Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 20.12.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Fiorentina - Roma 2 (2.25) bet365

Četvrtoplasirana Roma će se nadati osveti za prošlosezonski debakl u kupu Italije. Fiorentina je prekinula niz od četiri poraza u nizu, ali njihov remi od 1-1 protiv lidera lige Intera je samo povećao niz bez pobjede na šest utakmica. Vincenzo Montella je i dalje menadžer Viola zahvaljujući Dušanu Vlahoviću, dok će se u petak igrati protiv svog bivšeg kluba. Sa četiri pobjede, pet remija i sedam poraza, Fiorentina se nalazi na 13-oj poziciji na tabeli, samo četiri boda udaljena od zone ispadanja. Momčad iz Firence ima dvije pobjede, tri remija i tri poraza svom stadionu, postigavši 1.13 golova u prosjeku po utakmici, dok su primali 1.25. Osvojili su samo dva boda u posljednja četiri domaća kola. Franck Ribery je još uvijek ozlijeđen i van terena, dok postoje dvojbe oko kondicije Federica Chiesa.

Roma se plasirala na četvrto mjesto na tabeli nakon što su u prethodnom kolu savladali SPAL-a sa 3-1. Igrači Paula Fonsece u velikoj su formi, pobijedivši šest od posljednjih osam utakmica u ligi. Sa 32 boda u svoje ime, imaju četiri boda manje od Lazija i sedam bodova manje od prva dva tima na tabeli. Roma je ostvarila četiri pobjede, tri remija i jedan poraz u svojim utakmicama koje su igrali u o gostima. Zappacosta, Cristante, Pastore i Santon su van terena. Mlrante, Smalling i Kluivert su pod znakom sumnje. Gostujuća ekipa je trenutno u boljoj formi i mislim da će ostvariti pobjedu, ali ovaj put budite oprezni sa uplatama. Sretno!

CWpJk8j.jpg

(Koeficijenti 19.12. u 17:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Hoffenheim - Dortmund // betbuilder bet365 288sb - 2,00

S obzirom na odličnu formu Borussije Dortmund, šanse da Hoffenheim prođe neporaženo ovdje su zaista male. Unatoč tome što su u susretima u gostima pokazali dobre partije, teško je očekivati da Dortmund u ovom meču sačuva praznu mrežu. To im je uspjeli samo dva puta od posljednjih osam gostovanja, a što se tiče efikasnosti tu nemaju problema jer su do sada  postigli čak trinaest golova.

 

Međusobni mečevi

image.png.5cc292c9a08e19d5ba4a2aa073dc787b.png

U međuvremenu, Hoffenheim također nema problema u pronalasku puta do mreže, jer su postigli devet golova iz prethodnih pet utakmica na domaćem terenu. S obzirom na to da su obje momčadi bile znatno efikasne na svakom od zadnjih sedam međusobnih obračuna, očekujem da Hoffenheim postigne barem jedan pogodak u ovom meču, dok u pobjedu Dortmunda apsolutno vjerujem.

image.thumb.png.7d438ace20631eaea90620bd992df488.png

Link to comment
Share on other sites

Fiorentina - Roma // betbuilder bet365 288sb - 2,20

Četvrtoplasirana Roma u petak navečer putuje u Firencu kako bi otvorili 17. kolo Serie A u susretu protiv Firoentine. U zadnje vrijeme Roma igra vrlo dobro i ovdje dolaze sa samo jednim porazom u posljednjih šest mečeva, u kojima su upislai tri pobjede u posljednja četiri meča.

Za Fiorentinu stvari nisu u najboljem redu i Romu dočekuju bez pobjede u svojih posljednjih šest mečeva. U zadnjem kolu su protiv Intera izvukli bod, koji je prvi osvojeni bod nakon četiri kola u koja je Fiorentina upisala isto toliko poraza u katastrofalnu gol razliku 9:3.

Roma je vrlo kvalitetnija ekipa od Fiorentine i jasno je kako će u ovom meču jurišati na pobjedu. Ipak, gostovanja u Firenci uvijek su neugodna i nije isključeno, poznavajući Romu da oni ovdje kiksaju i izgube dragocijene bodove. S toga smo se odlučili za pobjedu Rome u bilo kojem poluvremenu vezati sa manje od dva gola Fiorentine. Fiorentina je na zadnjih 5 utakmica postigla svega dva  pogodka i teško je očekivati da protiv Rome mogu postići više od jednog.

7-2.png

Link to comment
Share on other sites

Ne odustajemo od zbira golova u ligama ni ovog vikenda. Ovdje ću navesti šta igram za večeras i za sutra, pa ako neko želi da isprati, da zna da je ovdje sve.

