Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 11.12.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Dinamo Zagreb - Manchester City 2 (1.53) bet365 online kladionica">bet365

Bravo - Cancelo, Garcia, Otamendi, Mendy - Foden, Rodri, Gundogan - Mahrez, B. Silva, Jesus

Ovo je sastav Cityja i bez obzira na ambicije Dinama i dobre partije u Ligi prvaka mislim da je šampion Engleske i polufinalista LP prevelik zalogaj, čak i na Maksimiru. Jedna pobjeda u četiri utakmice je mršav učinak za tim Pepa Guardiole, tako da iako su osigurali prvo mjesto, pobjeda bi im sigurno značila na planu samopouzdanja u nastavku sezone, gdje će objektivno fokus biti na Ligi prvaka nakon zimske pauze, i sve će biti podređeno toliko željenom 'ušatom' peharu.

Dinamo je u padu forme, nakon odličnog starta u grupnoj fazi i situacije gdje su već jednom nogom bili u osmini finala, nalaze se u nezahvalnoj poziciji da za prolaz ili makar treće mjesto moraju da se bore protiv Pepove mašine, za koju je samo pitanje kada će ponovo prorediti. Poraz od Atalante, remi sa Hajdukom i neke teške pobjede u HNL ne djeluju baš ohrabrujuće pred duel sa takvim protivnikom, a napadački je ovo izuzetno potentan sastav Cityja i ukoliko oni večeras budu na nivou, uz dužno poštovanje Dinamu, "modri" nemaju šta da traže.

Link to comment
Share on other sites

Bayern - Tottenham oba tima daju gol & više od 2.5 gola (1.61) bet365

Mislim da ovdje nema potrebe ni čekati zvanične sastave, jer ko god izađe na teren, očekujem jednu izuzetno otvorenu utakmicu i nadigravanje sa obe strane, s obzirom na to da su sve dileme oko plasmana u grupi već riješene. Prva utakmica završena je potpunim debaklom Spursa u Londonu (2:7) i ne treba sumnjati da će biti željni osvete za tu katastrofu, a ni Bayernu neće manjkati motiva, pogotovo privremenom treneru Hansiju Flicku, koji će u ovom duelu pokušati da se "opere" za dva uzastopna poraza u Bundesligi, i naposlijetku ubijedi čelnike Bavaraca da mu daju trajni ugovor. Robert Lewandowski će pokušati da poboljša ionako odličan individualni učinak u ovogodišnjoj grupnoj fazi, jedan gol mu je potreban da izjednači Ronaldov rekord iz grupne faze 2015/16 (11 golova), a ujedno bi postao strijelac na svakoj od 6 utakmica u grupi.

U svakom slučaju, bez obzira na to što ova utakmica nema takmičarskog značaja, biće pregršt motiva sa obe strane. Pored svega nabrojanog, Tottenham pod Mourinhom igra dosta ofanzivno, postigli su 16 golova u pet utakmica pod trenerskom palicom Portugalca, ali su i primili 7. Kada se sve uzme u obzir, ova utakmica mi se čini kao stvorena za goleadu i ovo mi djeluje čak kao tip večeri.

Link to comment
Share on other sites

On 10. 12. 2019. at 1:35, Goksim said:

 

Kako se radi o grupi u kojo je Dinamo mislim da je situacija svima poznata. Dinamo pobjedom sigurno osigurava treću poziciju a ukoliko Shakhtar ne slavi Dinamo bi završio kao drugoplasirani. Shakhtaru ovisi samo o sebi i pobjedom sigurno osigurava drugo mjesto dok bi sa X-om ostao na drugoj poziciji ukoliko Dinamo ne slavi. Atalanti za drugo mjesto treba pobjeda protiv Shakhtara te Dinamo ne smije uzeti tri boda.

Izuzetno zanimljiva grupa gdje nas očekuje ludih 90+minuta. Pred nama je utakmica koja će odlučivati o izravnom prolasku dalje a sudac za ovu utakmicu, za razliku od sudaca u utorak, nije mogao biti bolji. Felix Zwayer" rel="">Felix Zwayer mi je jedan od najdražih njemačkih te generalno europskih sudaca i u više utakmica je korektno sudio i davao kartone u svakoj situaciji gdje je mogao i trebao. Sigurno ne slovi za underaša i ako će biti materijala, a uzevši u obzir sve navedeno i važnost utakmice materijala ne bi trebalo izostati, on će svoj odraditi. 

