Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 12.12.2019.


IzudinB

Recommended Posts

prije 2 sati, mario007 said:

Slažem se u vezi svih ovih utakmica koje ste analizirali gdje bi over kartona trebao biti. 

Još bi nadodao i Borussiu M i Basaksehir over 4,5.

Istina,moze se dogoditi da ih Borussia razbije i ništa od toga, ali mislim da se može riskirati i probati. 

Znamo svi za ludi turski mentalitet tako da u Turana i društvo ne sumnjam, ali i Borussia je u zadnje vrijeme dosta gruba, imaju lude glave pa i od njih očekujem grubosti. 

Sudi Sanchez Martinez poznati Španjolac koji može bit darežljiv kad hoće, a s obzirom da utakmica odlučuje o prolazu dalje mislim da bi trebali vidjeti preko 4 kartona. 

Isto tako bih još naveo susjedski derbi Kopenhagena i Malmoa. 

Ta dva kluba dijele dvije države, a u dalje i su samo 40-ak km. 

Zna se za jako rivalstvo između Švedske i Danske, kao i kod svakih susjeda. 

Sudi Massa, talijan  koji ove sezone može biti darežljiv, kad krene nezaustavljiv je, a mogli bi to i danas gledati. 

Meč također odlučuje o prolazu dalje(treba i Kiev pobijediti Lugano) tako da bi i tu mogli gledati kartonijadu. 

Link to comment
Share on other sites

Maccabi Tel Aviv - CSKA Moscow - under 162.5 points @1.61 unibet

Očekujem tvrdu utakmicu od samog početka, a generalno oba tima igraju na nešto manji broj poena nego prošle sezone. Oba tima muku muče sa povredama, i to su u pitanju ofanzivni igrači. CSKA će biti bez Kulagina, Hilliarda, a uz to i Clyburn koji je već duže vrijeme povrijeđen i neće ga biti čitavu ovu sezonu. 

Maccabi je bez Casspija koji je van terena još dvije sedmice najmanje, a Dibartolomeo je van terena još šest mjeseci nakon strašne povrede protiv Bayerna. Nate Walters je također out. Generalno, oba tima u dobroj formi, CSKA dobio Barçu krajem prošlog mjeseca u gostima 67-96. Trenutno su obje ekipe na skoru 8-4. Meni ova utakmica miriše na teški under. :) Srećno svima. 

Link to comment
Share on other sites

Partizan - Astana / Astana over 0.5 golova (1.79) unibet

Partizan večeras bez dva vrlo važna igrača, povremenog reprezentativca Nemanje Miletića (desni bek) i Bibrasa Natcha, koji je mozak tima, a u nevjerovatnoj završnici duela prošlog kola protiv AZ Alkmaara izgubili su sve šanse za prolaz dalje, a već ranije je otpisana Astana, međutim, u prošlom kolu su nakon preokreta savladali Manchester United, i tako donekle popravili utisak nakon dva visoka poraza protiv AZ-a u kojima su primili čak 11 golova. Astana je prije mjesec dana okončala domaće prvenstvo šestim uzastopnim naslovom prvaka, i žele da izbjegnu posljednje mjesto u grupi, te da se iskupe za loše rezultate u grupi EL. S druge strane, Partizanu ne cvjetaju ruže u domaćem prvenstvu, imaju već 11 bodova zaostatka za Zvezdom, a za vikend ih očekuje važno gostovanje Radniku i naporan put u Surdulicu.

Crno-bijeli će pokušati da se pobjedom oproste od Lige Europe, ali su sigurno još uvijek pod utiskom šokantnog meča u Den Haagu, gdje su do 88. minuta imali dva gola prednosti i igrača više. U dosadašnjih pet kola nijednom nisu uspjeli sačuvati mrežu, golman Stojković je u posljednje vrijeme sve više sklon kiksevima, kao i kompletna odbrana kojoj večeras nedostaje Miletić, i mislim da će motivisana Astana postići barem jedan gol u Beogradu večeras.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • 21.9.2024. Bundes liga Bochum-Kiel 1x Domaćin neće izgubiti  
    • LA Chargers - PIT Steelers over 3,5 FG@2,45  bet365   Utakmica sa najnizom u/o marginom ovo kolo, samo 34,5. Ekipe kojima je obrana puno jaci dio ekie nego napad. Chargersi imaju Herberta koji nema kome bacati ove sezone, tako da neku poezijuod napadacke igre na budemo vidjeli. U prva dva kola su Chargersi pucali FG 3/3 protiv Raidersa i 2/2 protiv Panthersa. Steelersi u prvom kolu 6/6 protiv Falconsa i 2/2 protiv Broncosa(zavrsilo 6-13 😲).
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use