Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 11.12.2019.

IzudinB

Recommended Posts

prije 13 minute, IzudinB said:

Shakhtar - Atalanta

S obzirom da je sudac Felix Zwayer" rel="">Felix Zwayer, vjerujem da bi trebalo proći. Utakmica od velikog značaja za oba tima. Oba tima imaju šansu da prođu u osminu finala te vjerujem da će biti dosta nervoze na terenu, pogotovo kada se utakmica bude približavala kraju, shodno rezultatu naravno. Bude li neodlučeno, očekujem veliki broj kartona. Zwayer neće dopustiti nikakve prigovore, te će vjerujem dijeliti kartone ako je to netko zaslužio. bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionica nam nudi mnogo veću granicu, a ta od 3.5 je zaista odlična. Vjerujem da je Germania napravila grešku, što definitivno treba iskoristiti. Sretno!

ebfvVfJ.png

Krivo..ja gledao Dinamo City

prije 20 minute, FRX11 said:

Screenshot_20191211-105142_Chrome.jpg

Izgleda zanimljivo i je tako ako gledas s te strane.. ali to moze biti dvosjekli mac.. Sto ako jedna ekipa ima 1 zuti a druga 3?

Znaci svaka ekipa bi morala imati najmanje po 2 zuta.. Hmmm.. Razmislit cu i o ovoj okladi, izgleda jako zanimljivo.. Mislim da bi i Sahtar i Atalanta trebali najmanje po 2 svaki imati

P.S. Dinamo 3,5 over kartona mi se jako svida!!

prije 2 minute, FRX11 said:

Krivo..ja gledao Dinamo City

I u tom slučaju je odlična granica, ali po meni bolja kvota u bet365 kladionici na istu granicu. 1.83, dok nema poreza. O utakmici ne moram ništa spominjati svi znamo koliko je bitna utakmica za Dinamo i ako rezultat ne bude baš išao u njihovu korist očekujem dosta kartona, a Španjolski suci su definitivno najlaganiji na kartonima. Ovaj sudac u Španjolskoj ima 4.75 prosjek kartona po utakmici, te vjerujem da je sposoban pokazati četiri i ovdje u ovoj vrlo bitnoj utakmici za Dinamo. 

yD3knDE.png

STV9Kfm.png

prije 7 minute, IzudinB said:

I u tom slučaju je odlična granica, ali po meni bolja kvota u bet365 online kladionica">bet365 kladionici na istu granicu. 1.83, dok nema poreza. O utakmici ne moram ništa spominjati svi znamo koliko je bitna utakmica za Dinamo i ako rezultat ne bude baš išao u njihovu korist očekujem dosta kartona, a Španjolski suci su definitivno najlaganiji na kartonima. Ovaj sudac u Španjolskoj ima 4.75 prosjek kartona po utakmici, te vjerujem da je sposoban pokazati četiri i ovdje u ovoj vrlo bitnoj utakmici za Dinamo. 

yD3knDE.png

STV9Kfm.png

sigurnije mi da ce dinamo dobit 2 kartona nego 4 na utakmici a koeficijent skoro isti.

branit ce se u svakom slucaju,da ne prime i ako zabiju.

Dinamo - City // -1,5 AH City bet365 288sb - 3,00

Ekipa Dinama ispred sebe ima nemoguću misiju. Odlične igra u Ligi prvaka mogle bi i vrlo vjerovatno hoće, proći nenagrađeno, te bi tako sa eventualnih 8 osvojenih bodova Modri mogli ostati bez plasmana u knockuot fazu. Dakle, pričamo o eventualnoj pobjedi nad ekipom Citya, koja bi u slučaju slavlja Shakhtara nad Atalantom, Dinamu donijela samo nastavak takmičenja u Europa ligi.

Prokockana prednost od dva gola protiv Shakhtara izgleda da će odigrati ključnu ulogu o raspletu sudbine Dinama, a na sve to stigao je i loš nastup protiv Atalante, koju su savladali u prvom kolu sa 4:0 a koja sada ima veće šanse za prolazak dalje.