Trenutno bet365 online kladionica" rel="">bet365 kartone još nije stavio u ponudu tako da sam ovo ulovio kod unibet" rel="">unibet kladionice po odličnom koeficijentu i preporučujem da ispratite što prije ako ovo mislite igrati jer će koeficijent gotovo sigurno pasti do početka utakmice. 

Granica od 5,5 kartona, kod unibet" rel="">unibet kladionice koja eventualni crveni karton računa kao dva kartona, nije velika i očekujem da bude prebačena.

Inaće unibet" rel="">unibet kladionica kao i svake godine ima odličnu Advent kalendar promociju gdje svakog dana daju druge nagrade svojim članovima. Nisam ništa pisao jer mi se niti jedna promocija za sad nije učinila dovoljo atraktivnom međutim svake godine bude dana kada daju lijepe bonuse na uplate pa budite spremni ;)

Slika-zaslona-2019-12-10-u-01-17-06.png


Slika-zaslona-2019-12-10-u-01-18-01.png


Slika-zaslona-2019-12-10-u-01-17-18.png


Slika-zaslona-2019-12-10-u-01-17-32.png


Slika-zaslona-2019-12-10-u-01-17-47.png

button-unibet.png

Bravo... cestitke

 

Link to comment
Share on other sites

Jel netko igrao kartone Atalantu u Hr. Lutriji? 

 

Meni piše da je izgubljeno, iako u pravilima piše: "Kod oklada na zbroj kartona, kartoni se računaju na sljedeći način: žuti karton računa se kao 1 karton, a direktni crveni karton kao 2 kartona. Također, drugi žuti karton (i posljedično crveni) računaju se kao 2 kartona. Dakle, jedan igrač maksimalno može dobiti 3 kartona. "

Poprilična je svota u igri, pa me zanima, da li će mi uvažiti prigovor. I znam , trebao sam igrati online, priznajem, kriv sam. 

Link to comment
Share on other sites

prije 18 sati, nidjeveze said:

Danas sam odigrao Ligu sampiona u oba termina

Od 18.55 over 6.5 golova (Dvije utakmice)

Od 21:00 over 18.5 golova (Sest utakmica)

Mozzart daje kvotu 3.52 na ovaj dubl i ja sam veceras odigrao na jaci ulog.


 

Dubl pao za jedan gol u vecernjem terminu. Mogu reci da je "najzasluznija" za to utakmica u Atini. Ostao sam uzasnut. Idemo dalje.

Link to comment
Share on other sites

On 11. 12. 2019. at 14:01, crash1 said:

Olimpijakos - Zvezda // -1,5 AH Olimpijakos bet365 online kladionica">bet365 bet365 Hrvatska">bet365 Hrvatska - 2,30

Kako dobra kvota na Olimpijakos, ovo je zicer goidine po meni. Zvezda je možda najlošija ekipa koja se ikad takmičila u Ligi prvaka, barem po meni.  Jesu slavili protiv Olimpijakosa u tom meču, alui su u ostalim pokazali svoje slabosti i primili čak 19 pogodaka, Domaćinu ovdje igra isključivo pobjeda a ja mislim da će biti ostvarena sa dva ili više golova razlike. Zvzeda nema taj kvalitet da takmičenje nastavi nio u EL i mislim da su toga i svjesni te da će u grotlu Pireja pregorjeti i biti deklasirani.

Idemo, AH -1,5 na Grke, kvota fenomenalna, kud puklo da puko a mislim da zaista imaju kvalitet da slave sa dva gola razlike.

image.png.f9c58529f98f5c83faf5500bf879aa45.png

Krenuo sam sinoć prije utakmice pisati odgovor, ali mi se izbrisao čitav post na telefonu a nisam imao vremena da pišem ponovo, tako da ne ispadne da ovo pišem u stilu "general poslije bitke". Ovaj hendikep za mene uopšte nije imao value, kao ni pobjeda Olympiacosa po koeficijentu 1.45, čak i 1.53 po kojem sam ja tipovao mi je bila neka donja granica. Već sam napisao da će zbog bratskih odnosa Delija i Gate 7, kao i izuzetno prijateljskog dočeka Grka u Beogradu, atmosfera biti više svečarska, i jasno je bilo da u takvim uslovima Olympiacos neće moći računati na značajan vjetar u leđa sa tribina. Čuli su se tek sporadični zvižduci, ali nije tu bilo ni 'g' od grotla i neprijateljske atmosfere za Zvezdu, štaviše, veličanstvena zajednička koreografija na početku utakmicu dokazala je sasvim suprotno.

