Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 6.12.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Villareal - Atl Madrid // betbuilder bet365 288sb - 3,20

Duel dvije ekipe koje svojim kvalitetom zaslužuju bolji plasman na tabeli nego što je to trenutno slučaj. Villarreal i Atletico traže izlaz iz loše forme što bi ovaj meč moglo učiniti iznimno zanimljivi i suprotno statistici, vrlo efikasnim. Nijedna momčad ne ulazi u ovu utakmicu u osobito dobroj formi, posebno Villarreal koji je vezao tri vezana poraza, dok Atletico još uvijek ima više nego dovoljno kvalitete da ovu utakmicu stavi pod svoju kontrolu. 

Velika vrijednost koeficijenta je na golove, isplati se "ganjati" po ovako visokoj kvoti. Kombinacijom dvoznaka na Jorgandžije i overom 2.5 gola, dobijamo koeficijent od čak 3,20. Ja ću ovo singlirati na 50€ pa šta bude.

7.png

Inter - Roma | više od 5.5 kartona (1.83) bet365

Čak iako Roma ima fantastičan defanzivni rekord u gostima, primajući manje od jednog gola po utakmici, prilično sam siguran da oni neće uspjeti da zadrže najbolji napad u ligi - Romelu Lukakua i Martineza koji su postigli 18 od Interovih 31 gol ove sezone u Seriji A.

Inter se vratio na vrh lige nakon pobjede protiv SPAL-a. Sa 12 pobjeda, remijem i porazom do sada, Inter je trenutno u nizu od pet uzastopnih pobjeda i nalaze se bod ispred Juventusa. Međutim, ja ovdje predlažem više od 5.5 kartona po koeficijentu 1.83 u bet365 kladionici, s obzirom da Inter i Roma dobijaju više od dva kartona u prosjeku po utakmici ove sezone.

tZKWc4k.png

U prilog ovoj okladi ide i činjenica da će utakmicu suditi Giampaolo Calvarese, koji u prosjeku po utakmici pokazuje više od pet kartona, a to možete vidjeti i na statistici iznad. Znao je pokazati čak i osam žutih kartona na jednoj utakmici, a s obzirom da je ovo jedan od derbija u Italiji, gdje se očekuje velika borba i nervoza na terenu, over kartona neće biti problem.

XiBObhJ.png

(Koeficijenti 5.12. u 17:42 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Dinamo Zagreb - Varaždin | Manje od 3.5 gola (1.66) bet365

Ovdje sve jasno kao dan. Dinamo Zagreb prvoplasirana i najbolja ekipa u ligi. Imaju sedam bodova više od Hajduka i utakmicu manje. Imaju četiri pobjede u posljednjih pet utakmica, dok su remizirali sa Hajdukom u tom procesu. U srijedu Dinamo ima vrlo bitnu utakmicu u Ligi prvaka te mislim da će trener ovdje rotirati momčad. Međutim, siguran sam da i rezervna momčad Dinama može pobijediti Varaždina, a kamoli ova koju će rotirati. Mislim da će Dinamo ovdje dodati vrlo malo gasa te pobijediti možda nekim manjim rezultatom, pogotovo ako budu rotirali momčad, te stoga očekujem manje od 3.5 gola na ovom susretu. Isto tako su skoro pred susret sa Shakhtarom u Ligi prvaka odigrali sa pola gasa protiv Inter Zaprešića kod kuće i pobijedili ih sa 1-0. I tada je igrala rotirajuća momčad.

Varaždin jedna od najgorih ekipa u ligi, imaju isto bodova kao i Istra, dok Inter Zaprešić ima bod manje na dnu tabele. U 17 utakmica do sada imaju samo dvije pobjede uz čak devet poraza. Oni definitivno imaju njagori napad u ligi u ovom trenutku. Sretno!

SMJUKjJ.png

(Koeficijenti 6.12. u 10:13 CET) 

prije 23 minute, IzudinB said:

Dinamo Zagreb - Varaždin | Manje od 3.5 gola (1.66) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovdje sve jasno kao dan. Dinamo Zagreb prvoplasirana i najbolja ekipa u ligi. Imaju sedam bodova više od Hajduka i utakmicu manje. Imaju četiri pobjede u posljednjih pet utakmica, dok su remizirali sa Hajdukom u tom procesu. U srijedu Dinamo ima vrlo bitnu utakmicu u Ligi prvaka te mislim da će trener ovdje rotirati momčad. Međutim, siguran sam da i rezervna momčad Dinama može pobijediti Varaždina, a kamoli ova koju će rotirati. Mislim da će Dinamo ovdje dodati vrlo malo gasa te pobijediti možda nekim manjim rezultatom, pogotovo ako budu rotirali momčad, te stoga očekujem manje od 3.5 gola na ovom susretu. Isto tako su skoro pred susret sa Shakhtarom u Ligi prvaka odigrali sa pola gasa protiv Inter Zaprešića kod kuće i pobijedili ih sa 1-0. I tada je igrala rotirajuća momčad.

