Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 10.12.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Group E
10 December 2019, 18:55 CET - Naples (Stadio San Paolo)
SSC Napoli (ITA) - KRC Genk (BEL)
Referee: Cüneyt Çakır (TUR)


Group E
10 December 2019, 18:55 CET - Salzburg (Stadion Salzburg)
FC Red Bull Salzburg (AUT) - Liverpool FC (ENG)
Referee: Danny Makkelie (NED)


Group F
10 December 2019, 21:00 CET - Dortmund (Signal-Iduna-Park)
Borussia Dortmund (GER) - SK Slavia Praha (CZE)
Referee: Sergei Karasev (RUS)


Group F
10 December 2019, 21:00 CET - Milan (Stadio San Siro)
FC Internazionale Milano (ITA) - FC Barcelona (ESP)
Referee: Björn Kuipers (NED)


Group G
10 December 2019, 21:00 CET - Décines-Charpieu (Groupama Stadium)
Olympique Lyonnais (FRA) - RB Leipzig (GER)
Referee: Anthony Taylor (ENG)


Group G
10 December 2019, 21:00 CET - Lisbon (Estádio do Sport Lisboa e Benfica)
SL Benfica (POR) - Football Club Zenit (RUS)
Referee: Antonio Miguel  Mateu Lahoz (ESP)


Group H
10 December 2019, 21:00 CET - London (Stamford Bridge)
Chelsea FC (ENG) - LOSC Lille (FRA)
Referee: Anastasios Sidiropoulos (GRE)


Group H
10 December 2019, 21:00 CET - Amsterdam (Johan Cruijff ArenA)
AFC Ajax (NED) - Valencia CF (ESP)
Referee: Clément Turpin (FRA)
 

Link to comment
Share on other sites

Borussia Dortmund - Slavia Prag 1 + BTTS (2.62) bet365

Jasna situacija u ovoj skupini. Barcelona se već kvalificirala za sljedeću fazu natjecanja, dok Slavia nema više šanse za Europsko proljeće, te to ostavlja Dortmunda i Intera u borbi za drugu poziciju. Oni imaju po sedam bodova, te će u posljednjem susretu Inter igrati protiv Barcelone. S obzirom da Inter ima bolji međusobni omjer, Borussija mora dobiti Slaviju i nadati se nekoj pomoći od Barcelone. Očekujem velike rotacije od Valverdea zbog važnih utakmica koje ih čekaju u ligi sada i do Božića, tako da vjerujem da je Dortmund u teškoj situaciji. Pobjeda je ovdje imperativ, no međutim, vjerujem da Slavia neće doći ovdje kako bi pustila Dortmunda da prođe bez borbe. Oni nisu razočarali u svojim utakmicama u skupini, imaju veliku prednost u domaćem prvenstvu i igraju prilično lijep i napadački nogomet. Oba tima nemaju neke važne izostanke za ovaj susret.

Dortmund je zadržao mrežu netaknutom u samo tri utakmice od posljednjih 10. Oni moraju napasti od početka i držati oko na drugoj utakmici u ovoj skupini. Slavia bez pritiska i definitivno mogu lahko postići barem jedan gol.

aOYSBKm.png

(Koeficijenti 9.12. u 16:07 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav,

Moze vise info o ovom sucu? Vi koji pratite suce i prosjek..

Group H
10 December 2019, 21:00 CET - Amsterdam (Johan Cruijff ArenA)
AFC Ajax (NED) - Valencia CF (ESP)
Referee: Clément Turpin (FRA)

Ova utakmica je na nož! Ko nabije, taj dobije, pa sam misljenje da ce biti veoma ostro.. No to ne znaci nista ukoliko je sudac ''blag''.. Pa me zanima misljenja onih koji znaju :)

Hvala

Link to comment
Share on other sites

prije 4 minute, lele92 said:

Pozdrav,

Moze vise info o ovom sucu? Vi koji pratite suce i prosjek..

