Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 18.11.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Grčka - Finska // 1X bet365 288sb - 1,22

Lihtenštaj - BiH // - 1.5 BiH bet365 288sb - 1,35

Irska - Danska // X2 bet365 288sb - 1,30

Zadnje kolo, dva totalno nevažna meča i jedan meč koji odlučuje o plasmanu na Euro. Dakle, Grčka je zaigrala mnogo bolje na kraju kvalifikacija. Slavili su protiv Bosne i Armenije te tako skočili na drugu poziciju. Mogu u ovom naletu dobiti svakoga, posebno na domaćem terenu i posebno reprezentaciju Finske koja je izborila plasman na Euro i koja nema rezultatski značaj. Očekujem rotacije kod Finaca, dok sa druge strane kod Grka pčekujem maksimalan aganžman jer su trenutno u fazi gradnje ekipe i svako želi da se pokaže i da u budućnosti zauzme svoje mjesto u sastavu. Ne vjerujem da će izgubiit tako da mi ovaj koeficijent izgleda dosta primamljivo.

Prosinečki je najavio rotaciju i igranje igrača koji nisu igrali toliko do sada. Dakle, očekujem borbenu igru momaka koji će dobiti priliku a ko god da bude igrao za par klasa će biti iznad Lihtenštajna. Želja za dokazivanjem će biti velika i mislim da je Bosna sposobna da ovo dobije sa dva gola razlike.

Irska mora slaviti, dok je Dancima dovoljan remi za prolazak dalje. Danska je mnogo kvalitetnija i mislim da neće izgubiti ovdje. Irska je jedna vrlo tvrda selekcija ali također i reprezentacija koja ne zna da napada i nema spsobnost da ganja rezultat što će morati raditi u ovom meču. Do sada u kvalifikacijama su postigli svega 6 golova za razliku od Danaca koji su postigli čak 22 gola. Mislim da je Danska bliže pobjedi jer zaista ne vidim način na koji Irci mogu slaviti protiv Danske.

image.png.70a5d12f4f3f5c7186ec70a6cb363cf4.png

Španjolska - Rumunjska | Pobjeda Španjolske bez primljenog gola (1.83) bet365

Španjolska je ovdje očigledni favorit. Oni imaju sve što im treba da pobijede ovu utakmicu, čak i kada bi igrali sa drugim timom. Oni su se već kvalificirali na Euro 2020 sa prvog mjesta i sada mogu igrati mnogo rasterećenije i bez pritiska. Ali, ne mogu zamisliti to da Španjolska ekipa neće napadati u ovom susretu, jer oni gaje napadački nogomet i vjerojatno će tražiti pobjedu protiv jedne slabe Rumunske u ovim kvalifikacijama.

Rumunjska nije igrala dobro. Oni su igrali svoj najgori meč do sada protiv Švedske prije nekoliko dana kod kuće. Nisu imali ni pravih šansi na gol, čak i ako im je trebala pobjeda. Švedska je mogla postići još 2-3 gola. Sada se suočavaju sa Španjolskom, timom koji je klasu iznad Švedske, a još igraju na domaćem terenu. Po mom nekom mišljenju, mislim da će Španjolska večeras pobijediti bez primljenog gola. Sretno!

nNPzxyz.png

(Koeficijenti 18.11. u 10:18 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Zapala mi za oko jedna utakmica AFIRCKI KUP NACIJA

Sv. Toma i Princip - Gana

Kao sto svi znamo, Gana je ovdje OGROMAN favorit, prvu tekmu su dobili Juznu Afriku 2-0 i drze prvp mjesto na tablici dok je Domacin prvu tekmu izgubio cak 0-4 od Sudana.. Ne isplati se ovdje igrati na pobjedu gosta po 1,10 kvoti, ALI mi je zanimljiva oklada 

GOL u oba poluvremena

Kvota 1,60 (SS)

Smatram da je ovo Value koji cu odigrati i u singlu i vezati sa nekim tipom..