Varaždin jedna od najgorih ekipa u ligi, imaju isto bodova kao i Istra, dok Inter Zaprešić ima bod manje na dnu tabele. U 17 utakmica do sada imaju samo dvije pobjede uz čak devet poraza. Oni definitivno imaju njagori napad u ligi u ovom trenutku. Sretno!

SMJUKjJ.png

(Koeficijenti 6.12. u 10:13 CET) 

Bjelica je izjavio da je rotirao i odmarao u Puli, City je tek za 5 dana tako da nema potrebe odmarati vec uigravati zadnju liniju za srijedu. Napromasivali su se protiv Hajduka, malo je to bolje bilo protiv Istre, ali realno Dinamo stvara jako puno sansi.

A i "problem" Varazdina je da su pobijedili Dinama ove sezone, jedini uz Hajduk...
ne govorim nista kontra oklade nego samo nadopunjujem

Khimki - Barcelona | Over 165.5 (1.47) bet365

U Moskvi Khimki dočekuje Barcelonu, a u ovom meču očekujem barem više od 165.5 poena. Ako gledamo realno, ovo bi mogao biti jedan brz meč sa mnogo koševa, te mi se čini da je realno da ova granica ide na over. Khimki trenutno ima šest pobjeda i pet poraza, te su osmi na tabeli. Igrali su dobro do sada, međutim, u posljednja tri meča su izgubili formu, te će danas vjerojatno težiti ka pobjedi, te zbog toga vjerujem da ćemo gledati jedan otvoren meč. Barcelona je druga na tabeli sa osam pobjeda i tri poraza, te igraju prilično dobro. Barcelona postiže dosta koševa, vrlo su efikasan tim, isto kao i Khimki. Sretno!

aNJTM3m.png

(Koeficijenti 6.12. u 14:10 CET) 

Zenit - ASVEL | Manje od 154.5 (1.58) bet365

Još jedna utakmica u Euroligi, gdje će Zenit dočekati ekipu ASVEL-a. ASVEL ove sezone u Euroligi ima pet pobjeda i šest poraza, dok ovdje dolaze nakon što su doživjeli tri poraza zaredom u prethodna tri kola. Zenit, na drugoj strani, do sada ima dvije pobjede i devet poraza i oni su imali šest poraza u posljednjih šest utakmica. Ovdje očekujem da će Zenit dati svoj maksimum kako bi izbjegli i taj sedmi poraz zaredom. Mislim i vjerujem da bi oni mogli biti bliži pobjedu ovom susretu, no ipak mislim da neće moći preći granicu od 154.5 poena, upravo zbog toga što se očekuje dosta tvrđa igra domaćina u ovom susretu. Sretno!

v5yC6G3.png

(Koeficijenti 6.12. u 14:14 CET) 

prije 21 sati, IzudinB said:

Inter - Roma | više od 5.5 kartona (1.83) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Čak iako Roma ima fantastičan defanzivni rekord u gostima, primajući manje od jednog gola po utakmici, prilično sam siguran da oni neće uspjeti da zadrže najbolji napad u ligi - Romelu Lukakua i Martineza koji su postigli 18 od Interovih 31 gol ove sezone u Seriji A.

Inter se vratio na vrh lige nakon pobjede protiv SPAL-a. Sa 12 pobjeda, remijem i porazom do sada, Inter je trenutno u nizu od pet uzastopnih pobjeda i nalaze se bod ispred Juventusa. Međutim, ja ovdje predlažem više od 5.5 kartona po koeficijentu 1.83 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici, s obzirom da Inter i Roma dobijaju više od dva kartona u prosjeku po utakmici ove sezone.

tZKWc4k.png

U prilog ovoj okladi ide i činjenica da će utakmicu suditi Giampaolo Calvarese, koji u prosjeku po utakmici pokazuje više od pet kartona, a to možete vidjeti i na statistici iznad. Znao je pokazati čak i osam žutih kartona na jednoj utakmici, a s obzirom da je ovo jedan od derbija u Italiji, gdje se očekuje velika borba i nervoza na terenu, over kartona neće biti problem.

XiBObhJ.png

(Koeficijenti 5.12. u 17:42 CET) 

Bio bi oprezan sa ovom okladom, jer koliko sam uspio vidjeti,zadnjih barem 6 utamica kad igraju ove dvije ekipe međusobno bude u prosjeku 3-4 kartona,a znalo se završiti i sa 2...ne bi igrao over, a tebi sretno :)

prije 12 minute, Koki22 said:

Bio bi oprezan sa ovom okladom, jer koliko sam uspio vidjeti,zadnjih barem 6 utamica kad igraju ove dvije ekipe međusobno bude u prosjeku 3-4 kartona,a znalo se završiti i sa 2...ne bi igrao over, a tebi sretno :)

Roma je konkurenta ovu sezonu i imaju dobre rezultate. Inter naravno, jas sam odigrao na nizji granici sa Atletico double.