Group H
10 December 2019, 21:00 CET - Amsterdam (Johan Cruijff ArenA)
AFC Ajax (NED) - Valencia CF (ESP)
Referee: Clément Turpin (FRA)

Ova utakmica je na nož! Ko nabije, taj dobije, pa sam misljenje da ce biti veoma ostro.. No to ne znaci nista ukoliko je sudac ''blag''.. Pa me zanima misljenja onih koji znaju :)

Hvala

Utakmica koja ima sve preduvjete za over kartona međutim izbor suca gotovo da nije mogao biti gori. Više o Turpinu na (Link)

 

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Genk | Genk +2 AH (2.07) bet365

Genk ima samo jedan bod do sada u ovoj skupini Lige prvaka nakon što su ga uzeli od Napolija kada su odigrali remi bez golova na domaćem terenu protiv njih. Ovaj tim će definitivno završiti na dnu tabele, dok je Napoli jedan bod iza Liverpoola na drugoj poziciji. Remi u ovoj utakmici će garantirati barem drugo mjesto za Napoli, bez obzira što se dogodi u utakmici između Salzburga i Liverpoola, ali prilično sam siguran da će Napoli željeti pobjedu na domaćem terenu. Da je ova utakmica u rujnu ili početkom listopada, igrao bi pobjedu Napolija sa dva i više golova razlike, ali situacija u timu se promijenila u posljednja dva mjeseca. Ancelottija baš i ne vole u Napoliju i postoje glasine da će biti zamijenjen nakon posljednje utakmice u Ligi prvaka, da budemo precizni nakon dva dana. Točnije 11. prosinca. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ali jedna stvar je očigleda, Napoli je u potpunosti van forme. Devet utakmica bez pobjede, većina njih remiji sa golovima na obje strane. Oni nemaju niti jednu pobjedu od 23. istpada kada su jedva pobijedili Salzburga.

Ozljede će igrati veliku ulogu u ovoj utakmici. Insigne se vraća nakon ozljede i ne očekuje se da će biti riskiran protiv Genka u prvim minutama, možda kao zamjena. Malcuit, Tonelli i Ghoulam su ozlijeđeni, dok je Ancecelotti na novinarskoj konferenciji rekao da bi Milik i Allan mogli igrati u ovom susretu, ali još uvijek nije siguran da li kao zamjene ili kao starteri.

Genk je tim koji ima dva lica. Oni su ponekad vrlo organizirani defanzivno kao što su to bili u utakmici protiv Napolija kod kuće ili protiv Liverpoola na Anfieldu kada su izgubili sa 2-1. Oni su igrali dobro u obje te utakmice, ali postoje također mečevi kao što su protiv Salzburga gdje je sve išlo u krivom smjeru za njih. Oni su osmi na tabeli u Belgiji, tako da ovo nije sezona koju žele pamtiti uprkos činjenici da igraju u Ligi prvaka. Genk nije imao sreće sa izvlačenjem skupina, nakon što su izvučeni sa tri napadački nastrojena tima, te je to glavni razlog zbog kojeg su primili 16 golova u pet utakmica. Onuachu, Buković i Heynen su ozlijeđeni za Genk, dok je Uronen pod znakom sumnje. Mislim da Genk neće izgubiti sa više od dva gola razlike. Sretno!

RHBGhut.png

(Koeficijenti 9.12. u 17:55 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, Goksim said:

Utakmica koja ima sve preduvjete za over kartona međutim izbor suca gotovo da nije mogao biti gori. Više o Turpinu na (Link)

 

Od goreg uvijek postoji gori, a to je u ovom slučaju Makelie koji sudi direktnu utakmicu za prolaz Liverpoolu koji ne smije izgubit ako misli proći dalje, ustvari smije izgubiti 4-3,što je teško za vjerovati da će se dogoditi. Ugl garantiram da je Makelie sigurno gori izbor od Turpina, koji je isto panj, uostalom kao 90% francuskih sudaca, ali opet sigurno da ako netko već igra ovu utakmicu, treba probati over 4.5,veću granicu ne bi igrao nikako.. 

Link to comment
Share on other sites

Napoli U19 - Genk U19 |Više od 2.5 gola (1.39) 1xbet

Ovdje ću odmah reći da su gosti favoriti i dosta su bolji tim, jer uglavnom igraju igrači iz svoje zemlje. Što se tiče tabele, Napoli U19 je do sada u pet utakmica doživio četiri poraza i jedan remi. Četiri poraza su došla uzastopno u posljednje četiri utakmice. Primili su čak 23 gola u prvih pet kola. Genk je dosta bolji, imaju sedam bodova, samo tri manje od prva dva tima na tabeli, te će sigurno pokušati da ostvare pobjedu u ovom susretu. Vjerujem da će domaćini pokušati naravno da se što bolje oproste od ovog natjecanja, pogotovo jer igraju kod kuće. Očekujem ofanzivnu igru obje ekipe od prve minute, a shodno tome i golove. Genk u svakoj utakmici prima barem po jedan gol, dok je Napoli u prosjeku prima po nešto više od 4 gola po utakmici. U prošlom susretu između ova dva tima bilo je 3-1 za Genk.