Sretno!

prije sat vremena, lele92 said:

Zapala mi za oko jedna utakmica AFIRCKI KUP NACIJA

Sv. Toma i Princip - Gana

Kao sto svi znamo, Gana je ovdje OGROMAN favorit, prvu tekmu su dobili Juznu Afriku 2-0 i drze prvp mjesto na tablici dok je Domacin prvu tekmu izgubio cak 0-4 od Sudana.. Ne isplati se ovdje igrati na pobjedu gosta po 1,10 kvoti, ALI mi je zanimljiva oklada 

GOL u oba poluvremena

Kvota 1,60 (SS)

Smatram da je ovo Value koji cu odigrati i u singlu i vezati sa nekim tipom..

Sretno!

Za domacine ne nastupa prvi vratar radi crvenog kartona na zadnjoj utakmici(upitno je dali imaju drugog?

Švedska - Farski Otoci | Pobjeda domaćina u prvom poluvremenu (1.33) bet365

Švedska je odmah iza Španjolske na drugoj poziciji i sigurni su učesnici Europskog pvenstva. U ovaj susret ulaze bez opterećenja i pritiska, tako da će im biti mnogo lakše igrati. Švedska je odradila svoj posao protiv Rumunjske, koju su pobijedili sa 2-0, dok u posljednjem susretu protiv Farskih Otoka očekujem nekoliko golova domaćina čisto da publika uživa u utakmici, jer i Farski Otoci kao što znate nemaju nikakvih šansi. Ovo je revijalna utakmica te budite oprezni sa ulozima. Međutim, Šveđani ovdje igraju protiv najgoreg tima u Europi. Farski Otoci su sa Maltom razmijenili pobjede na domaćeim terenima, ali to su jedina tri boda koja su osvojili u ovim kvalifikacijama.

Švedska je u izvanrednoj formi, oni će rotirati večeras, to je sigurno, ali postoji velika razlika u kvaliteti. Sjećam se daje utakmica između ova dva tima završila već na poluvremenu, gdje je Švedska vodila sa 0-4. Zbog toga mislim i očekujem pobjedu domaćina već u prvom poluvremenu. Sretno!

7lqsK3t.png

(Koeficijenti 18.11. u 15:31 CET) 

Lihtenštajn - Bosna i Hercegovina | Bosna više od 2.5 gola (1.66) bet365

Domaćini ovdje nemaju zašto igrati, baš kao i Bosna i Hercegovina. Lihtenštajn se nalazi na dnu tabele i tamo će i završiti bez obzira na rezultat u ovoj utakmici. Imaju samo dva boda i teško da će uzeti bilo kakve bodove iz ovog susreta, jer je po mom mišljenju Bosna i Hercegovina mnogo kvalitetniji tim, uprkos tome što se nisu uspjeli kvalificirati. Mislim da će Bosna večeras pokušati da završi ove kvalifikacije sa pobjedom, nakon katastrofalnog poraza od Italije na domaćem terenu.

Lihtenštajn je jedan od najgorih timova u Europi. Izgubili su od Finske sa 0-2, zatim istim rezultatom i protiv Grške, dok ih je Italija pobijedila sa 0.5. Jedine bodove su uzeli protiv Armenije kao domaćini i protiv Grčke nakon dva remija od 1-1. Oni će možda postići gol protiv Bosne, ali teško da će izbjeći neki veći poraz, jer im Bosanci inače trpaju dosta golova.

Evo rezultata prethodnih utakmica sa Lihtenštajnom. Očekujem barem tri gola od Bosanaca. Sretno!

