Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Prvo poluvrijeme kartoni

Recommended Posts

Nisam znao gdje da pitam točno pa sam otvorio temu, znači zanima me dali postoji koja kladionica (online ili lokalna) na kojoj je moguće uplatiti okladu da momčad dobija / ne dobija žuti karton u prvom poluvremenu?

Dosad sam to igrao na Partypokeru, ali nažalost u zadnje vrijeme tamo ne mogu odigrat ništa (ni sa VPNom).Vjerojatno je ista stvar kao i sa bet365 nažalost.Poslao sam im upit, al još čekam na odgovor. Hvala

prije 4 sati, badbeat said:

Nisam znao gdje da pitam točno pa sam otvorio temu, znači zanima me dali postoji koja kladionica (online ili lokalna) na kojoj je moguće uplatiti okladu da momčad dobija / ne dobija žuti karton u prvom poluvremenu?

Dosad sam to igrao na Partypokeru, ali nažalost u zadnje vrijeme tamo ne mogu odigrat ništa (ni sa VPNom).Vjerojatno je ista stvar kao i sa bet365 online kladionica" rel="">bet365 nažalost.Poslao sam im upit, al još čekam na odgovor. Hvala

Mislim da takva vrsta oklada postoji na Betfair kladionici, čak vjerujem da ima i na 1xbet. Pokušaj se registrirati pa pregledaj njihovu ponudu.

Nažalost nema takve oklade na betfairu, tamo sam dosta prisutan, a nema niti na 1xbet i tamo sam pogledao prije nego sam otvorio temu.Ima svakavih razrada uključujući koji tim dobiva više kartona prvo poluvrijeme, ali ovo što ja trebam nema. Iz Partypokera javili nek probam obrisat cache i cookiese, kao da to nisam probao prije nego što sam ih kontaktirao, sad im šaljem screenshot problema.

Ali svejedno  hvala na odgovoru

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use