 

Što se petka tiče, Holandija 2 ide na osjećaj i tradiciju. Granica za sedam utakmica je 22.5 i probaću over, bez velikih objašenjenja.

 

Subota

 

Cvajta

Over 11.5

Četiri meča. Subotom se obično igraju tri meča, ovdje imamo dodatni program, a samim time i veće šanse za jednu ozbiljno goleadičnu utakmicu. Igraju ekipe koje potencijalno mogu mnogo i da daju i da prime, ali i da povremeno "zakuju" (Arminia, HSV, Aue, Stuttgart) te će ovo biti manji rizik...

 

Championship over 24.5


Devet mečeva. Igraju gol mašine poput Fulhama i WBA, tu su takodje efikasni QPR, Luton i Barnsley... Manje od tri po meču se traži.

Italija 1 over 8.5

Pomalo rizično, ali sam se odlučio na ovo prije svega zbog Cagliarija koji igra prvi meč dana. Ako na tom meču padnu najmanje 4 pogotka, kasnije će sve biti lakše Interu i Torinu.

Premiership

Over‚19.5

Traži se manje od tri gola po meču. Dan otvara Arsenal, a zatvaraju City i Leicester. Ključ je da one utakmice od 16 ne budu potpuno tvrde, a potencijala za golove ima i kod Ville i kod Bornmoutha, a naročito god Norwicha.

 

Holandija 

Over 13.5

 

Kod Holandije je bitno da tog dana ne igra Groningen, a ove subote njihov meč nije na rasporedu. Tu je AZ, tu je PSV kući, tu je Heerenveen. Jeste malo rizično, ali mislim da će ovo proći.

 

 

Kladionica je mozzart

Link to comment
Share on other sites

Karlsruher - Wehen 1 (1.77) 1xbet

Karlsruher je doživio neočekivan i vrlo težak poraz od 1-5 kod kuće protiv Greuther Furtha prošlog vikenda. Ekipa sada ima 11 bodova, baš kao i još nekoliko timova na tabeli, dok imaju četiri boda više od Nurnberga koji se nalazi u zoni ispadanja. Domaćin ovu utakmicu sigurno dočekuje vrlo motivisan, jer se Wehen nalazi na 17-oj poziciji, te su u mnogo lošijoj formi od domaćina. Karlsruher je pobijedio Wehena i u gostima u prvom susretu u sedmom mjesecu, te slično očekujem i ovdje. Oni će biti bez ozlijeđenog Choija, dok je Pourie pod znakom sumnje za večerašnji susret.

Wehen nije izgledao impresivno u gostima protiv St. Paulija u utakmici koju su izgubili sa 3-1. Sa ovim porazom, ekipa ostaje u zoni ispadanja, dok trenutno imaju samo jedan bod više od posljednje-plasiranog Dynamo Dresdena i četiri boda manje od St. Paulija koji se nalazi u sigurnoj zoni na tabeli. Oni su u situaciji u kojoj ne smiju gubiti bodove protiv tima koji je tik iznad zone ispadanja, no statistika nije na njihovoj strani. Gosti ne mogu računati na vrlo važnog napadača Schafflera zbog suspenzije. Ozlijeđen je Tietz, dok desni bek Kuhn ostaje pod znakom sumnje. Imaju oni još nekoliko izostanaka koji još uvijek nisu igrali ove sezone.

S obzirom da su ovo dva novo-promovirana tima, Karlsruher pokazuje mnogo bolju igru. Pogotovo kada govorimo o njihovoj efektivnosti. Ispred svojih navijača ne bi trebali imati mnogo problema da uzmu sva tri boda u ovoj utakmici - vjerojatno su mnogo veće šanse nego što to koeficijenti govore. Mislim da bi trebali vidjeti mnogo bolju igru domaćina nego u prošlom susretu u kojem su neočekivano izgubili. Sretno!

woTNY65.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bayern Munich - Barcelona - Barcelona -6.5 (Point Spread) @ 1.91

Bayern ne važi za ekipu koja igra baš najbolje defanzivu, s druge strane Barcelona je ofanzivno čudovište, legitimni kandidati za osvajanje Eurolige, trenutno su na skoru od 11 pobjeda iz 14 utakmica. Prelijep mi je njihov brzi stil igre za koji vjerujem da će presuditi Bayernu večeras s obzirom da njemačka ekipa ne zna braniti ofanzivno dobre ekipe, ekipe sa ubitačnom tranzicijom što smo vidjeli protiv Efesa prošli mjeseca kada su primili 104 poena, a Larkin sam dao 49.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use