BIH 5-0 LIH

BIH 3-0 LIH

BIH 4-1 LIH

LIH 1-8 BIH

BIH 5-0 LIH

rQYuAxW.png

(Koeficijenti 18.11. u 15:41 CET) 

prije 12 minute, IzudinB said:

Lihtenštajn - Bosna i Hercegovina | Bosna više od 2.5 gola (1.66) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Domaćini ovdje nemaju zašto igrati, baš kao i Bosna i Hercegovina. Lihtenštajn se nalazi na dnu tabele i tamo će i završiti bez obzira na rezultat u ovoj utakmici. Imaju samo dva boda i teško da će uzeti bilo kakve bodove iz ovog susreta, jer je po mom mišljenju Bosna i Hercegovina mnogo kvalitetniji tim, uprkos tome što se nisu uspjeli kvalificirati. Mislim da će Bosna večeras pokušati da završi ove kvalifikacije sa pobjedom, nakon katastrofalnog poraza od Italije na domaćem terenu.

Lihtenštajn je jedan od najgorih timova u Europi. Izgubili su od Finske sa 0-2, zatim istim rezultatom i protiv Grške, dok ih je Italija pobijedila sa 0.5. Jedine bodove su uzeli protiv Armenije kao domaćini i protiv Grčke nakon dva remija od 1-1. Oni će možda postići gol protiv Bosne, ali teško da će izbjeći neki veći poraz, jer im Bosanci inače trpaju dosta golova.

Evo rezultata prethodnih utakmica sa Lihtenštajnom. Očekujem barem tri gola od Bosanaca. Sretno!

BIH 5-0 LIH

BIH 3-0 LIH

BIH 4-1 LIH

LIH 1-8 BIH

BIH 5-0 LIH

rQYuAxW.png

(Koeficijenti 18.11. u 15:41 CET) 

Pa bosna u gostima i ne zabija  bas previse golova prije godinu i pol dana su zadnji put dali 3 gola u gostima u prijateljskoj, ove pobjede protiv danasnjeg domacina su od prije 6,7 godina tako da to nemoj uzimat u obzir jel se dosta toga promijenilo, kazem samo oprez jel utakmica je bez i kakvog znacaja i za jedne i druge

Italija - Armenija | Pobjeda Italije u prvom poluvremenu (1.44) bet365

Italija me iznenadila u posljednjoj utakmici protiv Bosne. Mislio sam da će Bosna uspjeti da izdrži barem neki manji poraz, ali su definitivno razorili domaćine u toj utakmici sa 0-3 i otišli kući sa maksimalnim brojem bodova. Oni imaju devet pobjeda iz devet odigranih utakmica u ovim kvalifikacijama sa 28-3 gol razlikom, dok mislim da će ovdje ostvariti i 10-u pobjedu i maksimalnih 30 bodova. Oni su već rezervirali kartu za Europsko prvenstvo 2020. godine, ali to su uradili i prije utakmice protiv Bosne a i njih su čak u gostima nadigrali. U intervju su talijani govorili da žele završiti sa 10 pobjeda, tako da ovdje nemam nikakvih sumnji. Očekujem pobjedu Italije već u prvom poluvremenu. Sretno!

C9CVBBG.png

(Koeficijenti 18.11. u 15:58 CET) 

prije 1 minutu, tihi372 said:

Pa bosna u gostima i ne zabija  bas previse golova prije godinu i pol dana su zadnji put dali 3 gola u gostima u prijateljskoj, ove pobjede protiv danasnjeg domacina su od prije 6,7 godina tako da to nemoj uzimat u obzir jel se dosta toga promijenilo, kazem samo oprez jel utakmica je bez i kakvog znacaja i za jedne i druge

U potpunosti razumijem što misliš, zato i ja pozivam na oprez sa ulozima u svim ovim utakmicama u ova dva dana. Skoro pa su svi putnici na EUro 2020 riješeni, izuzev nekih skupina, međutim, treba oprezno pristupiti i pripremiti se za nadolazeće utakmice liga petica i ostalih. Sretno nam ovih dana!

