Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 28.11.2019.

IzudinB

Recommended Posts

prije 2 minute, crash1 said:

Astana - United

Nevažan meč za obje ekipe, očekujem barem po gol sa obje strane. Kartoni su mi još primamljiviji. Neće ovdje biti grube igre, teško da ćemo vidjeti više od 3 kartona.

image.thumb.png.83ddfa1d387866445203f5e13f9469cd.png

Ja ću odigrati keca ovdje i keca na Krasnodar ....... Da popratim,neću pretjerivati s ulogom.....

Astana igra sa gotovo najboljom postavom,doma su i protiv klinaca bi mogli.....

Krasnodar se bori za prolaz protiv nezainteresiranog gosta koji igra u kombiniranom sastavu ,sa mislima na derbi u nedjelju.

Arsenal - Frankfurt BTTS (1.53) 1xbet

Arsenal se vratio i osvojio bod protiv Southamptona u posljednjoj utakmici, nakon što je rezultat na kraju glasio 2-2. Da budem iskren, uprkos domaćoj prednosti, Topnici su bili u zaostatku u toj utakmici. Oni bi izgubili sva tri boda također, da nije bilo izjednačujućeg gola Lacazettea kasno u toj utakmici. Domaćini su sada bez pobjede u posljednjih šest utakmica na svim natjecanjima. Međutim, ekipa Unai Emeryja nije okusila poraz u Europi i sada imaju četiri boda prednosti na vrhu tabele. Arsenal još uvijek nije izgubio utakmicu na svom terenu ove sezone.

Na drugoj strani, Frankfurt se trenutno nalazi na trećoj poziciji u skupini F, imaju isto bodova kao i Standard Liege na drugoj poziciji. Gostujuća ekipa će ipak u ovu utakmicu ući nakon razočaravajućeg poraza od 2-0 protiv Wolfsburga u posljednjoj utakmici. To je još gore kada znam da su igrali kod kuće. Oni su sada u lošoj formi, nisu osjetili uspjeh u prethodne tri utakmice zaredom i imaju samo dvije pobjede iz šest utakmica također.

U svakom slučaju očekujem pobjedu Arsenala, međutim, vjerujem da će oni primiti gol u ovoj utakmici, baš kao što su u posljednjih osam utakmica također primili barem po jedan gol. Oni su primili gol i u posljednja dva meča na ovom stadionu. Sretno!

lIgD8qt.png

prije 1 minutu, IzudinB said:

Arsenal - Frankfurt BTTS (1.53) 1xbet" rel="external nofollow">1xbet

Arsenal se vratio i osvojio bod protiv Southamptona u posljednjoj utakmici, nakon što je rezultat na kraju glasio 2-2. Da budem iskren, uprkos domaćoj prednosti, Topnici su bili u zaostatku u toj utakmici. Oni bi izgubili sva tri boda također, da nije bilo izjednačujućeg gola Lacazettea kasno u toj utakmici. Domaćini su sada bez pobjede u posljednjih šest utakmica na svim natjecanjima. Međutim, ekipa Unai Emeryja nije okusila poraz u Europi i sada imaju četiri boda prednosti na vrhu tabele. Arsenal još uvijek nije izgubio utakmicu na svom terenu ove sezone.

Na drugoj strani, Frankfurt se trenutno nalazi na trećoj poziciji u skupini F, imaju isto bodova kao i Standard Liege na drugoj poziciji. Gostujuća ekipa će ipak u ovu utakmicu ući nakon razočaravajućeg poraza od 2-0 protiv Wolfsburga u posljednjoj utakmici. To je još gore kada znam da su igrali kod kuće. Oni su sada u lošoj formi, nisu osjetili uspjeh u prethodne tri utakmice zaredom i imaju samo dvije pobjede iz šest utakmica također.

U svakom slučaju očekujem pobjedu Arsenala, međutim, vjerujem da će oni primiti gol u ovoj utakmici, baš kao što su u posljednjih osam utakmica također primili barem po jedan gol. Oni su primili gol i u posljednja dva meča na ovom stadionu. Sretno!

lIgD8qt.png

OixurJ0.png

prije 31 minute, TazMan said:

Ja ću odigrati keca ovdje i keca na Krasnodar ....... Da popratim,neću pretjerivati s ulogom.....

Astana igra sa gotovo najboljom postavom,doma su i protiv klinaca bi mogli.....

Krasnodar se bori za prolaz protiv nezainteresiranog gosta koji igra u kombiniranom sastavu ,sa mislima na derbi u nedjelju.

