Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 4.12.2019.

IzudinB

Recommended Posts

United - Tottenham // betbuilder bet365 288sb - 2,75

U ovom meču teško je predvidjeti bilo šta osim golova. Obje ekipe imaju veći kvalitet u gornjem dijelu terena, a njihove slabosti u defanzivi mogle bi dovesti do zanimljivog meča sa mnoštvom pogodaka.  Koristeći betbuilder za ovaj meč smo sastavili kvotu od 2,75 koja po nama ima velike izglede za prolazak. Ukoliko obje ekipe postignu gol, meč će zasigurno završiti sa barem tri pogodka.

Meč sudi Paul Tireney koji je jedan od najboljih sudaca u Engleskoj i koji ima autoritet kod igrača. To dokazuje i podatak da je do sada na 11 utakmica pokazao svega 35 kartona, što je u prosjeku nešto više od 3 kartona po meču.

Kompletnu najavu meča pročitajte na linku: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/manchester-united-tottenham-mourinho-se-vraca-na-old-trafford/

utd.png

Liverpool - Everton 1 + prvi do 3 kornera (1.75) bet365

Redsi se trenutno nalaze na vrhu tabele, sa osam bodova dalje od drugoplasiranog Leicestera i nadaju se da će u ovoj utakmici povećati tu prednost, te proširiti pobjednički niz od šest utakmica u ligi.

S druge strane, Everton se muči da pobjegne iz zone ispadanja. Njihov poraz od 2-1 tijekom vikenda osudio je Evertona na njihov sedmi poraz u deset utakmica. Sve osim pobjede u ovom susretu će definitivno biti otkaz za Marca Silvu.

Nema se mnogo toga reći o Liverpoolu, što već nije rečeno ove sezone. Iako nisu u fantastičnoj formi u posljednjih nekoliko utakmica, oni su ostvarivali pozitivne rezultate. Dva gola Virgil van Dijka u prvom poluvremenu su bila dovoljna da uzmu sva tri boda protiv Brightona za vikend u utakmici koja se završila sa 2-1. To je sedma u 14 utakmica koje je Liverpool pobijedio sa tim rezultatom.

Pod tim što kažem da nisu dobro igrali, mislim samo na njihove visoke standarde. Sadio Mane je cijelu sezonu bio klasni izvođač, a ne može se poreći da imaju najbolje bekove u zemlji sa Andy Robertsonom i Trent Alexander-Arnoldom. Redsi su ove sezone neporaženi, nakon što su samo jedanput u remiju protiv Manchester Uniteda (1-1) ispustili bodove. Ovo bi mogao biti težak dan za navijače Evertona.

Everton se ove sezone mučio. Izgleda da se tim ne može uklopiti u stil igre, dok je očito da imaju vrlo malo samopouzdanja. Kada je takva situacija u timu, onda stvari obično idu protiv vas. Tim Marca Silve proteklog vikenda je dobro igrao u Leicesteru i zasluženo su vodili u toj utakmici. Leicester je izjednačio prije nego što su postigli kontraverzni gol u 94. minuti te uzeli sva tri boda. To znači da se Silva sada vjerojatno oslanja na rezultat protiv čelnika lige i aktualnih europskih prvaka kako bi zadržao svoj posao u Evertonu.

Prije te utakmice, Everton nije bio ni blizu onog nivoa na kojem su trebali biti. Osam poraza pokazuje koliko su bili loši do sada. Međutim, postoje tragovi nade sa Brazilcom Richarlisonom koji je najveća prijetnja u ovom timu.

Izostanci

Vratar Alisson je dobio crveni karton protiv Brithgona za vikend nakon trenutka ludila. Adrian će, dakle, krenuti na golu u ovom susretu. Ovo navijače Redsa neće ispuniti samopouzdanjem s obzirom na njegov nervozan nastup nakon što je ušao sa klupe.

Fabinho se ozlijedio u prošlom susretu, tako da ni njega neće biti. Brazilski internacionalac je zadobio udarac protiv Napolija i vjerojatno će biti odsutan nekoliko tjedana.

Joel Matip i Nathaniel Clyne su također van terena sa ozljedama.

Na drugoj strani nema Andre Gomesa, koji je operisan, dok su Seamus Coleman i Cuco Martina također odsutni zbog ozljede. Fabian Delph je pod znakom sumnje, ali procijenit će se prije susreta i odlučiti da li je dovoljno sposoban za igranje. Theo Walcott bi se također mogao vratiti u ovom susretu.

