prva nakon 2001. kad je magnet za gledatelje bio Vince Carter, te prva ikad koju će igrati kod kuće. Celticsi su pak božićni veterani i njima će ovo biti već 33. nastup, a više ih imaju samo LA Lakersi i Knicksi.

U 20:30 slijedi još jedan derbi Istoka, u kojem Philadelphia 76ersi dočekuju Milwaukee Buckse i MVP-a Giannisa Antetokounmpa. U 23 sata počinje okršaj najvećih rivala na Zapadu u drugoj polovici ovog desetljeća, Golden Statea i Houstona, makar je zbog brojnih ozljeda među Warriorsima ove sezone to rivalstvo izgubilo draž.

67751d79-ac6f-4f0d-ad09-5d56e633a1a2-bro

No rivalstvo klubova iz Los Angelesa je na vrhuncu. Lakersi s LeBronom Jamesom i Anthonyjem Davisom formalno su domaćini Clippersima s Kawhijem Leonardom i Paulom Georgeom u zajedničkom Staples Centru. Taj je okršaj NBA liga stavila u program i za prvi dan sezone i za Božić, odnosno na dva najprestižnija dana regularnog dijela sezone. Ta utakmica počinje u 2 ujutro, no mogla bi je pokvariti činjenica da su LeBron i Davis lakše ozlijeđeni te da su njihovi nastupi upitni.

I posljednja utakmica božićnog programa, koja počinje u 4:30, trebala je biti poslastica, zbog Ziona Williamsona, ali prvi izbor drafta zbog operacije koljena neće debitirati za New Orleans u ovoj kalendarskoj godini. Pelicansi će gostovati kod Nikole Jokića i Denver Nuggetsa, najugodnijeg iznenađenja prošle sezone.

Dva Hrvata u akciji

Dijelovi tog 13-satnog košarkaškog maratona bit će i dva Hrvata - Ivica Zubac je startni centar Clippersa, a Dragan Bender u Milwaukeeju uglavnom grije klupu i teško je očekivati da će dobiti priliku u toliko jakoj utakmici, osim ako pobjednik ne bude odlučen prije posljednje četvrtine.

King nadmašio Wilta Chamberlaina

Naravno, kako Amerikanci vode sve moguće statistike kako bi bili spremni na objavu novih rekorda, i božićni dvoboji su mikrosvijet unutar cijele sezone. Legendarni Wilt Chamberlain tako je 1961. pružio statistički najimpresivniju božićnu predstavu u povijesti postigavši 59 poena uz 36 skokova. Taj skakački učinak i dalje je božićni rekord, a 23 godine kasnije onaj košgeterski je srušio Bernard King s okruglih 60 poena u porazu Knicksa od Netsa.

e462d677-0ec8-4a68-80e2-609d8099e85b-wil

Godinu poslije, 1985., opet su Knicksi bili u središtu pozornosti zahvaljujući rookieju Patricku Ewingu koji je s 32 poena i 11 skokova predvodio najveći preokret u povijesti božićnih utakmica. Njujorčani su tada nadoknadili zaostatak od 25 poena protiv Bostona i slavili nakon dva produžetka.

Penny odlučio prvu božićnu reprizu finala

Penny Hardaway 1995. je tri sekunde prije kraja pogodio za pobjedu Orlanda protiv Houstona, a ta je utakmica posebna jer su se prvi put na Božić sastali finalisti protekle sezone. Od tada je to postala prilično učestala pojava.

Košarkaški svijet 2004. je najviše iščekivao prvi susret Kobeja Bryanta i Shaquillea O'Neala nakon njihovog rastanka. Kobe je zabio 42 poena, ali radovali su se Shaq i Miami, koji su nakon produžetka došli do 11. uzastopne pobjede.

Lakersi uzvratili Bostonu i treneru dali najljepši božićni dar

Veliki pobjednički niz nisu uspjeli nastaviti Celticsi 2008., kad su u reprizi prošlosezonskog finala izgubili od Lakersa, što im je bio prvi poraz nakon 19 utakmica. Tog je dana Phil Jackson ostvario 1000. trenersku pobjedu u NBA ligi - nitko do nje nije došao brže od njega.

a93c9b40-93a6-4f86-800a-867a83063074-kob

LeBron James je 2016. Clevelandu donio prvi naslov šokantnom pobjedom u finalu nad Golden State Warriorsima, koji su u regularnom dijelu sezone ostvarili rekordan omjer 73-9. Warriorsi su zatim doveli i Kevina Duranta, ali ni on im nije pomogao u božićnoj reprizi finala. Iako je Golden State imao 14 poena prednosti u posljednjoj četvrtini, Cavsi su slavili 109:108 košem Kyrieja Irvinga tri sekunde prije kraja.