Frankfurt - Hertha 1 (1.75) bet365

Frankfurt je poveo protiv Mainza u gostima u ponedjeljak navečer u 33. minuti susreta, ali su izgubili jednog igrača prije poluvremena nakon što je dobio crveni karton, te je to sve promijenilo. U drugom poluvremenu su primili dva gola i izgubili sva tri boda. Ekipa sada ima pet bodova manje od mjesta koja vode na Europska natjecanja, dok imaju šest više od zone ispadanja u kojoj se nalazi Hertha i sigurno će ovom meču pristupati vrlo ozbiljno. Branič Abraham i vratar Trapp su van terena za domaćine. Napadač Dost je pod znakom sumnje u ovom trenutku.

Hertha je vrlo loša ove sezone, cijelu sezonu igraju zaista katastrofalno, a u posljednjem susretu su izgubili sa 2-1 kod kuće od Dortmunda. Sancho i Hazard su postigli golove u toj utakmici već u prvih 20 minuta, dok su domaćini odgovorili sa golom Daride u 34. minuti. Zatim Hummels dobija crveni karton u Dortmundu, te je Hertha ostatak utakmice imala više igrača na terenu, ali ni to im nije pomoglo da urade bilo što na ovoj utakmici. Gostima će nedostajati vratar Jarstein zbog suspenzije. Napadač Leckie je ponovo ozlijeđen. Očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

r7QGQbu.png

(Koeficijenti 6.12. u 15:57 CET) 

Mannheim - Ingolstadt | Više od 5.5 (1.85) bet365

Mannheim je imao krizu od kraja 10. do sredine 11.mjeseca. Izgubili su 5 utakmica u nizu, ispali su iz Lige prvaka iako su bili bolja momčad, ali to je bilo takvo razdoblje kada su teško zabijali golove, a s druge strane su primali golova nakon gluposti obrane. To je razdoblje iza njih i trenutno su nizu od 5 pobjeda. Zabili su 23 gola u tih 5 utakmica i izgledaju kao momčad koja je prošle sezone osvojila naslov. Ovaj tjedan su produži ugovore petorici igrača i sve bi bilo divno i krasno da im se nisu dogodile dvije ozljede. Na zadnjoj utakmici ozlijedio se napadač Plachta (7g+12a), a dan kasnije na treningu i golman Endras. Imaju širinu rostera tako da će Plachtu moći nadoknaditi, ali Endrasa nisam siguran. Sada je sve ostalo na Gustafssonu. On je doveden ove sezone kao veliko pojačanje iz Frolunde i trebao je sa Endrasom dijeliti utakmice, ali branio je loše tako da je opet Endras branio većinu utakmica. Ovaj tjedan je na jednom portalu izašla i vijest da je Mannheim potpisao Bruckmanna za sljedeću sezonu, a to znači da Gustafsson nije zadovoljio i odlazi na kraju sezone. Uglavnom je branio loše, a najbolju je utakmicu odigrao protiv Nurnberga kada je obranio dvije kontre u prvih 10 minuta i do kraja utakmice nije primio gola. Naravno, pisao sam o toj utakmici i tražio over.

Inglolstadt igra u skladu s očekivanjima, a to znači da mogu svakoga pobijediti kao recimo nedavno vodeći Munchen, ali isto tako mogu i izgubiti od Krefelda. Kada su u dobrom napadačkom ritmu i kada dobro vrte PP onda izgledaju sjajno, ali opet znaju izgledati i kao da se nikad nisu vidjeli pa rade greške i gluposti. Još od ljeta sam pisao da mi se obrana čini problematična i to se potvrđuje. Kada maknemo zadnje 4 momčadi na tablici, od ostatka lige Ingolstadt je primio najviše golova. Sreća je što imaju 4.najbolji napad lige i to ih često puta izvlači. Danas bi obrana mogla biti u još većim problemima jer će im nedostajati Jobke i Sullivan što znači da ostaju na 5 solidnih bekova. Imaju 4 overa u zadnjih 5 utakmica.

Tražio sam over i prvi put kada su igrali ove sezone prije više od 2 mjeseca. Ingolstadt je bio domaćin, a Mannheim je slavio sa 2:1. Sjećam se da sam gledao tu utakmicu, a Ingolstadt je izgledao kao juniorska momčad. Mannheim je igrao sa pola snage i u potpunosti kontrolirao utakmicu. Ne vjerujem da Ingolstadt opet može odigrati tako lošu utakmicu. Mannheim bez prvog golmana, Ingolstadt bez dva beka, u zadnjih pet utakmica jedni i drugi napadački raspoloženi i vjerujem da ako se utakmica rano otvori da bi mogli do overa.

NXWMuTX.png

(Koeficijenti 6.12. u 16:27 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use