Moguće postave

Liverpool: Adrian; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane.

Everton: Pickford; Digne, Holgate, Mina, Sidibe; Davies, Schneiderlin; Walcott, Sigurdsson, Richarlison; Calvert-Lewin

Klopp će vjerojatno željeti da zadrži svoj jaz od osam bodova na vrhu tabele sa pobjedom u ovoj utakmici. Ovdje se očekuje jednostrani derbi. Everton je u posljednjih pet susreta uspio izboriti tri remija protiv Liverpoola, ali nisu pobijedili Redse na Anfieldu u posljednjih 20 godina.

Nažalost, za navijače Evertona i za Marca Silvu, ovdje se očekuje da će Liverpool ostvariti pobjedu, a to očekujemo i mi, s obtirom da nemaju poraza na svom terenu ove sezone, dok je Everton trenutno u lošoj poziciji. Shodno tome, logično je očekivati da će Liverpool stići i prvi do tri kornera, gdje nam ukupni koeficijent te kombinacije iznosi 1.75.

X8iOwsi.pngT8aGNkD.pngkL1xA5S.png

(Koeficijenti 3.12. u 17:01 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Premier liga

Chelsea - Aston villa (20:30) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.60)
Prosjek ekipe 1: 1.71
Prosjek ekipe 2: 1.57
Rj2jOK0.png

Leicester - Watford (20:30) bet365
Sudac: Craig Pawson (4.00)
Prosjek ekipe 1: 0.86    
Prosjek ekipe 2: 2.07
mrOoeOI.png

Manchester Utd - Tottenham (20:30) bet365
Sudac: Paul Tierney (3.18)
Prosjek ekipe 1: 2.29
hxh8RAJ.png

Southampton - Norwich (20:30) bet365
Sudac: Kevin Friend (3.67)
Prosjek ekipe 1: 1.29
Prosjek ekipe 2: 1.79
f4SVFJ7.png

Wolves - West Ham (20:30) bet365
Sudac: Andre Marriner (2.33) 
Prosjek ekipe 1: 1.93
Prosjek ekipe 2: 2.00
JC6x6bX.png

Liverpool - Everton (21:15) bet365
Sudac: Mike Dean (4.64)
Prosjek ekipe 1: 1.00
Prosjek ekipe 2: 1.86
kcYzrni.png

Francuska liga

Amiens - Reims (19:00) bet365
Sudac: Florent Batta (2.33)
Prosjek ekipe 1: 2.17
Prosjek ekipe 2: 1.50

Dijon - Montpellier (19:00) bet365
Sudac: François Letexier (5.00)
Prosjek ekipe 1: 1.30
Prosjek ekipe 2: 1.82

Metz - Rennes (19:00) bet365
Sudac: Karim Abed (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.91
Prosjek ekipe 2: 2.22

St. Etienne - Nice (19:00) bet365
Sudac: Thomas Leonard (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.90
Prosjek ekipe 2: 2.33

Toulouse - Monaco (19:00) bet365
Sudac: Willy Delajod (4.60)
Prosjek ekipe 1: 1.60
Prosjek ekipe 2: 2.33

PSG - Nantes (21:05) bet365
Sudac: Amaury Delerue (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.91
Prosjek ekipe 2: 1.60

(Koeficijenti 4.12. u 00:19 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 9 sati, IzudinB said:

Chelsea - Aston villa (20:30) bet365 online kladionica">bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.60)
Prosjek ekipe 1: 1.71
Prosjek ekipe 2: 1.57
Rj2jOK0.png

Chelsea ima dva poraza u nizu u Premier League. Prvo su očekviano izgubili od Cityja na gostovanju 2:1 da bi senzacionalno izgubili od West Hama pred svojim navijačima u subotu i tako srušili ogroman broj kladioničara. Kad pogledamo statistiku rezultat nije realni prikaz igre i snaga na terenu i Chelsea je zaslužio puno više iz te utakmice. 

2019-12-04-09-21-09-CHE-0-1-WES-Chelsea-

Mislim da bi treći kiks u nizu bio previše i Lampardu je jasno da isto ne bi izgledalo dobro. Chelsea je daleko bolja momčad od Aston Ville koji je jedna od najgorih momčadi na gostovanjima u Premier League ove sezone. 