Može li Harden srušiti i ovaj rekord?

Ove godine mogli bismo vidjeti još neke povijesne utakmice i neke nove božićne rekorde. Možda Kingov učinak od 60 poena nadmaši James Harden, koji je samo ove sezone već četiri puta zabio 50 ili više, a u karijeri je četiri puta dohvatio i 60. Možda ćemo svjedočiti nekom povijesnom preokretu ili prvoj božićnoj utakmici s tri produžetka, a LeBron, Russell Westbrook i Draymond Green imat će priliku ostvariti svoj drugi božićni triple-double, što još nikome nikad nije uspjelo.

Izvor: Index.hr

DIREKTNI LINK NA NBA PONUDU

Bitna informacija za sve koji će odigrati over poena. bet365 je od ove sezone uz alternativne poene u ponudu stavio i alternativne poene 2 gdje se over poena može odigrati i na 20ak poena nižim granicama od standardnih što ranije nije bio slučaj (max. je bio 8 poena od granice). 

Evo i kako to izgleda:

Slika-zaslona-2019-12-24-u-22-21-39.png

Link to comment
Share on other sites

KRS - Peking // Over 5,5 golova bet365 288sb - 1,72 (Rusija VHL Hokej)

Rusija hokej VHL liga donosi nam susret između KRS Peking(33)-ORG Heilongjiang(22). U 5 zadnjih utakmica KRS gol razliku 16:24, a ekipa ORG H. ima gol razliku 18:13. Kada gledam formu u 5 utakmica domacini daju u prosjeku 3,2 gola i ovdje bi mogli dati 3 gola igraju sa ekipom koja  u 5 utakmica prima 2,6 golova po utakmici. Gosti  u 5 utakmica daju u prosjeku 3,8 golova po utakmici ovdje bi mogli dati 4 gola domačin u 5 utakmica prima 4,8 golova po utakmici.

Domaćin je zadnju utakmicu igrao kod kuće dobili 6:4 današnjeg protivnika. Gosti su zadnju utakmicu igrali u gostima izgubili 2:1 od Tseng Tou. U međusobna 2 zadnja susreta bilo je 2:1 za ORG H. i 6:4 za KRS P. Utakmica bi trebala da ide na dosta golova. Domaćini su favorit i ovdje bi trebali dobiti. Domači imaju najslabiju odbranu pa bi gosti  mogli do pobjede i revanširati se za poraz od par dana. Moj tip za ovu utakmicu zbroj golova 5,5+.

image.thumb.png.fc7a1ea1d758ce687cd01932edf0414d.png

Link to comment
Share on other sites

Severstal Cherepovec - Sochi | Pobjeda Sochija u regularnom vremenu ili produžecima (1.83) 1xbet

Severstal se trenutno nalazi na desetoj poziciji sa 33 boda, dok se na osmoj poziciji koje vodi u play-off nalazi Torpedo koji ima 46 bodova, to jest 13 više od Sevestrala. Mislim da je ovo velika prednost, čak iako ima još mnogo do kraja sezone. Sevestral svojom igrom pokazuje da imaju zaista vrlo male šanse. Oni trenutno imaju pet poraza u nizu i u lošoj su formi, a danas će igrati protiv tima koji je ušao u dobru formu u posljednje vrijeme.

Scohi se nalazi na devetoj poziciji sa 37 bodova osvojenih do sada, zaostaju devet bodova za Torpedom koji se nalazi na osmoj poziciji, te će se sigurno boriti za to mjesto i play-off. Oni su zaista počeli igrati mnogo bolje i mislim da imaju dosta velike šanse u odnosu na Sevestral za tu osmu poziciju. Na posljednjih osam utakmica oni imaju četiri pobjede i četiri poraza, a posljednje dvije su izgubili protiv vodećih timova od kojih je jedna bila nakon produžetaka.

Ova dva tima su odigrala međusobni susret prije možda mjesec dana, gdje je Sochi slavio kod kuće sa 4-2. Danas ponovo očekuje pobjedu Sochija, jer mislim da su oni u ovom trenutku mnogo bolja i kvalitetnija ekipa. Međutim, odlučio sam se na sigurniju varijantu, te igram da će Sochi pobijediti makar na produžecima. Koeficijent je prilično solidan. Sretno!

Q5rc0oT.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use