Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 26.11.2019.

IzudinB

Recommended Posts

prije 5 minute, tihi372 said:

Hm kolega, podržavam tip u svakom slucaju i mislim da je kvota odlicna na over 1.5,ali rec za juve da nije u zavidnoj formi od zadnjih 10 utakmica 9 pobjeda i remi onda neznam sta bi trebala biti zavidna forma

Kolega, nisam mislio na formu rezultata, izvinjavam se ako si pogrešno shvatio. Mislio sam, ne igraju baš tako dobro iako pobjeđuju utakmice u posljednje vrijeme. Moja greška što se nisam dobro izrazio.

prije 3 minute, IzudinB said:

Kolega, nisam mislio na formu rezultata, izvinjavam se ako si pogrešno shvatio. Mislio sam, ne igraju baš tako dobro iako pobjeđuju utakmice u posljednje vrijeme. Moja greška što se nisam dobro izrazio.

To je istina, ali na kraju priznaju se samo rezultati i nista drugo, eto ti primjer dinama, rasturio hajduka pa 1:1,bolji od sahtjara u obje utakmice pa 2 remija, i real i barca kad kiksaju budu vecinom bolji ali izgube, samo rezultati se racunaju ne i nacin na koji se dodje do njih

Just now, tihi372 said:

To je istina, ali na kraju priznaju se samo rezultati i nista drugo, eto ti primjer dinama, rasturio hajduka pa 1:1,bolji od sahtjara u obje utakmice pa 2 remija, i real i barca kad kiksaju budu vecinom bolji ali izgube, samo rezultati se racunaju ne i nacin na koji se dodje do njih

Razumijem to u potpunosti, rezultati su oni koji se na kraju računaju i tu se i sam potpisujem. Ali kada igram na neki tim volio bi i vidjeti način na koji su došli do tih rezultata, ako me razumiješ, jer igraju protiv dobrog tima koji se također bori za prvu poziciju i to se ovdje može odraziti na njihovu igru, jer su po mom mišljenju u prošloj utakmici protiv Atalante odigrali smiješno, imali su dosta sreće, te mislim da je i Atalanta oštećena zbog one ruke Cuadrada, dok mi se nekako i činilo da je VAR igrao veću ulogu za Juventus u tom susretu. Tako su odigrali i neke utakmice prije te da sada ne dužim pa sam čisto zbog toga napomenuo kako bi ljudi bili oprezni pri klađenju na njih :D

prije 5 sati, IzudinB said:

Galatasaray - Club Brugge 1X (1.70) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Prednost domaćeg terena bi se trebala pokazati kao prednost za Galatasaray u ovoj sezoni Lige prvaka. Ipak, sa Club Bruggeom kao vjerojatno najslabijim timom u skupini A, domaćini se nadaju prva tri boda u ovoj sezoni Lige prvaka. Imaju samo bod manje od Club Bruggea i ovo im je šansa da zauzmu treću poziciju sa pobjedom, treću poziciju koja vodi u EUropsku ligu. Galatasaray još uvijek nije osigurao dosljednost u svojim utakmicama ove sezone i imaju samo dvije pobjede u posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima. Domaćini su pali na posljednje mjesto sa samo jednim bodom osvojenim do sada u prva četiri kola. Njihov posljednji susret na ovom stadionu je završio sa pobjedom od 2-0 protiv Rizespora u ligi. Prije toga, Los Blancosi su ih pobijedili ovdje sa 1-0.

S druge strane, Club Brugge se trenutno nalazi na trećem mjestu sa dva osvojena boda. Gosti su međutim izgubili dvije utakmice u gostima u nizu, jedna od njih je bila protiv PSG-a sa 1-0. Galatasaray ove sezone igrao mnogo bolje na svom terenu, a isto i sada očekujem, gdje mislim da Galatasaray neće izgubiti susret. Sretno!

OD0m4kD.png

Galata ima podužu listu ozlijeđenih igrača (Nzonzi, Falcao, Andone, Ozbayrakli, Akbaba, Luyindama, dok su pod upitnikom Muslera i Babel ), Bruggeu fali samo Mitrović...Treba reći da Club Brugge ovdje ide na sve ili ništa jer ako dobiju ovu utakmicu, a Real ne pobijedi PSG, zadnje kolo bi napunili stadion i probali napravit senzaciju i pobjedom izbacit Reala iz LP !

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use