Kod bet365 sa spojio pobjedu Cityja jučer za koji mi je bilo nezamislivo da opet kiksaju a slično mislim i a Chelsea. Ako oboje prođu onda imam tri različita para za vikend koje čekam za dobitak a sljedeći tjedan kada je na rasporedu Liga Prvaka i Europska liga trebalo bi biti toga i puno više ;)

2019-12-04-09-19-45-bet365-Online-Sports

2019-12-04-09-19-35-bet365-Online-Sports

2019-12-04-09-19-26-bet365-Online-Sports

prije 9 sati, IzudinB said:

Liverpool - Everton (21:15) bet365 online kladionica">bet365
Sudac: Mike Dean (4.64)
Prosjek ekipe 1: 1.00
Prosjek ekipe 2: 1.86
kcYzrni.png

Izuzetno zanimljiva utakmica u kojoj će Liverpool vjerojatno dominirati i slaviti pa samim tim i opcija da Liverpool pobjeđuje i prvi dolazi do 5 kornera itekako ima smisla. Ipak, htio bi podsjetiti da se radi o velikom gradskom derbiju i jednom od najvećih derbija na otoku uopće pa mislim da bi lako mogli vidjeti veći broj kartona. Preporučio bi live klađenje, ovisno o stanju na terenu a ako kojim slučajem Everton povede kartoni bi svakako na liveu kod bet365 trebali biti odlična opcija. 

Granica od 4,5 je stvarno mala i takva je jer Liverpool igra izuzetno korektno od kad ga vodi Klopp. Nekad su granice za ovu utakmicu bile i 6,5 ili 6,0, rijetko kad ovako niske. 

Liverpool - Everton // betbuilder bet365 288sb - 2,20

Slažem se sa @Goksim oko kartona, stvarno ne znam zašto jer ovako mala granica. Svi znamo kakve okršaje je donosio ovaj dvoboj, pgotovbo zadnjih godina kako je Liverpool izrastao ponovo u giganta. Dakle ja ću kombinovati kartone, po još nižoj granici od ponuđene, sa pobjedom Liverpoola i overom na golove od 1,5.

Dakle, stanje u Evertonu je očajno, igraju vrlo loše, trener Silva je prd otkazom, trebao ga je već dobiti ali vodit će još ekipu u ovom meču i onda slijijedi otkaz jer ne vidim način kako Karamele mogu uzeti barem bod u ovom meču. Neka budu sretni ako se Liverpool zaustavi na barem dva gola, koliko bi nama bilo potrebno za prolazak tiketa. 

Kvota sa ove tri kombinacije je čak 2,20 što po meni ima ogromnu vrijednost i ja ću ovo odigrati na veći ulog.

image.thumb.png.d0d5bed515cfecbbbe304838317fdce6.png

Inter Zaprešić - Osijek // Pobjeda Osijeka bet365 288sb - 1,44

Gorica - Slaven Belupo // Over 1,5 golova bet365 288sb - 1,36

Još jedno duplanje. Četvrtfinale kupa Hrvatske, četiri prvoligaša se nalaze u ovoj strani žrijeba i neće se sresti sa Dinamom ili Rijekom sve do finala, što za bilo koju od ove četiri ekipe znači i izlazak u Evropu. Dakle, svi ulaze u meč maksimalno agilno sa željom i nadom u prolazak dalje. 

Osijek je po meni prvi favorit od sve četiri ekipe koji bi trebao doći do finala. Mnogo su jači od Intera i vjerujem da će uz pravi pristup u ovom meču doći do slavlja. Inter je poražen u četiri utakmice u nizu i mislim da prekid tog niza ne trebaju tržiti u okršaju sa Osijekom koji je na tri zadnja gostovanja u Zaprešići upisao dvije pobjede i postigao čak 9 golova.

Drugi meč, mnogo zanimljiviji. Ekipe koje su tu negdje sa kvalitetom. Očekujem jedan zadnimljiv susret sa više od dva gola. Mnogo mi je sigurnija ova opcija od oba tima daju gol, jer može se desiti da jedna od ekipa slavi sa 2:0 jer kao što rekoh, rezultat i pobjednika je teško predvidjeti. Slaven u zadnjih 5 utakmica nije primio pogodak, Gorica je teško poražena u prošlom kolu i mislim da bi mogli zaigrati najbolje protiv Slavena kako bi zaboravili taj poraz.

image.png.c79b16ad0d89c75096e1fbc8bff2f8e9.png

Chelsea - Aston Villa 1+BTTS (2.375) 1xbet

Chelsea je iznenadio sve sa porazom protiv West Hama u prošlom susretu na svom stadionu. To je zaista bilo neočekivano otkako su plavci krenuli vrlo jako ove sezone, dok je West Ham bio zaista u lošoj formi, ali izgleda da to ništa ne mora značiti. Istina je da su igrali bez Abrahama, ali to ne može biti izgovor. Sumnjam da će Abraham igrati večeras, možda na klupi, jer je Frank Lampard rekao da će pokušati da mu daju šansu, ali da je bio u bolovima jučer. Također je rekao da je ozljeda kuka nešto sa čim moraju pristupati vrlo pažljivo, tako da vjerujem da ga neće biti u prvoj postavi barem. Frank će također biti bez Rudigera i Barkleya. Plavci su sada tri utakmice bez pobjede na svim natjecanjima.