Gibraltar - Švicarska | Švicarska EH -3 (1.53) bet365

Sve je već jasno za Gibraltar u ovoj skupini. Oni su izgubili svaku utakmicu do sada dok imaju 2-25 gol razliku. Nakon San Marina, Gibraltar je definitivno najgora ekipa u Europi. Oni imaju amatersku momčad i inače ovise o tome koliko će im golova postići protivnici. Nekako su međutim uspjeli izjednačiti protiv Gruzije, no na kraju su ponovo izgubili sa 2-3. Sve njihove ostale utakmice su završile sa velikim porazima. Danska ih je naprimjer pobijedila sa 6-0 dva puta. Švicarska ih je u prvom međusobnom susretu pobijedila sa 4-0, ali ova utakmica je imala 39 šuteva. Šanse su dolazile jedna iza druge, ali Švicarski tim ih je zaista mnogo propustio pogotovo tijekom drugog poluvremena.

Švicarska je druga u skupini, ali sa pobjedom oni će završiti na toj drugoj poziciji sigurno i neće biti bitno što će se dogoditi između utakmice Irske i Danske. Tako da nije teško predvidjeti da će Švicarska uzeti sva tri boda u ovom susretu, no mislim da će to uraditi na vrlo lagan način sa nekoliko golova u mreži protivnika. Razlika u kvaliteti je ogromna, gosti će imati mnogo šansi za gol, baš kao što je to bio slučaj u prvoj utakmici, samo ovisi o tome kako su raspoloženi za postizanje golova. Loša vijest za Švicarsku je i činjenica da Haris Seferović još uvijek nije spreman za igru nakon što je propustio utakmicu protiv Gruzije. Oni će također biti bez Embola, Gavranovića, Mehemedija, Drmića, Schara, Klosea, Zubera i Shaqirija. Ovo je vrijeme za mladiće poput Ruben Vargasa i Albian Ajetija da se dokažu u nacionalnom timu. Oni ne igraju mnogo ni u West Hamu i Augsburgu, ali imaju kvalitet da razore obranu Gibraltara. zbog toga očekujem hendikep. Sretno!

aGfFE0n.png

(Koeficijenti 18.11. u 16:11 CET) 

Hrvatska U21 - Češka U21 1 (1.80) bet365

Hrvatska do 21 godine će ugostiti Češku također do 21 godine u petom krugu kvalifikacija za U21 Prvenstvo. Hrvatska je igrala utakmicu manje, imaju šest bodova iz prve tri utakmice, dok se Češka nalazi na drugoj poziciji sa osam bodova u četiri utakmice. Prošli put kada su ova dva tima igrala, Hrvatska je pobijedila sa 5-1, a to se dogodilo u 2017. godini. Ne očekujem sada isti rezultat, ali očekujem pobjedu Hrvatske U21. Nakon poraza od Škotske, Hrvatska je promijenila trenera i vrlo popularni Bišćan je preuzeo tim. Sada se vidi značajno poboljšanje u timu. Hrvatska je odigrala tri meča do sada, pobijedila dva. Nedostajat će im Kulenović, ali veliko pojačanje vidim u igranu Brekala u ovoj utakmici. Njegov utjecaj na igru je ogroman, a to se vidjelo i protiv Slovačke, kada je ušao u igru sve se promijenilo. Hrvatska ima nekoliko igrača DInama. Tu je Ivanušec, Moro, Gvardiol, Majer, Marin. Bradarić iz Lillea, Bistrović iz CSKA Moskve. Ovdje očekujem pobjedu Hrvatske. Sretno!

GD50EWi.png

(Koeficijenti 18.11. u 16:20 CET) 

Botswana alzir

Ovdje je koeficijent na pobjedu gosta u hendikepu cak 2.4,razlika u kvaliteti je ogromna, alzir ce napraviti neke izmjene u sastavu tako da nece biti najbolja postava ali ce svakako biti najspremniji, domacin slabo daje golove ali malo i prima, iako u AKC ne bude nekog razbijanja uvjeren sam u pobjedu alzira s 2 pogotka razlike

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use