Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 19.12.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Emporio Armani Milano - Valencia BC - Emporio Armani Milano -5.00 (AH) @1.72

15. kolo košarkaške Eurolige. Milan ima katastrofalnu seriju od pet poraza u Euroligi, ponajviše zahvaljujući povredama. Vladimir Micov, njihov možda i najvažniji igrač propustio je par utakmica, Tarczewski je također imao problema. Danas u Mediolanum Forumu dočekat će Valenciju. Nedović neće sigurno igrati, ali Micov se vratio u prošloj utakmici protiv Reala i postigao 22 poena. Gudaitis će također igrati, tako da svi osim Nedovića su na raspolaganju treneru Messini. 

Sa druge strane, Valencia igra dobro na svom terenu, dok je u gostima druga priča (iako su posljednju dobili Zalgirisa, što im je bila prva pobjeda u gostima ove sezone). Trener Valencije, Ponsernau imat će sutra problema prilikom odabira rostera s obzirom na povrede San Emeterija (5.9 pts po meču u EL ove sezone), Joana Sastrea (3.3 pts), a i Guillem Vives (5.7 pts) je također povrijeđen. 

Teško je vjerovati da će italijanski tim nastaviti katastrofalan niz, pogotovo sada kada su svi fit nakon mjesec dana. Vjerujem u rutinsku pobjedu tima koji predvodi Ettore Messina.

Link to comment
Share on other sites

Anderlecht - Club Brugge | Više od 2.5 gola + BTTS (2.10) bet365

Anderlecht je bio autsajder u prethodnoj utakmici u gostima protiv Standard Liegea i oni moraju biti zadovoljni sa uzetim bodom, nakon što su remizirali sa 1-1 u tom susretu. Domaćini su u utom meču postigli gol u 40. minuti za vodstvo od 1-0, no imali su mnogo šansi da postignu još nekoliko golova u prvom dijelu utakmice. Gosti su izjednačili u 67 minuti susreta. Međutim, igrali su sa igračem manje pet minuta kasnije kada je veznjak Dewaele dobio crveni karton, ali igrači Standarda nisu uspjeli iskoristiti tu prednost. Ovo je bio drugi remi zaredom za Anderlecht, jer sada nemaju pobjede u posljednja četiri kola u Jupiler ligi - nakon što su osam bodova iza play-off zone koja je sigurno samo san za njih ove sezone. Domaćinima će nedostajati Sandler, Kompany, Sardella, Nasri, Gerkens i ofanzivni veznjak Verschaeren i nekoliko igrača koji do sada nisu igrali.

Club Brugge nije imao mnogo problema u pobjedi od 3-0 kod kuće protiv Mechelena prošlog vikenda. Dva gola u prvom poluvremenu su bila dovoljna da se ostvari vrlo važna prednost, nakon čega se momčad malo opustila, no i dalje kontrolirala vodstvo u drugom dijelu utakmice. To je bila četvrta pobjeda za Club Brugge u Jupiler ligi, nakon što momčad nastavlja voditi na tabeli sa osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Antwerp i izgledaju kao pravi favoriti za titulu ove sezone. Njima će nedostajati Mitrović i Diatta. Mislim da domaćini neće biti defanzivno nastrojeni u ovom susretu, štoviše vjerujem da će napadati od prve minute kako bi ostvarili i težili ka ostvarenju boljeg rezultata u posljednje vrijeme, te dali domaćim navijačima razloga za slavlje. Club Brugge svakako ostaje favorit u ovom susretu i očekuje se napad i od njih, dok imaju bolju sezonu kao i individualnu kvalitetu u svojoj obrani. Očekujem otvorenu utakmicu sa dosta golova. Više od 2.5 gola i oba tima daju gol mi se čini kao odlična kombinacija. Sretno!

uGWqwk3.jpg

(Koeficijenti 19.12. u 13:27 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Rogle - Vaxjo // Over 4,5 golova bet365 288sb - 1,42

Meč Švedske  hokejaške lige u kojem Rogle dočekuje Vaxjo i gdje očekujem da vidimo više od 4,5 golova u regularnom vremenu ovoga meča. Dvije ekipe koje igraju prilično dobro u zadnjim mečevima a ono što ide u prilog ovome tipu je to što su podigli i efikasnost u zadnjih nekoliko mečeva. Obje ekipe se bore za play off, Rogle za play off od četvrtfinala dok Vaxjo traži bilo kakvu play off poziciju a nakon sjajne igre i pobjede nad favorizovanom Frolundom u zadnjem kolu rezultatom 4:2 vjerujem da če Vaxjo i večeras da pokuša nešto slično da napravi i protiv Rogle-a koji je sigurno pobjediv.

Rogle je u zadnjih 5 domačih mečeva 4 puta igrao sa ovim tipom, a isti taj omjer ima i Vaxjo na gostovanjima i to svakako ide u prilog ovome tipu. Kako sezona odmiče i kako se Vaxjo bori sve više za te play off pozicije tako i igraj sve višeofanzivnije što rezultira i sa nešto više golova a slično igra i Rogle, doduše sa nešto manje intenziteta, ali nakon par dobrih mečeva obiju ekipa sigurno da obje ekipe vide svoju šansu za pobjedu u večerašnjem meču i stoga očekujem jedan obostrano otvoren meč sa više od 4,5 golova u regularnom dijelu.

image.thumb.png.cb7fe364d5288c90f1581739f8e9fb61.png

Link to comment
Share on other sites

Lillehammer - Narvik | Više od 5.5 (1.50) bet365

Meč u kojem ne bi trebali izostajati golovi. Za nepunih 24h sata ove dvije ekipe ce odigrati drugi meč i teško da se nešto moze promijeniti u tako kratkom roku. Jucerasnji mec se zavrsio sa 7-3 i to me ništa ne čudi jer ove ekipe igraju na veliki broj golova i prosjek je preko šest golova po meču. Ponuda nije nešto danas pa ću se ovdje oprobati na golove jer tradicija govori da svaki međusobni meč prošao, još juče bilo deset golova, a i prosjek preko šest golova po meču i mislim da na ovakvu ponudu ovo vrijedi uzeti. Sretno!

Međusobni mečevi: LILLEHAMMER - NARVIK
18.12.19 GLLillehammerNarvik 7-3
04.10.19 GL NarvikLillehammer 1-5
03.10.19 GL NarvikLillehammer 2-5

BacZaYu.jpg

(Koeficijenti 19.12. u 17:27 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use