Što se tiče Aston Ville, oni igraju dobar nogomet u posljednjih nekoliko tjedana. Dvije utakmice protiv Liverpoola i Wolvesa su izgubili u posljednjim minutama, što ne bi trebali kvariti njihovo samopouzdanje, dok je Grealish konačno u formi. McGinn igra prilično dobro cijele sezone i mislim da sada Aston Villa ima veliku priliku da ostane u ligi. Guilbert vjerojatno neće igrati zbog petog žutog kartona, dok je El Ghazi zadobio ozljedu koljena u prošlom meču. Domaćini moraju da se vrate na pobjedničke staze, jer se Tottenham približava četvrtoj poziciji. Plavci imaju odličnu momčad, menadžera i vrlo efektivan napad. Njihov problem ostaje u obrani, što Aston Villa definitivno može iskoristiti. Mislim da će u ovom susretu biti više golova i to na obje strane, te očekujem da Chelsea na kraju ostvari tu potrebnu pobjedu. Sretno!

2PgY3dY.png

prije 13 sati, IzudinB said:

Manchester Utd - Tottenham (20:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Paul Tierney (3.18)
Prosjek ekipe 1: 2.29
hxh8RAJ.png

Jedna vrlo primamljiva utakmica za over kartona. Moruinho igra protiv svog bivšeg tima, dok je Manchester United u malim problemima sa formom ove sezone, baš kao i Tottenham. Inače su ova dva tima dobijala dosta manje kartona prošle sezone, no ove sezone su ti padovi forme rezultirali i većim brojem kartona, što je sasvim logično. No ovo je derbi i očekuje se velika borba na terenu. Mourinho će pokušati da uradi sve kako bi pobijedio svog bivšeg tima, te zauzeo tu petu poziciju, a zatim se borio i za prva četiri mjesta. Manchester United je dva boda niže od Tottenhama, tako da je i njima pobjeda u ovoj utakmici vrlo bitna. Vidjet ćemo kako će Solskjaer postaviti svoju momčad, no ovdjeočekujem prelazak ove granice od četiri kartona. Oba tima dobijaju nešto više od dva kartona po utakmici u prosjeku, te mislim da su ulozi sada mnogo veći, pogotovo jer oba tima očajnički trebaju bodove. Sudac je Paul Tierney nije baš zahvalan sudac ove sezone, stoga budite oprezni sa ulozima, ali mislim da bi večeras mogao preći svoju granicu. Do sada je najviše pokazao četiri kartona na jednoj utakmici, ali ovdje začina dodaje i to što je veliki derbi, dok je velika stvar i to što se Mourinho vraća na Old Trafford sa novim timom nakon otpuštanja. Bit će vatreno na Old Trafforduu osjećam to. Sretno!

lLZrAYA.png

Leicester - Watford 1 (1.38) 1xbet

Koliko je Rogers poboljšao ovaj tim može se vidjeti u posljednje vrijeme a i po tabeli. Imam osjećaj da igraju mnogo bolje nego kada su osvojili Premier ligu. Zaista igraju dobro, sa Vardyjevom formom i sjajnom obranom dovele su do toga da Leicester igra svoj najbolji nogomet. Prva najbolja obrana i drugi najbolji napad u ligi pričaju priču za sebe. Sa šest pobjeda zaredom, Lisice u dobrom raspoloženju dočekivaju svoje goste.