Dinamo po prvi puta ove sezone ima imperativ pobjede i to protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu. U ovom meču ćemo igrati protiv "balkanskog" mentaliteta koji gotovo uvijek zakaže kada je najpotrebnije. A ima li potrebe govoriti da ni pobjeda Dinamu ne jamči proljeće u Ligi prvaka? Vidjeli smo sinoć kako gube ekipe kojim je potrebna pobjeda, Barca je slavila, Ajax je kiksao.. Mislim da će Ciya večeras slaviti sa dva gola :D

ciutyyy.png

Atletico Madrid - Lokomotiva Moskva 1 + prvi do tri kornera (1.87) bet365

Atletico Madrid je bio autsajder u gostima kod Juventusa u prethodnom kolu i definitivno su opravdali tu ulogu sa porazom od 1-0. Ekipa nije baš u dobroj formi u ovom trenutku, postžući svoj posljednji gol prije četiri utakmice protiv Granade (1-1). Međutim, sada se sve svodi na ovaj meč. Igrali su remi bez golova protiv Villarreala prošlog petka u utakmici koja je bila dosta otvorenija nego što to rezultat nalaže, ali je trebao gol kako bi začinio igru, no to se nije dogodilo. Atletico se sada nalazi na šestoj poziciji samo bod manje od mjesta koja vode u Ligu prvaka i sigurno će morati da se poboljšaju u svim segmetima. Branič Stefan Savić je ozlijeđen, kao i Diego Costa i Jose Gimenez.

Sa porazom od 0-2 protiv Leverkusena u prethodnom kolu, igrači Lokomotive su izgubili šansu da se plasiraju u Europsku ligu nakon ovog kola. Oni nisu ni zaslužili da se bore za nešto bolje, pogotovo nakon što nisu pokazali baš ništa u ovoj skupini. Defanzivno su prilično čvrsti to im mogu priznati, ali malo se toga uradilo u napadu u tako teškoj skupini. Što se tiče domaće lige, oni su doživjeli težak poraz sa 4-0 protiv Arsenal Tule, što ih je ostavilo na petoj poziciji sa bodom manje od drugoplasiranog Krasnodara. Gostima će nedostajati veznjak Zhemaletdinov i Joao Mariao, plus nekoliko dugotrajnih izostanaka. Veznjak Barinov je suspendiran. 

Atletico Madrid je ogroman favorit i trebao bi ostvariti pobjedu već u prvom poluvremenu. Atletico je pobijedio posljednje tri utakmice protiv Lokomotive Moskve. Shodno tome, očekujem dominaciju Atletico Madrida na svom Wanda Metropolitanu, a logično je odigrati i da će prvi stići do tri kornera, što nam bet365 kladionica dozvoljava kombinirati. To nam daje veći sveukupni koeficijent, te jednu vrlo primamljivu kombinaciju.

PsgS1SS.pngcl4osVd.pngeccpvMV.png

(Koeficijenti 11.12. u 13:30 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Bayer Leverkusen - Juventus | više od 2.5 gola (1.66) bet365

Juventus je matematički osigurao osminu finala već odavno, tako da će gosti igrati bez pritiska, dok se očekuje veliki broj izmjena u sastavu Juventusa, pogotovo u obrani gdje se očekuju Rugani i Demiral, zbog odsustva De Ligta. Prilično izmijenjen i vezni red zbog odsustva Coste, Khedire, Bentancoura i Ramseya. Leverkusen mora pokušati da pobijedi i nadati se lošem nastupu Atletico Madrida koji igra protiv Lokomotive Moskve. Mislim da će domaćini krenuti u napad od prve minute, očekujem otvorenu igru i mnogo golova, s obzirom na da ne ovise samo o sebi, te shodno tome da Juventusu fali pola postave, vjerujem da bi mogli možda i ostvariti tu pobjedu. Međutim, to bi odigrao na nekom drugom listiću sa manjim ulogom, dok ovdje vjerujem da će biti više od 2.5 gola. Leverkusen je bez Amirija i Weisera. Sretno!

13Q0uLb.png

(Koeficijenti 11.12. u 13:43 CET) 

Šahtar - Atalanta // betbuilder bet365 288sb - 2,02

Atalanta je debitirala u Ligi prvaka i izgledalo je jako loše sa 3 poraza u prva 3 kola, ali se sve okrenulo i Atalanta je u igri i za prolazak skupine, treba im pobjeda i pobjeda Citya kod Dinama što je sasvim realno za očekivati.