Yqw5nai.png

Link to comment
Share on other sites

Salzburg U19 - Liverpool U19 | Više od 3.5 gola (1.71) 1xbet

Još jedna utakmica iz Lige prvaka za mlade, gdje igraju Salzburg i Liverpool, prva dva tima na tabeli. Genk i Napoli su treći i četvrti. Salzburg i Liverpool u ovom trenutku imaju isto bodova, a ovo je posljednje kolo, tako da su ulozi vrlo visoki. Domaćini su trenutno na drugoj poziciji i sa pobjedom bi danas išli na prvo mjesto i do osmine finala. Kada je riječ o gostima, oni su za sada prvoplasirana momčad i po svaku cijenu žele zadržati to mjesto na tabei. Mislim da će ovo biti jedan vrlo otvoren meč, te stoga očekujem četiri plus golova između ova dva tima. U prethodnom međusobnom susretu između ova dva tima bila je 4-2 za Liverpool. Sretno!

rNlk0X9.png

Link to comment
Share on other sites

Salzburg - Liverpool // Oba tima daju gol & over 3 gola bet365 288sb - 2,00

Benfica - Zenit // Pobjeda Benfice u bilo kojem poluvremenu bet365 288sb - 1,57

Ajax - Valencia // Oba tima daju gol bet365 288sb - 1,53

Prvi par.. Salzburgu igra isključivo pobjeda i poraz Napolija protiv Genka, što je teško očekivati ali nije nemoguće. Salzburg je Liverpoolu na Anfieldu zabio tri komada, a ja se ne sjećam kad je neko uspio da postigne tri gola na tom stadionu. Bilo bi šteta kada Salzburg ne bi prošao dalje, ali se nadam da će nastaviti takmičenje u EL gdje bi svakako bili jedni od glavnih favorita. Postigli su čak 16 golova, daju mnogo primaju mnogo, večeras ne očekujem ništa drugačije.

Drugi par.. Benfica nema šansi za prolazak dalje, ali imaju šanse da se dokopaju treće pozicije. Za to će im biti potrebno malo sreće ali im je prije svega neophodna pobjeda protiv Zenita. Benfica je odlična na domaćem terenu u ovoj sezoni i u LP su odigrali dobre mečeve pred domaćom publikom... Slavili su protiv Lyona, protiv Leipziga su poraženi ali su bili mnogo bolja ekipa na terenu. Ovdje očekujem da barem u jednom poluvremenu uzmu skalp Zenitu.

I treći par.. Ajaxu za prolazak dalje štima i remi, dok Valenciji igra samo pobjeda. Ukoliko Valencija povede, a Chelsea bi od samog starta trebao imati prednost protiv Lillea, Ajaxu ulazi voda u uši jer u tom scenariju bi ostali bez plasmana dalje.. Ukoliko Aajx povede, Valencija se još više mora otvoriti, tako da očekujem golove sa obje strane ovdje.

77.png.afe2281f219611f144998493a6c7fe64.png

Link to comment
Share on other sites

Inter - Barcelona 1 (1.66) 1xbet

Inter danas igra vrlo bitnu utakmicu pred svojim navijačima. Danas im samo pobjeda garantuje prolazak dalje i mora se reći da imaju mao i sreće, jer Barcelona dolazi bukvalno sa B timom. Iako Barcelona nije pokazala neku igru do sada oni su već obezbijedili prvo mjesto, a sada im slijedi meč sa Realom i jasno je da će odmarati glavne igrače. Večeras neće biti Messija, Piquea, Arthura, Albe, Dembelea, Semeda, Roberta i iako će putovati u Italiju Suarez, De Jong, Rakitić, Lenglet i Ter Stegen, ne očekuju se u prvoj postavi navode mediji. Ovo je velika šansa za Inter iako u kojem god sastavu igrala Bacelona, ipak je veliko ime i treba biti oprezan. Ali ako Inter ne može dobiti Barcelonu B, bukvalno nemaju što tražiti u Ligi prvaka.