Osim toga, ne bih se nipošto složio sa konstatacijom da je Zvezda najlošija ekipa koja se ikad takmičila u Ligi prvaka, čak ni da spada u širu konkurenciju najlošijih, samo sa ovih prostora lošiji su bili Partizan i Dinamo, u više navrata. Partizan je 2010. u relativno lakoj grupi sa Arsenalom, Shakhtarom i Bragom doživio svih 6 poraza, Dinamo je 2016/17 završio grupnu fazu sa 6 poraza i gol-razlikom 0:15, uz samo 8 šuteva u okvir gola. Visoki porazi od Spursa i Bayerna u Beogradu jesu bili neočekivani i pomalo sramotni, ali recimo, i taj Tottenham je primio 10 golova od Bayerna u dvije utakmice i to 7 u Londonu (više od Zvezde), pa niko ih zbog toga neće nazvati jednim od najgorih finalista LP ikada. Razlika u kvalitetu između njih i Zvezde je više nego evidentna, i sad, koliko god će ovo zvučati čudno, ti porazi sa jedne strane jesu mogli biti i još ubjedljiviji, ali s druge strane, Zvezda je žestoko podbacila, prije svega samim pristupom igri, i ne smatram da su tih 0:4 i 0:6 na Marakani "surova realnost". Utakmica protiv Tottenhama je mogla otići u sasvim drugom smjeru da je Pavkov realizovao stopostotnu šansu za vođstvo, ali eto, to je fudbal, prije godinu dana protiv Liverpoola heroj, ovaj put je bio tragičar. Čak i u završnici meča u Minhenu Marin je bio vrlo blizu izjednačujućem pogotku.

I sa time da Zvezda nema kvalitet za EL apsolutno se ne bih složio, ove sezone je izbacila Kopenhagen i Young Boys, dvije vrlo dobre EL ekipe sa realnim šansama da se nađu u 1/16 finala. Što se tiče same utakmice sinoć, bez obzira na šanse i terensku inicijativu Olympiacosa (daleko je to bilo od apsolutne dominacije), itekako ih je pogledala i sreća s obzirom da je Tomane pogodio prečku iz penala pred kraj prvog poluvremena, a oni su realizovali penal u završnici nakon neshvatljivog igranja rukom Jandera.

Pet ekipa prije Zvezde primilo je 20 i više golova u grupnoj fazi, tri tima završila su bez ijednog postignutog gola u grupi, čak 21 tim završio je grupnu fazu bez ijednog osvojenog boda, dvije ekipe poražene su rekordnim rezultatom 8:0, deset puta bilo je 7:0, šest puta 7:1, eto i iz ugla statistike, da ne bude da sve ovo pišem pristrasno i navijački, mada mi je pomalo i besmislena komparacija sa timovima koji su obarali negativne rekorde.

Link to comment
Share on other sites

@bjorn

Naravno da su najlošija ekipa. Tebi je tešk oto priznati jer si navijač Zvezde i ja te razumijem. Ali porediti te ekipe Dinama i Partizana sa današnjom Zvezdom nema smisla. Zvezda je u određenim momentima provlačila na kvalitet "polovnih" i istrošenih igrača kojih ima pregršt u klubu. Ako su oni taj kvalitet o kojem ti pričaš, onda je meni stvarno žaoo takovog razmišljanja navijača Zvezde.

Partizan je u toj generaciji imao nekoliko igrača koji su napravili velekike transfere i solidne karijere. Petrović potpisao za Blakckburn koji je tada bio konkurentan u PL, Savić i dan danas igra na visokom nivou, Fejsa također. O ekipi Dinama iz sezone koju si naveo ne treba trošiti riječi. Izdanci iz njihove akademije i sve mladi igrači, koji su se kasnije prodali ili su ostali pa prošle godine dogurali do četvrtfinala EL i igrali bitnu ulogu ove godine u LP.