U talijanskoj Serie A je Atalanta je šesta sa 28 bodova. Omjer je 8-4-3/37:23, vani 5-3-0/19:9 i samo je Inter sa čistih 7 pobjeda bolji gost od Atalante. Nakon 5 bez pobjede, Atalanta je nanizala 3 pobjede i zabila 8 golova, osim Dinama u Ligi prvaka su još dobili Bresciu i Veronu i napadački su na istom nivou kao i lani kada su imali najbolji napad lige. Atalanta je izgubila prve dvije sa 11 primljenih golova, ali moglo je tu biti puno bolje, zakazala je realizacija u Zagrebu, a protiv Šahtjara su imali 1:0 i promašeni penal da bi izgubili utakmicu golom u zadnjim sekundama meča.

Atalanta ima napadačku širinu, tu su Muriel, Zapata, Iličić, Gosens, Gomez, Pašalić… Pod trenerom Gasperinijem igra nogomet na gol više, no to je oduvijek rizik, obrana često ne prati takav ritam, 2 gola im je zabila u zadnjem kolu i Verona koja baš i nije talijanski napadački vrh. Kako sam spominjao, Atalanta igra vrlo ofenzivno, iza nisu toliko raznovrsni ili iskusni, a ta troijica otraga često ostanu usamljena. Na strani Šahtjara je ipak iskustvo igranja u Ligi prvaka, demonstrirali su to i u prvoj utakmici protiv Atalante i kod Dinama. Ipak, ofenziva je jača strana obje ekipe i jedni i drugi ganjaju prolazak, očekujem golove i kartone.

image.thumb.png.3d48e7dcf6a6972526dfc353c1607a76.png

Olimpijakos - Zvezda // -1,5 AH Olimpijakos bet365 288sb - 2,30

Kako dobra kvota na Olimpijakos, ovo je zicer goidine po meni. Zvezda je možda najlošija ekipa koja se ikad takmičila u Ligi prvaka, barem po meni.  Jesu slavili protiv Olimpijakosa u tom meču, alui su u ostalim pokazali svoje slabosti i primili čak 19 pogodaka, Domaćinu ovdje igra isključivo pobjeda a ja mislim da će biti ostvarena sa dva ili više golova razlike. Zvzeda nema taj kvalitet da takmičenje nastavi nio u EL i mislim da su toga i svjesni te da će u grotlu Pireja pregorjeti i biti deklasirani.

Idemo, AH -1,5 na Grke, kvota fenomenalna, kud puklo da puko a mislim da zaista imaju kvalitet da slave sa dva gola razlike.

image.png.f9c58529f98f5c83faf5500bf879aa45.png

Pozdrav svima, prije nekog vremena sam napisao nekoliko postova, ali onda sticajem okolnosti nisam bio aktivan, iako sam prilicno redovno posjecivao forum na kojem se zaista mogu naci kvalitetni tipovi i informacije.

Sada zelim da podijelim sa vama odredjene tipove i razmisljanja o igri koju ne igra previse kladionicara, bar ja ne znam mnogo takvih, a meni je u zadnje vrijeme znala donositi solidan profit. Rijec je o zbiru golova u ligama sto, bar na teritoriji BiH, nudi kladionica Mozzart. Siguran sam da znate o cemu je rijec i u pitanju je igra koja u odredjenoj mjeri, ako se pravilno razmislja o granicama i parovima, moze da donese dobar rezultat. Ona je narocito dobra opcija vikendom, a isto tako mooguce je igrati tu igru i u singlu tako da cu u narednom periodu iznositi ovdje svoja zapazanja i igre, uz, naravno, redovno kladjenje.

Danas sam odigrao Ligu sampiona u oba termina

Od 18.55 over 6.5 golova (Dvije utakmice)

Od 21:00 over 18.5 golova (Sest utakmica)

Mozzart daje kvotu 3.52 na ovaj dubl i ja sam veceras odigrao na jaci ulog.

Juce nije dosao over ni u jednom terminu, prije svega zbog toga sto su na prva dva meca postavili granicu 7.5 racunajuci da ce biti golova na mecu u Salzburgu, dok su u vecernjem terminu stali na 17 golova, a grana je bila 18.5. Ostali su under ponajvise zbog malo golova u Amsterdamu.

