Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

prije 1 sat, Turunde said:

Jel ima neki jeb*** način da vratim bet365 online kladionica" rel="">bet365 stranicu kako je i prije izgledala? Na ovo novo se ne mogu nikako naviknut, preloše je

Istina da je prije stranica izgledala dosta preglednije..Ne znam zašto su uopće dirali nešto što je bilo savršeno..Osobno mi najviše fali onaj zvuk kad gool padne kad se prati na laptopu :/

• Goksim changed the title to Bet 365 pitanja
prije 21 minute, Lillard said:

Istina da je prije stranica izgledala dosta preglednije..Ne znam zašto su uopće dirali nešto što je bilo savršeno..Osobno mi najviše fali onaj zvuk kad gool padne kad se prati na laptopu ?

I meni je na početku bilo čudno, ali sve je stvar navike, jednostavno treba vremena da se malo navikneš. I oni gledaju da naprave stranicu što bržom i jednostavijom za korištenje.

prije 17 minute, IzudinB said:

I meni je na početku bilo čudno, ali sve je stvar navike, jednostavno treba vremena da se malo navikneš. I oni gledaju da naprave stranicu što bržom i jednostavijom za korištenje.

Ne nego rade sve da se riješe winner igrača (micanje betmax tipke, micanje favorita iz live ponude, ukidanje skrilla, netellera....) i da im ostanu samo kockari i rekreatvni igrači. Kako možeš izjaviti da su promjene napravljene da stranica bude jednostavnija i brža kad je realno stranica nikad gora?

prije 13 minute, buki said:

Ne nego rade sve da se riješe winner igrača (micanje betmax tipke, micanje favorita iz live ponude, ukidanje skrilla, netellera....) i da im ostanu samo kockari i rekreatvni igrači. Kako možeš izjaviti da su promjene napravljene da stranica bude jednostavnija i brža kad je realno stranica nikad gora?

Ne kontam zašto tolika negativnost. Meni se baš sviđa ovaj novi izgled bet365 stranice. Možda su maknuli neke stvari, ali evo danas mi dolazi email od Skrilla kako su se vratili na njemačke račune, znači da polako vraćaju skrill zemlju po zemlju, što je fantastično ako mene pitate. Nadam se samo da će doći i do balkana, jer je to najbolja opcija za uplate, te ujedno i najlakša.

Screenshot_107.jpg

Just now, buki said:

Pa upravo zbog toga što mijenjaju stvari na gore, a to za skrill ako je istina je vrhunska stvar. Ako možeš staviti printscreen od toga maila jer nigdje nisam procitao da su vratili skrill i neteller igdje osim za Indiju i Bangladeš.

Ovo je račun kojeg imam na ime rođaka iz Njemačke i nije bilo skrill opcije na njemu, zbog čega sam ga prvobitno i napravio, ali evo skrill me pozitivno iznenadio sa mailom, gdje kažu da su se vratili na bet365.

Screenshot_108.jpg

prije 5 minute, IzudinB said:

Ovo je račun kojeg imam na ime rođaka iz Njemačke i nije bilo skrill opcije na njemu, zbog čega sam ga prvobitno i napravio, ali evo skrill me pozitivno iznenadio sa mailom, gdje kažu da su se vratili na bet365 online kladionica" rel="">bet365.

Screenshot_108.jpg

Napokon neka dobra vijest.....samo me čudi što nigdje na netu nema nikakve vijesti o tome. Vidim da imas opciju i za neteller. Jesi je prije imao ili se sad vratila skupa sa skrillom?

prije 6 minute, buki said:

Napokon neka dobra vijest.....samo me čudi što nigdje na netu nema nikakve vijesti o tome. Vidim da imas opciju i za neteller. Jesi je prije imao ili se sad vratila skupa sa skrillom?

Ni sam nisam siguran zašto nitko ništa ne objavljuje, ali evo zato je Svijet Kladjenja forum najbolji na balkanu :D. Opcija Neteller se također vratila jer nije bilo ni te opcije. Sada nisam siguran kako je na novim računima koji se naprave za Njemačku, da li se i tamo vratilo, ali evo ovaj račun je napravljen prije možda godinu ili godinu i pol i na njemu nije bilo opcije Skrilla (osim na početku kada je bila na svim racunima dok nisu izbacili) do ovog trenutka. Barem je meni tako, ako ima netko još neki račun iz Njemačke neka napiše. Čisto sumnjam da bi samo meni to vratili, a ne ostalima :D

prije 10 minute, IzudinB said:

Ni sam nisam siguran zašto nitko ništa ne objavljuje, ali evo zato je Svijet Kladjenja forum najbolji na balkanu :D. Opcija Neteller se također vratila jer nije bilo ni te opcije. Sada nisam siguran kako je na novim računima koji se naprave za Njemačku, da li se i tamo vratilo, ali evo ovaj račun je napravljen prije možda godinu ili godinu i pol i na njemu nije bilo opcije Skrilla (osim na početku kada je bila na svim racunima dok nisu izbacili) do ovog trenutka. Barem je meni tako, ako ima netko još neki račun iz Njemačke neka napiše. Čisto sumnjam da bi samo meni to vratili, a ne ostalima ne

Ja nisam Dobio  Mail ,Ali skrill mi je dostupan ,mada mislim da je uvijek i bio ...ne koristim ga više pa nisam siguran  ,jer u Njemačkoj bet365 računa 5%poreza na dobitak tako da mi je s karticom običnom najlakše

prije 5 minute, buki said:

Iako ako odes na bet365 online kladionica" rel="">bet365 na opciju deposit i odaberes državu  Germany nema skrilla i netellera kao opcije za deposit. A ako su se zbilja vratili makar samo za njemacku brzo ce to biti vijest na svim svjetsim kladionicarskim portalima tako da ubrzo ce se sve znati.

Vidim da ne piše da ima skrill i Neteller, ali možda nisu još ažurirali informacije. Vjeruj da je i mene iznenadio ovaj mail od Skrilla, tako da sam i sam zatečen. Uskoro ćemo znati nešto više sigurno, jedino ako možda nisu vraćali skrill opciju na stare račune, to jest ove koji su se pravili kada je skrill i dalje bio opcija. 

Just now, buki said:

A nevjerujem da su vracali samo na stare racune, koja im korist onda od toga....il ce vratit za sve il ce ostavit kako je sad.

Istog sam mišljenja, vjerujem da će vratiti za sve koji imaju račun u Njemačkoj za sada. Nisam siguran zašto sam samo ja dobio mail, ali svakako je dobra vijest u svakom slučaju :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use