Krasnodar se slazem oni bi trebali po svemu sudeći ovdje uzet 3 boda 

Ali astana, dosta stara momcad koja ne igra nikako, jest domaci teren i puni sastav ali neznam bas, pola ovih klinaca od uniteda je igralo i prvu tekmu

prije 13 minute, tihi372 said:

Krasnodar se slazem oni bi trebali po svemu sudeći ovdje uzet 3 boda 

Ali astana, dosta stara momcad koja ne igra nikako, jest domaci teren i puni sastav ali neznam bas, pola ovih klinaca od uniteda je igralo i prvu tekmu

Baš i nije tako kod UTDa jer je igrao Rashford,Matić,Dalot,Rojo,Fred,Romero.........ali dobro,za sitno je,100kn

Wolfsberger - M'gladbach | Više od 2.5 gola (1.664) 1xbet

Wolfsberger okusio uspjeh u prošlom susretu u domaćoj ligi, nakon što su pobijedili Mattersburga sa 1-4 u gostima. Prije te pobjede su doživjeli dva poraza, a prije ta dva poraza je bila pobjeda, ponovno u gostima protiv Sturma i to sa 0-4. Po meni izgleda da Wolfsberger igra dosta bolje u gostima nego kod kuće. U ovom trenutku, domaćin se nalazi na trećem mjestu u domaćoj ligi, sa osam bodova manje od drugoplasiranog LASK Linza. Međutim, domaćini nisu baš igrali dobro u europskim utakmicama. Sa samo jednom pobjedom, remijem i dva poraza u četiri kola do sada u Europskoj ligi, Wolfsberger se nalazi na posljednjem mjestu na tabeli sa četiri boda, jednim manje od M'gladbacha i Rome, a tri manje od prvoplasiranog Basaksehira. Ovu skupinu definitivno možemo nazvati skupinom smrti, jer se još uvijek, dva kola do kraja ne zna što će se dogoditi, iako vjerujem da će ove današnje utakmice dosta toga odlučiti. Wolfsberger je bez pobjede u posljednje tri utakmice zaredom u ovoj skupini, a posljednja je bila poraz od Basaksehira sa 3-0 na domaćem terenu.

IZOSTANCI

FDuQGwx.png

Na drugoj strani imamo, M'gladbach, koji će u ovu utakmicu ući nakon razočaravajućeg poraza od Union Berlina (2-0) u Bundesligi. Iznenađujući poraz je prekinuo pobjednički niz u gostima na svim natjecanjima. Gosti su još uvijek na vrhu tabele u Njemaćkoj. Oni imaju bod više od Wolfsbergera u Europskoj ligi u ovom trenutku i nadat će se da će se iskupiti za taj teški poraz od 0-4 protiv ovog tima kada su igrali prvu utakmicu u Njemačkoj. Također je vrijedno napomenuti da su gosti bez poraza u posljednje tri utakmice u Euripi. Također su ostvarili i prvu pobjedu protiv Rome u prošlom kolu. Wolfsberger je bez pobjede u posljednje tri utakmice na domaćem terenu. U međuvremenu, M'gladbach ove sezone ima samo tri poraza u gostima, a budući da su domaćini u prošlom susretu postigli čak četiri neodgovorena gola, vjerujem da će Nijemci biti spremni za osvetu. Zbog toga očekujem golove u ovoj utakmici. Sretno!

p5CYIxI.png

Olexandriya - Wolfsburg 2 (1.54) 1xbet

Ovdje odmah da kažem da očekujem pobjedu Wolfsburga. Bodovi su im prijeko potrebni s obzirom da imaju samo dva boda više od St. Etiennea i Olexandrije. Ovo je must win za Wolfsburg. Ako ne budu pobjeđivali ovakve utakmice, onda nemaju što tražiti u ovom natjecanju. Međutim, ja sam vrlo optimističan, jer u ovaj susret ulaze nakon pobjede u gostima protiv Frankfurta. Prije toga su izgubili četiri utakmice zaredom, no mislim da im se sada samopouzdanje poboljšalo i vjerujem da će mnogo raspoloženiji ući u ovaj susret. Zanimljivo je da je Wolfsburg prije ovog niza od četiri poraza ostvario niz od četiri remija, što mi se činilo nako zanimljivim. Što sam zaboravio reći da je Wolfsburg pobijedio Frankfurta čak sa jednim igračem manje. Wolfsburg je već ostvario pobjedu protiv ovog tima u prvoj utakmici sa 3-1. Mislim da sada imaju velike šanse da se dobro plasiraju pred posljednji susret u skupini, te tako dođu barem do tog drugog mjesta koje vodi u nokaut fazu. Sretno!

svgqrC1.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use