Racunam da ce veceras u ranom terminu pasti najmanje sedam golova, jer je rijec o efikasnoj grupi i efikasnim sastavima koji nemaju pretjerano prostora za cekanje i manevar, dok je u vecernjim mecevima situacija nesto opustenija i ocekujem goleade na par meceva, prije svega u Parizu i Minehnu, ali i u Atini i Brizu.

PSG - Galatasaray | Pobjeda domaćina bez primljenog gola (1.72) bet365

PSG će definitivno završiti na vrhu tabele iznad Real Madrida, Bruggea i Galatasaraya, uprkos tome što se dogodi u utakmici sa Galatom. To je razlog zbog kojeg očekujem da Thomas Tuchel u ovom susretu malo rotira, možda i polovicu svog tima. Navas bi trebao biti vratar, Silva također u prvoj postavi, ali igrači kao što su Mbappe, Icardi i mnogo drugi će biti vjerojatno na klupi. Zbog toga treba biti oprezan ako igrate kakve hendikepe. Galati treba pobjeda i kisk Bruggea protiv Reala, nešto što se ne očekuje. Galata nije mogla postići niti jedan gol u svojim gostovanjima u Ligi prvaka do sada, te mislim da ga neće uspjeti postići ni PSG-u u ovoj utakmici.

PSG eć biti bez ozlijeđenih Kimpembea, Kehrera, Gueyea i Herrere, dok će gosti vjerojatno biti bez napadača Babela, Fehgoulija, zatim Andonea, Akbabe i Luyindama koji su pod znakom sumnje. Znam da će PSG rotirati momčad i možda Neymar započne ovu utakmicu zajedno sa Sarabijom, Motingom, Paredesom, Draxlerom i ostalim, međutim, to mi se čini ponovo vrlo dobra momčad koja može napuniti Galatu baš kao što je to uradio Real Madrid sa 6-0. Očekujem pobjedu PSG-a bez primljenog gola u ovom susretu. Sretno svima!

Gq0wgXf.jpg

(Koeficijenti 11.12. u 17:08 CET) 

Club Brugge - Real Madrid | Više od 2.5 gola (1.57) bet365

Kao što sam već rekao u prethodnoj analizi. PSG će sigurno završiti na prvoj pozciiji, a Realu je zagarantovana druga, dok se Club Brugge i Galata bore za treće mjesto i Europsku ligu. Club Brugge ima tri boda, dok Galata ima bod manje, tako da će ovo biti nemoguća misija za turke, jer moraju pobijediti PSG-a u Parizu, dok Brugge ne smije uzeti više od jednog boda od Reala. Međutim, ovo drugo je vrlo moguće, ali pobjeda protiv PSG-a možda i nije, no vidjet ćemo što će se dogoditi. U ovoj utakmici, Brugge igra bez nekog velikog pritiska. Čak i ako budu poraženi, oni lagano mogu zadržati treću poziciju, ali mislim da će se oni potruditi da naprave odličan nastup protiv Real Madrida i to po drugi put, nakon što su na Bernabeu odigrali 2-2. Dva vrlo važna igrača Bruggea su dobili crveni karton u Istanbulu nakon što su izjednačili, Diatta i Clinton Matta. Ovaj dvojac će propustiti utakmicu. Mitrović je ozlijeđen.

Real Madrid ima vrlo težak raspored u narednih sedam dana, jer idu u posjetu prvo Bruggeu, zatim Valenciji i onda Barceloni. Oni će ovdje vjerojatno rotirati momčad, tako da očekujem da Bale, Benzema i još neki igrači iz prvog tima neće igrati ovaj susret. Očekujem Rodryga i Jovića u napadu, dok vjerujem da ćemo vidjeti Isca, Valverdea, Eder Militaoa, Mendyja i druge. Kao vratar će vjerojatno započeti Areola umjesto Courtoisa. Ramos i Kroos će biti odmoreni za ovaj susret, dok su ozlijeđeni Marcelo, Nacho, Asensio, Vazquez, James i Hazard.

Ovdje očekujem jednu otvorenu utakmicu bez pritiska sa obje strane, te vjerujem da ćemo vidjeti više od 2.5 gola. Sretno!

Cb966CO.jpg

(Koeficijenti 11.12. u 17:18 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Edit: Lost Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use