KwaQG8w.png

Link to comment
Share on other sites

Lyon - Leipzig 2 (2.68) 1xbet

Posljednja utakmica u skupini G u Ligi prvaka. Lyonu treba pobjeda u posljednjoj utkamici i onda će se nadati da Zenit neće pobijediti u gostima protiv Benfice, jer Zenit ima bolji omjer prootiv Lyona. Ipak, domaćin ne igra tako dobro ove sezone, nisu baš impresionirali, čak sam se i razočarao kada kod kuće protiv Lillea nisu uspjeli postići gol, dok Leipzig igra sve bolje i bolje u Bundesligi i Ligi prvaka. Lyon ima dvije pobjede, remi i dva poraza u pet utakmica u LIgi prvaka i gol razliku od 7:6. U posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima, Lyon ima tri pobjede i dva poraza. Na drugoj strani Leipzig ima četiri pobjede i remi u posljednjih pet utakmica sa gol razlikom od 16:8. Nijemci također imaju tri pobjede, remi i poraz u pet utakmica u Ligi prvaka, gdje imaju gol razliku od 8:6. Mislim da će Leipzig ovdje ostvariti pobjedu u gostima, jer igraju zaista strašno dobro, dok Lyonu uopšte ne vjerujem. Sretno!

sY7mb70.png

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Lille 1/1 (1.60) 1xbet

Očekujem da će Chelsea pobijediti na poluvremenu i na kraju tekme. Koeficijent je prilično dobar. Posljednje kolo Lige prvaka, Chelsea dočekuje Lillea. Nogometaši Chelseaja danas imaju da kažem meč loptu u svojim nogama, i ako pobijede u ovom susretu, prolaze dalje bez obzira što se dogodi u utakmici između Ajaxa i Valencije. Oni čak mogu proći i sa remijem, ali u tom slučaju Valencia ne bi smjela pobijediti Ajaxa, tako da mislim da će Plavci težiti ka pobjedi od prve minute. Chelsea na svom terenu još uvijek nema pobjede u Ligi prvaka, u obje utakmice su doživjeli zaista teške rezultate, sa Ajaxom 4-4, i sa Valencijom 0-1. Nadam se da će konačno nekoga i pobijediti, a prava prilika je danas, jer Lille apsolutno nema nikakav motiv. Sretno!

NQiZjRT.png

Link to comment
Share on other sites

Leeds - Hull 1 (1.37) 1xbet

Pored Lige prvaka, očekuje se jedan vrlo dobar meč u Championshipu večeras. Sastaju se Leeds i Hull, drugoplasirana ekipa koja ima dva boda manje od prvoplasiranog WBA na vrhu tabele, dok se Hull, na drugoj strani, nalazi na 12-oj poziciji sa 14 bodova manje od Leedsa. Leeds je jedan od glavnih konkurenata za prolazak u Premier ligu i oni će ugostiti Hull Cityja koji i nije baš u zavidnoj formi. Domaćin ima nekoliko mečeva bez poraza i to sedam pobjeda, dva remija i jedan poraz u posljednjih 10 mečeva. No u posljednjih šest su ostvarili sve pobjede i to samo uz dva primljena gola, dok imaju jednu od najjačih obrana u ligi.

Gosti dolaze u ovaj susret sa dvije pobjede, remijem i dva poraza u posljednjih pet mečeva, a očekuje se da pruže dobar otpor večeras. Međutim, mislim da će se oni vratiti kući bez bodova, jer će Leeds težiti ka tome da sva tri boda ostanu na njihovom stadionu. Koeficijent na pobjedu Leedsa mi se čini dobar za kombiniranje sa nekim tipovima Lige prvaka večeras. Sretno!

ggIaAv6.png

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Doslovno kopiram kolegu, jer sam u nikakvom stanju i strci i zbrci Ne zamjerite ovaj put, molim lijepo
    • Najveci zicer proslo Kolo Barcelona dobije crveni nije Ni pocela utakmica... Majko isusova .. Danas idem sa Bayernom  21.09.24 Werder Bremen - Bayern München 2 1.32
    • 21.9.| EPL | West Ham - Chelsea, Pedro Neto ne daje gol - 1.25 - Germania  
    • 21.09. Nogomet Engleska 3.liga /Wrexham vs Crawley / Wrexham pobjeđuje / 1,35 PSK
    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use