Zvezda nema ništa od navedenog :) 

 

I gledao si utakmicu sinoć i ja sam pratio, samo pukom srećom ovaj moj par nije prošao. 

Link to comment
Share on other sites

@crash1 

Najlošija ekipa po kojem kriterijumu? Ako je kriterijum broj primljenih golova, šta bismo po toj analogiji mogli reći za Tottenham koji je primio 14, a samo u dvije utakmice protiv Bayerna 10? A govorimo o ni manje ni više nego o finalisti iz prošle sezone. Ali ako već govorimo o najgoroj ekipi IKAD, ja sam ti iznio relevantnu statistiku i objektivne argumente, na desetine ekipa sa lošijim učinkom od Zvezde, dok ti meni iznosiš nekakav svoj subjektivni utisak i u čitavu priču sada ubacuješ i transfere. Inače, četiri ekipe su osvojile manje bodova od Zvezde u grupnoj fazi ove sezone.

Zašto nema smisla porediti ih kada su u objektivno slabijim grupama Partizan i Dinamo bilježili daleko gore rezultate?

Gdje sam ja govorio o nekom kvalitetu? Jasno je da je ovaj nastup ispod očekivanja i pored toga što se očekivala borba za Olympiacosom za 3. mjesto, ali isto tako nema smisla ići u drugu krajnost i omalovažavati Zvezdu koja je za dvije sezone osvojila 7 bodova u dvije jake grupe, srušila evropskog prvaka, dok je Dinamo dvaput završio bez ijednog boda, uz poraze poput 1:7 na Maksimiru od Lyona, utakmice pred sablasno praznim tribinama... Ako me pitaš da li bih mijenjao sve te Dinamove sezone za ove tri Zvezdine, ne bih nikad. Naravno, Dinamu svaka čast za prošlogodišnji nastup u EL i ove godine u LP.

Nemoj me nasmijavati sa Radosavom Petrovićem, vjeruj da vrlo dobro znam ko je on i kakav je igrač, inače sada nastupa za Almeriju u drugoj španskoj ligi.  Solidan, prosječan igrač (ništa više od toga) koji je zahvaljujući dobrom menadžeru napravio bolju karijeru nego nego mnogi kvalitetniji igrači od njega. Pa Zvezda je bez sezone u Evropi prodala Grujića direktno u Liverpool i to za duplo veći iznos, smiješno je i porediti ta dva transfera. Ni Fejsa koji nikada nije igrao u ligama petice ti nije baš najbolji primjer. Eto ja ću još spomenuti i Luku Jovića, da ne idemo dalje.

Dinamo je jako kompleksna priča što se tiče transfera, i najveće zasluge za to idu Mamiću kojem skidam kapu na menadžerskim sposobnostima, nema mu ravnog u ovom dijelu Evrope pa i šire, ali gdje se sav taj novac slio i koliko je završilo u njegovom i džepovima njegovih saradnika, a koliko u kasi Dinama, veliko je pitanje, jer Dinamo je tek u posljednje dvije sezone igrao ozbiljniju ulogu u Evropi.

Što se tiče utakmice sinoć, isto tako se može reći da je sreća što je uopšte prošao tip na pobjedu Olympiacosa, nakon što je Zvezda promašila penal, a Marin potom veliku šansu.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • 21.9.2024. Bundes liga Bochum-Kiel 1x Domaćin neće izgubiti  
    • LA Chargers - PIT Steelers over 3,5 FG@2,45  bet365   Utakmica sa najnizom u/o marginom ovo kolo, samo 34,5. Ekipe kojima je obrana puno jaci dio ekie nego napad. Chargersi imaju Herberta koji nema kome bacati ove sezone, tako da neku poezijuod napadacke igre na budemo vidjeli. U prva dva kola su Chargersi pucali FG 3/3 protiv Raidersa i 2/2 protiv Panthersa. Steelersi u prvom kolu 6/6 protiv Falconsa i 2/2 protiv Broncosa(zavrsilo 6-13 😲).
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use