Na drugoj strani, Watford je otpustio menadžera ponovo nakon što su napravili veliku grešku i otpustili Graciju. Sada su izgubili dva menadžera a još uvijek nije polovica sezone. Oni su prešli od sredine tabele na posljednje mjesto sa najgorim napadom i drugom najgorom obranom u ligi. Deloufeu izgleda da čeka da bude prodan, Deeney ima problema sa ozljedama i ne znam kako da opišem njihovu obranu. Najveći problem ovog tima je što je Doucoure van forme cijelu sezonu. Leicester ima odlične kontra napade, dobru obranu. Watford ima mnogo problema u klubu koje bilo koji menadžer može podnijeti. Sve osim lagane pobjede domaćina će biti veliko iznenađenje.

fhCtDQD.png

On 03. 12. 2019. at 10:33, crash1 said:

United - Tottenham // betbuilder bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 2,75

U ovom meču teško je predvidjeti bilo šta osim golova. Obje ekipe imaju veći kvalitet u gornjem dijelu terena, a njihove slabosti u defanzivi mogle bi dovesti do zanimljivog meča sa mnoštvom pogodaka.  Koristeći betbuilder za ovaj meč smo sastavili kvotu od 2,75 koja po nama ima velike izglede za prolazak. Ukoliko obje ekipe postignu gol, meč će zasigurno završiti sa barem tri pogodka.

Meč sudi Paul Tireney koji je jedan od najboljih sudaca u Engleskoj i koji ima autoritet kod igrača. To dokazuje i podatak da je do sada na 11 utakmica pokazao svega 35 kartona, što je u prosjeku nešto više od 3 kartona po meču.

Kompletnu najavu meča pročitajte na linku: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/manchester-united-tottenham-mourinho-se-vraca-na-old-trafford/

utd.png

On 04. 12. 2019. at 12:11, crash1 said:

Inter Zaprešić - Osijek // Pobjeda Osijeka bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 1,44

Gorica - Slaven Belupo // Over 1,5 golova bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 1,36

Još jedno duplanje. Četvrtfinale kupa Hrvatske, četiri prvoligaša se nalaze u ovoj strani žrijeba i neće se sresti sa Dinamom ili Rijekom sve do finala, što za bilo koju od ove četiri ekipe znači i izlazak u Evropu. Dakle, svi ulaze u meč maksimalno agilno sa željom i nadom u prolazak dalje. 

Osijek je po meni prvi favorit od sve četiri ekipe koji bi trebao doći do finala. Mnogo su jači od Intera i vjerujem da će uz pravi pristup u ovom meču doći do slavlja. Inter je poražen u četiri utakmice u nizu i mislim da prekid tog niza ne trebaju tržiti u okršaju sa Osijekom koji je na tri zadnja gostovanja u Zaprešići upisao dvije pobjede i postigao čak 9 golova.

Drugi meč, mnogo zanimljiviji. Ekipe koje su tu negdje sa kvalitetom. Očekujem jedan zadnimljiv susret sa više od dva gola. Mnogo mi je sigurnija ova opcija od oba tima daju gol, jer može se desiti da jedna od ekipa slavi sa 2:0 jer kao što rekoh, rezultat i pobjednika je teško predvidjeti. Slaven u zadnjih 5 utakmica nije primio pogodak, Gorica je teško poražena u prošlom kolu i mislim da bi mogli zaigrati najbolje protiv Slavena kako bi zaboravili taj poraz.

image.png.c79b16ad0d89c75096e1fbc8bff2f8e9.png

On 04. 12. 2019. at 12:00, crash1 said:

Liverpool - Everton // betbuilder bet365 online kladionica" rel="">bet365 bet365 Hrvatska" rel="external nofollow">bet365 Hrvatska - 2,20

Slažem se sa @Goksim oko kartona, stvarno ne znam zašto jer ovako mala granica. Svi znamo kakve okršaje je donosio ovaj dvoboj, pgotovbo zadnjih godina kako je Liverpool izrastao ponovo u giganta. Dakle ja ću kombinovati kartone, po još nižoj granici od ponuđene, sa pobjedom Liverpoola i overom na golove od 1,5.

Dakle, stanje u Evertonu je očajno, igraju vrlo loše, trener Silva je prd otkazom, trebao ga je već dobiti ali vodit će još ekipu u ovom meču i onda slijijedi otkaz jer ne vidim način kako Karamele mogu uzeti barem bod u ovom meču. Neka budu sretni ako se Liverpool zaustavi na barem dva gola, koliko bi nama bilo potrebno za prolazak tiketa. 

Kvota sa ove tri kombinacije je čak 2,20 što po meni ima ogromnu vrijednost i ja ću ovo odigrati na veći ulog.

image.thumb.png.d0d5bed515cfecbbbe304838317fdce6.png

Sve prošlo, osim kartona na Liverpoolu. Tu je kvota 1.00 s obzirom da su bila tri kartona. Odličan dan! :D 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use